SkandiaMäklarna Eslöv

SkandiaMäklarna Eslöv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Reslöv 2003, Marieholm, Eslövs kommun

Reslöv 2003

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

1 995 000 kr

115 m²

5 rum

724 m² tomt

Nu kan vi presentera detta trevliga 1,5 planshus med plats för hela familjen i natursköna Reslöv! Här erbjuds ett rymligt bostadshus om 5 rum och kök fördelat på 1,5 plan med fräscht kök i öppen planlösning ut mot matplats och vardagsrum, stort helkaklat badrum, två sovrum samt tvättstuga och hobbyrum på bottenplan. I anslutning till entrén nås det väl tilltagna uterummet som förlänger sommaren och skapar utrymme för mysiga kvällar när solen går ner. Övre plan bjuder in till två större sovrum samt hall med bra utrymme för förvaring, perfekta ytor för de äldre barnen med eget våningsplan. Den stora trädgården ger trots sitt norrläge sol större delen av dagen och skapar möjligheter för den odlingsintresserade medan barnen får utlopp för sin energi. Under sommarhalvåret bjuder trädäcket in till härliga grillkvällar i kvällssolen och avsvalkande poolhäng med familj och vänner. I Reslöv bor ni med närhet till den vackra naturen samtidigt som Marieholm nås med en kort promenad, här finns både tågstation, förskola och mindre matbutik. Med tåget tar ni er till Eslöv(7min), Lund(17min) och Malmö(31min) där shopping och restaurangliv väntar. Missa inte visning!

Kärleksbacken 1, Hurva, Eslövs kommun

Kärleksbacken 1

Villa
Hurva, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

1 995 000 kr

105 m²

4 rum

800 m² tomt

Nu har vi chansen att erbjuda detta hemtrevliga hus i lantliga Hurva. Här är de stora projekten redan vidgjorda så som tak, fönster och kök vilket gör det möjligt för nästa ägare att ge sig på de mer personliga delarna! Huset erbjuder ett snyggt kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, goda förvaringsutrymmen, två rymliga sovrum samt stor trädgård i soligt söderläge. Perfekt för såväl paret som den nyblivna familjen, endast fantasin kan sätta gränser för möjligheterna här! Huset är beläget på ett mysigt område med nära till naturen och förskola, på 5 minuters promenad når du busshållplatsen som tar dig till Eslöv där butiker och restauranger väntar. Välkommen på visning!

Tredalersvägen 8, null, Eslövs kommun
 • Lör 3 jun kl 14:30
Tredalersvägen 8, null, Eslövs kommun, bild 2
Tredalersvägen 8, null, Eslövs kommun, bild 3

Tredalersvägen 8

Villa
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

3 695 000 kr

170 m²

5 rum

713 m² tomt

Längtar ni efter det optimala huset med nyinstallerade solceller och plats för hela familjen är detta något för er! Nu har vi chansen att erbjuda ett trevligt 1,5 plans hus i barnvänligt område på populära Västerdala. Här erbjuds gott om plats med tre befintliga sovrum(möjlighet för ett till), generöst vardagsrum, två helkaklade badrum och stort uterum i västerläge. Trädgården skapar stora möjligheter för den odlingsintresserade med fin gräsmatta och vackra blommor längs rabatterna, här kan middagarna med familj och vänner avnjutas i kvällssolen medan barnen leker på gräsmattan. På Västerdala bor ni med närhet till såväl natur och lekplats som skola. Med bussen tar ni er till centrum på endast 8 minuter där tågstation, butiker och restauranger väntar. Missa inte visning!

 • Premium
 • Uteplats
Kyrkogatan 3A, Centrum, Eslövs kommun

Kyrkogatan 3A

Lägenhet
Centrum, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

1 350 000 kr

80 m²

3 rum

5 244 kr/mån

16 875 kr/m²

Nu kan jag stolt presentera denna välplanerade trerummare på Kyrkogatan. Bostaden är genomtänkt in i minsta detalj och erbjuder gott om plats för det som behövs. Planlösningen är välbalanserad med en umgängesdel på ena sidan och en mer privat sektion på andra. Här erbjuds möjlighet till två sovrum, ett rejält vardagsrum med plats för ett större matbord åt gästerna samt det generösa köket som binder ihop lägenhetens röda tråd på ett bra sätt. Det helkaklade badrummet erbjuder allt som behövs samtidigt som designen är mycket modern. Bostaden är topprenoverad och passar dig som ställer höga krav på ditt boende!

Ringvägen 31, null, Eslövs kommun
 • Budgivning pågår

Ringvägen 31

Villa
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

1 895 000 kr

99 m²

4 rum

948 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera detta trevliga enplanshus i trivsamma Marieholm som passar utmärkt för såväl barnfamiljen som paret. Huset är praktisk uppdelat och erbjuder tre rymliga sovrum i en del medan de sociala ytorna så som kök och vardagsrum i ett bjuder in till härliga middagar med familj och vänner. Från vardagsrummet finns även utgång till den härliga trädgården i norr, här kan barnen härja fritt och sena grillkvällar avnjutas i solnedgången. Med ett nyrenoverat kök och gäst-wc i modern stil är det bara för nästa ägare att sätta sin egen prägel på övriga ytor. På Ringvägen 31 bor ni med närhet till naturen och på knappt 10 minuters promenad når ni tågstationen som tar er till bland annat Eslöv, Lund eller Helsingborg på 7-30 minuter. I Marieholm finns även förskola, restaurang och mindre livsmedelsbutik. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Öslöv 212, null, Eslövs kommun
 • Sön 4 jun kl 15:00
Öslöv 212, null, Eslövs kommun, bild 2
Öslöv 212, null, Eslövs kommun, bild 3

Öslöv 212

Villa
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

3 995 000 kr

220 m²

6 rum

905 m² tomt

Nu har vi äran att presentera Öslöv 212! Här har du möjlighet att bli ägare till ett hus där du känner av historiens vingslag direkt i entrén, huset har nämligen använts för både bageri- och skolverksamhet. Nuvarande ägare har lagt många timmar på att skapa en oas som blir den perfekta blandningen mellan nytt och gammalt men också skapar en symbios mellan funktionalitet och design. Detta har de sannerligen lyckats med när kostsamma materialval i samtliga utrymmen, synliga attribut från förr samt praktiska och genomdesignade lösningar samsas. Huset erbjuder på bottenplan ett grovkök med en modern tvättstuga, köket som ger plats för hela familjen att laga mat tillsammans och blir en perfekt yta för gästerna tack vare den öppna planlösningen mot matplatsen samt möjlighet till ett sovrum. Här finns också ett helkaklat badrum med dusch samt vardagsrummet som med sin storlek slår de flesta! Kaminen bidrar med välbehövlig mysfaktor under årets kallare månader! En trappa upp når vi en mer avskild del med ett stort allrum som ger oändliga möjligheter för dig som behöver plats, två lagom stora sovrum samt ett helkaklat badrum med extra lyx i form av både badkar och dusch. På ovanvåningen finner vi även master bedroom med en praktisk walk-in closet intill. Samtliga rum är renoverade vilket ger köparen möjlighet att flytta rätt in och bara njuta! Tomten är perfekt uppdelad med ett stort trädäck som är perfekt för grillkvällarna, en generös gräsmatta samt flertalet uteplatser och guldkorn runtom. Från Öslöv når du Eslövs centrum på en 10 minuters bilfärd. Här finns både tågstation som underlättar pendlingen samt butiker, restauranger och caféer. Den blomstrande byn Stehag, med goda pendlingsmöjligheter och matbutik, ligger ännu närmre. Missa inte detta unika tillfälle!

 • Premium
Rusthållarebacken 1, null, Eslövs kommun

Rusthållarebacken 1

Villa
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

3 495 000 kr

115 m²

6 rum

1 279 m² tomt

Välkommen till Rusthållarebacken 1! Här presenteras en villa som är perfekt för barnfamiljen tack vare möjligheten till många sovrum och perfekta umgängesytor både inomhus och i trädgården. På bottenplan erbjuds idag ett renoverat och luftigt kök med plats för matbord, finrummet och kaminrummet där familjens alla kalas kan firas samt möjlighet till ett sovrum. Här finns också ett stort badrum med badkar och en gästtoalett intill entrén. Övre plan erbjuder familjens avskilda del med möjlighet till tre sovrum samt allrum om så önskas. Källaren blir en praktisk våning med tvättstuga, dusch och mycket goda förvaringsmöjligheter. En del stora poster såsom yttertak och en del fönster är bytta genom åren. Trädgården är en fantastisk oas med flertalet uteplatser i solsäkert läge. På tomten finns praktfulla planteringar, rabatter och stensättningar. Missa inte visning!

Norregatan 64A, Eslöv - Norr, Eslövs kommun

Norregatan 64A

Lägenhet
Eslöv - Norr, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

1 995 000 kr

88 m²

4 rum

6 807 kr/mån

22 670 kr/m²

Nu kan vi presentera denna enplanslägenhet i bostadsrättsform i norra Eslöv. Här erbjuds ett boende med möjlighet till tre sovrum, två toaletter samt sociala ytor i form av vardagsrum som i en öppen planlösning övergår till köket i sann retroanda. Njut också av lyxen att inte behöva besöka en gemensam tvättstuga tack vare tvättmöjligheter i lägenheten. Utemiljön är mycket trevlig med en fint anlagd baksida i härlig kvällssol och en uteplats på framsidan som är den perfekta platsen för morgonkaffet. Bostaden är kontinuerligt uppfräschad men är i behov av modernisering på sin ställen. Carport med eluttag finns. Missa inte detta tillfälle!

Kvinnevadsvägen 5, Harlösa, Eslövs kommun

Kvinnevadsvägen 5

Villa
Harlösa, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

2 695 000 kr

176 m²

6 rum

797 m² tomt

Nu kan vi presentera denna optimala familjevilla på barnvänligt läge i Harlösa. Huset är i gott skick och gör det möjligt för en köpare att bara flytta rätt in. På bottenplan erbjuds goda sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum, matsal och det nyare köket som dessutom är en passage till den härliga uteplatsen. I övrigt finns här ett helkaklat badrum med intilliggande bastu, tvättstuga med utgång till uterummet samt två möjliga sovrum. En trappa upp finns ett stort allrum som bjuder in till häng samt två stora sovrum där det ena erbjuder utgång till balkongen i härligt västerläge. Här finns också ett badrum med badkar. Tomten är fint anlagd med flertalet träd, buskar och rabatter. För den som gillar att odla finns här goda möjligheter tack vare ytorna. Huset erbjuder också ett dubbelgarage som passar perfekt för bilfantasten. I Harlösa bor du med närhet till skola, matbutik samt vacker natur. Missa inte visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Klaragatan 17, Marieholm, Eslövs kommun

Klaragatan 17

Villa
Marieholm, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

3 695 000 kr

190 m²

8 rum

922 m² tomt

Nu kan vi presentera denna utmärkta familjebostaden i barnvänliga Marieholm. Huset på sina 190 kvm erbjuder allt man behöver med tillräckligt många sovrum, sociala ytor och begränsat underhåll då huset är nyare. På bottenplan erbjuds möjlighet för tre sovrum eller hemmakontor, ett helkaklat badrum med badkar samt gästtoalett. Här finns också plats för att fira stora fester tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Huset är perfekt uppdelat med den mer privata delen på övre plan där vi har tre sovrum, ett stort allrum och WC. Trädgården ger den odlingsintresserade möjlighet att gå loss tack vare den stora trädgården. Det perfekta söderläget ger kommande sena grillkvällar. Dubbelgarage finns. Missa inte visning!

Storgatan 40, Löberöd, Eslövs kommun
Storgatan 40, Löberöd, Eslövs kommun, bild 2
Storgatan 40, Löberöd, Eslövs kommun, bild 3

Storgatan 40

Villa
Löberöd, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

1 750 000 kr

96 m²

4 rum

952 m² tomt

Välkommen till detta 1-planshus med otaliga möjligheter i Löberöd! Huset har tidigare använts till sjukgymnastik men kan, efter samtal med kommunen, göras om till bostad efter en bygglovsansökan om ändrad användning. För frågor om detta hänvisar jag till kommunen. På grund av användningen idag har planlösningen optimerats till den verksamheten. Detta gör det möjligt för en köpare att gå loss från 0 och skapa sitt drömhem från grunden. Ta hänsyn till ytterväggar och bärande konstruktioner men annars är det bara att ta för sig med ett blankt papper och börja skissa vilket gör bostaden unik i sig. På bottenplan erbjuds idag två badrum, två sovrum, ett kontor samt generösa sällskapsytor. Denna våningen hade kunnat göras om till tre sovrum, kök, badrum och en stor matsal med intilliggande vardagsrum där utgång till uteplatsen finns. Källaren erbjuder optimala förvaringsytor och plats till fler toaletter vid behov. Här hade även tonåringen kunnat ha ett eget litet rike. Bostaden är tack vare tidigare användning även handikappanpassad med både WC samt separat hiss. Flera planskisser för idéer finns bifogade. Tomten är stor och lämnar mycket goda parkeringsmöjligheter samt ett rymligt garage. Missa inte visning!

 • Premium
 • Uteplats
Gunnarp 224, null, Höörs kommun

Gunnarp 224

Villa
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

1 095 000 kr

80 m²

2 rum

1 125 m² tomt

Nu har ni möjligheten att köpa sann mysfaktor utanför Tjörnarp. Här presenteras nämligen ett gammalt torp som på sina 80 kvm kan bli ett perfekt boende för den lilla familjen eller varför inte en sommarstuga? Lugnet infinner sig redan utanför med fält och skog på ena sidan men även invändigt fortsätter känslan. Nuvarande ägare har fräschat upp mycket i huset med ytskikt men även bytt hela köket till ett helt anpassat i lantlig stil som ger en härlig helhet till huset i övrigt. Många av de fina detaljerna med fönster, plankgolv och balkar är kvar vilket gör huset fantastisk charmigt. Gillar du de gamla attributen är detta huset för dig! Huset erbjuder idag det nyrenoverade köket med öppen planlösning mot sällskapsytan som ger plats för en soffhörna och matbord. Dessutom finns ett sovrum och ett äldre badrum med tvätt- och torkmöjligheter. Möjligheter att bygga ut finns på den oinredda vinden. Tomten är fantastisk med uteplats i västerläge som väntar på en ny ägare och dess grillkvällar. I Gunnarp bor du en kort bilfärd från Höör som erbjuder allt man behöver i form av matbutiker, restauranger och tågstation. Även Tjörnarp med Tjörnarpssjön och en egen tågstation är väldigt nära. Missa inte visningen!

 • Plus
Vångavägen 32C, null, Eslövs kommun

Vångavägen 32C

Lägenhet
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

695 000 kr

39 m²

1 rum

2 644 kr/mån

17 821 kr/m²

Nu kan vi presentera en perfekt möjlighet att komma in på bostadsmarknaden. På 40 kvm erbjuds här ett renoverat kök med allt som behövs, ett badrum med stockholmsdusch samt ett stort vardagsrum som är avdelat för att skapa ett separat sovrum också. Lägenheten är i genomgående bra skick vilket ger möjligheten att flytta in direkt! Från Vångavägen bor du med närhet till det mesta i form av matbutiker och Eslövs station. Missa inte visning! Lägenheten är registrerad som en etta hos föreningen men marknadsförs som en tvåa pga uppförd vägg.

Battavägen 2, Löberöd, Eslövs kommun

Battavägen 2

Villa
Löberöd, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

2 795 000 kr

154 m²

6 rum

826 m² tomt

Välkommen till Battavägen 2! Här möts vi av en villa som passar perfekt för familjen. Med sina fyra sovrum, generösa umgängesytor och en härlig hörntomt i söderläge är det optimalt anpassat för barnfamiljen. På husets bottenplan erbjuds det första sovrummet, ett kök för mästerkocken, ett helkaklat badrum med dusch samt sällskapsytor. En trappa upp är den mer privata delen med tre sovrum, allrum och badrum. Huset har av nuvarande ägare fräschats upp och effektiviserats med bland annat nya ytskikt samt en ny luft/luft-värmepump. Nu är det dags för en ny ägare att ta vid. Stort garage med intilliggande förråd finns. I Löberöd bor du med närhet till skola, förskola, matbutik och vårdcentral. Missa inte visning!

 • Plus
 • Uteplats
Rönnebergavägen 55B, null, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 55B

Lägenhet
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

1 295 000 kr

80 m²

3 rum

6 028 kr/mån

16 188 kr/m²

Nu kan vi presentera en unik möjlighet på Rönneberga! Som ny ägare till denna toppmoderna trerummaren har du inte mycket kvar du behöver önska dig. Bostaden har sedan 2020 totalrenoverats till ljusa och moderna färgval som följer lägenheten som en röd tråd. Här möter du ett välgenomtänkt kök som erbjuder både design och funktion men en inglasad balkong intill, två rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter samt sociala ytor i form av vardagsrummet som även det är ljust och välkomnande. Badrummet är nyligen renoverat i samband med stambytet. Höga materialval återspeglas i allt från golv till maskinpark. Lägenheten är perfekt för dig som ställer höga krav på ditt boende! Missa inte visning.

 • Balkong
Klippanvägen 23A, Eslöv - Norr, Eslövs kommun
 • Budgivning pågår

Klippanvägen 23A

Lägenhet
Eslöv - Norr, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

1 795 000 kr

126 m²

4 rum

7 355 kr/mån

14 246 kr/m²

Välkommen till Klippanvägen 23A! Här presenteras ett boende som på sina två plan ger riktig villakänsla i en mer bekväm boendeform; bostadsrättsradhus. Här får du det bästa av båda världar med en förening som sköter det tunga ansvaret samtidigt som du bor med en liten plätt och njuter av fördelarna istället. Boendet är renoverat av nuvarande ägare med nya ytskikt i hela bostaden, smarta förvaringslösningar och högkvalitativa materialval. 2018 installerades även två luft/luft-värmepumpar. Uterummet är vidbyggt och kan användas året om med komfortabel golvvärme. Boendet erbjuder idag tre sovrum med möjlighet för ett till, två rymliga badrum samt separat tvättstuga och goda sociala ytor i kök, vardagsrum och uterummet. Trädgården är underhållsfri och en perfekt oas på sommaren! Missa inte visning!

 • Uteplats
Stallgatan 6C, null, Eslövs kommun
 • Lör 10 jun kl 11:30

Stallgatan 6C

Lägenhet
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

595 000 kr

40 m²

1 rum

2 665 kr/mån

14 875 kr/m²

Varmt välkomna till Stallgatan och denna lägenhet som passar perfekt som ens första egna bostad! På Stallgatan bor du centralt men ändå lite avsides från det direkta centrumet. Stationen är enbart 5 minuter bort med cykel och du befinner dig i Lund enbart 15 minuter efter det att du har hoppat på tåget. Lägenheten är en rymlig och lättmöblerad etta som kan övertas omgående. Tack vare placeringen längst upp i huset njuter du av en fantastisk utsikt. Med ett härligt ljusinsläpp från alla takfönster, ett nyrenoverat kök och ett helkaklat badrum är denna lägenhet helt optimal som första lägenhet, övernattningslägenhet eller som nästa steg i din bostadsresa! Denna lägenhet vill ni inte missa - varmt välkomna på visning!

 • Plus
Jerusalemsvägen 15, null, Eslövs kommun

Jerusalemsvägen 15

Radhus
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

2 995 000 kr

104 m²

4 rum

371 m² tomt

Välkommen till Jerusalemsvägen 15. Här erbjuds ett kedjehus med oändliga möjligheter. Tack vare den inredda källaren kan både egenföretagaren få ett eget utrymme eller varför inte låta tonåringen husera fritt där? Huset är perfekt för barnfamiljen tack vare de tre sovrummen på övre plan som tillsammans med kök och två toaletter ger det som behövs i vardagen. Källaren blir en mer avskild del med möjlighet till fler sovrum, kontor eller varför inte en gillestuga? Lättskött tomt i härligt västerläge. Bostaden är på sina ställen i behov av modernisering. På Jerusalemsvägen bor du med närhet till skola, förskola samt Karlsrobadet. Missa inte visning!

Bäckavägen 12A, Centrum, Eslövs kommun

Bäckavägen 12A

Lägenhet
Centrum, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

650 000 kr

40 m²

1 rum

3 507 kr/mån

16 250 kr/m²

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta enrummare en halvtrappa upp på Bäckavägen 12A. Här finner du en rymlig lägenhet med generösa förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och ett mindre förråd. Snyggt kök med allt som behövs för kvällens matlagning samt ett större vardagsrum som ger plats för både säng och soffgrupp. Fräscha nyslipade golv i hall och kök samt helkaklat badrum med dusch. Här bor du med gångavstånd till tågstationen och centrums alla butiker och restauranger. Välkommen på visning!

Staffansvägen 11, null, Eslövs kommun

Staffansvägen 11

Villa
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

3 795 000 kr

117 m²

5 rum

852 m² tomt

Varmt välkomna till Staffansvägen 11! Här erbjuds ett hus med otaliga möjligheter tack vare den inredda källaren med egen ingång. Har du en tonåring som skulle må bra av ett eget utrymme eller varför inte låta egenföretagaren gå loss här nere? För den som vill ha en sidoinkomst går källaren också att hyra ut. Även bottenplan kan göras om men en egen entrédel om så önskas. Ni hör ju själva, det är bara fantasin som sätter gränser! Huset erbjuder på bottenplan tre sovrum, vardagsrum med matplats samt ett ljust kök med plats för en liten matplats. Här finns också extra lyx i form av tre toaletter och ett härligt uterum i söderläge med en generös terrass som suddar ut gränsen mellan inomhus- och utomhusmiljö. Källaren är helt inredd med ett stort helkaklat badrum med hörnbadkar, ett rum som kan användas som sovrum samt tvättstuga och generösa förvaringsmöjligheter. Tomten är helt underbar med flera "rum" där vi har trädäcket som är den perfekta platsen för sena grillvkällar, en stenlagd uteplats samt ett litet orangeri på tomten. För barnen finns en generös gräsmatta som bjuder in till bus och fotbollsmatcher. På den lugna återvändsgränden bor du med närhet till butiker, restauranger och stationen varifrån du enkelt pendlar till Lund, Malmö och Helsingborg. Ett stenkast bort ligger äventyrsbadet och idrottsanläggningar för ungdomen. Missa inte visning!

Remmarlövsvägen 35, null, Eslövs kommun

Remmarlövsvägen 35

Villa
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

4 495 000 kr

197 m²

8 rum

701 m² tomt

Nu kan jag presentera ett rymligt hus med många möjligheter som passar utmärkt för familjen! Nära till förskolor, skolor och lekplatser. Fördelaktig uppvärmning i form av fjärrvärme. Bostaden har löpande underhållits av nuvarande ägare och under årens gång har bland annat dränerats med isodrän 2015 och nytt tak 2017. Även invändigt är det mesta renoverat vilket gör det möjligt för nästa ägare att bara flytta in. Huset präglas av extra allt i alla hänseenden. Bostaden erbjuder på bottenplan ett stort kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, sociala ytor med utgång till den härliga uteplatsen, två sovrum, ett stort helkaklat badrum med dusch samt även en gästtoalett. På övre plan finns ytterligare tre sovrum, allrum och Wc. Källaren erbjuder en stor tvättstuga med gott om förvaringsmöjligheter, bastu med dusch och hobbyrum. Källarens pärla består av gillestugan som bjuder in till familjens kommande festligheter. Wc finns i anslutning till gillestugan. Generösa parkeringsmöjligheter och en väl tilltagen hörntomt där gräsmatta, grillplats och trädäck samsas. Tomten är även perfekt för den odlingsintresserade med allt från hallon, vinbär och rabarber. Anmäl ditt intresse redan idag! Huset är förbesiktigat och säljs med en dolda fel-försäkring.

 • Plus
Sjöhusvägen 8, Eslöv - Öster, Eslövs kommun

Sjöhusvägen 8

Villa
Eslöv - Öster, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

2 995 000 kr

170 m²

8 rum

698 m² tomt

Varmt välkommen till Sjöhusvägen 8! Här erbjuds ett stort 1,5 plans hus som tidigare bestått av två bostäder där det finns möjlighet för den stora familjen att flytta in. Nuvarande ägare har gjort löpande underhåll i form av renovering av kök, byte av fönster, nya golv samt nybyggt uterum. På nedre plan finner vi ett stort vardagsrum och rymligt kök intill matplatsen där man även når det mysiga uterummet! På första plan finner vi även de båda badrummen samt ett sovrum. I bostaden finns två trappuppgångar till andra våningen placerade i vars en ände av bostaden där vi når ytterligare 3 sovrum samt ett större allrum, här finns även ett mindre WC. Stor och lättskött tomt med generösa parkeringsmöjligheter! På Öster bor du med närhet till både kollektivtrafik och shopping. Välkommen på visning!

Torgvägen 4, null, Eslövs kommun

Torgvägen 4

Övrigt
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

1 495 000 kr

504 m² tomt

Nu ges den unika möjligheten att köpa fastigheten till Skafferiet i Harlösa. Nuvarande ägare har med mycket omsorg rustat upp byggnaden och tomten som röjts upp ordentligt. Här finns nu möjlighet att fortsätta caféverksamheten där även namn, hemsida och inventarier kan köpas till. Kontakta mäklaren för mer information kring detta. I byggnaden finns idag ett stort utrymme som är serveringen med plats för många sittplatser och en rejäl servering. Vidare når vi det stora köket med intilliggande diskutrymme och plats för stora kylar och frysar. Här finns också en liten toalett. Tomten har också röjts med omsorg så att där idag är en mycket trevlig uteservering. Hyresavtal är skrivet för 2 år fram i tiden. Möjlighet att köpa till inventarie finns. Kontakta mäklaren för visning.

Rönnebergavägen 5B, Eslöv - Norr, Eslövs kommun

Rönnebergavägen 5B

Lägenhet
Eslöv - Norr, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv

950 000 kr

63 m²

2 rum

4 205 kr/mån

15 079 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade tvårummare med stor inglasad balkong i väst. Här erbjuds kök med plats för matgrupp och bra arbetsytor, rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderobsväggen, vardagsrum med generöst ljusinsläpp samt badrum inredd med tvättmaskin. Lägenheten renoverades nyligen med nya ytskikt som ger en fräsch känsla. Här bor man med närhet till såväl skola, butik och kommunikation. Välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 24