Mäklare Louise Graham

Louise Graham

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 1 aug kl 17:30
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 2
Västeråsvägen 2B, Tunavallen, Eskilstuna kommun, bild 3

Västeråsvägen 2B

Lägenhet
Tunavallen, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 200 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/4
3 169 kr/mån
18 462 kr/m²

Varmt välkommen till Västeråsvägen 2B och denna rymliga tvåa där klassiskt och modernt möts i harmoni! Lägenheten har dess originalcharm med höga golvsocklar, skjutdörrar samt vackra dörrar och parkettgolv bevarat. Kök med klassiska vita luckor och moderna inslag med snyggt stänkskydd och arbetsbänk i mörkgrått. Högt i tak samt luftig planlösning ihop med den generösa storleken ger lägenheten en underbar känsla av rymd och släpper igenom ljuset genom bostaden. Det rymliga vardagsrummet har gott om plats för en stor soffa och mediamöbel samt arbetsplats eller matbord och stolar. Sovrum med utgång till balkong via dubbeldörrar och förvaring i garderober med skjutdörrar. Badrum med egen tvättmaskin. Möblerbar hall med gott om förvaring i garderob och klädkammare. Ytterligare förvaringsmöjligheter i vind- och källarförråd. Här bor du nära Tunavallen, Kronskogen och dess härliga promenadstråk och elljusspår samt Tunapark shoppingcenter. Promenadavstånd till centrum om ca 10 minuter och centralstationen ca 6-7 minuter. Inom gångavstånd finner du även Mälardalens universitet och Parken Zoo. Alldeles utanför finns busshållplatser med goda bussförbindelser mot bl.a. centrum, Tunapark och Hällby. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Svengrensgatan 38, Västermalm, Eskilstuna kommun
  • Sön 11 aug kl 13:00
Svengrensgatan 38, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 2
Svengrensgatan 38, Västermalm, Eskilstuna kommun, bild 3

Svengrensgatan 38

Lägenhet
Västermalm, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
925 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/2
2 062 kr/mån
17 130 kr/m²

Letar du efter en billig och rymlig tvåa? På Svengrensgatan 38 erbjuds två rum och kök om 54 kvm och med en låg avgift om endast 2062 kr/mån! Vardagsrum med fönster i två väderstreck och plats för stor soffgrupp och arbetsplats om så önskas och härligt ljusinsläpp. Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Vackra parkettgolv i vardagsrum och sovrum samt stavparkett i hall och kök. Stilrent helkaklat badrum med stora kakelplattor på väggarna, takdusch och golvvärme. Förvaring i vägghängt skåp samt kommod i badrummet. Kök med gott om plats för matbord och stolar. Lägenheten är genomgående målat i fräscht vitt och redo för den som önskar att sätta sin egna prägel. Rymlig klädkammare, med hyllinredning, som nås från hallen. Stort vindsförråd och matkällare. Möjligheter till fri parkering på gården. Gemensamt relaxrum med bastu i föreningen samt parkering på gården. Här bor du med promenadavstånd till matbutik med postombud, bensinmack och promenadstråk i härliga Kronskogen. För den som pendlar eller studerar finns smidig promenad och cykelväg till tågstation och Mälardalens universitet. Välkommen hem!

  • Premium
Balsta Koloniträdgårdsförening Stuga nr 4, Balsta, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår

Balsta Koloniträdgårdsförening Stuga nr 4

Fritidshus
Balsta, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
325 000 kr
15 m²
2 rum
260 m² tomt

Välkommen till Balsta Koloniträdgårdsförening och stuga nr 4! Här avnjuts sommaren i ett centralt beläget koloniområde och denna ombonade och välvårdade stuga. Stugan har under de senaste åren fått nytt plåttak på veranda och förråd, delvis ny fasad, nya hängrännor och stuprör och blivit ommålad i tidlöst grått med vita knutar. I trädgården finns bärbuskar och planteringsmöjligheter i ett fint växthus samt rabatter. Plan och fin gräsmatta gör det möjligt att sitta och njuta av solen och roliga sommaraktiviteter. I bästa solläge med eftermiddags- och kvällssol finns en mysig uteplats med marksten i anslutning till stugan. För gråa dagar erbjuds avkopplingsmöjligheter i den rymlig verandan. Från Balsta är det promenad- och cykelavstånd till centrum, livsmedelsbutiker och kommunikationer. Balsta Koloniträdgårdsförening tillåter medlemmar även från andra kommuner! Välkommen till din sommarkoloni!

  • Uteplats
Gränsgatan 24C, Norr, Eskilstuna kommun
Gränsgatan 24C, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Gränsgatan 24C, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Gränsgatan 24C

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
1 050 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
2 873 kr/mån
18 750 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa på Norr. I detta attraktiva bostadsalternativ finner du ett rymligt och ljust vardagsrum med direkt tillgång till balkongen som vetter söderut, perfekt för soliga dagar. Det moderna köket har en stilren design med ljusa luckor och praktiskt mörkt kakel. Ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter och ett stort sovrum. Dessutom har föreningen en inhägnad innegård och fina bekvämligheter som ett gym och en tvättstuga. Som en extra bonus hittar du ett snickarbod i källaren, perfekt för kreativa projekt. Allt detta i ett bekvämt läge nära mataffärer, restauranger och goda kommunikationer. Bostadsrättsföreningen är välskött och har genomfört betydande renoveringar inklusive stambyte, installation av säkerhetsdörrar och isolerglasfönster. Norr är ett väldigt attraktivt och snabbt expanderande område. Här bor man med hela Munktellområdet runt hörnet med såväl badhus, restauranger, museum och ett stort utbud av olika sport- och träningsfaciliteter. Vackra Stadsparken, Mälardalens Universitet, centrum och tågstationen ligger endast en kort promenad härifrån. Välkommen hem!

  • Premium
Beroniusgatan 5A, Norr, Eskilstuna kommun
Beroniusgatan 5A, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Beroniusgatan 5A, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Beroniusgatan 5A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
625 000 kr
38 m²
1 rum
vån 4/5
2 983 kr/mån
16 447 kr/m²

Trivsam etta om 38 kvm med stor potential perfekt för dig som ska flytta hemifrån och vill sätta din egna prägel. Bostaden erbjuder ett rymligt allrum med plats för både soffa, mediamöbel samt säng. Allrummet har stora fönsterpartier och fantastiskt ljusinsläpp. Kök med bra förvaring och plats för matbord och stolar intill fönstret. Flexibel planlösning där möjlighet finns att disponera om och skapa sovalkov, alternativt en minitvåa. Värme, vatten, bredband och kabel-tv ingår i avgiften. Belägen på fjärde våningen i hus med rymlig hiss. Det omgivande området utgör en knutpunkt på Norr. Här bor du med närhet till Munktellstaden, nya badhuset samt Volvo sports arena och inom promenadavstånd finns högskolan, tågstationen samt Eskilstuna centrum. Närhet till busshållplats, ca 50 m från porten. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Intagsgatan 18A, Lasarettsområdet/Djurgården, Eskilstuna kommun
Intagsgatan 18A, Lasarettsområdet/Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 2
Intagsgatan 18A, Lasarettsområdet/Djurgården, Eskilstuna kommun, bild 3

Intagsgatan 18A

Lägenhet
Lasarettsområdet/Djurgården, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
695 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 237 kr/mån
18 289 kr/m²

Perfekta bostaden för den som ska flytta hemifrån eller söker studentlya! Lägenheten är belägen endast ett stenkast från natursköna Djurgårdsparken. Lägenhetens kvadratmetrar är välfördelade med separat kök med plats för matbord intill fönstret, allrum som rymmer säng, soffa samt mediamöbel. Bra förvaring i rymlig klädkammare med hyllsystem. Badrummet har takdusch med snygg vikbar duschdörr i klarglas och egen kombinerad tvätt- och torktumlare. På Intagsgatan 18 bor du i en välskött förening som genomfört flertalet av de stora renoveringarna så som fönster- tak- och fasadrenovering. I källaren finns fräsch gemensam tvättstuga, hobbyrum med biljardbord och på gården finns uteplats. Smidigt boende nära Sveaplan med bland annat matbutik, gym, apotek och vårdcentral. Bekvämt promenadavstånd till Mälarsjukhuset, Mälardalens universitet samt tågstation. Välkommen hem!

  • Premium
Fristadsgatan 4D, Årby, Eskilstuna kommun

Fristadsgatan 4D

Lägenhet
Årby, Eskilstuna kommun
SkandiaMäklarna Eskilstuna
850 000 kr
73,9 m²
3 rum
vån 3/3
3 526 kr/mån
11 502 kr/m²

Denna lägenhet erbjuder en optimal planlösning med tre generösa rum varav två sovrum och ett kök med plats för matbord och stolar samt stor kyl och frys. Från det ena sovrummet nås en inglasad balkong i västerläge som med går att nyttja större delar av året. En perfekt plats för avkoppling och sociala stunder. Lägenheten har ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare som gör vardagen smidig och bekväm. Förening med låg belåning och flera av de stora renoveringarna gjorda så som stambyte 2010 och takomläggning 2013. Välkommen hem!

  • Balkong

Visar alla 7