Mäklare Helge Winberg

Helge Winberg

Om mig

Tack vare ett mycket starkt varumärke och mitt stora lokala kontaktnät har jag genom åren haft förmånen att kunna hjälpa ett stort antal nöjda och återkommande kunder. Välkommen du också!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vasavägen 11B, Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun

Vasavägen 11B

Lägenhet
Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 395 000 kr
98,8 m²
4 rum
vån 1/2
7 745 kr/mån
44 484 kr/m²

Välkommen till hemtrevliga Vasavägen och en tilltalande etagelägenhet i stadsvilla anno 2011. Inglasad balkong, stor terrass med direktutgång till trädgården och soligt sydvästläge. Plan gräsyta med staket, perfekt både för dig med småbarn och för dig med hund. Parkeringsplats med eluttag samt rymligt källarförråd finns till lägenheten. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Dubbla badrum och två-tre sovrum. Ett stenkast till busshållplats och pendelbåt från Fredriksbergs ångbåtsbrygga, Campus Vaxholm, Söderfjärdsskolan (F-6), Kronängsskolan (7-9). Bogesundslandet och Eriksö friluftsområde finns på promenadavstånd.

  • Balkong
  • Uteplats
Östra Kasernvägen 6a, Rindö Hamn, Vaxholms kommun

Östra Kasernvägen 6a

Lägenhet
Rindö Hamn, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 995 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 4/5
3 657 kr/mån
54 653 kr/m²

Vi erbjuder bokade enskilda visningar löpande. Kontakta Helge Winberg för tidsbokning. Högt hörnläge med vy mot gamla vattentornet och stor balkong med sjöutsikt över Solöfjärden och Rindö Hamn. Våning 4 av 5, hiss, stor balkong under tak och fint ljus.

  • Balkong
  • Hiss
Norrbergsgatan 9, Vaxholm stadskärnan, Vaxholms kommun

Norrbergsgatan 9

Villa
Vaxholm stadskärnan, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
6 995 000 kr
73 + 70 m²
3 rum
787 m² tomt

Högt och mycket ljust beläget med generös detaljplan. Orörd 1-plansvilla från 40-talet högst upp på Norrbergsgatan med mycket fint solläge och glimtar ut över stadskärnan. Bergvärme och garage i huset. I omedelbar närhet finns båtplatser och bad vid Norrberget, Hembygdsgårdens underbara sommarcafé vid Norrhamnen och Hotellhörnan med Waxholmsbåtarna till Stockholm och skärgården. Varmt välkommen att förvärva och förälda denna sjönära villafastighet i skärgårdens huvudstad.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3