Mäklare Linnéa Lund

Linnéa Lund

Om mig

Efter snart 9 år som fastighetsmäklare är det fortfarande det roligaste som finns. Jag ser det inte bara som ett yrke utan det är en livsstil som jag valt och som jag verkligen älskar. Jag jobbar primärt i Norrtälje och Östhammars kommun men säljer sjönära bostäder längs med hela Stockholms- och Roslagskusten samt runt Mälaren. Min ambition är att alltid ge kunden en trygg affär och också bäst betalt. Jag vill överträffa förväntningarna ihop med mina kunder och eftersträvar alltid nöjda kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarnåvägen 6, Nysättra, Norrtälje kommun
Kvarnåvägen 6, Nysättra, Norrtälje kommun, bild 2
Kvarnåvägen 6, Nysättra, Norrtälje kommun, bild 3

Kvarnåvägen 6

Villa
Nysättra, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 850 000 kr
177 + 90 m²
6 rum
2 800 m² tomt

I populära Nysättra ligger denna villa som rymmer hela familjen och fungerar perfekt både som permanent- och fritidsboende. Urspungshuset är uppfört år 1954 och år 2013 gjordes en utbyggnad som gjorde huset komplett. Här finns idag 6 st sovrum, varav fyra på entréplanet. Modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och mot allrummet i nya delen. Ett vackert rum med stora fönster, högt i tak och braskamin. Här finns också en rustik järntrappa upp till loftet. Förutom två sovrum i källaren finns här ett badrum med bastu, tvättstuga, pannrum och gott om ytterligare utrymme. Det är två fastigheter som säljs ihop vilket gör att man får en generös trädgård. Här finns även en gammal smedja med fina förvaringsutrymmen och garage med möjlighet till egen verksamhet. Möjlighet till båtplats finns vid brygga i Vätösundet. Ca. 1 km till Nysättra badet och till närmsta butik på Vätö är det ca. 5 km.

  • Premium
Stornotsand 18, Backby - Singö, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Stornotsand 18

Fritidshus
Backby - Singö, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
7 450 000 kr
170 m²
7 rum
3 968 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva detta fina sjöställe med egen brygga i skyddad vik. På fastigheten finns två bostadshus i året runt standard med plats får många gäster över. Längs stranden finns den egna bryggan med badstege och sandstrand intill med sol från morgon till kväll. Från den skyddade viken tar man sig enkelt ut på öppet vatten och vidare i den vackra skärgården med oändligt mycket att utforska. Endast 5 minuter med bil ligger populära badet i Backby där olika aktiviteter anordnas om somrarna. Affären på Singö ligger ca. 10 minuter med bil. På 20 minuter med bil eller båt tar du dig till Grisslehamn med flera butiker och restauranger särskilt sommartid, även spahotellet Havsbaden. Till Norrtälje tar det drygt en timme där allt serviceutbud du önskar finns och den gemytliga stadskärnan.

  • Plus
Mor Annas väg 26, Trästa/ Grisslehamn, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Mor Annas väg 26

Fritidshus
Trästa/ Grisslehamn, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 250 000 kr
175 m²
4 rum
5 513 m² tomt

På generös tomt med vy ner mot Väddöviken ligger detta ståtliga hus om 175 kvm fördelat på två plan. Rött hus med vita knutar som passar perfekt in i Roslagsmiljön. På entréplanet ligger kök och allrum i öppen planlösning med härlig vy ner mot Väddöviken, även en kakelugn som pryder sin plats. Runt nästan hela huset sträcker sig en stor altan med plats för flera sittgrupper och där man enkelt kan följa solens vandring. På den grönskande naturtomten finns möjlighet att plocka både blåbär och smultron direkt på egen tomt. Gott om plats för flera bilar. På några minuter går man ner till vattnet där områdets badbrygga finns och fina miljöer att promenera i. Till både Älmsta och Grisslehamn är det lite mer än 10 minuter med bil där närmsta matbutik, affärer och restauranger finns. Till Norrtälje är det 4 mil där all tänkbar service finns.

  • Plus
Fagerviksstigen 26B, Fagervik/ Gräddö, Norrtälje kommun
Fagerviksstigen 26B, Fagervik/ Gräddö, Norrtälje kommun, bild 2
Fagerviksstigen 26B, Fagervik/ Gräddö, Norrtälje kommun, bild 3

Fagerviksstigen 26B

Tomt
Fagervik/ Gräddö, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 000 000 kr
2 389 m² tomt

Nu finns möjlighet att skapa ditt eget drömboende i bästa läge på Gräddö! Mycket fin sjöglimt ut mot Lidöfjärden där du endast har några minuter ner till områdets sandstrand. Generös tomt med kommunalt vatten och avlopp i området. Promenadavstånd till bland annat matbutik, café, pizzeria och båthamn. Missa inte Rådmansö Bageributik. Gräddö ligger i det bästa av skärgårdsvärldar, härifrån kan du enkelt njuta utav både mellanskärgård, ytterskärgård och även innerskärgården. Till Norrtälje tar det ca. 20 min med bil där all tänkbar service finns.

  • Premium
Djupvretenvägen 18, Nor - Djupvreten, Knivsta kommun

Djupvretenvägen 18

Tomt
Nor - Djupvreten, Knivsta kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 100 000 kr
4 124 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en äkta sjötomt vid sjön Valloxens strand. På tomten står idag ett hus om 24 kvm uppfört omkring år 1930 och rymmer ett rum, förrådsdel och torrdass, allt i äldre skick. Fin utsikt ner mot sjön som erbjuder härliga dopp om somrarna och skridskoåkning om vintern. Äganderätt av vattnet mitt ut i sjön, med eget fisk- och kräftvatten. Vacker solnedgång i väst. Fastigheten saknar vatten och avlopp idag. El finns draget. Fastigheten ligger i ett område som kommunen planerar att detaljplanera och förslag till det finns bifogat. Servitut på väg finns till fastigheten men är inte anlagd. Lantligt och trevligt område och knappt 10 minuter med bilen in till centrala Knivsta där allt serviceutbud som kan önskas finns. Mycket bra pendlingsläge både med tåg och bil till Uppsala och Stockholm.

Grisslehamnsvägen 365, Fjällbo - Grisslehamn, Norrtälje kommun

Grisslehamnsvägen 365

Fritidshus
Fjällbo - Grisslehamn, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 750 000 kr
99 m²
4 rum
2 315 m² tomt

I frontläget längs med Väddöviken ligger denna fastighet i högt läge med vy ut över vattnet. Till fastigheten hör en båtplats vid den gemensamma bryggan och egen sjöbod precis intill vattnet. Här badar man från badstegen vid bryggan eller från stranden i solnedgången. Sedan ursprungshuset byggdes 1964 har stället varit inom samma familjs ägo. Totala boytan i huset är 99 kvm och gott om sovplatser. Altaner med magisk vy ut mot vattnet i bästa västerläge. Till Grisslehamn tar man sig med bil på åtta minuter med bland annat affär, gästhamn, bensinmack och rökeri. Med den egna båten kan man snabbt ta sig ut i vackra vatten med bra bad- och fiskemöjligheter.

Visar alla 6