Mäklare Haris Bijelonja

Haris Bijelonja

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solstugevägen 12, null, Nyköpings kommun

Solstugevägen 12

Tomt
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
895 000 kr
2 223 m² tomt

Varmt välkomna till Solstugevägen 12 och denna fint belägna fastighet i Stigtomta. Tomten är byggklar med en generös byggrätt om 200 kvm + komplementbyggnad om 50 kvm. Anslutning för V/A är är betalt av nuvarande ägare. Här bor ni i ett barnvänligt villaområde med närhet till bad, mataffär, fina promenadstråk i skogen samt gångavstånd till skola och förskola. Ta tillfället i akt och bygg ditt drömboende i detta attraktiva område! Kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Plus
Vårbroddstigen 2, Tjuvholmen, Nyköpings kommun

Vårbroddstigen 2

Fritidshus
Tjuvholmen, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 495 000 kr
25 m²
797 m² tomt

Varmt välkomna till Vårbroddstigen 2 och denna fint belägna fastighet på Tjuvholmen. Här finns möjligheten att sätta sin egna prägel på denna mysiga stuga eller börja om på nytt, valet är ditt! Stugan erbjuder 25 kvadratmeter fördelat över kök samt ett mindre rum med plats för soffa och-eller säng med en härlig öppen spis som en extra mysfaktor (provtryckning ej utförd). I köket finns gott om plats för matbord och stugan har även en inglasad veranda som rymmer plats för loungemöbler/matplats. Nybyggd altan på framsidan av huset med väldigt fint solläge och fantastisk utsikt mot vattnet. Trädgården består delvis av en gräsmatta och delvis av berg med fina utvecklingsmöjligheter. Det finns även en redskapsbod på tomten som tillhör fastigheten. El finns indraget in huset Vatten och avlopp saknas (går att koppla på sig på det kommunala vatten och avloppet via samfälligheten) Byggrätten på denna tomt är 80 kvm huvudbyggnad + 30 kvm komplementbyggnad. Fastigheten har en båtplats men ingen bryggplats i dagsläget då nuvarande ägare ej hade behov av det. Om så önskas kan den tilltänkta köparen ta del av bryggplats mot en avgift till bryggföreningen. Här bor ni ett stenkast från havet samt härliga promenadstråk i naturen. Någon minuts promenad från bostaden finns café Ängstugan där man får sig en lunch eller dopp vid bryggan. Söker ni ett lugnt och harmoniskt område med härliga vyer men ändå närhet till centrum så är detta något för er! Vi ses på visningen!

  • Uteplats
null, null, Nyköpings kommun
null, null, Nyköpings kommun, bild 2
null, null, Nyköpings kommun, bild 3

Tomt
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
Pris saknas
1 659 m² tomt

Vid den sörmländska kusten öster om Nyköping ligger Brannebol, omgivet av vacker natur och skärgård. Här erbjuds nu två tomter med fint läge och fin hustyp från A-hus. Området består av en blandning av villor och fritidshus med närhet till hav och båtplatser i Hornsviken. Husen håller hög kvalitet redan i grundutförandet och trä är det genomgående materialet. Allt för att du ska trivas med ditt nya boende i många år framöver. Ca 50 meter från bryggan där det även finns möjlighet att hyra båtplats finner du dessa två tomter. A-hus har valt ut två av deras favoriter men självklart har köparen möjlighet till ändringar av hustyp och val av uppförande. Nyköpings centrum når du på cirka 45 minuter med cykel och 18 minuter med bil. Busshållplatsen Skogshall (Ånga) ligger på ett behagligt promenadavstånd från ditt nya hem och tar dig in till Nyköpings centrum på cirka 45 minuter. Under dokument på annonsen finner ni produktionskostnadskalkyl, säljritning samt offert. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Folkegatan 29, null, Oxelösunds kommun

Folkegatan 29

Lägenhet
Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
795 000 kr
78,2 m²
3 rum
vån 2/3
4 564 kr/mån
10 166 kr/m²

Varmt välkomna till Folkegatan 29 och denna trerummare om 78,2 kvadratmeter. Två stora sovrum samt ett tilltaget vardagsrum med fint ljusinsläpp. Både köket och badrummet är nyligen renoverade till toppskick och lämnar inte mycket kvar för dom nya ägarna att önska. Via ett av sovrummen når man den stora inglasade balkongen med sitt härliga solläge. Stor och bra förening med förråd, tvättstugor och en egen spaavdelning i källaren. Närhet till Oxelösunds skärgård och en kort bilfärd bort ligger Nyköping och E4:an. Här bor du med ett centralt läge med närhet till mataffär och butiker. Välkommen hem!

Sparrisgången 80, Arnö, Nyköpings kommun

Sparrisgången 80

Lägenhet
Arnö, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 250 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 568 kr/mån
16 340 kr/m²

Varmt välkomna till denna trerummare på barnvänlig gata. På andra våningen möts ni av 76,5 kvadratmeter i väldigt gott skick. 2 rejäla sovrum, kök med matplats, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett rymligt vardagsrum. I anslutning till hallen finns även en stor klädkammare som sväljer en hel del förvaring. Via köket når man den mysiga balkongen med fint solläge. Eftertraktat och barnvänligt område med närhet till skolor/förskolor, livsmedelsbutik samt goda kommunikationer till Nyköpings centrum. Närhet till natur och bad vid Örstigsnäs och Strandstuviken. Välkomna på visning!

Borgaregatan 15A, Centralt Väster, Nyköpings kommun

Borgaregatan 15A

Lägenhet
Centralt Väster, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
795 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 792 kr/mån
19 630 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga bostad med centralt och attraktivt läge på trivsamma Borgaregatan. Denna välplanerade bostad finner ni på våning 3 med ett härligt ljusinsläpp från alla fönster i direkt söderläge. Vackra trägolv i alla rum som nyligen slipats och behandlats. På samma våningsplan finner ni även ett rymligt förråd tillhörande bostaden som ni snabbt och smidigt kommer åt. I källaren finner ni ytterligare ett förråd samt tvättstuga och torkrum. Gångavstånd till stadskärnan med butiker och restauranger. Perfekt läge för pendlaren då både tågstation och busstation ligger några hundra meter bort. Välskött och stabil förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, cykelrum, hobbyrum och en trevlig innergård med grillplats. Välkomna Hem!

Marengången 9, null, Vingåkers kommun

Marengången 9

Tomt
Vingåkers kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
330 000 kr
1 499 m² tomt

Varmt välkomna till Marengången 9 och detta fint belägna område med sjön Hjälmaren som granne. Här finns möjlighet att bygga ett boende upp till 130 kvadratmeter samt uthus om 40 kvadratmeter efter era egna önskemål och behov. Vatten och avlopp finns och sköts via samfälligheten, el finns vid tomtgräns samt fiber i området för anslutning (tillkommer anslutningsavgift) Inom gångavstånd från tomten finner ni både badplats och möjlighet till båtplats att köpa via samfälligheten. Tomten sträcker sig över 1499 kvadratmeter med fin omgivning och bra solläge. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 7