Mäklare Michelle Jönsson

Michelle Jönsson

Om mig

Min långa bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen gjorde mig redo för att förverkliga drömmen om att bli mäklare. Här kan jag applicera mina styrkor som att jag är lugn, lyhörd och ser folks behov - vilka visat sig vara stora tillgångar i min mäklarroll. Med en uppväxt i Höör och numera Kävlingebo, har jag god lokal kännedom om alla kommunerna häromkring.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöhusvägen 8, Eslöv - Öster, Eslövs kommun

Sjöhusvägen 8

Villa
Eslöv - Öster, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
2 795 000 kr
170 m²
8 rum
698 m² tomt

Varmt välkommen till Sjöhusvägen 8! Här erbjuds ett stort 1,5 plans hus som tidigare bestått av två bostäder där det finns möjlighet för den stora familjen att flytta in. Nuvarande ägare har gjort löpande underhåll i form av renovering av kök, byte av fönster, nya golv samt nybyggt uterum. På nedre plan finner vi ett stort vardagsrum och rymligt kök intill matplatsen där man även når det mysiga uterummet! På första plan finner vi även de båda badrummen samt ett sovrum. I bostaden finns två trappuppgångar till andra våningen placerade i vars en ände av bostaden där vi når ytterligare 3 sovrum samt ett större allrum, här finns även ett mindre WC. Stor och lättskött tomt med generösa parkeringsmöjligheter! På Öster bor du med närhet till både kollektivtrafik och shopping. Välkommen på visning!

Mullbärsgatan 5F, Bäckdala, Eslövs kommun

Mullbärsgatan 5F

Lägenhet
Bäckdala, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
1 895 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 445 kr/mån
23 395 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i populära Bäckdala! Om du letar efter den perfekta lägenheten som kombinerar både bekvämlighet och stil, kan jag nu presentera denna rymliga fyra rums lägenhet som erbjuder allt som behövs för att underlätta vardagen. När du kliver in möts du av en ljus och luftig atmosfär med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här kan ni laga goda måltider samtidigt som ni umgås med familj och vänner. Köket är utmärkt för den matlagningsglada med moderna och snygga detaljer från byggåret 2013. På den generösa balkongen i öst kan ni avnjuta morgonkaffet under sommaren och njuta av den underbara utsikten. Med sina tre sovrum finns det plats för såväl barnfamiljen som paret i behov av hemmakontor. Möjligheterna är oändliga! Det stora badrummet erbjuder bekvämligheten av egna tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torktumlare. På Bäckdala bor ni i en god förening med bra samverkan och trevlig utemiljö med plats för grillkvällar och lek för barnen. Bussen går strax utanför och tar er till centrala Eslöv där restaurangliv och butiker väntar, med tåget når ni Lund och Malmö på endast 10-20 minuter. I närområdet har ni lekplats och mysiga promenadstråk i härlig natur. Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan idag!

Äspinge 209, Hurva, Eslövs kommun
  • Budgivning pågår

Äspinge 209

Villa
Hurva, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
2 195 000 kr
122 + 42 m²
4 rum
2 450 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus på landet, där den fridfulla naturen omger dig med åkrar som din närmaste granne. Beläget på en rymlig tomt om 2450 kvadratmeter, är detta hem perfekt för de som älskar det lantliga livet. Huset är fördelat på 1,5 plan och rymmer fyra rymliga rum och kök. På bottenvåningen möts du av ett generöst vardagsrum som bjuder in till avkoppling och umgänge med vänner och familj. Här finns även en utgång till en härlig uteplats i söder där du kan njuta av soliga dagar och vackra solnedgångar. Köket är välplanerat med gott om arbetsytor och utrymme för matlagning och umgänge. Ett av bottenvåningens höjdpunkter är det stora sovrummet, komplett med en mysig kamin som ger extra mysfaktor under kalla vinterkvällar. På övre plan finns två bekväma sovrum i bra storlek och ett mindre gäst-WC. Här får du och din familj gott om utrymme att trivas och växa. Den stora trädgården är ett paradis för trädgårdsentusiaster och erbjuder gott om utrymme för odling, lek och avkoppling. Här finns äppelträd, päronträd, vindruvor och en grönsaksodling, vilket ger dig möjlighet att njuta av egenodlad mat. Uterummet är perfekt för att njuta av utomhusmiljön även när vädret inte är det bästa, dessutom finns flera förråd som är perfekta för förvaring av trädgårdsredskap och annat. Den stora tomten öppnar upp för möjligheter som att hålla djur på fastigheten eller till och med bygga ett extra hus för att hyra ut och generera extra inkomst, kanske generationsboende? Bostaden passar utmärkt för familjen eller paret som vill komma bort från stadens brus och uppleva det enkla och rofyllda lantlivet. Vakna upp till synen av betande kor precis utanför ditt fönster, och om du är hästintresserad ligger en ridskola bara några hundra meter bort. Om du längtar efter ännu mer naturupplevelser ligger naturreservatet Rövarekulan endast 3 kilometer bort, med sina underbara promenadstråk och vacker natur att utforska. Detta hus erbjuder en fantastisk möjlighet att leva det lantliga drömlivet samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter med motorvägen 5 minuter bort och busshållplats i närheten. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 3