Mäklare Anette Sjöö

Anette Sjöö

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Allévägen 13 C, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Sön 8 okt kl 13:00

Allévägen 13 C

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 272 kr/mån
32 151 kr/m²

Välkommen till en fantastisk lägenhet i det fridfulla området Runby! Föreningen har investerat i uppvärmning i bergvärme och installation av solpaneler. Stabil förening som har investerat i energibesparande åtgärder vilket bidrar till låga driftkostnader. Denna lägenhet på 46,5 kvm erbjuder en smart och bekväm planlösning med 2 rum, varav ett mysigt sovrum. Här finner du hög standard med moderna materialval och väl genomtänkta detaljer som skapar en harmonisk atmosfär. Lägenheten har även tillgång till ett härligt grönområde som ger dig möjlighet att njuta av naturen och koppla av efter en lång dag. Från lägenheten är det endast några minuters gångavstånd till Väsby station som tar dig vidare mot Stockholm C eller Arlanda och Uppsala. Missa inte chansen att kalla denna pärla ditt hem!

  • Plus
Susebogatan 2, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Susebogatan 2

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/4
4 715 kr/mån
29 661 kr/m²

Optimalt planerad tvåa om 59 kvm med stor inglasad balkong och fint solläge. Mycket trevlig planlösning med kök som avgränsar sig med en spaljé mot vardagsrummet. Helkaklat badrum med dusch. Öppen planlösning med hall, kök, matplats och vardagsrum. Rogivande sovrum. Förråd. Hiss. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Frejavägen 10A, Odenslunda, Upplands Väsby kommun
  • Idag kl 13:30

Frejavägen 10A

Villa
Odenslunda, Upplands Väsby kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling
5 750 000 kr
113 + 22 m²
5 rum
834 m² tomt

Friliggande enplanshus med tillbyggt uterum och nyinstallerade solceller på taket. Väl tilltagna sällskapsytor i köket och vardagsrummet att umgås med vänner och familj. Tre bra sovrum. Tvättrum med groventré. Fiber indraget. Separat garage med även en del för förråd. Friggebod med verkstad. Ett plåtskjul för smart förvaring. Två uteplatser med trädäckade altaner. Smart förvaring av cyklar och släpvagn under tak. Uppväxt och ombonad trädgårdstomt med buskar och plan gräsyta.

  • Plus
  • Uteplats
Vintervägen 118, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun

Vintervägen 118

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
74 m²
3 rum
4 122 kr/mån
32 365 kr/m²

Optimal etagelägenhet med 3 rum och kök i Grimstaby! Köket, badrummet, väggarna är tapetserade och målade samt golven är nya sedan 2019. Det finns en härlig trädgård på både fram- och baksidan av bostaden, samt en balkong som nås från ett av de två sovrummen. I köket finns trevliga sällskapsytor med matplats, och det rymliga vardagsrummet har utgång till trädgårdens baksida. Här hittar ni även en takbelagd uteplats med gott om plats för utemöbler, perfekt för ostörd avkoppling utan insyn. Badrummet är helkaklat och renoverat med dusch sedan 2019. Det är moderna och stilrena materialval, bra ljusflöde och genomgående ekparkettgolv. På baksidan finns ett rymligt förråd för förvaring. På den trivsamma innergården finns en lekplats och gott om utrymme för barnens spring och lek. Området är barnvänligt och bilfritt. Optimal trerumslägenhet (3 rok) i Grimstaby! Köket, badrummet, väggarna som är tapetserade och målade, samt den genomgående ekparketten renoverades 2019. Det finns en härlig trädgård på både fram- och baksidan av bostaden, samt en balkong som nås från ett av de två sovrummen. I köket och vardagsrummet finns härliga sällskapsytor med matplats.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 4