Mäklare Filip Resare

Filip Resare

Om mig

I rollen som fastighetsmäklare är det för mig A och O att medföra trygghet, att besvara alla frågetecken som uppstår. Därför är det en självklarhet för mig att på alla sätt bidra till att få till en lyckad affär, det handlar kanske om en av livets största affärer. Jag känner mig hedrad att få hjälpa just dig! Om du söker efter en mäklare som har ett otroligt driv, sätter kunden i fokus och gör allt i sin makt för att bemöta de krav och önskemål som uppkommer? Tveka inte att höra av dig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Helgestahillsvägen 40, Helgestahill, Eskilstuna kommun
  • Imorgon kl 12:00
Helgestahillsvägen 40, Helgestahill, Eskilstuna kommun, bild 2
Helgestahillsvägen 40, Helgestahill, Eskilstuna kommun, bild 3

Helgestahillsvägen 40

Villa
Helgestahill, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 595 000 kr
100 + 60 m²
5 rum
1 900 m² tomt

Välkommen till Helgestahillsvägen 40! En mycket trevlig villa med totalyta om 160 kvm fördelat på 1,5 plan med källare. Friköpt tomt om 1900 kvm med fin trädgård med både fruktträd och vackra växter. Villan är högt belägen med ett soligt läge där du kan avnjuta av morgon och kvällssol på altan. En större grusad uppfart med garage och gott om plats för flera bilar. Villan disponerar två sovrum på övre plan och toalett. Vardagsrum med matplats, ett stort sovrum, kök och duschrum i toppskick på entréplan. Huset är välskött och har nyligen renoverats invändigt, tillbyggt ett sovrum samt en groventré med tvättstuga under 2020. Fiber finns indraget. Perfekt beläget i Helgestahill med närhet till bland annat Slagsta skola, förskolor, matbutiker, Årbyskogen och centrum. Mycket bra busskommunikationer med många täta avgångar. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Kyrkogatan 1C, Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun
Kyrkogatan 1C, Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Kyrkogatan 1C, Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Kyrkogatan 1C

Lägenhet
Eskilstuna Centralt, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 395 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/6
2 567 kr/mån
31 705 kr/m²

Välkommen till Kyrkogatan 1C och denna toppmoderna tvåa om 44 välplanerade kvadratmeter belägen på våning 1 av 5 i centrala Eskilstuna. Denna bostad har en rymlig balkong med goda möjligheter för önskad möblemang. Lägenheten har även ett rymligt vardagsrum samt ett stilrent kök med påkostade vitvaror från Cylinda. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Helkaklat badrum med golvvärme och dusch bakom välvda glasdörrar. Ett sovrum som rymmer en dubbelsäng samt övrig möblering för den som behöver. En genomgående fin lägenhet där det bara är att flytta in! Centralt belägen lägenhet med hiss direkt från markplan. Här bor du bekvämt mitt inne i centrum med fint läge intill ån och med Eskilstunas utbud av affärer, restauranger, caféer direkt utanför dörren. Inom promenadavstånd finns högskolan samt tågstationen. Ett boende som erbjuder det mesta! Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Krongatan 7, Tunavallen / Centralt, Eskilstuna kommun
  • Borttagen före visning
Krongatan 7, Tunavallen / Centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Krongatan 7, Tunavallen / Centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Krongatan 7

Lägenhet
Tunavallen / Centralt, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 195 000 kr
58,2 m²
2 rum
vån 2/12
3 013 kr/mån
20 533 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ytterells väg 8, Borsökna, Eskilstuna kommun

Ytterells väg 8

Fritidshus
Borsökna, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 295 000 kr
24 m²
2 rum
2 986 m² tomt

Välkommen till Ytterells väg 8 i det idylliska Borsökna - här väntar en fantastisk möjlighet för dig som söker det perfekta fritidshuset! Denna friköpta pärla är inte bara en dröm för fritidsnöjen utan även en plats där dina byggdrömmar kan förverkligas. Högt beläget och omgivet av grönskande växtlighet sträcker sig den insynsskyddade trädgårdstomten över generösa 2 986 kvm. Det charmiga fritidshuset, med en yta på cirka 20 kvm, hälsar dig välkommen med en rymlig altan under tak, ett praktiskt arbetskök, en storstuga samt en separat sovstuga på tomten. Här är det sommar året om, och trädgårdens grönskande omgivning skapar en oas av lugn och ro. Njut av soliga dagar och ljumma kvällar omgivna av den frodiga växtligheten. I området pågår spännande infrastruktursatsningar, där kommunalt vatten/avlopp, fiberanslutning och nya elanslutningar byggs ut - vilket kommer att höja bekvämligheten för dig som ägare. Tomten är byggklar och erbjuder en byggrätt på imponerande 150 kvm för huvudbyggnad och 40 kvm för komplementbyggnad. Här finns alla förutsättningar för att förverkliga din drömvilla! På tomten finner du en smart lösning - en toalett med miljövänlig mulltoa. I samma byggnad finns även en duschdel med förvaring och vedbod. Dessutom finns en vinterisolerad sovstuga, perfekt för gäster eller för den som vill njuta av den vackra omgivningen året runt. En snickerboa och en vinterisolerad bod, som idag används som förråd, erbjuder extra utrymme för dina hobbyprojekt. Missa inte chansen att äga detta harmoniska fritidshus med enastående möjligheter att förverkliga dina byggdrömmar. Kontakta oss redan idag för att uppleva denna unika fastighet på Ytterells väg 8 - din framtida oas för avkoppling och skapande! Välkommen hem!

  • Uteplats
Ryningsbergsvägen 12H, Hållsta, Eskilstuna kommun

Ryningsbergsvägen 12H

Lägenhet
Hållsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
650 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/3
4 596 kr/mån
9 848 kr/m²

Välkommen till Ryningsbergsvägen 12H i Hållsta! Denna charmiga lägenhet på 66 kvm hälsar dig välkommen med en inbjudande hall, generös klädkammare och ett stilfullt badrum komplett med tvättmöjligheter. Det moderna köket är välutrustat och erbjuder plats för trevliga måltider. I det rymliga sovrummet finns gott om utrymme för en bekväm dubbelsäng, medan vardagsrummet öppnar upp till en imponerande balkong på cirka 15 kvm med panoramautsikt över området – perfekt för härliga sommarkvällar. Denna bostad ingår i en välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger trygghet för boende. Missa inte chansen att uppleva detta trivsamma boende belägen i charmiga Hållsta! Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Bredängsgatan 49G, Valhalla, Eskilstuna kommun
Bredängsgatan 49G, Valhalla, Eskilstuna kommun, bild 2
Bredängsgatan 49G, Valhalla, Eskilstuna kommun, bild 3

Bredängsgatan 49G

Radhus
Valhalla, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 850 000 kr
102 m²
4 rum
5 340 kr/mån
27 941 kr/m²

Välkommen till Bredängsgatan 49G! I populära Valhalla kan vi nu erbjuda detta välplanerade och moderna bostadsrättsradhus i två plan. Här ryms hela familjen och erbjuder alla bekvämligheter med tre sovrum och wc på respektive våningsplan. Entréplan erbjuder ett fint och välutrustat kök, ett rymligt vardagsrum, ett badrum och det härliga uterummet som vetter mot fotbollsplan. Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum och ett badrum med kombi tvätt- och torktumlare. Här finns även en balkong med trevlig kvällssol. Bostaden är belägen i stabil förening med väldigt god ekonomi i ett mycket barnvänligt och lugnt område med lekplats på innergården samt fotbollsplan och stora lekytor alldeles intill. Leo's Lekland finner ni ett stenkast bort. Kort avstånd till centrum och på promenadavstånd finns förskola, skola och flertalet matvarubutiker. Låg månadsavgift och p-plats med el-stolpe finns! Välkommen hem!

  • Premium
Gränsgatan 41B, Norr, Eskilstuna kommun

Gränsgatan 41B

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 795 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
3 639 kr/mån
21 890 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och välplanerade etagetrea som sträcker sig över två våningar, skapande en radhuskänsla mitt i eftertraktade Norr. Med generösa 82 kvadratmeter har denna bostad utformats för att förena komfort, modern elegans och praktiskt boende. Balkongen i söderläge bjuder in till avkoppling och sociala stunder under soliga dagar och ljumma kvällar. Det renoverade köket från 2017 utgör en central punkt i hemmet, där den moderna designen inte bara är visuellt tilltalande utan också funktionell, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Genomgående välbevarade ytskikt skapar en känsla av tidlös elegans och ger dig en perfekt grund för att sätta din personliga prägel på boendet. Optimal förvaring är en självklarhet här. Den smarta planeringen har skapat gott om plats för att hålla ditt hem organiserat och fritt från tråkig oreda. Denna bostad är belägen i ett attraktivt och lugnt område, perfekt för den som söker harmoni och samtidigt vill ha närhet till stadens puls. Med endast en kort promenad når du kollektivtrafik, matbutiker och allt som stadens centrum har att erbjuda. Här ges du möjligheten att bo i en exklusiv miljö där varje dag blir en härlig upplevelse. Välkomna på visning och upptäck den unika kombinationen av bekvämlighet och stil som denna bostad har att erbjuda!

  • Plus
  • Balkong
Tomtebogatan 18A, Måsta, Eskilstuna kommun

Tomtebogatan 18A

Lägenhet
Måsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 595 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
4 437 kr/mån
20 449 kr/m²

Upptäck denna charmiga bostadsrätt med tillhörande parkeringsplats! Välkommen till Tomtebogatan 18A och denna fantastiska genomgångslägenhet om 78 kvm belägen på våning 3 av 3. Den här lägenheten erbjuder en perfekt fördelning av 3 rum och kök, komplett med en härlig inglasad balkong för sköna stunder. Det helkaklade badrummet är rymligt med möjlighet till både tvättmaskin och torktumlare. Köket är nyligen renoverat och imponerar med generös plats för matbord samt en utgång till den inglasade balkongen. Två rymliga sovrum i utmärkt skick väntar med gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Det stora vardagsrummet ger möjlighet till både soffgrupp och övrig möblering, skapandes en trivsam atmosfär. Kabel-tv, internet och parkering ingår i månadsavgiften, vilket ger dig extra bekvämlighet. Föreningen har dessutom nyligen utrustats med en avkopplande relaxavdelning inklusive bastu. Denna pärla har även praktiska förvaringsmöjligheter med ett källarförråd och en matkällare. Ett komplett boende där varje detalj är genomtänkt för att skapa en trivsam och bekväm vardag. Välkommen hem

  • Plus
  • Balkong
Västergatan 17A, Norr, Eskilstuna kommun

Västergatan 17A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/3
3 943 kr/mån
22 981 kr/m²

Denna imponerande tvåa har allt du kan önska dig och lite till. När du kliver in genom dörren möts du av en strålande hall med ljusa väggar och ett nylagt golv. Här finns gott om plats för dina kläder, tack vare den praktiska hatthyllan och garderoben intill. Vidare in i bostaden finner du ett rymligt vardagsrum med ett fläckfritt nytt golv och tillräckligt med utrymme för att inreda med större möblemang. Det bästa av allt är att du från vardagsrummet har direkt tillgång till den stora inglasade balkongen - perfekt för dina kvällsstunder i solen. Köket är en fröjd för ögat och är fullt utrustat med moderna apparater som spis, diskmaskin, diskho och kyl/frys. Här finns även gott om plats för en matgrupp där du kan njuta av dina måltider med vänner och familj. Badrummet är helkaklat och erbjuder en kommod, toalett, en dusch och till och med en tvättmaskin. Extra bekvämlighet kommer i form av handdukstork, praktiska förvaringsutrymmen i kommoden och spegelskåpet. Sovrummet är en lugn och rofylld plats där en stor dubbelsäng med matchande nattduksbord enkelt får plats. Förvaring är inget problem med den platsbyggda garderoben. Sovrummet har också fått ett fräscht ansiktslyft med nytt golv och nytt målade väggar. Läget är oslagbart med promenadavstånd till stadsparken och Eskilstunas livliga centrum med dess många restauranger och fantastiska shoppingmöjligheter. Du har även en livsmedelsbutik inom bekvämt gångavstånd. Omgivningen är en riktig pärla på Norr med närhet till Munktellstaden, det nya badhuset och Stiga Sports arena. Dessutom finns högskolan och tågstationen inom bekvämt promenadavstånd. Välkommen hem!

  • Balkong
Västeråsvägen 14B, Tunavallen / Centralt, Eskilstuna kommun

Västeråsvägen 14B

Lägenhet
Tunavallen / Centralt, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 950 000 kr
83,5 m²
4 rum
vån 3/4
5 861 kr/mån
23 353 kr/m²

Välkommen till Västeråsvägen 14B! En 4:a om 83,5 kvm i absolut toppskick med optimalt läge. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering 2021-2022. Välplanerade kvadrat med tre stora sovrum, rymligt vardagsrum, trivsamt kök och såväl balkong som fransk balkong. Stambytt fastighet med renoverad fasad, balkonger, 3-glasfönster och hiss. TV och bredband via ComHem och gott om p-platser på gatan nedanför. Här bor du bekvämt i populär HSB-förening och med närhet till till mataffär och trivsamma promenadstråk. För den som gillar fotboll så ligger Tunavallen alldeles i närheten. En kort promenad bort nås både centrumkärnan och omtyckta Tuna Park med hela dess utbud av nöjen och shopping. Perfekt för dig som vill ha gångavstånd till allt! Välkommen hem!

  • Hiss
Silvervägen 21,, Stenby, Eskilstuna kommun

Silvervägen 21,

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
3 500 000 kr
132 m²
6 rum
7 363 kr/mån
26 515 kr/m²

Superexklusivt radhus om 132 välplanerade kvm saluförs nu i Stenby. Här bor du i ett radhus i bostadsrättsformat med så nära villakänsla du kan komma. Inga grannar vägg i vägg, egen trädgård, carport, två våningsplan med toppmodern utrustning ger detta boende dig det perfekta mellanläget mellan villa och bostadsrättslägenhet, du slipper fastighetsskatt, pantbrevskostnader, lagfartskostnad mm. Påkostad bostad med två helkaklade badrum - ett per plan, vattenburen golvvärme i hela huset, fasad med stående träpanel blandat med liggande panel ger en modern look, stora fönsterpartier skänker rikligt med ljusinsläpp till bostadens alla rum. Hemmet är uttrycksfullt och kontrastrikt med material såsom mörkt trä och terrazzo. Väggar i kalkvitt som i kombination med den mörka ekparketten skapar en vacker kontrastrik bostad. Kök med gråa handtagslösa köksluckor som möts upp av en slitstark svart bänkskiva som mot det mörka terazzo stänkskyddet och en rejäl köksö med induktionshäll och diskho som ger en modern finish på hela köket. Badrummet på entréplan erbjuder toppmoderna materialval som återspeglas i köket. Här finns bra med förvaring under handfat och badrumsskåp. Intill badrummen finns en separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare med gott om hyllplan och smidiga arbetsytor. Huset har sedan uppförandet enbart haft en ägare som nyttjat huset. Bostaden erbjuder 6 rum, fördelat på 4 sovrum varav ett masterbedroom med egen walk-in-closet. Bostaden erbjuder ytterligare tre sovrum samtliga rum har en garderob för smidig förvaring. Stor trädgårdstomt om ca 325 kvm i perfekt solläge som ger sol under större delen av dagen. Fiber finns givetvis installerat, du väljer själv din bredbandsleverantör. Rofylld tomt med hörnläge och planterade tujahäck ger minimal insyn. Vardagsrum med stora fönsterpartier mot tomtens baksida. Vardagsrummet är rejält vilket ger gott om plats för en soffa av större modell samt mediamöbel och annat som önskas. Vardagsrummet har en modern braskamin som ger en stilfull look och värmen bevaras länge efter elden brunnit ut - praktiskt, energieffektivt och otrolig mysfaktor. Huset erbjuder även goda förvaringsmöjligheter med förråd under trappen inuti huset samt ett kallförråd vidbyggt med huset, under carporten. Förrådet har gjuten betongplatta samt elektricitet utdraget vilket ger möjligheter att ha värme eller en extra kyl eller frys om behov finnes. I Stenby Ängar bor du i ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill. Stenby ligger på ett perfekt avstånd från centrum vilket ger bra närservice i form av förskolor, skolor, matbutik och restauranger. Bussen med täta avgångar går alldeles utanför området och tar dig till centrum på ca 15 minuter in till Eskilstuna centrum. Via Eskilstuna centralstation nås du Stockholm och Örebro på mindre än 60 min. Ca 3,5 km till närmsta E20-påfart. Ett hus som verkligen behöver upplevas på plats. Varmt välkommen hem!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tegnérgatan 2B, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun

Tegnérgatan 2B

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
795 000 kr
41,3 m²
2 rum
vån 1/3
2 363 kr/mån
19 249 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade bostad om 41kvm fördelat på 2 rum och kök som genomgående är i gott skick. Bostaden erbjuder ett snyggt modernt kök, helkaklat badrum, tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och ett rymligt vardagsrum. Gott om förvaring i garderober och separata förråd. Parkeringsplats på gården som tillhör lägenheten och ingår i avgiften. Stabil och populär förening med låg belåningsgrad och bra gemensamma utrymmen såsom tvättrum, bastu och gym. På Tegnérgatan bor du centrumnära med bekvämt promenadavstånd till sköna promenad och löpspår, resecentrum, mataffär, Mälardalens Universitet och Tunavallen. Den korta promenaden till Eskilstuna Centralstation tar knappt 10 minuter. Centrum ligger i nära anslutning med stort utbud av restauranger, butiker, cafeér och gym. Välkommen hem!

Lenngrensgatan 19, Övre Nyfors, Eskilstuna kommun

Lenngrensgatan 19

Lägenhet
Övre Nyfors, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 195 000 kr
77 m²
2 rum
vån -1/3
5 349 kr/mån
15 519 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING! REJÄL UTEPLATS! PARKERING INGÅR I LÄGENHETEN! Nyproducerad tvåa om generösa 77 kvm med genomgående smakfulla och påkostade materialval. Häftig lägenhet i källarplan som tack vare utökade fönstervolymer ger otroligt bra ljus och upplevs som ovan mark. Golv med genomgående vitlaserad 1-stavsek och vattenburen golvvärme. Kök och vardagsrum i härlig, luftig och öppen planlösning med ljusinsläpp från två håll. Exklusivt kök från Ballingslöv i klassiskt vitt med granitbänkskiva, Tap-well blandare och genomgående vitvaror från Husqvarna. Vardagsrum som bereder generöst med plats för såväl soff- som matgrupp och stort fönsterparti med utgång genom dubbeldörrar till eget trädäck om ca 15 kvm! Lyxigt badrum med dusch bakom vikbara väggar i klarglas och Höganäs granitkeramik i snygg gråmelerad nyans. Egen tvättavdelning med kombimaskin och bred kommod med bänkskiva i kompositsten. Ordentligt med förvaring i stor klädkammare och garderob. Ytterligare förvaring finns i tillhörande externt rymligt förråd som nås bekvämt från lägenheten i källarplanet. Säkerhetsdörr med smidigt kodlås. Snabbt bredband med fiber finns draget in till lägenheten. Möjlighet till parkeringsplats med eluttag genom föreningen. Fastighet som genomgått samtliga stora renoveringar såväl utvändigt som invändigt (ex tak- el- fönster- och stambytt) ger dig ett högst komfortabelt och tryggt boende. Närhet till tågstation, belysta motionsspår och kort gångavstånd till centrum. Välkommen hem!

  • Uteplats
Georg Nyströmsgatan 19B, Torshälla, Eskilstuna kommun

Georg Nyströmsgatan 19B

Lägenhet
Torshälla, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 545 000 kr
101 m²
4 rum
6 137 kr/mån
25 198 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING! Välkommen till Georg Nyströmsgatan 19B och detta charmiga parhus om 101 kvm. Nu finns äntligen möjligheten att förvärva ett av de större parhusen i populära Torshälla. Beläget som sista parhus på återvändsgata med altaner på båda sidorna av huset, garage och extrarum precis utanför dörren blir denna bostad optimal för de flesta. Bostaden har fyra rum och kök med gott om plats till hela familjen. Den välkomnande hallen ger ett hemtrevligt intryck av bostaden. Här finner vi även en gästtoalett och gott om förvaring. På entréplan möts du av ett nyrenoverat kök med bra arbetsytor och en köksö. Bekvämt intill köket finns tvättstugan och utgång till ena altanen och baksidan. Trevligt vardagsrum med plats för soffgrupp och en matsalsdel. Från vardagsrummet når vi den andra altanen med härliga skjutpartier i glas. I köket, vardagsrummet och hallen ligger ett vackert fiskbensparkett. På övre plan finns tre sovrum och ett badrum. Georg Nyströmsgatan 19B ligger beläget i ett lugnt område med närhet till skola, förskola, lekplatser, fotbollsplan och matbutiker. Välkommen hem!

Visar alla 14