Mäklare Nenad Markovic

Nenad Markovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Runstens byväg 97, Runsten, Haninge kommun

Runstens byväg 97

Radhus
Runsten, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge

3 395 000 kr

113 m²

5 rum

5 096 kr/mån

30 044 kr/m²

Välkommen till detta fina Parhus på hela 113 kvadrat i natursköna Runsten Village. Här bor man bekvämt med 4 bra sovrum, två badrum samt en härlig social och öppen planlösning. Två uteplatser varav den på baksidan är bland de större i området och med solläge större delen av dagen och fram tills solen går ner. Under förmiddagen kan man njuta av förmiddagssolen på altanen på framsidan. Runstens byväg 97 ligger i ett helt nytt område med tillgång till fina skogspartier och vackra grönområden. Det är ett område som är lugnt och tryggt att bo i. Bostadsområdet är byggt runt vacker natur som öppna fält, en rogivande och mäktig skog perfekt för svampplockning och långa promenader. Inom gångavstånd har du även Runsten Equestrian en ridanläggning i världsklass, där det även finns en restaurang som serverar lunch och middagar. Där garanteras stallplats/platser till alla som bor i Runsten Village. En kort biltur bort är Riksten och Tullinge, där du finner allt från matvarubutik och pendeltåg. Till Tungelsta tar det ca 15 minuter, där du finner pendeltåg och trevliga restauranger. Dessutom hittas Stockholm city ca 35 min från bostaden. Barn boende i området är garanterade skolskjuts med taxi till Tungelsta skolan. På tomten finns även ett förråd med plats för trädgårdsredskap. Föreningen äger marken.

  • Uteplats
Gaffelseglet 29, Vegastaden, Haninge kommun

Gaffelseglet 29

Lägenhet
Vegastaden, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge

3 375 000 kr

77 m²

3 rum

5 750 kr/mån

43 831 kr/m²

Ett års avgiftsfritt! Lägenheten säljs på ritning preliminärt tillträde 13 april 2023. Denna trevliga trea erbjuder många möjligheter! Goda arbetsytor i kök, separat köksö och en öppen planlösning mot vardagsrum är bara några saker som definierar bostaden. Från de sociala ytorna nås den generöst tilltagna uteplatsen om 19 kvm som sträcker sig utefter bostadens kortsida. Takhöjden på 2,7 meter ger en fin rymd. Kan med enkla medel även disponeras som en stor 2:a. Inredningen är stilren och modern. Materialen är valda med omsorg för att vara lättskötta och tåla både intensivt familjeliv och fina fester. Rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin är standard och för att göra vardagen enklare är det också gott om förvaring. Genomtänkta och smarta lösningar gör att du kan sätta personlig prägel på ditt eget hem. I Brf Bolighuset bor du med förskola, grönskande utegård, gemensamhetslokal och solig takterrass i huset. Mitt i en gemytlig småstadsmiljö med närhet till pendeltågsstationen, skogen och skärgården.

  • Uteplats
  • Hiss
Ringvägen 72, Åby, Haninge kommun
  • Budgivning pågår

Ringvägen 72

Lägenhet
Åby, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge

1 995 000 kr

85 m²

4 rum

4 716 kr/mån

23 471 kr/m²

Totalrenoverad gavellägenhet med perfekt finish! Välplanerad och rymlig lägenhet med fönster i tre väderstreck. Här har inget lämnats åt slumpen! Vackert enstavsparkettgolv, topprenoverade våtrum, fantastiskt kök med komplett maskinell utrustning. Stort vardagsrum med fönster i två väderstreck, högt och fritt läge helt utan insyn. Mysig möblerbar balkong med grillmöjlighet. Tre generösa sovrum. Lägenheten måste ses och upplevas på plats! Lugnt familjevänligt område med närhet till allt. Pendeltågsstationen på kort gångavstånd, matbutik på samma gata, flera skolor och förskolor finns i närområdet. Missa inte chansen

Nakterhusvägen 1, Vegastaden, Haninge kommun

Nakterhusvägen 1

Lägenhet
Vegastaden, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge

3 295 000 kr

73 m²

4 rum

4 193 kr/mån

45 137 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till denna superfräscha lägenhet med riktigt väldisponerad yta och hög standard. Härifrån har du tre minuter till pendeltågsstationen och all tänkbar service finns runt hörnet. Trots det centrala läget infinner sig lugnet här. Denna lägenhet är konverterad till en fyra rummare alltså får man hela 3 sovrum. Härligt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Stort fint badrum och en balkong som badar i sol hela eftermiddagen och kvällen. Bra med förvaringsplats, stor klädkammare, och garderober i hallen. I köket finns också mycket skåpsförvaring. I närområdet finns: mataffärer, flera förskolor, skola F-3. Skola (F-9) och aktivitetshus kommer att vara färdigt år 2023, se mer info på https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/byggprojekt/vega-stadsdel/forskola-och-skola/. I området finns även frisör, gym, flera restauranger samt Pressbyrå och post-/ATG-ombud. I närheten finns även köpcentrum Port 73 samt Länna Handelsplats. Missa inte chansen!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Spackelgränd 22, Hantverksområdet, Haninge kommun

Spackelgränd 22

Radhus
Hantverksområdet, Haninge kommun
SkandiaMäklarna Haninge

5 395 000 kr

149 m²

5 rum

752 m² tomt

Detta är ett fint och välskött kedjehus med garage som ligger på Spackelgränd 22, en av de populära "gränderna" i Västerhaninge. Huset har ett uterum och en stor solig altan, mot väst, och en härlig plan gräsmatta som inbjuder till lek och fest. På tomten finns även en gäststuga på ca 10 kvm som kan användas året runt i och med att el och golvvärme finns. Detta är ett lugnt och barnvänligt område med lekplatser och grönområden. Huset ligger på en återvändsgata. Som närmsta granne på baksidan ligger en fotbollsplan som även spolas vintertid. Nära till skola och ca 1,2 km till centrum och pendeltåg/bussar. Missa inte chansen!

Visar alla 5