Mäklare Axel Böös

Axel Böös

Om mig

Mitt engagemang för att kunna erbjuda den bästa servicen är grunden för allt jag gör. Varje kund har unika behov och preferenser och jag tar mig tid att lyssna för att hitta de lösningar som passar er bäst. En god kommunikation är av största vikt och jag prioriterar att hålla er uppdaterade i varje process av er bostadsförsäljning. Jag brinner verkligen för att göra affärer och att hjälpa mina kunder att nå våra gemensamma mål. Tveka inte på att kontakta mig om du går i säljtankar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mäster Ernsts gata 12, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Lör 4 maj kl 14:15
Mäster Ernsts gata 12, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Mäster Ernsts gata 12, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Mäster Ernsts gata 12

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 195 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/5
3 734 kr/mån
32 297 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och moderna 1:a, belägen på bottenplan i eftertraktade området Slottshöjden. Här har du en boendemiljö som erbjuder allt du behöver inom bekvämt avstånd. Utforska den fina Olympia-parken genom en rogivande promenad eller unna dig en läcker bakelse på något av de charmiga närliggande caféerna. Dessutom har du goda bussförbindelser till stadens utbud. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och fräsch atmosfär i hela lägenheten. I hallen finns skjutdörrar på båda sidor, perfekta för förvaring av ytterkläder. Vidare in i bostaden kliver man in i det rymliga vardagsrummet, upplyst av naturligt ljus genom de generösa fönstren. Här kan du koppla av i soffan, följa din favoritserie eller välkomna nära och kära att umgås. Den enhetliga, ljusa golvet sträcker sig genom alla rum och bidrar till en enhetlig känsla. Köket, från välkända Ikea, präglas av tidlösa färger och är en perfekt passform för bostaden. Här kan du enkelt tillaga dina favoriträtter med bekvämligheter som kyl/frys, diskmaskin, kombiugn och induktionsspis. Badrummet är helkaklat och erbjuder bekvämligheter som toalett, handfat, dusch och förvaringsmöjligheter i form av skåp. På Mäster Ernsts Gata 12 finner du en äldre och välskött förening med en låg belåningsgrad på endast 4 503 kr/kvm. Föreningen har låst in de flesta lånen för en längre period, vilket ger en extra trygghet och minskar risken för oförutsedda utgifter. Denna adress är det perfekta valet för den som önskar centralt boende samtidigt som man kan njuta av en lugn tillvaro lite utanför Helsingborgs stadspuls. Missa inte chansen att ta del av detta attraktiva boende – kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Varmt välkommen!

  • Premium
  • Hiss
Piongatan 42, Åstorp, Åstorps kommun
Piongatan 42, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Piongatan 42, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Piongatan 42

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 050 000 kr
116 m²
4 rum
vån 0
7 573 kr/mån
9 052 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 4:an på 116 kvm, belägen i Åstorp. Boendet har ett optimalt läge med bekvämt gångavstånd till områdets huvudpunkter och en snabb bilresa till E4:an, vilket är perfekt för de som pendlar regelbundet till sina arbeten. Bostadens första intryck är en rymlig hall, perfekt för att ta emot gäster och ge utrymme för att hänga av sig sina ytterkläder. Till vänster om hallen kommer man till det generösa vardagsrummet, en perfekt plats för sociala tillställningar eller avkoppling framför en bra film. Från vardagsrummet leder vägen vidare till ett allrum, som kan användas både som kontor eller gästrum. Det stilrena köket i tidlösa färger kompletterar bostaden perfekt. Här finns gott om plats för matlagning och utrustningen inkluderar kyl/frys (Samsung), ugn (Electrolux), fläkt, mikrovågsugn och diskmaskin. En trappa upp från hallen väntar övervåningen med två rymliga rum. Master bedroom och det andra rummet, som nuvarande ägare har omvandlat till ett avkopplande utrymme, erbjuder flexibilitet och möjligheter. Bostaden har två badrum, ett på varje våning. Det första badrummet på entréplanet, om än något mindre, erbjuder toalett, handdukshållare, handfat och spegel. Det andra badrummet på övervåningen är större och utrustat med toalett, handdukshållare, badkar, handfat och spegel. Från köket leder dörren ut till trädgården, där en liten uteplats väntar. Här kan du njuta av god mat eller dryck under sena sommarkvällar. Den rymliga gräsmattan ger extra utrymme. Bostaden har också en fördelaktig funktion i form av ett garage, vilket är särskilt välkommet under vintern för att skydda bilen från kylan. Piongatan har en välskött förening som grundades 1988, med endast 5 466 kr/kvm i lån. Föreningen har valt att binda sina lån på längre perioder, vilket ger trygghet och undanröjer oron för oväntade kostnader. Här finns en möjlighet att bo i ett harmoniskt och välskött hem med närhet till både bekvämligheter och natur.

  • Premium
  • Uteplats
Bjäregatan 13, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Lör 4 maj kl 13:30
Bjäregatan 13, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Bjäregatan 13, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Bjäregatan 13

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
895 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/5
4 946 kr/mån
13 769 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på Bjäregatan 13 i Eneborg. Denna charmiga bostad är belägen på 5 av 5 våningen i en byggnad med hiss. Här bor du nära och bra till allt, med ca 10 minuters gång till centrum. När du stiger in via entrén, möts du av ett rymligt vardagsrum, där du både får plats med en soffgrupp och matbord. Här har du tillräckligt med utrymme för att bjuda hem nära och kära på middag eller lite spelkvällar. Från balkongen har du en fantastisk utsikt över taktopparna. Här kan du njuta av sena sommarkvällar eller mysa ner dig i soffan en vinterkväll och kolla ut på taktopparna som täcks med snö. Köket i lägenheten har en tidlös karaktär som ger det en speciell charm. Även om det inte är moderniserat, har du alla de bekvämligheter som behövs i ett kök. Det finns tillräckligt med arbetsyta och förvaringsskåp för att göra matlagningen bekväm och praktisk. Badrummet är utrustat med ett bekvämt badkar, vilket ger möjlighet till att kunna koppla av efter en lång dag. Badrummet är kaklat på väggarna och har en plastmatta på golvet. Badrummet är även utrustat med handdukshållare och förvaring av handdukar. Sovrummet är rymligt och pryds av vackra och färgglada tapeter som ger rummet en personlig touch. Här finns gott om plats för en stor säng. Ljuset från fönstret fyller rummet av dagsljus och skapar en trivsam atmosfär. Sammanfattningsvis är denna 65 kvadratmeter stora lägenhet på femte våningen med hiss och balkong en härlig plats att bo. Den kombinerar en tidlös charm med bekvämligheter och erbjuder en fridfull atmosfär med en fantastisk utsikt över taktopparna från balkongen. Det perfekta stället att kalla hemma!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3