Mäklare Anette Sjöö

Anette Sjöö

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Galoppgatan 53, Smedby, Upplands Väsby kommun
  • Borttagen före visning
Galoppgatan 53, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 2
Galoppgatan 53, Smedby, Upplands Väsby kommun, bild 3

Galoppgatan 53

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
109 m²
5 rum
vån 1/2
10 019 kr/mån
14 633 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hugingatan 29, Valsta, Sigtuna kommun

Hugingatan 29

Lägenhet
Valsta, Sigtuna kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
68 m²
2 rum
vån 2/3
5 300 kr/mån
17 574 kr/m²

Två rum och kök med möjlighet att göra ett extra sovrum tack vare ett fönster i gavelläget i ett väl tilltaget vardagsrum. Härlig balkong med utgång från kök med matplats. Helkaklat badrum med badkar. Gemensam tvättstuga i föreningen. Till lägenheten finns ett förråd. Inre reparations fond om 15 935 kr finns som tillfaller köparen. Förening har installerat både bergvärme och investerat i solceller. Stabil förening med god ekonomi. Lån belåningsgrad av föreningens lån på 690 kr/kvm. Föreningen äger marken. Här bor du centralt med närhet till Valsta centrum med matbutiker, och restauranger. Midgårdsvallen med fullt av fritidsaktiviteter ligger precis runt hörnet, Märsta centrum med dess breda utbud en kort promenad bort och Steninge slott når du med lätthet på cykel. Detta är en bostad med ett fint läge i en av de centrala delarna av Märsta.

  • Balkong
Huginvägen 3, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun

Huginvägen 3

Radhus
Sjukyrkoberget, Upplands Väsby kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
150 + 26 m²
7 rum
321 m² tomt

Rymligt radhus med separat garage och uppfart med plats för ytterligare en bil. Stenlagd gång som leder till trappa upp till husets framsida och entrén med farstukvist. Här finner ni en mysig trädäckad altan, insynsskyddad tack vare en väl uppvuxen häck och stort äppelträd. Altanen har sol från tidig eftermiddag till solnedgång och med gott om plats för trevliga stunder med vänner och familj. Bostaden har stora sociala sällskapsytorna såsom kök med öppen planlösning, matplats med utgång till trädäckad altan på baksidan där solen sommartid skiner från tidig morgon fram till sen lunch. Stort vardagsrum med braskamin för kalla höst- och vinterdagar. Huset har fyra sovrum, två större och två något mindre, samt ett allrum som lätt kan göras om till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Två moderna badrum, där det större också rymmer tvättrummet, båda badrummen är med dusch. Huset har gott om förvaring genom flera förråd, garderober och en klädkammare. Dessutom finns en matkällare och ett rum för verkstaden. Välkomna på visning!

Optimusvägen 15, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun

Optimusvägen 15

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/4
3 729 kr/mån
45 000 kr/m²

En optimalt planerad lägenhet på 31 kvm. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och tv-basutbud och internet. Fönster i två väderstreck för fint ljusflöde. Helkaklat badrum utrustat med kombinerad tvätt-/torkmaskin. Modernt kök med öppen planlösning. Diskmaskin integrerad under diskbänken. Utanför lägenhetens entrédörr finns en loft-balkong med plats för utemöblerna. Möjlig med alternativ planlösning med ett eget sovrum. Gemensam innergård med bord och bänk samt gräsyta. Välkommen på visning till denna smart planerade lägenheten!

  • Hiss
Lövstavägen 76, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Borttagen före visning

Lövstavägen 76

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 1/4
8 219 kr/mån
22 335 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
  • Hiss
Ryttargatan 320, Smedby, Upplands Väsby kommun

Ryttargatan 320

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Sjöö's Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/2
7 581 kr/mån
23 312 kr/m²

Fint renoverad 3:a på 77 kvm i Smedby. Egen trappa upp till entrén. Två uteplatser, en uteplats framför entrédörren och en terrass med planteringslåda som vetter mot innergården. Hela lägenheten ligger i ett fint gavelläge utan direkt insyn. Modernt renoverat kök med plats för större sällskap kring matbordet. Badrum med dusch och tvättmaskin. Bekvämt avstånd till Väsby Centrum och pendeltågsstationen. Två förråd ger bra möjlighet till förvaring, ett stort direkt i markplan för barnvagn och cyklar och ett intill entrédörren en trappa upp.

  • Uteplats

Visar alla 6