Mäklare Zahed Ganjali

Zahed Ganjali

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvadrantgatan 14, Bergsjön, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Kvadrantgatan 14, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 2
Kvadrantgatan 14, Bergsjön, Göteborgs kommun, bild 3

Kvadrantgatan 14

Lägenhet
Bergsjön, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
995 000 kr
68,2 m²
2 rum
vån 0
5 553 kr/mån
14 589 kr/m²

Välkommen till en välplanerad tvårumslägenhet med uteplats i rätt läge! . Ljust kök med generösa förvaringsmöjligheter i både över- och under skåp och plats för en naturlig matplats. Ytorna mynnar vidare ut i vardagsrummet som förlängs av den härliga uteplatsen. Populär förening med trivsamma trivsamma gårdar mellan husen. Fina gräsytor, prunkande rabatter, liten lekplats samt trevliga utemöbler gör detta till en trevlig plats att njuta av solen, leka med barnen eller grilla med vänner. I föreningen finns även bastu, motionsrum, solarium samt övernattningslägenhet. Gångavstånd till såväl förskola och skola som service och natur. Promenadavstånd till badplatsen vid Bergsjön. Välkommen hem!

 • Premium
Gustaf Dalénsgatan 5B, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
 • Idag kl 17:00
Gustaf Dalénsgatan 5B, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Gustaf Dalénsgatan 5B, Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Gustaf Dalénsgatan 5B

Lägenhet
Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
3 395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/7
3 900 kr/mån
44 671 kr/m²

Välkommen till Gustaf Dalénsgatan 5B och denna 3:a, med låg avgift! I hjärtat av Kvillebäcken finns denna bostad från 2018 som har allt man kan önska av ett modernt boende. Stilfulla materialval, öppna ytor och en mycket väldisponerad planlösning. Det är en öppen och social planlösning som binder kök och vardagsrum, vilket gör det optimalt för sociala umgängen med familj och vänner. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp till hela bostaden och en fransk balkong samt en härlig uteplats gör det möjligt att fånga solens strålar hela dagen. Här finns tre rymliga rum och gott om besparingsmöjligheter. Bostaden bjuder vidare på ett badrum med egen tvättavdelning. Här är du omgiven av allt du behöver och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. I Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana om område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker. Välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Götaverksgatan 24, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun
Götaverksgatan 24, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 2
Götaverksgatan 24, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun, bild 3

Götaverksgatan 24

Lägenhet
Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
4 295 000 kr
89 m²
3 rum
vån 5
5 425 kr/mån
48 258 kr/m²

Njut och Investera i Framtiden! Nu har du chansen att inte bara förvärva en toppmodern bostad - utan även en livsstil i en av Göteborgs mest lukrativa och framväxande områden. Här har du möjlighet att leva och investerar i framtiden Missa inte chansen att säkra en nyproducerad trea med en modern design och spektakulär utsikt bara ett stenkast från Lindholmens pulserande kaj. Stig in i en rymlig trea där öppen planlösning och generösa fönster skapar en ljus och luftig atmosfär. Med fokus på maximalt ljusinsläpp och elegans har denna lägenhet allt du kan önska dig för ett bekvämt och modernt boende. Lindholmen är inte bara ett område, det är en livsstil! Från trendiga promenadstråk längs vattnet till det ikoniska landmärket Karlatornet - detta är platsen där staden möter havet och skapar en unik atmosfär som få andra platser kan matcha. Med utmärkta kommunikationer till Göteborgs citykärna och andra delar av staden via både buss och båt, är detta det perfekta läget för dig som vill vara nära stadslivet men ändå ha naturen inom räckhåll. Välkommen till Brf Lindholmspiren - en förening där varje lägenhet är en harmonisk kombination av modern design och funktion. Med sina rymliga rum, stilrena detaljer och enastående utsikt över området och älven, är detta ett hem som verkligen imponerar. Slå dig ner på någon av bostadens två balkonger och njut av solen medan du tar in den vackra omgivningen eller utforska de nybyggda promenadvägarna längs vattnet för en avkopplande stund i naturen. För den som värdesätter både stil och bekvämlighet är Brf Lindholmspiren det självklara valet. Våra lägenheter är mer än bara bostäder - de är en livsstil. Ta steget in i framtiden och upplev det bästa av Lindholmen i ditt nya hem hos oss.

 • Premium
 • Hiss
Skördevägen 1, Ström, Lilla Edets kommun

Skördevägen 1

Villa
Ström, Lilla Edets kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
4 895 000 kr
156 m²
6 rum
1 156 m² tomt

På Skördevägen 1 väntar ett riktigt fint våningshus i två plan fördelat på 156 kvm i boyta och ett nytt garage. Genomgående nya fina materialval med en planlösning som ger huset mycket potential. Huset har allt att erbjuda för den stora familjen eller är väl lämpat för uthyrnings investering i ett expanderade område. Bostaden erbjuder välplanerade kvadratmetrar samt utmärkta förvaringsmöjligheter. Läget har nära till kommunikation och man tar sig enkelt till Göteborg via leden , lugnt och barnvänligt med många skolor i närhet. Med naturnära promenadstråk är fastigheten belägen i ett fantastiskt område. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Högtrycksgatan 6, Länsmansgården / Hisingen, Göteborgs kommun

Högtrycksgatan 6

Lägenhet
Länsmansgården / Hisingen, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
1 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 148 kr/mån
21 471 kr/m²

Välkommen till denna 2:a i stabil och populär HSB-förening. Bostaden har 51 välplanerade kvadratmeter spritt över ytor med ljusa och fräscha ytskikt. Lägenheten bjuder på ett bra sovrum, en inredd klädkammare, klassiskt vitt kök, stambytt badrum samt stort och rymligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett. Till lägenheten hör ett källarförråd. Stabil HSB-förening med låg avgift. Trivsamt område med promenadavstånd till affärer och annan service. Flera skolor och förskolor finns i området, samt närhet till kommunikation med buss eller spårvagn. Bostaden är belägen i Länsmansgården som är en stadsdel präglat av mångfald och kultur. Stadsdelen har ett rikt föreningsliv med bland annat 50-tal föreningar som är inriktade på kultur, politik och hobby, ett 20 tal idrottsföreningar samt en del pensionärsföreningar. Området har fina motionsanläggningar och naturområden, som till exempel Svarte Mosse. Här bor du med närhet till spårvagn som på 20 minuter tar dig in till Göteborg City. Det finns även kommunikationsmöjligheter att ta sig till de två stora köpcentrumen Backaplan och Bäckebol centrum med all tänkbar service belägna på Hisingen. Varmt välkomna på visning!

Badvädersgatan 13, Biskopsgården, Göteborgs kommun
Badvädersgatan 13, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Badvädersgatan 13, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Badvädersgatan 13

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
1 595 000 kr
66,9 m²
3 rum
vån 2/8
4 832 kr/mån
23 842 kr/m²

I ett mycket lugn och populärt område i Biskopsgården, ett stenkast från Vårväderstorget, har ni nu möjlighet att förvärva denna fräscha och charmiga lägenhet. Lägenheten ligger i ett ljust läge i huset och i ett lugnt läge i området. Här bor ni en välskött och gemytlig förening med låg avgift. Vårväderstorget ligger precis intill med sitt välsorterade utbud av butiker och service i form av vårdcentral, apotek och Willys. Nära skog med motionsspår och naturstigar. Spårvagnen tar er till Nordstan eller Brunnsparken på bara 14 minuter. Kontakta Mäklaren för att boka visning!

 • Premium
 • Hiss
Lodjursstråket 1, Sannegårdshamnen, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
2 250 000 kr
25 m²
1 rum
vån 18/73
2 260 kr/mån
90 000 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna topplägenhet på våning 18 med balkong i Karlatornet. Här har ni en hänförande med ljusinsläpp från golv till tak samt balkong mot norr. En etta i Nordens högsta och Göteborgs första skyskrapa, tornet kommer sträcka sig upp över 73 våningar och 245 meter omsorgsfullt designad av några av Sveriges främsta arkitekter. En bostad med påtaglig hotellkänsla, fantastiska fönsterpartier från golv till tak och drömmig balkong. Med exklusiv och tidlös inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor ni här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror från Electrolux, golvvärme i hela bostaden, vitlaserad ekparkett och helkaklat badrum med spakänsla. Du har tillgång till spa, gym och hotellservice, beställ upp middagen, skicka ner tvätten eller få städat inför helgens middag. Här tar du hissen direkt till minglet på den gemensamma takterrassen. Skybar med restaurang, lounge och utsiktsplats på våning 69, en unik miljö för speciella tillfällen och en självklar attraktion för alla som besöker staden. Utanför dörren kommer sedermera en ny stadsdel öppna upp sig med ett ännu bredare serviceutbud. Karlastaden, Göteborgs nya stadsdel. Totalt åtta kvarter med cirka 2 000 bostäder, kontor, hotell noga utvalda butiker, restauranger, kultur och service. Läget är optimalt, vackert beläget vid Göta älv. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren tar inte mer än 6 minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

 • Plus
 • Hiss
Byvädersgatan 57, Biskopsgården, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Byvädersgatan 57

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
3 295 000 kr
120 m²
4 rum
6 754 kr/mån
27 458 kr/m²

Välkommen till ett nyproducerat, stilfullt och modernt radhus i bostadsrättsform om två välplanerade plan! Bostaden har genomgående parkettgolv som flyter tröskelfritt längst med nedre plan och en öppen tilltalande planlösning mellan vardagsrum och kök som gör det givet för sociala sammankomster. Praktisk kök utformat med kvalitativa maskiner, fina arbetsytor och det redan luftiga vardagsrummet förlängs av en solfylld uteplats. Med uteplats och parkeringsplats intill huset samt utvändigt förråd blir villadrömmen sann. Välkommen hem!

 • Energieffektiv
Rundbäcksgatan 20, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Rundbäcksgatan 20

Lägenhet
Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
3 995 000 kr
79,1 m²
3 rum
vån 4/8
5 516 kr/mån
50 506 kr/m²

Välkommen till denna rymliga trerummare som har en välplanerad planlösning och erbjuder härligt ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt gör bostaden trivsam och skapar utrymme för kreativ inredning. Två balkonger i soligt läge med gott om plats att avnjuta grillmiddagar med vänner och familj. Den öppna sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum är perfekt för socialt umgänge. Köket från Marbodal är välutrustat och erbjuder all maskinell utrustning man kan tänkas behöva. Det rofyllda "Master bedroom" rymmer med enkelhet en dubbelsäng och har egen rymlig klädkammare. Från hallen når du det helkaklade badrummet som är utrustad med tvättmaskin, perfekt för dig med barn eller som lever ett aktivt liv! I HSB Brf Cinnober bor du omgiven av allt du behöver och snabba och smidiga kommunikationer till centrala Göteborg. Med buss eller spårvagn får du ta del av Göteborgs citypuls på 6 minuter. På Kvillebäcken, där det urbana livet balanserar lugnet och myllret, har du allt du behöver. Hisingsparken är Göteborgs största park och erbjuder ett stort utbud av lövskogar, granskog, våtmarker och ett rikt djurliv. Grannskapets många gångvägar och stigar har sina entréer mot en rad stadsdelar på Hisingen. Här finns även en cykelpool du kan ta del utav. Flera olika gymanläggningar i närområdet. I Glaciären finns läkarhuset, bibliotek, apotek och folktandvården. Tvärsöver gatan hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer och restauranger: I detta urbana område finns allt från ekologiska caféer till slow-food och spännande matinfluenser från olika delar av världen. Dessutom ligger även Backaplan i närheten, ett av Sveriges största handelsområden med över 120 butiker. Välkommen hem!

 • Hiss
Sägengatan 28, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 28

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
1 650 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
4 762 kr/mån
24 265 kr/m²

Ljus och tilltalande lägenhet i välskött förening och med gångavstånd till allt vad Hisings Backa har att erbjuda, goda kommunikationer, förskola, skola och fina grönområden. Denna gedigna bostad med stora och härliga sällskapsytor, rymligt kök, stort balkong och ett stamrenoverat badrum är verkligen en bostad att trivas i. Här ingår parkering och bredband i avgiften! Lugnt och familjevänligt område med gröna och trivsamma gårdar mellan husen och lekplatser för barnen. Nära till butiker vid Selma Lagerlöfs torg och bra kommunikationer in till Göteborg.

 • Plus
Hisingsgatan 23, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Hisingsgatan 23, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Hisingsgatan 23, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Hisingsgatan 23

Lägenhet
Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
1 795 000 kr
34,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 322 kr/mån
52 029 kr/m²

Kvadratsmart 1,5:a omgjord till en 2:a som är i mycket bra skick och upplevs som helt ny. Tack vare de moderna tankarna runt bostadens design är detta en bostad som passar de flesta. Från bostaden tar du dig lätt till båda caféer, restauranger och mataffärer. Natur och parker ligger runt hörnet och vill du ta dig till någon annan del av Göteborg går det mycket enkelt med både bil, buss eller spårvagn. Vid centralen är du på bara några minuter.

 • Premium
Karlatornet (Lodjursstråket 1) vån 18, Sannegårdshamnen, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun

Karlatornet (Lodjursstråket 1) vån 18

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Lindholmen, Göteborg, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
3 895 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 18/73
3 782 kr/mån
80 309 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna topplägenhet på våning 18 med balkong i Karlatornet. Här har ni en hänförande utsikt över hamninloppet med ljusinsläpp från golv till tak samt balkong. Med exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett stilsäkert HTH-kök med integrerade vitvaror och genomgående vitlaserad ekparkett. En stor walk-in-closet tillhör lägenheten och ett helkaklat badrum med spakänsla vilket höjer lyxkänslan ytterligare! Här kommer du leva och bo i en ny och spännande stadsdel- Karlastaden, med allt från restauranger, skybar och caféer till bio och spa i samma byggnad! Huset är perfekt beläget för att promenera till bl.a. Lindholmen där såväl Chalmers som Lindholmen Science Park och Streetfood market ligger. Tillträde kommer meddelas senast 4 månader innan. Läs gärna mer om projektet på www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lilla Edet Tösslanda 2:30, Tösslanda, Lilla Edets kommun

Lilla Edet Tösslanda 2:30

Tomt
Tösslanda, Lilla Edets kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen
400 000 kr
1 796 m² tomt

Nu har ni tillfället att förvärva denna friköpta tomt om 1 796 kvm! Kostnadskalkyl har tagits fram av Smålandsvillan. Välkomna att höra av er.

Visar alla 13