Mäklare Ulf Block

Ulf Block

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Oxhagsvägen 44, Sommarlust, Kristianstads kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Oxhagsvägen 44

Lägenhet
Sommarlust, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 295 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
4 160 kr/mån
17 740 kr/m²

En trappa upp i populära HSB Brf Tackan i Kristianstad presenteras denna genomgående och ljusa trea i mycket fint skick. Ljusa färgval matchas med parkettgolv vilket skapar ett hem i harmoni. Vi välkomnas in i rymlig hall med plats att hänga av sig ytterkläderna. Hallen binder ihop samtliga rum i bostaden. Vardagsrummet som är ljust och luftigt ger plats åt såväl soffgrupp som matsalsmöblemang. Från vardagsrummet nås balkong i soligt söderläge med utsikt över föreningens gröna innergård. Köket som håller hög standard erbjuder generösa arbetsytor, gott om förvaring och matplats. Bostadens två sovrum är rejäla med plats för dubbelsäng. Badrum i bra skick har ny tvättmaskin/torktumlare från 2022. Genomtänkta lösningar och två inbyggda garderober ger bra förvaringsmöjligheter. HSB Brf Tackan i Kristianstad är en välskött HSB-förening med fina gemensamma ytor och låg belåning samtidigt som flera av de stora renoveringarna är utförda. Läget på Sommarlust är lugnt och trivsamt med promenadavstånd till centrum. I området finns mataffär, förskola, skola, restauranger och konditori. I området finns det gott om parkeringsmöjligheter. Även utmärkta bussförbindelser med busshållplats i området förenklar vardagen. Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Plus
Sadelmakaregatan 1B, Söder, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 16:00
Sadelmakaregatan 1B, Söder, Kristianstads kommun, bild 2
Sadelmakaregatan 1B, Söder, Kristianstads kommun, bild 3

Sadelmakaregatan 1B

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 731 kr/mån
23 148 kr/m²

På utmärkt läge på Söder presenteras denna genomgående tvåa med balkong i soligt västerläge! Denna välplanerade lägenhet erbjuder hall med förvaring, kök med matplats, stort sällskapsrum och sovrum med stor skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng. Det helkaklade badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte. Stuckatur, fönsterbänkar i sten, och skjutdörrar är några exempel på de vackra originaldetaljerna anno 1939 som skapar känsla och trivsel i bostaden. Med burspråk och stora fönsterpartier skapas ett härligt ljusflöde över renoverade ytskikt under största delen av dagen. Föreningen som bildades 1939 är en välskött förening med låg belåningsgrad vilket bidrar till låga månadsavgifter. Söder är en populär del av Kristianstad och här har du nära till butiker, restauranger, caféer, barer och mataffärer. Trots det centrala läget är det inte långt till fina grönområden såsom Naturum, Kristianstad vattenrike och Tivoliparken. Här har du dessutom nära till bra kommunikationer och du promenerar med enkelhet in till stadskärnan. Det geografiska läget är helt enkelt optimalt! Varmt välkommen att göra en intresseanmälan så hör ansvarig mäklare av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Västerbogatan 5E, Fredentorp, Hässleholms kommun
  • Imorgon kl 10:00

Västerbogatan 5E

Lägenhet
Fredentorp, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
850 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 055 kr/mån
15 596 kr/m²

På trevliga Fredentorp, några minuters promenad från Centralstrationen, presenteras denna tvåa i fint skick med balkong i sydvästläge. Lägenheten som ligger högst upp i huset är genomgående vilket ger ett härligt ljus under hela dagen. Vi välkomnas in i hall med plats att hänga av sig ytterkläderna samt inbyggd förvaring. Hallen gränsar till lägenhetens samtliga rum. Till höger om hallen öppnar köket upp sig med generös förvaring, gott om arbetsytor och matplats vid fönstret. Köket renoverades 2019 i ljusa toner och klassisk design. Sovrummet som renoverades 2020 rymmer enkelt dubbelsäng och är fritt från insyn. Vardagsrummet erbjuder trevliga sällskapsytor med gott om plats för soffa samt matplats i burspråk. Från vardagsrummet kliver vi ut på härlig balkong i perfekt solläge med utsikt över föreningens välskötta innergård. Badrummet som renoverades i samband med föreningens stambyte är helkaklat och modernt med tvättmaskin/torktumlare och sobra materialval. Brf Midgård är en stabil HSB-förening från slutet av 1950-talet som har gjort de stora renoveringarna som bl.a. stambyte, fönsterbyte, el m.m. samtidigt som belåningsgraden är låg. På Västerbogatan bor du i ett lugnt område med promenadavstånd till centrum och med bra kommunikationer, Grönängsskolan (F-6) och flera mataffärer i närområdet. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Plus
Henningsbergsvägen 48B, Färlöv, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 12:45
Henningsbergsvägen 48B, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 2
Henningsbergsvägen 48B, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 3

Henningsbergsvägen 48B

Radhus
Färlöv, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 895 000 kr
76 m²
3 rum
5 500 kr/mån
24 934 kr/m²

På naturskönt läge Färlöv med Araslövs golfbana som granne hittar ni detta nybyggda parhus i bostadsrättsform. Här finns allt du kan önska av en villa, praktiskt paketerat i en bostadsrätt utöver det vanliga. Detta är det optimala boendet för dig som golfare med endast några minuters promenad till första tee och med flertalet golfintresserade grannar! Bostaden har en genomtänkt planlösning med påkostade materialval såsom kök från Ballingslöv och vattenburen golvvärme i hela hemmet. Här erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum och ett generöst badrum med tvättmöjligheter. Bostaden är förberedd för att inreda vinden till en andra våning, bygglov krävs. Från vardagsrummet nås lättskött uteplats med eftermiddagssol. Till bostaden finns dessutom både förråd och parkeringsplats. Säljaren kan måla om väggar kostnadsfritt innan överlämnande. Från bostaden är det gångavstånd till kommunikation och mataffär. I Färlöv bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv. Araslövs golfklubb är en av de mest populära golfanläggningarna i Skåne som erbjuder en golfupplevelse i toppklass. Klubben har ständigt pågående projekt för att öka standarden ytterligare, nu med uppdatering av Södra banan. Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Baldersgatan 4, null, Östra Göinge kommun
  • Imorgon kl 11:30
Baldersgatan 4, null, Östra Göinge kommun, bild 2
Baldersgatan 4, null, Östra Göinge kommun, bild 3

Baldersgatan 4

Villa
Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 450 000 kr
140 + 44 m²
5 rum
946 m² tomt

På lugnt läge i trevligt villakvarter välkomnar denna välplanerade enplansvilla med stora sällskapsytor, renoverat kök och tre rejäla sovrum. Huset byggdes till 2008 med ett härligt sällskapsrum med ryggåstak, stora fönsterpartier mot trädgården samt utgång till trädäck. Badrummet är helkaklat med både dusch och badkar. Groventré med tvättstuga och förråd som leder vidare ut i ett rejält garage förenklar vardagen. För familjen som önskar fler sovrum finns det flera möjligheter! Den lummiga trädgården ramas in av fina lövträd vilket skapar en privat plats för såväl avkoppling som lek. På trädäck i västerläge njuts solen under eftermiddag och kväll, fritt från insyn. Växthus och egen brunn ger utmärkta förutsättningar för odlingar. Nyrenoverad bergvärmepump ger låga driftskostnader. På Baldersgatan är det nära till skolor, förskolor, mataffär, apotek, busshållplats m.m. Varmt välkomna att boka in er till visning via vår hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
  • Energieffektiv
Södra Dösvägen 4A, Färlöv, Kristianstads kommun
Södra Dösvägen 4A, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 2
Södra Dösvägen 4A, Färlöv, Kristianstads kommun, bild 3

Södra Dösvägen 4A

Tomt
Färlöv, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
595 000 kr
921 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt framtida drömboende på naturskönt läge i populära och barnvänliga Färlöv? Då är du varmt välkommen till Södra Dösvägen 4A och denna hörntomt som nyligen styckats av från stamfastigheten bredvid. Fastigheten är belägen inom ett detaljplanlagt område, men på utkanten av ett bostadsområde, där denna hörntomt ligger som det näst sista huset på gatan. Tomten är välskött och plan med gräsmatta och är vackert inramad med uppvuxen avenbokshäck. Vatten, avlopp och fiber är framdraget till tomtgränsen och man behöver endast dra in det till tomten och det framtida huset. I Färlöv finns både skola upp till årskurs 6, förskola för de mindre barnen, kommunikation och matvarubutiker. Här bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Lastageplatsen 3, Centrum, Kristianstads kommun
  • Imorgon kl 15:00
Lastageplatsen 3, Centrum, Kristianstads kommun, bild 2
Lastageplatsen 3, Centrum, Kristianstads kommun, bild 3

Lastageplatsen 3

Lägenhet
Centrum, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 295 000 kr
89,5 m²
3 rum
vån 1/3
7 272 kr/mån
25 642 kr/m²

På centralt läge med utsikt över Helge å presenteras denna fantastiska trea anno 1929. Lägenheten har renoverats under 2021-2023 till perfektion. Vi välkomnas in i hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna samt inbyggd förvaring och leds vidare in i denna storslagna bostad. Fönster från två väderstreck släpper in ljus över klinkers och fiskbensparkett. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och stort matsalsmöblemang. Stora fönster, profilerade lister, spegeldörrar, väggdekor och stuckatur är bara några av de vackra detaljer som fångar vår uppmärksamhet. Dolda gardinskenor är ytterligare exempel på att inget har lämnats åt slumpen vid denna påkostade renovering. Master bedroom som är i fil med vardagsrummet ger plats åt dubbelsäng och inbyggda garderober. Köket är renoverat i klassisk stil med profilerade luckor, ljus bänkskiva och kakel upp till tak. Integrerade vitvaror ger ett sobert intryck. I badrummet har man lyckats skapa en lyxig hotellkänsla med vacker kakel och klinkers, golvvärme (el), infällt badkar, stor belyst spegel, kommod och handdukstork. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare förenklar vardagen. Bostadens mindre sovrum, som vetter mot innergården, rymmer säng, skrivbord och förvaring. Från lägenheten blickar vi ut över föreningens vackra innergård med sittplatser och växtlighet. På Lastageplatsen är det nära till allt som centrum har att erbjuda i form av kultur, restauranger och butiker etc. På promenadavstånd nås både Kristianstad Arena, Tivoliparken och Naturum. Gott om parkeringsmöjligheter och busshållplats runt hörnet gör läget bekvämt. Varmt välkomna att göra en intresseanmälan så hör mäklaren av sig när det blir aktuellt för visning! Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Tommarpsvägen 5, Ekestad, Kristianstads kommun
Tommarpsvägen 5, Ekestad, Kristianstads kommun, bild 2
Tommarpsvägen 5, Ekestad, Kristianstads kommun, bild 3

Tommarpsvägen 5

Tomt
Ekestad, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 050 000 kr
1 295 m² tomt

I en närmast sagolik miljö med naturen inpå knuten finns nu möjligheten att förverkliga drömmen om ett nybyggt hus på landet. I det vackra landskapet vid Råbelövssjöns nordvästra del bland vidsträckta åkerfält, betesmarker och fruktodlingarna släpps nämligen tre tomter och valet av husleverantör och byggfirma är upp till var och en. Tomterna omgärdas av lövskog med bland annat ek och bok samt hagar och mindre våtmarker ca 500 m från vackra Råbelövssjön. Avlopp till gemensamt minireningsverk, vatten till gemensam borra och fiber är förberett. Bebyggelsen i Ekestad är pittoresk med friliggande hus i klassisk stil längs med de slingrande vägarna. I byn finns en vacker badplats. Här bor du på lugnt läge 20 min från centrala Kristianstad. Detaljplanen ger möjlighet att på varje fastighet bygga ett 1,5-planshus med 160 kvm byggnadsarea varav minst 40 kvm avser komplementbyggnad. Fasad av puts eller trä i dämpade kulörer ska matchas med sadeltak av rött lertegel för att smälta in på bästa sätt bland områdets befintliga bebyggelse. Planen medger totalt 12 bostadshus i kvarteret. Fastigheten ingår i Kälkestad GA:1 vilken är en samfällighetsförening för vägen på sträckan Ekestadsvägen till Tommarpsvägen. För obebyggda tomter är kostnaden 235 kr för 2024, men den kostnaden kommer att öka till ca 1900 kronor för helårsbostad. För 2024 debiteras även 50 öre per tonkilometer plus 100 kronor i grundavgift. Till tomterna på Tommarpsvägen finns även gemensamhetsanläggningar för vatten, avlopp och väg. Löpande kostnader för dessa gemensamhetsanläggningar är inte bestämda i nuläget. Spekulanter uppmanas att noggrant läsa igenom Detaljplan, Plankarta och information om gemensamhetsanläggningar under fliken Dokument. Varmt välkomna att göra en intresseanmälan till mäklaren! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium

Visar alla 8