Mäklare Helge Winberg

Helge Winberg

Om mig

Tack vare ett mycket starkt varumärke och mitt stora lokala kontaktnät har jag genom åren haft förmånen att kunna hjälpa ett stort antal nöjda och återkommande kunder. Välkommen du också!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nedre gruvskogsvägen 13, Skarpö, Vaxholms kommun

Nedre gruvskogsvägen 13

Villa
Skarpö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
11 900 000 kr
156 + 53 m²
5 rum
3 244 m² tomt

Synnerligen välskött och tekniskt uppdaterad skärgårdsvilla med stora fönsterpartier, underbart ljus och soliga balkonger och altaner. Egen brygga med segelbåtsdjup via servitut på fastigheten nedanför vid Rindösundet. Avgiftsfri bilfärja både från Vaxholm och från Värmdö/Stenslätten. Till Skarpö kan man även åka Waxholmsbåt från Stockholm. 3 244 kvm stor tomt med genomtänkt trädgårdsanläggning. Gräsytor, planteringar och frukt- och bärbuskar samt odlingsbäddar och natur/barrskogsparti. Dubbelgarage. Kommunalt VA. Bredband via fiber.

  • Balkong
  • Uteplats
Överbyslingan 86, Resarö, Vaxholms kommun

Överbyslingan 86

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
16 000 000 kr
217 + 122 m²
9 rum
2 811 m² tomt

Nyrenoverat villaboende med lantlig sjönära skärgårdskänsla, smakfulla materialval, flera eldstäder och generösa biytor. Totalt ca 367 kvm golvyta! Vy över Resarö ström och hästhagar. Över 100 kvm altaner, mestadels under tak med perfekt solläge från morgon till kväll året runt. Bergvärme. Kommunalt V/A. Charmfyllt timrat antikt härbre/gästhus med V/A, luftvärmepump och egen infart. Ett stenkast ner längs Hästhagsvägen till brygga.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Dalstigen 23A, Resarö, Vaxholms kommun

Dalstigen 23A

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
10 995 000 kr
165 m²
6 rum
1 570 m² tomt
  • Balkong
  • Uteplats
Svartgarnsvägen 34, Hästängsudd, Österåkers kommun

Svartgarnsvägen 34

Fritidshus
Hästängsudd, Österåkers kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 700 000 kr
86 m²
4 rum
2 451 m² tomt

Stor plan trädgårdstomt i perfekt söderläge gränsande till naturområde och endast ett femtiotal meter från tomtgräns till Svartgarnsbryggan med möjlighet till båtplats. Ett stenkast till badplats, hundrastgård, hästhagar och nybyggda Friluftsförskolan Svartgarn i grönområdet Bananen. Detaljplanerat område med kommunalt VA indraget och klart. Generös byggrätt medger huvudbyggnad om 241 kvm x två våningsplan samt komplementbyggnader om 50 + 30 kvm byggnadsarea! Dagens huvudbyggnad om ca 85 kvm har renoverats driftstekniskt och invändigt med en charmig stil, renovering exteriört kvarstår. Busshållplats, Marina och Seglarskola finns också i närområdet och i nyligen har en välsorterad matbutik, Tempo, öppnat i Svinninge!

  • Uteplats
Vasavägen 11B, Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun

Vasavägen 11B

Lägenhet
Centrala Vaxholm, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 395 000 kr
98,8 m²
4 rum
vån 1/2
7 745 kr/mån
44 484 kr/m²

Välkommen till hemtrevliga Vasavägen och en tilltalande etagelägenhet i stadsvilla anno 2011. Inglasad balkong, stor terrass med direktutgång till trädgården och soligt sydvästläge. Plan gräsyta med staket, perfekt både för dig med småbarn och för dig med hund. Parkeringsplats med eluttag samt rymligt källarförråd finns till lägenheten. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Dubbla badrum och två-tre sovrum. Ett stenkast till busshållplats och pendelbåt från Fredriksbergs ångbåtsbrygga, Campus Vaxholm, Söderfjärdsskolan (F-6), Kronängsskolan (7-9). Bogesundslandet och Eriksö friluftsområde finns på promenadavstånd.

  • Balkong
  • Uteplats
Östra Kasernvägen 6a, Rindö Hamn, Vaxholms kommun

Östra Kasernvägen 6a

Lägenhet
Rindö Hamn, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 995 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 4/5
3 657 kr/mån
54 653 kr/m²

Högt hörnläge med vy mot gamla vattentornet och stor balkong med sjöutsikt över Solöfjärden och Rindö Hamn. Våning 4 av 5, hiss, stor balkong under tak och fint ljus. Närheten till vattnet är påtaglig och inbjuder till härliga promenader och möjlighet finns att hyra båtplats ett stenkast från huset. Ett trivsamt boende med närhet till ångbåtsbryggan med Waxholmsbåt och pendelbåt reguljärt till Stockholm. Buss, gym, restauranger, café, tennisbana, elljusspår samt idrottshall i direkt närhet. Liksom ostmakeri, ölbryggeri och BnB för övernattande gäster.

  • Balkong
  • Hiss
Sundelins väg 1, Resarö, Vaxholms kommun

Sundelins väg 1

Radhus
Resarö, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 995 000 kr
116 m²
5 rum
297 m² tomt

Sjönära beläget friköpt parhus med synnerligen effektiv planlösning. Lugn och barnvänlig miljö med kort gångavstånd till bussar, skola, förskolor och populär Ica. Även bad- och båtliv samt skogsområdet Killingen finns i bekväm närhet. Klassisk och uppskattad typ av planlösning med kök, vardagsrum, tvättstuga och helklaklat badrum på entréplan och övre plan med badrum och fyra bra sovrum. Dubbla terrasser varav en i öster och en i västerläge. Parkering i carport. Modern frånluftsvärmepump. Flexibelt tillträde, från april 2024 eller senare!

Norrbergsgatan 9, Vaxholm stadskärnan, Vaxholms kommun

Norrbergsgatan 9

Villa
Vaxholm stadskärnan, Vaxholms kommun
Sjönära Fastigheter AB
6 995 000 kr
73 + 70 m²
3 rum
787 m² tomt

Högt och mycket ljust beläget med generös detaljplan. Orörd 1-plansvilla från 40-talet högst upp på Norrbergsgatan med mycket fint solläge och glimtar ut över stadskärnan. Bergvärme och garage i huset. I omedelbar närhet finns båtplatser och bad vid Norrberget, Hembygdsgårdens underbara sommarcafé vid Norrhamnen och Hotellhörnan med Waxholmsbåtarna till Stockholm och skärgården. Varmt välkommen att förvärva och förälda denna sjönära villafastighet i skärgårdens huvudstad.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 8