Mäklare Niclas Claeson

Niclas Claeson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Tallkrogsvägen 6E, Gamla Enskede, Stockholms kommun
  • Sön 12 feb kl 13:00

Tallkrogsvägen 6E

Lägenhet
Gamla Enskede, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede

6 250 000 kr

112 m²

5 rum

5 581 kr/mån

55 804 kr/m²

Välkommen till denna enastående fina etagelägenhet i toppskick på 112 kvm (135 kvm golvyta) i underbara Gamla Enskede och dess vackra idylliska, kulturhistoriskt intressanta omgivningar. Här bor du i en svårslagen miljö där det ibland känns som tiden stått still men ändå med stadens puls och utbud runt hörnet och med förskola och skola på bekvämt gångavstånd, samt med bara minuter till tunnelbana och cykelstråk som tar dig in till stan på mindre än en kvart. Enskedes restauranger, deli och bageri ligger bara en kort promenad bort och är härliga mötespunkter utöver de många parkerna. Området har med denna svårslagna kombination blivit ett av Stockholms mest efterfrågade områden. Hela bostaden är i genomgående mycket bra skick och upplevs mycket ljus och inbjudande och här hittar vi bl.a. fina öppna och sociala ytor, nyrenoverat stilrent kök från Ballingslöv, fräscht badrum med dusch, möjlighet till badkar och tvättpelare , 3-4 sovrum samt balkong med magisk soligt läge från förmiddag till kväll och utsikt över de närliggande villaträdgårdarna. Sammanfattningsvis en fantastisk lägenhet med underbar charm och tidstypiska detaljer från byggnadsåret som möter modern komfort och stilrena exklusiva materialval. Vidare finns en stor gemensam trädgård för lek, spring och umgänge vilket ger en härlig "villakänsla" . Välkommen hem!

  • Plus
Kajsa Wargs väg 21, Enskede/Kärringstan, Stockholms kommun

Kajsa Wargs väg 21

Villa
Enskede/Kärringstan, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede

9 850 000 kr

130 m²

5 rum

449 m² tomt

Välkommen till detta fina 20-talshus med ett lugnt härligt läge i underbara "Kärringstan". Här bor man i uppvuxna, idylliska och anrika villakvarter med närhet till natur, skolor och utmärkta kommunikationer men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som har gjort området till ett av södra Stockholms mest omtyckta. Huset har en trevlig, solig tomt med fruktträd och plats för såväl studsmatta som lek och spring. Vidare erbjuder huset gott om fina 20-talsdetaljer, en bottenvåning med öppen inbjudande planlösning mellan vardagsrum och matsal samt en vacker öppen spis. På övervåningen har vi tre bra sovrum och ett fräscht renoverat badrum. Bergvärme ger bra driftkostnader och fiber finns indragen. OBS! Mer bilder och info kommer 6/2. Välkommen hem!

Lagmansvägen 14, Enskededalen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lagmansvägen 14

Villa
Enskededalen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede

12 250 000 kr

144 m²

7 rum

592 m² tomt

Välkommen till detta mycket fina, renoverade och tillbyggda 20-talshus med ett soligt läge på en enastående vacker trädgårdstomt (friköpt) i familjevänliga, attraktiva och klassiska kvarter. I Enskededalen är det lätt att trivas och läget på Lagmansvägen är lugnt och eftertraktat med fantastiska Nackareservatet alldeles i närheten. Granne med huset ligger Lagmansplan som är en kvarterspark inbäddad som en lummig oas mellan 1920-talshusen. Även den vackra Skogskyrkogården ligger på bekvämt gångavstånd. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett behagligt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Du bor med skola och förskolor nära inpå, och inte långt från huset finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till city. Det är lätt att förstå varför området är så populärt och efterfrågat. Huset erbjuder en mycket trivsam bottenvåning med en social planlösning mellan det trevliga köket, vardagsrummet och matsalen som med sina många fönster och utsikt över trädgården ger ett underbart ljusinsläpp. Här finns även en fin öppen spis som hjälper till att höja trivseln ytterligare. På övervåningen hittar vi en familjevänlig rumsdisposition med tre bra sovrum och ett fräscht badrum. Slutligen en renoverad källarvåning med fräscht badrum/tvättstuga och bastu. Vidare finns ett sovrum samt ett stort sovrum/allrum utan "källarkänsla" som vetter mot trädgården. Den härliga tomten erbjuder många soltimmar och här finns flera uteplatser att välja på. På altanen som ligger i anslutning till entrén har man fin kvällssol under sommarmånaderna vilket gör den till en given plats att umgås på under den varma tiden på året. Slutligen ett fantastiskt trevligt och inrett växthus där man med fördel sitter helt insynsskyddat till sena kvällen. Fiber finns indraget. Bergvärme. Uppställningsplats för bilar samt garage. Välkommen hem!

Livlandsgatan 122, Enskedefältet, Stockholms kommun

Livlandsgatan 122

Villa
Enskedefältet, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede

10 500 000 kr

104 m²

5 rum

417 m² tomt

Välkommen till detta tillbyggda och fina 30-talshus med ett av Enskedefältets bättre lägen - fri utsikt över den underbara och barnvänliga Vårflodsparken. En kort promenad bort når du utmärkta kommunikationer och inom några minuter är man vid Globen shopping och Tele2 arena. Här finns allt och lite till för familjen som vill kunna njuta av det bästa Enskedefältet har att erbjuda. Huset som är i genomgående bra skick ligger på en inbjudande och solig tomt (friköpt) med flera härliga uteplatser bland äppelträden och i direkt anslutning till husets entré. Vidare erbjuder huset bl.a. ett rymligt renoverat kök, fräscht badrum, vackra trägolv, tre-fyra sovrum. Dubbla uppställningsplatser för bil. Fiber finns indragen. Bergvärme. Välkommen hem!

Gamla Tyresövägen 373, Enskededalen, Stockholms kommun

Gamla Tyresövägen 373

Villa
Enskededalen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede

8 500 000 kr

104 m²

4 rum

500 m² tomt

Välkommen till detta centralt belägna och invändigt nyrenoverade 20-talshus beläget på lummig trädgårdstomt i attraktiva kvarter. I Enskededalen är det lätt att trivas och läget på G:a Tyresövägen erbjuder ett centralt och citynära läge med stadspuls. I närheten hittar vi det fantastiska Nackareservatet och en kort promenad bort ligger den vackra Skogskyrkogården. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Du bor med skolan, förskola och fina lekparker på bekvämt gångavstånd och inte långt från huset finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till City. Det är lätt att förstå varför området är så populärt och efterfrågat. Huset erbjuder en mycket trivsam bottenvåning med ett helt nyrenoverat och stilrent kök, vardagsrum med öppen spis och matplats samt en rymlig hall. På övervåningen hittar vi en familjevänlig rumsdisposition med två bra sovrum och ett elegant och nyligen renoverat badrum. Slutligen en källarvåning med ett stort allrum, fräsch tvättstuga, förråd och WC. Den lummiga härliga tomten har flera äppelträd och erbjuder gott om soltimmar. Här finns plats för både odling, studsmatta, lek och spring samt bra med ytor för utemöbler och sociala tillställningar. Här finns även ett trevligt växthus med trädäck. Fiber finns indraget. Uppställningsplats för bil. Välkommen hem!

  • Plus
Margaretavägen 21, Gamla Enskede, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Margaretavägen 21

Radhus
Gamla Enskede, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Enskede

10 750 000 kr

88 m²

5 rum

115 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska Engelska radhus från 1909 ritat av arkitekt Victor Bodin. Radhuset är i genomgående bra skick och har ett underbart läge i hjärtat av Gamla Enskede och dess vackra och idylliska kvarter. Här bor man i anrika, charmiga och uppvuxna kvarter där det ibland känns som tiden stått stilla men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som med rätta har gjort området till ett av Stockholms absolut attraktivaste villaområden. Ga Enskede är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Fågelkvitter blandas med ljudet av trädgårdspyssel och småprat grannar emellan. Du bor med skolan, förskola på bekvämt gångavstånd och inte långt från huset finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till City. Enskedes restauranger, deli och bageri ligger en kort promenad bort och är härliga mötespunkter utöver de många parkerna. Det är lätt att förstå varför området är så populärt och efterfrågat. Radhuset erbjuder en härlig känsla och atmosfär med många tidsenliga detaljer såsom spröjsade fönster, spegeldörrar och originalträgolv. Vidare finns fem mycket trivsamma rum med en totalyta om c:a 122 m2 inkluderat den inredda vinden och ett inrett rum i källaren. Charmig och friköpt tomt med härlig trädgård gränsandes mot den lugna fina gångvägen Solkroken där det finns en lekplats för de minsta i familjen. K-märkt. Välkommen hem!

  • Plus

Visar alla 6