Mäklare Adam Andersson

Adam Andersson

Om mig

Som uppvuxen och boende på Dalarö kan jag Stockholms skärgård som min egen ficka och jag älskar livet på sjön. Tack vare det har jag god lokalkännedom vilket jag anser vara en av de främsta styrkorna hos en fastighetsmäklare. Min bakgrund som säljare har gjort att jag alltid är lyhörd för både köpare och säljares önskemål och behov.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lyngsåsa 9, Lyngsåsa - Dalarö, Haninge kommun

Lyngsåsa 9

Lägenhet
Lyngsåsa - Dalarö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 950 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 320 kr/mån
60 000 kr/m²

På Lyngsåsa på Dalarö finns denna bostadsrätt om 82 kvm fördelat på 3 rum och kök. Högst upp i huset med balkong och utsikt över Dalarö ström och Jungfrufjärden. Välplanerat med hög standard, ljusa och öppna ytor. Endast några meter till havet där en sandstrand och bryggor möter dig. I föreningen finns även gemensam bastu, gästlägenhet samt gym att tillgå. Lägenheten ligger på promenadavstånd till bykärnan med ett rikt utbud av bland annat bageri, lanthandel, matbutik och restauranger.

  • Balkong
  • Hiss
Hjortstigen 7, Dalarö, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
Hjortstigen 7, Dalarö, Haninge kommun, bild 2
Hjortstigen 7, Dalarö, Haninge kommun, bild 3

Hjortstigen 7

Fritidshus
Dalarö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 950 000 kr
46 m²
2 rum
2 813 m² tomt

På Malmen på Dalarös fastlandssida finns detta fritidshus om 2 rum och kök. Altan med sol eftermiddag och kväll, gäststuga, förrådsbod och garage. Idylliskt läge med promenadavstånd till badstrand och släta badhällar. Naturtomt inramad av grönska med gräns mot skog i överkant. Tillhörande båtplats i Kattvik. Populärt område med med havet och naturen inpå knuten, endast 40 minuter med bil från Stockholm.

  • Premium
Utövägen 56, Dalarö, Haninge kommun

Utövägen 56

Villa
Dalarö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 950 000 kr
115 + 40 m²
2 677 m² tomt

På Dalarös fastlandssida finns denna villa med stort renoveringsbehov på avstyckningsbar tomt. Här ges möjlighet att renovera befintlig byggnad alternativt bygga nytt. För den som önskar finns eventuell möjlighet att stycka av del av tomten. Detaljplanen tillåter 100 kvm i två plan alternativt 180 kvm i ett plan samt uthus om 40 kvm. Skapa ett skärgårdsboende med närhet till både natur och hav endast 40 minuter från Stockholm.

Visar alla 3