Mäklare Marcus Hedin

Marcus Hedin

Om mig

Mitt namn är Marcus Hedin och jag bor tillsammans med min fästmö, vår lille son samt hunden i en villa i Löddeköpinge. Jag älskar att utmana mig själv och det gör jag gärna på fotbollsplanen med den lokala föreningen som vi även är sponsorer till. Jag har alltid jobbat med serviceyrken och jag tycker om att skapa relationer, träffa nya människor och vänner. Därför var det självklart för mig att bli fastighetsmäklare. Mitt mål är att du som kund vill rekommendera mig till närstående och vänner.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Petrus väg 46, Barsebäcks by, Kävlinge kommun

Petrus väg 46

Radhus
Barsebäcks by, Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
3 295 000 kr
106 m²
5 rum
6 302 kr/mån
31 085 kr/m²

Välkommen till Petrus väg 46! En bostad som genomsyras av ljus och modern design där varje kvadratmeter har optimerats på bästa sätt! Denna charmiga bostad erbjuder två våningar som rymmer en underbar sällskapsyta, kök och ett fräscht badrum på entréplanet. Dessutom finns hela fyra rymliga sovrum och ett stilfullt badrum på övervåningen. Här kan du och din familj trivas och leva bekvämt i en miljö där det är lätt att känna sig hemma. Bostaden erbjuder även en liten, välskött trädgårdstäppa och en uteplats med ett trädäck där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Det är den perfekta platsen för avkoppling och sociala stunder med nära och kära. Intill bostaden finns en egen parkeringsplats för din bil, och ett förråd i nära anslutning till bostaden. När du bor på Petrus väg 46, kan du njuta av en bekväm och lättskött livsstil som ger dig en känsla av att bo i en villa samtidigt som du befinner dig i en charmig och barnvänlig bymiljö. Det bästa är att bostaden är energieffektiv, vilket innebär låga årliga energikostnader och ett mer hållbart boende. Välkommen till ditt nya hem på Petrus väg 46, där modern komfort och trivsamhet förenas i en perfekt harmoni.

Framtidsgatan 4B, Kävlinge, Kävlinge kommun

Framtidsgatan 4B

Lägenhet
Kävlinge, Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
1 395 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/3
3 400 kr/mån
28 469 kr/m²

Välkommen till Framtidsgatan 4B! Med glädje kan jag nu introducera denna charmiga tvårumslägenhet med en trevlig balkong och en uteplats belägen på markplan. Denna bostad erbjuder en bekväm livsstil med sitt utmärkta läge nära stadens centrum och tågstationen. Kombinationen av närhet till bekvämligheter och utmärkt prisvärda avgifter gör detta boende särskilt lockande. Ägaren har nyligen uppdaterat badrummet, vilket ger det en fräsch och modern känsla. Både sovrummet och vardagsrummet är rymliga och erbjuder gott om plats. Sovrummet har tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng och i vardagsrummet finns gott om plats för en stor soffa samt matbord. Från sovrummet har du tillgång till en härlig balkong, som leder vidare till den mysiga uteplatsen med en liten trädgårdstäppa. Här finns möjligheter för den trädgårdsintresserade att odla och plantera. Denna lägenhet har gott om förvaringsmöjligheter med en garderob i sovrummet samt en klädkammare i hallen. Inom gångavstånd ligger tågstationen där du tar dig till närliggande orter och städer med enkelhet! Om detta låter som din framtida bostad är du varmt välkommen att boka en visning för att se den själv!

Visar alla 2