Mäklare Gunilla Eriksson

Gunilla Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lindells väg 2, null, Kävlinge kommun

Lindells väg 2

Villa
Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
2 500 000 kr
62 + 30 m²
4 rum
1 470 m² tomt

Här erbjuds en unik möjlighet för den som älskar att skapa sitt eget drömboende från grunden! Denna fastighet har ett stort renoveringsbehov och är perfekt för dig som har en kreativ ådra och vill anpassa ditt hem efter dina personliga preferenser och smak. Trots behovet av renoveringar finns det några underbara fördelar som gör detta till ett spännande projekt. En av de mest imponerande egenskaperna är den härliga tomten som du kan utveckla och kanske bygga ut ditt hus eller så går du i nybyggartankar och vill se möjligheterna för detta. Detaljplanen har ingen minsta storlek på tomt. Fastigheten har en bra potential tack vare sitt läge i ett trevligt bostadsområde i Kävlinge där du har tillgång till all service som du behöver samt fina pendlingsmöjligheter med tåget. Om du är redo att ta dig an en utmaning och omvandla denna fastighet till din egen personliga oas med en stor uppvuxen trädgård, är detta en möjlighet du inte vill missa. Kontakta oss för mer information och boka en visning för att se potentialen hos denna fastighet med egna ögon!

Kungsljusvägen 54, null, Kävlinge kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00

Kungsljusvägen 54

Villa
Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
4 600 000 kr
217 m²
3 rum
1 054 m² tomt

Välkommen till Kungsljusvägen 54, en exemplarisk familjevilla belägen på en lugn återvändsgata i det eftertraktade området Hofterup. Denna rymliga bostad erbjuder en genomtänkt planlösning med högt i tak på ovanvåningen och generösa ljusinsläpp som skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Dessutom har ovanvåningen tilläggsisolerats och är nu förberett för att inredas, vilket ger dig möjlighet att skapa ditt drömboende med egen touch och med mycket hög komfort då tilläggsisoleringen bidrar till ett bättre inomhusklimat såväl som under den kalla årstiden som den varma. Villan sträcker sig över imponerande 217 kvadratmeter och har potential för upp till sex sovrum, vilket ger dig flexibiliteten att anpassa hemmet efter dina egna önskemål och behov. Köket renoverades 2003 med köksinredning från Marbodal som står sig bra idag tack vare hög kvalitet och tidlösa materialval. Köket har gott om utrymme för matlagning och sociala sammankomster. Här kan du njuta av en fantastisk utsikt över den lummiga trädgården och uterummet. Det generösa vardagsrummet rymmer både en matplats och en mysig soffgrupp, vilket gör det till en perfekt plats för familjens samlingspunkter. Den magnifika trädgården omfamnar hela tomten på 1054 kvadratmeter och ger dig utrymme att njuta av det natursköna läget. Här kan barnen leka fritt och utforska den vackra omgivningen. Läget är barnvänligt och naturnära, vilket ger er möjlighet att uppleva naturen och samtidigt ha närhet till service och bekvämligheter. Med närhet till fina badstränder, shopping på Center Syd och en förstklassig golfbana finns det alltid något att göra. Dessutom är pendlingsmöjligheterna utmärkta med närhet till E6:an, vilket gör det enkelt att ta sig till regionens alla större städer. Välkommen till denna familjevilla som erbjuder allt du kan önska dig - ett stort och välplanerat hem, naturnära omgivningar och en trädgård som kommer att bli er egen oas!

  • Plus
Hagagatan 13, null, Svalövs kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30

Hagagatan 13

Villa
Svalövs kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
1 595 000 kr
87 + 90 m²
4 rum
1 181 m² tomt

Välkommen till denna mysiga 1-plansvilla med källare på Hagagatan 13 i naturnära Röstånga. Detta är en gedigen retrovilla från 1956 där beprövad byggtekning var ledorden. Med sina tre sovrum erbjuder denna bostad gott om utrymme för en familj eller för den som behöver extra rum för arbete eller hobby. Behöver du mer utrymme så finns det alla möjligheter att inreda vindsplanet också. Även om det finns en visst renoveringsbehov så finns det massor av charmiga originaldetaljer från 50-talet som ger huset dess karaktär. Här kan du skapa ditt drömhem och ge det din personliga touch. Den genomtänkta planlösningen gör att samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket underlättar vardagen. Här kan du njuta av lugnet och den trivsamma atmosfären som detta hem erbjuder. Med en källare har du otroligt bra utrymme till både förvaring och plats för din hobby. Den stora och lummiga tomten om 1181 kvadratmeter ger utrymme för lek, odling och avkoppling utomhus. Du kan njuta av naturen och ta in frisk luft på din egen tomt och i dess förlängning har du en grönskande oas med en liten å som livsnerv åt grönskan. Beläget i Röstånga, har du närhet till vacker natur och fina vandringsstråk. Här kan du uppleva det bästa av landsbygd och samtidigt ha bekvämt avstånd till ett flertal större städer. Denna 87 kvadratmeter stora villa är ett perfekt boende för dig som söker ett mindre boende med bra bonusytor i källaren i naturskön miljö. Ta chansen att skapa ditt drömhem och njut av allt detta område har att erbjuda!

  • Plus
Byvägen 20, Revingeby, Lunds kommun

Byvägen 20

Villa
Revingeby, Lunds kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
4 175 000 kr
180 m²
6 rum
532 m² tomt

Välkommen till Byvägen 20, ett förtrollande korsvirkeshus från 1850! Detta hem är omgivet av en idyllisk miljö med vidsträckta hästhagar som grannar, vilket ger en genuin lantlig atmosfär. Detta charmiga hus har under årens lopp genomgått en noggrann renovering som med största omsorg har bevarat dess autentiska karaktär samtidigt som det har uppdaterats för att erbjuda dagens komfort och bekvämligheter. Den gamla öppna spisen i köket och den vackra kakelugnen i vardagsrummet är älskade originaldetaljer som har bevarats och ger huset en charm och som samtidigt sprider skön värme under kalla vinterdagar. Förra året satte man in en ny luft/vattenvärmepump som ger ett effektivt och energisnålt uppvärmningssystem. Bottenvåningen har utrustats med golvvärme som ger bostaden fin komfort så att man slipper kalla golv. När du kliver in i huset möts du av rustika plankgolv och synliga takbjälkar och atmosfären är helt enkelt unik. Här kan du verkligen känna husets själ och finna harmoni i varje vrå. På ovanvåningen finner du ett generöst allrum med ett stort rundat gavelfönster som ramar in en hisnande utsikt över de grönskande hästhagarna. Detta rum är en dröm för den som vill använda det som målarateljé eller bara njuta av panoramautsikten. Huset erbjuder också fyra rymliga sovrum och två eleganta badrum, vilket gör det perfekt för familjen. En annexbyggnad rymmer tvättstugan och erbjuder även en dusch och toalett, vilket är en praktisk lösning om du planerar att njuta av den härliga badtunnan i trädgården. Trädgården är en blomstrande oas tack vare ägarens passion för rosor, och under sommaren omvandlas den till en färgsprakande blomsterprakt. Marken är dekorerad med vackra naturstenar som ger en extra touch av skönhet till denna redan idylliska plats. När du blir en del av Revingebys samfällighet får du ytterligare förmåner, inklusive möjligheten att fiska i Krankesjön och att låna båt och släp för dina äventyr. Att bosätta sig på Byvägen 20 innebär att du inte bara får ett vackert hem, utan också en gemenskap och en livsstil som är svår att motstå. Välkommen till ditt nya drömhem!

Visar alla 4