Mäklare Filippa Rodrigues

Filippa Rodrigues

Om mig

En av många saker som driver mig är att vara delaktig i något som leder till en lyckad affär. Jag sätter höga krav på mig själv och överträffar dem genom att alltid finnas tillgänglig och arbeta dedikerat med kunderna i fokus! Jag arbetar hårt för att uppnå målen som vi gemensamt satt upp och känner mig helt nöjd först när du som kund är nöjd. Vill du ha en engagerad mäklare som går in helhjärtat för att uppfylla just dina önskemål? Tveka då inte att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Munspelsgatan 24, null, Göteborgs kommun
Munspelsgatan 24, null, Göteborgs kommun, bild 2
Munspelsgatan 24, null, Göteborgs kommun, bild 3

Munspelsgatan 24

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 495 000 kr
27 m²
1 rum
vån 0/5
3 095 kr/mån
55 370 kr/m²

Stig in i denna moderna och välplanerade lägenhet, färdigställd år 2020. Här möts du av en omedelbar känsla av hemtrevnad och smart design. Med en yta på 27 kvadratmeter är varje kvadratmeter utnyttjad till fullo för att skapa en bekväm och funktionell boendemiljö. Hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter i form av stora garderober som går ända upp till tak. Det ljusa och stilfulla köket från Marbodal är utrustat med eleganta vitvaror från Siemens och erbjuder bra arbetsyta med gott om förvaring. I det stora och fräscha badrummet kombineras praktisk funktionalitet med stilren design. Utöver den generösa storleken erbjuder badrummet även bekvämligheten med en tvättmaskin/torktumlare. Som medlem i Brf Strandsnäckan har du förmånen att ta del av föreningens avkopplande bastu samt gym, vilket gör det enkelt att hålla sig aktiv och frisk direkt hemifrån. Dessutom erbjuds en praktisk konferenslokal och övernattningsrum, perfekt för affärsmöten eller gästvänliga övernattningar. För extra trygghet och bekvämlighet finns även garageplatser tillgängliga under mark, vilket ger säker och skyddad parkering året runt. Med alla dessa faciliteter till hands erbjuder Munspelsgatan allt för en bekväm och mångsidig livsstil. Här bor du optimalt mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, butiker och centrala Göteborg. Det expansiva Frölunda Torg, med över 200 butiker och ett brett serviceutbud, ligger bara ett stenkast bort. Cykelvägar tar dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Denna bostad är en pärla som måste upplevas på plats. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Hiss
Famngatan 8, Flatås, Göteborgs kommun
Famngatan 8, Flatås, Göteborgs kommun, bild 2
Famngatan 8, Flatås, Göteborgs kommun, bild 3

Famngatan 8

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 750 000 kr
29 m²
1 rum
vån 5/6
2 496 kr/mån
60 345 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna eleganta och välplanerade etta, belägen högt upp i huset på Famngatan 8 i det nyproducerade området Flatås Alléer. Här får du det bästa av två världar, närhet till Göteborgs pulserande citykärna och en smak av naturen och kustlivet västerut. Denna lägenhet är optimalt utformad för att maximera både funktionalitet och trivsel. De moderna och stilrena färg- och materialvalen skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Det höga och fria läget gör att bostaden känns avskild och privat, samtidigt som de stora fönstren släpper in ett härligt ljusflöde. Köket är av högsta kvalitet, från Vedum, och har allt du behöver för att skapa kulinariska upplevelser. På golvet ligger en vacker ljus ekparkett som bidrar till den moderna känslan. Badrummet är helkaklat med golvvärme och har en kombinerad tvätt/torkmaskin, vilket gör vardagslivet smidigt och bekvämt. Förvaringsmöjligheterna är smart utformade, särskilt i hallen, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Den rymliga balkongen erbjuder en fri utsikt och blir en förlängning av ditt boende, perfekt för avkoppling och umgänge. Denna kvalitetsbostad med sin kvadratsmarta planlösning och attraktiva pris är ett idealiskt hem för både unga och äldre. Missa inte chansen att bli en del av det växande och populära Flatås Alléer, ett område som kombinerar stadens bekvämligheter med naturnära upplevelser. Välkommen till ditt nya hem! Området erbjuder en naturnära miljö samtidigt som det ligger på bekvämt gång- och cykelavstånd till stadskärnan. Perfekt för både barnfamiljer, med lekplatser och skolor i närheten, och för dem som vill ha en enklare vardag utan stort hus och underhåll. Flatås park, som ligger precis intill, erbjuder utegym, fotbollsplan och lekpark för både små och stora. Nymilsgatan spårvagnshållplats, med tre linjer och täta avgångar, ligger direkt utanför och ger enkel tillgång till city dygnet runt. Linnéområdets restaurangutbud nås på cirka 15 minuter, medan Sahlgrenska, Handels och Chalmers är bara 10 minuter bort. Frölunda torg, med sitt omfattande utbud av service och butiker, ligger bara 3 minuter bort med spårvagn. Kollektivtrafik eller cykel tar dig också enkelt till havet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sjupundsgatan 43, Ekebäckshöjd, Göteborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Sjupundsgatan 43, Ekebäckshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Sjupundsgatan 43, Ekebäckshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Sjupundsgatan 43

Lägenhet
Ekebäckshöjd, Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
3 395 000 kr
71 m²
3 rum
vån 5/7
4 577 kr/mån
47 817 kr/m²

Varmt välkomna till en fantastisk trea på femte våningen, där en vidsträckt utsikt ger dig en känsla av frihet och lugn. Med en balkong i österläge och avskilt från grannar kan du ostört njuta av morgonkaffet. Denna unika lägenhet sticker ut i föreningen tack vare de noggrant utvalda detaljerna som ger hemmet en extra touch av elegans och funktionalitet. Här möts du av en praktisk hall med garderober från Elfa utrustat med skjutdörrar. Golvet är klätt med stilrent grått klinker som övergår till fint parkettgolv. Vidare in kommer ni till hemmets hjärta, ett kombinerat kök och vardagsrum med stora fönsterpartier. Den nyinsatta och stilfulla köksön från Ballingslöv, med sin ljusgrå design, matchar perfekt med den ursprungliga köksinredningen som också är från Ballingslöv. Köksön bidrar till en förbättrad funktionaliteten och skapar en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Det helkaklade badrummet, utrustat med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork som går på både fjärrvärme och el samt generös förvaring, förenklar vardagen och skapar en praktisk och stilren miljö. Dessutom har du lyxen med golvvärme. Sovrummet är rymligt och svalt med plats för dubbelsäng och tillhörande sidobord samt förvaringsmöbel. I lägenheten har det dessutom satts in eleganta foder, lister och sockelklossar i allmoge som ersätter de ursprungliga golvlisterna och tillför en klassisk charm till bostaden. Med närhet till lugna naturområden och innerstadens puls, erbjuder detta växande område det bästa av två världar. Centrum nås enkelt inom några minuter tack vare bra kommunikationer. Runt hörnet finner du dessutom matbutiker, gym och restauranger som gör vardagen bekväm och trivsam. Slottsskogen och Änggårdsbergen ligger på bekvämt promenadavstånd, medan en cykeltur smidigt tar dig till klippor och badplatser. Missa inte chansen att bo i en välplanerad lägenhet som erbjuder både stil och praktiska lösningar, allt medan du njuter av en fantastisk utsikt från femte våningen. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bergkristallsgatan 32, null, Göteborgs kommun

Bergkristallsgatan 32

Lägenhet
Göteborgs kommun
SkandiaMäklarna Göteborg Väster
1 695 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
4 678 kr/mån
24 565 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga och ljusa lägenhet, belägen två trappor upp på Bergkristallsgatan 32. Här erbjuds en perfekt kombination av elegans och funktionalitet. Denna bostad, som ursprungligen är en tvåa men som fördelaktigt har gjorts om till en trea, är perfekt för dig med barn eller för er som behöver ett arbetsrum i hemmet. Lägenheten har en praktisk och lättmöblerad planlösning med ett rymligt vardagsrum, två sovrum, ett stort badrum med både tvättmaskin och badkar, samt ett kök utrustat med allt du kan tänkas behöva. Välkommen till ditt nya hem! På Bergkristallsgatan bor du i ett optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Notera att bostaden är registrerad som en tvåa hos föreningen men disponeras idag som en trea.

  • Plus

Visar alla 4