SkandiaMäklarna Eslöv

SkandiaMäklarna Eslöv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kyrkogatan 3A, null, Eslövs kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Kyrkogatan 3A, null, Eslövs kommun, bild 2
Kyrkogatan 3A, null, Eslövs kommun, bild 3

Kyrkogatan 3A

Lägenhet
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
725 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/4
3 065 kr/mån
21 324 kr/m²

Nu kan vi presentera denna kvadratsmarta enrummare på centralt läge. Här erbjuds en lägenhet med ett rymlig sällskapsrum med plats för både soffa och säng, ett ordentligt kök med god förvaring och plats för ett mindre matbord samt ett halvkaklat badrum från föreningens stambyte 2002. Med en låg avgift och gångavstånd till tågstationen passar denna lägenhet utmärkt för förstagångsköparen, studenten som pluggar i Lund/Malmö eller för dig som är i behov av en övernattningslägenhet. Med tåget når du Lund på endast 11 minuter samt Malmö på 25 minuter. Missa inte visning!

  • Premium
Västerlånggatan 39A, Centrum, Eslövs kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30

Västerlånggatan 39A

Lägenhet
Centrum, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
950 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 765 kr/mån
15 447 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga tvårumslägenhet på centralt läge i Eslöv. Här presenteras en ljus lägenhet med unik planlösning och vältilltagna rum, med ljusinsläpp från tre väderstreck ges ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Från hallen nås samtliga rum där vi hittar ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-hörna, sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, ett nyligen helkaklat badrum samt kök med plats för matbord. Sist men inte minst finns även den stora inglasade balkongen som vetter mot innergården, här kan morgonkaffet avnjutas innan det är dags att bege sig mot arbete eller studier. Belägen i centrala Eslöv passar bostaden perfekt för studenten som pluggar i Lund/Malmö eller för er som är trötta på allt vad hus innebär. Eslöv centrum erbjuder allt ifrån restauranger, shopping, matbutiker samt tågstation en kort promenad bort. Missa inte visning!

  • Plus
Konga 1456, null, Svalövs kommun

Konga 1456

Villa
Svalövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
1 650 000 kr
96 + 56 m²
3 rum
2 066 m² tomt

Välkommen till Konga 1456! Här erbjuds ett 1,5-plans hus som med sina 3 rum och kök passar utmärkt för såväl paret som den mindre familjen. Det lantliga läget med en omgivning av vacker natur och öppna fält skapar ett härligt lugn i huset. Bostaden är totalrenoverad invändigt i modern stil med stort vardagsrum på bottenplan i öppen planlösning mot köket samt ett gästwc, en trappa upp hittar vi två generösa sovrum, badrum med badkar samt gott om förvaring. Huset har även en oinredd källare med möjlighet för nästa ägare att sätta fingrarna i. För den trädgårdsintresserade är potentialen stor med den uppväxta trädgården, kanske ett framtida trädäck där grillfesterna med familj och vänner kan avnjutas. Med en uppfräschning skapar även det gamla stallet möjligheter för djur på marken om det är drömmen! Det enskilda avloppssystemet är idag ej godkänt, nästa ägare kommer att behöva anlägga nytt avloppssystem. Huset har inget värmesystem men har värmts upp av elelement under vintern. I Konga bor ni på landet med fälten som närmsta granne och tar er till Kågeröd eller Röstånga med endast 10 minuters bilfärd. Där finns både skolor, butiker och restaurang. Varmt välkommen på visning!

Reslöv 832, Marieholm, Eslövs kommun

Reslöv 832

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
1 895 000 kr
86 m²
3 rum
512 m² tomt

Välkommen till Reslöv 832! Nu har du chansen att förvärva denna charmiga 1,5-plans villa belägen på naturskönt läge i Reslöv omgiven av åkrar och grönska. Längtar du efter att bo på landet men utan allt arbete en gård medför så är detta något för dig! Huset är praktiskt utformad med öppen planlösning på första plan där vi finner ett snyggt kök samt ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Här har man bevarat den lantliga karaktären med de vackra takbjälkarna som pryder taket. På andra plan finns ett större sovrum med en snygg glasvägg som ger ovanvåningen en öppen känsla. Njut framför braskaminen under kalla vinterdagar och låt sommarens varma kvällar avslutas på trädäcket mot nordväst. I Reslöv bor du med närhet till både skolor, matbutik och restauranger. Tågstationen i Marieholm underlättar även vardagen för pendlare. Varmt välkommen!

Kvinnevadsvägen 17, null, Eslövs kommun

Kvinnevadsvägen 17

Villa
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
2 995 000 kr
167 m²
6 rum
999 m² tomt

Välkomna till Kvinnevadsvägen 17 i Harlösa! Med glädje kan vi nu presentera detta fina och familjevänliga Älvsbyhus i Harlösa! Huset är byggt 2008 med en boyta om 167 kvm som erbjuder ett välskött och smakfullt renoverad 1,5-plansvilla med plats för hela familjen! På entréplan erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning vilket blir naturliga sociala ytor, man har även 2 rymliga sovrum, tvättstuga samt ett helkaklat badrum med badkar. En trappa upp hittar vi ytterligare två sovrum vilket gör att detta hus passar utmärkt för barnfamiljen. På övreplan är det även förberett för ett andra badrum där nästa ägare har möjligheten att skapa badrummet du alltid drömt om. Trädgården är stor men lättskött, nuvarande ägare har planterat häck på insidan av staketet vilket ger en mysig och mer insynsskyddad känsla. Träddäcket med utgång från vardagsrummet har gott om plats för ett matbord där hela familjen kan sitta och njuta av grillning en sommarkväll! På den stensatta framsidan finns det även här möjlighet till att ha ett möblemang, där solen kan avnjutas en fin vårdag med morgonkaffet i handen. Uppfarten är asfalterad och ger gott om plats för tre bilar, intill uppfarten finns även en carport med tillhörande förråd. I Harlösa bor ni i en lugn by med närhet till naturen, skola (F-6), matbutik och pizzeria. Med bil når ni E22an med endast 15 minuters körning där bussen tar er till både Lund, Malmö och Kristianstad. Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Odengatan 3B, Centrum, Eslövs kommun

Odengatan 3B

Lägenhet
Centrum, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
895 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 016 kr/mån
14 094 kr/m²

Varmt välkomna till Odengatan 3B och denna trevliga tvårummare! Här erbjuds en stor och ljus lägenhet med två rymliga rum, gott om förvaring samt kök med plats för matbord. Badrummet är äldre men funktionellt och som ett extra plus ligger den stora inglasade balkongen i västerläge med plats för soffgrupp. Gillar du natur, ligger Stadsparken och det natursköna Trollsjöområdet ett stenkast bort med fantastiska promenadstråk. Även restauranger, butiker och tågstationen nås med en kort promenad där du enkelt pendlar till bland annat Lund på ca 10 minuter och Malmö på ca 25 minuter. Hjärtligt välkomna på visning!

Hurva 1208, Hurva, Eslövs kommun

Hurva 1208

Villa
Hurva, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
3 495 000 kr
123 m²
3 rum
4 630 m² tomt

Välkommen till Hurva 1208! Här erbjuds ett 1,5-planshus med otaliga möjligheter tack vare den stora tomten och den nyrenoverade gäststugan. Bostadshuset erbjuder invändigt ett modernt kök med plats för matbord, två renoverade badrum med badkar och dusch samt generösa sällskapsytor. Bottenplan erbjuder också möjlighet till en stor matplats och ett sovrum. Ovanvåningen ger otaliga möjligheter då det idag består av ett stort allrum. Huset är i genomgående gott skick och har under de senaste åren genomgått en del stora renoveringar med bland annat tak- och fönsterbyte. Precis intill bostaden finns ett stort dubbelgarage och en intilliggande gäststuga på 38 kvm. Även denna är nyligen renoverad och erbjuder sovrum, badrum och kök. Tomten är unik tack vare sin storlek och ger därför en köpare stora möjligheter. Välkommen på visning!

  • Plus
Idrottsgatan 6, null, Eslövs kommun

Idrottsgatan 6

Villa
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
1 895 000 kr
98 + 122 m²
6 rum
800 m² tomt

Välkommen till Idrottsgatan 6 och detta rymliga hus i två plan. Här erbjuds ett stort och välplanerat hus med flertalet rum och gott om förvaring, på entréplan finns i dagsläget tre sovrum, badrum, kök med utgång till trädgården i öster samt ett vältilltaget vardagsrum. En trappa ner ges stora möjligheter att skapa en egen plats för barnen med gillestuga, gästtoalett och flertalet förråd, i källaren finns även tvättstuga och bastu. Fastigheten är i behov av modernisering, men erbjuder stor potential för den som vill renovera och sätta sin egen prägel. Beläget i ett lugnt område med närhet till skola och förskola, erbjuder detta hus den perfekta kombinationen av bekvämlighet och lugn. Med en tomtarea på 800 kvadratmeter finns det gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek, som pricken över i:et ligger en stor fotbollsplan intill där barnen kan göra utlopp för sin energi. I Löberöd bor ni med närhet till både matbutik, restaurang, förskola och skola, även buss går i närheten som tar er in till Eslöv eller E22an där dubbeldäckaren tar er vidare ner till Lund och Malmö. Här bor ni lantligt men med stadens bekvämligheter en bilfärd bort. Välkommen på visning!

Visar alla 8