Mäklare Jetmir Isufi

Jetmir Isufi

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Venestadsvägen 47, Venestad, Kristianstads kommun
Venestadsvägen 47, Venestad, Kristianstads kommun, bild 2
Venestadsvägen 47, Venestad, Kristianstads kommun, bild 3

Venestadsvägen 47

Villa
Venestad, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 395 000 kr
70 m²
3 rum
1 122 m² tomt

Vackert beläget längs slingrande landsvägar, mjukt inbäddat i grönska och med vyer över öppna åkrar finner vi denna pärla i natursköna Venestad! Det här huset passar i alla avseenden, oavsett om du vill bo här permanent eller nyttja bostaden som fritidshus. Invändigt har huset mycket bibehållen charm med bjälkar och en gammal bakugn. Från 2017 och framåt har huset renoverats och allra nyligen har man bland annat satt in ett nytt kök. Utvändigt finns en stor trädgård med många möjliga platser för det uppiggande morgonkaffet eller sommarfesterna där hela sällskapet lätt ryms runt dukat bord. Möjligheterna är oändliga, vad sägs om ett orangeri eller ett trädgårdsland? Eller så låter du trädgården vara precis som den är, lättskött och med gott om plats för barnens lek och bus. I Venestad bor du naturskönt och vackert i en aktiv by! Skolor, förskolor och matbutiker finns några minuter bort i grannbyn Tollarp. Med bil eller buss tar du dig smidigt in till Kristianstad. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Segrells väg 12B, Balsby, Kristianstads kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45
Segrells väg 12B, Balsby, Kristianstads kommun, bild 2
Segrells väg 12B, Balsby, Kristianstads kommun, bild 3

Segrells väg 12B

Lägenhet
Balsby, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 095 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/1
4 262 kr/mån
26 859 kr/m²

Varmt välkommen till Segrells Väg 12B och denna trevliga marklägenhet belägen alldeles intill Råbelövvsjön i Balsby! Här bor man praktiskt i ett plan och med egen lättskött trädgård, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två generösa sovrum. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare - allt för att underlätta vardagsbestyren. Hela bostaden har genomgående harmoniska, jordnära toner och med stora fönster blir ljusinsläppet riktigt härligt. Köket är ljust, fräscht och har gott om plats för både förvaring och bra bänkyta för mycket matlagning. Uteplats och trädgård i sydvästläge, vilket ger många härliga soltimmar och när värmen är för tryckande tar man gärna plats under den elektriska markisen på trädäcket för lite skugga. Förvaring finns det gott om, både på vinden och i det isolerade förrådet vid carporten. Balsby erbjuder inte bara närheten till sjö och vackra vyer, utan även Balsberget med sitt rikliga utbud av promenadstigar, närheten till Kristianstads centrum, matbutiker, skolor och förskolor. Vill du njuta av att bo med cykelavstånd till innerstaden och dess bekvämligheter men ändå "på landet", då har du hittat rätt. Busshållplatsen ligger dessutom bara två minuter bort så kommunikationerna är smidiga. Varmt välkomna att boka in er till visning via vår hemsida!

  • Premium
  • Energieffektiv
Egnahemsvägen 20, Fjälkinge, Kristianstads kommun
  • Sön 28 apr kl 11:15
Egnahemsvägen 20, Fjälkinge, Kristianstads kommun, bild 2
Egnahemsvägen 20, Fjälkinge, Kristianstads kommun, bild 3

Egnahemsvägen 20

Villa
Fjälkinge, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 150 000 kr
90 + 63 m²
4 rum
1 095 m² tomt

Här möts gammalt och nytt i en härlig symbios i barnvänliga och populära Fjälkinge! Charm och karaktär går som en röd tråd genom huset som är byggt 1933. Charmigt kök i lantlig stil med gott om yta och förvaring, här ryms hela familjen för mysiga middagar och vardagsbestyr. Här finns också vardagsrum och helkaklat badrum, flertalet sovrum av bra storlek samt tidstypiska lantliga detaljer såsom pärlspont och spegeldörrar. Fastigheten är belägen på stor och lättskött tomt med härlig uteplats under tak i perfekt söderläge - här njuter man av solens värmande strålar hela dagen lång. Växthus och spabad är bara några av sakerna som är lätta att föreställa sig i denna redan mysiga trädgård. Det är helt enkelt så att din fantasi är det som kan bli Egnahemsvägen 20:s magi! Bostaden ligger nära skola, förskola, mataffär samt bra bussförbindelser. I Fjälkinge bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv. Det är smidigt att pendla kollektivt och hoppar du på cykeln kan du nyttja cykelvägen som går via Hammar till Kristianstad. Med bilen når du snabbt Kristianstad och C4 shopping med stort utbud. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Hultvägen 14, Hedentorp, Kristianstads kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Hultvägen 14, Hedentorp, Kristianstads kommun, bild 2
Hultvägen 14, Hedentorp, Kristianstads kommun, bild 3

Hultvägen 14

Villa
Hedentorp, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 695 000 kr
100 + 30 m²
4 rum
682 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla på härliga Hedentorp! Här erbjuds ca 100 kvm fördelat på ett plan, tre sovrum, kök, matplats och vardagsrum. Badrummet och gästtoaletten renoverades 2009 och är helkaklat i klassiska, ljusa färger. Köket är ljust och fräscht, med ingång till tvättstuga åt ena hållet och matrummet åt det andra. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och hela familjens fredagsmys. Sovrummen är generösa till sin storlek och erbjuder bra förvaring i inbyggda garderober. Trädgården är lättskött och erbjuder härliga ytor med gräsmatta, perfekt för barn eller barnbarn att leka på. För den som önskar finns här utrymme att släppa lös fantasin - drömmer du om prunkande rabatter med färgsprakande blommor? Växthus? Valet är ditt! Uteplatsen i västerläge som delvis är under tak är en perfekt plats för umgänge. En kräftskiva i ljummen kvällssol eller en regnig sommardag, med en god bok i handen och strilande sommarregn som sällskap - oavsett, det här är en plats att njuta av! Varmt välkommen att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Navvägen 31B, Norra Åsum, Kristianstads kommun
  • Lör 20 apr kl 13:30
Navvägen 31B, Norra Åsum, Kristianstads kommun, bild 2
Navvägen 31B, Norra Åsum, Kristianstads kommun, bild 3

Navvägen 31B

Lägenhet
Norra Åsum, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 350 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/1
5 990 kr/mån
25 824 kr/m²

Välkommen till Navvägen 31B - ett nybyggt drömboende i Norra Åsum! Detta moderna parhus, byggt 2021, med stilren design och generöst ljusinsläpp från stora fönster gör denna bostad till ett hem att trivas i! Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, imponerande takhöjd och vackert ekgolv med skön golvvärme. Med två rymliga sovrum och möjlighet att skapa ett tredje, finns det gott om utrymme att leva. Gästtoalett och ett helkaklat badrum i ljusa, trevliga färger med tvättmaskin och torktumlare - allt för att vardagsbestyren ska kännas bekväma. Utvändigt erbjuds en liten och lättskött trädgård med uteplatser i både väster- och österläge, vilket optimerar möjligheten att njuta av värmande solstrålar från morgon till kväll. I Norra Åsum bor du lugnt och naturskönt, men har ändå hela Kristianstads utbud inom räckhåll. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Ängsvägen 16, Kristianstad, Östermalm, Kristianstads kommun
  • Lör 20 apr kl 11:00
Ängsvägen 16, Kristianstad, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 2
Ängsvägen 16, Kristianstad, Östermalm, Kristianstads kommun, bild 3

Ängsvägen 16, Kristianstad

Lägenhet
Östermalm, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 150 000 kr
53,5 m²
1 rum
vån 1/6
3 049 kr/mån
21 495 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en marklägenhet på populära Östermalm! Här finns mycket av det du kan önska av en villa, praktiskt paketerat i en bostadsrätt. Här erbjuds en genomgående ljus och välskött bostad om 53,5 kvm med stort, modernt men samtidigt tidlöst kök med matplats, vardagsrum och sovrum. Helkaklat badrum renoverat 2015 med ny inredning från 2024 i ljusa, fräscha toner ger en extra känsla av hemtrevlighet. Mysig uteplats perfekt omgärdad med staket, här sitter du bekvämt och njuter av sena, ljumna sommarkvällar. På Ängsvägen 16 bor du enkelt, bekvämt och länge i en stabil och trygg bostadsrättförening! Med en inre fond på hela 13 000 kr är det en stor fördel för nästa ägare, perfekt att utnyttja för eventuell framtida renovering. Den gemensamma gården är välvårdad och erbjuder bland annat lekplats för barnen. På Östermalm finns allt man kan önska sig och lägenheten är perfekt belägen i hjärtat av stan! Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Varpagatan 8, Öllsjö, Kristianstads kommun
  • Lör 20 apr kl 12:00
Varpagatan 8, Öllsjö, Kristianstads kommun, bild 2
Varpagatan 8, Öllsjö, Kristianstads kommun, bild 3

Varpagatan 8

Villa
Öllsjö, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 850 000 kr
134 + 59 m²
5 rum
1 041 m² tomt

Välkommen till barnvänliga och populära Öllsjö! På Varpagatan 8 erbjuds denna gedigna enplansvilla i vinkel, härligt belägen på generös hörntomt och återvändsgata. Planlösningen är riktigt trevlig med stora sociala ytor, tre rejäla sovrum och badrum. Praktiskt beläget med egen ingång ligger tvättstuga, duschrum och bastu. Kök, matplats och vardagsrum ligger fint placerade med stora ytor att umgås på. Härliga middagar med vänner eller mysiga kvällar med familjen - här får allt och alla plats! Täljstenskaminen värmer gott kalla vinterdagar och sprider en härlig myskänsla i hela huset. I trädgården njuter du av både äppel- och plommonträd, bärbuskar och trädgårdsland, stora ytor och gott om plats för barnens alla tänkbara lekar. Till lunchen plockar du in färska grönsaker du själv odlat och barnen kan äta solvarma jordgubbar hela dagen lång. Regniga sommardagar spenderas gärna på uteplatsen under tak, med en god bok i handen och strilande sommarregn som sällskap. Låter det här som en dröm för dig? Låter det bli vardag och flytta in på Varpagatan 8 och njut! I Öllsjö bor man tryggt och bekvämt med endast ett stenkast bort från både skola och förskola. Med busshållplats i närheten tar du dig snabbt in till Kristianstad och med några minuters promenad når du både mataffär, pizzerior, vårdcentral och apotek. Här finns alla tänkbara bekvämligheter. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Halvbacksgatan 16, Öllsjö, Kristianstads kommun
Halvbacksgatan 16, Öllsjö, Kristianstads kommun, bild 2
Halvbacksgatan 16, Öllsjö, Kristianstads kommun, bild 3

Halvbacksgatan 16

Villa
Öllsjö, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 595 000 kr
99 + 126 m²
6 rum
1 007 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla med källare på Halvbacksgatan 16 i det barnvänliga området Öllsjö! Med sitt perfekta läge och närhet till förskolor, skolor och busshållplatser är detta hemmet som passar perfekt för den aktiva familjen. Huset erbjuder en genomtänkt planlösning där samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en bekväm och familjevänlig boendemiljö. Det ljusa och fräscha köket är rymligt och trevligt, med stommar från Ballingslöv och nya luckor från Härjedalskök, utbytta 2023. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och utrymme för matlagning i en inspirerande miljö. Det rymliga vardagsrummet är fyllt med naturligt ljus genom de stora fönstren, vilket ger en härlig atmosfär där familjen kan umgås och koppla av. Den generösa källaren ger extra utrymme för förvaring eller kanske till och med ett hobbyrum. Här finns möjligheter att skapa det perfekta utrymmet för just din familj. Automatiska markiser och en automatisk garageport är bara några av de smarta funktionerna som detta välskötta hem erbjuder. Dessutom finns fiber installerat för att säkerställa en smidig anslutning till internet. Uterum och uteplatsen är bekvämt och insynsskyddat belägen på baksidan av huset. Resterande del av den välskötta trädgården ligger i söderläge är perfekt för soliga dagar och erbjuder möjligheter till lek och avkoppling. Varmt välkomna att boka in er till visning via vår hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Smultronstigen 2, Tollarp, Kristianstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Smultronstigen 2, Tollarp, Kristianstads kommun, bild 2
Smultronstigen 2, Tollarp, Kristianstads kommun, bild 3

Smultronstigen 2

Villa
Tollarp, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 650 000 kr
146 + 15 m²
5 rum
998 m² tomt

I barnvänliga och lugna Tollarp kan vi nu presentera en nyrenoverad 1,5-plansvilla med gott om plats för hela familjen. Här är det uppenbart att säljarna med omtanke och känsla satt sin prägel på varje hörn och denna bostad erbjuder en modern atmosfär som verkligen tilltalar! Entréplan erbjuder stora, öppna ytor med plats för både socialt umgänge, goda middagar och mysigt familjehäng. Köket är renoverat 2020 och här har man valt påkostade material, generösa arbetsytor och fräscha, vita skåpsluckor. Med fyra sovrum i behaglig storlek och ett vardagsrum även på övre plan får hela familjen plats utan att det känns trångt - det här är helt enkelt den perfekta villan för barnfamiljen! Husets två badrum är helkaklade och i tidlösa och behagliga toner. Utvändigt erbjuds en underbar utemiljö med en härlig pool och stor, lättskött trädgård perfekt placerad på hörntomt. Här njuter man av svalkande bad och underbara sommardagar med mycket lek och bus. Framåt kvällen när mörkret och kylan kryper sig på flyttar man med glädje in i det trevliga uterummet som även är isolerat och med fördel kan användas året om. I Tollarp bor man i en härlig by med mycket gemenskap och många mysiga områden. Här erbjuds många grönområden såsom Stackedala och för den som gillar fiske är Vramsån ett trevligt besök. Bra bussförbindelser till såväl Kristianstad som Malmö/Lund. Centrala Kristianstad nås på ca 15 minuter med bil. I Tollarp finns flera förskolor och skolor (F-9), matbutik, apotek, vårdcentral och större delen av den service man önskar. Flertalet föreningar med olika aktiviteter, här finns något för alla och ingen behöver gå sysslolös! Huset är besiktigad och dolda fel försäkrad. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Skiftesvägen 25, Färlöv, Kristianstads kommun
Skiftesvägen 25, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 2
Skiftesvägen 25, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 3

Skiftesvägen 25

Villa
Färlöv, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 795 000 kr
108 + 21 m²
4 rum
509 m² tomt

Vi är glada att få presentera denna välplanerade och handikappanpassade enplansvilla från 2019 i barnvänliga Färlöv! Här känns både planlösningen och materialvalen genomtänkta och ryggåstaket i vardagsrummet ger en härlig rymd och känsla till bostaden. Golvvärmen ger huset en jämn och skön värme och för extra frusna vinterdagar värmer kaminen med lätthet upp hela bostaden. Huset på Skiftesvägen 25 erbjuder i dagsläget två sovrum men möjlighet finns för ytterligare ett, rymligt kök från Ballingslöv och vitvaror av bra kvalitet från Siemens. Det helkaklade badrummet är generöst och rymmer både bra förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. Säljarna har förberett för ett uterum och golvvärme finns redan i plattan, så för den som önskar finns alla möjligheter att uppfylla drömmen om ett sådant. I trädgården tillåts man drömma sig bort - här kan fantasin få sätta fart, kanske i form av ett trädäck intill det eventuella uterummet, ett spabad eller varför inte lite odlingslådor och vackra blomster? Eller så behåller du den precis som den är, lättskött och behaglig. I Färlöv finns både skola upp till årskurs 6, förskola för de mindre barnen, kommunikation och matvarubutiker. Här bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

  • Premium
Södra Dösvägen 4A, Färlöv, Kristianstads kommun
Södra Dösvägen 4A, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 2
Södra Dösvägen 4A, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 3

Södra Dösvägen 4A

Tomt
Färlöv, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
595 000 kr
921 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt framtida drömboende på naturskönt läge i populära och barnvänliga Färlöv? Då är du varmt välkommen till Södra Dösvägen 4A och denna hörntomt som nyligen styckats av från stamfastigheten bredvid. Fastigheten är belägen inom ett detaljplanlagt område, men på utkanten av ett bostadsområde, där denna hörntomt ligger som det näst sista huset på gatan. Tomten är välskött och plan med gräsmatta och är vackert inramad med uppvuxen avenbokshäck. Vatten, avlopp och fiber är framdraget till tomtgränsen och man behöver endast dra in det till tomten och det framtida huset. I Färlöv finns både skola upp till årskurs 6, förskola för de mindre barnen, kommunikation och matvarubutiker. Här bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Tomter med bra läge, precis intill Råbelövssjön!, null, Kristianstads kommun
  • 4 lediga bostäder

Tomter med bra läge, precis intill Råbelövssjön!

Tomt
Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
fr. 1 245 000 kr
946 m² tomt

Välkommen till din framtida oas i natursköna och vackra Balsby! Här har vi nu den stora äran att presentera 13 tomter precis intill Råbelövssjön med möjligheten att bygga friliggande villa, radhus eller kedjehus. Valet kring husleverantör eller byggfirma är fritt och helt upp till var och en, dessutom ingår även vatten, avlopp och fiber i priset! Kan du se framför dig hur ditt drömboende växer fram på ett av stans charmigaste lägen, precis intill Råbelövssjön och med vyer över öppna åkrar? Då får du absolut inte missa denna möjlighet! Här erbjuds den perfekta mixen av natur, närheten till sjön och gemenskap. Vill du njuta av att bo med cykelavstånd till Kristianstad och dess bekvämligheter men ändå "på landet", då har du hittat rätt. Varmt välkommen till Balsby Backe - här kan dina drömmar bli sanna! Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

  • Nybyggnadsprojekt
Östra Boulevarden 19A, Söder, Kristianstads kommun

Östra Boulevarden 19A

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
820 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/4
2 008 kr/mån
24 118 kr/m²

Nu ges möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till en vacker och charmig 1:a med nyrenoverat kök på Östra Boulevarden 19A! Lägenheten har en trevlig planlösning och kvadratmeterna känns välplanerade. Mycket ljusinsläpp, charmigt plankgolv och nytt kök (2023) är bara några av attributen som den här lägenheten stoltserar med. På Söder bor man med promenadavstånd till bland annat matbutiker, skola, förskola och Kristianstads stadskärna. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Sjunnes väg 1 -1, Balsby, Kristianstads kommun

Sjunnes väg 1 -1

Villa
Balsby, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
4 600 000 kr
125 m²
4 rum

Nu presenterar vi möjligheten att förvärva en fin tomt, på ett av stans charmigaste lägen - precis in till Råbelövvssjön och med vyer över öppna åkrar. I samarbete med Myresjöhus som husleverantör kan vi erbjuda ett enplanshus med 3-4 sovrum. Här bor du enastående bra, med social öppen planlösning och separat barn- respektive föräldraavdelning - där master bedroom har egen walk-in-closet och egen toalett med dusch. När du kliver in i huset möts du av en trevlig entréhall med möjlighet till förvaring. Ljuset från vardagsrummets uppglasade fönsterpartier ger en fin sikt till baksidan och binder samman inne och ute till en härlig helhet. De sociala ytorna har ett naturligt flöde som gör det enkelt att röra sig runt i huset: du kan ta dig direkt in till köket med matkassarna från entrén, eller kliva rakt in i vardagsrummet och ut mot baksidan. Huset har också två privata delar, den ena med ett allrum och två eller tre sovrum - det här huset har två olika planlösningsalternativ att välja mellan. Den andra privata oasen innehåller master bedroom, klädkammare och toalett med dusch. Ytterligare smarta fördelar är till exempel det fina fönsterpartiet i köket som låter dig diska med utsikt, tvättstugan med groventré, samt att huset har gott om förvaring. Vatten, avlopp och fiber ingår i priset. I Balsby erbjuds den perfekta mixen av natur, närheten till sjön och gemenskap. Vill du njuta av att bo med cykelavstånd till Kristianstad och dess bekvämligheter men ändå "på landet", då har du hittat rätt. Varmt välkommen till Balsby Backe - här kan dina drömmar bli sanna! Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

Sjunnes väg 1 -2, Balsby, Kristianstads kommun

Sjunnes väg 1 -2

Villa
Balsby, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
4 850 000 kr
148 m²
6 rum

Nu presenterar vi möjligheten att förvärva en fin tomt, på ett av stans charmigaste lägen - precis in till Råbelövvssjön och med vyer över öppna åkrar. I samarbete med Myresjöhus som husleverantör kan vi erbjuda ett tvåplanshus som uppfyller många önskningar: en utsökt öppen planlösning på entréplan, gott om förvaring - och rum för hela familjens privatliv en trappa upp. I Smart 148 breder entrévåningen ut sig kring den centralt placerade trappan, vilket skapar ett väldigt trevligt flöde genom huset. I entrén möts du direkt av ljuset från de uppglasade partierna i vardagsrummet som ger en härlig känsla av rymd. Här kan du njuta av stora sociala ytor med kök och vardagsrum i en öppen planlösning, som ändå ger känslan av rum i rummet. Att köket ligger i vinkel ger också en bra arbetsyta, och det generösa fönsterpartiet över diskbänken gör att du kan diska med utsikt. Att husets groventré och tvättstuga är placerad i nära anslutning till entré och kök är också en praktisk vardagslyx - liksom att huset har goda förvaringsmöjligheter. En trappa upp finner vi husets fyra sovrum och ett mysigt allrum. I anslutning till master bedroom finns även ett fräscht badrum och en rejäl klädkammare. Smart 148 checkar med andra ord av många punkter på önskelistan, inte minst för dig som vill ha en tydlig avgränsning mellan det sociala och det privata livet. Tomt, vatten, avlopp och fiber ingår i priset. I Balsby erbjuds den perfekta mixen av natur, närheten till sjön och gemenskap. Vill du njuta av att bo med cykelavstånd till Kristianstad och dess bekvämligheter men ändå "på landet", då har du hittat rätt. Varmt välkommen till Balsby Backe - här kan dina drömmar bli sanna! Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

Sjunnes väg 16, Balsby, Kristianstads kommun

Sjunnes väg 16

Tomt
Balsby, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 445 000 kr
946 m² tomt

Välkommen till din framtida oas i natursköna och vackra Balsby! Här har vi nu den stora äran att presentera 13 tomter precis intill Råbelövssjön med möjligheten att bygga friliggande villa, radhus eller kedjehus. Valet kring husleverantör eller byggfirma är fritt och helt upp till var och en, dessutom ingår även vatten, avlopp och fiber i priset! Kan du se framför dig hur ditt drömboende växer fram på ett av stans charmigaste lägen, precis intill Råbelövssjön och med vyer över öppna åkrar? Då får du absolut inte missa denna möjlighet! Här erbjuds den perfekta mixen av natur, närheten till sjön och gemenskap. Vill du njuta av att bo med cykelavstånd till Kristianstad och dess bekvämligheter men ändå "på landet", då har du hittat rätt. Varmt välkommen till Balsby Backe - här kan dina drömmar bli sanna! Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning!

  • Nyproduktion

Visar alla 16