Mäklare Seydo Aydogan

Seydo Aydogan

Om mig

Ni når mig på 0723623601 [email protected]

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stationsmästargatan 2, Veddestastaden, Järfälla kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Stationsmästargatan 2, Veddestastaden, Järfälla kommun, bild 2
Stationsmästargatan 2, Veddestastaden, Järfälla kommun, bild 3

Stationsmästargatan 2

Lägenhet
Veddestastaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/6
3 748 kr/mån
44 135 kr/m²

Otroligt fin tvåa belägen i expansiva Barkarby City. Välplanerad och kvalitativa materialval, förråd inuti bostaden för extra förvaring samt walkin closet i sovrummet. Bostaden har ett tillhörande källarförråd. Vitlaserad ekparkett på golvet och vit/ljusgrön färg på väggarna. Läckert kök i mörkgrön färg som fint smälter samman och skapar harmoni i hemmet. I köket har du premium vitvaror i rostfritt stål allt för att du ska kunna briljera med dina matlagningskunskaper. Hög standard i badrummet med mörkgrå kakel, stor dusch och tvätt/torktumlare med tvättbänk. Stor balkong på ca 10kvm i s/v läge med lummig utsikt mot dunge. Helt enkelt en bostad att bli förälskad i. Välkommen att kontakta mäklare för en visning idag. +Föreningen har räntegaranti från byggbolaget +Tillhörande källarförråd +Förråd i bostaden +Walkincloset +Stor balkong 10kvm fri utsik +Exklusivt kök

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tunvägen 6, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun

Tunvägen 6

Villa
Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
7 495 000 kr
188 + 115 m²
6 rum
933 m² tomt

Här bor du i en trivsam villa i populära kvarter på attraktiv adress i en omtyckt del av Västra Jakobsberg med närhet till Jakobsbergs Centrum, pendeltåg, skolor, barnomsorg och naturområden. Från huset har du promenadavstånd till Görväln slott med vacker omgivning och trevlig miljö året runt. Här finns skogsstig, badplats och grillmöjligheter på sommaren. På vintern kan du åka skridskor på isen eller skidor på Brukets skidbacke. Skog med svamp, blåbär och lingon. Vid frågor eller intresse kontakta ansvarig mäklare 072 962 36 01

  • Balkong
  • Uteplats
Vasavägen 51, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår

Vasavägen 51

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 195 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2
4 912 kr/mån
25 523 kr/m²

- Fantastisk utsikt - Inglasad balkong - Välplanerad och stilren 4rok med badrum och gäst wc. Här erbjuds en rymlig och topprenoverad lägenhet om ca 86,3 kvadratmeter i populära Jakobsberg. Låg månadsavgift och en mycket stabil förening med god ekonomi. Här erbjuds bland mycket annat en stor inglasad balkong med en fantastiskt utsikt och närhet till det mesta. Bostaden i sig har genomgående renoverade ljusa ytskikt och har fantastiska ljusinsläpp. En bostad som är utöver det vanliga. Tre rymliga sovrum med förvaring. Ett stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp samt utgång till balkongen. Helkaklat badrum. Här bor ni med närhet till goda kommunikationer. Från Jakobsberg station når ni Stockholm central på endast 19 minuter. Barkarby handelsplats samt IKEA finner ni endast 5 minuter med bil bort. Jakobsberg centrum ligger endast några minuters promenad bort med ett stort utbud av affärer och restauranger samt Jakobsbergs simhall och idrottsplats.

  • Balkong
Kvarnvägen 32, Jakobsberg, Järfälla kommun

Kvarnvägen 32

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 095 000 kr
81 m²
3 rum
vån 5
7 070 kr/mån
25 864 kr/m²

+ STOR INGLASAD BALKONG +STAMBYTT + BADRUM MED TVÄTTMASKIN +EKONOMISK STABIL FÖRENING + 5 min promenad till buss/pendeltåg Välkommen till den här fantastiska bostadsrätt, ett stenkast från Jakobsberg centrum men ändå på ett lugnt och skyddat läge på Kvarnvägen 32. Den här bostadsrätten erbjuder en praktisk planlösning. Med tre rum finns det gott om plats för att skapa sitt drömboende. Stig in i det moderna köket med utrymme för trevligt sällskap och matlagning här har du alla vitvaror du behöver för att briljera i köket. Fräscht badrum med tvättmaskin som dessutom genomgått stambyte. Väl tilltagna och rofyllda sovrum med garderob för praktisk förvaring. Sist men absolut inte minst, den fantastiska, stora, härliga inglasade balkongen! Här har du din egen privata oas. Här har du möjligheten att bo i en modern bostad med karaktär. Läget är perfekt för den som vill ha närhet till kommunikationer. Med bekvämt gångavstånd till stationen är det enkelt att ta sig snabbt och smidigt till både jobb och citypuls. Dessutom finns ett brett utbud av service och shopping precis runt hörnet. Jakobsberg Centrum ligger ett stenkast bort, där du kan promenera till affärer, restauranger och ett stort utbud av andra tjänster och nöjen. Det här är ett perfekt läge för dig som vill ha allt inom bekvämt räckhåll.

  • Balkong
  • Hiss
Birgittavägen 23, Jakobsberg, Järfälla kommun
Birgittavägen 23, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Birgittavägen 23, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Birgittavägen 23

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 095 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/5
6 321 kr/mån
26 188 kr/m²

Luftig och modern öppen planlösning samt inglasad balkong. Generöst vardagsrum med utgång till den trivsamma balkongen. Ljust och rymligt kök som bjuder in till mysiga måltider. Rogivande sovrum och rymlig hall med anslutning till klädkammare/förråd samt helkaklat stort badrum. Attraktiv bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Här ingår både kabel-TV (basutbud) och bredband i avgiften. Perfekt läge endast ett stenkast från såväl Jakobsbergs sjukhus som Jakobsbergs Centrum och kommunikationer, på promenadavstånd finns även Barkarby handelsplats med all tänkbar service. Modern fastighet från 2001 med hiss, tvättstuga och externt förråd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torparfars väg 8F, Vällingby, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 14:00
Torparfars väg 8F, Vällingby, Stockholms kommun, bild 2
Torparfars väg 8F, Vällingby, Stockholms kommun, bild 3

Torparfars väg 8F

Radhus
Vällingby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
4 995 000 kr
135 m²
6 rum
vån 0
5 584 kr/mån
37 000 kr/m²

Välkommen till detta eleganta parhus i ett av områdets bästa lägen, byggt 2017 och beläget sist i längan. Med en boyta på 135 kvm och en generös takhöjd , erbjuder detta hem en luftig och rymlig atmosfär för hela familjen. Det stilrena köket från Vedum har slitstark komposit i sten och en inbjudande köksö, perfekt för att samla familj och vänner runt. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en social yta som är idealisk för både vardagliga stunder och festliga tillfällen. När kyliga kvällar gör entré bidrar braskaminen till en mysig atmosfär och höjer livskvaliteten. Hela huset är energisnålt och försett med vattenburen golvvärme, vilket ger ett behagligt inomhusklimat året runt. Den insynsskyddade terrassen på baksidan är perfekt för avkoppling och ger en härlig plats för utomhusaktiviteter. Baksidan erbjuder också ett praktiskt förråd, och staketet är snyggt och gediget gjort av säljaren. Med genomgående kvalitativa materialval är detta boende verkligen otroligt fräscht och kräver ingen renovering – bara att flytta in och trivas! Område: Kälvesta är ett populärt och barnvänligt villa- och radhusområde med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Här har du goda kommunikationsmöjligheter med bussar som snabbt tar dig till Vällingby Centrum och Spånga station. För dagligvaror finns Hemköp och Coop på kort promenadavstånd, och Vällingby Centrum erbjuder ett brett utbud av shopping och service. För familjer med barn finns flera skolor och förskolor i närheten, samt gott om grönområden och lekplatser för utomhusaktiviteter. Med sitt moderna utförande och utmärkta läge är detta parhus ett idealiskt val för den som söker en harmonisk och bekväm livsstil. Missa inte chansen att göra detta fantastiska boende till ditt! Kommunikationer: Bostaden ligger avskilt inne på en vändplan, vilket gör det mer privat och mindre trafikerat. I närområdet finns gott om busshållplatser, Johannelundstoppen och även restauranger vid Redskapsvägen. På ca 35 minuter befinner du dig vid T-centralen med buss 119 till Spånga station och sedan pendeln till T-centralen. Närmaste köpcentrum är Vällingby C som ligger ca 20 min bort med buss eller max 5 min bort med bil. Där finner du ett stort utbud av shopping, restauranger, nöjen, träning och kommunikation. När förbifart Stockholm blir klar om något år så har ni bara 2 minuter med bil till förbifarten!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Birger Dahlerus väg 8B, Bolinder Strand, Järfälla kommun

Birger Dahlerus väg 8B

Lägenhet
Bolinder Strand, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 795 000 kr
101 m²
4 rum
vån 5/5
7 093 kr/mån
37 574 kr/m²

Här bor man på härliga 101 kvadratmeter med två inglasade balkonger och två badrum. I övrigt erbjuder bostaden ett rymligt och stilrent barkök, lättmöblerat vardagsrum och tre sovrum. Bostadens ena balkong har sjöglimt och förmiddagssol och kvällssol, den andra vetter mot föreningens trevliga innergård och har eftermiddagssol. Stabil och välskött förening med god ekonomi. Bolinder Strand är känt för sin närhet till naturen, stranden och sin marina miljö. Här kan man ha sin båt i småbåtshamnen, promenera till badstranden och löpträna på elljusspår i naturreservat. I närområdet finns också restaurang, gym och på gångavstånd når man Kallhälls pendeltågsstation och Centrum.

  • Balkong
  • Hiss
Kvarnvägen 38A,, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår
Kvarnvägen 38A,, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Kvarnvägen 38A,, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Kvarnvägen 38A,

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 795 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 4/7
5 936 kr/mån
35 157 kr/m²

* Premium kök från Vedum * Balkong i soligt läge * Nära till pendeltåg och bussterminal * Närhet till Jakobsbergs Centrum Välkomna till en ljus och rymlig trerumslägenhet i toppskick! Nu har ni möjlighet att förvärva denna stilrena och välplanerade trea om 79,5 kvm, med genomgående hög standard och ett av områdets bästa lägen. Bostaden erbjuder generösa utrymmen och en smart planlösning som gör den lättmöblerad och flexibel. Här möts ni av ett fantastiskt ljusinsläpp, med fönster i tre väderstreck. Tack vare stora fönsterytor får ni en hänförande utsikt över den lummiga parken och de ståtliga ekarna – en plats där årstidernas skiftningar blir en del av vardagen. Lägenheten präglas av moderna och tidlösa materialval med ljusa målade väggar och vacker ljus ekparkett i samtliga rum. Den välkomnande hallen är rymlig och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober för kläder och skor. Här finns även plats för en hallmöbel. Från hallen når ni både vardagsrummet och köket som båda erbjuder olika möbleringsmöjligheter. De stora fönstren ger en härlig rymd och öppen känsla, och de vackra solnedgångarna om sommaren är verkligen något extra. Köket, från Vedum, är i nyskick och inbjuder till matglädje med sina generösa arbetsytor och moderna maskinpark. Här finner ni induktionshäll, ugn och mikrovågsugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin samt en stor kyl och frys. Platsen för matbord är väl tilltagen och perfekt för trevliga middagar med familj och vänner. Via köket når ni den rymliga, inglasade balkongen med infravärme – ett utmärkt ställe för avkoppling året om. Balkongen har plats för både ett mindre matbord och loungemöbler, och läget gör den till en skön plats att njuta av solen redan från morgonen. Under sommaren kan ni följa både solens uppgång och nedgång från lägenheten. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum. Det större sovrummet, med plats för en dubbelsäng, nås från hallen. Det mindre sovrummet, intill vardagsrummet, kan med fördel även användas som arbetsrum eller gästrum. Båda rummen är utrustade med platsbyggda garderober och rymmer ytterligare möbler. Från hallen når ni även det ljusa helkaklade badrummet som är utrustat med allt ni kan tänkas behöva. Här finns en stor duschhörna med vikbara glasväggar, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare samt gott om förvaringsskåp och avställningsytor. Till lägenheten hör ett förråd i marknivå och i månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstilläggsförsäkring. El och varmvatten debiteras efter förbrukning. HSB Brf Kvarnstugan, som bildades 2018, är en stabil äkta bostadsrättförening med god ekonomi. Här finns inga planerade större renoveringar. Det finns gästparkering i närheten och föreningen har både mark- och garageparkering. Föreningen har även elbilsladdare, en stor gemensam tvättstuga, källsortering, barnvagnsrum, cykelrum och gemensamhetslokal, samtliga i marknivå. Kvarnstugan ligger i en lugn och trivsam del av västra Jakobsberg, med kort promenadavstånd till Jakobsbergs station och centrum, där ni finner allt från shopping till service. Med pendeltåg tar ni er till Stockholm på bara 18 minuter och området har även utmärkta bussförbindelser. Närheten till Barkarbystaden ger dessutom tillgång till ännu fler butiker, restauranger och nöjen. Järfälla erbjuder det bästa av två världar – både stadens bekvämligheter och naturens lugn. Här finns flera gång- och cykelvägar, och ni har nära till både Järvafältet och Görvälns naturreservat vid Mälarens strandlinje. Fritidsaktiviteterna är många: simhall, tennishall, skidbacke, golfbana, badplatser och motionsslingor ligger allt inom bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Slöjdvägen 26, Jakobsberg Vattmyra, Järfälla kommun

Slöjdvägen 26

Lägenhet
Jakobsberg Vattmyra, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 095 000 kr
124 m²
4.5 rum
vån 1
8 797 kr/mån
24 960 kr/m²

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING! 072 962 36 01 Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet belägen i ett lugnt och attraktivt område. Lägenheten är smart planerad med 4,5 rok fördelat på 124kvm, vilket gör den perfekt för både par eller stora och små familjer. I huset finns hiss, vilket gör det bekvämt att ta sig till och från bostaden, och från den rymliga och inglasade balkongen kan du njuta av solen samt lugnet i området. Sätt din egen prägel och skapa ditt dröm hem. Bostadsrättsföreningen är välskött och har gjort flera viktiga investeringar för framtiden, inklusive installation av bergvärme och planerad installation av solceller under 2024. Dessutom har taket nyligen renoverats och tidigare kommersiella lokaler har konverterats till moderna lägenheter. I den låga avgiften ingår värme, vatten, bredband (500/500 Mbit/s) samt Telias TV-paket Lagom, vilket gör boendet både bekvämt och kostnadseffektivt.

  • Balkong
  • Hiss
Kvarnvägen 38B, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00

Kvarnvägen 38B

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 295 000 kr
94 m²
4 rum
vån 6
7 116 kr/mån
35 053 kr/m²

+Wow- känsla när du kliver innanför dörren +Två balkonger, en i soligt sydläge, den andra i västläge +Ingen insyn och ingen oro att utsikten byggs bort +Materialval Vedum av hög kvalitet för kök, garderober och badrum +Tillhörande källarförråd +Parkering utomhus alt garage i fastigheten +Tillgång till el stolpar vid vissa parkeringar +5 min gång till Bussterminal och Pendeltåg +7 min till gång till Jakobsbergs centrum +Nära till fritids, dagis och skolor samt bad o fritids centrum +Stora parkområden i närheten med lugn atmosfär +Närbutik 3 min bort Välkommen till denna trivsamma bostad med nyproduktions standard från 2018. Härlig balkong med kvällssol samt balkong i rakt söderläge. Med balkongen mot söder njuter man av en luftig utsikt över föreningens innergård och grönska, och med den andra balkongen i direkt anslutning till vardagsrummet skapas en naturlig förlängning av bostaden. Lägenheten erbjuder en modern planlösning med öppenhet mellan kök och rum, hel kaklat badrum med med tvätt-del samt ett duschrum. Detta är ett boende med ett perfekt läge i centrala Jakobsberg, nära livsmedelsbutiker, skolor, förskolor, och Jakobsberg C med serviceutbud och järnvägsspår samt bussar. Området Här bor ni i ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 18 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Varmt välkommen att längta hem! För frågor eller funderingar vänligen kontakta mäklare Seydo 0729 62 36 01-

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10