Sjönära Fastigheter AB

Sjönära Fastigheter AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Simon Ängs väg 8, Stavsnäs, Värmdö kommun

Simon Ängs väg 8

Fritidshus
Stavsnäs, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 850 000 kr
80 m²
3 rum
2 714 m² tomt

Välkommen till ett charmigt boende i natursköna Stavsnäs med altan i kvällssolsläge. Ett ombonat hem med ett huvudhus om ca 80 m² samt ett gästhus om ca 20 m². En plan och barnvänlig tomt ett stenkast från brygga med båtplats och egen sjöbod samt gemensam bastu. Gångavstånd in till Stavsnäs by och med närhet till både natur, skärgårdskrogar och vår vackra ytterskärgård. Fastigheten omfattas av detaljplan som tillåter 60 + 40 m². Kommunalt vatten och avlopp samt fiber är indraget.

Svartsö Gällnö, Gällnö by, Värmdö kommun

Svartsö Gällnö

Fritidshus
Gällnö by, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 750 000 kr
51 m²
3 rum
800 m² tomt

Sjönära fastighet med fint läge mitt vid byn på Gällnö. Södervänd tomt med en blandning av buskar, berghällar och gräsplätt. Altan med sol ända fram till sena kvällen. Skärgårdshus ca 50 kvm med två sovrum, sällskapsrum, kök och duschrum. Fantastiskt läge med bykänsla och närhet till affär, krog och båt. Fritt läge bland ängar och öppen skärgårdsnatur. Waxholmsbåt året runt.

 • Plus
Römora Strömsholm 3, Långholmen, Trosa kommun

Römora Strömsholm 3

Fritidshus
Långholmen, Trosa kommun
Sjönära Fastigheter AB
11 000 000 kr
193 m²
9 000 m² tomt

Idealiskt fritidsboende för den stora familjen alternativt generationsboende på ön Långholmen i vackra Trosa skärgård. På fastigheten finns ett flertal gedigna bostadshus och en sjöstuga med bastu. På roddavstånd över sundet ligger Römora vändplan med tillhörande bryggor och parkeringsplatser. Runt knuten ligger Hållsfjärden med härliga utflyktsmål som bl.a Askö med en fantastisk sandstrand och en bit söderut finns Stendörrens vackra naturreservat. Endast en timmes bilfärd från Stockholm City, ett bekvämt avstånd för att kunna nyttjas även som weekend-ställe.

 • Plus
Holmenvägen 67, Norröra, Norrtälje kommun

Holmenvägen 67

Fritidshus
Norröra, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 800 000 kr
45 m²
3 rum
2 836 m² tomt

På välkända Norröra ligger detta moderna fritidshus för året runt bruk. Huset om ca 45 är kvm är byggt 2015 och erbjuder en effektiv planlösning som rymmer allt man kan önska sig av ett fritidshus. Två sovrum, storstuga, kök och duschrum. Fastigheten säljs med inventarier så här är det bara att flytta in. Ön trafikeras av Waxholmsbolaget året om. Här finns många av de miljöer som Tjorven, Båtsman, farbror Melker och de andra i Saltkråkan rörde sig kring. Välkomna till Norröra – Tjorvens Saltkråkan!

Ängsslingan 17, Lisö-Frönäs, Nynäshamns kommun

Ängsslingan 17

Fritidshus
Lisö-Frönäs, Nynäshamns kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 000 000 kr
65 m²
4 rum
2 868 m² tomt

Sjönära och härlig fritidsidyll på natursköna Lisö. Högt och soligt läge med örnnästkänsla på vacker tomt. Badrocksavstånd till vacker strand och klippbad. Boningshuset har bra standard med bl trägolv och fina ytskikt. Nytt kök i snygg retrostil samt mysig öppen spis med insats. Altaner runt stora delar av huset. Duschrum med spoltoalett och nytt BDT-avlopp. Allt är i ett mycket gott skick. Vacker tomt med bl a berg i dager samt gräsmatta och odlingsbäddar. Gästhus samt förråd.

 • Uteplats
Björkviksvägen 27, Resarö, Vaxholms kommun

Björkviksvägen 27

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
11 750 000 kr
171 + 24 m²
7 rum
2 471 m² tomt

Totalrenoverat drömboende från 20-talet om ca 170 kvm på 1 ½ plan. Blomstrande trädgård om 2 471 kvm med grusade gångar, pergola , gästhus samt möjlighet till båtplats vid gemensam brygga. Strålande sol hela dagen. En villa för familjen som önskar ett modernt men stilfullt och charmigt boende i sjönära miljö.

Långörsvägen 33, Långören - Singö, Norrtälje kommun

Långörsvägen 33

Fritidshus
Långören - Singö, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 750 000 kr
104 m²
4 rum
3 152 m² tomt

I en skyddad vik i Singöfjärden ligger detta fina sjöställe! Ute på Långören bara några minuter med bil från kyrkan och matbutiken på Singö ligger denna oas. Äkta sjötomt i syd/ väst läge med egen strandlinje där sandstrand och brygga finns. Givetvis med en bänk på för att kunna njuta utav solnedgången. Här finns rum för hela familjen, i huvudhuset, gästhuset och grindstugan finns minst 12 bäddar och tre möjliga hushåll. Tomten är på 3 152 kvm samt 359 kvm vatten med härliga ytor för avkoppling och lek i grönskande trädgård. Utsikten förändras konstant och med ett skådespel av passerande båtar och sjöfåglar gör att det alltid finns något att vila ögonen på. Här finns många fina platser för långa måltider och fikastunder i trädgården med möjlighet att följa solens vandring eller hitta ett skuggigt alternativ. Här finns även förvaringsutrymmen i förrådsbodar. På 15 minuter med bil tar du dig till Grisslehamn med flera butiker och restauranger. Till Norrtälje tar det en timme med bil.

Hamngatan 18, Stadskärnan, Vaxholms kommun

Hamngatan 18

Villa
Stadskärnan, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
9 695 000 kr
122 m²
5 rum
330 m² tomt

Ca 122 kvm huvudbyggnad och ca 30 kvm gästhus och anor från 1734! Fastigheten Lotsen 7 erbjuder ett fantastiskt och unikt boende i Vaxholms gamla stadskärna. Endast ett stenkast till kajen och Waxholmsbåtarna och naturligtvis gångavstånd till allt i Vaxholm. Ett flexibelt alternativ, både för dig som livsnjutare och dig som vill kombinera boende och företagande. Nuvarande ägare har haft hemmakontor i 1800-talsgästhuset och kombinerat boende och glassbutik i huvudbyggnaden. Omfattande renovering av huvudbyggnaden genomfördes 2004-5. Fastigheten privatvisas även löpande. Kontakta Helge Winberg för tidsbokning.

 • Balkong
 • Uteplats
Hedersklänningen 1, null, Norrtälje kommun
 • Sön 26 maj kl 12:00

Hedersklänningen 1

Fritidshus
Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
10 000 000 kr
84 m²
4 rum
2 320 m² tomt

Ön Hedersklänningen ligger mitt emellan fastlandet och havet i skärgården utanför Spillerboda och innanför Furusund. På den vackra ön finns ett flertal hus, både äldre och nyare, som erbjuder plats för många. Skyddad brygga med segelbåtsdjup ger möjlighet till ett aktivt båtliv och ett kort stycke österut tar de stora vattnen vid.

 • Plus
Gamla landsvägen 9, Väddö-Tomta, Norrtälje kommun

Gamla landsvägen 9

Fritidshus
Väddö-Tomta, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 000 000 kr
173 + 24 m²
2 970 m² tomt

Välkomna till gamla skolan vid Väddö-Tomta. Det är länge sedan det var skola här och nu är det ett magnifikt sjöställe på bästa västerläge där sista solstrålarna på kvällen skiner över vattnet nedanför. Rymligt hus med plats för många. Vid stranden ligger gästhuset och den egna bryggan med bra djup. Garage och förrådsbyggnad på tomten

Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun
Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun, bild 2
Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun, bild 3

Örskärsvik 707 & 709

Tomt
Gräsö, Östhammars kommun
Sjönära Fastigheter AB
1 395 000 kr
9 334 m² tomt

Skapa ditt eget drömboende i Örskärsvik på omtyckta Gräsö utanför Öregrund. Generös tomt med fint sluttande läge och med närhet till bad.

 • Premium
Södra bergsvägen 2, Timrarö, Österåkers kommun

Södra bergsvägen 2

Tomt
Timrarö, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 300 000 kr
2 018 m² tomt

Timrarö i Saxarfjärden med fint läge. Vaxholmsbolaget trafikerar året runt. Kommunalt Va. Nära till båtplatser på fastlandet vid Dyviks Marina. Generös byggrätt. Båtplats finns.

Alörsstigen 13, Kavarö/ Öregrund, Östhammars kommun

Alörsstigen 13

Fritidshus
Kavarö/ Öregrund, Östhammars kommun
Sjönära Fastigheter AB
6 950 000 kr
171 m²
6 rum
4 610 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva Villa Solvik i populära Kavarö strax utanför Öregrund. Huset ligger längst in på vägen i ett fint söderläge. Naturtomt i sann Roslagsanda med flaggstång. Nere vid vattnet finns bryggan, sjöbod som rymmer båt- och fiskeprylar samt sjöstugan. Huvudhuset har senaste åren byggts ut och moderniserats. Rymmer idag fyra sovrum, ett badrum på varje plan, kök öppet mot allrum samt groventré med tvättstuga. Både via den stora altanen på husets framsida och balkongen kan man njuta av utsikten ut mot vattnet och följa solens vandring. Ett bekvämt boende både som fritids- och permanentboende med wc kopplad till uppdaterad avloppslösning och fiber indraget. Viken utanför är perfekt fiske- och paddlingsvatten. Till Öregrund tar man sig enkelt och smidigt med cykeln där flertalet butiker, matbutiker och restauranger finns. Hit kan man även ta sig sjövägen med egen båt.

 • Plus
Valfrids väg 4, Väddö - Mälbyhamn, Norrtälje kommun

Valfrids väg 4

Fritidshus
Väddö - Mälbyhamn, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 500 000 kr
40 + 30 m²
4 rum
1 978 m² tomt

Välkomna till Mälbyhamn på Väddös utsida och detta underbara Danahus med tillhörande gästhus. Underbart läge alldeles intill Ålands hav med härliga klippor och en utsikt som varierar från dag till dag, minut till minut. Ett rymligt trädäck förbinder husen och här finns pool och bastu med dusch. 300 meter bort finns båtplats i skyddad och välordnad hamn.

Grodvägen 2, Harö, Norrtälje kommun
Grodvägen 2, Harö, Norrtälje kommun, bild 2
Grodvägen 2, Harö, Norrtälje kommun, bild 3

Grodvägen 2

Fritidshus
Harö, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 750 000 kr
88 + 26 m²
5 rum
5 344 m² tomt

Drömboende för året-runt bruk om ca 90 m². Hög standard och alla bekvämligheter för familjen som önskar ett lättskött fritidsboende med modern känsla. Egen brygga på servitut. Segelbåtsdjup. Strålande solläge på den lätt sluttande tomten om 5344 m². Generösa byggmöjligheter.

 • Premium
Bergholmsvägen 30, Bergholm-Tyresö, Tyresö kommun
 • Idag
Bergholmsvägen 30, Bergholm-Tyresö, Tyresö kommun, bild 2
Bergholmsvägen 30, Bergholm-Tyresö, Tyresö kommun, bild 3

Bergholmsvägen 30

Fritidshus
Bergholm-Tyresö, Tyresö kommun
Sjönära Fastigheter AB
16 500 000 kr
112 + 83 m²
6 rum
2 840 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska sjötomt på Bergholm. Vacker svagt sluttande sjötomt om 2.840 kvm med vackra planteringar och en 600 år gammal ek i blickfånget. Brygga med segelbåtsdjup och strand. Hemtrevligt och mysigt bostadshus med härlig sjökontakt och sjöutsikt, värmande eldstäder, tilltalande planlösning och extremt låga driftskostnader. Garage och förråd. Allt pedantskött. Endast cirka 35 minuter från Stockholm.

 • Premium
 • Energieffektiv
Mossbacken 5, Tynningö, Vaxholms kommun
 • Idag kl 11:00
Mossbacken 5, Tynningö, Vaxholms kommun, bild 2
Mossbacken 5, Tynningö, Vaxholms kommun, bild 3

Mossbacken 5

Fritidshus
Tynningö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 995 000 kr
85 + 15 m²
4 rum
5 669 m² tomt

I höjd med trädtopparna så bor du ostört på 85 m² med härliga altandäck runt stora delar av huset. 2 gästhus står också till förfogande. Bad i både söt och saltvatten samt båtplats på gemensam brygga allt inom några minuters gångavstånd. Tynningö denna härliga ö full med aktiviteter.

 • Premium
Artursviken 31, Klippudden, Norrvreta - Singö, Norrtälje kommun
Artursviken 31, Klippudden, Norrvreta - Singö, Norrtälje kommun, bild 2
Artursviken 31, Klippudden, Norrvreta - Singö, Norrtälje kommun, bild 3

Artursviken 31

Fritidshus
Klippudden, Norrvreta - Singö, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
15 000 000 kr
300 m²
10 rum
1,4 ha tomt

Villa Klippudden ute på Artursviken på Singö får vem som helst att häpna. Villan som uppfördes år 1880 ligger i ett högt fint läge precis vid vattnet och består av vackra vinklar, färger och flertalet spännande detaljer. Ett magiskt syd/väst läge på äkta sjötomt med den gamla ångbåtsbryggan och sjöstugan med badbrygga längs med stranden. Utrymmena tar inte slut där, här finns även ett fullt utrustat gästhus, med tvättstuga och garagedel. Stället bjuder dessutom på en spännande historia, allt från att det använts som ett sommarhem för funktionsnedsatta kvinnor till att det varit en filminspelningsplats åt filmen Paradistorg producerad av Ingmar Bergman. Positivt förhandsbesked finns för nytt fritidshus på avstyckad sjötomt. Utsikten, lugnet och friheten man känner vid platsen är magisk och något man behöver uppleva på plats för att verkligen förstå.

 • Premium
Östernäsörnsvägen 6, Norröra, Norrtälje kommun

Östernäsörnsvägen 6

Fritidshus
Norröra, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 950 000 kr
63 m²
3 rum
2 627 m² tomt

På norra Norröra ca. 20 minuters promenad från ångbåtsbryggan ligger denna fastighet. En grönskande oas med fin vy ut mot Gräsköfjärden. Drygt hundra meter längs med stigen ligger bryggan, som delas med två andra fastigheter. Bada kan man göra från badstegen på bryggan och på ön finns flera bad både från klippor och långgrund strand. Huset uppfördes år 1990 och är en rejäl och gedigen timmerstuga. Här ryms kök och allrum med högt i tak och vy ut mot vattnet, två sovrum, badrum samt loft som nås utifrån. Timrad gäststuga finns på tomten och används idag som förråd. Hit tar man sig enkelt med egen fritidsbåt eller Waxholmsbåt med daglig trafik året om. Här finns många av de miljöer som Tjorven, Båtsman, farbror Melker och de andra i Saltkråkan rörde sig kring. Välkomna till Norröra – Tjorvens Saltkråkan!

Ejdervägen 4, Ramsö, Vaxholms kommun
 • Borttagen före visning

Ejdervägen 4

Fritidshus
Ramsö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 975 000 kr
80 m²
4 rum
2 663 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Nämdö Tjusvik 111, Nämdö, Värmdö kommun
 • Sön 26 maj kl 14:00

Nämdö Tjusvik 111

Fritidshus
Nämdö, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 500 000 kr
79 + 6 m²
4 rum
2 223 m² tomt

Med sagolik utsikt över Nämdöfjärden finns detta charmiga fritidshus på högt belägen tomt. Sol från morgon till kväll. Huvudbyggnaden om 79 kvm uppfördes 1978 har vardagsrum och matplats i öppen planlösning, kök samt tre sovrum. Öppen spis som värmer svalare kvällar. Två gäststugor samt gemensam strand, båtplats och sjöbod strax nedanför tomten. Bastu i huvudbyggnaden samt gemensam vedeldad bastu vid vattnet. Reguljära turer med Stavsnäs båttaxi till och från Tjusvik året runt.

 • Plus
Götavägen 8A, Centrala Dalarö, Haninge kommun
 • Idag kl 14:00
Götavägen 8A, Centrala Dalarö, Haninge kommun, bild 2
Götavägen 8A, Centrala Dalarö, Haninge kommun, bild 3

Götavägen 8A

Fritidshus
Centrala Dalarö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 500 000 kr
117 m²
5 rum
1 438 m² tomt

Klassisk skärgårdsvilla anno 1887 med ett idylliskt, lugnt och avskilt läge på centrala Dalarö. Vackra tidstypiska attribut som glasverandor, fungerande kakelugnar, speglade dörrar och spröjsade fönster. Idyllisk, solig och insynsskyddad trädgårdstomt belägen vid minimalt trafikerad grusväg med badrocksavstånd till klippbad för morgon- och kvällsdoppet. Vackert beläget i genuin skärgårdsmiljö - endast 35 minuter med bil från Stockholms city.

 • Premium
När Nyan 579, När Nyan, Gotlands kommun
När Nyan 579, När Nyan, Gotlands kommun, bild 2
När Nyan 579, När Nyan, Gotlands kommun, bild 3

När Nyan 579

Fritidshus
När Nyan, Gotlands kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 895 000 kr
45 m²
2 rum
703 m² tomt

Med ett drömläge vid vägs ände och havsutsikt ligger denna nyrenoverade stuga intill havet. Vid en udde på sydöstra Gotland med fri utsikt över horisonten.

 • Premium
 • Uteplats
Älgholmsvägen 1, Dalarö, Haninge kommun

Älgholmsvägen 1

Villa
Dalarö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 750 000 kr
146 m²
5 rum
2 146 m² tomt

På Dalarös fastlandssida finns denna rymliga familjevilla på lugn gata. Lummig hörntomt med fruktträd och trevliga planteringar. Välplanerad villa om cirka 145 kvm med totalt 4 sovrum. Rymligt gästhus, charmigt växthus med gott om plats för matgrupp samt vedeldad bastu. Närhet till både skog och hav med badplats en kort promenad från fastigheten. Möjlighet till båtplats.

 • Plus
Kullaskogsvägen 9, Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun

Kullaskogsvägen 9

Lägenhet
Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 295 000 kr
55,1 m²
2 rum
4 254 kr/mån
41 652 kr/m²

Tillgängligt på entréplan med inglasad balkong en våning upp mot naturmarken och Kullasund. Lägenheten är nyrenoverad med effektiv planlösning, inglasad balkong och lugnt läge på Vaxön. Trivsam förening med uteplatser, grillplats med sjöutsikt, cykelförråd och lekplats på gården. Tvättstuga och källarförråd finns i samma hus. Parkeringsplats finns att hyra.

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 81