SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen

SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Akkas gata 36, Backa / Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Imorgon kl 12:00
Akkas gata 36, Backa / Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Akkas gata 36, Backa / Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Akkas gata 36

Lägenhet
Backa / Hisings Backa, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
1 850 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 632 kr/mån
24 832 kr/m²

Missa inte chansen att bo i denna rymliga och ljusa 3:a med en härlig inglasad balkong i populära Brf Backadalen! Här får du både en parkeringsplats i flerbilsgarage och bredband inkluderat i avgiften, vilket ger dig en bekväm och lättskött vardag. Njut av att bo i en trivsam miljö med vackra gårdar och grönområden mellan husen. Här finns allt du behöver för att koppla av och umgås, med prunkande rabatter, lekplats för barnen och trevliga utemöbler för trevliga grillkvällar med vänner. Dessutom har du bra kommunikationer som tar dig snabbt in till city eller närliggande shopping- och servicecentrum som Selma Lagerlöfs Torg, Bäckebol Centrum och Backaplan. Ge dig själv möjligheten att bo i en trivsam och bekväm miljö.

 • Premium
Byvädersgatan 12, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Byvädersgatan 12

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
1 595 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/2
4 703 kr/mån
23 116 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trea med radhus känsla! Social öppen planlösning mellan det fullt utrustade köket och vardagsrummet med 2st balkonger, en framtill vid entrén men även en på baksidan i anslutning till vardagsrummet, där ni förnöjt kan njuta av solen i ett lugnt och läge! Här präglas boendet av generöst ljusflöde, högkvalitativa materialval och ljusa färger. Lägenheten är belägen på det övre planet och här finner vi gemensamma utrymmen såsom kombinerat vardagsrum och kök. Därtill finns även 2st sovrum och ett badrum med tvättmöjligheter. Planlösningen är optimal för social samvaro. Sist men inte minst finner vi även en rymlig klädkammare. Du kommer att bo i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till natur, skolor, service och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

Götaverksgatan 24, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun
Götaverksgatan 24, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 2
Götaverksgatan 24, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 3

Götaverksgatan 24

Lägenhet
Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
4 295 000 kr
89 m²
3 rum
vån 5
5 425 kr/mån
48 258 kr/m²

Njut och Investera i Framtiden! Nu har du chansen att inte bara förvärva en toppmodern bostad - utan även en livsstil i en av Göteborgs mest lukrativa och framväxande områden. Här har du möjlighet att leva och investerar i framtiden Missa inte chansen att säkra en nyproducerad trea med en modern design och spektakulär utsikt bara ett stenkast från Lindholmens pulserande kaj. Stig in i en rymlig trea där öppen planlösning och generösa fönster skapar en ljus och luftig atmosfär. Med fokus på maximalt ljusinsläpp och elegans har denna lägenhet allt du kan önska dig för ett bekvämt och modernt boende. Lindholmen är inte bara ett område, det är en livsstil! Från trendiga promenadstråk längs vattnet till det ikoniska landmärket Karlatornet - detta är platsen där staden möter havet och skapar en unik atmosfär som få andra platser kan matcha. Med utmärkta kommunikationer till Göteborgs citykärna och andra delar av staden via både buss och båt, är detta det perfekta läget för dig som vill vara nära stadslivet men ändå ha naturen inom räckhåll. Välkommen till Brf Lindholmspiren - en förening där varje lägenhet är en harmonisk kombination av modern design och funktion. Med sina rymliga rum, stilrena detaljer och enastående utsikt över området och älven, är detta ett hem som verkligen imponerar. Slå dig ner på någon av bostadens två balkonger och njut av solen medan du tar in den vackra omgivningen eller utforska de nybyggda promenadvägarna längs vattnet för en avkopplande stund i naturen. För den som värdesätter både stil och bekvämlighet är Brf Lindholmspiren det självklara valet. Våra lägenheter är mer än bara bostäder - de är en livsstil. Ta steget in i framtiden och upplev det bästa av Lindholmen i ditt nya hem hos oss.

 • Premium
 • Hiss
Sonettgatan 4, Backa / Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Sonettgatan 4, Backa / Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sonettgatan 4, Backa / Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sonettgatan 4

Lägenhet
Backa / Hisings Backa, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
2 250 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
5 881 kr/mån
28 481 kr/m²

Nu finns det chans för nästa familj att förvärva ett trevligt och välplanerat bostadsrätts-radhus om 79 kvm på Sonettgatan 4. Tätt intill Selma lagerlöfstorget ligger denna totalrenoverade, väldisponerade och trivsamma bostad med härlig stor balkong i soligt läge. Här bor ni med alla bekvämligheter till hands och generösa lättmöblerade ytor. Renoverat Kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Fina arbetsytor och kvalitativ maskinpark samt ett badrum med egen tvätt utrustning som ger extra komfort i vardagsbestyren. Stort vardagsrum med gott om plats för sociala sammanhang och väl tilltagna sovrum samt en rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter . Fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier förser bostaden och skapar en härlig atmosfär. Här bor ni bekvämt en trappa upp med trevlig balkong och utmärkta förvaringsmöjligheter med tillhörande förråd. Populärt område med närhet till nya Selma Lagerlöfs torg med stort serviceutbud på promenadavstånd och goda kommunikationer in till centrum. I närheten ligger även Backaplan och Bäckebols Homecenter med ytterligare butiker och service. Hisings Backa erbjuder flera kommunala förskolor, grundskolor och friskolor.

 • Premium
Husholmsgatan 27, Hisings Kärra / Hisingen, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 13:00
Husholmsgatan 27, Hisings Kärra / Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Husholmsgatan 27, Hisings Kärra / Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Husholmsgatan 27

Radhus
Hisings Kärra / Hisingen, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
3 795 000 kr
112 m²
4 rum
150,5 m² tomt

Välkommen till ett radhus med förmånen av att ha uteplatser på såväl framsida som baksida som ger sol från morgon till kväll. Hela bostaden genomsyras av härligt ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och en bra planlösning. Stor trädgård som inbjuder till grillkvällar, lek och umgänge. Bostaden är omgiven av både fantastisk natur, härliga gång- och cykelstigar, ett flertal lekplatser samt pulkabacke och äppelträd utanför fönstret . Ett stenkast från bostaden finns gym, vårdcentral och Backa Västergård. Kärra centrum, med utbud av service och bekvämligheter som livsmedelsbutiker, apotek, restauranger och småbutiker ligger inom bekvämt avstånd. Vill du ha ännu fler shoppingmöjligheter är Bäckebols köpcentrum en kort ett stenkast bort. För naturens älskare är Hisings Kärra perfekt. omgiven av Skogar och ängar som erbjuder fina promenadstråk, löprundor och cykelturer. Vill du ta dig till centrala Göteborg gör du det från närliggande busshållplats och tar buss X2 Express till Nordstan på bara cirka 20 minuter. Perfekt för barnfamiljen! Välkommen Hem!

 • Premium
Kvadrantgatan 26, Bergsjön, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Kvadrantgatan 26, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 2
Kvadrantgatan 26, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 3

Kvadrantgatan 26

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
1 150 000 kr
81,2 m²
4 rum
vån 2/3
6 483 kr/mån
14 163 kr/m²

Snart finns chansen för nästa familj att förvärva ett trevligt och välplanerat 4:a på Kvadrantgatan 26. Ljust kök med generösa förvaringsmöjligheter i både över- och under skåp och plats för en naturlig matplats. Ytorna mynnar vidare ut i vardagsrummet som förlängs av den härliga balkongen. Populär förening med trivsamma trivsamma gårdar mellan husen. Fina gräsytor, prunkande rabatter, liten lekplats samt trevliga utemöbler gör detta till en trevlig plats att njuta av solen, leka med barnen eller grilla med vänner. I föreningen finns även bastu, motionsrum, solarium samt övernattningslägenhet. Gångavstånd till såväl förskola och skola som service och natur. Promenadavstånd till badplatsen vid Bergsjön. Välkommen hem!

 • Premium
Gustaf Dalénsgatan 5B, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Gustaf Dalénsgatan 5B, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Gustaf Dalénsgatan 5B, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Gustaf Dalénsgatan 5B

Lägenhet
Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
3 395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/7
3 900 kr/mån
44 671 kr/m²

Välkommen till Gustaf Dalénsgatan 5B och denna 3:a, med låg avgift! I hjärtat av Kvillebäcken finns denna bostad från 2018 som har allt man kan önska av ett modernt boende. Stilfulla materialval, öppna ytor och en mycket väldisponerad planlösning. Det är en öppen och social planlösning som binder kök och vardagsrum, vilket gör det optimalt för sociala umgängen med familj och vänner. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden och en fransk balkong samt en härlig uteplats gör det möjligt att fånga solens strålar hela dagen. Här finns tre rymliga rum och gott om besparingsmöjligheter. Bostaden bjuder vidare på ett badrum med egen tvättavdelning. Här är du omgiven av allt du behöver och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. I Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana om område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker. Välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Skördevägen 1, Ström, Lilla Edets kommun

Skördevägen 1

Villa
Ström, Lilla Edets kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
4 895 000 kr
156 m²
6 rum
1 156 m² tomt

På Skördevägen 1 väntar ett riktigt fint våningshus i två plan fördelat på 156 kvm i boyta och ett nytt garage. Genomgående nya fina materialval med en planlösning som ger huset mycket potential. Huset har allt att erbjuda för den stora familjen eller är väl lämpat för uthyrnings investering i ett expanderade område. Bostaden erbjuder välplanerade kvadratmetrar samt utmärkta förvaringsmöjligheter. Läget har nära till kommunikation och man tar sig enkelt till Göteborg via leden, lugnt och barnvänligt med många skolor i närhet. Med naturnära promenadstråk är fastigheten belägen i ett fantastiskt område. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Fornborgsgatan 27, Torslanda, Göteborgs kommun
Fornborgsgatan 27, Torslanda, Göteborgs kommun, bild 2
Fornborgsgatan 27, Torslanda, Göteborgs kommun, bild 3

Fornborgsgatan 27

Lägenhet
Torslanda, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
2 750 000 kr
76,4 m²
3 rum
vån 2/2
4 820 kr/mån
35 995 kr/m²

Välkommen till Fornborgsgatan 27 och denna mysiga 3:a på 76 kvm! I hjärtat av Torslanda finns denna fina bostadsrätt, belägen i ett lugnt område med närhet till både skola, matbutik och fina grönområden. En öppen och social planlösning som binder kök och vardagsrum gör det optimalt för sociala umgängen med familj och vänner. Här finns tre rymliga rum och en inglasad balkong. Bostaden bjuder vidare på ett badrum med både badkar och tvättmöjligheter. Det ingår även ett förråd precis utanför ytterdörren där hyllor har monterats längs väggarna. Väl inne i lägenheten befinner du dig i hallen, med vardagsrummet rakt fram och köket in till höger. Vardagsrummet, som har målats om nyligen, ger en väldigt avkopplad och lugn atmosfär. Här ifrån kan du ta dig direkt in till köket utan att behöva gå via hallen eller varför inte avnjuta den rymliga inglasade balkongen. I anslutning till köket finns även ett av rummen, som kan användas som ett mindre sovrum alternativt arbetsrum om så önskas. Badrummet erbjuder både badkar och tvättmöjligheter och sist men inte minst har vi även sovrummet. Både dubbelsäng och garderober får plats utan problem. Synonymt för hela lägenheten är "lugnt och mysigt". En riktigt god hemkänsla med fina grönområden runt om och en kortare promenad ifrån Torslanda Torg. Bussförbindelserna är goda, vare sig om du vill ta dig till havet eller Göteborg centrum. Välkommen hem!

 • Premium
Badvädersgatan 13, Biskopsgården, Göteborgs kommun
Badvädersgatan 13, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Badvädersgatan 13, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Badvädersgatan 13

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
1 595 000 kr
66,9 m²
3 rum
vån 2/8
4 832 kr/mån
23 842 kr/m²

I ett mycket lugn och populärt område i Biskopsgården, ett stenkast från Vårväderstorget, har ni nu möjlighet att förvärva denna fräscha och charmiga lägenhet. Lägenheten ligger i ett ljust läge i huset och i ett lugnt läge i området. Här bor ni en välskött och gemytlig förening med låg avgift. Vårväderstorget ligger precis intill med sitt välsorterade utbud av butiker och service i form av vårdcentral, apotek och Willys. Nära skog med motionsspår och naturstigar. Spårvagnen tar er till Nordstan eller Brunnsparken på bara 14 minuter. Kontakta Mäklaren för att boka visning!

 • Premium
 • Hiss
Lodjursstråket 1, Sannegårdshamnen, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
2 250 000 kr
25 m²
1 rum
vån 18/73
2 260 kr/mån
90 000 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna topplägenhet på våning 18 med balkong i Karlatornet. Här har ni en hänförande med ljusinsläpp från golv till tak samt balkong mot norr. En etta i Nordens högsta och Göteborgs första skyskrapa, tornet kommer sträcka sig upp över 73 våningar och 245 meter omsorgsfullt designad av några av Sveriges främsta arkitekter. En bostad med påtaglig hotellkänsla, fantastiska fönsterpartier från golv till tak och drömmig balkong. Med exklusiv och tidlös inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor ni här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror från Electrolux, golvvärme i hela bostaden, vitlaserad ekparkett och helkaklat badrum med spakänsla. Du har tillgång till spa, gym och hotellservice, beställ upp middagen, skicka ner tvätten eller få städat inför helgens middag. Här tar du hissen direkt till minglet på den gemensamma takterrassen. Skybar med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69, en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. Utanför dörren kommer sedermera en ny stadsdel öppna upp sig med ett ännu bredare serviceutbud. Karlastaden, Göteborgs nya stadsdel. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, kontor, hotell noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget vid Göta älv. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren tar inte mer än 6 minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

 • Plus
 • Hiss
Litteraturgatan 218, Backa / Hisings Backa, Göteborgs kommun

Litteraturgatan 218

Lägenhet
Backa / Hisings Backa, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
2 850 000 kr
83 m²
4 rum
vån 6/6
5 547 kr/mån
34 337 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva en av föreningens bäst placerade fyror högst upp i huset om ca 83,0 m² med terras i västerläge och braskamin! Uppförd 2019 med genomgående vackert parkettgolv, kvalitetskök från Ballingslöv, helkaklat badrum med tvättdel. Genomtänkt social planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt master bedroom med garderobsvägg och ett till sovrum med rofullt läge. Ett mycket bekvämt boende för den som söker något sprillans nytt med snabb inflyttning. Här bor du i direkt anslutning till nya Selma Lagerlöfs Torg som är beläget på Norra Hisingen och har snabba förbindelser in till centrala Göteborg. Det är mycket som händer i området och denna byggnation utgör den första etappen i vad som kommer att bli ett mycket attraktivt område. Med närhet till natur- och rekreationsområden, ett bra serviceutbud med handel, vård, skola och omsorg nära till hands, ett bra idrotts- och föreningsliv samt ett rikt kulturliv med kulturhus är detta ett boende som passar alla!

 • Hiss
Hisingsgatan 23, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Hisingsgatan 23, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Hisingsgatan 23, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Hisingsgatan 23

Lägenhet
Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
1 795 000 kr
34,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 322 kr/mån
52 029 kr/m²

Kvadratsmart 1,5:a omgjord till en 2:a som är i mycket bra skick och upplevs som helt ny. Tack vare de moderna tankarna runt bostadens design är detta en bostad som passar de flesta. Från bostaden tar du dig lätt till båda caféer, restauranger och mataffärer. Natur och parker ligger runt hörnet och vill du ta dig till någon annan del av Göteborg går det mycket enkelt med både bil, buss eller spårvagn. Vid centralen är du på bara några minuter.

 • Premium
Karlatornet (Lodjursstråket 1) vån 18, Sannegårdshamnen, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun

Karlatornet (Lodjursstråket 1) vån 18

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
3 895 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 18/73
3 782 kr/mån
80 309 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna topplägenhet på våning 18 med balkong i Karlatornet. Här har ni en hänförande utsikt över hamninloppet med ljusinsläpp från golv till tak samt balkong. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror och genomgående vitlaserad ekparkett. En stor walk-in-closet tillhör lägenheten och ett helkaklat badrum med spakänsla vilket höjer lyxkänslan ytterligare! Här kommer du leva och bo i en ny och spännande stadsdel- Karlastaden, med allt från restauranger, skybar och caféer till bio och spa i samma byggnad! Huset är perfekt beläget för att promenera till bl.a. Lindholmen där såväl Chalmers som Lindholmen Science Park och Streetfood market ligger. Tillträde kommer meddelas senast 4 månader innan. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lilla Edet Tösslanda 2:30, Tösslanda, Lilla Edets kommun

Lilla Edet Tösslanda 2:30

Tomt
Tösslanda, Lilla Edets kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
400 000 kr
1 796 m² tomt

Nu har ni tillfället att förvärva denna friköpta tomt om 1 796 kvm! Kostnadskalkyl har tagits fram av Smålandsvillan. Välkomna att höra av er.

Visar alla 15