Mäklare Irja Forsberg Holst

Irja Forsberg Holst

Om mig

Efter 25 år i branschen med nomineringar, utmärkelser och rekommendationer, är mitt arbete lika roligt om inte ännu roligare idag. Min 10-åriga bakgrund som undersköterska, har varit en stor styrka i samtalen med människor i olika livssituationer. Många härliga köpare och säljare som med min översociala läggning, blivit vänner för livet. Jag bor i Furulund sedan 1990 med min man och katt och har två utflugna barn och är stolt mormor till tre barnbarn.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vikhögsvägen 184-0, Löddeköpinge - Vikhög, Kävlinge kommun

Vikhögsvägen 184-0

Villa
Löddeköpinge - Vikhög, Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
13 000 000 kr
6 rum
4 800 m² tomt

ETT UNIKT PRESTIGEBOENDE OCH EN FANTASTISK MILJÖ ÄR TILL SALU FÖR FINSMAKARERN! Välkommen till Vikhögsvägen 184-0, där historia möter modern komfort och där drömmar om ett pittoreskt liv mellan Löddeköpinge och det charmiga fiskeläget Vikhög kan bli verklighet. Här erbjuder vi dig en unik möjlighet att äga Fasangården, en historisk skola från slutet av 1800-talet som har förvandlats till ett exklusivt boende med en matstudio som har fångat såväl lokalinvånarnas som internationella celebriteters hjärtan. Denna vackra egendom är belägen på en generös tomt om hela 4800 kvadratmeter, omgärdad av frodiga trädgårdar som blomstrar i all sin prakt. Här finner du även ett orangeri och ett växthus som är perfekta för den som älskar trädgårdsarbete eller drömmer om att odla egna växter och blommor året runt. Fasangården erbjuder mer än bara en underbar trädgårdsmiljö. Den består av två separata bostadshus som för närvarande genererar hyresintäkter och öppnar upp för en mängd möjligheter. Matstudion i sig är en pärla som har blivit en central punkt för traktens gastronomiska scen. Med den här platsen har du möjlighet att fortsätta dra in besökare och stärka din kulinariska passion. Alternativt kan du omvandla Matstudion till kontorslokaler, en butik eller ännu en bekväm lägenhet. INFLYTTNING SKER I SLUTET AV SOMMAREN. ÄR DETTA ETT PROJEKT FÖR ER? KONTAKTA MIG REDAN IDAG FÖR EN EXKLUSIV VISNING!

Rådmansvägen 24, null, Staffanstorps kommun

Rådmansvägen 24

Villa
Staffanstorps kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
4 650 000 kr
174 m²
6 rum
522 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa i ett lugnt bostadsområde nära skola, förskola och affärer. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas på med sina 174 kvadratmeter. Tillbyggnaden ger dig oanade möjligheter! Här kan du skapa en företagsdel, ett hobbyrum eller ett extra sovrum - bara fantasin sätter gränserna! Detta hem erbjuder en lättskött trädgård med både stort uterum, trädäck och en ovanmark pool - perfekt för sommarens soliga dagar. Tomten är insynsskyddad, vilket ger dig lugn och ro att njuta av din privata oas. Inne i huset möts du av ett stort och välplanerat vardagsrum, där både soffgrupp och matbord får plats. Här finns även ett separat kök med gott om förvaring och arbetsbänkar samt en rymlig matplats. Med tre sovrum finns det gott om plats för hela familjen, men möjligheten finns även att skapa ytterligare två sovrum om så önskas. Med närhet till kommunikationer och alla bekvämligheter du kan tänka dig, är detta verkligen ett drömhem för både barnfamiljer och företagare. Visst renoveringsbehov ger dig möjligheten att sätta din personliga prägel och skapa ditt drömboende. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i Staffanstorp. Kontakta oss idag för mer information och boka din visning!

Mårtensgatan 4, Kävlinge, Kävlinge kommun

Mårtensgatan 4

Övrigt
Kävlinge, Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
3 700 000 kr
598 m² tomt

Mitt på handelsstråket i centrala Kävlinge ligger denna charmiga fastigheten som idag har en caféverksamhet på bottenplan och en hyreslägenhet på andra plan. Här är en god möjlighet för dig som vill fortsätta att driva caféverksamhet eller för den som vill ha en affärslokal/kontorslandskap på bästa skyltläge. Kävlinge har gått från att vara en by till att bli en stad. Med den stora och expansiva utvecklingen, nyproducerade bostäder och en ny stadsdel som växer fram, har detta blivit en populär kommun för närliggande städer.

Visar alla 3