Mäklare Adam Andersson

Adam Andersson

Om mig

Som uppvuxen och boende på Dalarö kan jag Stockholms skärgård som min egen ficka och jag älskar livet på sjön. Tack vare det har jag god lokalkännedom vilket jag anser vara en av de främsta styrkorna hos en fastighetsmäklare. Min bakgrund som säljare har gjort att jag alltid är lyhörd för både köpare och säljares önskemål och behov.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Frönäs sjöväg 26, Frönäs - Lisö, Nynäshamns kommun

Frönäs sjöväg 26

Fritidshus
Frönäs - Lisö, Nynäshamns kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 450 000 kr
100 m²
4 rum
4 689 m² tomt

Charmigt fritidshus på stor tomt högt ovan havet. Sagolik utsikt över Svärdsfjärden och sol hela dagen. Huvudbyggnad om crika 100 kvm uppfört 1966 och är fördelat på 3 sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning. Öppen spis som värmer svalare kvällar samt bastu. Egen båtplats på samfälld brygga precis nedanför fastigheten. Gästhus om cirka 15 kvm.

Bodal 236, Ornö, Haninge kommun
  • Budgivning pågår

Bodal 236

Fritidshus
Ornö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 450 000 kr
58 m²
3 rum
2 383 m² tomt

Med högt och skyddat läge ligger detta välplanerade och charmiga Danahus. Cirka 60 kvm fördelat på vardagsrum, matplats, kök, två sovrum samt loft med plats för två bäddar. Lättskött och insynsskyddad naturtomt med naturen och havet alldeles intill. Strax nedanför fastigheten finns båtplats på gemensam brygga. Bilfärja från Dalarö, bussförbindelse och bilväg till fastigheten.

  • Plus

Visar alla 2