Sjöö's Fastighetsförmedling

Sjöö's Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Herrgårdsvägen 89, Central Väsby, Upplands Väsby kommun

Herrgårdsvägen 89

Lägenhet
Central Väsby, Upplands Väsby kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling

1 595 000 kr

38 m²

1 rum

2 803 kr/mån

41 974 kr/m²

Med optimal planlösning finner du denna 1:a om 38 kvm beläget mycket nära Väsby centrum och Vilundabadet. Nära bra kommunikationer med buss och pendeltåg till Stockholm City. Bostaden har en härlig uteplats som vetter i soligt läge mot den vackra trädgården. Denna uteplats kommer av föreningen att byggas ut med en ny altan. Uteplatsen kommer omgärdas med avskiljande väggar mot intilliggande lägenhet samt ett staket med grind längs med fasaden. En markis kommer att monteras som är skönt att svala sig under de varma sommardagarna. Stora renoveringar såsom stam- och fönsterbytte är redan av föreningen utförda. Lägenheten är en riktig pärla med helkaklat badrum med golvvärme samt egen tvättmaskin. Rejält kök med matplats för 4 personer. Allrummet är rymligt och har plats för båda dubbelsängen och soffgruppen. Stabil och bra förening. Perfekt boende som första bostad alternativt som övernattningslägenhet!

 • Uteplats
Holmvägen 22C, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
 • Idag

Holmvägen 22C

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling

1 675 000 kr

39 m²

1.5 rum

2 650 kr/mån

42 949 kr/m²

Optimal planerad 1,5:a om 39 kvm högst upp i huset med magisk utsikt över föreningens välskötta innergård. Fantastisk ljusinsläpp från flertalet balkongdörrar i fönsterglas samt fönsterparti. Möblerbar fransk balkong som löper längsmed lägenhetens fasadvägg som med kärlek och omtanke kan göras riktigt mysig och fin! Hallen är väl tilltagen och det finns plats för ytterkläderna vid kapphyllan samt flertalet garderober för plats för förvaring. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme, handfat med kommod, spegel och tvättmaskin samt överskåp för ytterligare förvaring. Rymligt kök i vinkel med matplats intill den öppna planlösningen med vardagsrummet. Separat sängalkov med avgränsande vägg. Hiss. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Kavallerigatan 57, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Kavallerigatan 57

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling

1 795 000 kr

63 m²

2 rum

3 499 kr/mån

28 492 kr/m²

Centralt belägen. En trappa upp. Inglasad balkong. Extra utrymme med ombyggt förråd. Påkostat renoverat kök.

 • Plus
 • Balkong
Trädgårdsvägen 11, Runby, Upplands Väsby kommun

Trädgårdsvägen 11

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling

1 700 000 kr

56 m²

2 rum

3 909 kr/mån

30 357 kr/m²

Välkommen till en fantastisk lägenhet i det fridfulla området Runby! Denna lägenhet på 56 kvm erbjuder en smart och bekväm planlösning med 2 rum, inklusive ett mysigt sovrum. Här finner du hög standard med moderna materialval och väl genomtänkta detaljer som skapar en harmonisk atmosfär. Lägenheten har även tillgång till ett härligt grönområde som ger dig möjlighet att njuta av naturen och koppla av efter en lång dag. Vacker utsikt över horisonten. Missa inte chansen att kalla denna pärla ditt hem!

Sutargränd 2, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning pågår

Sutargränd 2

Villa
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling

5 795 000 kr

136 m²

6 rum

600 m² tomt

Detta fantastiska hem i Bollstanäs är en dröm för alla som söker en avkopplande och fridfull livsstil. Beläget i en idyllisk miljö med en gaveltomt som ger massor av utrymme och frihet, är detta hus den perfekta oasen att kalla hemma. Fyra bra sovrum, allrum samt ett vardagsrum med utgång till trädgårdens baksida i sydvästläge. En annan fördel med detta hus är det separata garaget, som ger tillräckligt med utrymme för bilen, verktyg och andra redskap. Du behöver aldrig oroa dig för parkeringsproblem eller att behöva lagra saker i trånga utrymmen igen. På uppfarten har ni möjlighet att parkera ytterligare 1-2 bilar. Sammanfattningsvis är detta hus en dröm som går i uppfyllelse för den som söker ett lugnt och fridfullt liv vid vattnet. Med en tomt i gavel som ger massor av utrymme, ett separat garage för bekväm förvaring, och en mysig kakelugn som ger extra värme och atmosfär, kommer du att bli förälskad i detta hus så fort du kliver innanför dörren.

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 5