Mäklare Robin Rydén

Robin Rydén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Enbackavägen 9, Högmora, Huddinge kommun
Enbackavägen 9, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Enbackavägen 9, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Enbackavägen 9

Tomt
Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
Pris saknas
1 545 m² tomt

Skapa ditt drömhem på denna generösa tomt belägen längst upp på återvändsgatan med fri vy och färdigt bygglov! Anslutningsavgift för fastigheten är betald. Bland dem sista tomterna som finns kvar i expansiva Högmora presenterar vi härmed möjligheten till ditt drömhus. Se handlingar under "Dokument" gällande husförslag från Willa Nordic. VAD JAG FÅR BYGGA Högst 200 kvm av fastighetsarean får bebyggas. Huvudbyggnad får innehålla högst två lägenheter, varav den mindre får vara högst 65 kvm bruttoarea. Ny komplementbyggnad får inte ges större byggnadsarea än 40 kvm. Högst antal våningar är två. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 6,5 m, högsta nockhöjd 8,5 m och för komplementbyggnad högsta byggnadshöjd 3 m, högsta nockhöjd 4 m. Huvudbyggnad ska placeras minst 4 m från fastighetsgräns och komplementbyggnad minst 1 m från fastighetsgräns. Carport/garage ska placeras minst 6 m från gräns mot gata. Prickad mark får inte bebyggas. Kryssad mark får endast bebyggas med komplementbyggnad. GATUKOSTNADER Gatukostnad tillkommer om 0 kr. VATTEN OCH AVLOPP Anslutningsavgift för fastigheten är betald. EL Den preliminära kostanden för en nyanslutning på 16-25A är 40 000 kronor exklusive moms. För vidare information se: https://www.vattenfalleldistribution.se/kund-i-elnatet/anslutning/anslut-din-fastighet/ FIBER Finns inte indraget till tomtgräns.

  • Premium
Ekstrandsvägen 4B, Stuvsta, Huddinge kommun
Ekstrandsvägen 4B, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 2
Ekstrandsvägen 4B, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 3

Ekstrandsvägen 4B

Fritidshus
Stuvsta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
4 495 000 kr
39 m²
3 rum
1 500,6 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus på denna magiska sjötomt med egen brygga, soligt trädeck, somrig pool och flera gäststugor. Perfekt fastighet för avkopplande stunder - utan insyn - på den generösa och soliga terrassen eller ta ett svalkande dopp i den inbjudande poolen. Till detta har du gott om sociala ytor för sommarfesten eller till midsommarfirandet. Den stora och lummiga tomten erbjuder en fridfull oas med mycket utrymme för utomhusaktiviteter och avkoppling. För gästernas bekvämlighet finns det även extra gästhus på tomten. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, shopping och citypuls om önskas. Missa inte chansen att uppleva detta unika boende - ditt drömhus väntar på dig!

  • Premium
  • Uteplats
Laboratorvägen 17, Utsälje, Huddinge kommun

Laboratorvägen 17

Radhus
Utsälje, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 695 000 kr
126 m²
5 rum
316 m² tomt

Denna underbara bostad erbjuder en fantastisk livsstil med sin optimala placering nära grönområden och utmärkta kommunikationer. Beläget på Snättringes soligaste gata njuter du av närheten till Gömmarens naturreservat, Långsjöns promenadstråk och trivsamma villakvarter vilket gör det perfekt för familjer som älskar utomhusaktiviteter. Det inglasade uterummet ger en underbar plats att koppla av och njuta! Till detta två trevliga altaner med sol från morgon till kväll. Den lättskötta tomten inbjuder till spel och lek. Huset har fyra sovrum, vilket passar perfekt för den större familjen. Badrum, extra-wc och tvättstuga ger huset bra bekvämlighet och till detta ett stilrent kök som gör matlagningen till en fröjd. Den låga omsättningen på hus i området och att nuvarande familj bott i huset i 15 år är ett kvitto på att huset och området är att trivas och växa i. Med närhet till bra skolor och förskolor är detta ett idealiskt hem för hela familjen. Man har ett lättskött hus med trivsam tomt, väl omhändertaget boende och en bekymmersfri livsstil. Varmt välkommen till Laboratorvägen 17!

  • Balkong
  • Uteplats
Badstrandsvägen 12, Snättringe, Huddinge kommun

Badstrandsvägen 12

Tomt
Snättringe, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 750 000 kr
801 m² tomt

Välkommen till Arkitekten 2 och Badstrandsvägen 12. Här erbjuds en smakfull tomt om 801 kvm med ett av områdets bästa lägen. Med badrocksavstånd till Långsjön och sitt natursköna läge återfinns de optimala förutsättningarna för familjen att njuta! EXEMPELHUS Se bilder på exempelhus LYN från Fiskarhedenvillan. Huset fick toppbetyg i Aftonbladets test av Nyckelfärdiga hus 2023. Kontakta mäklaren för prisförslag och vidare information. VAD JAG FÅR BYGGA 1/5 av tomten får bebyggas. Friliggande villa och garage. Huset får vara 1 våning med inredd vind eller (om terrängförhållandena är lämpliga) del av undervåning inredas. Totala byggnadsarea får inte vara större än 200 kvm. Huvudbyggnad får inrymma högst en bostadslägenhet. Den del av mark som är prickad får man inte bygga på. GATUKOSTNADER Gatukostnad tillkommer om 0 kr. VATTEN OCH AVLOPP Anslutningsavgift tillkommer från ca 295 371 kr inkl. moms (anläggningsavgiften är preliminär och baseras på VA-taxan för 2024). För exakt kostnad ring Stockholm vatten alternativt gå in på www.stockholmvattenochavfall.se/foretag/byggaktor/oversikt/priser/berakna-anlaggningsavgift/ EL Minimiavgift elnätet 44 375 kr (inkl. moms). För vidare information se: https://www.vattenfalleldistribution.se/kund-i-elnatet/anslutning/anslut-din-fastighet/ FIBER Finns indraget till tomtgräns.

Dammvägen 99, Fullersta, Huddinge kommun

Dammvägen 99

Radhus
Fullersta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Huddinge
5 495 000 kr
144 + 70 m²
7 rum
200 m² tomt

Fantastiskt radhus med totalyta om 214 kvm (144 boa 70 bia). Möjlighet att förvärva ett exklusivt radhus i toppskick! Beläget i ett populärt område med naturnära läge erbjuder denna bostad en unik möjlighet till en bekväm och avslappnad livsstil. Radhuset är strategiskt placerat för att erbjuda lättillgängligt friluftsliv året runt. Med närhet till vackra naturstigar, grönområden och rekreationsområden kan hela familjen njuta av en aktiv livsstil och samtidigt ha naturen som sin bakgård. Den höga belägenheten ger inte bara en imponerande fri vy över omgivningen, utan också en känsla av avskildhet och lugn. Här kan du njuta av trevliga solnedgångar och panoramautsikt från ditt eget hem. Radhuset är generöst tilltaget och rymmer bekvämt hela familjen. Genomgående gott skick där en helrenovering genomfördes 2014. Med moderna bekvämligheter, välplanerade ytor och högkvalitativa material är detta ett hem där komfort och stil går hand i hand. Tveka inte att kontakta oss för att få ytterligare information eller för att boka en visning. Detta är en unik möjlighet att skapa ett drömhem för din familj i en idyllisk och eftertraktad miljö.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5