Mäklare Seydo Aydogan

Seydo Aydogan

Om mig

Det jag strävar efter är kundens bästa och jag har en förmåga att alltid överträffa kundens förväntningar genom mitt stora engagemang i just din bostadsaffär. Det viktigaste för mig är att du som kund ska känna dig trygg igenom hela processen samt ha ett leende på läpparna i slutändan! Det ska vara en självklarhet att rekommendera mig vidare till dina nära och kära.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Veckovägen 4, Jakobsberg, Järfälla kommun

Veckovägen 4

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 695 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 949 kr/mån
28 017 kr/m²

Stilren tvåa i hjärtat av västerby. 2rok fördelat på 60 välplanerade kvadratmeter. Stambytt badrum och solid förening är två saker som utmärker denna bostad. Närhet till Coop strax utanför bostaden och knappt 10 min promenad till Jakobsbergs C. Från lägenheten är det endast ett stenkast till centrum och pendeltåg, men lägenheten ligger ändå i ett mycket lugnt och populärt område. Detta är helt enkelt en lägenhet som måste ses. Välkommen på visning! OMRÅDE: Runt hörnet finns pizzeria, affär, frisör mm. Från bostaden har du ca 50m promenad till busshållsplars och promenadavstånd till Jakobsberg centrum med pendeltågsstation och inomhusgalleria. Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns flera butiker. Här finns också flera restauranger, simhall, banker, bibliotek, sjukhus och postservice. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen och Stockholm Quality Outlet.

  • Balkong
Tegvägen 92, Viksjö, Järfälla kommun

Tegvägen 92

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3
5 400 kr/mån
28 882 kr/m²

*Wow - Känsla direkt när du kliver in! *Härlig balkong med fri utsikt mot grönska och lummighet utan insyn. Perfekt att dra fram elgrillen! *Lyxig renovering *Stilrent kök med alla rätt *Populär och solid förening! Välkomna till denna drömtrea! Mycket välplanerad och attraktiv familjelägenhet med exceptionellt god förvaring och stor uteplats i bästa solläge. Bostaden har de senaste åren genomgått en mycket lyckad helrenovering där ägarna lyckats plocka fram det bästa av husets planlösning och skapat en känsla av funktion och lyx. Denna bostad präglas av en enorm fingertoppskänsla var det gäller färgsättningar och materialval. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig och öppen hall med ingång till bostadens alla rum. Påkostat kök från Epoq med bänkskiva av laminat. Luftigt vardagsrum med direkt access till bostadens härliga balkong. Här finns gott om plats för att skapa olika möbel sektioner. Två generös sovrum och en klädkammare med inbyggd förvaring. Bostaden ligger på lugn gata med några minuters promenad till barnomsorg, skolor, kommunikationer, sportanläggningar och naturen. Helt enkelt ett perfekt boende för er som önskar något utöver det vanliga! Järfälla kommun har ett väl utbyggt cykelvägsnät och bra bussförbindelser som smidigt tar dig till Barkarby Handelsplats med allehanda handel, Caféer, restauranger och service. I Jakobsbergs Centrum finns galleria, matbutiker, banker, gym m.m och i Viksjö Centrum finns lovordad ICA-butik, småbutiker, konditori och busshållplats. Ett tillfälle!

  • Balkong
Maskinistvägen 5, Bolinder Strand, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår

Maskinistvägen 5

Lägenhet
Bolinder Strand, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 795 000 kr
93 m²
3 rum
vån -1/7
5 224 kr/mån
40 806 kr/m²

+Rymlig terass om 57kvm med bästa solläge! +Unik planlösning med generös takhöjd +Fullt utrustat kök från Vedum med premium vitvaror +Gott om förvaring +Klädkammare på 7kvm Äntligen! Nu erbjud chans att förvärva en rymlig trea på Maskinistvägen ! Denna nyproducerade (2020) lägenhet på souterräng-plan är ett drömhem för den som älskar utomhuslivet, med en stor terrass som omsluter hela bostaden. Inne i lägenheten möts du av väldisponerade ytor som harmoniserar med modern funktionalitet på bästa sätt. Här finns utrymme för både vardagsliv och sociala tillställningar, med smarta lösningar som gör boendet både praktiskt och stilrent. Denna lägenhet erbjuder en utevistelse som många drömmer om. Den stora och privata terrassen höjer livskvaliteten för dig som boende, och bjuder in till härliga stunder med familj och vänner. Med generösa soltimmar och en trevlig utsikt blir varje kväll till en minnesvärd upplevelse. Från Stockholm C tar du dig hit på endast 19 minuter, vilket gör detta till ett mycket attraktivt område att bo i. Bolinder strand är känt för sin populära och rofyllda atmosfär, med något för alla åldrar. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag - matbutiker, restauranger, caféer, pendeltågsstation och gym. Men också nära till det som sätter guldkant på tillvaron - Naturreservat, badplatser och båtklubbar! Missa inte chansen att bo i denna fantastiska lägenhet med en uteplats som slår det mesta - kontakta mäklare för mer information och visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Högbyvägen 35, Viksjö, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår

Högbyvägen 35

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
4 695 000 kr
127 m²
4 rum
399 m² tomt

Här har du chansen att förvärva en av områdets mest eftertraktade bostäder. Denna pärla erbjuder fantastiska sällskapsytor med generös takhöjd och potential för upp till fyra sovrum. Med ett helkaklat badrum och gott om förvaringsmöjligheter både inne i bostaden och utanför i förråd, möts alla dina behov av bekvämlighet och praktikalitet. Uteplatsen på både fram- och baksidan av bostaden bjuder in till härliga stunder utomhus från morgon till kväll. Det fräscha och rymliga köket samt det lyxiga helkaklade badrummet adderar en touch av elegans till ditt dagliga liv. Beläget på en lugn återvändsgata i det barnvänliga området Viksjö, får du en trygg och rofylld tillvaro. Du har även närhet till natursköna friluftsområden med badplatser vid Mälarens stränder samt förskolor, skolor och bra bussförbindelser mot Jakobsberg C och Barkarby. Med närhet till Viksjö C och Barkarby handelsplats har du ett rikt utbud av affärer och service nära till hands.

  • Uteplats
Frihetsvägen 2B, Jakobsberg, Järfälla kommun

Frihetsvägen 2B

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 115 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1
7 156 kr/mån
31 465 kr/m²

Accepterat pris! +Stor balkong i söderläge. +Halvöppen planlösning. +Två badrum +Tillhörande lägenhetsförråd +Busshållplats i anslutning till porten Ljus 4:a i populära Söderdalen. Välplanerad lägenhet med hög standard och balkong i soligt söderläge. Bostaden på 99 kvm erbjuder ett stort och härligt kök från Marbodal, ljusa sällskapsytor, två helkaklade badrum och tre sovrum. Bra förvaringsmöjligheter i lägenheten och i källarförråd. Populär förening med sund belåningsgrad och bra kassaflöde med intäkter från frisörsalong. Gångavstånd till flera matbutiker, simhall och gym. Bostaden befinner sig i snabbväxande, attraktiva och trivsamma Söderdalen med härliga grönområden i närheten. Vill du åka skridskor på vintern eller bada på soliga sommardagar cyklar du till Görvälnsbadet på bara ett par minuter. Alternativt har du Järfälla medley simhall, ishall, Friskis & Svettis för ytterligare aktiviteter. Nära har ni även till BVC och även Vetrinär i huset mittemot. Pendeltåget finner du endast 600 meter bort och tar dig in till Sthlm City på ca 19 minuter. På bekvämt avstånd finns även Barkarby handelsplats med rikligt affärsutbud och golfbana. Måste ses!

  • Balkong
  • Hiss
Axvägen 8, Viksjö, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår

Axvägen 8

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 995 000 kr
88 m²
3 rum
vån 5
7 299 kr/mån
22 670 kr/m²

Denna välplanerade bostad om 88kvm erbjuder generösa sällskapsytor och en härlig balkong som förlänger sommarsäsongen. Med två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum med balkong, och ett kök med plats för 6-8 personer, finns det gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Njut av bekvämligheten med ett nyrenoverat duschrum och gästtoalett, komplett med bidé kranar och golvvärme för extra komfort. Dessutom finns ett nyrenoverat tvättrum för ytterligare praktiska behov. Beläget i ett centralt och barnvänligt område, omringat av lekplatser, skolor och förskolor, erbjuder detta hem en trygg och familjevänlig miljö utan genomfartstrafik. Med Viksjö Centrum bara en kort promenad bort har du all den service du behöver samt utmärkta kommunikationsmöjligheter. Njut av extra förvaringsutrymme med ett eget förråd på samma våningsplan.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kalvshällavägen 44, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Kalvshällavägen 44

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 075 000 kr
45,5 m²
1 rum
vån 1/5
2 875 kr/mån
45 604 kr/m²

Varmt välkommna till snabbaväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa etta om 45,5 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik bostad med fräscha ytskikt, stor uteplats i söderläge, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Barkarbystaden - Livsstil och Närhet: Barkarbystaden är mer än ett område - det är en livsstil. Med ett imponerande shoppingutbud, närhet till restauranger, kaféer och gym ger detta område dig allt du behöver. På bara några minuters promenadavstånd väntar Järva naturreservat med möjligheter till löpning, cykling, ridning, fiske och mycket mer. Optimala Kommunikationer: För pendlaren är kommunikationerna utmärkta, med buss och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på endast 17 minuter. Upplev fördelarna med att bo i ett område som satsar på att skapa en pulserande och modern stadsmiljö i direkt anslutning till naturen. Framtiden i Barkarbystaden: Barkarbystaden är ett område i stark utveckling och ett av landets största byggprojekt med cirka 5000 nya bostäder idag och totalt cirka 18 000 bostäder när alla 140 kvarter är färdigställda. Här finner du även arbetsplatser, skolor, högskola, spårvagn och pendeltågstation. Det blir en levande stad och har redan utsetts till Stockholms framtida pärla och bästa pendlarkommun av Dagens Nyheter. Med tunnelbanan och andra planerade kommunikationsmöjligheter blir detta område ännu mer attraktivt. Upptäck framtiden i Barkarbystaden - din nya hemort!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 7