Mäklare Adi Aganovic

Adi Aganovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tredalagatan 17B, Östermalm, Kristianstads kommun
 • Ons 6 mar kl 16:00
Tredalagatan 17B, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 2
Tredalagatan 17B, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 3

Tredalagatan 17B

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 015 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/4
4 260 kr/mån
27 986 kr/m²

Välkommen till denna pärla i hjärtat av Kristianstad. Här finner du en renoverad lägenhet med balkong, en planlösning som är noggrant utformad och där varje detalj har valts med omsorg. Det är en bostad som höjer ribban för livsstil och boende i staden. Det som verkligen utmärker denna lägenhet är de exklusiva materialvalen som skapar en omedelbar känsla av lyx och elegans. I kök och toalett finns påkostad kakel och klinkers. Samtliga rum har dimmerbelysning ansluten till Plejd. Förvaring i lägenheten är utmärkt med måttbeställda och inbyggda garderober från Elfa. Här är det bara att flytta rakt in i denna väl omhändertagna bostad! Föreningen är stabil och välskött, vilket ger trygghet och låga avgifter. Här finns även en hiss som gör boendet mer praktiskt. I Kristianstad och framförallt stadens mest attraktiva område Östermalm är allt nära! Du finner flera köpcentrum, butikstråk och aktiviteter i närheten, men bostaden är även ett stenkast från natursköna områden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och Tivoliparken. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
 • Hiss
Fjällbovägen 10, Fjälkinge, Kristianstads kommun
 • Mån 4 mar kl 15:00

Fjällbovägen 10

Villa
Fjälkinge, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 100 000 kr
116 + 116 m²
4 rum
1 540 m² tomt

Denna mysiga enplansvilla med källare på hörntomt kan nu bli din! I denna tidlösa 70-talsvilla snackar vi generösa ytor såväl inne som ute! Bostaden är smakfullt och genomtänkt renoverad för att både hålla över tid och ha plats till större sociala tillställningar. Huset är välplanerat med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum och gott om ljusinsläpp från flertalet fönster. Tre sovrum av tilltalande storlek, badrum samt källare med gillestuga, klädvård, tvättstuga och bekväma förvaringsutrymmen. Villan är fint belägen på stor och lättskött tomt med många möjligheter, uteplatser i både väster- och österläge vilket gör att man kan fånga solens alla timmar. Trädäcket på baksidan har sin egna pergola och sträcker sig över hela husets längd vilket ger ett trevligt utrymme att umgås på. Trädgården är generös till sin yta och här tillåts man att drömma sig bort och endast fantasin sätter gränserna! Garage samt uppfart med plats för flertalet bilar. Här bor man rymligt, enkelt och bekvämt! Oavsett hur man väljer att bo här så är läget lika kanon som husdrömmen kan bli. Bostaden ligger med gångavstånd till skola, förskola, busshållsplats och tågstation. I Fjälkinge bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv. Det är smidigt att pendla kollektivt och hoppar du på cykeln kan du nyttja cykelvägen som går via Hammar till Kristianstad. Tar man bilen kommer man direkt ut på E22:an och allt man behöver finns då en kort bilfärd bort. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Plus
Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm, Ljungdala, Hässleholms kommun
Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 2
Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 3

Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm

Lägenhet
Ljungdala, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
400 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
4 460 kr/mån
6 061 kr/m²

Nu släpper vi en trevlig och välplanerad bostad på Ljungdala! En bostad i form av en välskött och karismatisk tvåa belägen högst upp i huset. Charmigt uppfräschat kök i original med nya vitvaror, ljusa materialval genomgående, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare i ett, samt en rymlig hall med gott om plats för förvaring. I det stora sovrummet finns en stor inbyggd garderob och snyggt nytt golv som fortsätter i hall och vardagsrum. Det generösa vardagsrummet har härligt ljusinsläpp från sina tre stora fönster och med sin dörr ut mot balkongen som fångar solnedgången. Bostaden har under senare år fått nya karmarna och en uppfräschning av dörrarnas ytskikt i samtliga rum, nytt golv i sovrum, hall och vardagsrum samt ytskiktet renoverat i kök och sovrum. Här kan man välja mellan att flytta rakt in i den ombonande charmen eller att lägga en sista personlig touch - varför inte använda reparationsfonden på 6 252 kr som finns till bostaden? På Trebackalång bor ni i en kort promenad från området Läreda handelsplats och mataffärer såsom ICA Maxi, Willys och Lidl. Där finns även närhet till gym, padel och andra fritidsaktiviteter. Gångavstånd till busshållsplats samt bra cykelleder in till centrum. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

 • Premium
Nygårdsvägen 18C, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
 • Tis 27 feb kl 16:30
Nygårdsvägen 18C, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 2
Nygårdsvägen 18C, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 3

Nygårdsvägen 18C

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
850 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 997 kr/mån
12 057 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga trea på lugnt läge intill högskolan på Gamla Näsby. Lägenheten som ligger en halvtrappa upp är genomgående med två rejäla sovrom, kök med matplats och vardagsrum med utgång till balkong. På balkongen i västerläge kan du njuta av solen under eftermiddag och kväll. Under senare år har lägenheten renoverats med nyare ytskikt i modern stil. Badrummet som är helkaklat renoverades av föreningen i samband med stambytet 2009 och är utrustat med tvättmaskin, vilket förenklar vardagen. Brf Vipan är en mycket välskött förening där stora renoveringar såsom stambyte, takbyte och fönsterbyte har genomförts. Trots det är månadsavgifterna fortsatt låga. Området är trevligt med närhet till Högskolan, Badriket, välsorterade mataffärer, gym, bra bussförbindelser och cykelavstånd till centrum. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
Mistelvägen 8, Ljungdala, Hässleholms kommun
 • Tis 5 mar kl 15:30
Mistelvägen 8, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 2
Mistelvägen 8, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 3

Mistelvägen 8

Villa
Ljungdala, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 795 000 kr
112 + 14 m²
5 rum
843 m² tomt

På lugn återvändsgata presenteras denna nyrenoverade enplansvilla med stort kök, trevliga sociala ytor och fyra sovrum. Ljusa materialval är genomgående för hela villan vilket skapar en modern helhet. Badrum och gästtoalett är helkaklade med exklusiva materialval. Golvvärme finns i hall, kök och badrum. Täljstenskamin höjer mysfaktorn och skapar tillsammans med fjärrvärme låga driftskostnader. I anslutning till såväl kök som tvättstuga finns uterum i sydostläge med utblick över den insynsskyddade trädgården. Utöver det finns även uteplats med belysning i samma väderstreck. På tomten finns även ett garage med plats för en bil och förvaring. Dessutom finns även ett större förråd i anslutning till garaget med egen dusch och pentry - kanske ett framtida gästhus? Läget är perfekt, med närhet till skolor, matbutiker och centrum får du en smidig och bekväm vardag. Inga fler stressiga resor för att handla eller hämta barnen – allt finns inom räckhåll. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
Hemvärnsvägen 4B, Norra Åsum, Kristianstads kommun
Hemvärnsvägen 4B, Norra Åsum, Kristianstads kommun, bild 2
Hemvärnsvägen 4B, Norra Åsum, Kristianstads kommun, bild 3

Hemvärnsvägen 4B

Lägenhet
Norra Åsum, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
850 000 kr
52,4 m²
2 rum
vån 1/2
3 572 kr/mån
16 221 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en välplanerad tvåa på första våning i omtyckta Norra Åsum! Här finns en rymlig hall, charmigt kök i original, sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett stort vardagsrum. Till vardagsrummet finns även, bäst av allt, en inglasad balkong där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssol när den är som bäst. Med nytt golv i både hall och sovrum, uppfräschat originalkök och badrum kan man välja mellan att flytta rakt in i den ombonande charmen eller att lägga en sista personlig touch - kanske i form av ett helt nytt kök eller bara en färgklick på en vägg. Oavsett passar denna tvåa till det mesta, första boende, övernattningslägenhet eller semesterbostad och med en parkeringsplats som ingår i avgiften kan det knappast bli bättre. Här bor du i en välskött förening i ett attraktivt område som har bra bussförbindelser både till stadens kärna såsom till havet i Åhus. Missa inte chansen och gör en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
Österlånggatan 3A, Östermalm, Kristianstads kommun
Österlånggatan 3A, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 2
Österlånggatan 3A, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 3

Österlånggatan 3A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
850 000 kr
42,1 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 345 kr/mån
20 190 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade 1,5a på Östermalm som erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och modern livsstil. Här finner du en fantastisk planlösning med en uppsatt vägg som skiljer sovrum med vardagsrum, som optimerar utrymmet på ett sätt som imponerar även den mest kräsne köparen. Lägenheten är belägen på första våningen med hiss till din komfort, vilket gör den idealisk för alla, oavsett ålder eller behov. Läget är i centrala Kristianstad på en av stadens bästa område, Östermalm, vilket innebär att du har staden vid din tröskel och bekvämligheten nära till hands. Men det som verkligen sätter denna lägenhet i en klass för sig är den underbara balkongen i söderläge. Här kan du njuta av eftermiddagssolen och skapa din egen lilla oas mitt i stadens pulserande liv. Interiört är villan fräsch och väldigt modern. Den har uppdaterats med nya vitvaror och präglas av en stil som passar den moderna köparen. Det är bara att flytta in och njuta av denna lyxiga oas mitt i Kristianstad. Föreningen är stabil och välskött, vilket ger trygghet och låga avgifter. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
 • Hiss
Almvägen 19A, 29141 Kristianstad, Egna Hem, Kristianstads kommun
Almvägen 19A, 29141 Kristianstad, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 2
Almvägen 19A, 29141 Kristianstad, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 3

Almvägen 19A, 29141 Kristianstad

Lägenhet
Egna Hem, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
695 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
2 333 kr/mån
19 857 kr/m²

Innanför den välkomnande varm gula fasaden på Egna hem finns nu en mysig etta på tredje våningen som kan bli din! Lägenheten erbjuder massiva trägolv som ger en varm och mjuk känsla att sätta fötterna på, och enkla basfärger som gör det enkelt för dig att inreda med dina egna möbler och färgval. I det lantliga vit gråa köket har du allt nära till hands, med gott om förvaring, moderna vitvaror och ergonomiskt placerad ugn. Längst in har du en mysig matplats intill fönstret där långa frukostar och middagar kan avnjutas. Vardagsrummet/sovrummet har plats till både dubbelsäng och soffa, och här finner du även utgången till balkongen med fin utsikt över intilliggande omgivningar. Hallen har två gardrober med bra förvaringsmöjligheter med närhet till badrum där du har egen toppmatad tvättmaskin och dusch. Givetvis erbjuder föreningen tvättstuga, tillgång till 2 förråd, kabel TV och fiber. Läget är fantastiskt, beläget i det lugna och fridfulla området Egna Hem. Du har närhet till skog och natur, vilket ger dig möjlighet att njuta vackra promenader och frisk luft. Samtidigt har du bekvämt gångavstånd till Coop och stadskärnan, vilket gör att du har alla nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

 • Premium
Skolgatan 5, Knislinge, Östra Göinge kommun
Skolgatan 5, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 2
Skolgatan 5, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 3

Skolgatan 5

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 295 000 kr
154 + 77 m²
6 rum
507 m² tomt

Den här rymliga och praktiska tvåplansvilla kan nu bli din! I denna bostad väljer du själv hur du vill bo, antingen i samma anda som föregående ägare, eller i något helt nytt där endast fantasin sätter gränserna. Planlösningen är designad för att möta alla familjers behov med sina generösa sällskapsytor. Vardagsrummet, köket och matplatsen smälter samman för att skapa en harmonisk atmosfär som bjuder in till både avkoppling och sociala sammankomster. Till den delen av bostaden följer en unik balkongupplevelse som sträcker sig över två sidor av huset. Detta är husets ultimata plats att avnjuta en kopp kaffe på morgonen eller kanske även en middag på kvällen med en fantastisk utsikt över bostadsområdet. På vardera plan finns badrum utrustade med golvvärme som gör morgonrutinerna till en ren fröjd. Den stora trädgården är en privat oas där familjen kan njuta av lugn och ro. Här kan barnen leka fritt och du kan koppla av med vänner och familj utan att behöva oroa dig för insyn från grannarna. Till tomten finns även en carport tillsammans med ett större förråd vilket ger bra förvaringsmöjligheter. Bostaden ligger lugnt på en lugn gata med förskola och grundskola (F-9) i närheten. Matbutik, handel, busshållsplatser och hjärtat i Knislinge är bara gångavstånd ifrån. För större utbud av affärer och nöjen tar man sig enkelt till Kristianstad antingen med buss eller bil. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
Per Svens Gränd 1, Hanaskog, Östra Göinge kommun
Per Svens Gränd 1, Hanaskog, Östra Göinge kommun, bild 2
Per Svens Gränd 1, Hanaskog, Östra Göinge kommun, bild 3

Per Svens Gränd 1

Villa
Hanaskog, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 195 000 kr
106 + 40 m²
4 rum
1 521 m² tomt

Bostaden är ett mysigt hus med en fasad i lantlig stil. Dess röda väggar kompletteras av fönster med ljusa karmar, vilket ger huset en fräsch och inbjudande atmosfär. När du kliver in i huset möts du av ett renoverat hem som kombinerar det moderna med det lantliga. Planlösningen är öppen och funktionell, vilket skapar en känsla av rymd och möjlighet att inreda efter dina egna önskemål. Det nyrenoverade köket i öppen anslutning till vardagsrummet ger utrymme för bra sällskapsytor med trevligt umgänge. De ljudisolerade fönstren och dörrarna säkerställer en fridfull atmosfär inomhus, oavsett omgivande ljud. Huset har tre sovrum fördelade på två våningsplan, vilket ger dig gott om plats för familj och gäster. Med toaletter på vardera våningsplan är bekvämligheten komplett och gör vardagen smidig. På tomten finns även ett stort isolerat garage med både plats för bilen samt stora ytor för förvaring både på bottenplan och ovanvåningen av garaget. Slutligen har tomten en sidobyggnad som används som förråd en praktisk funktion och ger extra lagringsutrymme för trädgårdsredskap, cyklar och andra tillbehör. Sammanfattningsvis erbjuder detta trivsamma hus i Hanaskog en perfekt blandning av charm, komfort och funktionalitet. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
Skolgatan 20, Östra Broby, Östra Göinge kommun
Skolgatan 20, Östra Broby, Östra Göinge kommun, bild 2
Skolgatan 20, Östra Broby, Östra Göinge kommun, bild 3

Skolgatan 20

Villa
Östra Broby, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 495 000 kr
114 + 64 m²
5 rum
1 083 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa beläget i det fina området Broby, där allt finns inom bekvämt räckhåll. Här har du en villa med ett fantastiskt läge och bekvämligheten av att ha allt du behöver inom bekvämt avstånd. Denna fastighet har genomgått omfattande och imponerande renoveringar under de senaste åren, där man under 2017 renoverade tak, kök, fasad, badrum och toalett samt att man även installerade nytt värmesystem - luft/vatten värmepump. Året innan dess har bostaden fått ännu mer kärlek med nya avlopp, ny el och även dränering har gjorts. Nyligen lades nytt golv på både nedan- och ovanvåningen vilket färdigställde det sista kring bostaden. Alla stora så som små investeringar har gjorts vilket gör villan helt inflyttningsklar till just dig! Med en bra planlösning ger det gott om utrymme för att njuta av ett bekvämt boende och skapa minnen med familj och vänner. Den stora trädgården tillsammans med den 25 kvm stora uteplatsen är ett riktigt paradis för både avkoppling och lek. Här kan du njuta av utomhuslivet och skapa en fridfull och rofylld atmosfär. Dessutom finns även ett stort garage på tomten med plats för den stora bilen samtidigt som där är gott om plats för annan förvaring. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
Tredalagatan 15C, Östermalm, Kristianstads kommun
 • Ons 6 mar kl 16:30
Tredalagatan 15C, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 2
Tredalagatan 15C, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 3

Tredalagatan 15C

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
3 403 kr/mån
24 545 kr/m²

Välkommen till Östermalm och denna moderna bostad bekvämt belägen på första våningen. Lägenheten har en välplanerad planlösning med ett elegant kök, större vardagsrum med balkong, mysigt sovrum samt ett helkaklat badrum - allt du egentligen behöver för en trivsam och bekväm vardag! Här erbjuds även inbyggda garderober vilket ger en smart förvaring och skapar en rymlig känsla i bostaden. Dessutom har du bekvämligheten av en tvättstuga i källaren med två självdoserande tvättmaskiner bara några trappsteg ifrån. Föreningen är stabil och välskött, vilket ger trygghet och låga avgifter. Här finns även en hiss som gör boendet mer praktiskt. I Kristianstad och framförallt stadens mest attraktiva område Östermalm är allt nära! Du finner flera köpcentrum, butikstråk och aktiviteter i närheten, men bostaden är även ett stenkast från natursköna områden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och Tivoliparken. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
 • Hiss
Hagtornsvägen 15, Odal/Vilan, Kristianstads kommun
Hagtornsvägen 15, Odal/Vilan, Kristianstads kommun, bild 2
Hagtornsvägen 15, Odal/Vilan, Kristianstads kommun, bild 3

Hagtornsvägen 15

Lägenhet
Odal/Vilan, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
995 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 014 kr/mån
13 537 kr/m²

Välkommen till denna fräscha och moderna lägenhet med en väldigt smart planlösning vilket ger en bekväm och rymlig vardag. Renoverat kök, ytskikt samt ett påkostat badrum med fina materialval där våtrumsintyg finns. Föreningen har nyligen bytt ut samtliga fönster till 3-glas, nytt modernt nyckelsystem (iLoq) samt byte av ytterdörr till säkerhetsdörr. Men det är inte bara själva lägenheten i sig som gör bostadsrätten speciell - i området har du förskola och lågstadieskola ett stenkast ifrån, vilket gör denna lägenhet smidig för familjer med små barn. Detta lugna område har utöver det närhet till allt du behöver. Vårdcentral, idrottsplats, handelsområde, kommunikation och E22 finns inom räckhåll, vilket gör den till perfekta platsen att bo på oavsett ålder eller familjesituation. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

 • Premium
 • Balkong

Visar alla 13