SkandiaMäklarna Kristianstad

SkandiaMäklarna Kristianstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Djurröds byväg 124, Djurröd, Kristianstads kommun

Djurröds byväg 124

Villa
Djurröd, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 295 000 kr
280 + 140 m²
8 rum
2 691 m² tomt

Välkommen till detta rymliga hus i natursköna Djurröd! Här bor du i ett fantastiskt hem om 280 kvm, beläget alldeles intill en porlande bäck. Huset erbjuder generöst med utrymme och charm, med en planlösning om 1.5 plan samt en källare. Entreplanet är smakfullt renoverat och redo att flytta in i, medan övervåningen ger dig friheten att sätta din egen prägel på boendet. Till fastigheten hör även ett rymligt garage som tidigare använts som verkstad och för hästar – möjligheterna är oändliga för dig som behöver extra utrymme för hobby eller verksamhet. Takhöjden i byggnaden är 3,50 m och portar som är på 3x3 meter, om man vill köra in sin traktor. Nära huset ligger vackra Bosarpasjön, där du kan njuta av fiske, bad och minigolf. Här finns något för hela familjen att upptäcka och uppskatta året om. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Nitvägen 14, Vilshult, Olofströms kommun
  • Sön 4 aug kl 10:00
Nitvägen 14, Vilshult, Olofströms kommun, bild 2
Nitvägen 14, Vilshult, Olofströms kommun, bild 3

Nitvägen 14

Villa
Vilshult, Olofströms kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 495 000 kr
107 + 160 m²
4 rum
871 m² tomt

Vill du bo i en vacker och totalrenoverad familjevilla på lugnt och barnvänligt läge i mysiga Viltshult? Huset är totalrenoverat under år 2024 och med över 200 kvm boyta har man satsat på exklusiva materialval i mjuka, vänliga toner och fått till en planlösning som känns genomtänkt och välplanerad. Bostaden rymmer flertalet av sovrum och den öppna planlösningen tillsammans med det nybyggda trädäcket i anslutning till vardagsrum ger gott om plats för socialt umgänge och en känsla av rymd. Källarplan erbjuder dig stora ytor såsom två sovrum, badrum, tvättstuga och en stor gillestuga som är perfekt för mysiga kvällar med familjen. Badrummen och tvättstugan har golvvärme och är helkaklade, moderna och samtidigt tidlösa - bästa förutsättningarna för lugn och harmonisk start på dagen! En stor och insynsskyddad trädgård där man antingen fortsätter i samma spår som nuvarande ägare eller väljer att sätta sin helt egna prägel. Tomten omfamnas av en frodig skog som ger en känsla av avskildhet och lugn. På uppfarten finns det gott om plats för parkering men för den som vill ha bilen under tak erbjuds ett rejält garage med fjärrstyrd garageport. Låter det här som en dröm för dig? Låt det bli vardag och flytta in på Nitvägen 14 och njut! Bostaden är besiktigad med dolda fel försäkring! Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Oxhagsvägen 44, Sommarlust, Kristianstads kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Oxhagsvägen 44

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 295 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
4 160 kr/mån
17 740 kr/m²

En trappa upp i populära HSB Brf Tackan i Kristianstad presenteras denna genomgående och ljusa trea i mycket fint skick. Ljusa färgval matchas med parkettgolv vilket skapar ett hem i harmoni. Vi välkomnas in i rymlig hall med plats att hänga av sig ytterkläderna. Hallen binder ihop samtliga rum i bostaden. Vardagsrummet som är ljust och luftigt ger plats åt såväl soffgrupp som matsalsmöblemang. Från vardagsrummet nås balkong i soligt söderläge med utsikt över föreningens gröna innergård. Köket som håller hög standard erbjuder generösa arbetsytor, gott om förvaring och matplats. Bostadens två sovrum är rejäla med plats för dubbelsäng. Badrum i bra skick har ny tvättmaskin/torktumlare från 2022. Genomtänkta lösningar och två inbyggda garderober ger bra förvaringsmöjligheter. HSB Brf Tackan i Kristianstad är en välskött HSB-förening med fina gemensamma ytor och låg belåning samtidigt som flera av de stora renoveringarna är utförda. Läget på Sommarlust är lugnt och trivsamt med promenadavstånd till centrum. I området finns mataffär, förskola, skola, restauranger och konditori. I området finns det gott om parkeringsmöjligheter. Även utmärkta bussförbindelser med busshållplats i området förenklar vardagen. Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Plus
Martin Jöns väg 208, Hommenstorp, Kristianstads kommun

Martin Jöns väg 208

Tomt
Hommenstorp, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
690 000 kr
6 900 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget hus på en naturnära plats? Nu har du chansen att förverkliga denna dröm! Denna stora tomt på 6900 kvm ligger med utsikt över Linderödsåsen och erbjuder en fantastisk miljö för ditt framtida hem. Här kan du njuta av lugnet och den vackra naturen samtidigt som du har närhet till nödvändiga bekvämligheter. Tomten har tillgång till fiber i gatan, vilket gör det enkelt att ansluta när ditt hus är färdigt. Du får dessutom möjligheten att anlägga egen brunn och eget avlopp, vilket ger dig full kontroll över ditt boende. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende på denna idylliska plats! Tomten är under avstyckning och beräknas bli 6900 kvm stor. Bifogad fastighetskarta visar nuvarande storlek, bilden som är markerad med vita streck är så de nya gränserna kommer att bli efter avstyckningen. Varmt välkomna att boka in er till visning via vår hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Liarumsvägen 635, Äsphult, Kristianstads kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Liarumsvägen 635, Äsphult, Kristianstads kommun, bild 2
Liarumsvägen 635, Äsphult, Kristianstads kommun, bild 3

Liarumsvägen 635

Villa
Äsphult, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 395 000 kr
53 + 10 m²
3 rum
1 998 m² tomt

Mjukt inbäddat i grönskande bokskog ligger detta trevliga fritidshus, långt bort ifrån stress och alla måsten. Här njuter man av lugnet som bara livet på landet kan ge, fåglarnas kvittrande och om kvällarna kan man till och med höra ugglornas hoande. Naturen runt huset är helt underbar och när någon pratar om vacker utsikt så har dem inte sett denna - magisk är ordet som dyker upp. Med uteplats åt väster och altan åt öster finns det möjlighet till såväl sol som skugga under hela dagen. Under de senaste åren har omfattande renoveringar gjorts med finess och smakfulla val vilket har skapat ett fritidsboende av högsta klass. Denna kvadratmetersmarta bostad erbjuder ett fräscht och rymligt badrum, renoverat och genomgående, charmigt och fullt utrustat kök med matplats, två sovrum varav ett av dem har en inbyggd våningssäng för tre personer med förvaring och egna eluttag - perfekt även för det större sällskapen eller den stora familjen. Bostaden har även ett vardagsrum med nyinstallerad och centralt placerad kamin som ger både värme och charm, perfekt att samlas runt när sommarregnet slår mot fönsterrutorna. Som man kan förstå är detta ett fritidshus att trivas i under en lång tid, kanske en hel livstid. Man kan försöka förklara hur känslan är här, men det är svårt, känslan är den som måste upplevas, och här görs det bäst på plats. Denna stund kan alltså bli din sommardröm för nu är sommaren är här och Liarumsvägen 635 står redo att ta emot er! Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Gamla Fjälkingevägen 20, Hammar, Kristianstads kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Gamla Fjälkingevägen 20, Hammar, Kristianstads kommun, bild 2
Gamla Fjälkingevägen 20, Hammar, Kristianstads kommun, bild 3

Gamla Fjälkingevägen 20

Villa
Hammar, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 995 000 kr
101 + 83 m²
4 rum
935 m² tomt

Varmt välkommen till Gamla Fjälkingevägen 20 i populära Hammar - möjligheternas bostad! I denna bostad väljer du själv hur du vill bo, antingen i samma anda som föregående ägare, eller i något helt nytt där endast fantasin sätter gränserna och bostaden ses som en tom målarduk som inväntar penseln som ska börja dansa. På entréplan hittar vi ett omhändertaget kök, ett vardagsrum och en matplats som når ut till det stora integrerade uterummet. På ovanvåningen erbjuder bostaden 3 sovrum, en hall och ett större badrum. Från två av sovrummen når man ut till den härliga och inglasade balkongen med en underbar utsikt över Hammar. Huset har även ett källarplan med tvättstuga och flertal rum som kan användas som förvaring eller inredas efter behov. Det här huset är med andra ord optimalt för den stora familjen! Intill huset finns garage och förråd. På tomten finns en lättskött trädgård med gott om plats för både avkoppling och lek. Hammar är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till allt och bara en kort bilresa eller cykeltur till centrala Kristianstad och allt som erbjuds där! I Hammar finner vi även C4-shopping, skola, förskola och busstrafik med täta bussförbindelser. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Sadelmakaregatan 1B, Söder, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 16:00
Sadelmakaregatan 1B, Söder, Kristianstads kommun, bild 2
Sadelmakaregatan 1B, Söder, Kristianstads kommun, bild 3

Sadelmakaregatan 1B

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 731 kr/mån
23 148 kr/m²

På utmärkt läge på Söder presenteras denna genomgående tvåa med balkong i soligt västerläge! Denna välplanerade lägenhet erbjuder hall med förvaring, kök med matplats, stort sällskapsrum och sovrum med stor skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte. Stuckatur, fönsterbänkar i sten, och skjutdörrar är några exempel på de vackra originaldetaljerna anno 1939 som skapar känsla och trivsel i bostaden. Med burspråk och stora fönsterpartier skapas ett härligt ljusflöde över renoverade ytskikt under största delen av dagen. Föreningen som bildades 1939 är en välskött förening med låg belåningsgrad vilket bidrar till låga månadsavgifter. Söder är en populär del av Kristianstad och här har du nära till butiker, restauranger, caféer, barer och mataffärer. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och Tivoliparken. Här har du dessutom nära till bra kommunikationer och du promenerar med enkelhet in till stadskärnan. Det geografiska läget är helt enkelt optimalt! Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Hovslagaregatan 6, Söder, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 12:00
Hovslagaregatan 6, Söder, Kristianstads kommun, bild 2
Hovslagaregatan 6, Söder, Kristianstads kommun, bild 3

Hovslagaregatan 6

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
750 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/4
2 069 kr/mån
22 059 kr/m²

Välkommen till din nya bostad i den välskötta och skuldfria bostadsrättsföreningen HSB BRF Nebulosan. Denna välplanerade bostad bjuder på en smart planlösning där vardagsrummet/sovrummet har plats till både dubbelsäng och soffa, och här finner du även utgången till balkongen med fin utsikt över intilliggande omgivningar. Hallen har bra förvaringsmöjligheter med tre inbyggda garderober och närhet till badrum. Det lantliga vita köket har gott om förvaring med plats för en mysig matplats intill fönstret där långa frukostar och middagar kan avnjutas. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp, högt i tak och har även under 2023 fått samtlig el utbytt av fackmän. Mer som är unikt för lägenheten är den låga månadsavgiften, vilket ger dig som boende en ekonomiskt hållbar situation. I bostadsrättföreningen finns även en gästlägenhet som är utrustad med allt du behöver för en hemtrevlig upplevelse. Denna gästlägenhet kan du erbjuda dina vänner eller familj till ett överkomligt pris av endast 300 kr per natt. I källaren finner vi tvättstugan med tillhörande torkrum, förvaring till cyklar, 2 st förråd till lägenheten en i källaren och en uppe på vinden. Livet på Söder: Upptäck lugnet och närservicen som präglar Söder i Kristianstad. Med grönområden och idrottsmöjligheter runt hörnet samt närhet till Maxi Stormarknad och bekväma buss- och tågförbindelser, är detta område perfekt för den aktiva livsstilen. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Sadelmakaregatan 1C, Söder, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 12:30
Sadelmakaregatan 1C, Söder, Kristianstads kommun, bild 2
Sadelmakaregatan 1C, Söder, Kristianstads kommun, bild 3

Sadelmakaregatan 1C

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 515 kr/mån
23 148 kr/m²

Är ni på jakt efter en lägenhet som ni kan flytta in i direkt? Då är ni varmt välkomna till Sadelmakaregatan 1C. Lägenheten bjuder på bland annat 3,30 i takhöjd, stuckaturer i taket samt enhetligt och slipat plankgolv. I det inbjudande och rymliga vardagsrummet kan ni njuta av det härliga ljusinsläppet både från er soffgrupp och matgrupp som ryms i rummet. Här finns även utgången mot balkongen med rätt väderstreck och passar perfekt för den som vill ta kaffekoppen i frisk luft. Lägenhetens stora och rymliga sovrum nås genom en fint bevarad skjutdörr och är utrustad med en stor garderob för den med mycket förvaringsbehov. Köket är rymligt, fint och uppfräschat i original med plats för matplats. Badrummet är helkaklat och ger en känsla av elegans. Med egen tvättmaskin blir vardagen dessutom lättare, vardagslyx när den är som bäst! I källaren så finner vi tvättstugan med tillhörande torkrum samt förvaring till cyklar, 2 st förråd till lägenheten där en är i källaren och en uppe på vinden. Söder är en populär del av Kristianstad och här har du nära till butiker, restauranger, caféer, barer och mataffärer. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och Tivoliparken. Här har du dessutom nära till bra kommunikationer och du promenerar med enkelhet in till stadskärnan. Det geografiska läget är helt enkelt optimalt! Sammanfattningsvis erbjuder denna välplanerade 2:a på Söder i Kristianstad en perfekt kombination av funktionalitet och bekvämlighet. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Lyckevägen 21, Knislinge, Östra Göinge kommun
  • Imorgon kl 14:00
Lyckevägen 21, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 2
Lyckevägen 21, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 3

Lyckevägen 21

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 995 000 kr
135 + 96 m²
5 rum
843 m² tomt

Vill du bo i en vacker och fint renoverad familjevilla på lugnt och barnvänligt läge i härliga Knislinge? Välkommen till Lyckevägen 21 och denna trevliga 1,5-plansvilla med källare. Entréplan bjuder på en öppen planlösning där vardagsrum, matplats och det fräscha köket är ett. Centralt placerad finns även en täljstenskamin som tillsammans med det energisnåla uppvärmningssystemet bergvärme (2019) håller vintrarna varma och driftskostnaderna låga. Intill gästtoaletten på entréplan når man via de nyrenoverade trapporna både ovanplan och källarplan. En trappa upp finns ett stort badrum med jacuzzi, dusch och golvvärme samt tre sovrum. Det stora sovrummet har en inbyggd garderob med skjutdörrar. En trappa ner hittar vi en gillestuga och sovrum med golvvärme. Där finns även en bastu, helkaklad tvättstuga och badrum - allt för en exklusiv och lyxig vardag. Utvändigt njuter man av en lättskött och insynsskyddad trädgård omringad av en uppväxt häck. Som om inte det vore nog erbjuds en riktigt härlig altan och ett fräscht uterum - båda i sydvästläge, vilket innebär sol från lunch och fram till solnedgången. Här är det gott om plats för mysigt sommarhäng och lugna, sköna lediga dagar! Tomten erbjuder även ett garage och en carport. Bostaden ligger på en lugn gata med förskola och grundskola (F-9) i närheten. Matbutik, handel, busshållsplatser och hjärtat i Knislinge är bara gångavstånd ifrån. För större utbud av affärer och nöjen tar man sig enkelt till Kristianstad antingen med buss eller bil. I närhet finns även promenadstråk och cykelbanor med både natur och bostadsområde att välja mellan som omgivning. Lyckevägen 21 är ett riktigt trevligt och fint hus som står helt inflyttningsklar i längtan och väntan på sin nya familj att ta hand om under en lång tid framöver! Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Hasselvägen 8, Charlottesborg, Kristianstads kommun

Hasselvägen 8

Lägenhet
Charlottesborg, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
350 000 kr
66 m²
2 rum
vån 6/6
4 155 kr/mån
5 303 kr/m²

I välskött HSB-förening presenteras denna rymliga tvåa med balkong och hiss. Denna tvårums lägenhet som erbjuder en perfekt möjlighet att sätta sin egen prägel på sitt framtida hem. Hissen tar dig högst upp i huset där den här bostaden erbjuder dig härliga ljusinsläpp från sina stora fönster samt generösa utrymmen med sitt vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett rymliga badrum. Lägenheten erbjuder även en större klädkammare samt en balkong med egen markis och en fri utsikt över takåsar och områdets lekplats. HSB:s Brf Charlottsborg i Kristianstad är en ordentlig och välskött förening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband via fiber, kabel-tv och parkeringsplats. Lägenheten ligger i ett lugnt område med en egen innergård där det finns grönytor och lekplats. Där finns även närhet till busshållsplatser som tar dig till innerstan på under en kvart samt gångavstånd till handelsområde, skolor och mataffärer. Varmt välkommen att göra din intresseanmälan via vår hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Hiss
Infanterivägen 11B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Infanterivägen 11B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 2
Infanterivägen 11B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 3

Infanterivägen 11B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
795 000 kr
53,2 m²
2 rum
vån 3/3
3 115 kr/mån
14 944 kr/m²

Välkommen till Infanterivägen 11B en idealisk bostadsrätt för dig som studerar, med en låg avgift på endast 3115 kr per månad. Denna ljusa och välplanerade lägenhet har genomgående ljusa väggar och enhetliga golv som skapar en rogivande atmosfär. Köket och badrummet är nyligen renoverade i moderna och fina färger, vilket ger en fräsch känsla i hela bostaden. Här bor du nära allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag, ett perfekt hem för studenter eller som din första lägenhet. För extra njutning har lägenheten en mysig balkong på 6 kvm i västerläge, perfekt för att avnjuta kvällskaffet medan solen går ner. Lägenheten ligger endast 350 meter från Kristianstad högskola, vilket gör det enkelt att ta sig till och från föreläsningarna. Grönområden för avkoppling och rekreation ligger inom bekvämt avstånd. Med 350 meter till närmaste busshållplats och bara 14 minuters resa till Kristianstad C är det smidigt att ta sig runt. Dessutom ligger Kristianstads nya spa och badhus endast 650 meter från bostaden, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Lunnom 1204, Lunnom, Östra Göinge kommun
  • Imorgon kl 11:00
Lunnom 1204, Lunnom, Östra Göinge kommun, bild 2
Lunnom 1204, Lunnom, Östra Göinge kommun, bild 3

Lunnom 1204

Villa
Lunnom, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 195 000 kr
137 + 42 m²
6 rum
7 970 m² tomt

På naturskönt läge strax utanför Broby presenteras denna idylliska hästgård med anor från förra sekelskiftet. Denna plats ligger som i en glänta inbäddad bland skog och grönska. Huset som är tillbyggt i omgångar erbjuder trevliga sällskapsytor, fyra sovrum samt både uterum och uteplats i perfekt solläge. På gården finns förutom boningshuset även verkstadsbyggnad, hobbyverkstad, vedförråd och boxar med plats för tre hästar. På tomten finns även hage med stor lösdrift samt skog och gräsmatta. Sommarhagar kan eventuellt finnas att låna. Läget är fantastiskt med fina ridvägar mot Glimåkra, Säflacka och Emmislöv för långritt i skog och på ängar. Vackra Tydingesjön är endast 5 min bort. För barnfamiljen som uppskattar närhet till skolor nås förskolor, Prästavångsskolan (F-6) och Göingeskolan (7-9) på några minuter i Broby. Ca 500 m till busshållsplats underlättar vardagen. Gården består av de två samtaxerade fastigheterna Lunnom 11:4 och 11:5. Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Oxhagsvägen 36, Sommarlust, Kristianstads kommun
Oxhagsvägen 36, Sommarlust, Kristianstads kommun, bild 2
Oxhagsvägen 36, Sommarlust, Kristianstads kommun, bild 3

Oxhagsvägen 36

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 595 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 410 kr/mån
21 409 kr/m²

Låt oss presentera en nyrenoverad och vacker trerumslägenhet på Oxhagsvägen 36 och trivsamma Sommarlust! Här erbjuds tre rum och kök i bra planlösning, generösa ytor och en stor dos hemtrevlighet. Lägenhetens planlösning är genomtänkt med ljusinsläpp från två väderstreck och från det stora vardagsrummet nås den härliga balkongen med utsikt över grönytor och lekplats. Köket är generöst till sin storlek och nyligen renoverad. Här finns även två rymliga sovrum samt ett helt nytt helkaklat badrum i modernt och lyxigt men samtidigt tidlöst utförande. På Oxhagsvägen 36 bor du i en stabil bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och med gångavstånd till centrala Kristianstad. Du bor även med närhet till matvarubutiker och vackra promenadstråk. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Fjädernejlikegatan 9, Hammarslund, Kristianstads kommun
Fjädernejlikegatan 9, Hammarslund, Kristianstads kommun, bild 2
Fjädernejlikegatan 9, Hammarslund, Kristianstads kommun, bild 3

Fjädernejlikegatan 9

Villa
Hammarslund, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
4 695 000 kr
159 + 27 m²
7 rum
968 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva och väl omhändertagna villa belägen på attraktiv adress i härliga Hammarslund. Här bor man nära centrala Kristianstad med ändå med ett naturskönt läge i en 1,5-plansvilla byggd 2013. Villan har en modern och tilltalande interiör och en optimal planlösning med kök från Ballingslöv, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Det erbjuds även fyra sovrum, två helkaklade badrum samt tvättstuga. Hela bottenvåningen har vattenburen golvvärme vilket ger en jämn och skön värme och med solcellerna hålls driftskostnaderna låga. I vardagsrummet har man även förberett för kamin vilket även det kan bidra till lägre driftskostnader. Uterummet är precis som övriga huset exklusivt och har gott om utrymme för umgänge och sociala tillställningar. Stora pardörrar tar oss ut till en härlig pergola och vidare till trädgården som sträcker sig över hela husets baksida. I trädgården njuter man av stora gräsytor med gott om plats för barn med spring i benen och fantasifulla lekar. Fjädernejlikegatan 9 är helt enkelt ett drömboende för hela familjen på riktigt bra läge! Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Kapellgatan 16A, Östermalm, Kristianstads kommun
Kapellgatan 16A, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 2
Kapellgatan 16A, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 3

Kapellgatan 16A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 850 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 1/4
2 812 kr/mån
30 833 kr/m²

Välkommen till denna vackra lägenhet på attraktiva Östermalm! Här bor man med väldigt låg månadsavgift i en lägenhet om 2,5 rok fördelat på 60 kvm. Hela bostaden har under 2022 genomgått en omfattande renovering där man med påkostade material och jordnära, ljusa toner förnyat och fräschat upp samtidigt som man bevarat själen i lägenheten. Vad sägs till exempel om enstavigt parkettgolv, generös takhöjd och stora, vackra fönster? Köket är nyrenoverat i stilrent vitt med bänkskiva och stänkskydd i kompositsten och badrummet är lyxigt utformat i ljusa, fräscha toner. Den gemensamma innergården är lummig och en trivsam miljö att umgås i. Här erbjuds flertalet uteplatser och härliga grönytor. På Östermalm är läget oslagbart med promenadavstånd till stadskärnan och skolor, vilket gör vardagslivet smidigt och bekvämt. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Skolgatan 5, Knislinge, Östra Göinge kommun
Skolgatan 5, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 2
Skolgatan 5, Knislinge, Östra Göinge kommun, bild 3

Skolgatan 5

Villa
Knislinge, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 150 000 kr
154 + 77 m²
6 rum
507 m² tomt

Den här rymliga och praktiska tvåplansvilla kan nu bli din! I denna bostad väljer du själv hur du vill bo, antingen i samma anda som föregående ägare, eller i något helt nytt där endast fantasin sätter gränserna. Planlösningen är designad för att möta alla familjers behov med sina generösa sällskapsytor. Vardagsrummet, köket och matplatsen smälter samman för att skapa en harmonisk atmosfär som bjuder in till både avkoppling och sociala sammankomster. Till den delen av bostaden följer en unik balkongupplevelse som sträcker sig över två sidor av huset. Detta är husets ultimata plats att avnjuta en kopp kaffe på morgonen eller kanske även en middag på kvällen med en fantastisk utsikt över bostadsområdet. På vardera plan finns badrum utrustade med golvvärme som gör morgonrutinerna till en ren fröjd. Den stora trädgården är en privat oas där familjen kan njuta av lugn och ro. Här kan barnen leka fritt och du kan koppla av med vänner och familj utan att behöva oroa dig för insyn från grannarna. Till tomten finns även en carport tillsammans med ett större förråd vilket ger bra förvaringsmöjligheter. Bostaden ligger lugnt på en lugn gata med förskola och grundskola (F-9) i närheten. Matbutik, handel, busshållsplatser och hjärtat i Knislinge är bara gångavstånd ifrån. För större utbud av affärer och nöjen tar man sig enkelt till Kristianstad antingen med buss eller bil. Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Per Svens Gränd 1, Hanaskog, Östra Göinge kommun
Per Svens Gränd 1, Hanaskog, Östra Göinge kommun, bild 2
Per Svens Gränd 1, Hanaskog, Östra Göinge kommun, bild 3

Per Svens Gränd 1

Villa
Hanaskog, Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 050 000 kr
106 + 40 m²
4 rum
1 521 m² tomt

Bostaden är ett mysigt hus med en fasad i lantlig stil. Dess röda väggar kompletteras av fönster med ljusa karmar, vilket ger huset en fräsch och inbjudande atmosfär. När du kliver in i huset möts du av ett renoverat hem som kombinerar det moderna med det lantliga. Planlösningen är öppen och funktionell, vilket skapar en känsla av rymd och möjlighet att inreda efter dina egna önskemål. Det nyrenoverade köket i öppen anslutning till vardagsrummet ger utrymme för bra sällskapsytor med trevligt umgänge. De ljudisolerade fönstren och dörrarna säkerställer en fridfull atmosfär inomhus, oavsett omgivande ljud. Huset har tre sovrum fördelade på två våningsplan, vilket ger dig gott om plats för familj och gäster. Med toaletter på vardera våningsplan är bekvämligheten komplett och gör vardagen smidig. På tomten finns även ett stort isolerat garage med både plats för bilen samt stora ytor för förvaring både på bottenplan och ovanvåningen av garaget. Slutligen har tomten en sidobyggnad som används som förråd en praktisk funktion och ger extra lagringsutrymme för trädgårdsredskap, cyklar och andra tillbehör. Det har under februari 2024 beslutats från Tillsyns- och tillståndsnämnden att Östra Göinge kommun har beviljat Bygglov för nybyggnad av bullerplank kring fastigheten Per Svens Gränd. Detta ska göras under sommaren 2024 och handlingarna finns tillgängliga på Miljö och Bygglov Östra Göinge kommun. Sammanfattningsvis erbjuder detta trivsamma hus i Hanaskog en perfekt blandning av charm, komfort och funktionalitet. Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Smultronstigen 2, Tollarp, Kristianstads kommun
Smultronstigen 2, Tollarp, Kristianstads kommun, bild 2
Smultronstigen 2, Tollarp, Kristianstads kommun, bild 3

Smultronstigen 2

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 650 000 kr
146 + 15 m²
5 rum
998 m² tomt

I barnvänliga och lugna Tollarp kan vi nu presentera en nyrenoverad 1,5-plansvilla med gott om plats för hela familjen. Här är det uppenbart att säljarna med omtanke och känsla satt sin prägel på varje hörn och denna bostad erbjuder en modern atmosfär som verkligen tilltalar! Entréplan erbjuder stora, öppna ytor med plats för både socialt umgänge, goda middagar och mysigt familjehäng. Köket är renoverat 2020 och här har man valt påkostade material, generösa arbetsytor och fräscha, vita skåpsluckor. Med fyra sovrum i behaglig storlek och ett vardagsrum även på övre plan får hela familjen plats utan att det känns trångt - det här är helt enkelt den perfekta villan för barnfamiljen! Husets två badrum är helkaklade och i tidlösa och behagliga toner. Utvändigt erbjuds en underbar utemiljö med en härlig pool och stor, lättskött trädgård perfekt placerad på hörntomt. Här njuter man av svalkande bad och underbara sommardagar med mycket lek och bus. Framåt kvällen när mörkret och kylan kryper sig på flyttar man med glädje in i det trevliga uterummet som även är isolerat och med fördel kan användas året om. I Tollarp bor man i en härlig by med mycket gemenskap och många mysiga områden. Här erbjuds många grönområden såsom Stackedala och för den som gillar fiske är Vramsån ett trevligt besök. Bra bussförbindelser till såväl Kristianstad som Malmö/Lund. Centrala Kristianstad nås på ca 15 minuter med bil. I Tollarp finns flera förskolor och skolor (F-9), matbutik, apotek, vårdcentral och större delen av den service man önskar. Flertalet föreningar med olika aktiviteter, här finns något för alla och ingen behöver gå sysslolös! Huset är besiktigad och dolda fel försäkrad. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Västerbogatan 5E, Fredentorp, Hässleholms kommun
  • Imorgon kl 10:00

Västerbogatan 5E

Lägenhet
Fredentorp, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
850 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 055 kr/mån
15 596 kr/m²

På trevliga Fredentorp, några minuters promenad från Centralstrationen, presenteras denna tvåa i fint skick med balkong i sydvästläge. Lägenheten som ligger högst upp i huset är genomgående vilket ger ett härligt ljus under hela dagen. Vi välkomnas in i hall med plats att hänga av sig ytterkläderna samt inbyggd förvaring. Hallen gränsar till lägenhetens samtliga rum. Till höger om hallen öppnar köket upp sig med generös förvaring, gott om arbetsytor och matplats vid fönstret. Köket renoverades 2019 i ljusa toner och klassisk design. Sovrummet som renoverades 2020 rymmer enkelt dubbelsäng och är fritt från insyn. Vardagsrummet erbjuder trevliga sällskapsytor med gott om plats för soffa samt matplats i burspråk. Från vardagsrummet kliver vi ut på härlig balkong i perfekt solläge med utsikt över föreningens välskötta innergård. Badrummet som renoverades i samband med föreningens stambyte är helkaklat och modernt med tvättmaskin/torktumlare och sobra materialval. Brf Midgård är en stabil HSB-förening från slutet av 1950-talet som har gjort de stora renoveringarna som bl.a. stambyte, fönsterbyte, el m.m. samtidigt som belåningsgraden är låg. På Västerbogatan bor du i ett lugnt område med promenadavstånd till centrum och med bra kommunikationer, Grönängsskolan (F-6) och flera mataffärer i närområdet. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Plus
Storkvägen 1, Kulltorp, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 13:45
Storkvägen 1, Kulltorp, Kristianstads kommun, bild 2
Storkvägen 1, Kulltorp, Kristianstads kommun, bild 3

Storkvägen 1

Villa
Kulltorp, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 995 000 kr
124 + 25 m²
5 rum
622 m² tomt

Varmt välkommen till Storkvägen 1 och denna trevliga enplansvilla på bra läge på populära Kulltorp! Villan har genomgått en omfattande renovering mellan åren 2017-2022 då man bland annat renoverat badrum, tvättstuga, bytt kök, satt in nya fönster samt dragit ny el. Här bor man på 124 kvm och hela fyra sovrum samt rymliga sociala ytor. Det rymliga och ombonade köket är renoverat 2022 och har utrymme för både familj och vänner, här lagar man med glädje goda middagar och umgås med vänner över ett glas vin. Härifrån nås även den härliga uteplatsen under tak där man njuter av ljumna sommarkvällar långt in på småtimmarna. Trädgården som anlades 2022 är lummig och härlig med bland annat körsbärs-, äppel- och plommonträd. Det finns även ett Ginkgoträd som är väldigt ovanligt i Sverige. Såhär på vårkanten blommar dessutom den ljuvliga syrenen med sina lila, väldoftande blommor. På Kulltorp bor du naturskönt med Björket nära och är ett av Kristianstads mest populära områden, här finns bra bussförbindelser och cykelvägar till stan. Området är lugnt och trevligt vilket passar barnfamiljer alldeles utmärkt med både förskola och skolor inom gångavstånd. Varmt välkommen att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Henningsbergsvägen 48B, Färlöv, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 12:45
Henningsbergsvägen 48B, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 2
Henningsbergsvägen 48B, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 3

Henningsbergsvägen 48B

Radhus
Färlöv, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 895 000 kr
76 m²
3 rum
5 500 kr/mån
24 934 kr/m²

På naturskönt läge Färlöv med Araslövs golfbana som granne hittar ni detta nybyggda parhus i bostadsrättsform. Här finns allt du kan önska av en villa, praktiskt paketerat i en bostadsrätt utöver det vanliga. Detta är det optimala boendet för dig som golfare med endast några minuters promenad till första tee och med flertalet golfintresserade grannar! Bostaden har en genomtänkt planlösning med påkostade materialval såsom kök från Ballingslöv och vattenburen golvvärme i hela hemmet. Här erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum och ett generöst badrum med tvättmöjligheter. Bostaden är förberedd för att inreda vinden till en andra våning, bygglov krävs. Från vardagsrummet nås lättskött uteplats med eftermiddagssol. Till bostaden finns dessutom både förråd och parkeringsplats. Säljaren kan måla om väggar kostnadsfritt innan överlämnande. Från bostaden är det gångavstånd till kommunikation och mataffär. I Färlöv bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv. Araslövs golfklubb är en av de mest populära golfanläggningarna i Skåne som erbjuder en golfupplevelse i toppklass. Klubben har ständigt pågående projekt för att öka standarden ytterligare, nu med uppdatering av Södra banan. Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Baldersgatan 4, null, Östra Göinge kommun
  • Imorgon kl 11:30
Baldersgatan 4, null, Östra Göinge kommun, bild 2
Baldersgatan 4, null, Östra Göinge kommun, bild 3

Baldersgatan 4

Villa
Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 450 000 kr
140 + 44 m²
5 rum
946 m² tomt

På lugnt läge i trevligt villakvarter välkomnar denna välplanerade enplansvilla med stora sällskapsytor, renoverat kök och tre rejäla sovrum. Huset byggdes till 2008 med ett härligt sällskapsrum med ryggåstak, stora fönsterpartier mot trädgården samt utgång till trädäck. Badrummet är helkaklat med både dusch och badkar. Groventré med tvättstuga och förråd som leder vidare ut i ett rejält garage förenklar vardagen. För familjen som önskar fler sovrum finns det flera möjligheter! Den lummiga trädgården ramas in av fina lövträd vilket skapar en privat plats för såväl avkoppling som lek. På trädäck i västerläge njuts solen under eftermiddag och kväll, fritt från insyn. Växthus och egen brunn ger utmärkta förutsättningar för odlingar. Nyrenoverad bergvärmepump ger låga driftskostnader. På Baldersgatan är det nära till skolor, förskolor, mataffär, apotek, busshållplats m.m. Varmt välkomna att boka in er till visning via vår hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
  • Energieffektiv
Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm, Ljungdala, Hässleholms kommun
Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 2
Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm, Ljungdala, Hässleholms kommun, bild 3

Trebackalånggatan 118, 28142 Hässleholm

Lägenhet
Ljungdala, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
350 000 kr
66 m²
2 rum
vån 3/3
4 460 kr/mån
5 303 kr/m²

Nu släpper vi en trevlig och välplanerad bostad på Ljungdala! En bostad i form av en välskött och karismatisk tvåa belägen högst upp i huset. Charmigt uppfräschat kök i original med nya vitvaror, ljusa materialval genomgående, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare i ett, samt en rymlig hall med gott om plats för förvaring. I det stora sovrummet finns en stor inbyggd garderob och snyggt nytt golv som fortsätter i hall och vardagsrum. Det generösa vardagsrummet har härligt ljusinsläpp från sina tre stora fönster och med sin dörr ut mot balkongen som fångar solnedgången. Bostaden har under senare år fått nya karmarna och en uppfräschning av dörrarnas ytskikt i samtliga rum, nytt golv i sovrum, hall och vardagsrum samt ytskiktet renoverat i kök och sovrum. Här kan man välja mellan att flytta rakt in i den ombonande charmen eller att lägga en sista personlig touch - varför inte använda reparationsfonden på 6 252 kr som finns till bostaden? På Trebackalång bor ni i en kort promenad från området Läreda handelsplats och mataffärer såsom ICA Maxi, Willys och Lidl. Där finns även närhet till gym, padel och andra fritidsaktiviteter. Gångavstånd till busshållsplats samt bra cykelleder in till centrum. Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

  • Premium
Österlånggatan 3A, Östermalm, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 10:00
Österlånggatan 3A, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 2
Österlånggatan 3A, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 3

Österlånggatan 3A

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 250 000 kr
58 m²
2.5 rum
vån 1/4
5 134 kr/mån
21 552 kr/m²

Låt oss presentera - Österlånggatan 3A! En riktigt trevlig 2,5-rumslägenhet belägen på ett lika trevligt område på attraktiva Östermalm. Här kan du flytta rakt in och njuta av det som erbjuds i trevlig och öppen planlösning med ett stort sovrum, fräscht och renoverat kök och helkaklat badrum. Köket, som under senare år totalrenoverats, har även fått nytt kakel och klinker under fjolåret. Förbi hallen till entrén hittar du ett matrum i anslutning till det stora vardagsrummet. Härifrån når du den mysiga balkongen som har sol från morgon till kväll! Under 2020 har hela lägenheten fått nytt golv och ytskikt - redo att flytta in i! Här finns även en hiss som gör boendet mer praktiskt. I Kristianstad och framförallt stadens mest attraktiva område Östermalm är allt nära! Du finner flera köpcentrum, butikstråk och aktiviteter i närheten, men bostaden är även ett stenkast från natursköna områden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och Tivoliparken. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 45