Mäklare Michelle Jönsson

Michelle Jönsson

Om mig

Min långa bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen gjorde mig redo för att förverkliga drömmen om att bli mäklare. Här kan jag applicera mina styrkor som att jag är lugn, lyhörd och ser folks behov - vilka visat sig vara stora tillgångar i min mäklarroll. Med en uppväxt i Höör och numera Kävlingebo, har jag god lokal kännedom om alla kommunerna häromkring.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Doktor Ströms väg 6D, Sallerup, Eslövs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Doktor Ströms väg 6D

Lägenhet
Sallerup, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
2 250 000 kr
117,5 m²
5 rum
vån 2/2
6 679 kr/mån
19 149 kr/m²

Välkommen till Doktor Ströms väg 6D! Här erbjuds nu en 5-rummare som erbjuder upp till 4 sovrum, ett renoverat kök som ger plats för ett långbord och trevliga sociala ytor i vardagsrummet och utemiljön. På bottenplan finns också ett helkaklat badrum med dusch. En trappa upp når vi en mer privat del med 3 av bostadens fyra sovrum samt ytterligare ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Bostaden är i genomgående bra skick då den renoverats de senaste åren. Elen är nyligen helt utbytt. Mycket trivsam utemiljö med trädäck, gräsmatta och odlingsmöjligheter. Uteplats finns både på fram- och baksidan. Njut av lyxen med både tillhörande parkerings- och garageplats. Missa inte visning!

  • Plus
Flädergatan 1H, Bäckdala, Eslövs kommun

Flädergatan 1H

Lägenhet
Bäckdala, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
1 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 748 kr/mån
23 542 kr/m²

Välkommen till denna ljuvliga trerummare belägen på Flädergatan 1H i det populära området Bäckdala i utkanten av Eslöv. Här erbjuds en ljus och välplanerad lägenhet från 2018 med två rymliga sovrum vilket passar utmärkt för såväl paret som den lilla familjen. Kök och vardagsrum är i härlig öppen planlösning där nära och kära kan samlas för trevliga middagar, man har även ett stort badrum med egna tvättmöjligheter vilket underlättar vardagen. För den matlagningsglade erbjuder köket gott om förvaring och arbetsytor där goda middagar kan tillagas med stil, sist men inte minst finns även en rymlig balkong i härligt söderläge där soliga sommardagar kan avnjutas. På Bäckdala bor ni i ett lugnt område med härliga närområden och trevliga promenadstråk, bussen går precis utanför och tar er in till centrala Eslöv där tågstation, restauranger och ett stort utbud av butiker väntar. Varmt välkommen på visning!

Hurva 1208, Hurva, Eslövs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Hurva 1208

Villa
Hurva, Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
3 495 000 kr
123 m²
3 rum
4 630 m² tomt

Välkommen till Hurva 1208! Här erbjuds ett 1,5-planshus med otaliga möjligheter tack vare den stora tomten och den nyrenoverade gäststugan. Bostadshuset erbjuder invändigt ett modernt kök med plats för matbord, två renoverade badrum med badkar och dusch samt generösa sällskapsytor. Bottenplan erbjuder också möjlighet till en stor matplats och ett sovrum. Ovanvåningen ger otaliga möjligheter då det idag består av ett stort allrum. Huset är i genomgående gott skick och har under de senaste åren genomgått en del stora renoveringar med bland annat tak- och fönsterbyte. Precis intill bostaden finns ett stort dubbelgarage och en intilliggande gäststuga på 38 kvm. Även denna är nyligen renoverad och erbjuder sovrum, badrum och kök. Tomten är unik tack vare sin storlek och ger därför en köpare stora möjligheter. Välkommen på visning!

  • Plus
Idrottsgatan 6, null, Eslövs kommun

Idrottsgatan 6

Villa
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
1 995 000 kr
98 + 122 m²
6 rum
800 m² tomt

Välkommen till Idrottsgatan 6 och detta rymliga hus i två plan. Här erbjuds ett stort och välplanerat hus med flertalet rum och gott om förvaring, på entréplan finns i dagsläget tre sovrum, badrum, kök med utgång till trädgården i öster samt ett vältilltaget vardagsrum. En trappa ner ges stora möjligheter att skapa en egen plats för barnen med gillestuga, gästtoalett och flertalet förråd, i källaren finns även tvättstuga och bastu. Fastigheten är i behov av modernisering, men erbjuder stor potential för den som vill renovera och sätta sin egen prägel. Beläget i ett lugnt område med närhet till skola och förskola, erbjuder detta hus den perfekta kombinationen av bekvämlighet och lugn. Med en tomtarea på 800 kvadratmeter finns det gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och lek, som pricken över i:et ligger en stor fotbollsplan intill där barnen kan göra utlopp för sin energi. I Löberöd bor ni med närhet till både matbutik, restaurang, förskola och skola, även buss går i närheten som tar er in till Eslöv eller E22an där dubbeldäckaren tar er vidare ner till Lund och Malmö. Här bor ni lantligt men med stadens bekvämligheter en bilfärd bort. Välkommen på visning!

Vångavägen 32A, null, Eslövs kommun
  • Sön 5 maj kl 12:45

Vångavägen 32A

Lägenhet
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
670 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/4
3 604 kr/mån
17 403 kr/m²

Varmt välkomna till Vångavägen 32A! Här finns en rymlig etta med inglasad balkong som är redo för en ny ägare. Lägenheten är välplanerad med ett större kök med gott om förvaring och plats för matbord och ett allrum där både en sovhörna och vardagsrumsdel är lätt att inreda. Som ett extra plus är att vardagsrummet förlängs genom den härligt inglasade balkongen som går att använda året runt. Under de senaste 3-4 åren så har lägenheten genomgått en renovering av både kök och ytskikt. På Vångavägen bor du med närhet till centrum med flertalet butiker, caféer och restauranger. Stationen ligger ca 5 min cykelväg från lägenheten och tåget tar dig till Lund på bara 15 minuter. Boendet lämpar sig utmärkt som första bostad tack vare den låga avgiften. Varmt välkomna!

  • Plus
Fräsarevägen 12, null, Eslövs kommun

Fräsarevägen 12

Villa
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Eslöv
2 695 000 kr
182 + 10 m²
6 rum
884 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna trevliga 1,5-plansvilla på lugn återvändsgata i Stockamöllan! Med sina generösa 182 kvadratmeter bjuder detta hem in till en rymlig och bekväm tillvaro, perfekt för såväl barnfamiljen som paret i behov av utrymme. Bostaden är fördelad på två plan med sociala ytor både uppe och nere, här finns flertalet sovrum, nyrenoverat kök samt nya badrum vilket gör det möjligt för nästa ägare att bara flytta in. Utemiljön består av en stor trädgård i västerläge med solchans från morgon till kväll, här kan ni planera inför sommarens grillfester medan barnen möts i en fotbollsmatch på gräsmattan. Trädäcket från 2020 skapar även plats för avkoppling, placera dig i en solstol och njut av utsikten ut över åkrarna. Stockamöllan med sin lantliga charm och närhet till naturen, ger en känsla av avskildhet samtidigt som det är smidigt beläget. Med endast 15 minuters bilresa når du Eslöv, en livfull plats med ett utbud av butiker och restauranger. 7 minuter bort ligger även Stehag med förskola, skola och kollektivtrafik där tåget enkelt tar er till Lund och Malmö vilket gör detta hem till en perfekt bas för en varierad och bekväm livsstil. Kontakta ansvarig mäklare för visningsförfrågan!

  • Energieffektiv

Visar alla 6