Sjönära Fastigheter AB

Sjönära Fastigheter AB

Mäklare

Koholma byväg 3B, Koholma, Norrtälje kommun

Koholma byväg 3B

Tomt
Koholma, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB

900 000 kr

3 068 m² tomt

Nu finns chans att köpa en stor obebyggd tomt i pittoreska Koholma på Rådmansö. Tomten är drygt 3 000 m² och ligger i ett lugnt område med promenadavstånd till fin havsvik med bryggor och sjöbodar. Förhandsbesked finns för permanent- eller fritidsbostad. Båtplats kan sökas via Koholmavikens samfällighetsförening. Till Norrtäljes stadskärna är det drygt 20 minuters bilresa. Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand.

Torsvägen 20, Dalarö, Haninge kommun

Torsvägen 20

Villa
Dalarö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB

7 500 000 kr

63 m²

4 rum

804 m² tomt

Villa uppförd 1949 på lugn gata på centrala Dalarö. Högt läge och med sjöutsikt. Här ges möjlighet att renovera och modernisera befintligt byggnad alternativt bygga nytt. Detaljplanen tillåter 150 kvm byggyta i två plan alternativt 160 kvm i ett plan.

Ringdansvägen 28, Bergshamra, Norrtälje kommun

Ringdansvägen 28

Villa
Bergshamra, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB

4 795 000 kr

128 m²

5 rum

1 596 m² tomt

Enplansvilla om 5 rok på plan trädgårdstomt. Samfälligheten är en av Roslagens bästa med bland annat en egen båtklubb. Kommunalt V/A inkopplat och fiber är framdraget till tomtgräns. I området finns simbassäng, barnpool, bastu, tennisbana och fotbollsplan.

  • Nyproduktion
Magnevägen 12, Dalarö, Haninge kommun

Magnevägen 12

Villa
Dalarö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB

8 750 000 kr

179 m²

6 rum

1 097 m² tomt

Högt belägen och på lugn gata finns denna rymliga villa. Smakfullt inredd samt med klassiska och tidlösa materialval. Plan tomt med stor altan dit solen når dag som kväll. Här bor och lever man mitt i skärgården med pendlingsavstånd till Stockholm.

Baldersvägen 51, Dalarö, Haninge kommun

Baldersvägen 51

Villa
Dalarö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB

12 500 000 kr

121 m²

7 rum

1 970 m² tomt

Klassiskt sommarnöje anno 1879 med charm och härlig atmosfär på Baldersvägen. Trädgårdstomt med stor potential samt lusthus och sagolik sjöutsikt över Dalarö ström. Promenadavstånd till byn med restauranger, bageri, lanthandel, fiskaffär m.m. Visst renoveringsbehov föreligger.

Trädgårdsgatan 3, Stadskärnan, Vaxholms kommun

Trädgårdsgatan 3

Lägenhet
Stadskärnan, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB

6 350 000 kr

96 m²

4 rum

6 000 kr/mån

66 146 kr/m²

Ljus sekelskiftesvåning i centrala Vaxholm med utsikt över både vatten och stadskärnan. Lägenheten ligger högst upp i ett charmigt hus från 1900 talets början. Uppvuxen fin trädgårdstomt med uteplatser, blommor och äppelträd. Det tar bara några minuter att promenera till närmsta bad. All tänkbar service finns inpå knuten. Bra kommunikationer både med buss och båt.

  • Uteplats
Sättravägen 241, Marielund - Brottby, Norrtälje kommun
  • Budgivning pågår

Sättravägen 241

Fritidshus
Marielund - Brottby, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB

7 500 000 kr

150 m²

5 rum

12,6 ha tomt

Vid Långsjöns strand ligger Marielund i söder. Egen brygga och eget fiskevatten med kräftor i ljuvlig badsjö. Trädgård med fruktträd och plana gräsytor. Villan byggd vid förra sekelskiftet är ett boende året om med eget vatten och avlopp. Två duschrum med wc. Vardagsrum. kök, matsal och tre rejäla sovrum. En vacker trävilla med dubbla murstockar och luftig planlösning. Marken om dryga 12 hektar består av skog och betesmarker. Tre förrådsbyggnader och anor av gammal ladugård. Taxerad som bebyggd lantbruksenhet. Intill fastigheten kan två avstyckade tomter köpas till. En sjönära idyll ca 4 mil från Stockholms city i lantlig Roslagsnatur.

Treuddsvägen 18, Rindö, Vaxholms kommun

Treuddsvägen 18

Lägenhet
Rindö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB

8 850 000 kr

169 m²

6 rum

8 057 kr/mån

52 367 kr/m²

Ett boende med härlig sjöutsikt alldeles intill hamnen där möjlighet finns att överta båtplats samt nära till ångbåtsbryggan. Lägenhet i två våningar med fönster i två väderstreck. Sol från förmiddag till sen kväll på någon av de tre balkongerna. Stora sociala ytor och öppen spis i vardagsrummet på entréplan. Ett välplanerat boende med gott om yta och förvaring. Fyra sovrum, två badrum samt flertal förråd. Här bor du långt ut i skärgården men tar Waxholmsbåten in till stan på dryga timmen, exempelvis avgång 07:25, ankomst Strömkajen 08:55. Rindöhamn erbjuder flera restauranger, absolut närhet till bad, gym och motionsspår. Varmt Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Elviras stig 4, Gräddö, Norrtälje kommun

Elviras stig 4

Tomt
Gräddö, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB

1 475 000 kr

2 609 m² tomt

Stort tomt om 2 609 m² med högt och soligt läge i populära Fagervik. Kommunalt Vatten och Avlopp skall kopplas på enligt förhandsbesked. I Gräddö blandas både permanent- och fritidshusboenden. En kort promenad från fastigheten finns en fin och barnvänlig badstrand. I Gräddö by finns en året runt öppen ICA-butik, förskola, pizzeria samt Gräddö Marina. Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand.

Talluddens väg 12, Svavelsö - Sjötomt, Österåkers kommun

Talluddens väg 12

Villa
Svavelsö - Sjötomt, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB

15 000 000 kr

187 m²

7 rum

2 960 m² tomt

Utsikt över Skåvsjöholmssundet i sydvästläge med sol från morgon till kväll. Vacker strandlinje med sandstrand och klipphäll. Högt beläget boningshus om totalt 248 kvm i flera etage. Möjlighet att avdela för separat lägenhet eller generationsboende. Dubbelgarage och separat gästhus, förråd och vedeldad bastu vid vattnet. Längst ut på attraktiva Svavelsö. Ett ställe att uppleva. Välkomna!

Idsättratorpsvägen 17, Skärgårdsstad, Österåkers kommun

Idsättratorpsvägen 17

Villa
Skärgårdsstad, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB

5 295 000 kr

160 m²

6 rum

1 200 m² tomt

1½ plans familjevilla om 160 kvm med fint läge på återvändsgata i Skärgårdsstad. Fungerar som två separata boenden idag men kan enkelt göras till en villa i två plan. Trädgårdstomt. Garage. Båtplats i hamnen.

Marbäling Sjöstugan 1, Ytterskärgården Ornö/Utö, Haninge kommun

Marbäling Sjöstugan 1

Fritidshus
Ytterskärgården Ornö/Utö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB

3 500 000 kr

2 rum

Ett sällsynt tillfälle att förverkliga drömmen om stugan bland kobbar och skär i ytterskärgården. Här fiskar man flundror till lunch i viken, badar från de släta hällarna eller den egna sandstranden och njuter av solen från soluppgång till solnedgång. En magisk plats intill havsbandet med möjlighet till båtplats på fastlandet.

Yxlö bryggväg 62, Yxlan, Norrtälje kommun
Yxlö bryggväg 62, Yxlan, Norrtälje kommun, bild 2
Yxlö bryggväg 62, Yxlan, Norrtälje kommun, bild 3

Yxlö bryggväg 62

Tomt
Yxlan, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB

2 500 000 kr

3 500 m² tomt

Tomt med ett högt läge som är under avstyckning, areal kommer att uppgå till ca 3500 m². Möjligheten finns att från grunden förverkliga och bygga sin egen dröm. Platsen ger både kvällssol och sjökontakt. Förhandsbesked finns för att bygga, utomplansbestämmelser råder vilket ger stor frihet vad gäller utformningen av byggnationer.

  • Premium

Visar alla 13