Mäklare Linnéa Lund

Linnéa Lund

Om mig

Efter snart 9 år som fastighetsmäklare är det fortfarande det roligaste som finns. Jag ser det inte bara som ett yrke utan det är en livsstil som jag valt och som jag verkligen älskar. Jag jobbar primärt i Norrtälje och Östhammars kommun men säljer sjönära bostäder längs med hela Stockholms- och Roslagskusten samt runt Mälaren. Min ambition är att alltid ge kunden en trygg affär och också bäst betalt. Jag vill överträffa förväntningarna ihop med mina kunder och eftersträvar alltid nöjda kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Djupvretenvägen 18, Nor - Djupvreten, Knivsta kommun

Djupvretenvägen 18

Fritidshus
Nor - Djupvreten, Knivsta kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 950 000 kr
24 m²
2 rum
4 124 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en äkta sjötomt vid sjön Valloxens strand. På tomten står idag ett hus om 24 kvm uppfört omkring år 1930 och rymmer ett rum, förrådsdel och torrdass, allt i äldre skick. Fin utsikt ner mot sjön som erbjuder härliga dopp om somrarna och skridskoåkning om vintern. Till fastigheten följer fiskerätt i Valloxen. Fastigheten saknar vatten och avlopp idag. El finns draget. Fastigheten ligger i ett område som kommunen planerar att detaljplanera och förslag till det finns bifogat. Servitut på väg finns till fastigheten men är inte anlagd. Lantligt och trevligt område och knappt 10 minuter med bilen in till centrala Knivsta där allt serviceutbud som kan önskas finns. Mycket bra pendlingsläge både med tåg och bil till Uppsala och Stockholm.

Benövägen 6, Öster-Mörtarö/ Gräsö, Östhammars kommun

Benövägen 6

Fritidshus
Öster-Mörtarö/ Gräsö, Östhammars kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 295 000 kr
50 + 20 m²
2 rum
2 357 m² tomt

Via slingrande grusväg längs vacker natur nås detta stället som ligger ståtligt på en höjd med vy ut mot vattnet. På östra sidan av Gräsö i populära Öster-Mörtarö hittar du denna fastighet med härlig naturtomt. I området med typisk Gräsö-natur finns fina promenadvänliga miljöer, områdets fina sandstrand samt bryggor där möjlighet finns att få en båtplats. Enkelt att ta sig ut med båt i en skärgård med oändligt mycket att utforska. Huset som uppfördes år 2007 rymmer allrum i öppen planlösning mot köket och högt i tak, sovrum och sovloft samt badrum. Stor altan med trädäck runt nästan hela huset där man kan följa solens vandring från morgon till kväll samt enkel access till naturtomten. Fiber finns indraget i huset.

Grisslehamnsvägen 365, Fjällbo - Grisslehamn, Norrtälje kommun

Grisslehamnsvägen 365

Fritidshus
Fjällbo - Grisslehamn, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 750 000 kr
99 m²
4 rum
2 315 m² tomt

I frontläget längs med Väddöviken ligger denna fastighet i högt läge med vy ut över vattnet. Till fastigheten hör en båtplats vid den gemensamma bryggan och egen sjöbod precis intill vattnet. Här badar man från badstegen vid bryggan eller från stranden i solnedgången. Sedan ursprungshuset byggdes 1964 har stället varit inom samma familjs ägo. Totala boytan i huset är 99 kvm och gott om sovplatser. Altaner med magisk vy ut mot vattnet i bästa västerläge. Till Grisslehamn tar man sig med bil på åtta minuter med bland annat affär, gästhamn, bensinmack och rökeri. Med den egna båten kan man snabbt ta sig ut i vackra vatten med bra bad- och fiskemöjligheter.

Hakens väg 72, Blåviken, Väddö, Norrtälje kommun

Hakens väg 72

Fritidshus
Blåviken, Väddö, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
3 950 000 kr
135 m²
6 rum
2 350 m² tomt

På stor och fin trädgårdstomt ligger denna rejäla villa med vid vy ut över Ålands hav. Huset rymmer idag fyra sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med murad eldstad och vacker havsutsikt. Från huset når man den stora altanen med pool och jacuzzi samt bastu i separat hus intill. På tomten finns ett stort garage med plats för många bilar och förvaring. Här finns också en fullt inredd gästlägenhet, även här havsutsikt, perfekt för gäster eller egen verksamhet. Till fastigheten hör servitut på båt-, bad-, och bryggplats nere vid vattnet i en skyddad liten vik. Här finns även en stor sjöbod, på ofri grund, som tillhör fastigheten. Till Älmsta är det endast 10 minter med stort serviceutbud och både via bil och cykel finns mycket att upptäcka i närområdet på Väddö. Vidare till Norrtälje är det ca. 40 minuter.

Skollholmsvägen 75, Skollholmen - Singö, Norrtälje kommun

Skollholmsvägen 75

Fritidshus
Skollholmen - Singö, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
1 850 000 kr
47 + 4 m²
2 rum
2 644 m² tomt

Vid Skollholmen på norra Singö, längs med en slingrande grusväg ligger denna natursköna fastighet. Stor grönskande tomt där man direkt från tomten kan plocka både lingon och blåbär. På fastigheten finns huvudhuset som uppfördes år 1965 och det mesta i huset är välbevarat från byggåret. Stället fungerar utmärkt som ett fritids- eller permanentboende året om. Fiber finns indraget. På bara några minuters promenad når man vattnet och Singö har en lång rad olika smultronställen att besöka. Med bil ligger butiken på Singö 5 minuter och god kommunikation med buss från Norrtälje.

Fagerviksstigen 26B, Fagervik/ Gräddö, Norrtälje kommun
Fagerviksstigen 26B, Fagervik/ Gräddö, Norrtälje kommun, bild 2
Fagerviksstigen 26B, Fagervik/ Gräddö, Norrtälje kommun, bild 3

Fagerviksstigen 26B

Tomt
Fagervik/ Gräddö, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 000 000 kr
2 389 m² tomt

Nu finns möjlighet att skapa ditt eget drömboende i bästa läge på Gräddö! Mycket fin sjöglimt ut mot Lidöfjärden där du endast har några minuter ner till områdets sandstrand. Generös tomt med kommunalt vatten och avlopp i området. Promenadavstånd till bland annat matbutik, café, pizzeria och båthamn. Missa inte Rådmansö Bageributik. Gräddö ligger i det bästa av skärgårdsvärldar, härifrån kan du enkelt njuta utav både mellanskärgård, ytterskärgård och även innerskärgården. Till Norrtälje tar det ca. 20 min med bil där all tänkbar service finns.

  • Premium
Segelbåtsvägen 23, Rosättra, Norrtälje kommun

Segelbåtsvägen 23

Tomt
Rosättra, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
2 295 000 kr
2 157 m² tomt

Nu finns möjlighet att skapa ditt eget drömboende i högt och fint läge längs med Vätösundet! Mycket fin sjöutsikt ut mot sundet. Som en sjötomt då tomten innehar servitut på marken ner till strandkanten där tillstånd finns att anlägga brygga under förutsättning att tillståndsgivande myndighet beviljar det. Generös tomt som ligger utanför detaljplanerat område, vilket ger en större frihet att bygga ditt drömhus. Rosättra ligger i det bästa av skärgårdsvärldar, med båt finns mycket att upptäcka inom den inre skärgården och sen enkelt att ta sig vidare till ytterskärgård. Med bil eller cykel finns fin, lantlig Roslagsmiljö att upptäcka i närområdet. Närmsta matbutik finns på Vätö knappt 10 minuter från tomten, i Nysättra finns restaurang, några butiker samt välsorterad brädgård, ca. 6 minuter med bil. Till Norrtälje tar det ca. 20 min med bil där all tänkbar service finns.

  • Plus

Visar alla 7