Mäklare Eva Peterson

Eva Peterson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mefjärd 88, Mefjärd utanför Ornö, Haninge kommun

Mefjärd 88

Fritidshus
Mefjärd utanför Ornö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
6 000 000 kr
90 + 21 m²
3 rum
3 452 m² tomt

På attraktiva Mefjärd på gränsen till ytterskärgården men ändå nära fastlandet finns denna härliga sjötomt med sol från morgon till kväll. Fastigheten är belägen på en södervänd udde som består av 3 stycken fastigheter som har gemensam strandlinje med bryggor och badstrand samt ett stort vattenområde med tillhörande kobbe. Trivsamma byggnader med enkel standard om tillsamman cirka 100 kvm boyta. En huvudbyggnad om 3 rum och kök , ett gästhus om 2 rum och kök, en friggebod/sovstuga, bodar och en brygga som delas med granne. Fin natur/bergstomt med odlade partier och en magisk utsikt över Fjärdlångsfjärden och ytterskärgården. Endast 4 minuters promenad till W-båtsbryggan som trafikeras året runt från Dalarö.

Telegrafberget 8, Smådalarö - Telegrafberget, Haninge kommun

Telegrafberget 8

Fritidshus
Smådalarö - Telegrafberget, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
12 500 000 kr
79 + 20 m²
4 rum
2 640 m² tomt

Vackert beläget i genuin skärgårdsmiljö - endast 45 minuter från Stockholms city. Smakfullt renoverat fritidshus med ljusa, öppna ytor och åretruntstandard. Här kan man hänföras av naturen och havets skiftningar oavsett årstid. Omgärdat av härliga altaner med sol från tidig morgon till sen kväll. Vacker bergs/naturtomt med ett högt, fritt söderläge och storslagen utsikt mot Jungfrufjärden och öarna utanför. Endast 2 km till Smådalarögård med golfbana, tennis- och padelbanor, Spa, hotell och restaurang. Cirka 3 km till Dalarös bykärna med bl.a. bageri, butiker, lanthandel och restauranger.

Ornö Söderviken 52, Söderviken - Ornö, Haninge kommun

Ornö Söderviken 52

Fritidshus
Söderviken - Ornö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 150 000 kr
76 m²
4 rum
2 607 m² tomt

Fritidshus med åretrunstandard uppfört 2022 i en modern och tilltalade stil. Välplanerat med öppna ytor och generös takhöjd som ger ljus och rymd. Gäststuga och generösa altaner med sol från morgon till kväll. Beläget på fin bergstomt med släta hällar och tallar som ger en äkta skärgårdskänsla. Möjlighet till båtplats vid samfälld brygga strax nedanför. W-båtförbindelse från Dalarö året runt och sommartid från Strömkajen via Nacka, Saltsjöbaden och Tyresö.

Fåglarö Ladholmen 44, Ladholmen - Fåglarö, Haninge kommun
  • Borttagen före visning

Fåglarö Ladholmen 44

Fritidshus
Ladholmen - Fåglarö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 500 000 kr
71 m²
3 rum
3 015 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Lill-Brevik 10, Mörbyfjärden - Ornö, Haninge kommun

Lill-Brevik 10

Fritidshus
Mörbyfjärden - Ornö, Haninge kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 450 000 kr
61 m²
3 rum
2 302 m² tomt

Charmig timmerstuga i fint skick ca 45 kvm med högt, fritt och soligt läge nära bad och båtplats. Gäststuga ca 20 kvm och del en i sjöbod strax nedanför fastigheten. 2.302 kvm naturtomt med härligt söderläge, sjöutsikt och gräns mot samfällighet i tre väderstreck. Samfällt vatten och avlopp. Bilfärja från Dalarö, bussförbindelse och bilväg till fastigheten.

Visar alla 5