SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen

SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sandbanksvägen 48, Hisings Backa/Skogome, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Sandbanksvägen 48, Hisings Backa/Skogome, Göteborgs kommun, bild 2
Sandbanksvägen 48, Hisings Backa/Skogome, Göteborgs kommun, bild 3

Sandbanksvägen 48

Radhus
Hisings Backa/Skogome, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
3 995 000 kr
104 + 11 m²
5 rum
145,8 m² tomt

Välkomna till detta fantastiska radhus på Sandbankvägen 48! Med sina 104 kvm erbjuder detta 2-plans hem fina ytskikt och välplanerade kvadratmeter, perfekt för den kräsne köparen. I lugnt och barnvänligt läge med vacker natur runt knuten är detta en dröm för den som söker harmoni och bekvämlighet. Du har gångavstånd till Bäckebol köpcenter och Selma Lagerlöfs torg, vilket ger dig ett stort serviceutbud inom räckhåll. Trädgården är en idyllisk oas med träaltan och gott om plats för utomhusaktiviteter på den välskötta gräsmattan. Här kan du njuta av lugnet och den vackra omgivningen med många buskar och träd. Området är perfekt för familjer, med lekplatser, gång- och cykelstigar samt närhet till förskolor och grundskolor. Med en busshållplats på gångavstånd och endast 8-9 km till city med bil, är detta ett idealiskt läge för dig som vill ha både natur och bekvämlighet inom räckhåll. Missa inte chansen att bo i detta underbara radhus, kontakta oss redan idag!

  • Premium
Borstbindaregatan 17, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Borstbindaregatan 17, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Borstbindaregatan 17, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Borstbindaregatan 17

Lägenhet
Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
2 795 000 kr
55 m²
2.5 rum
vån 5/5
4 493 kr/mån
50 818 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 2,5:a på Borstbindaregatan 17! Här finns en fantastisk balkong med otrolig utsikt och många soltimmar. Hemmet är stilrent och socialt med sobra färgskalor och ett välutrustat kök för trevliga middagar med familj och vänner. Här erbjuds ett rymligt sovrum med plats för en stor dubbelsäng, Stort vardagsrum med halvt öppen planlösning mot köket och hög standard, med plats för en stor soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet kommer man ut till en solig balkong med västerläge, perfekt för att njuta av solen med familj och vänner. Badrummet har också hög standard med tvättdel. Alla lägenheter är anslutna till fibernät med bredband, IP-telefoni och bra TV-kanaler inkluderat. Du bor centralt med stadspuls, varierande arkitektur och närhet till små torg, gårdar och parker. Området Nya Kvillebäcken vid Backaplan erbjuder shopping, mataffärer och bra kommunikationer. I närheten finns populära restauranger, mysiga kaféer, moderna träningsanläggningar och fina naturområden. Bara några minuters resa till Nordstan över Götaälvbron. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Teleskopgatan 18, Bergsjön, Göteborgs kommun

Teleskopgatan 18

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
1 495 000 kr
77,5 m²
4 rum
vån 2/8
5 344 kr/mån
19 290 kr/m²

Välkommen till den här underbara 3:a som är omgjord till en 4:a på Teleskopgatan 18! Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig atmosfär vilket ger rummet en känsla av rymd. Det ljusa och enhetliga interiören ger en behaglig känsla och köket, med sina renoverade och klassiska vita detaljer, erbjuder bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Med tre sovrum, ett rymligt badrum och gott om förvaringsutrymme finns det gott om plats för hela familjen. Beläget nära förskola, skola och allmän service är detta ett perfekt hem för en familj. Med bra kommunikationer med spårvagnslinje 7 och 11 tar ni er enkelt in till stan på bara 20 minuter. Promenader, fritidsaktiviteter och naturupplevelser finns precis runt hörnet. El och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Välkommen hem!

  • Hiss
Sägengatan 31, Backa / Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Sägengatan 31

Lägenhet
Backa / Hisings Backa, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
1 495 000 kr
53,1 m²
2 rum
vån 1/3
3 818 kr/mån
28 154 kr/m²

Välkommen till denna helt underbara renoverade 1,5: a som är omgjord till en 2:a med perfekt läge! Med en generös yta på ca 53,1 är detta hemmet du har drömt om. Ljusa och rymliga rum med stora fönsterpartier som ger en härlig atmosfär. Här finns allt du behöver för ett bekvämt boende, från det stora och ljusa vardagsrummet med fint golv till det rymliga sovalkoven med gott om förvaringsmöjligheter. Det renoverade köket bjuder in till härliga matstunder och nyrenoverat badrum i föreningens regi. Beläget i en välskött förening med gångavstånd till allt inom Hisings Backa, inklusive förskolor, skolor och grönområden. Här finns också parkering och bredband inkluderat i avgiften, vilket gör detta till det perfekta boendet för dig och din familj. Ett expansivt område bara ett stenkast från Selma Lagerlöfs torg som har genomgått en stor ombyggnation de senaste åren med många nya bostäder, matbutiker, caféer och restauranger. I närheten finns också flertalet förskolor och skolor. Med närhet till shopping och goda kommunikationer till Göteborg är detta en bostad som du verkligen inte vill missa! Ta chansen att trivas i detta fantastiska hem i ett lugnt och familjevänligt område. Nu är det din chans att få njuta av allt detta - boka din visning idag!

  • Hiss
Selma Lagerlöfs Parkstråk 30, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Selma Lagerlöfs Parkstråk 30

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
1 395 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2
3 033 kr/mån
39 857 kr/m²

Nu har du chansen att bli ägare till denna moderna etta på 35 kvm med balkong i soligt läge! Den sociala och öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök inbjuder till trevliga middagar och gemenskap. Med stora fönster får du ett behagligt ljusflöde och en luftig känsla. Här finns ett fullutrustat kök, ett badrum med egen tvättutrustning och gott om förvaringsmöjligheter. De stilrena ytskikten gör det enkelt att göra det till ditt eget. Till bostaden ingår ett rymligt förråd! I denna stabil förening får du grönområden, skolor och servicebutiker i närheten. Backaskolan och Skälltorpsskolan ligger bara en kort promenad bort, precis som Backa västergård med sina djur och gym. Kommunikationer runt Göteborg är enkelt nåbara. Missa inte chansen att bo på denna perfekta plats! Sedan utvecklingsarbetet i området började 2017 och skapade Selma Stad har platsen förändrats från ett slitet torg till en livlig och säker stadsdel. Det återstår lite arbete innan de första tre etapperna av Selma Stad är klara. År 2024 kommer över 1700 bostäder ha byggts, tillsammans med handelsplatser, stadsdelshus, idrottshallar, studentlägenheter, restauranger, caféer, äldreboenden och förskolor.

  • Balkong
  • Hiss
Gustaf Dalénsgatan 5B, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Gustaf Dalénsgatan 5B, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Gustaf Dalénsgatan 5B, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Gustaf Dalénsgatan 5B

Lägenhet
Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
3 395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/7
3 900 kr/mån
44 671 kr/m²

Välkommen till Gustaf Dalénsgatan 5B och denna 3:a, med låg avgift! I hjärtat av Kvillebäcken finns denna bostad från 2018 som har allt man kan önska av ett modernt boende. Stilfulla materialval, öppna ytor och en mycket väldisponerad planlösning. Det är en öppen och social planlösning som binder kök och vardagsrum, vilket gör det optimalt för sociala umgängen med familj och vänner. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden och en fransk balkong samt en härlig uteplats gör det möjligt att fånga solens strålar hela dagen. Här finns tre rymliga rum och gott om besparingsmöjligheter. Bostaden bjuder vidare på ett badrum med egen tvättavdelning. Här är du omgiven av allt du behöver och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. I Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana om område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Godemansgatan 9A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Godemansgatan 9A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
2 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3
4 987 kr/mån
38 091 kr/m²

Denna fina tvåa är ett drömhem för den som letar efter stilren design. Med ett kök, badrum och ytskikt i bra skick, inklusive bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin, erbjuder denna bostad både komfort och praktiska lösningar. Här finns välplanerade ytor i varje rum och generösa förvaringsmöjligheter för att hålla ordning och reda. Föreningens mysiga innergård med grillmöjligheter är perfekt för trevliga stunder tillsammans med vänner och grannar. Boendet ligger i det attraktiva området Kvillebäcken, endast fem minuter från centrum med utmärkta kommunikationsmöjligheter. I närheten finns Keillers park, restauranger, livsmedelsbutiker, butiker och en trevlig saluhall. Missa inte chansen att se detta fantastiska hem - varmt välkommen på visning

Skördevägen 1, Ström, Lilla Edets kommun

Skördevägen 1

Villa
Ström, Lilla Edets kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
4 895 000 kr
156 m²
6 rum
1 156 m² tomt

På Skördevägen 1 väntar ett riktigt fint våningshus i två plan fördelat på 156 kvm i boyta och ett nytt garage. Genomgående nya fina materialval med en planlösning som ger huset mycket potential. Huset har allt att erbjuda för den stora familjen eller är väl lämpat för uthyrnings investering i ett expanderade område. Bostaden erbjuder välplanerade kvadratmetrar samt utmärkta förvaringsmöjligheter. Läget har nära till kommunikation och man tar sig enkelt till Göteborg via leden, lugnt och barnvänligt med många skolor i närhet. Med naturnära promenadstråk är fastigheten belägen i ett fantastiskt område. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Badvädersgatan 13, Biskopsgården, Göteborgs kommun
Badvädersgatan 13, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Badvädersgatan 13, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Badvädersgatan 13

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
1 595 000 kr
66,9 m²
3 rum
vån 2/8
4 832 kr/mån
23 842 kr/m²

I ett mycket lugn och populärt område i Biskopsgården, ett stenkast från Vårväderstorget, har ni nu möjlighet att förvärva denna fräscha och charmiga lägenhet. Lägenheten ligger i ett ljust läge i huset och i ett lugnt läge i området. Här bor ni en välskött och gemytlig förening med låg avgift. Vårväderstorget ligger precis intill med sitt välsorterade utbud av butiker och service i form av vårdcentral, apotek och Willys. Nära skog med motionsspår och naturstigar. Spårvagnen tar er till Nordstan eller Brunnsparken på bara 14 minuter. Kontakta Mäklaren för att boka visning!

  • Premium
  • Hiss
Lodjursstråket 1, Sannegårdshamnen, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
2 250 000 kr
25 m²
1 rum
vån 18/73
2 260 kr/mån
90 000 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna topplägenhet på våning 18 med balkong i Karlatornet. Här har ni en hänförande med ljusinsläpp från golv till tak samt balkong mot norr. En etta i Nordens högsta och Göteborgs första skyskrapa, tornet kommer sträcka sig upp över 73 våningar och 245 meter omsorgsfullt designad av några av Sveriges främsta arkitekter. En bostad med påtaglig hotellkänsla, fantastiska fönsterpartier från golv till tak och drömmig balkong. Med exklusiv och tidlös inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor ni här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror från Electrolux, golvvärme i hela bostaden, vitlaserad ekparkett och helkaklat badrum med spakänsla. Du har tillgång till spa, gym och hotellservice, beställ upp middagen, skicka ner tvätten eller få städat inför helgens middag. Här tar du hissen direkt till minglet på den gemensamma takterrassen. Skybar med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69, en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. Utanför dörren kommer sedermera en ny stadsdel öppna upp sig med ett ännu bredare serviceutbud. Karlastaden, Göteborgs nya stadsdel. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, kontor, hotell noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget vid Göta älv. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren tar inte mer än 6 minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

  • Plus
  • Hiss
Karlatornet (Lodjursstråket 1) vån 18, Sannegårdshamnen, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun

Karlatornet (Lodjursstråket 1) vån 18

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
3 895 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 18/73
3 782 kr/mån
80 309 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna topplägenhet på våning 18 med balkong i Karlatornet. Här har ni en hänförande utsikt över hamninloppet med ljusinsläpp från golv till tak samt balkong. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror och genomgående vitlaserad ekparkett. En stor walk-in-closet tillhör lägenheten och ett helkaklat badrum med spakänsla vilket höjer lyxkänslan ytterligare! Här kommer du leva och bo i en ny och spännande stadsdel- Karlastaden, med allt från restauranger, skybar och caféer till bio och spa i samma byggnad! Huset är perfekt beläget för att promenera till bl.a. Lindholmen där såväl Chalmers som Lindholmen Science Park och Streetfood market ligger. Tillträde kommer meddelas senast 4 månader innan. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 11