Mäklare Marcus Hedin

Marcus Hedin

Om mig

Mitt namn är Marcus Hedin och jag bor tillsammans med min fästmö, vår lille son samt hunden i en villa i Löddeköpinge. Jag älskar att utmana mig själv och det gör jag gärna på fotbollsplanen med den lokala föreningen som vi även är sponsorer till. Jag har alltid jobbat med serviceyrken och jag tycker om att skapa relationer, träffa nya människor och vänner. Därför var det självklart för mig att bli fastighetsmäklare. Mitt mål är att du som kund vill rekommendera mig till närstående och vänner.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kastanjevägen 18, Emyhill, Kävlinge kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30

Kastanjevägen 18

Villa
Emyhill, Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
4 295 000 kr
144 + 43 m²
5 rum
614 m² tomt

Välkommen till Kastanjevägen 18! Ett välplanerat hus beläget i ett barnvänligt och tryggt området i Kävlinge. . Med sina 144 kvadratmeter erbjuder denna villa en flexibel planlösning som passar perfekt till barnfamiljen. Stora kostnader för nytt tak, nya fönster och ny värmepump är tagna och underhållsarbete samt renoveringar har skett fortlöpande genom åren. Bostaden upplevs ljus och luftig som ger en god känsla i hela huset. En trevlig trädgård som till största delen är gräsbeklädd. Här finns ett trädäck som ger möjlighet till en loungegrupp eller matplats, perfekt för utomhusmiddagar eller avkoppling. Trädgården ligger i ett sydväst läge vilket ger uteplatsen många soltimmar. För den praktiskt lagda finns plats för två bilar på uppfarten samt ett garage och i anslutning finns ett hobbyrum som medför chansen till lite hemmasnickeri. Dessutom finns ett uterum där man kan förlänga sommaren. Läget är familjevänligt och huset är beläget på en återvändsgata, vilket bidrar till en lugn och säker miljö. Fastigheten är belägen 5 minuters cykelväg från Kävlinge station där man enkelt tar sig vidare till de flesta närliggande orter och städer. Barnfamiljen har lekplatser i närområdet samt både förskola och skola. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Eddavägen 6B, null, Kävlinge kommun

Eddavägen 6B

Tomt
Kävlinge kommun
SkandiaMäklarna Kävlinge
1 200 000 kr
501 m² tomt

Drömmer ni om att bygga en egen villa, där tomten inte är bunden till något byggföretag utan dina idéer kan flöda fritt? Då kan jag presentera denna härligt uppväxta tomt i Löddeköpinge. Tomten ligger mellan husen med fin växtlighet. Inte långt ifrån tomten finns handelsplats Center syd med ett stort utbud av affärer och butiker. Lödde centrum erbjuder frisörer, tandläkare, en mindre ICA-butik och med närhet till motorvägen för snabb pendling till närliggande orter och städer. I Löddeköpinge finns ett trevligt utbud med aktiviteter för både ung som gammal och en hel del guldkorn finns på denna vackra ort och därför är inflyttningen från storstäderna stor. En tomtarea på 501 kvm där man enligt detaljplanen får bygga 4,5 meter från tomtgränsen och grannarna. En tredjedel av tomten får bebyggas med byggnadshöjd på 3,5 meter där det inte är prickad mark. Byggnadshöjden ska räknas upp till skärningen mellan fasadplanet och ett plan som med 45 graders lutning inåt byggnaden berör byggnadens tak. Att koppla på vatten och avlopp till fastigheten kostar 192 597 kr (2024 års taxa, uppgift från kommunen). Inkoppling av el med EON - 50 000 kr (ink moms) för anslutning med en säkring på 16-25 ampere på en anslutningspunkt inom 200 meter. Det finns flera anslutningspunkter inom 200 m, men vi vet inte om de är fullt belastade, den infon kan man först få när det har skickats in ett förhandsbesked från behörig elektriker. Ingen byggbar yta är satt, utan bygglov granskas och godkänns från kommunen. Vid ytterligare frågor gällande byggnation, vänligen kontakta bygglovsavdelningen på Kävlinge kommun tel nr: 046-739000. Ni är välkomna att åka till och beträda tomten, titta på filerna och bilderna där vi har kompletterat med kommunens detaljplan. Vid intresse får ni gärna kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Visar alla 2