Mäklare Louise Graham

Louise Graham

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gravtorp Lugnet, Hägran, Eskilstuna kommun
  • Mån 22 apr kl 18:00
Gravtorp Lugnet, Hägran, Eskilstuna kommun, bild 2
Gravtorp Lugnet, Hägran, Eskilstuna kommun, bild 3

Gravtorp Lugnet

Villa
Hägran, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 500 000 kr
159 m²
7 rum
1 580 m² tomt

Varmt välkommen till Gravtorp Lugnet och detta lantliga boende om hela sju rum och kök! Här finns gott om plats för den stora familjen. Huset har optimal planlösning med vardagsrum, kök, tre sovrum, ett helkaklat badrum samt tvättstuga på entréplan och två stora sovrum, allrum, helkaklat badrum och stor klädkammare på övre plan. Vardagsrummet har en vacker kakelugn som skänker värme och trevnad året om. Från vardagsrummet och ett av sovrummen på entréplan nås altanen på husets baksida i ogenerat läge. Rogivande omgivningar och fin vy mot öppna fält från huset och dess altan på framsidan. Stor grusad uppfart som rymmer flera bilar samt dubbelgarage med förråd. Trädgård med bärbuskar, fruktträd samt trädgårdsland och charmiga planteringar i flera etage. Bergvärme från 2010 och fiber indraget. Drömmer ni om livet på landet med naturen inpå husknuten är detta ett boende ni inte får missa. Ca 10 minuters bilväg till Kungsör och E20 med riktning Stockholm och Örebro. Ca 15 minuters bilväg till Gillberga skola med årskurs F-6. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Fristadsgatan 4D, Årby, Eskilstuna kommun

Fristadsgatan 4D

Lägenhet
Årby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
850 000 kr
73,9 m²
3 rum
vån 3/3
3 526 kr/mån
11 502 kr/m²

Denna lägenhet erbjuder en optimal planlösning med tre generösa rum varav två sovrum och ett kök med plats för matbord och stolar samt stor kyl och frys. Från det ena sovrummet nås en inglasad balkong i västerläge som med går att nyttja större delar av året. En perfekt plats för avkoppling och sociala stunder. Lägenheten har ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare som gör vardagen smidig och bekväm. Förening med låg belåning och flera av de stora renoveringarna gjorda så som stambyte 2010 och takomläggning 2013. Välkommen hem!

  • Balkong
Stenkolsgatan 20A, Stenby, Eskilstuna kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Stenkolsgatan 20A, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 2
Stenkolsgatan 20A, Stenby, Eskilstuna kommun, bild 3

Stenkolsgatan 20A

Radhus
Stenby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 695 000 kr
114 m²
6 rum
276 m² tomt

Parhus om välplanerade 114 kvm fördelat på rymligt kök, vardagsrum samt badrum på entréplan och fyra sovrum, allrum med takfönster samt badrum på övre plan. Med lyxigt utförande och genomgående hög standard bjuder bostaden på härlig vattenburen golvvärme i båda våningsplanen, modernt stilrent kök med kompositstenskiva och inbyggda kapitalvaror, två helkaklade badrum samt enhetligt enstavsparkett. Badrummet på entréplan har även egen tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare under rejäl arbetsbänk samt bra förvaring på hyllsystem Bostaden präglas av ljus och rymd tack vare stora fönsterpartier i samtliga rum. Vardagsrummet har även utgång till altan på baksidan med eftermiddags- och kvällssol via dubbla altandörrar. Här finns även egen trädgårdstäppa och rymligt kallförråd. Carport samt uppfart som lätt rymmer 2-3 bilar. Utmärkt boende för dig som önskar att bo i en toppmodern bostad. Fiber indraget! Stenby Park erbjuder ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill samtidigt som det ligger inom promenadavstånd från skolor (F-6), matbutik med apotek och postombud samt bra busskommunikationer centrum med busshållplats alldeles intill. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Albanovägen 8F, Hällby, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår
Albanovägen 8F, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 2
Albanovägen 8F, Hällby, Eskilstuna kommun, bild 3

Albanovägen 8F

Radhus
Hällby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
2 195 000 kr
102 m²
4 rum
3 709 kr/mån
21 520 kr/m²

Varmt välkommen till Albanovägen 8F och denna inbjudande bostad, perfekt för barnfamiljen! Här bor man i ett välplanerat radhus om 102 kvm med låg månadsavgift i och tillgång till pool, härliga grönytor med lekplats. Allt en familj kan önska! Det mysiga köket inbjuder till samvaro och matlagning. Köket har ljusa luckor i klassisk stil samt vitrinskåp, grått kakel över arbetsbänkar samt fondvägg med imitationstegel. Intill köksfönstret finns plats för matbord och stolar. Det rymliga vardagsrummet har vackert parkettgolv och stora fönsterpartier vilket gör att rummet känns mycket ljust och luftigt. Från vardagsrummet nås det underbara inglasade uterummet där det går att möjligheten att avnjuta middagen utomhus oavsett väderlek. Från uterummet har man utsikt över den egna trädgårdstäppan och föreningens gemensamma grönytor. Denna bostad rymmer allt som behövs för familjen med tre sovrum, gäst-wc på entréplan, helkaklat badrum på övre plan, egen tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter i garderober, klädkammare och förrådsutrymmen. Brf Brunnsparken är en mycket välskött förening med mycket låg belåning. I föreningen finns garageplats att hyra till mycket låg kostnad, separat kösystem tillämpas. I området finns fri parkering, fruktträd och gemensam pool samt flera lekplatser. Inre reparationsfond om 15 985 kr. I Hällby bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till förskola, grundskola (F-6) och grönområden. Drygt 5 minuter bort med bil ligger Tuna Park med butiker, mataffärer samt gym och till Eskilstuna centrum tar du dig på ca 10 minuter. I Hällby finns bra bussförbindelser till övriga Eskilstuna och närmsta busshållplats ligger med kort promenadavstånd bort. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Gränsgatan 24C, Norr, Eskilstuna kommun
Gränsgatan 24C, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Gränsgatan 24C, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Gränsgatan 24C

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 175 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
2 873 kr/mån
20 982 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa på Norr. I detta attraktiva bostadsalternativ finner du ett rymligt och ljust vardagsrum med direkt tillgång till balkongen som vetter söderut, perfekt för soliga dagar. Det moderna köket har en stilren design med ljusa luckor och praktiskt mörkt kakel. Ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och ett stort sovrum. Dessutom har föreningen en inhägnad innegård och fina bekvämligheter som ett gym och en tvättstuga. Som en extra bonus hittar du ett snickarbod i källaren, perfekt för kreativa projekt. Allt detta i ett bekvämt läge nära mataffärer, restauranger och goda kommunikationer. Bostadsrättsföreningen är välskött och har genomfört betydande renoveringar inklusive stambyte, installation av säkerhetsdörrar och isolerglasfönster. Norr är ett väldigt attraktivt och snabbt expanderande område. Här bor man med hela Munktellområdet runt hörnet med såväl badhus, restauranger, museum och ett stort utbud av olika sport- och träningsfaciliteter. Vackra Stadsparken, Mälardalens Universitet, centrum och tågstationen ligger endast en kort promenad härifrån. Välkommen hem!

  • Premium
Intagsgatan 18A, Lasarettsområdet/Djurgården, Eskilstuna kommun
Intagsgatan 18A, Lasarettsområdet/Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 2
Intagsgatan 18A, Lasarettsområdet/Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 3

Intagsgatan 18A

Lägenhet
Lasarettsområdet/Djurgården, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
695 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 237 kr/mån
18 289 kr/m²

Perfekta bostaden för den som ska flytta hemifrån eller söker studentlya! Lägenheten är belägen endast ett stenkast från natursköna Djurgårdsparken. Lägenhetens kvadratmetrar är välfördelade med separat kök med plats för matbord intill fönstret, allrum som rymmer säng, soffa samt mediamöbel. Bra förvaring i rymlig klädkammare med hyllsystem. Badrummet har takdusch med snygg vikbar duschdörr i klarglas och egen kombinerad tvätt- och torktumlare. På Intagsgatan 18 bor du i en välskött förening som genomfört flertalet av de stora renoveringarna så som fönster- tak- och fasadrenovering. I källaren finns fräsch gemensam tvättstuga, hobbyrum med biljardbord och på gården finns uteplats. Smidigt boende nära Sveaplan med bland annat matbutik, gym, apotek och vårdcentral. Bekvämt promenadavstånd till Mälarsjukhuset, Mälardalens universitet samt tågstation. Välkommen hem!

  • Premium

Visar alla 6