Mäklare Torres Nasir

Torres Nasir

Om mig

Med minst sex års erfarenhet och genomförandet av över 220 affärer, har jag lärt mig vad som krävs för att skapa en framgångsrik bostadsförmedling för både säljare och köpare. Om du behöver hjälp med bostadsförmedling, tveka inte att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Veckogatan 84, 25664 Helsingborg, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Veckogatan 84, 25664 Helsingborg, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Veckogatan 84, 25664 Helsingborg, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Veckogatan 84, 25664 Helsingborg

Radhus
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 995 000 kr
105 m²
4 rum
6 712 kr/mån
19 000 kr/m²

104 kvm med tre sovrum samt ett vardagsum Ekparkett golv nytt i vardagsrum+ nya lister,  Nymålat nederplan och ovanplan och fönster , Heltäckningmatta i trapp,  Nytt dörrlås och nycklar,

 • Premium
 • Uteplats
Linnégatan 40, Kvidinge, Åstorps kommun
 • Mån 22 apr kl 16:30
Linnégatan 40, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 2
Linnégatan 40, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 3

Linnégatan 40

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 300 000 kr
205 + 60 m²
7 rum
1 091 m² tomt

Drömbostad där varje detalj andas extra allt! Ett mästerverk från 2005, redo att välkomna en ny familj till ett liv av lyx och komfort. Detta hem är inte bara ett hus, det är en oas av elegans och praktiskt design. Med en enastående tomt på 1091 kvm, är detta hem ett sant paradis för alla som värdesätter utrymme och naturlig skönhet. Dess isolerade dubbelgarage är inte bara en plats för bilar, det är en fristad för dina fordon från väder och vind. Steg in i det öppna hjärtat av huset, där magiska takhöjder möter en smakfullt utformad planlösning. Kök och vardagsrum smälter samman i en harmonisk symfoni av utrymme och ljus, perfekt för både intima middagar och storslagna sammankomster. Det fullt utrustade köket är en dröm för alla matälskare, med moderna apparater och gott om förvaringsmöjligheter & arbetsyta. Bottenvåningen erbjuder även två välbemängda sovrum, varav master bedroom är en fristad av lugn och avskildhet med sitt eget badrum. En trappa upp väntar fyra generösa sovrum och ett allrum som bjuder in till avkoppling och gemenskap. Badrummet, komplett med bastu, erbjuder en fristad för avkoppling och återhämtning. Utanför väntar en trädgård som inte bara är vacker, den är en förlängning av ditt hem - med en välskött gräsmatta, en lugnande damm och ett stort trädäck som bjuder in till sommarkvällar fyllda med skratt och glädje. Detta är mer än ett hus, det är en livsstil - och den väntar på att välkomna dig hem.

 • Premium
 • Uteplats
Astergatan 11, Bårslöv, Helsingborgs kommun
 • Tis 16 apr kl 16:00
Astergatan 11, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 2
Astergatan 11, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 3

Astergatan 11

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 995 000 kr
160 m²
6 rum
540 m² tomt

Välkommen till Astergatan, där vi äntligen kan erbjuda en komplett bostad som passar perfekt för hela familjen. Denna charmiga egendom bjuder in till en härlig livsstil med en trevlig tomt som inkluderar gräsmatta och trädäck, perfekt beläget i soligt läge. Här kan du avnjuta underbara sommarkvällar tillsammans med dina nära och kära, samtidigt som barnen har gott om plats att leka och umgås. Astergatan kännetecknas även av sin lugna och trygga miljö med minimal trafik tack vare den praktiska vändzonen. Med endast ca 10 minuters bilfärd till Centrala Helsingborg och 5 minuter till Råå är detta hus svårslaget när det kommer till läge och bekvämlighet. För de som pendlar utanför Helsingborg ligger E6 bara några sekunder bort, vilket ger enkel och snabb tillgång till omkringliggande områden. På bottenvåningen möts du av generösa sociala ytor, inklusive ett rymligt vardagsrum som enkelt kan anpassas efter dina behov och önskemål. Köket är både fräscht och fullt av charmiga originaldetaljer, med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Här finns även plats för familjens trevliga middagar vid matbordet. Bottenvåningen erbjuder dessutom två väl tilltagna sovrum, inklusive ett master bedroom, ett badrum och en praktisk tvättstuga. På övre våningen väntar ytterligare bekvämligheter med ett allrum, ett extra badrum samt tre sovrum var av ett större som erbjuder gott om plats och komfort för hela familjen. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad på Astergatan en perfekt kombination av bekvämlighet, charm och utrymme för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans. Bårslöv erbjuder förskolor, grundskola, affärer och butiker. Råå centrum har stort utbud av affärer såsom Ica Maxi, Lidl, Systembolaget, apotek, Plantagen & mycket mer.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Kadettgatan 46C, Västra Berga, Helsingborgs kommun
Kadettgatan 46C, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 46C, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 46C

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 050 000 kr
49,5 m²
1 rum
3 582 kr/mån
21 212 kr/m²

Denna förtjusande bostad utgör en perfekt kombination av stil och funktion, efter att ha genomgått en omfattande totalrenovering. Med sina 49,5 kvadratmeter utstrålar den modernitet och bekvämlighet, och det imponerar även med en generös uteplats som erbjuder solsken. Här erbjuds en idyllisk plats att avnjuta sommarkvällar i trevligt sällskap av nära och kära. När du stiger in möts du av en rymlig hall som genast ger en känsla av välkomnande. Hallen erbjuder smarta avhängningsmöjligheter för att hålla ordning och reda. Köket, beläget på väster, bjuder in till kreativitet med gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Här finns även plats för ett matbord. Full maskinpaket består av kyl/frys, diskmaskin, häll, fläkt & ugn. På höger sida från hallen öppnar sig ett lättmöblerat vardagsrum, vilket ger flexibilitet för olika möbleringsalternativ och livsstilar. Det tilltagna sovrummet påminner om en fristad med tillräckligt med plats för en bekväm dubbelsäng, och den stora klädkammaren erbjuder enkel och effektiv förvaring för att hålla ordning på kläder och tillbehör. Denna fantastiska bostad är belägen på den eftertraktade Kadettgatan, vilket inte bara ger dig en trivsam boendemiljö utan också närhet till bekvämligheter som busstation, tågstation och motorvägen. Det ger dig smidiga och snabba förbindelser till olika destinationer, vilket ytterligare ökar den praktiska aspekten av detta underbara hem. Sammantaget erbjuder denna bostad en harmonisk kombination av modernitet, funktionalitet och ett idealiskt läge. För mer info kontakta mäklaren!

 • Premium
 • Uteplats
Tellusgatan 1A, Björka/Ödåkra, Helsingborgs kommun

Tellusgatan 1A

Lägenhet
Björka/Ödåkra, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 795 000 kr
126 m²
5 rum
vån 2/2
8 300 kr/mån
22 183 kr/m²

Detta radhus är perfekt för den stora familjen tack vare sina fyra rymliga sovrum och två vardagsrum för sociala sammanhang. Med en total yta på cirka 126,5 kvadratmeter plus cirka 32 kvadratmeter för uterummet finns gott om utrymme att röra sig på. Bostaden har nyligen genomgått en omfattande renovering och är redo att välkomna nästa familj i det barnvänliga området. De två badrummen har båda renoverats, varav det ena är något större och inkluderar tvättmöjligheter. Det andra badrummet är helkaklat och ligger på övervåningen. De sociala utrymmena är generösa och inkluderar ett väl tilltaget vardagsrum som är lätt att möblera samt ett stort vinterbonat uterum. Dessutom finns det två förråd för enklare förvaring av cyklar eller utemöblemang. Månadsavgiften inkluderar värme, varmvatten, kallvatten, internet & Tv. Föreningen har garageplatser och parkeringsplatser. Ödåkra är ett mycket barnvänligt område med närhet till förskolor och skolor samt bekvämligheter som motorvägsanslutning, tåg- och busstationer samt populära shoppingdestinationer som Väla centrum och Ikea, samt träningsanläggningar och mycket mer.

 • Uteplats
Merkuriusgatan 132, Björka/Ödåkra, Helsingborgs kommun

Merkuriusgatan 132

Radhus
Björka/Ödåkra, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 495 000 kr
124,5 m²
5 rum
10 919 kr/mån
12 008 kr/m²

Missa inte! Unikt tillfälle att förvärva detta charmiga radhus på ca 125 kvm, komplett med en generös trädgård och ett rymligt uterum. Boendekostnaden inkluderar alla väsentliga utgifter såsom värme, vatten, internet och TV. Denna välplanerade bostad rymmer hela fyra bekväma sovrum samt ett välkomnande vardagsrum. Det praktiska köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter, med en tillhörande tvättstuga för extra bekvämlighet. Det stora uterummet är en perfekt plats för sociala sammankomster och avkoppling. Badrummen är elegant helkaklade, ett på varje våningsplan, vilket ger både stil och praktiskt utrymme för hela familjen. Denna bostad erbjuder en harmonisk kombination av komfort och funktionalitet, perfekt för den moderna familjen som söker ett hem att trivas och växa i. Närhet till busshållplats, motorväg, tågstation, Väla Centrum, Ikea och massa andra affärer, butiker samt träningsanläggningar.

 • Uteplats

Visar alla 6