Mäklare Robin Rydén

Robin Rydén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Castorvägen 3, Västra Solgård, Huddinge kommun
 • Sön 28 apr kl 12:45
Castorvägen 3, Västra Solgård, Huddinge kommun, bild 2
Castorvägen 3, Västra Solgård, Huddinge kommun, bild 3

Castorvägen 3

Villa
Västra Solgård, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
6 750 000 kr
118 + 28 m²
5 rum
1 512 m² tomt

Denna underbara fastighet, med sina rötter från 1925, har genomgått en smakfull renovering som har bevarat dess ursprungliga charm med en modern touch. Huset är i toppskick och erbjuder en fantastisk milvid utsikt utan insyn, vilket ger en känsla av lugn och avskildhet. Den generösa tomten är ett verkligt paradis med gräsytor, naturliga bergformationer och vackra planteringar i olika etapper. Det är som att ha din egen privata oas att utforska och njuta av. Med allt detta sagt är huset inflyttningsklart och har blivit omsorgsfullt renoverat för att bevara sin charm samtidigt som det erbjuder moderna bekvämligheter. Varje detalj har noggrant övervägts för att skapa en atmosfär av inbjudande elegans. Det här är verkligen ett tillfälle att bo i en unik och vacker miljö, där du kan koppla av och trivas med familj och vänner. Missa inte chansen att uppleva det själv och njuta av den ombesörjda charmen som detta hem har att erbjuda.

 • Premium
 • Uteplats
Midgårdsvägen 11, Stuvsta, Huddinge kommun

Midgårdsvägen 11

Villa
Stuvsta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 195 000 kr
68 + 68 m²
4 rum
1 332 m² tomt

Skapa din dröm med denna idylliska pärla i hjärtat av Stuvsta! Belägen på en fridfull återvändsgata och ett stenkast till Långsjön, här har du möjligheten att förverkliga ditt drömhem. Denna fantastiska egendom har varit i samma ägares trygga händer i över 50 år och denna potential är sällan tillgänglig i området - ett unikt tillfälle att skapa något extraordinärt. Här väntar en generös tomt där du kan skapa din egen oas, med gott om plats för trädgårdslek och avkoppling under öppen himmel. För dem som söker den urbana miljön nås Centralen på 30 minuter. Du har 15 min promenad till Stuvsta station sedan pendeltåg till Centralstation och vidare mot Odenplan och Solna. Längs Häradsvägen har du även bussförbindelser till Stuvsta station eller till Fruängen centrum för tunnelbanans röda linje. Huset i sig är smakfullt utformat och erbjuder en perfekt canvas för att forma ditt eget hem. Med kommunikationer inom bekvämt räckhåll och en gemytlig grannsämja, är detta det perfekta valet för hela familjen att trivas och växa tillsammans. Missa inte chansen att bli en del av denna sällsynta möjlighet att skapa din dröm i Stuvsta!

 • Uteplats
Bergsvägen 13, Segeltorp huddinge, Huddinge kommun
 • Budgivning pågår

Bergsvägen 13

Radhus
Segeltorp huddinge, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 395 000 kr
167 + 15 m²
6 rum
196 m² tomt

Detta charmiga och rymliga gavelradhus om 182 kvm (167 boa, 15 bia) är en sann pärla som erbjuder både komfort och funktion. Optimalt belägen nära till kommunikation, grönområden och vackra promenadstråk längs Långsjön, är detta ett perfekt hem för den naturälskande familjen. Uteplatsen och tomten omgärdas av grönskande häck samt de anrika ekarna som bäddar in huset under de varma sommarhalvåret. Här har du gott om sol som når fram genom de grönskande träden, perfekt med lite skugga under de varmaste sommardagarna. Du har fri vy utan insyn under grillkvällarna och sommarhänget! Sett till kommunikation så har du gångavstånd till tunnelbanans röda linje (Fruängen) samt buss 173 till Älvsjö eller Stuvsta för pendeltåg mot city, Odenplan, Arlanda m.m. Det finns flertalet lekplatser i området, samfällighetens egna lekplats ligger inbäddat bland husen. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär och generösa utrymmen. Här finns fyra sovrum som ger hela familjen gott om plats att växa och trivas. Den lugna belägenheten längst ner på gatan gör att du kan njuta av ro och frid, omgiven av den pittoreska villaidyllen. Uteplatsen är idealisk för att koppla av och njuta av solnedgången efter en lång dag. Tomten erbjuder möjligheter för både lek och avkoppling för hela familjen. Med allt detta och mer därtill är detta en bostad som du inte vill missa. Välkommen till Bergsvägen 13 och Albackens anläggningssamfällighet!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Runvägen 5, vån 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Runvägen 5, vån 2

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
2 595 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
4 816 kr/mån
37 609 kr/m²

Välkommen till denna optimala trea, vars charm är oemotståndlig. Smakfullt renoverad med fokus på detaljer och kvalitet, erbjuder denna bostad en känsla av stil och elegans. Den gedigna finishen genomsyrar varje rum och skapar en atmosfär av modern lyx. Belägen i ett eftertraktat område, omgivet av grönska och lugn, är detta hem en oas av harmoni. En mysig balkong bjuder in till avkoppling och njutning av vackra solnedgångar. Det trivsamma grannskapet ger en känsla av gemenskap och trygghet. Med närhet till kommunikation är det enkelt att ta sig till stadens puls samtidigt som du har det fridfulla villakvarteret som granne. Här kan du njuta av det bästa av båda världar, en lugn tillflyktsort med bekvämt avstånd till allt du behöver. Välkommen hem till den perfekta kombinationen av stil, bekvämlighet och charm.

 • Balkong
Badstrandsvägen 12, Snättringe, Huddinge kommun

Badstrandsvägen 12

Tomt
Snättringe, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 750 000 kr
801 m² tomt

Välkommen till Arkitekten 2 och Badstrandsvägen 12. Här erbjuds en smakfull tomt om 801 kvm med ett av områdets bästa lägen. Med badrocksavstånd till Långsjön och sitt natursköna läge återfinns de optimala förutsättningarna för familjen att njuta! EXEMPELHUS Se bilder på exempelhus LYN från Fiskarhedenvillan. Huset fick toppbetyg i Aftonbladets test av Nyckelfärdiga hus 2023. Kontakta mäklaren för prisförslag och vidare information. VAD JAG FÅR BYGGA 1/5 av tomten får bebyggas. Friliggande villa och garage. Huset får vara 1 våning med inredd vind eller (om terrängförhållandena är lämpliga) del av undervåning inredas. Totala byggnadsarea får inte vara större än 200 kvm. Huvudbyggnad får inrymma högst en bostadslägenhet. Den del av mark som är prickad får man inte bygga på. GATUKOSTNADER Gatukostnad tillkommer om 0 kr. VATTEN OCH AVLOPP Anslutningsavgift tillkommer från ca 295 371 kr inkl. moms (anläggningsavgiften är preliminär och baseras på VA-taxan för 2024). För exakt kostnad ring Stockholm vatten alternativt gå in på www.stockholmvattenochavfall.se/foretag/byggaktor/oversikt/priser/berakna-anlaggningsavgift/ EL Minimiavgift elnätet 44 375 kr (inkl. moms). För vidare information se: https://www.vattenfalleldistribution.se/kund-i-elnatet/anslutning/anslut-din-fastighet/ FIBER Finns indraget till tomtgräns.

Dammvägen 99, Fullersta, Huddinge kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 28 apr kl 11:30

Dammvägen 99

Radhus
Fullersta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 495 000 kr
144 + 70 m²
7 rum
200 m² tomt

Fantastiskt radhus med totalyta om 214 kvm (144 boa 70 bia). Möjlighet att förvärva ett exklusivt radhus i toppskick! Beläget i ett populärt område med naturnära läge erbjuder denna bostad en unik möjlighet till en bekväm och avslappnad livsstil. Radhuset är strategiskt placerat för att erbjuda lättillgängligt friluftsliv året runt. Med närhet till vackra naturstigar, grönområden och rekreationsområden kan hela familjen njuta av en aktiv livsstil och samtidigt ha naturen som sin bakgård. Den höga belägenheten ger inte bara en imponerande fri vy över omgivningen, utan också en känsla av avskildhet och lugn. Här kan du njuta av trevliga solnedgångar och panoramautsikt från ditt eget hem. Radhuset är generöst tilltaget och rymmer bekvämt hela familjen. Genomgående gott skick där en helrenovering genomfördes 2014. Med moderna bekvämligheter, välplanerade ytor och högkvalitativa material är detta ett hem där komfort och stil går hand i hand. Tveka inte att kontakta oss för att få ytterligare information eller för att boka en visning. Detta är en unik möjlighet att skapa ett drömhem för din familj i en idyllisk och eftertraktad miljö.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Terapivägen 14A, vån 3, Flemingsberg, Huddinge kommun
 • Budgivning pågår

Terapivägen 14A, vån 3

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3
7 173 kr/mån
13 630 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostad med en underbar atmosfär! Den inglasade balkongen bjuder in till mysiga stunder med en fri och rogivande vy över omgivningen. Smakfulla detaljer, vilket skapar en stilfull och trivsam känsla genom hela bostaden. Det fullutrustade köket gör det enkelt att laga goda måltider, möjligheten att njuta av dem på balkongen gör upplevelsen komplett. Innergården är en trivsam plats att umgås på, perfekt för avkoppling eller trevliga stunder med grannarna. Läget är optimalt med närhet till allt du behöver. Service och kommunikation finns nära till hands, och det är enkelt att ta sig till city för arbete eller nöjen. Huddinge Centrum erbjuder bra shoppingmöjligheter och här finns allt du behöver inom bekvämt avstånd. För de som uppskattar friluftsliv och aktiviteter finns vackra Flottsbro i närheten. Här kan du njuta av trevliga promenader, skidåkning eller andra aktiviteter året runt. Sammanfattningsvis är detta en bostad som erbjuder det bästa av två världar - bekvämligheten av stadslivet med närheten till service och kommunikation, kombinerat med möjligheten att njuta av naturen och friluftsaktiviteter. Välkommen hem till en plats där du kan trivas och skapa minnen!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7