SkandiaMäklarna Kristianstad

SkandiaMäklarna Kristianstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tredalagatan 17B, Östermalm, Kristianstads kommun
 • Ons 6 mar kl 16:00
Tredalagatan 17B, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 2
Tredalagatan 17B, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 3

Tredalagatan 17B

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 015 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/4
4 260 kr/mån
27 986 kr/m²

Välkommen till denna pärla i hjärtat av Kristianstad. Här finner du en renoverad lägenhet med balkong, en planlösning som är noggrant utformad och där varje detalj har valts med omsorg. Det är en bostad som höjer ribban för livsstil och boende i staden. Det som verkligen utmärker denna lägenhet är de exklusiva materialvalen som skapar en omedelbar känsla av lyx och elegans. I kök och toalett finns påkostad kakel och klinkers. Samtliga rum har dimmerbelysning ansluten till Plejd. Förvaring i lägenheten är utmärkt med måttbeställda och inbyggda garderober från Elfa. Här är det bara att flytta rakt in i denna väl omhändertagna bostad! Föreningen är stabil och välskött, vilket ger trygghet och låga avgifter. Här finns även en hiss som gör boendet mer praktiskt. I Kristianstad och framförallt stadens mest attraktiva område Östermalm är allt nära! Du finner flera köpcentrum, butikstråk och aktiviteter i närheten, men bostaden är även ett stenkast från natursköna områden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och Tivoliparken. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
 • Hiss
Fjällbovägen 10, Fjälkinge, Kristianstads kommun
 • Mån 4 mar kl 15:00

Fjällbovägen 10

Villa
Fjälkinge, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 100 000 kr
116 + 116 m²
4 rum
1 540 m² tomt

Denna mysiga enplansvilla med källare på hörntomt kan nu bli din! I denna tidlösa 70-talsvilla snackar vi generösa ytor såväl inne som ute! Bostaden är smakfullt och genomtänkt renoverad för att både hålla över tid och ha plats till större sociala tillställningar. Huset är välplanerat med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum och gott om ljusinsläpp från flertalet fönster. Tre sovrum av tilltalande storlek, badrum samt källare med gillestuga, klädvård, tvättstuga och bekväma förvaringsutrymmen. Villan är fint belägen på stor och lättskött tomt med många möjligheter, uteplatser i både väster- och österläge vilket gör att man kan fånga solens alla timmar. Trädäcket på baksidan har sin egna pergola och sträcker sig över hela husets längd vilket ger ett trevligt utrymme att umgås på. Trädgården är generös till sin yta och här tillåts man att drömma sig bort och endast fantasin sätter gränserna! Garage samt uppfart med plats för flertalet bilar. Här bor man rymligt, enkelt och bekvämt! Oavsett hur man väljer att bo här så är läget lika kanon som husdrömmen kan bli. Bostaden ligger med gångavstånd till skola, förskola, busshållsplats och tågstation. I Fjälkinge bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv. Det är smidigt att pendla kollektivt och hoppar du på cykeln kan du nyttja cykelvägen som går via Hammar till Kristianstad. Tar man bilen kommer man direkt ut på E22:an och allt man behöver finns då en kort bilfärd bort. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Plus
Näsbychaussén 62B, Näsby, Kristianstads kommun
 • Lör 2 mar kl 14:45
Näsbychaussén 62B, Näsby, Kristianstads kommun, bild 2
Näsbychaussén 62B, Näsby, Kristianstads kommun, bild 3

Näsbychaussén 62B

Lägenhet
Näsby, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
595 000 kr
63,2 m²
3 rum
vån 3/3
3 236 kr/mån
9 415 kr/m²

En ljus och trevligt planerad trea på populära Näsby kan nu bli din! Lägenheten är 64,5 kvm och belägen högst upp i huset och lyxigt nog har man ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns en hall, kök, stort allrum, två sovrum och bäst av allt - den inglasade balkongen med markis. Här kan du njuta alla timmar på dygnet och under eftermiddag och kväll njuter man av solens värmande strålar. Med parkettgolv i vardagsrummet, fräscht kök med nyare vitvaror och badrum från 2016 kan du välja själv hur du vill ha det, kanske precis som det är eller så sätter du din egen prägel - oavsett är detta en bostad att njuta av i många år framöver! Dessutom är parkeringsplatserna på området avgiftsfria för de boende i föreningen. Placeringen i området är optimal, omgiven av gröna innergårdar och med närhet till skola, förskola, mataffärer, bibliotek, Badriket och gym. Utmärkta bussförbindelser tar dig till centrum på några minuter. Föreningen erbjuder sina medlemmar fina gemensamma utrymmen såväl inomhus som utomhus. Varmt välkomna att göra en intresseanmälan via mäklarens hemsida!Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
Bagarliden 7, null, Östra Göinge kommun
Bagarliden 7, null, Östra Göinge kommun, bild 2
Bagarliden 7, null, Östra Göinge kommun, bild 3

Bagarliden 7

Villa
Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
995 000 kr
100 + 90 m²
6 rum
664 m² tomt

På centralt läge i Glimåkra presenteras denna trevliga sutterängvilla om totalt 190 kvm fördelade på två plan. På entréplan finns nyrenoverat kök (2021) i öppen planlösning mot vardagsrum vilket skapar sociala ytor att umgås på. Utöver de sociala ytorna finns tre sovrum, hall, badrum (2008), hall och gott om förvaring. Förutom huvudentrén nås trädgården från köksingången vilket ger närhet till altanen. På nedre plan finns stort allrum som kan användas som ytterligare ett vardagsrum eller delas av till förmån för fler sovrum. Dessutom finns sovrum, förråd/kontor, badrum, tvättstuga och hall med egen ingång. Nedre plan är alltså optimalt för familjen med äldre barn eller för dig som önskar hyra ut rum. Två nya luft/luft-värmepumpar (2021) och kamin med fläkt ger låga driftskostnader. Trädgården är privat med häckar som skärmar av och ger insynsskydd. Läget i sydväst ger sol under största delen av dagen samtidigt som flera uteplatser är placerade för att ge behaglig skugga. I trädgården njuts även smultron och höstäpplen. På tomten finns dessutom garage med plats för en bil. Läget på Bagarliden är privat men samtidigt centralt med närhet till vacker natur, ishall, padelhall, häststall, aktivitetspark och friluftsbadet Trollabadet. Med Glimåkraskolan (F-6) ett stenkast från huset är läget optimalt för barnfamiljen. Bra kommunikationer via buss underlättar vardagen. I Glimåkra planerar kommunen för ett kunskapscentrum med fokus på bildning och kultur. Genom att stärka samverkan med närliggande verksamheter, som Glimåkraskolan och Folkhögskolan, ska en levande bykärna skapas. Även torgytan ska bli mer inbjudande genom bland annat trädplanteringar och sittplatser. Varmt välkommen att boka in dig på visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
Libbstickevägen 18, Täppet, Kristianstads kommun
 • Tor 29 feb kl 17:00
Libbstickevägen 18, Täppet, Kristianstads kommun, bild 2
Libbstickevägen 18, Täppet, Kristianstads kommun, bild 3

Libbstickevägen 18

Radhus
Täppet, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 675 000 kr
112,5 m²
5 rum
5 448 kr/mån
23 778 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade radhus från 2019 med modern interiör och hög standard. Flera påkostade tillval har gjorts för att höja känslan ytterligare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till en mycket social yta för umgänge och blir naturligt bostadens samlingsplats för familj och vänner. På övre plan finns tre sovrum och ett allrum. För familjen som önskar ett fjärde sovrum är det enkelt ordnat. Samtliga rum har fint ljusinsläpp och är fria från insyn. I bostaden finns två helkaklade badrum, ett på vardera våningsplan samt en separat tvättstuga på entréplan. Njut av härlig morgonsol på baksidans uteplats med fritt läge mot skog och allmänning som ger plats för både lek och avkoppling. Här bor ni på lugnt läge med närhet till såväl hav och natur som till förskola och skola. Dessutom är det nära till busshållplats med täta avgångar till centrala Åhus och till Kristianstad. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

 • Premium
 • Uteplats
Skiftesvägen 25, Färlöv, Kristianstads kommun
 • Lör 2 mar kl 11:15
Skiftesvägen 25, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 2
Skiftesvägen 25, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 3

Skiftesvägen 25

Villa
Färlöv, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 795 000 kr
108 + 21 m²
4 rum
509 m² tomt

Vi är glada att få presentera denna välplanerade och handikappanpassade enplansvilla från 2019 i barnvänliga Färlöv! Här känns både planlösningen och materialvalen genomtänkta och ryggåstaket i vardagsrummet ger en härlig rymd och känsla till bostaden. Golvvärmen ger huset en jämn och skön värme och för extra frusna vinterdagar värmer kaminen med lätthet upp hela bostaden. Huset på Skiftesvägen 25 erbjuder i dagsläget två sovrum men möjlighet finns för ytterligare ett, rymligt kök från Ballingslöv och vitvaror av bra kvalitet från Siemens. Det helkaklade badrummet är generöst och rymmer både bra förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. Säljarna har förberett för ett uterum och golvvärme finns redan i plattan, så för den som önskar finns alla möjligheter att uppfylla drömmen om ett sådant. I trädgården tillåts man drömma sig bort - här kan fantasin få sätta fart, kanske i form av ett trädäck intill det eventuella uterummet, ett spabad eller varför inte lite odlingslådor och vackra blomster? Eller så behåller du den precis som den är, lättskött och behaglig. I Färlöv finns både skola upp till årskurs 6, förskola för de mindre barnen, kommunikation och matvarubutiker. Här bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

 • Premium
Ekervägen 1F, Norra Åsum, Kristianstads kommun
 • Lör 2 mar kl 13:45
Ekervägen 1F, Norra Åsum, Kristianstads kommun, bild 2
Ekervägen 1F, Norra Åsum, Kristianstads kommun, bild 3

Ekervägen 1F

Lägenhet
Norra Åsum, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 895 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1/1
5 346 kr/mån
17 710 kr/m²

Välkommen till Ekervägen 1F och denna välplanerade och trevliga bostad i två plan. Här erbjuds fina umgängesytor i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning, vilket blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Ett badrum per plan och på övre plan finns tre sovrum och goda förvaringsmöjligheter med klädkammare och förråd. Bostaden är ljus och fräsch, har fint ljusinsläpp och är helt inflyttningsklar! Lättskött och praktisk trädgård med uteplatser på både fram- och baksida, här njuter man med glädje av många härliga soltimmar. Brf Åsumtorp 1 är en välskött bostadsrättsförening med 20 stycken lägenheter i parhusform. Husen är byggda utifrån OBOS eget bostadskoncept "Start living". I Norra Åsum bor man med närhet till härliga strövområden, förskola och Wendesgymnasiet. Kristianstad centrum nås snabbt och smidigt med bil eller kollektivtrafik. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
 • Energieffektiv
Hovby byagata 20, Hovby, Kristianstads kommun
 • Lör 2 mar kl 12:30
Hovby byagata 20, Hovby, Kristianstads kommun, bild 2
Hovby byagata 20, Hovby, Kristianstads kommun, bild 3

Hovby byagata 20

Villa
Hovby, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 695 000 kr
112 + 130 m²
4 rum
1 608 m² tomt

Söker du det lantliga lugnet samtidigt som du vill ha närhet till grannar och bekvämligheter? Då hälsar vi dig varmt välkommen till Hovby Byagata 20 och denna trevliga enplansvilla med källare. Här erbjuds ett energisnålt boende med hög komfort tack vare både jordvärme och täljstenskaminen som sprider myskänsla och värme. Planlösningen är trevlig och känns genomtänkt med de sociala ytorna såsom kök och vardagsrum praktiskt belägna i ena delen av huset och de privatare ytorna med de tre sovrummen bekvämt placerade i andra delen. För den som vill finns möjligheten för öppnare planlösning mellan kök och vardagsrum genom att ta bort murstocken som i nuläget separerar rummen. En trappa ner ligger källaren med ytterligare ett vardagsrum, tvättstuga samt utrymme för massor av förvaring. Tomten ligger riktigt fint med utsikt över öppna åkrar och med bara en närliggande granne känns friheten stor. Trädgården har mycket potential och stora ytor att förverkliga alla dina trädgårdsdrömmar på! Framåt våren njuter man av det japanska körsbärsträdets ljuvliga rosa blommor och därefter väntas flera härliga månader i trädgården. Altanen är perfekt placerad i söderläge med sol hela dagen och kvällstid spenderar man gärna tiden med att njuta av stillheten och tystnaden under en stjärnklar himmel. Hovby ligger bara ca 10 minuter från centrala Kristianstad och samma avstånd åt andra hållet tar dig till havet i Åhus. Gärds Köpinge ligger med cykelavstånd och där finns både förskola och skola upp till årskurs 6. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
 • Energieffektiv
Henningsbergsvägen 48B, Färlöv, Kristianstads kommun

Henningsbergsvägen 48B

Radhus
Färlöv, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
5 500 kr/mån
26 250 kr/m²

I barnvänliga Färlöv på lugnt område med Araslövs golfbana som granne hittar ni detta nybyggda parhus i bostadsrättsform. Här finns allt du kan önska av en villa, praktiskt paketerat i en bostadsrätt utöver det vanliga. Bostaden har en genomtänkt planlösning med påkostade materialval såsom kök från Ballingslöv och vattenburen golvvärme i hela hemmet. Här erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum och ett generöst badrum med tvättmöjligheter. Bostaden är förberedd för att inreda vinden till en andra våning, bygglov krävs. Från vardagsrummet nås lättskött uteplats med eftermiddagssol. Till bostaden finns dessutom både förråd och parkeringsplats. Bostaden ligger i närheten av skola (F-6), förskola, lekplatser, kommunikation och mataffär. I Färlöv bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv. Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Plus
Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm, Ljungdala, Hässleholms kommun
Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 2
Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 3

Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm

Lägenhet
Ljungdala, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
400 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
4 460 kr/mån
6 061 kr/m²

Nu släpper vi en trevlig och välplanerad bostad på Ljungdala! En bostad i form av en välskött och karismatisk tvåa belägen högst upp i huset. Charmigt uppfräschat kök i original med nya vitvaror, ljusa materialval genomgående, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare i ett, samt en rymlig hall med gott om plats för förvaring. I det stora sovrummet finns en stor inbyggd garderob och snyggt nytt golv som fortsätter i hall och vardagsrum. Det generösa vardagsrummet har härligt ljusinsläpp från sina tre stora fönster och med sin dörr ut mot balkongen som fångar solnedgången. Bostaden har under senare år fått nya karmarna och en uppfräschning av dörrarnas ytskikt i samtliga rum, nytt golv i sovrum, hall och vardagsrum samt ytskiktet renoverat i kök och sovrum. Här kan man välja mellan att flytta rakt in i den ombonande charmen eller att lägga en sista personlig touch - varför inte använda reparationsfonden på 6 252 kr som finns till bostaden? På Trebackalång bor ni i en kort promenad från området Läreda handelsplats och mataffärer såsom ICA Maxi, Willys och Lidl. Där finns även närhet till gym, padel och andra fritidsaktiviteter. Gångavstånd till busshållsplats samt bra cykelleder in till centrum. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

 • Premium
Näsbychaussén 41, Näsby, Kristianstads kommun
Näsbychaussén 41, Näsby, Kristianstads kommun, bild 2
Näsbychaussén 41, Näsby, Kristianstads kommun, bild 3

Näsbychaussén 41

Lägenhet
Näsby, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
595 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 732 kr/mån
10 085 kr/m²

Denna stilrent renoverade (2023) tvårumslägenhet med enkel färgpalett och ljusa laminatgolv gör det lätt för dig att sätta din egen prägel med färger och inredning. Den välkomnande hallen har moderniserats med akustikpanel med förvaringsmöjligheter och leder dig direkt in till kök, vardagsrum, sovrum och toalett. Charmigt original kök med fina detaljer och praktisk arbetsbänk, välbevarat och uppfräschat med färg. Här finns även plats till en mysig matplats med bord och stolar. Det helkaklade badrummet renoverades 2021 och har dusch och toppmatad tvättmaskin. Öppet och stort vardagsrum med plats till både soffa och större matbord för gäster. Rymligt sovrum med generösa förvaringsmöjligheter som även här är moderniserat med akustikpanel som en röd tråd genom bostaden. Belägen två trappor upp med härlig balkong där plats till ett mindre möblemang ger möjlighet till sköna fikastunder i solen. Placeringen i området är optimal, omgiven av gröna innergårdar och med närhet till skola, förskola, mataffärer, bibliotek, Badriket, gym och Näsbys fina naturreservat. Utmärkta bussförbindelser tar dig till stadens centrum på några minuter där shopping och pendlingsmöjligheter finns. Föreningen erbjuder sina medlemmar fina gemensamma utrymmen såväl inomhus som utomhus. Flera stora renoveringar inklusive stambyte har gjorts samtidigt som föreningens belåningsgrad är låg. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

 • Premium
Älgörtsvägen 3E, Täppet, Kristianstads kommun
Älgörtsvägen 3E, Täppet, Kristianstads kommun, bild 2
Älgörtsvägen 3E, Täppet, Kristianstads kommun, bild 3

Älgörtsvägen 3E

Lägenhet
Täppet, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 895 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
6 498 kr/mån
22 294 kr/m²

På trevligt läge på Täppet nära natur, strand och byn presenteras denna genomgående fyra i toppskick. Lägenheten som stod klar 2018 erbjuder en modern öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett, tre rejäla sovrum och badrum med tvättmöjligheter. Dessutom finns rymlig hall och bra förvaring i förråd och klädkammare. Från vardagsrummet nås härlig balkong i västerläge där solen njuts från lunch till kväll. Bostadens materialval är genomgående ljusa med vit köksinredning och ljusa golv. BoKlok är ett populärt boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA med fokus på hållbara hem och områden med god design, funktion och kvalitet. Brf BoKlok Tallskogen i Åhus är inget undantag. Här erbjuds en fantastisk boendemiljö inbäddad i Åhus vackra tallskog. I området finns gratis parkeringsplatser för boende och gäster, gröna gårdar, boulebana, förråd och cykelförvaring. Ca 2 km från bostaden finns Täppets vackra sandstrand, Åhus Seaside, Åhusbryggan m.m. Även förskolor och skolor nås på tryggt cykelavstånd. För dig som pendlar till Kristianstad är det utmärkta möjligheter med busshållsplats runt hörnet. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
 • Balkong
 • Energieffektiv
Nygårdsvägen 18C, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
 • Imorgon kl 16:30
Nygårdsvägen 18C, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 2
Nygårdsvägen 18C, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 3

Nygårdsvägen 18C

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
850 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 997 kr/mån
12 057 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga trea på lugnt läge intill högskolan på Gamla Näsby. Lägenheten som ligger en halvtrappa upp är genomgående med två rejäla sovrom, kök med matplats och vardagsrum med utgång till balkong. På balkongen i västerläge kan du njuta av solen under eftermiddag och kväll. Under senare år har lägenheten renoverats med nyare ytskikt i modern stil. Badrummet som är helkaklat renoverades av föreningen i samband med stambytet 2009 och är utrustat med tvättmaskin, vilket förenklar vardagen. Brf Vipan är en mycket välskött förening där stora renoveringar såsom stambyte, takbyte och fönsterbyte har genomförts. Trots det är månadsavgifterna fortsatt låga. Området är trevligt med närhet till Högskolan, Badriket, välsorterade mataffärer, gym, bra bussförbindelser och cykelavstånd till centrum. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
Mistelvägen 8, Ljungdala, Hässleholms kommun
 • Tis 5 mar kl 15:30
Mistelvägen 8, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 2
Mistelvägen 8, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 3

Mistelvägen 8

Villa
Ljungdala, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 795 000 kr
112 + 14 m²
5 rum
843 m² tomt

På lugn återvändsgata presenteras denna nyrenoverade enplansvilla med stort kök, trevliga sociala ytor och fyra sovrum. Ljusa materialval är genomgående för hela villan vilket skapar en modern helhet. Badrum och gästtoalett är helkaklade med exklusiva materialval. Golvvärme finns i hall, kök och badrum. Täljstenskamin höjer mysfaktorn och skapar tillsammans med fjärrvärme låga driftskostnader. I anslutning till såväl kök som tvättstuga finns uterum i sydostläge med utblick över den insynsskyddade trädgården. Utöver det finns även uteplats med belysning i samma väderstreck. På tomten finns även ett garage med plats för en bil och förvaring. Dessutom finns även ett större förråd i anslutning till garaget med egen dusch och pentry - kanske ett framtida gästhus? Läget är perfekt, med närhet till skolor, matbutiker och centrum får du en smidig och bekväm vardag. Inga fler stressiga resor för att handla eller hämta barnen – allt finns inom räckhåll. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
Kommendantsvägen 42, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Kommendantsvägen 42, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 2
Kommendantsvägen 42, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 3

Kommendantsvägen 42

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
675 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 037 kr/mån
8 824 kr/m²

Låt oss presentera denna trevliga gavellägenhet belägen högst upp i huset! Ljus och trevlig trea om 76,5 kvm som nu kan bli din! Från hallen har du fin genomsikt till hela lägenheten - kök, vardagsrum med matplats och utgång till balkongen till vänster och den privatare delen med sovrum åt höger. Köket känns öppet och rymligt men samtidigt genomtänkt och funktionellt. Två sovrum av bekväm storlek. Badrummet är helkaklat, ljust och fräscht från 2019. Den inglasade balkongen som nås från både kök och vardagsrum har perfekt läge för att starta dagen rofyllt och bekvämt med en kaffe i eftermiddagssolen. Med stora fönster och ljusinsläpp från två väderstreck sprider sig ljuset och lugnet genom lägenheten, här känns det bra att leva! Placeringen i området är optimal, omgiven av gröna innergårdar och med närhet till skola, förskola, mataffärer, bibliotek, Badriket och gym. Utmärkta bussförbindelser tar dig till centrum på några minuter. Föreningen erbjuder sina medlemmar fina gemensamma utrymmen såväl inomhus som utomhus. Varmt välkommen att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

 • Premium
Venestadsvägen 47, Venestad, Kristianstads kommun
Venestadsvägen 47, Venestad, Kristianstads kommun, bild 2
Venestadsvägen 47, Venestad, Kristianstads kommun, bild 3

Venestadsvägen 47

Villa
Venestad, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 495 000 kr
70 m²
3 rum
1 122 m² tomt

Vackert beläget längs slingrande landsvägar, mjukt inbäddat i grönska och med vyer över öppna åkrar finner vi denna pärla i natursköna Venestad! Det här huset passar i alla avseenden, oavsett om du vill bo här permanent eller nyttja bostaden som fritidshus. Invändigt har huset mycket bibehållen charm med bjälkar och en gammal bakugn. Från 2017 och framåt har huset renoverats och allra nyligen har man bland annat satt in ett nytt kök. Utvändigt finns en stor trädgård med många möjliga platser för det uppiggande morgonkaffet eller sommarfesterna där hela sällskapet lätt ryms runt dukat bord. Möjligheterna är oändliga, vad sägs om ett orangeri eller ett trädgårdsland? Eller så låter du trädgården vara precis som den är, lättskött och med gott om plats för barnens lek och bus. I Venestad bor du naturskönt och vackert i en aktiv by! Skolor, förskolor och matbutiker finns några minuter bort i grannbyn Tollarp. Med bil eller buss tar du dig smidigt in till Kristianstad. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
Bokvägen 16A, Parkstaden, Kristianstads kommun
Bokvägen 16A, Parkstaden, Kristianstads kommun, bild 2
Bokvägen 16A, Parkstaden, Kristianstads kommun, bild 3

Bokvägen 16A

Lägenhet
Parkstaden, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 650 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/4
5 152 kr/mån
19 412 kr/m²

Välkommen till detta exklusiva boende som imponerar med påkostade materialval och en totalrenovering (2022) som strålar av lyx och elegans. Denna omsorgsfullt förvandlade lägenhet erbjuder inte bara enastående kvalitet, utan även ovanligt stora och luftiga sovrum samt en perfekt solposition i västerläge. De ovanligt stora och luftiga sovrummen är ett unikt drag som verkligen sätter denna lägenhet i en klass för sig. Här har du gott om utrymme att skapa din egen fristad av lugn och avkoppling. Den generösa planlösningen skapar en känsla av rymd i hela lägenheten. Här finns gott om utrymme för både vardagsliv och sociala tillställningar, vilket gör den till en perfekt plats att leva och trivas på. Parkstaden är en mycket populär del av Kristianstad. Här har du nära till butiker, restauranger, caféer, barer och mataffärer. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden. Här har du dessutom nära till bra kommunikationer och du promenerar med enkelhet in till stadskärnan. Det geografiska läget är helt enkelt optimalt! Varmt välkommen att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

 • Premium
 • Balkong
Hemvärnsvägen 4B, Norra Åsum, Kristianstads kommun
Hemvärnsvägen 4B, Norra Åsum, Kristianstads kommun, bild 2
Hemvärnsvägen 4B, Norra Åsum, Kristianstads kommun, bild 3

Hemvärnsvägen 4B

Lägenhet
Norra Åsum, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
850 000 kr
52,4 m²
2 rum
vån 1/2
3 572 kr/mån
16 221 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en välplanerad tvåa på första våning i omtyckta Norra Åsum! Här finns en rymlig hall, charmigt kök i original, sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett stort vardagsrum. Till vardagsrummet finns även, bäst av allt, en inglasad balkong där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssol när den är som bäst. Med nytt golv i både hall och sovrum, uppfräschat originalkök och badrum kan man välja mellan att flytta rakt in i den ombonande charmen eller att lägga en sista personlig touch - kanske i form av ett helt nytt kök eller bara en färgklick på en vägg. Oavsett passar denna tvåa till det mesta, första boende, övernattningslägenhet eller semesterbostad och med en parkeringsplats som ingår i avgiften kan det knappast bli bättre. Här bor du i en välskött förening i ett attraktivt område som har bra bussförbindelser både till stadens kärna såsom till havet i Åhus. Missa inte chansen och gör en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
Sjunnes väg 1 -1, Balsby, Kristianstads kommun

Sjunnes väg 1 -1

Villa
Balsby, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
4 600 000 kr
125 m²
4 rum

Nu presenterar vi möjligheten att förvärva en fin tomt, på ett av stans charmigaste lägen - precis in till Råbelövvssjön och med vyer över öppna åkrar. I samarbete med Myresjöhus som husleverantör kan vi erbjuda ett enplanshus med 3-4 sovrum. Här bor du enastående bra, med social öppen planlösning och separat barn- respektive föräldraavdelning - där master bedroom har egen walk-in-closet och egen toalett med dusch. När du kliver in i huset möts du av en trevlig entréhall med möjlighet till förvaring. Ljuset från vardagsrummets uppglasade fönsterpartier ger en fin sikt till baksidan och binder samman inne och ute till en härlig helhet. De sociala ytorna har ett naturligt flöde som gör det enkelt att röra sig runt i huset: du kan ta dig direkt in till köket med matkassarna från entrén, eller kliva rakt in i vardagsrummet och ut mot baksidan. Huset har också två privata delar, den ena med ett allrum och två eller tre sovrum - det här huset har två olika planlösningsalternativ att välja mellan. Den andra privata oasen innehåller master bedroom, klädkammare och toalett med dusch. Ytterligare smarta fördelar är till exempel det fina fönsterpartiet i köket som låter dig diska med utsikt, tvättstugan med groventré, samt att huset har gott om förvaring. Vatten, avlopp och fiber ingår i priset. I Balsby erbjuds den perfekta mixen av natur, närheten till sjön och gemenskap. Vill du njuta av att bo med cykelavstånd till Kristianstad och dess bekvämligheter men ändå "på landet", då har du hittat rätt. Varmt välkommen till Balsby Backe - här kan dina drömmar bli sanna! Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

Sjunnes väg 1 -2, Balsby, Kristianstads kommun

Sjunnes väg 1 -2

Villa
Balsby, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
4 850 000 kr
148 m²
6 rum

Nu presenterar vi möjligheten att förvärva en fin tomt, på ett av stans charmigaste lägen - precis in till Råbelövvssjön och med vyer över öppna åkrar. I samarbete med Myresjöhus som husleverantör kan vi erbjuda ett tvåplanshus som uppfyller många önskningar: en utsökt öppen planlösning på entréplan, gott om förvaring - och rum för hela familjens privatliv en trappa upp. I Smart 148 breder entrévåningen ut sig kring den centralt placerade trappan, vilket skapar ett väldigt trevligt flöde genom huset. I entrén möts du direkt av ljuset från de uppglasade partierna i vardagsrummet som ger en härlig känsla av rymd. Här kan du njuta av stora sociala ytor med kök och vardagsrum i en öppen planlösning, som ändå ger känslan av rum i rummet. Att köket ligger i vinkel ger också en bra arbetsyta, och det generösa fönsterpartiet över diskbänken gör att du kan diska med utsikt. Att husets groventré och tvättstuga är placerad i nära anslutning till entré och kök är också en praktisk vardagslyx - liksom att huset har goda förvaringsmöjligheter. En trappa upp finner vi husets fyra sovrum och ett mysigt allrum. I anslutning till master bedroom finns även ett fräscht badrum och en rejäl klädkammare. Smart 148 checkar med andra ord av många punkter på önskelistan, inte minst för dig som vill ha en tydlig avgränsning mellan det sociala och det privata livet. Tomt, vatten, avlopp och fiber ingår i priset. I Balsby erbjuds den perfekta mixen av natur, närheten till sjön och gemenskap. Vill du njuta av att bo med cykelavstånd till Kristianstad och dess bekvämligheter men ändå "på landet", då har du hittat rätt. Varmt välkommen till Balsby Backe - här kan dina drömmar bli sanna! Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

Österlånggatan 3A, Östermalm, Kristianstads kommun
Österlånggatan 3A, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 2
Österlånggatan 3A, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 3

Österlånggatan 3A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
850 000 kr
42,1 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 345 kr/mån
20 190 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade 1,5a på Östermalm som erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och modern livsstil. Här finner du en fantastisk planlösning med en uppsatt vägg som skiljer sovrum med vardagsrum, som optimerar utrymmet på ett sätt som imponerar även den mest kräsne köparen. Lägenheten är belägen på första våningen med hiss till din komfort, vilket gör den idealisk för alla, oavsett ålder eller behov. Läget är i centrala Kristianstad på en av stadens bästa område, Östermalm, vilket innebär att du har staden vid din tröskel och bekvämligheten nära till hands. Men det som verkligen sätter denna lägenhet i en klass för sig är den underbara balkongen i söderläge. Här kan du njuta av eftermiddagssolen och skapa din egen lilla oas mitt i stadens pulserande liv. Interiört är villan fräsch och väldigt modern. Den har uppdaterats med nya vitvaror och präglas av en stil som passar den moderna köparen. Det är bara att flytta in och njuta av denna lyxiga oas mitt i Kristianstad. Föreningen är stabil och välskött, vilket ger trygghet och låga avgifter. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
 • Hiss
Almvägen 19A, 29141 Kristianstad, Egna Hem, Kristianstads kommun
Almvägen 19A, 29141 Kristianstad, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 2
Almvägen 19A, 29141 Kristianstad, Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 3

Almvägen 19A, 29141 Kristianstad

Lägenhet
Egna Hem, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
695 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
2 333 kr/mån
19 857 kr/m²

Innanför den välkomnande varm gula fasaden på Egna hem finns nu en mysig etta på tredje våningen som kan bli din! Lägenheten erbjuder massiva trägolv som ger en varm och mjuk känsla att sätta fötterna på, och enkla basfärger som gör det enkelt för dig att inreda med dina egna möbler och färgval. I det lantliga vit gråa köket har du allt nära till hands, med gott om förvaring, moderna vitvaror och ergonomiskt placerad ugn. Längst in har du en mysig matplats intill fönstret där långa frukostar och middagar kan avnjutas. Vardagsrummet/sovrummet har plats till både dubbelsäng och soffa, och här finner du även utgången till balkongen med fin utsikt över intilliggande omgivningar. Hallen har två gardrober med bra förvaringsmöjligheter med närhet till badrum där du har egen toppmatad tvättmaskin och dusch. Givetvis erbjuder föreningen tvättstuga, tillgång till 2 förråd, kabel TV och fiber. Läget är fantastiskt, beläget i det lugna och fridfulla området Egna Hem. Du har närhet till skog och natur, vilket ger dig möjlighet att njuta vackra promenader och frisk luft. Samtidigt har du bekvämt gångavstånd till Coop och stadskärnan, vilket gör att du har alla nödvändiga bekvämligheter inom räckhåll. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

 • Premium
Skolgatan 5, Knislinge, Östra Göinge kommun
Skolgatan 5, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 2
Skolgatan 5, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 3

Skolgatan 5

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 295 000 kr
154 + 77 m²
6 rum
507 m² tomt

Den här rymliga och praktiska tvåplansvilla kan nu bli din! I denna bostad väljer du själv hur du vill bo, antingen i samma anda som föregående ägare, eller i något helt nytt där endast fantasin sätter gränserna. Planlösningen är designad för att möta alla familjers behov med sina generösa sällskapsytor. Vardagsrummet, köket och matplatsen smälter samman för att skapa en harmonisk atmosfär som bjuder in till både avkoppling och sociala sammankomster. Till den delen av bostaden följer en unik balkongupplevelse som sträcker sig över två sidor av huset. Detta är husets ultimata plats att avnjuta en kopp kaffe på morgonen eller kanske även en middag på kvällen med en fantastisk utsikt över bostadsområdet. På vardera plan finns badrum utrustade med golvvärme som gör morgonrutinerna till en ren fröjd. Den stora trädgården är en privat oas där familjen kan njuta av lugn och ro. Här kan barnen leka fritt och du kan koppla av med vänner och familj utan att behöva oroa dig för insyn från grannarna. Till tomten finns även en carport tillsammans med ett större förråd vilket ger bra förvaringsmöjligheter. Bostaden ligger lugnt på en lugn gata med förskola och grundskola (F-9) i närheten. Matbutik, handel, busshållsplatser och hjärtat i Knislinge är bara gångavstånd ifrån. För större utbud av affärer och nöjen tar man sig enkelt till Kristianstad antingen med buss eller bil. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
Per Svens Gränd 1, Hanaskog, Östra Göinge kommun
Per Svens Gränd 1, Hanaskog, Östra Göinge kommun, bild 2
Per Svens Gränd 1, Hanaskog, Östra Göinge kommun, bild 3

Per Svens Gränd 1

Villa
Hanaskog, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 195 000 kr
106 + 40 m²
4 rum
1 521 m² tomt

Bostaden är ett mysigt hus med en fasad i lantlig stil. Dess röda väggar kompletteras av fönster med ljusa karmar, vilket ger huset en fräsch och inbjudande atmosfär. När du kliver in i huset möts du av ett renoverat hem som kombinerar det moderna med det lantliga. Planlösningen är öppen och funktionell, vilket skapar en känsla av rymd och möjlighet att inreda efter dina egna önskemål. Det nyrenoverade köket i öppen anslutning till vardagsrummet ger utrymme för bra sällskapsytor med trevligt umgänge. De ljudisolerade fönstren och dörrarna säkerställer en fridfull atmosfär inomhus, oavsett omgivande ljud. Huset har tre sovrum fördelade på två våningsplan, vilket ger dig gott om plats för familj och gäster. Med toaletter på vardera våningsplan är bekvämligheten komplett och gör vardagen smidig. På tomten finns även ett stort isolerat garage med både plats för bilen samt stora ytor för förvaring både på bottenplan och ovanvåningen av garaget. Slutligen har tomten en sidobyggnad som används som förråd en praktisk funktion och ger extra lagringsutrymme för trädgårdsredskap, cyklar och andra tillbehör. Sammanfattningsvis erbjuder detta trivsamma hus i Hanaskog en perfekt blandning av charm, komfort och funktionalitet. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium
Skolgatan 20, Östra Broby, Östra Göinge kommun
Skolgatan 20, Östra Broby, Östra Göinge kommun, bild 2
Skolgatan 20, Östra Broby, Östra Göinge kommun, bild 3

Skolgatan 20

Villa
Östra Broby, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 495 000 kr
114 + 64 m²
5 rum
1 083 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa beläget i det fina området Broby, där allt finns inom bekvämt räckhåll. Här har du en villa med ett fantastiskt läge och bekvämligheten av att ha allt du behöver inom bekvämt avstånd. Denna fastighet har genomgått omfattande och imponerande renoveringar under de senaste åren, där man under 2017 renoverade tak, kök, fasad, badrum och toalett samt att man även installerade nytt värmesystem - luft/vatten värmepump. Året innan dess har bostaden fått ännu mer kärlek med nya avlopp, ny el och även dränering har gjorts. Nyligen lades nytt golv på både nedan- och ovanvåningen vilket färdigställde det sista kring bostaden. Alla stora så som små investeringar har gjorts vilket gör villan helt inflyttningsklar till just dig! Med en bra planlösning ger det gott om utrymme för att njuta av ett bekvämt boende och skapa minnen med familj och vänner. Den stora trädgården tillsammans med den 25 kvm stora uteplatsen är ett riktigt paradis för både avkoppling och lek. Här kan du njuta av utomhuslivet och skapa en fridfull och rofylld atmosfär. Dessutom finns även ett stort garage på tomten med plats för den stora bilen samtidigt som där är gott om plats för annan förvaring. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

 • Premium

Visar 1 - 25 av 34