Mäklare Irina  Bruzelius

Irina Bruzelius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ramsdalsvägen 93, Skärmarö, Värmdö kommun

Ramsdalsvägen 93

Fritidshus
Skärmarö, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
10 500 000 kr
54 m²
4 rum
4 330 m² tomt

Välkommen till en fantastisk naturtomt med egen strandlinje i både sydväst och norr och saltstänkta berghällar med ljudet från kluckande vatten. Bygg din egen skärgårdsidyll med ett insynsskyddat läge och egna bryggor på en av skärgårdens härligaste tomter. På fastigheten finns huvudbyggnad om ca 65 kvm, ett gästhus om ca 24 kvm samt sjöstuga och friggebod. Huvudbyggnad och sjöstuga är i behov av renovering.

  • Plus
Sjörosvägen 2, Landfjärden, Nynäshamns kommun

Sjörosvägen 2

Villa
Landfjärden, Nynäshamns kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 000 000 kr
135 + 40 m²
6 rum
1 479 m² tomt

Välkommen till Villa Sjöros, ett sjönära drömboende utöver det vanliga. Ett välskött och oerhört charmigt hus från 30-talet som genom åren har byggts till och förädlats. Med sin tidstypiska bevarade charm, en ljuvlig utemiljö, ett kök för mästerkocken samt flertalet sovrum lämnar detta boende inte mycket mer att önska.

Lilla Stenslättsvägen 10, Stenslätten, Värmdö kommun
Lilla Stenslättsvägen 10, Stenslätten, Värmdö kommun, bild 2
Lilla Stenslättsvägen 10, Stenslätten, Värmdö kommun, bild 3

Lilla Stenslättsvägen 10

Fritidshus
Stenslätten, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 500 000 kr
75 + 30 m²
5 rum
2 064 m² tomt

Sjönära fastighet med sluttande trädgårdstomt och en fantastisk sjöutsikt över Oxdjupet och Solöfjärden, båtlivet och skärgården. Här kan man njuta av solen hela dagen. Närhet till buss, bilfärja, mysig krog / värdshus och fina strövområden. Charmigt sekelskifteshus med vackra furugolv, kakelugn och hänförande utsikt. På fastigheten finns ytterligare ett hus samt gästfrigga.

  • Premium
Kvarngatan 12, Centralt, Trosa kommun

Kvarngatan 12

Villa
Centralt, Trosa kommun
Sjönära Fastigheter AB
7 500 000 kr
205 + 50 m²
6 rum
1 131 m² tomt

Suterrängvilla i lugnt och soligt läge med närhet till havet och Trosas pittoreska stadskärna. Enkelt och bekvämt boende med det som ger livet det där lilla extra. Huset är väl underhållet och rymmer såväl privata som gemensamma sociala ytor både inne och ute. Högt belägen trädgård där den mysiga uteplatsen ger rum för grillplats, sol- och middagsmöbler samt en underbar pool i insynsskyddat läge.

Simon Ängs väg 8, Stavsnäs, Värmdö kommun

Simon Ängs väg 8

Fritidshus
Stavsnäs, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 850 000 kr
80 m²
3 rum
2 714 m² tomt

Välkommen till ett charmigt boende i natursköna Stavsnäs med altan i kvällssolsläge. Ett ombonat hem med ett huvudhus om ca 80 m² samt ett gästhus om ca 20 m². En plan och barnvänlig tomt ett stenkast från brygga med båtplats och egen sjöbod samt gemensam bastu. Gångavstånd in till Stavsnäs by och med närhet till både natur, skärgårdskrogar och vår vackra ytterskärgård. Fastigheten omfattas av detaljplan som tillåter 60 + 40 m². Kommunalt vatten och avlopp samt fiber är indraget.

Väsbyströmsvägen 7, Oxön, Värmdö kommun

Väsbyströmsvägen 7

Fritidshus
Oxön, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 745 000 kr
179 m²
4 rum
5 447 m² tomt

En välkomnande fastighet med påtaglig charm. Ett sjönära läge med en gedigen huvudbyggnad om 125 m² med permanentstandard. Ljuvlig tomt med plan gräsmatta, berg i dagen, egen brygga och många härliga äppelträd, päronträd och bärbuskar. På tomten finns även två gästhus samt gott om förrådsutrymme. Stora härliga altaner mot sjösidan i söder och som även erbjuder kvällssolen i väster. Fiber är indraget och kommunalt vatten och avlopp är planerat till hösten 2024.

  • Plus
Eldtomta strand 25, Eldtomta, Botkyrka kommun

Eldtomta strand 25

Fritidshus
Eldtomta, Botkyrka kommun
Sjönära Fastigheter AB
8 000 000 kr
73 + 25 m²
3 rum
2 593 m² tomt

En plan och vacker tomt om totalt 3685 m² med eget vattenområde. Hus om 73 m² med ett modernt lantligt kök, vardagsrum med öppen spis och två sovrum. På fastigheten finns även gästhus, förråd och egen strand. Huvudhuset är nyligen renoverat med bland annat kök, badrum, el, golv, innerväggar, dörrar mm. Ett naturskönt område med vackert slingrande vägar genom hagar och ängar. Kommunalt vatten och avlopp och bilväg hela vägen fram.

  • Plus
Lillskogsvändan 41, Saltarö, Värmdö kommun

Lillskogsvändan 41

Fritidshus
Saltarö, Värmdö kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 500 000 kr
66 m²
2 rum
2 193 m² tomt

På idylliska Saltarö ligger denna soliga fastighet där huset lämpar sig väl som sommar- och weekendboende. Här bor ni lantligt och skärgårdsnära på en härlig naturtomt med närhet till båtliv, aktiviteter och naturupplevelser.

Karlbergs strand 6A, Pampas Marina, Solna kommun

Karlbergs strand 6A

Villa
Pampas Marina, Solna kommun
Sjönära Fastigheter AB
10 000 000 kr
139 m²
4 rum

ACCEPTPRIS. Älskar du storstadens puls, men vill ändå känna friheten att när som helst ta ett dopp i havet? Då är detta unika boende något för dig. I Pampas Marinas bästa läge finns denna flytande Aquavilla som erbjuder en livsstil utöver det vanliga. Fyra rum och kök med både takterrass, badbrygga, bilparkering i Pampas och möjlighet till extra båt och båtplats. Villan ligger längst ut på A-bryggan med ett klockrent söderläge och en ostörd utsikt.

Kustvägen 8, Saltsjö-Boo, Nacka kommun

Kustvägen 8

Fritidshus
Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Sjönära Fastigheter AB
6 500 000 kr
59 + 17 m²
3 rum
2 090 m² tomt

Endast 20 minuter från Stockholm ligger denna lilla pärla med en fantastisk utsikt över Kilsvikens vatten. Hus om 59 m² boyta samt 17 m² biyta. Badplats precis nedanför och garage, växthus samt bastu på tomten.

Visar alla 10