Sjönära Fastigheter AB

Sjönära Fastigheter AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sandhamn Skarp-Runmarn 234, Skarp-Runmarn, Värmdö kommun

Sandhamn Skarp-Runmarn 234

Fritidshus
Skarp-Runmarn, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 000 000 kr
78 m²
4 rum
3 401 m² tomt

Vackert läge med brygganläggning mot Sandhamnsleden. Ljuvlig natur med flata klipphällar och utskärgårdsfauna. Utsikt över leden in till Sandhamn. Nyrenoverat hus med 4 rum och kök. Hus med 2 rok samt två gästhus intill. Perfekt för den stora familjen eller generationsboende. Waxholmsbåten går året om samt flera gånger per dag.

  • Uteplats
Sjöängsstigen 7, Muskö, Haninge kommun

Sjöängsstigen 7

Fritidshus
Muskö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
6 950 000 kr
88 + 33 m²
4 rum
5 268 m² tomt

Högt ogenerat läge med underbar sjöutsikt över Norsfjärden där tillhörande bad- och båtbrygga ligger strax nedanför fastigheten. Genomtänkt och högst inbjudande atmosfär i två plan med sömlös övergång till husets omgärdande trädäck och uteplatser i varierade väderstreck. Morgondopp från bryggan, barnvänlig sandstrand på badudden för sol och bad, båtturer med fiske och bad, cykelturer, promenader och joggingrundor på mysiga stigar och grusvägar. Huset bjuder på öppna generösa ytor både inne och ute, perfekt för bjudningar och umgänge med vänner. Välkomna till en lantlig sommaridyll och ett levande skärgårdsliv i Landängen.

Norra Fågelvägen 33, Svärdsö - Torö, Nynäshamns kommun
  • Idag kl 11:00

Norra Fågelvägen 33

Fritidshus
Svärdsö - Torö, Nynäshamns kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 300 000 kr
65 + 10 m²
3 rum
4 056 m² tomt

Sjönära och ostört läge på levande skärgårdstomt med torp, gästhus, bastu och soldäck. Allt vackert och naturligt inbäddat bland klippor, blomster och träd. Tomten om 4056 kvm är uppdelad i två zoner med ett högt soligt läge vid byggnaderna och mer frodigt område med en vattendamm vid infarten. Torp i två plan om 65 + 10 kvm som renoverats och inretts med nutida bekvämligheter med bibehållen känsla och stil. Vintersäkrat vatten och wc förenklar och kaminer sprider värme och myskänsla året om. Varmt välkomna till Torö-landet och vår södra skärgård ca 50 minuters bilväg från Stockholm C.

  • Plus
  • Uteplats
Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun
Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun, bild 2
Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun, bild 3

Örskärsvik 707 & 709

Tomt
Gräsö, Östhammars kommun
Sjönära Fastigheter AB
1 395 000 kr
9 334 m² tomt

Skapa ditt eget drömboende i Örskärsvik på omtyckta Gräsö utanför Öregrund. Generös tomt med fint sluttande läge och med närhet till bad.

  • Premium
Malmvägen 13, Dalarö - Schweizerdalen, Haninge kommun
Malmvägen 13, Dalarö - Schweizerdalen, Haninge kommun, bild 2
Malmvägen 13, Dalarö - Schweizerdalen, Haninge kommun, bild 3

Malmvägen 13

Fritidshus
Dalarö - Schweizerdalen, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 950 000 kr
150 m²
6 rum
2 586 m² tomt

Välkomna till denna sjönära skärgårdsvilla med utmärkt läge och badrocksavstånd till havet. Härlig och nyrenoverad villa med bra standard. Kök och vardagsrum med öppen planlösning, braskamin samt fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Generösa altaner med utmärkt solläge. Välutrustat gästhus. Insynsskyddat läge med vacker skärgårdsnatur som granne. Båtplats, badplats, service och kommunikationer på bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Uteplats
Ornö Marieberg 23, Marieberg, Ornö, Haninge kommun
Ornö Marieberg 23, Marieberg, Ornö, Haninge kommun, bild 2
Ornö Marieberg 23, Marieberg, Ornö, Haninge kommun, bild 3

Ornö Marieberg 23

Fritidshus
Marieberg, Ornö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 950 000 kr
101 m²
4 rum
2 357 m² tomt

Skärgårdsvilla i fint skick med åretruntstandard. Härlig utsikt över skog, ängar och ut över kobbarna i ytterskärgården. Lantligt, sjönära och mycket idylliskt belägen strax ovanför härliga Grönviksviken med badstrand och möjlighet till båtplats vid delad brygga. Bilfärja från Dalarö och bilväg till fastigheten.

  • Premium
Hästbacksvägen 3, Vindö, Värmdö kommun
  • Budgivning pågår

Hästbacksvägen 3

Fritidshus
Vindö, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 500 000 kr
91 m²
3 rum
6 394 m² tomt

Magiskt fritidsboende på Vindö mellan Djurö och Sollenkroka. Huvudhus och gästhus med vacker sjöutsikt. Fastigheten ligger strax intill vattnet med access till brygga & båtplats. Två gästhus och carport. Altan mellan byggnaderna som binder ihop till en väl sammanhållen bebyggelse. Till fastigheten kommer man med egen bil från Stockholm och resan tar cirka en timme.

  • Uteplats
Brytarvägen 11, Skärgårdsstad, Österåkers kommun
Brytarvägen 11, Skärgårdsstad, Österåkers kommun, bild 2
Brytarvägen 11, Skärgårdsstad, Österåkers kommun, bild 3

Brytarvägen 11

Villa
Skärgårdsstad, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
7 500 000 kr
175 + 25 m²
7 rum
1 591 m² tomt

Högt belägen med milsvid utsikt och med viss sjöutsikt erbjuds här en villa med stora sällskapsytor, härligt ljusinsläpp och med plats för den stora familjen. Promenadavstånd till Marinan där möjlighet finns att överta båtplats. Cykelavstånd till långgrund sandstrand och flera klippbad. Här bor du nära busshållplats och med säkert cykelavstånd till populär skola och flera förskolor. Hela Stockholms skärgård ligger ledigt rakt nedanför fastigheten. Varmt välkomna!

  • Premium
Lilla Stenslättsvägen 10, Stenslätten, Värmdö kommun
Lilla Stenslättsvägen 10, Stenslätten, Värmdö kommun, bild 2
Lilla Stenslättsvägen 10, Stenslätten, Värmdö kommun, bild 3

Lilla Stenslättsvägen 10

Fritidshus
Stenslätten, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 500 000 kr
75 + 30 m²
5 rum
2 064 m² tomt

Sjönära fastighet med sluttande trädgårdstomt och en fantastisk sjöutsikt över Oxdjupet och Solöfjärden, båtlivet och skärgården. Här kan man njuta av solen hela dagen. Närhet till buss, bilfärja, mysig krog / värdshus och fina strövområden. Charmigt sekelskifteshus med vackra furugolv, kakelugn och hänförande utsikt. På fastigheten finns ytterligare ett hus samt gästfrigga.

  • Premium
Lillgårdsbacken 1, Svärdsö - Torö, Nynäshamns kommun

Lillgårdsbacken 1

Fritidshus
Svärdsö - Torö, Nynäshamns kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 500 000 kr
138 m²
4 rum
6 364 m² tomt

På trevliga Svärdsö finns denna stora sjötomt med rymlig och trivsam villa. Cirka 140 kvm fördelat på ett plan samt loft. Öppna ytor och stora fönster mot trädgården och viken nedanför. Vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning, tre sovrum samt två badrum. Tomt med stor och lätt sluttande gräsyta ner mot vattnet och brygga med bra djup som delas med grannen samt strand.

  • Plus
Ramsdalsvägen 93, Skärmarö, Värmdö kommun

Ramsdalsvägen 93

Fritidshus
Skärmarö, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
10 500 000 kr
54 m²
4 rum
4 330 m² tomt

Välkommen till en fantastisk naturtomt med egen strandlinje i både sydväst och norr och saltstänkta berghällar med ljudet från kluckande vatten. Bygg din egen skärgårdsidyll med ett insynsskyddat läge och egna bryggor på en av skärgårdens härligaste tomter. På fastigheten finns huvudbyggnad om ca 65 kvm, ett gästhus om ca 24 kvm samt sjöstuga och friggebod. Huvudbyggnad och sjöstuga är i behov av renovering.

  • Plus
Rödbergsvägen 54, Gamla Grisslehamn, Norrtälje kommun
  • Lör 3 aug kl 12:30
Rödbergsvägen 54, Gamla Grisslehamn, Norrtälje kommun, bild 2
Rödbergsvägen 54, Gamla Grisslehamn, Norrtälje kommun, bild 3

Rödbergsvägen 54

Fritidshus
Gamla Grisslehamn, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
6 500 000 kr
100 + 38 m²
4 rum
2 670 m² tomt

Som näst sista fastighet längs med grusvägen längs vattnet ligger detta sjöställe. En grönskande tomt med både gräsmatta, träd och buskar. Samt en mer naturtomt med klipporna som breder ut sig ut mot havet. På tomtens högsta punkt på klipporna är lusthuset placerat med en vid panoramavy i 180 grader ut över Ålands hav och horisonten. Här kan man sitta i timmar och bara ta in naturen och havets skådespel. Huset är i två plan samt en källardel. Här finns utrymme för många sovplatser och ett inbjudande vardagsrum. Inte minst en magisk vy ut mot havet från husets alla rum. Ett ställe som fungera året om och fiber finns indraget.

  • Premium
Strömsviksvägen 66, Strömsviken, Norrtälje kommun
Strömsviksvägen 66, Strömsviken, Norrtälje kommun, bild 2
Strömsviksvägen 66, Strömsviken, Norrtälje kommun, bild 3

Strömsviksvägen 66

Fritidshus
Strömsviken, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
6 150 000 kr
138 m²
4 rum
2 750 m² tomt

Längs med en slingrande grusväg i fin lantlig miljö ligger detta sjöställe! En stor och fin sjötomt med ej arearedovisat vatten ut i mitten av viken. Ogenerat läge med både grönskan och vattnet inpå knuten. Nere vid vattnet finns bryggan. Här ryms matgrupp intill den platsbyggda grillen med vy över Strömsviken och ut mot Edeboviken. Vid den nedre delen av bryggan kan man förtöja båten. Ett modernt och bekvämt fritidsboende som fungerar fint året om. Huset rymmer två sovrum och fina sociala ytor med stor altan och pool. Tack vare dess läge kan man njuta av fantastisk vy ut mot vattnet och fina solnedgångar. Rejält och fullutrustat gästhus också med vy mot vattnet. Inom 15 minuter når man Herräng och Hallstavik med bra serviceutbud, butiker och restauranger. Både med båten och bilen.

  • Premium
Bergskär, Värlingsö, Östhammars kommun
  • Sön 4 aug
Bergskär, Värlingsö, Östhammars kommun, bild 2
Bergskär, Värlingsö, Östhammars kommun, bild 3

Bergskär

Fritidshus
Värlingsö, Östhammars kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 450 000 kr
30 m²
2 rum

Unik möjlighet att förvärva en hel ö en kort båttur utanför Östhammar. Mitt emellan Östhammars Fagerön, Värlingsö och Tvärnö ligger Bergskär, en kort båtfärd från fastland i fin skärgårdsmiljö. Här finns mycket att utforska bland kobbar och skär. Fina naturreservat med ett rikt fågelliv, perfekta paddelvatten. Enkelt att ta båten in till Östhammar för handling eller restaurangbesök. På ön finns idag tre hus med många sängplatser. Bastu och förbränningstoalett. Vacker och varierad natur på ön, skog med stigar, höga klippor och mer steniga parter. På bryggan finns en badstege men man badar även gärna från klipporna intill. El finns på ön men inget vatten. Fastigheten har två bryggplatser vid Bodahagen på Tvärnö, fastland, där det även finns bilplats. Ett område på öns syd/ sydvästra del arrenderas ut till Östhammars Segelsällskap.

  • Premium
Segelviksvägen 96, Segelvik, Söderhamns kommun
Segelviksvägen 96, Segelvik, Söderhamns kommun, bild 2
Segelviksvägen 96, Segelvik, Söderhamns kommun, bild 3

Segelviksvägen 96

Fritidshus
Segelvik, Söderhamns kommun
Sjönära Fastigheter AB
6 750 000 kr
158 + 4 m²
5 rum
1 280 m² tomt

Ett unikt och enastående sjöställe i perfekt västerläge och magnifik utsikt ut mot vattnet. En rejäl brygganläggning vid stranden där vedeldad bastu och sandstrand finns. Ett vackert läge med Söderhamns karaktäristiska skärgård samtidigt som horisonten och Bottenhavet breder ut sig precis utanför. På fastigheten finns ett modernt bostadshus i två plan uppfört år 2011 med fina sociala ytor och tre sovrum. Gästhus med eget hushåll och förråd/ verkstad som också kan göras om till gästhus. Stora altaner både under tak och med markis som gör att man kan följa solens vandring och har skuggigt alternativ. Energisnålt passivhus och bekvämt boende både som fritids- och permanentboende med kommunalt vatten, elbilsladdare och fiber indraget. Fina promenadstråk i området och populära SÖSS båthamn bara några minuter bort. Till Söderhamns centrum är det ca. 15 minuter med bil eller båt. E4:an tar dig smidigt både söderut till Stockholm på ca.2,5 timme och vidare till fjällvärlden. Ca.1,5 timme till närmsta destination.

  • Premium
Sjörosvägen 2, Landfjärden, Nynäshamns kommun

Sjörosvägen 2

Villa
Landfjärden, Nynäshamns kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 000 000 kr
135 + 40 m²
6 rum
1 479 m² tomt

Välkommen till Villa Sjöros, ett sjönära drömboende utöver det vanliga. Ett välskött och oerhört charmigt hus från 30-talet som genom åren har byggts till och förädlats. Med sin tidstypiska bevarade charm, en ljuvlig utemiljö, ett kök för mästerkocken samt flertalet sovrum lämnar detta boende inte mycket mer att önska.

Koholma 1:81, Koholma, Norrtälje kommun

Koholma 1:81

Tomt
Koholma, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
1 250 000 kr
4 402 m² tomt

Stor obebyggd tomt i pittoreska Koholma på Rådmansö. Tomten är drygt 4 400 m² och ligger i ett lugnt och fridfullt område med promenadavstånd till fin havsvik med bryggor och sjöbodar. I området blandas permanent- och fritidshusboenden. Till Gräddö är det ca 5 minuter med bil. Där finns en året runt öppen ICA-butik, förskola, pizzeria samt Gräddö Marina. På Rådmansö finns även grundskola (F-6). Till Norrtäljes stadskärna är det drygt 20 minuters bilresa. Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand!

Söderuddsvägen 24, Gåsö, Nacka kommun

Söderuddsvägen 24

Fritidshus
Gåsö, Nacka kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 500 000 kr
55 m²
3 rum
3 005 m² tomt

Välkommen till Gåsö utanför Saltsjöbaden och en sjötomt i västerläge med egen brygga. Läget är privat och avskilt med skärgårdskänsla. Här njuter man av en levande utsikt med sol hela dagen och varma solnedgångar vid bryggan.

  • Uteplats
Tögen 232, Lösholmen, Östhammars kommun
  • Sön 4 aug

Tögen 232

Fritidshus
Lösholmen, Östhammars kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 500 000 kr
73 m²
4 rum
3 463 m² tomt

En fantastiskt fin skärgårdstomt med en känsla av att man är på en egen udde. Husen är placerade i ett högt läge med utsikt ut över vattnet. En stor och rejäl brygga där man enkelt förtöjer båten. Här finns även en badstege och på bryggan ryms en matgrupp. Intill finns en sandstrand, perfekt för dom minsta badgästerna. Servitut på marken nedanför fastigheten samt bryggan. Direkt på tomten kan man plocka både svamp, lingon och blåbär samt smultron. Huvudhuset rymmer fina sociala ytor med utsikt ut mot vattnet. Tre sovrum och ytterligare sovplatser finns i lillstugan och härbret. Här kan man leva ett bekvämt ö-liv med båt- och bilplats på fastland. Till Östhammar och Öregrund är det ca. 13 km med bil där butiker, restauranger och all annan service finns. Goda kommunikationer via både bil och buss.

  • Plus
Bofinksvägen 25, Enhörna, Södertälje kommun

Bofinksvägen 25

Villa
Enhörna, Södertälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
9 300 000 kr
167 + 6 m²
4 rum
2 425 m² tomt

Om man gillar sol, vind och vatten och sätter högt värde på livsmiljö och fria vidder så bör det här vara ett framtida hem för dig. Här får man en härligt designad innemiljö i sömlös förlängning ut till stort trädäck med öppna rum under bar himmel. Trädäcket med ett uterum, takterrass, bubbelpool och brygganläggning är som gjort för många gäster under långa luncher och glada grillkvällar med gott om plats för vänner och familj. Åretruntboende eller weekendhus för den som älskar båtliv och att vistas mycket ute. Bra pendlingsavstånd till Stockholm.

  • Uteplats
Söderbyle 30, Bylehamn, Norrtälje kommun

Söderbyle 30

Fritidshus
Bylehamn, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 650 000 kr
87 m²
3 rum
1 853 m² tomt

I ett högt och fint läge knappt en kilometer från Bylehamn ligger denna oas. Med vid vy ut mot Ålands hav åt ena hållet och för Roslagen karaktäristisk tallskog åt andra. Idyllen Bylehamn på Väddö är en gammal fiskehamn med gamla vackra sjöbodar längst med klipporna vid gränsen till ytterskärgården. Fina promenadstråk och härliga bad vid populära sandstranden Lilla Sandviken och från klipporna. Stranden ligger precis nedanför huset och här finns även en bastutunna. Stället erbjuder ett modernt och bekvämt boende med plats för hela familjen. Ny avloppslösning och fiber indraget. Huvudhuset om 87 kvm rymmer två sovrum samt loft, kök och allrum i öppen planlösning, badrum med wc och från alla rum finns glasdörrar ut mot altaner. På baksidan finns ett Viskan spa fint placerad nedsänkt i trallen. På tomten finns även gästhuset som rymmer flera sovplatser och läckra containerhuset med glasparti längs med ena långsidan och utsikt mot havet. Redo att flytta in i redan till sommaren!

Gillerskärsstigen 4, Norröra, Norrtälje kommun

Gillerskärsstigen 4

Fritidshus
Norröra, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 100 000 kr
45 m²
3 rum
2 085 m² tomt

Strax utanför byn med fritt och öppet läge ligger detta underbara sommarnöje. Insynsskyddad tomt med sjöglimt mot viken och mot Söderöra. 2 min till båtplats vid gemensam brygga med fina badklippor intill. Reguljär Waxholmsbåt året om. Otroligt charmfullt fräscht och ombonat hus från 2005/2016 om ca 45 kvm med hela tre rum och kök samt två sovloft. Friggebod om 10 kvm. Fiber i tomtgräns. Egen brunn och ordnat avlopp.

  • Plus
Lyngsåsa 9, Lyngsåsa - Dalarö, Haninge kommun

Lyngsåsa 9

Lägenhet
Lyngsåsa - Dalarö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 150 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/3
4 288 kr/mån
65 873 kr/m²

På Lyngsåsa på Dalarö finns denna bostadsrätt om 63 kvm fördelat på 2 rum och kök. Balkong och fönster med utsikt mot så väl Jungfrufjärden som Dalarö inlopp. Välplanerat med hög standard, ljusa och öppna ytor. Endast några meter till havet där en sandstrand och bryggor möter dig. Lägenheten ligger på våning två men nås lätt via husets entrén i markplan. I föreningen finns även gemensam bastu, gästlägenhet samt gym att tillgå. Lägenheten ligger på promenadavstånd till bykärnan med ett rikt utbud av bland annat bageri, lanthandel, matbutik och restauranger.

  • Plus
Stora Bagghusvägen 251, Gåsvik, Norrtälje kommun

Stora Bagghusvägen 251

Villa
Gåsvik, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 450 000 kr
207 + 51 m²
7 rum
1,3 ha tomt

Ståtlig villa belägen i Gåsvik, omgiven av vacker natur intill ån och Väddö kanal. Generös villa om drygt 250 kvm med plats för hela familjen. Hela tomten är en vacker oas av fin natur med flertalet perenner, fruktträd och bärbuskar. Stort altandäck med pool och vedeldad bastu. Två garagebyggnader, växthus och gäststuga. Tillgång till brygga med båtplats i Väddö kanal. Till Norrtälje är det drygt 30 minuters bilresa och därifrån ca 45 minuter till Stockholm. Från fastigheten är det ca 250 meter till närmsta busshållplats som tar dig direkt till Norrtälje på ca 45 minuter. Välkomna till Villa Alinsborg!

  • Plus
Pionvägen 3, Rindö, Vaxholms kommun

Pionvägen 3

Villa
Rindö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 100 000 kr
132 + 7 m²
5 rum
261 m² tomt

Bra läge på ön med absolut närhet till buss, butik, förskola och på promenadavstånd till bad och båtbrygga. Båtbrygga både för din egen båt och ångbåtsbryggan Vegabacken med åretrunttrafik av Waxholmsbolaget. Här bor du mitt i skärgården men når innerstan inom en timme. Bilfärja till Vaxholm. Längre ut på ön finns även skola från f5- åk 6. Fastigheten belägen på lugn gata angränsande till grönområde. Välplanerad i två plan med stora sociala ytor, tre sovrum och nyare helkaklat badrum. Väl tilltagen altan med liten pool. Uppfart med plats för flera bilar, förråd samt en trädgård med plats för både lek och spring samt för odling. Varmt välkomna!

Visar 1 - 25 av 61