Mäklare Kjell Samuelsson

Kjell Samuelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Läby Solsäter 45, Börje, Uppsala kommun

Läby Solsäter 45

Villa
Börje, Uppsala kommun
Riksmäklaren
4 800 000 kr
185 + 115 m²
9 rum
2 194 m² tomt

Tillfälle att förvärva en välskött villa om ca 300 kvm med bra läge invid fina skogsmarker och ca 1 mil till Uppsala! Villan har en tilltalande och praktisk planlösning med ett bekvämt boende som erbjuder en inglasad altan med fin vy intill entrén, välkomnande hall, ljust rymligt och renoverat kök, vardagsrum med generösa fönsterpartier och utgång till altan i skyddat läge med morgonsol, renoverat badrum, gäst-wc och tre rymliga sovrum. Övre plan erbjuder allrum, duschrum och tre sovrum. I källaren finns inredd gillestuga med öppen spis, hobbyrum, arbetsrum/sovrum, wc, tvättstuga och förråd med groventré till garage. Fint rymligt garage med bra möjlighet att bedriva hobbyverksamhet. Carport, förråd, växthus och vedbod. Tomten om ca 2 194 kvm innehåller äppelträd, päronträd, plommonträd, valnöt, vindruvor, vinbär, blomrabatter mm. I Ströbylund bor du intill naturen med natursköna strövområden, där möjlighet till svamp- och bärplockning finns. I närområdet finns barnomsorg och skola vid Börje kyrka samt Ica Maxi, Willys och några restauranger i Stenhagen centrum. Bra Pendlarläge med närhet till väg 55 och E 4:an!

Eksätravägen 132, VÅRDSÄTRA, Uppsala kommun

Eksätravägen 132

Lägenhet
VÅRDSÄTRA, Uppsala kommun
Riksmäklaren
1 595 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/4
6 435 kr/mån
17 722 kr/m²

Välkomna till denna gavellägenhet med mycket tilltalande planlösning och utgång till en stor och insynsskyddad balkong mot rogivande natur. Lägenheten erbjuder stort kök med generösa skåputrymmen och bänkytor, rymlig matplats invid fönster, vardagsrum med utgång till stor insynsskyddad balkong. Tre sovrum med bra förvaringsmöjligheter, stort förråd/klädkammare. Badrum med tvättmaskin och vädringsfönster och ett duschrum. Bredband och fast el- avgift ingår i månadsavgiften. Bekvämt boende med närhet till Hågadalen, ridanläggning, skidspår och bad i Vårdsätraviken, där föreningen även innehar en båtbrygga. Fina innergårdar med lekplatser och grillmöjligheter. Bra bussförbindelser och cykelvägar med Uppsala centrum.

  • Balkong
  • Hiss
Täbyvägen 4, Vänge, Uppsala kommun
Täbyvägen 4, Vänge, Uppsala kommun, bild 2
Täbyvägen 4, Vänge, Uppsala kommun, bild 3

Täbyvägen 4

Villa
Vänge, Uppsala kommun
Riksmäklaren
5 100 000 kr
132 m²
7 rum
741 m² tomt

Obs! Kontakta mäklaren för visning. Rymlig enplansvilla med installerad bergvärme, renoverade våtrum samt pool (3,4 x 6,1) med ett rejält altandäck i insynsskyddat läge och ett inglasat uterum. Enplanshuset rymmer renoverat kök, vardagsrum med täljstenskamin, stor tvättstuga med grovingång samt 4-5 sovrum. Genomgående nya golv i huset. Du slipper radiatorer då huset erbjuder golvvärme överallt, även i det rymliga garaget. Framför garaget finns en carport med plats för två bilar, och här finns även plats för ytterligare bilar på uppfarten. I garaget finns ett gästrum med pentry samt wc med handfat. Goda kommunikationer till Uppsala, vare sig du tar buss, bil eller cykel . I Vänge finns förskola, grundskola med låg- och mellanstadium, bibliotek, pizzeria/restaurang... För den sportintresserade finns Hagunda IF och Hagby IK, vilka har ett rikt utbud av aktiviteter såsom fotboll, innebandy, friidrott, tennis, paddel. In mot Uppsala ligger även Uppsala golfklubb.

  • Premium
JÄRLÅSA, JÄRLÅSA, Uppsala kommun

JÄRLÅSA

Gård/Skog
JÄRLÅSA, Uppsala kommun
Riksmäklaren
4 500 000 kr
66 ha tomt

Tillfälle att förvärva ca 66 ha skogsmark i Blackbo - Järlåsa med tillhörande vattenområde i Siggeforasjön. Skogsfastigheten ligger endast ca 3,3 mil norr om Uppsala. Fastigheten består av två skiften på vardera sidan av vägen och har en total areal om ca 66 ha. Ca 62 ha är produktiv skogsmark med en uppskattad virkesvolym om ca 5 536 kbm/sk, motsvarande ca 89 kbm sk/ha med en medelbonitet om 5,3 kbm sk/ha. Fastigheten domineras av röjnings och gallringsskog med god tillväxtpotential. Möjlighet till jakt och fiske. Ekonomibyggnader: En äldre hyvleribyggnad med virkesupplag under tak av plåt. En äldre sågverksbyggnad under tak av plåt. Areal Lantmäteriet: Blackbo 1:6 - 659 932 kvm Skogen: Skogsbruksplan upprättad 2023-02-07. Medelbonitet 5,3 kbm sk/ha. Uppskattat virkesförråd enligt skogsbruksplanen är 5 536 kbm/sk. Virkesvolymen ovan är endast en uppskattning och köparen ansvarar själv för besiktning av områdets skog och mark. Fastighetsgränser: Köpare görs medveten om att arealerna skiljer sig något mellan skogsbruksplanen och informationen från Lantmäteriet. Fastighetens gränser kan vara bristfälligt uppmarkerade. Säljaren svarar ej för ytterligare uppmarkering av dessa. Övrig mark: Övrig mark utgörs av kraftledning. Jakt: Fågelbo Jaktlag. Taxeringsvärden Fastigheten är samtaxerad med fastigheten Blackbo 1:4 till ett totalt taxeringsvärde av 6 411 000 kronor. Fördelningsvärdet är beräknat enligt följande: Skogsmark: 4 361 000 kr Skogsimpediment: 25 000 kr Undersökningsplikt Flera av fastighetens byggnader är i dåligt skick och intressenter uppmanas att noggrant gå igenom byggnaderna och förvissa sig om dess skick. Friskrivning Köparen skall vara medveten om att det i köpekontraktet kommer att tas in en klausul där säljaren friskriver sig från allt ansvar gällande fel och brister i fastigheten. Tillträde och städning Tillträde sker efter överenskommelse. Fastigheten överlåtes i befintligt skick. Inga ytterligare städåtgärder kommer att utföras av säljaren, och allt lösöre som finns kvar på fastigheterna vid tillträdet, ingår i köpet.

  • Plus

Visar alla 4