SkandiaMäklarna Kävlinge

SkandiaMäklarna Kävlinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kastanjevägen 18, Emyhill, Kävlinge kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30

Kastanjevägen 18

Villa
Emyhill, Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
4 295 000 kr
144 + 43 m²
5 rum
614 m² tomt

Välkommen till Kastanjevägen 18! Ett välplanerat hus beläget i ett barnvänligt och tryggt området i Kävlinge. . Med sina 144 kvadratmeter erbjuder denna villa en flexibel planlösning som passar perfekt till barnfamiljen. Stora kostnader för nytt tak, nya fönster och ny värmepump är tagna och underhållsarbete samt renoveringar har skett fortlöpande genom åren. Bostaden upplevs ljus och luftig som ger en god känsla i hela huset. En trevlig trädgård som till största delen är gräsbeklädd. Här finns ett trädäck som ger möjlighet till en loungegrupp eller matplats, perfekt för utomhusmiddagar eller avkoppling. Trädgården ligger i ett sydväst läge vilket ger uteplatsen många soltimmar. För den praktiskt lagda finns plats för två bilar på uppfarten samt ett garage och i anslutning finns ett hobbyrum som medför chansen till lite hemmasnickeri. Dessutom finns ett uterum där man kan förlänga sommaren. Läget är familjevänligt och huset är beläget på en återvändsgata, vilket bidrar till en lugn och säker miljö. Fastigheten är belägen 5 minuters cykelväg från Kävlinge station där man enkelt tar sig vidare till de flesta närliggande orter och städer. Barnfamiljen har lekplatser i närområdet samt både förskola och skola. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Södra Rörum Wästantorp 4603, Fritidsbyn Wästantorp, Hörby kommun

Södra Rörum Wästantorp 4603

Fritidshus
Fritidsbyn Wästantorp, Hörby kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
550 000 kr
59 m²
4 rum

Välkomna till Wästanstorp 4603, ett naturskönt åretruntboende eller fritidshus beläget på härlig skogstomt! Huset har en arrendetomt och är en del av samfällighetsföreningen på Wästantorp som ansvarar för vägar, vatten, fotbollsplan och pool. Här trivs familjen som vill ha ett smultronställe att åka till på sommaren och helger eller för dig som söker ett litet och rogivande hem. Här finns mycket att göra under hela året om du gillar skog och natur. Du har bra service i både Höör och Hörby som du når på ca 10 minuters bilfärd från Wästantorp. I närheten finns även Kvesarumssjön, Sjöbergasjön och Bosarpssjön! Varmt välkomna till visningen i härlig skogsmiljö!

Kvarngatan 29B, null, Kävlinge kommun

Kvarngatan 29B

Lägenhet
Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
6 120 kr/mån
13 636 kr/m²

Välkommen till Kvarngatan 29B där vi nu har nöjet att förmedla denna centralt belägna lägenhet. Bostaden ligger högst upp på våning tre i en välskött fastighet som uppfördes i början på 40-talet. Denna trivsamma tvårumslägenhet är genomgående och upplevs som ljus tack vare sitt läge högt upp och stora fönsterpartier i två väderstreck. Med sin välplanerade planlösning och charmiga atmosfär erbjuder den en bekväm och inbjudande bostadsmiljö. En av de stora fördelarna med denna bostad är dess oslagbara läge. Lägenheten är endast en kort promenad från Kävlinges järnvägsstation, vilket gör den perfekt för pendlare och de som vill utforska närliggande städer som Malmö och Lund. Simhallen finns också inom bekvämt räckhåll, perfekt för den som älskar att simma eller träna. När det kommer till shopping och andra bekvämligheter behöver du inte gå långt. Du hittar ett brett utbud av affärer och serviceinrättningar i närheten, vilket gör vardagen både praktisk och enkel. För den som gillar att njuta av naturen erbjuder Kävlinge vackra promenadstråk längs Kävlingeån. Det är den perfekta platsen att ta en avkopplande promenad längs vattnet och njuta av den natursköna omgivningen. Varmt välkommen på visning!

Eddavägen 6B, null, Kävlinge kommun

Eddavägen 6B

Tomt
Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
1 200 000 kr
501 m² tomt

Drömmer ni om att bygga en egen villa, där tomten inte är bunden till något byggföretag utan dina idéer kan flöda fritt? Då kan jag presentera denna härligt uppväxta tomt i Löddeköpinge. Tomten ligger mellan husen med fin växtlighet. Inte långt ifrån tomten finns handelsplats Center syd med ett stort utbud av affärer och butiker. Lödde centrum erbjuder frisörer, tandläkare, en mindre ICA-butik och med närhet till motorvägen för snabb pendling till närliggande orter och städer. I Löddeköpinge finns ett trevligt utbud med aktiviteter för både ung som gammal och en hel del guldkorn finns på denna vackra ort och därför är inflyttningen från storstäderna stor. En tomtarea på 501 kvm där man enligt detaljplanen får bygga 4,5 meter från tomtgränsen och grannarna. En tredjedel av tomten får bebyggas med byggnadshöjd på 3,5 meter där det inte är prickad mark. Byggnadshöjden ska räknas upp till skärningen mellan fasadplanet och ett plan som med 45 graders lutning inåt byggnaden berör byggnadens tak. Att koppla på vatten och avlopp till fastigheten kostar 192 597 kr (2024 års taxa, uppgift från kommunen). Inkoppling av el med EON - 50 000 kr (ink moms) för anslutning med en säkring på 16-25 ampere på en anslutningspunkt inom 200 meter. Det finns flera anslutningspunkter inom 200 m, men vi vet inte om de är fullt belastade, den infon kan man först få när det har skickats in ett förhandsbesked från behörig elektriker. Ingen byggbar yta är satt, utan bygglov granskas och godkänns från kommunen. Vid ytterligare frågor gällande byggnation, vänligen kontakta bygglovsavdelningen på Kävlinge kommun tel nr: 046-739000. Ni är välkomna att åka till och beträda tomten, titta på filerna och bilderna där vi har kompletterat med kommunens detaljplan. Vid intresse får ni gärna kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Vikhögsvägen 184-0, Löddeköpinge - Vikhög, Kävlinge kommun

Vikhögsvägen 184-0

Villa
Löddeköpinge - Vikhög, Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
13 000 000 kr
6 rum
4 800 m² tomt

ETT UNIKT PRESTIGEBOENDE OCH EN FANTASTISK MILJÖ ÄR TILL SALU FÖR FINSMAKARERN! Välkommen till Vikhögsvägen 184-0, där historia möter modern komfort och där drömmar om ett pittoreskt liv mellan Löddeköpinge och det charmiga fiskeläget Vikhög kan bli verklighet. Här erbjuder vi dig en unik möjlighet att äga Fasangården, en historisk skola från slutet av 1800-talet som har förvandlats till ett exklusivt boende med en matstudio som har fångat såväl lokalinvånarnas som internationella celebriteters hjärtan. Denna vackra egendom är belägen på en generös tomt om hela 4800 kvadratmeter, omgärdad av frodiga trädgårdar som blomstrar i all sin prakt. Här finner du även ett orangeri och ett växthus som är perfekta för den som älskar trädgårdsarbete eller drömmer om att odla egna växter och blommor året runt. Fasangården erbjuder mer än bara en underbar trädgårdsmiljö. Den består av två separata bostadshus som för närvarande genererar hyresintäkter och öppnar upp för en mängd möjligheter. Matstudion i sig är en pärla som har blivit en central punkt för traktens gastronomiska scen. Med den här platsen har du möjlighet att fortsätta dra in besökare och stärka din kulinariska passion. Alternativt kan du omvandla Matstudion till kontorslokaler, en butik eller ännu en bekväm lägenhet. INFLYTTNING SKER I SLUTET AV SOMMAREN. ÄR DETTA ETT PROJEKT FÖR ER? KONTAKTA MIG REDAN IDAG FÖR EN EXKLUSIV VISNING!

Rådmansvägen 24, null, Staffanstorps kommun

Rådmansvägen 24

Villa
Staffanstorps kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
4 650 000 kr
174 m²
6 rum
522 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa i ett lugnt bostadsområde nära skola, förskola och affärer. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas på med sina 174 kvadratmeter. Tillbyggnaden ger dig oanade möjligheter! Här kan du skapa en företagsdel, ett hobbyrum eller ett extra sovrum - bara fantasin sätter gränserna! Detta hem erbjuder en lättskött trädgård med både stort uterum, trädäck och en ovanmark pool - perfekt för sommarens soliga dagar. Tomten är insynsskyddad, vilket ger dig lugn och ro att njuta av din privata oas. Inne i huset möts du av ett stort och välplanerat vardagsrum, där både soffgrupp och matbord får plats. Här finns även ett separat kök med gott om förvaring och arbetsbänkar samt en rymlig matplats. Med tre sovrum finns det gott om plats för hela familjen, men möjligheten finns även att skapa ytterligare två sovrum om så önskas. Med närhet till kommunikationer och alla bekvämligheter du kan tänka dig, är detta verkligen ett drömhem för både barnfamiljer och företagare. Visst renoveringsbehov ger dig möjligheten att sätta din personliga prägel och skapa ditt drömboende. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i Staffanstorp. Kontakta oss idag för mer information och boka din visning!

Sorkvägen 4, Hofterup, Kävlinge kommun

Sorkvägen 4

Villa
Hofterup, Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
5 150 000 kr
88 m²
2 rum
700 m² tomt

I denna nybyggda Villa Hjälmseryd från Smålandsvillan har man 88 kvm boarea på bottenplanet men kan med en inredningsbar ovanvåning växa till hela 157 kvm. Om du önskar att bostaden skall vara inredd med en ovanvåning i enlighet med ritningen så kan Smålandsvillan ombesörja detta. Köpeskillingen ligger då 5750 000 kr. Bostaden har idag ett sovrum men efter att ovanvåningen blivit inredd kan huset erbjuda hela 5 sovrum. Den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum blir en härlig social yta som känns luftigt och modern. De stora fönsterpartierna ger bostaden ett fint ljusflöde och från vardagsrummet har man också utgång till den tilltänkta uteplatsen. I Hofterup bor man i mysig skogsmiljö och är rena idyllen för barnfamiljen. Här finns både förskola och en nybyggd grundskola F-6 med gott renommé, vilket gör detta till ett idealiskt område för barnen att växa upp i. På 10 minuter når man till både fina badstränder, shopping på Center Syd och en förstklassig golfbana. Med sin nära anslutning till E6:an så pendlar man snabbt in till ett flertal större städer. Kanske är detta ditt blivande drömhem? Varmt välkommen på visning!

Väverigatan 7, 24431 Kävlinge, Kvarnparken, Kävlinge kommun
  • Budgivning pågår

Väverigatan 7, 24431 Kävlinge

Lägenhet
Kvarnparken, Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
2 750 000 kr
93 m²
3 rum
vån 1/3
6 952 kr/mån
29 570 kr/m²

Välkommen till Väverigatan 7, en välplanerad och trivsam hörnlägenhet i markplan på ett av Kävlinges mest attraktiva lägen. Denna bostad erbjuder en generös och social atmosfär med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den öppna planlösningen förenar vardagsrumsdelen och köksdelen genom en generös matplats, vilket skapar en harmonisk helhet. Lägenheten upplevs som ljus och inbjudande tack vare ljusinsläpp från både terrassdörr och flera fönsterpartier. Från vardagsrummet leder en terrassdörr ut till den stora inglasade uteplatsen där man har ett extra rum under sommarhalvåret. Här har du en magnifik utsikt över grönskande och lummiga omgivningar med Kävlingeån i blickfånget. Här kan du verkligen njuta av naturen året runt och uppleva alla dess skiftande nyanser, vilket gör detta boende till en oas längs ån. Lägenheten har två välplanerade sovrum varav man idag har det ena som arbetsrum. Det nuvarande sovrummet imponerar med sin rymlighet och erbjuder även plats för en arbetsplats om så önskas. Bostaden har både en gästtoalett och ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torkskåp vilket ökar bekvämligheten i vardagen. Boendet är i utmärkt skick och har omhändertagits med omsorg sedan det byggdes 2004/05. I närområdet finner du bekvämligheter som matbutik, restaurang/pub, bibliotek, folktandvård och vårdcentral. Centralt i Kävlinge finns ett rikt utbud av butiker och service samt tågstation för smidig kommunikation. Varmt välkomna på visning – här får du möjlighet att uppleva allt detta fantastiska boende har att erbjuda!

  • Hiss
Hagagatan 13, null, Svalövs kommun

Hagagatan 13

Villa
Svalövs kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
1 595 000 kr
87 + 90 m²
4 rum
1 181 m² tomt

Välkommen till denna mysiga 1-plansvilla med källare på Hagagatan 13 i naturnära Röstånga. Detta är en gedigen retrovilla från 1956 där beprövad byggtekning var ledorden. Med sina tre sovrum erbjuder denna bostad gott om utrymme för en familj eller för den som behöver extra rum för arbete eller hobby. Behöver du mer utrymme så finns det alla möjligheter att inreda vindsplanet också. Även om det finns en visst renoveringsbehov så finns det massor av charmiga originaldetaljer från 50-talet som ger huset dess karaktär. Här kan du skapa ditt drömhem och ge det din personliga touch. Den genomtänkta planlösningen gör att samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket underlättar vardagen. Här kan du njuta av lugnet och den trivsamma atmosfären som detta hem erbjuder. Med en källare har du otroligt bra utrymme till både förvaring och plats för din hobby. Den stora och lummiga tomten om 1181 kvadratmeter ger utrymme för lek, odling och avkoppling utomhus. Du kan njuta av naturen och ta in frisk luft på din egen tomt och i dess förlängning har du en grönskande oas med en liten å som livsnerv åt grönskan. Beläget i Röstånga, har du närhet till vacker natur och fina vandringsstråk. Här kan du uppleva det bästa av landsbygd och samtidigt ha bekvämt avstånd till ett flertal större städer. Denna 87 kvadratmeter stora villa är ett perfekt boende för dig som söker ett mindre boende med bra bonusytor i källaren i naturskön miljö. Ta chansen att skapa ditt drömhem och njut av allt detta område har att erbjuda!

  • Plus
Södergatan 24A, 24130 Eslöv, null, Eslövs kommun
  • Budgivning pågår

Södergatan 24A, 24130 Eslöv

Lägenhet
Eslövs kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
575 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
5 397 kr/mån
9 746 kr/m²

Välkomna till Södergatan 24A, en genomgående lägenhet högst upp på våning tre. Här har man påbörjat en renovering och har tagit bort mycket av det gamla och det är bara för dig att ta vid och välja dina önskvärda materialval och få lägenheten precis som du vill ha den! Lägenheten är mycket lättmöblerad med stora rum och bra förvaring. Köket har rymlig matplats, hallen är utrustat med många garderober, badrummet helkaklat och vardagsrummet rymmer både matbord och soffgrupp. Här bor du i citynära läge med stationen alldeles runt hörnet. Bostaden har uppfräschningsbehov så här har du alla möjligheter att skapa ditt eget drömboende!

Mårtensgatan 4, Kävlinge, Kävlinge kommun

Mårtensgatan 4

Övrigt
Kävlinge, Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
3 700 000 kr
598 m² tomt

Mitt på handelsstråket i centrala Kävlinge ligger denna charmiga fastigheten som idag har en caféverksamhet på bottenplan och en hyreslägenhet på andra plan. Här är en god möjlighet för dig som vill fortsätta att driva caféverksamhet eller för den som vill ha en affärslokal/kontorslandskap på bästa skyltläge. Kävlinge har gått från att vara en by till att bli en stad. Med den stora och expansiva utvecklingen, nyproducerade bostäder och en ny stadsdel som växer fram, har detta blivit en populär kommun för närliggande städer.

Byvägen 20, Revingeby, Lunds kommun

Byvägen 20

Villa
Revingeby, Lunds kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
4 175 000 kr
180 m²
6 rum
532 m² tomt

Välkommen till Byvägen 20, ett förtrollande korsvirkeshus från 1850! Detta hem är omgivet av en idyllisk miljö med vidsträckta hästhagar som grannar, vilket ger en genuin lantlig atmosfär. Detta charmiga hus har under årens lopp genomgått en noggrann renovering som med största omsorg har bevarat dess autentiska karaktär samtidigt som det har uppdaterats för att erbjuda dagens komfort och bekvämligheter. Den gamla öppna spisen i köket och den vackra kakelugnen i vardagsrummet är älskade originaldetaljer som har bevarats och ger huset en charm och som samtidigt sprider skön värme under kalla vinterdagar. Förra året satte man in en ny luft/vattenvärmepump som ger ett effektivt och energisnålt uppvärmningssystem. Bottenvåningen har utrustats med golvvärme som ger bostaden fin komfort så att man slipper kalla golv. När du kliver in i huset möts du av rustika plankgolv och synliga takbjälkar och atmosfären är helt enkelt unik. Här kan du verkligen känna husets själ och finna harmoni i varje vrå. På ovanvåningen finner du ett generöst allrum med ett stort rundat gavelfönster som ramar in en hisnande utsikt över de grönskande hästhagarna. Detta rum är en dröm för den som vill använda det som målarateljé eller bara njuta av panoramautsikten. Huset erbjuder också fyra rymliga sovrum och två eleganta badrum, vilket gör det perfekt för familjen. En annexbyggnad rymmer tvättstugan och erbjuder även en dusch och toalett, vilket är en praktisk lösning om du planerar att njuta av den härliga badtunnan i trädgården. Trädgården är en blomstrande oas tack vare ägarens passion för rosor, och under sommaren omvandlas den till en färgsprakande blomsterprakt. Marken är dekorerad med vackra naturstenar som ger en extra touch av skönhet till denna redan idylliska plats. När du blir en del av Revingebys samfällighet får du ytterligare förmåner, inklusive möjligheten att fiska i Krankesjön och att låna båt och släp för dina äventyr. Att bosätta sig på Byvägen 20 innebär att du inte bara får ett vackert hem, utan också en gemenskap och en livsstil som är svår att motstå. Välkommen till ditt nya drömhem!

Visar alla 12