Mäklare Ulf Block

Ulf Block

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mäldvägen 28, Möllebacken, Kristianstads kommun
  • Sön 12 maj kl 10:30
Mäldvägen 28, Möllebacken, Kristianstads kommun, bild 2
Mäldvägen 28, Möllebacken, Kristianstads kommun, bild 3

Mäldvägen 28

Villa
Möllebacken, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 295 000 kr
149 + 34 m²
6 rum
814 m² tomt

På trevliga Möllebacken presenteras denna enplansvilla med plats även för den stora familjen. Renoverat kök med matplats och öppen planlösning till vardagsrum skapar trevliga sociala ytor att umgås på. Kamin höjer trivselfaktorn. Idag är huset inrett med fyra sovrum och för familjen som önskar fler sovrum är det enkelt att göra om det extra vardagsrummet till ytterligare ett sovrum. Badrummet från 2021 är modernt och helkaklat med både dusch och badkar. Huset erbjuder dessutom gästtoalett och bastuavdelning med en extra dusch. Utöver det finns två entréer och gott om förvaringsmöjligheter. Från kök och två av sovrummen finns utgång till trädgården i perfekt söderläge. I den insynsskyddade trädgården finns överbyggd uteplats, trädäck, gräsmatta och plats för odlingar. Bilen parkerar du smidigt i garaget eller på uppfarten precis utanför. Här bor man rymligt, enkelt och bekvämt! Möllebacken är ett lugnt och trevligt bostadsområde med mycket grönytor på cykelavstånd till centrala Kristianstad. Förskola och skola finns i närheten och aktiviteter för alla åldrar såsom fotboll, scouter, promenadslingor och golf runt hörnet. Kommunikationerna är smidiga med busshållsplats i området varifrån Stadsbuss 3 snabbt tar dig till centrum. Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Libbstickevägen 18, Täppet, Kristianstads kommun
  • Sön 5 maj kl 11:15
Libbstickevägen 18, Täppet, Kristianstads kommun, bild 2
Libbstickevägen 18, Täppet, Kristianstads kommun, bild 3

Libbstickevägen 18

Radhus
Täppet, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
2 495 000 kr
112,5 m²
5 rum
5 448 kr/mån
22 178 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade radhus från 2019 med modern interiör och hög standard. Flera påkostade tillval har gjorts för att höja känslan ytterligare. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till en mycket social yta för umgänge och blir naturligt bostadens samlingsplats för familj och vänner. På övre plan finns tre sovrum och ett allrum. För familjen som önskar ett fjärde sovrum är det enkelt ordnat. Samtliga rum har fint ljusinsläpp och är fria från insyn. I bostaden finns två helkaklade badrum, ett på vardera våningsplan samt en separat tvättstuga på entréplan. Njut av härlig morgonsol på baksidans uteplats med fritt läge mot skog och allmänning som ger plats för både lek och avkoppling. Här bor ni på lugnt läge med närhet till såväl hav och natur som till förskola och skola. Dessutom är det nära till busshållplats med täta avgångar till centrala Åhus och till Kristianstad. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

  • Premium
  • Uteplats
Älgörtsvägen 3E, Täppet, Kristianstads kommun
Älgörtsvägen 3E, Täppet, Kristianstads kommun, bild 2
Älgörtsvägen 3E, Täppet, Kristianstads kommun, bild 3

Älgörtsvägen 3E

Lägenhet
Täppet, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 895 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
6 498 kr/mån
22 294 kr/m²

På trevligt läge på Täppet nära natur, strand och byn presenteras denna genomgående fyra i toppskick. Lägenheten som stod klar 2018 erbjuder en modern öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett, tre rejäla sovrum och badrum med tvättmöjligheter. Dessutom finns rymlig hall och bra förvaring i förråd och klädkammare. Från vardagsrummet nås härlig balkong i västerläge där solen njuts från lunch till kväll. Bostadens materialval är genomgående ljusa med vit köksinredning och ljusa golv. BoKlok är ett populärt boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA med fokus på hållbara hem och områden med god design, funktion och kvalitet. Brf BoKlok Tallskogen i Åhus är inget undantag. Här erbjuds en fantastisk boendemiljö inbäddad i Åhus vackra tallskog. I området finns gratis parkeringsplatser för boende och gäster, gröna gårdar, boulebana, förråd och cykelförvaring. Ca 2 km från bostaden finns Täppets vackra sandstrand, Åhus Seaside, Åhusbryggan m.m. Även förskolor och skolor nås på tryggt cykelavstånd. För dig som pendlar till Kristianstad är det utmärkta möjligheter med busshållsplats runt hörnet. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
  • Balkong
  • Energieffektiv
Älgörtsvägen 19E, Täppet, Kristianstads kommun

Älgörtsvägen 19E

Lägenhet
Täppet, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 895 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
6 498 kr/mån
22 294 kr/m²

På lugn återvändsgata nära natur, strand och byn presenteras denna genomgående fyra i toppskick. Lägenheten som stod klar 2019 erbjuder en modern öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett, tre rejäla sovrum och badrum med tvättmöjligheter. Dessutom finns rymlig hall och bra förvaring i förråd och klädkammare. Från vardagsrummet nås härlig balkong i söderläge med sol under största delen av dagen. Elektrisk markis ger behaglig skugga under de allra varmasta dagarna. Bostadens materialval är genomgående ljusa med vit köksinredning och ljusa golv. Under 2023 har samtliga rum målats om i harmoniska kulörer och akustikpanel ger en ombonad känsla. BoKlok är ett populärt boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA med fokus på hållbara hem och områden med god design, funktion och kvalitet. Brf BoKlok Tallskogen i Åhus är inget undantag. Här erbjuds en fantastisk boendemiljö inbäddad i Åhus vackra tallskog. I området finns gratis parkeringsplatser för boende och gäster, gröna gårdar, boulebana, förråd och cykelförvaring. Ca 2 km från bostaden finns Täppets vackra sandstrand, Åhus Seaside, Åhusbryggan m.m. Även förskolor och skolor nås på tryggt cykelavstånd. För dig som pendlar till Kristianstad är det utmärkta möjligheter med busshållsplats runt hörnet. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

  • Energieffektiv
Bagarliden 7, null, Östra Göinge kommun
  • Sön 5 maj
Bagarliden 7, null, Östra Göinge kommun, bild 2
Bagarliden 7, null, Östra Göinge kommun, bild 3

Bagarliden 7

Villa
Östra Göinge kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
995 000 kr
100 + 90 m²
6 rum
664 m² tomt

På centralt läge i Glimåkra presenteras denna trevliga sutterängvilla om totalt 190 kvm fördelade på två plan. På entréplan finns nyrenoverat kök (2021) i öppen planlösning mot vardagsrum vilket skapar sociala ytor att umgås på. Utöver de sociala ytorna finns tre sovrum, hall, badrum (2008), hall och gott om förvaring. Förutom huvudentrén nås trädgården från köksingången vilket ger närhet till altanen. På nedre plan finns stort allrum som kan användas som ytterligare ett vardagsrum eller delas av till förmån för fler sovrum. Dessutom finns sovrum, förråd/kontor, badrum, tvättstuga och hall med egen ingång. Nedre plan är alltså optimalt för familjen med äldre barn eller för dig som önskar hyra ut rum. Två nya luft/luft-värmepumpar (2021) och kamin med fläkt ger låga driftskostnader. Trädgården är privat med häckar som skärmar av och ger insynsskydd. Läget i sydväst ger sol under största delen av dagen samtidigt som flera uteplatser är placerade för att ge behaglig skugga. I trädgården njuts även smultron och höstäpplen. På tomten finns dessutom garage med plats för en bil. Läget på Bagarliden är privat men samtidigt centralt med närhet till vacker natur, ishall, padelhall, häststall, aktivitetspark och friluftsbadet Trollabadet. Med Glimåkraskolan (F-6) ett stenkast från huset är läget optimalt för barnfamiljen. Bra kommunikationer via buss underlättar vardagen. I Glimåkra planerar kommunen för ett kunskapscentrum med fokus på bildning och kultur. Genom att stärka samverkan med närliggande verksamheter, som Glimåkraskolan och Folkhögskolan, ska en levande bykärna skapas. Även torgytan ska bli mer inbjudande genom bland annat trädplanteringar och sittplatser. Varmt välkommen att boka in dig på visning! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Premium
Västerbogatan 5E, Fredentorp, Hässleholms kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30

Västerbogatan 5E

Lägenhet
Fredentorp, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
850 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 055 kr/mån
15 596 kr/m²

På trevliga Fredentorp, några minuters promenad från Centralstrationen, presenteras denna tvåa i fint skick med balkong i sydvästläge. Lägenheten som ligger högst upp i huset är genomgående vilket ger ett härligt ljus under hela dagen. Vi välkomnas in i hall med plats att hänga av sig ytterkläderna samt inbyggd förvaring. Hallen gränsar till lägenhetens samtliga rum. Till höger om hallen öppnar köket upp sig med generös förvaring, gott om arbetsytor och matplats vid fönstret. Köket renoverades 2019 i ljusa toner och klassisk design. Sovrummet som renoverades 2020 rymmer enkelt dubbelsäng och är fritt från insyn. Vardagsrummet erbjuder trevliga sällskapsytor med gott om plats för soffa samt matplats i burspråk. Från vardagsrummet kliver vi ut på härlig balkong i perfekt solläge med utsikt över föreningens välskötta innergård. Badrummet som renoverades i samband med föreningens stambyte är helkaklat och modernt med tvättmaskin/torktumlare och sobra materialval. Brf Midgård är en stabil HSB-förening från slutet av 1950-talet som har gjort de stora renoveringarna som bl.a. stambyte, fönsterbyte, el m.m. samtidigt som belåningsgraden är låg. På Västerbogatan bor du i ett lugnt område med promenadavstånd till centrum och med bra kommunikationer, Grönängsskolan (F-6) och flera mataffärer i närområdet. Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Plus
Henningsbergsvägen 48B, Färlöv, Kristianstads kommun

Henningsbergsvägen 48B

Radhus
Färlöv, Kristianstads kommun
SkandiaMäklarna Kristianstad
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
5 500 kr/mån
26 250 kr/m²

I barnvänliga Färlöv på lugnt område med Araslövs golfbana som granne hittar ni detta nybyggda parhus i bostadsrättsform. Här finns allt du kan önska av en villa, praktiskt paketerat i en bostadsrätt utöver det vanliga. Bostaden har en genomtänkt planlösning med påkostade materialval såsom kök från Ballingslöv och vattenburen golvvärme i hela hemmet. Här erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum och ett generöst badrum med tvättmöjligheter. Bostaden är förberedd för att inreda vinden till en andra våning, bygglov krävs. Från vardagsrummet nås lättskött uteplats med eftermiddagssol. Till bostaden finns dessutom både förråd och parkeringsplats. Säljaren kan måla om väggar kostnadsfritt innan överlämnande. Bostaden ligger i närheten av skola (F-6), förskola, lekplatser, kommunikation och mataffär. I Färlöv bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv. Varmt välkommen att boka in er på visning via mäklarens hemsida! Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

  • Plus

Visar alla 7