Mäklare Haris Bijelonja

Haris Bijelonja

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sparrisgången 80, Arnö, Nyköpings kommun

Sparrisgången 80

Lägenhet
Arnö, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 250 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 568 kr/mån
16 340 kr/m²

Varmt välkomna till denna trerummare på barnvänlig gata. På andra våningen möts ni av 76,5 kvadratmeter i väldigt gott skick. 2 rejäla sovrum, kök med matplats, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett rymligt vardagsrum. I anslutning till hallen finns även en stor klädkammare som sväljer en hel del förvaring. Via köket når man den mysiga balkongen med fint solläge. Eftertraktat och barnvänligt område med närhet till skolor/förskolor, livsmedelsbutik samt goda kommunikationer till Nyköpings centrum. Närhet till natur och bad vid Örstigsnäs och Strandstuviken. Välkomna på visning!

Erikslundsvägen 7, Rosenkälla, Nyköpings kommun
Erikslundsvägen 7, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 2
Erikslundsvägen 7, Rosenkälla, Nyköpings kommun, bild 3

Erikslundsvägen 7

Lägenhet
Rosenkälla, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 695 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 3/6
4 557 kr/mån
19 153 kr/m²

Charmig lägenhet i populära Rosenkälla! Nu saluförs denna 3,5:a om totalt 88.5 kvadratmeter där kök, badrum, all el samt ytskikt på senare år renoverats. Bostaden erbjuder två sovrum och möjlighet att få till ytterligare ett om behovet finns. Inglasad balkong med fantastisk utsikt över trädtopparna samt ett härligt solläge. Stort vardagsrum som rymmer soffgrupp samt öppen planlösning mot matgrupp för större middagssällskap. Bo i en bra och trivsam förening med bra ekonomi. Här bor du med ett lugnt läge med fina promenadstråk omkring. Närhet till mataffär, bussar, skola, förskola och Rosvalla. Gång- och cykelavstånd till centrum. Vi ses på visningen!

  • Premium
  • Hiss
Solstugevägen 12, null, Nyköpings kommun

Solstugevägen 12

Tomt
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
895 000 kr
2 223 m² tomt

Varmt välkomna till Solstugevägen 12 och denna fint belägna fastighet i Stigtomta. Tomten är byggklar med en generös byggrätt om 200 kvm + komplementbyggnad om 50 kvm. Anslutning för V/A är är betalt av nuvarande ägare. Här bor ni i ett barnvänligt villaområde med närhet till bad, mataffär, fina promenadstråk i skogen samt gångavstånd till skola och förskola. Ta tillfället i akt och bygg ditt drömboende i detta attraktiva område! Kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Plus
Floravägen 6, null, Nyköpings kommun

Floravägen 6

Villa
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 395 000 kr
80 + 10 m²
1 200 m² tomt

Varmt välkomna till Floravägen 6 och detta otroligt charmiga hus! Huset erbjuder 80 välrenoverade kvadratmeter samt en stor källare som sväljer en hel del förvaring. Rymlig hall som välkomna er med plats för avhängning samt ett nyligen renoverat badrum direkt till vänster. Dom sociala ytorna finner man på entréplan med vardagsrum och kök. Köket rymmer plats för matbord samt gott om skåp och utrustning för kockens alla redskap. Vardagsrummet som i sig är väldigt mysigt inhyser även en charmig gjutjärnskamin för dom kallare dagarna. trappen leder er upp till plan två där man finner dom mer privata delarna av huset. 2 stora sovrum med tillhörande kattvindar som kan kan användas som klädkammare eller för förvaring. Liten hall som leder er ut till en stor möblerbar balkong med härlig morgonsol att avnjuta kaffet på. Huset är beläget på en stor tomt med diverse växter och fruktträd samt stor gräsmatta för lek och spring. Stor redskapsbod med indragen el samt ett mysigt växthus för den med något grönare fingrar. I Vrena samhälle bor du med promenadavstånd till förskola, friskola (F-6), buss kommunikationer, närbutik, gym och pizzeria. Området erbjuder även mysiga gårdsbutiker, säsongscaféer och möjligheten att ta en sommartur med ångslupen Munter på Hallbosjön och Yngaren. I närliggande Stigtomta finns dessutom en kommunal skola. Allt detta bara knappt 20 minuter från Nyköping och 15 minuter till Skavsta flygplats. Missa inte chansen att förvärva detta charmiga hus!

Holmstugevägen 49, Örstigsnäs, Nyköpings kommun

Holmstugevägen 49

Tomt
Örstigsnäs, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 795 000 kr
1 866 m² tomt

Varmt välkomna till Örstigsnäs och Holmstugevägen 49. Nu finns chansen att förvärva områdets hetaste hörntomt med vackra vyer, insynsskyddat läge och generös byggrätt! Området har på senare år bebyggts och blommat ut till ett av Nyköpings finare områden med närhet till hav, natur och vackra promenadstråk. -Anslutningsavgift för vatten och avlopp är inkluderat i priset. - Fastigheten får bebyggas med 20% av fastighetsarean. Total byggnadsarea 373 kvm. Välkomna att höra va er till mäklaren för mer info!

Stenhagsvägen 9, null, Flens kommun

Stenhagsvägen 9

Villa
Flens kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
1 695 000 kr
104 + 136 m²
6 rum
920 m² tomt

Varmt välkomna till Stenhagsvägen 9 och detta hus som erbjuder pool, garage samt fin trädgård för lek och spring. Här möts ni av 104+136 kvadratmeter fördelat på entréplan plan samt källare. Stort hus med totalt 6 rum varav 4 sovrum samt väldigt gott om förvaring. Intilliggande garage med eldriven port för smidig access. Stort kök som rymmer gott om plats för större matbord. Spis, diskmaskin samt kyl och frys har nyligen blivit bytta. Vardagsrummet finner ni intill köket med stora fönsterpartier samt utgång mot baksidan och den härliga poolen. Badrummet på entréplan finner ni i anslutning till hallen med genomgående plastmatta i fint skick. 3 av total 4 sovrum finner ni även här uppe varav det ena är master bedroom med egen utgång till det stora uterummet på baksidan. Inredd källare även den med fina sociala ytor samt en relaxavdelning med bubbelbadkar och bastu (finns för tillfället inget aggregat i bastun). Gillestuga med braskamin som installerades 2018 som höjer mysfaktorn. Ytterligare ett sovrum samt toalett finner ni här nere i anslutning till gillestugan. Den andra delen av källaren innefattar ett flertal rum med väldigt bra förvaringsytor. Härifrån kommer man även upp till garaget om man inte vill gå utvägen. Villan är belägen i ett lugnt och barnvänligt område på en återvändsgata. Natursköna omgivningar samt skola årskurs 1-6 finner ni i närheten. Vi ses på visningen!

Marengången 9, null, Vingåkers kommun

Marengången 9

Tomt
Vingåkers kommun
SkandiaMäklarna Katrineholm/Flen
330 000 kr
1 499 m² tomt

Varmt välkomna till Marengången 9 och detta fint belägna område med sjön Hjälmaren som granne. Här finns möjlighet att bygga ett boende upp till 130 kvadratmeter samt uthus om 40 kvadratmeter efter era egna önskemål och behov. Vatten och avlopp finns och sköts via samfälligheten, el finns vid tomtgräns samt fiber i området för anslutning (tillkommer anslutningsavgift) Inom gångavstånd från tomten finner ni både badplats och möjlighet till båtplats att köpa via samfälligheten. Tomten sträcker sig över 1499 kvadratmeter med fin omgivning och bra solläge. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 7