Mäklare Adi Aganovic

Adi Aganovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nitvägen 14, Vilshult, Olofströms kommun
  • Sön 4 aug kl 10:00
Nitvägen 14, Vilshult, Olofströms kommun, bild 2
Nitvägen 14, Vilshult, Olofströms kommun, bild 3

Nitvägen 14

Villa
Vilshult, Olofströms kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 495 000 kr
107 + 160 m²
4 rum
871 m² tomt

Vill du bo i en vacker och totalrenoverad familjevilla på lugnt och barnvänligt läge i mysiga Viltshult? Huset är totalrenoverat under år 2024 och med över 200 kvm boyta har man satsat på exklusiva materialval i mjuka, vänliga toner och fått till en planlösning som känns genomtänkt och välplanerad. Bostaden rymmer flertalet av sovrum och den öppna planlösningen tillsammans med det nybyggda trädäcket i anslutning till vardagsrum ger gott om plats för socialt umgänge och en känsla av rymd. Källarplan erbjuder dig stora ytor såsom två sovrum, badrum, tvättstuga och en stor gillestuga som är perfekt för mysiga kvällar med familjen. Badrummen och tvättstugan har golvvärme och är helkaklade, moderna och samtidigt tidlösa - bästa förutsättningarna för lugn och harmonisk start på dagen! En stor och insynsskyddad trädgård där man antingen fortsätter i samma spår som nuvarande ägare eller väljer att sätta sin helt egna prägel. Tomten omfamnas av en frodig skog som ger en känsla av avskildhet och lugn. På uppfarten finns det gott om plats för parkering men för den som vill ha bilen under tak erbjuds ett rejält garage med fjärrstyrd garageport. Låter det här som en dröm för dig? Låt det bli vardag och flytta in på Nitvägen 14 och njut! Bostaden är besiktigad med dolda fel försäkring! Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Liarumsvägen 635, Äsphult, Kristianstads kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Liarumsvägen 635, Äsphult, Kristianstads kommun, bild 2
Liarumsvägen 635, Äsphult, Kristianstads kommun, bild 3

Liarumsvägen 635

Villa
Äsphult, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 395 000 kr
53 + 10 m²
3 rum
1 998 m² tomt

Mjukt inbäddat i grönskande bokskog ligger detta trevliga fritidshus, långt bort ifrån stress och alla måsten. Här njuter man av lugnet som bara livet på landet kan ge, fåglarnas kvittrande och om kvällarna kan man till och med höra ugglornas hoande. Naturen runt huset är helt underbar och när någon pratar om vacker utsikt så har dem inte sett denna - magisk är ordet som dyker upp. Med uteplats åt väster och altan åt öster finns det möjlighet till såväl sol som skugga under hela dagen. Under de senaste åren har omfattande renoveringar gjorts med finess och smakfulla val vilket har skapat ett fritidsboende av högsta klass. Denna kvadratmetersmarta bostad erbjuder ett fräscht och rymligt badrum, renoverat och genomgående, charmigt och fullt utrustat kök med matplats, två sovrum varav ett av dem har en inbyggd våningssäng för tre personer med förvaring och egna eluttag - perfekt även för det större sällskapen eller den stora familjen. Bostaden har även ett vardagsrum med nyinstallerad och centralt placerad kamin som ger både värme och charm, perfekt att samlas runt när sommarregnet slår mot fönsterrutorna. Som man kan förstå är detta ett fritidshus att trivas i under en lång tid, kanske en hel livstid. Man kan försöka förklara hur känslan är här, men det är svårt, känslan är den som måste upplevas, och här görs det bäst på plats. Denna stund kan alltså bli din sommardröm för nu är sommaren är här och Liarumsvägen 635 står redo att ta emot er! Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Gamla Fjälkingevägen 20, Hammar, Kristianstads kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Gamla Fjälkingevägen 20, Hammar, Kristianstads kommun, bild 2
Gamla Fjälkingevägen 20, Hammar, Kristianstads kommun, bild 3

Gamla Fjälkingevägen 20

Villa
Hammar, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 995 000 kr
101 + 83 m²
4 rum
935 m² tomt

Varmt välkommen till Gamla Fjälkingevägen 20 i populära Hammar - möjligheternas bostad! I denna bostad väljer du själv hur du vill bo, antingen i samma anda som föregående ägare, eller i något helt nytt där endast fantasin sätter gränserna och bostaden ses som en tom målarduk som inväntar penseln som ska börja dansa. På entréplan hittar vi ett omhändertaget kök, ett vardagsrum och en matplats som når ut till det stora integrerade uterummet. På ovanvåningen erbjuder bostaden 3 sovrum, en hall och ett större badrum. Från två av sovrummen når man ut till den härliga och inglasade balkongen med en underbar utsikt över Hammar. Huset har även ett källarplan med tvättstuga och flertal rum som kan användas som förvaring eller inredas efter behov. Det här huset är med andra ord optimalt för den stora familjen! Intill huset finns garage och förråd. På tomten finns en lättskött trädgård med gott om plats för både avkoppling och lek. Hammar är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till allt och bara en kort bilresa eller cykeltur till centrala Kristianstad och allt som erbjuds där! I Hammar finner vi även C4-shopping, skola, förskola och busstrafik med täta bussförbindelser. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Hovslagaregatan 6, Söder, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 12:00
Hovslagaregatan 6, Söder, Kristianstads kommun, bild 2
Hovslagaregatan 6, Söder, Kristianstads kommun, bild 3

Hovslagaregatan 6

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
750 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/4
2 069 kr/mån
22 059 kr/m²

Välkommen till din nya bostad i den välskötta och skuldfria bostadsrättsföreningen HSB BRF Nebulosan. Denna välplanerade bostad bjuder på en smart planlösning där vardagsrummet/sovrummet har plats till både dubbelsäng och soffa, och här finner du även utgången till balkongen med fin utsikt över intilliggande omgivningar. Hallen har bra förvaringsmöjligheter med tre inbyggda garderober och närhet till badrum. Det lantliga vita köket har gott om förvaring med plats för en mysig matplats intill fönstret där långa frukostar och middagar kan avnjutas. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp, högt i tak och har även under 2023 fått samtlig el utbytt av fackmän. Mer som är unikt för lägenheten är den låga månadsavgiften, vilket ger dig som boende en ekonomiskt hållbar situation. I bostadsrättföreningen finns även en gästlägenhet som är utrustad med allt du behöver för en hemtrevlig upplevelse. Denna gästlägenhet kan du erbjuda dina vänner eller familj till ett överkomligt pris av endast 300 kr per natt. I källaren finner vi tvättstugan med tillhörande torkrum, förvaring till cyklar, 2 st förråd till lägenheten en i källaren och en uppe på vinden. Livet på Söder: Upptäck lugnet och närservicen som präglar Söder i Kristianstad. Med grönområden och idrottsmöjligheter runt hörnet samt närhet till Maxi Stormarknad och bekväma buss- och tågförbindelser, är detta område perfekt för den aktiva livsstilen. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Sadelmakaregatan 1C, Söder, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 12:30
Sadelmakaregatan 1C, Söder, Kristianstads kommun, bild 2
Sadelmakaregatan 1C, Söder, Kristianstads kommun, bild 3

Sadelmakaregatan 1C

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 515 kr/mån
23 148 kr/m²

Är ni på jakt efter en lägenhet som ni kan flytta in i direkt? Då är ni varmt välkomna till Sadelmakaregatan 1C. Lägenheten bjuder på bland annat 3,30 i takhöjd, stuckaturer i taket samt enhetligt och slipat plankgolv. I det inbjudande och rymliga vardagsrummet kan ni njuta av det härliga ljusinsläppet både från er soffgrupp och matgrupp som ryms i rummet. Här finns även utgången mot balkongen med rätt väderstreck och passar perfekt för den som vill ta kaffekoppen i frisk luft. Lägenhetens stora och rymliga sovrum nås genom en fint bevarad skjutdörr och är utrustad med en stor garderob för den med mycket förvaringsbehov. Köket är rymligt, fint och uppfräschat i original med plats för matplats. Badrummet är helkaklat och ger en känsla av elegans. Med egen tvättmaskin blir vardagen dessutom lättare, vardagslyx när den är som bäst! I källaren så finner vi tvättstugan med tillhörande torkrum samt förvaring till cyklar, 2 st förråd till lägenheten där en är i källaren och en uppe på vinden. Söder är en populär del av Kristianstad och här har du nära till butiker, restauranger, caféer, barer och mataffärer. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och Tivoliparken. Här har du dessutom nära till bra kommunikationer och du promenerar med enkelhet in till stadskärnan. Det geografiska läget är helt enkelt optimalt! Sammanfattningsvis erbjuder denna välplanerade 2:a på Söder i Kristianstad en perfekt kombination av funktionalitet och bekvämlighet. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Lyckevägen 21, Knislinge, Östra Göinge kommun
  • Imorgon kl 14:00
Lyckevägen 21, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 2
Lyckevägen 21, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 3

Lyckevägen 21

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 995 000 kr
135 + 96 m²
5 rum
843 m² tomt

Vill du bo i en vacker och fint renoverad familjevilla på lugnt och barnvänligt läge i härliga Knislinge? Välkommen till Lyckevägen 21 och denna trevliga 1,5-plansvilla med källare. Entréplan bjuder på en öppen planlösning där vardagsrum, matplats och det fräscha köket är ett. Centralt placerad finns även en täljstenskamin som tillsammans med det energisnåla uppvärmningssystemet bergvärme (2019) håller vintrarna varma och driftskostnaderna låga. Intill gästtoaletten på entréplan når man via de nyrenoverade trapporna både ovanplan och källarplan. En trappa upp finns ett stort badrum med jacuzzi, dusch och golvvärme samt tre sovrum. Det stora sovrummet har en inbyggd garderob med skjutdörrar. En trappa ner hittar vi en gillestuga och sovrum med golvvärme. Där finns även en bastu, helkaklad tvättstuga och badrum - allt för en exklusiv och lyxig vardag. Utvändigt njuter man av en lättskött och insynsskyddad trädgård omringad av en uppväxt häck. Som om inte det vore nog erbjuds en riktigt härlig altan och ett fräscht uterum - båda i sydvästläge, vilket innebär sol från lunch och fram till solnedgången. Här är det gott om plats för mysigt sommarhäng och lugna, sköna lediga dagar! Tomten erbjuder även ett garage och en carport. Bostaden ligger på en lugn gata med förskola och grundskola (F-9) i närheten. Matbutik, handel, busshållsplatser och hjärtat i Knislinge är bara gångavstånd ifrån. För större utbud av affärer och nöjen tar man sig enkelt till Kristianstad antingen med buss eller bil. I närhet finns även promenadstråk och cykelbanor med både natur och bostadsområde att välja mellan som omgivning. Lyckevägen 21 är ett riktigt trevligt och fint hus som står helt inflyttningsklar i längtan och väntan på sin nya familj att ta hand om under en lång tid framöver! Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Hasselvägen 8, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Hasselvägen 8

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
350 000 kr
66 m²
2 rum
vån 6/6
4 155 kr/mån
5 303 kr/m²

I välskött HSB-förening presenteras denna rymliga tvåa med balkong och hiss. Denna tvårums lägenhet som erbjuder en perfekt möjlighet att sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Hissen tar dig högst upp i huset där den här bostaden erbjuder dig härliga ljusinsläpp från sina stora fönster samt generösa utrymmen med sitt vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett rymliga badrum. Lägenheten erbjuder även en större klädkammare samt en balkong med egen markis och en fri utsikt över takåsar och områdets lekplats. HSB:s Brf Charlottsborg i Kristianstad är en ordentlig och välskött förening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband via fiber, kabel-tv och parkeringsplats. Lägenheten ligger i ett lugnt område med en egen innergård där det finns grönytor och lekplats. Där finns även närhet till busshållsplatser som tar dig till innerstan på under en kvart samt gångavstånd till handelsområde, skolor och mataffärer. Varmt välkommen att göra din intresseanmälan via vår hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Hiss
Lunnom 1204, Lunnom, Östra Göinge kommun
  • Imorgon kl 11:00
Lunnom 1204, Lunnom, Östra Göinge kommun, bild 2
Lunnom 1204, Lunnom, Östra Göinge kommun, bild 3

Lunnom 1204

Villa
Lunnom, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 195 000 kr
137 + 42 m²
6 rum
7 970 m² tomt

På naturskönt läge strax utanför Broby presenteras denna idylliska hästgård med anor från förra sekelskiftet. Denna plats ligger som i en glänta inbäddad bland skog och grönska. Huset som är tillbyggt i omgångar erbjuder trevliga sällskapsytor, fyra sovrum samt både uterum och uteplats i perfekt solläge. På gården finns förutom boningshuset även verkstadsbyggnad, hobbyverkstad, vedförråd och boxar med plats för tre hästar. På tomten finns även hage med stor lösdrift samt skog och gräsmatta. Sommarhagar kan eventuellt finnas att låna. Läget är fantastiskt med fina ridvägar mot Glimåkra, Säflacka och Emmislöv för långritt i skog och på ängar. Vackra Tydingesjön är endast 5 min bort. För barnfamiljen som uppskattar närhet till skolor nås förskolor, Prästavångsskolan (F-6) och Göingeskolan (7-9) på några minuter i Broby. Ca 500 m till busshållsplats underlättar vardagen. Gården består av de två samtaxerade fastigheterna Lunnom 11:4 och 11:5. Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Skolgatan 5, Knislinge, Östra Göinge kommun
Skolgatan 5, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 2
Skolgatan 5, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 3

Skolgatan 5

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 150 000 kr
154 + 77 m²
6 rum
507 m² tomt

Den här rymliga och praktiska tvåplansvilla kan nu bli din! I denna bostad väljer du själv hur du vill bo, antingen i samma anda som föregående ägare, eller i något helt nytt där endast fantasin sätter gränserna. Planlösningen är designad för att möta alla familjers behov med sina generösa sällskapsytor. Vardagsrummet, köket och matplatsen smälter samman för att skapa en harmonisk atmosfär som bjuder in till både avkoppling och sociala sammankomster. Till den delen av bostaden följer en unik balkongupplevelse som sträcker sig över två sidor av huset. Detta är husets ultimata plats att avnjuta en kopp kaffe på morgonen eller kanske även en middag på kvällen med en fantastisk utsikt över bostadsområdet. På vardera plan finns badrum utrustade med golvvärme som gör morgonrutinerna till en ren fröjd. Den stora trädgården är en privat oas där familjen kan njuta av lugn och ro. Här kan barnen leka fritt och du kan koppla av med vänner och familj utan att behöva oroa dig för insyn från grannarna. Till tomten finns även en carport tillsammans med ett större förråd vilket ger bra förvaringsmöjligheter. Bostaden ligger lugnt på en lugn gata med förskola och grundskola (F-9) i närheten. Matbutik, handel, busshållsplatser och hjärtat i Knislinge är bara gångavstånd ifrån. För större utbud av affärer och nöjen tar man sig enkelt till Kristianstad antingen med buss eller bil. Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Per Svens Gränd 1, Hanaskog, Östra Göinge kommun
Per Svens Gränd 1, Hanaskog, Östra Göinge kommun, bild 2
Per Svens Gränd 1, Hanaskog, Östra Göinge kommun, bild 3

Per Svens Gränd 1

Villa
Hanaskog, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 050 000 kr
106 + 40 m²
4 rum
1 521 m² tomt

Bostaden är ett mysigt hus med en fasad i lantlig stil. Dess röda väggar kompletteras av fönster med ljusa karmar, vilket ger huset en fräsch och inbjudande atmosfär. När du kliver in i huset möts du av ett renoverat hem som kombinerar det moderna med det lantliga. Planlösningen är öppen och funktionell, vilket skapar en känsla av rymd och möjlighet att inreda efter dina egna önskemål. Det nyrenoverade köket i öppen anslutning till vardagsrummet ger utrymme för bra sällskapsytor med trevligt umgänge. De ljudisolerade fönstren och dörrarna säkerställer en fridfull atmosfär inomhus, oavsett omgivande ljud. Huset har tre sovrum fördelade på två våningsplan, vilket ger dig gott om plats för familj och gäster. Med toaletter på vardera våningsplan är bekvämligheten komplett och gör vardagen smidig. På tomten finns även ett stort isolerat garage med både plats för bilen samt stora ytor för förvaring både på bottenplan och ovanvåningen av garaget. Slutligen har tomten en sidobyggnad som används som förråd en praktisk funktion och ger extra lagringsutrymme för trädgårdsredskap, cyklar och andra tillbehör. Det har under februari 2024 beslutats från Tillsyns- och tillståndsnämnden att Östra Göinge kommun har beviljat Bygglov för nybyggnad av bullerplank kring fastigheten Per Svens Gränd. Detta ska göras under sommaren 2024 och handlingarna finns tillgängliga på Miljö och Bygglov Östra Göinge kommun. Sammanfattningsvis erbjuder detta trivsamma hus i Hanaskog en perfekt blandning av charm, komfort och funktionalitet. Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm, Ljungdala, Hässleholms kommun
Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 2
Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 3

Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm

Lägenhet
Ljungdala, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
350 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
4 460 kr/mån
5 303 kr/m²

Nu släpper vi en trevlig och välplanerad bostad på Ljungdala! En bostad i form av en välskött och karismatisk tvåa belägen högst upp i huset. Charmigt uppfräschat kök i original med nya vitvaror, ljusa materialval genomgående, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare i ett, samt en rymlig hall med gott om plats för förvaring. I det stora sovrummet finns en stor inbyggd garderob och snyggt nytt golv som fortsätter i hall och vardagsrum. Det generösa vardagsrummet har härligt ljusinsläpp från sina tre stora fönster och med sin dörr ut mot balkongen som fångar solnedgången. Bostaden har under senare år fått nya karmarna och en uppfräschning av dörrarnas ytskikt i samtliga rum, nytt golv i sovrum, hall och vardagsrum samt ytskiktet renoverat i kök och sovrum. Här kan man välja mellan att flytta rakt in i den ombonande charmen eller att lägga en sista personlig touch - varför inte använda reparationsfonden på 6 252 kr som finns till bostaden? På Trebackalång bor ni i en kort promenad från området Läreda handelsplats och mataffärer såsom ICA Maxi, Willys och Lidl. Där finns även närhet till gym, padel och andra fritidsaktiviteter. Gångavstånd till busshållsplats samt bra cykelleder in till centrum. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

  • Premium
Österlånggatan 3A, Östermalm, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 10:00
Österlånggatan 3A, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 2
Österlånggatan 3A, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 3

Österlånggatan 3A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 250 000 kr
58 m²
2.5 rum
vån 1/4
5 134 kr/mån
21 552 kr/m²

Låt oss presentera - Österlånggatan 3A! En riktigt trevlig 2,5-rumslägenhet belägen på ett lika trevligt område på attraktiva Östermalm. Här kan du flytta rakt in och njuta av det som erbjuds i trevlig och öppen planlösning med ett stort sovrum, fräscht och renoverat kök och helkaklat badrum. Köket, som under senare år totalrenoverats, har även fått nytt kakel och klinker under fjolåret. Förbi hallen till entrén hittar du ett matrum i anslutning till det stora vardagsrummet. Härifrån når du den mysiga balkongen som har sol från morgon till kväll! Under 2020 har hela lägenheten fått nytt golv och ytskikt - redo att flytta in i! Här finns även en hiss som gör boendet mer praktiskt. I Kristianstad och framförallt stadens mest attraktiva område Östermalm är allt nära! Du finner flera köpcentrum, butikstråk och aktiviteter i närheten, men bostaden är även ett stenkast från natursköna områden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och Tivoliparken. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
  • Hiss
Mistelvägen 8, Ljungdala, Hässleholms kommun
Mistelvägen 8, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 2
Mistelvägen 8, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 3

Mistelvägen 8

Villa
Ljungdala, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 595 000 kr
112 + 14 m²
5 rum
843 m² tomt

På lugn återvändsgata presenteras denna nyrenoverade enplansvilla med stort kök, trevliga sociala ytor och fyra sovrum. Ljusa materialval är genomgående för hela villan vilket skapar en modern helhet. Badrum och gästtoalett är helkaklade med exklusiva materialval. Golvvärme finns i hall, kök och badrum. Täljstenskamin höjer mysfaktorn och skapar tillsammans med fjärrvärme låga driftskostnader. I anslutning till såväl kök som tvättstuga finns uterum i sydostläge med utblick över den insynsskyddade trädgården. Utöver det finns även uteplats med belysning i samma väderstreck. På tomten finns även ett garage med plats för en bil och förvaring. Dessutom finns även ett större förråd i anslutning till garaget med egen dusch och pentry - kanske ett framtida gästhus? Läget är perfekt, med närhet till skolor, matbutiker och centrum får du en smidig och bekväm vardag. Inga fler stressiga resor för att handla eller hämta barnen – allt finns inom räckhåll. Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Bergsvägen 58, Valje, Bromölla kommun
Bergsvägen 58, Valje, Bromölla kommun, bild 2
Bergsvägen 58, Valje, Bromölla kommun, bild 3

Bergsvägen 58

Villa
Valje, Bromölla kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 995 000 kr
185 + 410 m²
8 rum
1 555 m² tomt

Välkomna till Bergsvägen 58 - en välskött fastighet som används i uthyrningssyfte. Här finns ett bostadshus, en lägenhet och tre lokaler med hyreskontrakt på totalt 355.200 kr/år (kallhyra). Utöver den uthyrda delen finns även en lokal med flertalet förråd och förvaringsmöjligheter. Hela fastigheten har under 2022 fått nya ledningar till vatten, avlopp och el. Ny tillbyggnad, nya 3-glasfönster, renoverade toaletter och badrum. Läs mer om utförda renoveringar i annonsen. Fastigheten är enkel att sköta då det inte finns källarplan eller utrymmen som behöver extra underhåll. Till fastigheten finns asfalterad parkeringsyta med 6 st markerade parkeringsplatser. Fastigheten är belägen på ett centralt läge med närhet till till Sölvesborg shoppingområde. Där är även närhet till badplatsen, Valje Viken - ca 500 m. Kommunikation såsom busstation (200m) och tågstation befinner sig med gångavstånd där man enkelt tar sig vidare till Bromölla eller Kristianstad. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

  • Premium
Ymergatan 13, Broby, Östra Göinge kommun
Ymergatan 13, Broby, Östra Göinge kommun, bild 2
Ymergatan 13, Broby, Östra Göinge kommun, bild 3

Ymergatan 13

Villa
Broby, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 395 000 kr
118 m²
5 rum
838 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla, Myresjövilla, från 1988 på lugnt område i härliga Broby! Här erbjuds 118 kvm fördelat på ett plan, fyra sovrum, kök, matplats och vardagsrum. Badrummet är generöst till sin storlek och har ett mysigt hörnbadkar att koppla av i, gästtoaletten är renoverad 2023 och här har man valt ljusa, fräscha färger. Köket är ljust och fräscht med nya luckor och gott om förvaring, öppen planlösning mot matplats och vardagsrummet. Vardagsrummet är mysigt och har plats för soffgrupp och hela familjens fredagsmys. Tvättstugan med egen ingång har ny tvättmaskin och torktumlare, en perfekt plats att ställa barnens smutsiga stövlar eller bara för att ta hand om vardagsbestyren. Trädgården är lättskött och erbjuder härliga ytor med gräsmatta, perfekt för barn eller barnbarn att leka på. För den som önskar finns här utrymme att släppa lös fantasin - drömmer du om prunkande rabatter med färgsprakande blommor? Växthus? Valet är ditt! Uterummet på baksidan av huset är en perfekt plats för umgänge. En kräftskiva i ljummen kvällssol eller en regnig sommardag, med en god bok i handen och strilande sommarregn som sällskap - oavsett, det här är en plats att njuta av! Varmt välkommen att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Floravägen 44, Egna Hem, Kristianstads kommun
Floravägen 44, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 2
Floravägen 44, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 3

Floravägen 44

Villa
Egna Hem, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
5 895 000 kr
183 + 65 m²
8 rum
942 m² tomt

På vackra Floravägen stoltserar denna 1920-talsvilla med pool och insynsskyddad tomt i perfekt västerläge. Villan har byggts till i omgångar och erbjuder nu generösa sällskapsytor, fyra sovrum och inredd källare. På senare år har bostaden renoverats in i minsta detalj för att erbjuda ett bekymmersfritt boende med låga driftskostnader under en lång tid framöver. Några exempel är kök, badrum, stambyte, fönster, all el, fiber, källare, installation av solceller och laddbox. Läs mer om utförda renoveringar i annonsen. Invändigt matchas vackra originaldetaljer såsom fiskbensparkett, stuckatur och fönsterbänkar i sten med moderna och smarta lösningar. Från huset finns flera utgångar till den fantastiska trädgården med tralldäck, gräsmatta och uppvärmd pool med tak. Trädgården som är planerad för att enkelt kunna underhållas ramas in av stenläggningar, vintergrön ligusterhäck, syrén och spirea. För dig som önskar odlingar finns det flera platser i olika sollägen. På Floravägen 44 bor ni på Egna Hems bästa läge på lugn adress med närhet till centrum. De populära skolorna och förskolorna Parkskolan (200 m) och Antonskolan Blekedamm (800 m) och Päronet (200 m) ligger på tryggt promenadavstånd. Stadsbuss 2 har täta avgångar från busshållplats i närheten. Även CSK och Galleria Boulevard nås på några minuter. Varmt välkommen att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Araslövsvägen 1, Färlöv, Kristianstads kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Araslövsvägen 1, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 2
Araslövsvägen 1, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 3

Araslövsvägen 1

Villa
Färlöv, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
3 495 000 kr
240 m²
7 rum
1 798 m² tomt

Låt oss presentera - möjligheternas bostad med totalt över 300 kvm boarea! Här har vi två bostäder på en och samma fastighet där huvudbyggnaden totalrenoverats under 2012 och gästhuset under 2023, med egna ingångar, uteplatser och allt på en och samma stora hörntomt. Antingen bor man själv i ena delen och hyr ut den andra, hyr ut båda eller varför inte skapa ett generationsboende så familjen kan vara nära men ändå ha sitt eget. Bostadshuset är ståtligt från gatan och ståtligt från trädgården. Vi möts av en modern och rymlig familjevilla på hela 240 kvm boarea med fyra sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, två toaletter, trevliga sällskapsytor i öppen planlösning och golvvärme mellan vardagsrum, kök och matplats. Under 2014 har man även gjort en tillbyggnad för att förlänga vardagsrummet och bygga till ytterligare en toalett. Med sitt effektiva uppvärmningssystem, jordvärme, håller man driftkostnaderna låga trots den stora boytan. Gästhuset, med sina 77 kvm boarea, bjuder på ett fräscht IKEA-kök, rymliga sällskapsytor, helkaklat badrum, gästtoalett och två sovrum. Denna bostad kan man njuta av i generationer - en älskad villa som sett busiga barnsben bli trygga vuxna och nu ser fram emot nästa familj att älska och vara trygghet åt. Villan är fint belägen på stor och lättskött tomt med många möjligheter - vad sägs om ett spabad eller en pool? Garage samt uppfart med plats för flertalet bilar. Där finns även möjlighet för hunduppfödning eller plats för dina egna hundar. Hundgårdarna har plats för 6 hundar. Bostaden ligger i närheten av skola, förskola, kommunikation och matvarubutiker. I Färlöv bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

  • Premium
Åsumlundsvägen 13, Hedentorp, Kristianstads kommun
Åsumlundsvägen 13, Hedentorp, Kristianstads kommun, bild 2
Åsumlundsvägen 13, Hedentorp, Kristianstads kommun, bild 3

Åsumlundsvägen 13

Villa
Hedentorp, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 695 000 kr
110 + 100 m²
5 rum
712 m² tomt

Välkomna till Åsumslundsvägen 13 - denna smakfulla villa på populärt område för barnfamiljer. Detta är ett hus som fått massvis med kärlek genom åren och nu önskar en sista dos för ett underbart hem att trivas i under lång tid. På entréplan möts du av en hall med förvaring, ett av husets tre sovrum samt ett rymligt vardagsrum med matplats, I direkt anslutning från vardagsrummet når du det stora uterummet. Vardagsrummet bjuder på fint bevarat fiskbensparkett tillsammans med en välplacerad täljstenskamin som ökar mysfaktorn under kalla vintrar. Vidare finns även ett väl omhändertaget kök med golvvärme och härifrån når vi husets andra uterum. Detta uterum är inglasat och är perfekt att njuta av från tidig vår till sen höst. De breda trapporna tar dig upp till övre plan och till de två generösa sovrummen, varav ett av sovrummen har en inglasad balkong där du kan njuta av morgonsolen och kaffet. Både entréplan och ovanplan har vardera badrum av äldre karaktär. Källarplan bjuder på helkaklat från golv till tak med många möjligheter. Där finns en egen ingång för den som funderar på att hyra ut eller för tonåringen som vill bo lite avskiljt. Där finns ett sovrum med husets tredje badrum och båda rummen har golvvärme. Det finns även tvättstuga, förvaringsmöjligheter och ett kylrum som kan göras om till exempelvis en bastu? För låga driftkostnader har det under 2022 installerats solceller. På tomten finns ett väl omhändertaget garage med förråd samt en uppfart med plats för flertalet bilar. Trädgården har mycket potential och stora ytor att förverkliga alla dina trädgårdsdrömmar på! Framåt våren njuter man av det japanska körsbärsträdets ljuvliga rosa blommor och därefter väntas flera härliga månader i trädgården. Uteplatsen är perfekt placerad i söderläge med sol hela dagen och kvällstid spenderar man gärna tiden med att njuta av stillheten och tystnaden under en stjärnklar himmel. På Hedentorp bor du nära till såväl grönområden som skola och förskola. Bra kommunikationer till köpcentrum, matbutiker och friluftsområden i Kristianstad. Med buss eller bil når du enkelt Kristianstad centrum. Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkomna att göra en intresseanmälan så hör mäklaren av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Åstavägen 46, Hedentorp, Kristianstads kommun
Åstavägen 46, Hedentorp, Kristianstads kommun, bild 2
Åstavägen 46, Hedentorp, Kristianstads kommun, bild 3

Åstavägen 46

Villa
Hedentorp, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
3 395 000 kr
136 + 28 m²
6 rum
743 m² tomt

På barnvänliga och attraktiva Hedentorp erbjuds nu en riktigt trevlig enplansvilla som genomgått en omfattande renovering där man med eftertanke och stil skapat en riktigt modern och fräsch bostad. Läs mer om utförda renoveringar i annonsen. Planlösningen är optimal med sociala ytor såsom matplats och vardagsrum i öppen planlösning och de tre sovrummen samlade i den privatare delen av huset. Det finns gott om plats för umgänge med både familj och vänner. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum, gästtoalett och tvättstuga - allt för att underlätta vardagen. Från det moderna köket når man även den ca 80 kvm nybyggda altanen där man kan njuta av solen från lunchtid till solnedgång. Som om inte det vore nog finns här även ett rejält isolerat uterum med golvvärme och skjutbara fönsterpartier som inte bara förlänger sommaren och skyddar för regniga dagar utan också ger ytterligare yta för umgänge året om. Vad sägs om kräftskivor med kompisgänget? Sena sommarkvällar på tu man hand? Eller mysiga spelkvällar med familjen - valet är ditt men faktumet kvarstår, på Åstavägen 46 kan det bli din vardag! I Hedentorp bor man tryggt och bekvämt med endast ett stenkast bort från både skola och förskola. Med busshållplats i närheten tar du dig snabbt in till Kristianstad och med ca 10 min promenad når du både mataffär, pizzerior, vårdcentral och affärer. Här finns alla tänkbara bekvämligheter. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Skolgatan 20, Östra Broby, Östra Göinge kommun
Skolgatan 20, Östra Broby, Östra Göinge kommun, bild 2
Skolgatan 20, Östra Broby, Östra Göinge kommun, bild 3

Skolgatan 20

Villa
Östra Broby, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 495 000 kr
114 + 64 m²
5 rum
1 083 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa beläget i det fina området Broby, där allt finns inom bekvämt räckhåll. Här har du en villa med ett fantastiskt läge och bekvämligheten av att ha allt du behöver inom bekvämt avstånd. Denna fastighet har genomgått omfattande och imponerande renoveringar under de senaste åren, där man under 2017 renoverade tak, kök, fasad, badrum och toalett samt att man även installerade nytt värmesystem - luft/vatten värmepump. Året innan dess har bostaden fått ännu mer kärlek med nya avlopp, ny el och även dränering har gjorts. Nyligen lades nytt golv på både nedan- och ovanvåningen vilket färdigställde det sista kring bostaden. Alla stora så som små investeringar har gjorts vilket gör villan helt inflyttningsklar till just dig! Med en bra planlösning ger det gott om utrymme för att njuta av ett bekvämt boende och skapa minnen med familj och vänner. Den stora trädgården tillsammans med den 25 kvm stora uteplatsen är ett riktigt paradis för både avkoppling och lek. Här kan du njuta av utomhuslivet och skapa en fridfull och rofylld atmosfär. Dessutom finns även ett stort garage på tomten med plats för den stora bilen samtidigt som där är gott om plats för annan förvaring. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium

Visar alla 20