Mäklare Carl-Johan Hakeberg

Carl-Johan Hakeberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsgatan 17, Centrum, Borås kommun
 • Imorgon
Kungsgatan 17, Centrum, Borås kommun, bild 2
Kungsgatan 17, Centrum, Borås kommun, bild 3

Kungsgatan 17

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
2 595 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/5
6 309 kr/mån
27 606 kr/m²

Stor, modern och välplanerad fyra om hela 94 kvm. Lägenheten har under 2021 renoverats med bland annat helt nytt kök med köksö med nya vitvaror bland annat sidebyside kyl/frys med ismaskin. Helkaklat badrum. All el samt jordfelsbrytare ny. Genomgående parkettgolv. Hiss från markplan. Här bor man mycket centralt. Välkomna

 • Premium
 • Hiss
Kellgrensgatan 23A, Druvefors, Borås kommun
 • Idag
Kellgrensgatan 23A, Druvefors, Borås kommun, bild 2
Kellgrensgatan 23A, Druvefors, Borås kommun, bild 3

Kellgrensgatan 23A

Lägenhet
Druvefors, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
1 495 000 kr
42 m²
1 rum
vån 5/11
3 091 kr/mån
35 595 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och välplanerade etta, en stilren lägenhet som erbjuder en genomtänkt planlösning med rymlig köksdel och en stor balkong om cirka 15 kvm. Lägenheten är i mycket gott skick då inflyttning var våren 2018. Sovalkov med plats för en säng om 180 cm. Badrummet är ljust och fräscht samt smakfullt inrett, här finner ni även tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Via föreningen får du bland annat tillgång till övernattningslägenhet, bastu och cykelrum. Här bor du i nybyggda och pulserande kvarter. ICA Maxi, Apotek och Systembolag finner ni endast ett stenkast bort. Borås centrum, med allt ett stadsliv kan innebära såsom butiker, parker och restauranger, ligger inom bekvämt promenadavstånd. Hiss och garage finns i huset. Fastigheten har energiklass B.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Torstensonsgatan 1, Lugnet, Borås kommun
Torstensonsgatan 1, Lugnet, Borås kommun, bild 2
Torstensonsgatan 1, Lugnet, Borås kommun, bild 3

Torstensonsgatan 1

Lägenhet
Lugnet, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
1 575 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1
2 842 kr/mån
29 717 kr/m²

Mysig tvåa endast ett fåtal trappsteg upp i huset med låg avgift om endast 2842 kr per månad. Här bor man i en stabil förening som har utfört flertalet av de större renoveringarna såsom stambyte och renovering av badrum, ny eldragning under 2005. På Torstensonsgatan 1 bor man med direkt närhet till centrum med allt vad ett stadsliv kan innebära såsom nöje, butiker samt grönskande parker. Dessutom ligger Knalleland, Högskolan samt allmänna kommunikationer inom gångavstånd. Tvättmaskin finns. Bredband ingår i avgiften. Välkomna på visning!

 • Premium
Abberås 10, Sparsör, Borås kommun
Abberås 10, Sparsör, Borås kommun, bild 2
Abberås 10, Sparsör, Borås kommun, bild 3

Abberås 10

Villa
Sparsör, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
4 975 000 kr
183 + 2 m²
6 rum
1 820 m² tomt

Vackert belägen villa om hela 183 kvm från 2019. Välkomna till Abberås 10. Här bor man i lugn och fridfull miljö med skog och natur som närmsta granne. Lösvirkeshus med många smarta och vackra detaljer. Väl tilltagna rum och hela fyra sovrum varav ena har en stor walk in closet. Kök från Ballingslöv där man utöver de vanliga vitvarorna även finner en vedspis med stekyta. Dubbeldörrar ut till den stora altanen. Kamin i vardagsrum. Två stora badrum varav ena har dubbla duschar och den andra med bubbelbadkar. Golvvärme i hela huset. Trädgården är barnvänlig och lättskött, för den som gillar att odla finns gott om plats för det. Uppvärmt och isolerat dubbelgarage. Smidig utfart till Hybergsvägen som gör att du kan ta dig till centrala Borås på cirka 10 minuter, men även till skolor och matbutik i Sparsör och Fristad. Välkomna att anmäla er till visningen!

 • Premium
Furuvägen 12, Sjömarken, Borås kommun
 • Tor 18 apr
Furuvägen 12, Sjömarken, Borås kommun, bild 2
Furuvägen 12, Sjömarken, Borås kommun, bild 3

Furuvägen 12

Villa
Sjömarken, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
2 995 000 kr
119 + 27 m²
5 rum
1 450 m² tomt

Med ett fint och högt läge i området finner man detta enplanshus med garage i huskroppen. Stor trädgård om hela 1450 kvm som delvis är insynsskyddad och är en blandning av uppvuxen naturtomt samt trädgårds tomt. Huset består av tre sovrum, stort vardagsrum med öppen spis, arbetskök och matsal samt två badrum. Här bor man barnvänligt på lugn gata och har direkt närhet till såväl förskola som Sjömarkenskolan som har klasser F-6. Med några minuter bilfärd kommer man smidigt ut på riksväg 40 och riksväg 27. Med cykel kan man ta sig till såväl den fina badplatsen vid Viaredssjön samt till Viareds industriområde. Välkomna på visning!

 • Premium
Fabriksgatan 16, Centrum, Borås kommun
Fabriksgatan 16, Centrum, Borås kommun, bild 2
Fabriksgatan 16, Centrum, Borås kommun, bild 3

Fabriksgatan 16

Lägenhet
Centrum, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
3 200 000 kr
68 m²
2 rum
vån 7/7
4 686 kr/mån
47 059 kr/m²

Högst upp i det omtalade Erlahuset har bostadsrätter i två våningar byggts med inflytt 2023. De övriga våningarna lät byggas av direktörerna Otto Erikson och Pehr Larson för att förse textilföretaget Erikson & Larson AB med lokaler under 1917. Här har du möjlighet att vara den första som flyttar in i denna tvåa om hela 68 kvm med balkong och utsikt mot Annelundsparken. Lägenheten har flertalet tillval, se under dokument för att se vilka.

 • Premium
 • Hiss
Valthornsgatan 45, Hestra, Borås kommun

Valthornsgatan 45

Villa
Hestra, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
4 350 000 kr
133 + 8 m²
5 rum
233 m² tomt

Välkomna till Hestra och Hallatorp! Ett modernt och barnvänligt område med direkt närhet till naturen. Huset byggdes under 2006, och har en smart planlösning med sovrum på andra våning och sällskapsutrymmen på entréplan. Man kan på ett naturligt sätt bygga till ytterligare ett sovrum på andraplan om så önskas. Två helkaklade badrum. Stor altan. Mycket lättskött trädgård. Carport med förråd i anslutning. Inom gångavstånd finner man busshållplats med jämna avgångar till centrum, Kärnhusets förskola samt Hestra Midgårdsskolan. Med bil kommer man smidigt ut till RV40 och med cykel kan barnen tryggt ta sig ner till Byttorps IP. Välkommen hem!

 • Uteplats
Brigadgatan 2, Regementet, Borås kommun

Brigadgatan 2

Lägenhet
Regementet, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
2 150 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2
4 057 kr/mån
34 677 kr/m²

Äntligen en stor tvåa på Regementet Modern lägenhet med hög standard om hela 62 kvadrat. Lägenheten innehåller bland annat Vedumkök, genomgående parkettgolv, helkaklat badrum med golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare, stor balkong vilken delvis är under tak. Här bor man med direkt närhet till naturen runt Pickesjön samt smidig utfart till RV40. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Västra Sävshult 14, Aplared, Borås kommun

Västra Sävshult 14

Tomt
Aplared, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
895 000 kr
2 010 m² tomt

Vid ängar och härliga omgivningar finner man denna vackert belägna fastighet. Fastigheten är inte knuten till någon husleverantör. Förhandsbesked finns. Knappt 20 minuters bilfärd från centrala Borås. Närmsta förskola samt skola F-6, bensinstation och idrottsföreningen återfinns i Aplared/Målsryd. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info.

 • Plus
Tå Västergården 17, Sandhult, Borås kommun

Tå Västergården 17

Tomt
Sandhult, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
650 000 kr
1 329 m² tomt

Fint belägen tomt med direkt närhet till skog och natur! Tomten är inte knuten till någon husleverantör. Även fastigheten BORÅS TÅ 1:36 är till salu. Det är fritt fram att besöka fastigheten under dagtid. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info.

Tå Västergården 15, Sandhult, Borås kommun

Tå Västergården 15

Tomt
Sandhult, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
650 000 kr
1 167 m² tomt

Fint belägen tomt med direkt närhet till skog och natur! Tomten är inte knuten till någon husleverantör. Även fastigheten BORÅS TÅ 1:35 är till salu. Det är fritt fram att besöka fastigheten under dagtid. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info.

Brämhultsvägen 50, Östermalm, Borås kommun
Brämhultsvägen 50, Östermalm, Borås kommun, bild 2
Brämhultsvägen 50, Östermalm, Borås kommun, bild 3

Brämhultsvägen 50

Lägenhet
Östermalm, Borås kommun
SkandiaMäklarna Borås
2 895 000 kr
99 m²
3 rum
7 237 kr/mån
29 242 kr/m²

Attraktiv ljus trea några få minuters gångavstånd till sjukhuset. Här bor man i etage med både balkong och terras. Denna fina gavellägenhet på 99 kvadratmeter erbjuder ett fräscht och ljust boende med fina materialval och en hel del tillval utöver standarden. På första våningen finner man ett rymligt kök med köksö och utgång till stor inglasad balkong med lamellgardiner. Kaklad badrum med mosaikinlägg, golvvärme. Sovrum. En trappa upp finns ett stort allrum med flexibel vikvägg, sovrum, kaklat duschrum med värmegolv och mosaikinlägg samt spotlights. Från denna våning kommer man ut till den stora terrassen med mycket bra solläge och fin utsikt. Lägenheten ligger nära centrum med goda kommunikationer. Till lägenheten tillhör p-plats. Närbutik finns och du kommer snabbt till påfart av riksvägen 40.

 • Premium
 • Hiss

Visar alla 12