Mäklare Hanna Thorén

Hanna Thorén

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015 och i Norrtälje och mitt älskade Roslagen sedan 2017 där jag fortfarande primärt arbetar. Genom stor noggrannhet, bra struktur och god planering blir jag en trygg punkt genom hela er bostadsaffär. Jag vill att köpare och säljare ska känna stor delaktiga från början till slut. Jag har sedan starten förmedlat allt från tomter till bostadsrätter, fritidshus och villor. Sjönära och Stockholms norra skärgård kan jag stolt säga är min arbetsplats.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Monte Christos väg 13, Furusund, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Monte Christos väg 13

Fritidshus
Furusund, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
4 500 000 kr
68 + 4 m²
3 rum
2 957 m² tomt

På vackra skärgårdsön Furusund finns detta trevliga fritidshus som med fördel kan nyttjas året om. Bekvämligheter som kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns indraget. Solig natur-och trädgårdstomt med växthus och sjöglimt. Två gästhus på tomten och bilväg hela vägen fram. Idylliskt läge med promenadavstånd till fin badvik med sandstrand och båtplats.

  • Plus
Norröra byväg 28, Norröra, Norrtälje kommun
  • Sön 28 apr

Norröra byväg 28

Fritidshus
Norröra, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
5 750 000 kr
116 + 10 m²
6 rum
1 156 m² tomt

Charmfull och vacker fastighet från slutet av 1800-talet mitt i byn på Norröra. Smakfullt renoverat hus om 116 kvm med bevarade originaldetaljer så som snickarglädje, vackra dörrar och fönster. Tomten är drygt 1 100 m² med plana gräsytor som blandas med lummig växtlighet. Egen sjöbod samt delad brygga. Hit tar man sig enkelt med egen fritidsbåt eller Waxholmsbåt. Fastigheten ligger med nära avstånd från ångbåtsbryggan med daglig trafik året om. Här finns många av de miljöer som Tjorven, Båtsman, farbror Melker och de andra i Saltkråkan rörde sig kring. Varmt välkomna till Norröra – Tjorvens Saltkråkan!

  • Plus
Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun
Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun, bild 2
Örskärsvik 707 & 709, Gräsö, Östhammars kommun, bild 3

Örskärsvik 707 & 709

Tomt
Gräsö, Östhammars kommun
Sjönära Fastigheter AB
1 395 000 kr
9 334 m² tomt

Skapa ditt eget drömboende i Örskärsvik på omtyckta Gräsö utanför Öregrund. Generös tomt med fint sluttande läge och med närhet till bad.

  • Premium
Brännäsvägen 16B, Rävsnäs - Rådmansö, Norrtälje kommun

Brännäsvägen 16B

Tomt
Rävsnäs - Rådmansö, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
1 950 000 kr
1 637 m² tomt

Mycket fin obebyggd tomt i pittoreska Rävsnäs på Rådmansö med sjöglimt. Tomten är 1 637m² och ligger i ett lugnt område med promenadavstånd till Rävsnäs hamn med bryggor och sjöbodar. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Kommunalt V/A och fiber finns i området. Välkommen att åka förbi och titta på tomten på egen hand.

Skinnsäcksvägen 51, Skinnsäcken - Bergshamra, Norrtälje kommun

Skinnsäcksvägen 51

Tomt
Skinnsäcken - Bergshamra, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
1 900 000 kr
2 223 m² tomt

Stor tomt om 2 223 m² med högt fint havsnära läge och med utsikt över ängar och vattnet. Tomten har väg i anslutning, gemensamt pumphus för vatten samt enskilt avlopp i form av trekammarbrunn med infiltration. El är framdraget till tomtgräns. Fiber finns i området. Idag finns ett beviljat bygglov som kan tas över av en köpare. I området blandas både permanent- och fritidshusboenden. I närområdet finns skola, Ica Bergshamra, vårdcentral, pizzeria samt en mycket välsorterad bygghandel. Fastigheten ligger på bekvämt avstånd från Stockholm och resan hit tar drygt 1 timme. Till Norrtäljes stadskärna är det 20 minuters bilresa.

  • Plus
Blå spåret 10, Söderöra, Norrtälje kommun

Blå spåret 10

Tomt
Söderöra, Norrtälje kommun
Sjönära Fastigheter AB
950 000 kr
2 052 m² tomt

Nu finns möjlighet att bygga sitt eget drömboende på fantastiska Söderöra. Obebyggd tomt med trivsamt läge endast ca 15 minuters promenad från den lilla byn och ångbåtsbryggan. Området omfattas av detaljplan som medger en byggrätt om 80 m² + 40 m². På tomten finns en borrad brunn. Köparen får själv anlägga och bekosta avlopp. El finns vid tomtgräns. Fiber finns på ön och säljaren har betalt anslutningskostnad. Trafiken till Söderöra som går året runt ger bra tillgänglighet under årets alla delar.

Visar alla 6