Mäklare Eric Roberts

Eric Roberts

Om mig

En bostadsaffär ska kännetecknas av ett stort engagemang, trygghet, uppföljning och framför allt kundnöjdhet vilket jag strävar efter i varje affär. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga genom hela processen - tillgänglighet, full insyn och inga oklarheter. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer med köpare och säljare och detta sker enbart om det finns ett bra förtroende som grund. Jag ser mig själv som en driven mäklare som inte är rädd för hårt arbete!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandvägen 39B, Lomma-centralt, Lomma kommun

Strandvägen 39B

Radhus
Lomma-centralt, Lomma kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
5 795 000 kr
127 + 66 m²
4 rum
252 m² tomt

Välkommen till ditt framtida drömhem i centrala Lomma! Ett charmigt och välbevarat 1,5-plans parhus med källare som erbjuder det bästa av både traditionell elegans och modern bekvämlighet. Beläget i hjärtat av Lomma, ett stenkast från pittoreska Lomma Strand, kan du njuta av den unika kombinationen av naturskön skönhet och stadens lugn. Detta hem välkomnar dig med en tidlös karaktär från byggåret med kvalitativt ''Lomma tegel'', där varje detalj berättar en historia om kvalitet och omsorg. Den generösa ytan i kombination med den genomtänkta planlösningen skapar en trivsam atmosfär som är idealisk för både avslappnade familjekvällar och underhållande sammankomster med vänner. På entréplanet möts du av det ljusa och inbjudande vardagsrummet, där stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en känsla av rymd och luftighet. Det angränsande köket är en dröm för den passionerade kocken, komplett med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme för alla dina köksredskap. På övervåningen hittar du de mysiga sovrummen, var och en utformad för maximal komfort och avkoppling. Här kan du dra dig tillbaka och njuta av lugnet efter en lång dag, medan de vackra vyerna utanför fönstren bjuder in till en stunds eftertanke. Men det är inte bara själva huset som imponerar. Med en källare finns här gott om utrymme för förvaring och möjlighet att skapa ditt eget personliga utrymme, vare sig det är ett hemmakontor, en lekstuga eller en hobbyverkstad. Och med närheten till Lomma Strand blir varje dag en potentiell äventyrsdag. Ta en avkopplande promenad längs den vita sandstranden, njut av ett dopp i det klara vattnet eller varför inte packa picknickkorgen för en solig eftermiddag på stranden? I Lomma bor du i lugna gemytliga kvarter med en vacker blandad bebyggelse och en levande gatumiljö. Här finns flera restauranger, glassbutik och fiskbutik samt småbutiker längs med promenadstråket mot stranden. Läget är svårslaget med närhet till hav, hamn och strand endast en kort promenad till centrum med matbutiker, apotek, bank, systembolag och allt annat man kan behöva.

  • Uteplats
Fernissagatan 6, Limhamns sjöstad, Malmö kommun

Fernissagatan 6

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
3 695 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/4
6 213 kr/mån
40 604 kr/m²

På första våning i ett nyproducerat hus från 2020, finner ni denna fantastiska fyrarummaren på gavel med stor uteplats i västerläge. Här erbjuds fina ytskikt, härlig takhöjd, stora väldisponerade rum och öppen planlösning. Dessutom så erbjuds två badrum varav båda utrustade med dusch - vilket förenklar vardagen med flera i hushållet. Köket från Vedum snyggt grått och utrustat med allt som man behöver! Utöver allt fint med själva bostaden har föreningen också, förutom en fin och mysig innergård, även en stor takterrass som är fri att nyttjas av föreningens medlemmar och två övernattningslägenheter att hyra. Här finns olika sittgrupper och plats för grill och utsikten sträcker sig i dagsläget hela vägen längs Ribersborg till Malmö Live. Det är ingen hemlighet att Limhamns Sjöstad är ett av Malmös mest spännande stadsdelar just nu, med ett ständigt växande och utvecklande. Samtidigt som nyproduktionen ökar tillkommer också ett ökat serviceutbud och nyligen har ICA Supermarket öppna upp portarna precis på andra sidan gatan från lägenheten. Här bor man nära havet med trevligt umgänge vid kajkanten, Glasbruksskolan samt med kort promenad till Limhamns centrum, Ribersborgsstranden och Hylliekrokens golfbana! Ta en skön cykeltur på 5 km längs havet in mot Malmö City eller 7:ans busslinje på Limhamnsvägen. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Stormastgatan 9, Västra Hamnen, Malmö kommun

Stormastgatan 9

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
3 095 000 kr
69 m²
2 rum
vån 3/7
3 861 kr/mån
44 855 kr/m²

Varmt välkomna till denna öppna, ljusa och välplanerade bostad på våning 3 med hiss från markplan. Generöst sovrum som rymmer en större säng vetter in mot den lugna, lummiga innergården. I hallen finns goda förvaringsutrymmen och de öppna ytorna ger en härlig rymd. Köket från byggåret är praktiskt och utrustat med vitvaror ifrån Husqvarna. Här finns gott om arbetsytor samt förvaringsutrymme bakom de vita köksluckorna. Vardagsrummet erbjuder många möbleringsmöjligheter och stora fönsterpartier i fil med balkongen genererar rikligt med ljus. Badrummet ger dig komfort i form av egna tvättmöjligheter och goda förvaringsutrymme. Du kommer bo en trevlig förening med en gemensam takterrass med 360 graders vinkel och övernattningslägenhet att hyra till dina gäster. Västra Hamnen är Malmös mest expansiva områden med alla tänkbara faciliteter runt hörnan såsom Ica Maxi, restauranger, caféer, gym, vårdcentral, busskommunikation, havsbad både vid västra hamnens badbryggor och Ribersborgs strand. Här bor ni med kort promenad från både härliga havsbad och Malmös stadskärna. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Östra Förstadsgatan 17F, City/Slussen, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Östra Förstadsgatan 17F

Lägenhet
City/Slussen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 895 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/6
4 368 kr/mån
29 609 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Zenithgatan 3, Värnhem, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00

Zenithgatan 3

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 895 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/4
4 491 kr/mån
35 305 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska bostad med stilfulla materialval och förtjusande tjugotalsdetaljer! Attraktiva attribut från förr som möter modernt, kännetecknar denna bostad som är belägen mitt i hjärtat av mysiga Värnhem. Med ett hus från 1926 är föreningen en av kvarterets äldsta och erbjuder inte bara en klassisk karaktär utan även en bra gemenskap kring de boende. Här lockar ett hem med fina renoverade ytskikt och en genomgående behaglig känsla. Tilltalande detaljer såsom smyckande lamprosetter, god takhöjd och spröjsade fönster tillsammans med slipade parkett- och brädgolv i original, liksom spegeldörrar med tidstrogna beslag. Köket från 2022 bjuder på smakfull, ljus inredning och integrerad maskinpark tillsammans med köksö och utsikt mot innergården. Vidare erbjuds två utmärkta sovrum, ett ljuvligt sällskapsrum av vida kvadrat med ljusinsläpp ifrån fönster i två väderstreck och ett stilfullt och nyrenoverat badrum (2023) beklätt i läckert kakel med egna tvättmöjligheter. Njutbar innergårdsoas därtill där man mer än gärna tillbringar tid i goda vänners lag under årets varmare månader, omgiven av grönska och vackert rödteglad fasad. Varmt välkomna! Utanför fastigheten på Sallerupsvägen, byggs det för tillfället om, läs gärna via länken nedan vad planen för Malmö Stad är: https://malmo.se/Mer-Malmo-at-alla/Sallerupsvagen-Nobelvagen.html

  • Plus
Sallerupsvägen 32I, Ellstorp, Malmö kommun

Sallerupsvägen 32I

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
2 710 kr/mån
28 429 kr/m²

Välkommen till trivsamma Ellstorp och denna fina etta i en solid och välskött HSB-förening med god ekonomi, härlig gemenskap och friköpt mark! När du kliver över tröskeln möts du av en ljus lägenhet med en hemtrevnadskänsla som genomsyrar hela bostaden. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp med sina fönster i söderläge, som kombineras väl med den genomgående ljusa färgsättningen. Generöst allrum med plats för möblemang och sovalkov stor nog för en 1,60-säng. Utöver detta bjuder bostaden på vackert originalkök med målade luckor och matplats intill, ett nyrenoverat fräscht badrum som går i samma toner som byggåret samt god förvaring i både klädkammare och vinds- och källarförråd. HSB BRF Atle är en trygg förening med trevlig innergård och Ellstorpsparken utanför porten. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Malmö har att erbjuda. Därtill erbjuds goda kommunikationsmöjligheter från Katrinelunds busshållplats, Värnhems busstorg och Östervärns tågstation. På en kort promenad når man livsmedelsbutiker, gym samt köpcentret Malmö Plaza med dess serviceutbud, restauranger och butiker. Är du bilburen når du de stora vägarna på nolltid, vilket snabbt tar dig var du vill. Föreningen har även investerat i solceller från Sveasolar där överskottsel säljs till elnätet.

Östra Kristinelundsvägen 12A, Slottstaden, Malmö kommun

Östra Kristinelundsvägen 12A

Lägenhet
Slottstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 675 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1,5/4
4 458 kr/mån
41 797 kr/m²

I hjärtat av omåttligt populära Slottstaden finner ni denna mysiga funkislägenhet belägen på 1/2 tr. Lägenheten vetter trivsamt mot föreningens nyligen renoverade innergård. Samtliga kvadratmetrar utnyttjas maximalt med yteffektiv öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt två praktiska och stora sovrum. Bostaden karaktäriseras av öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som inbjuder till social samvaro, väl tilltagen takhöjd och charmigt trägolv. Genomgående fint skick med stilrena och genomtänkta materialval. Passar dig som månar om hög kvalité och standard. Här är det bara att flytta rakt in! Inom gångavstånd finner ni flera matvarubutiker och gym, men även rofyllda och vackra parker så som Rönneholmsparken och Slottsparken. I Rönneholmsparken finns det en trivsam hundrastplats. I närheten reser sig också det välkända landmärket "Kronprinsen" med sin blå fasad och förutom dess service- och handelsutbud är detta en viktig punkt i Malmös busstrafik, härifrån tar ni er med enkelhet runt till Malmös alla hörn med buss. Flertalet populära caféer och endast ett stenkast till Regementsgatans breda restaurangutbud. Föreningen förfogar över en gemensam takterrass och nyligen renoverad gård på entrésidan. Varmt välkommen!

Värnhemsgatan 13, Östervärn, Malmö kommun

Värnhemsgatan 13

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/5
6 875 kr/mån
23 987 kr/m²

KONTAKTA MÄKLARE FÖR INTRESSE AV VISNING! På cityläge finner vi denna genomgående 3,5:a om hela 79 kvm och charmig tidsattribut! Våningen når du med hiss upp och är stilrent renoverad under 2017. Här disponeras fräscht kök med integrerad maskinpark, rymlig sällskapsyta med stora ljusbringande fönsterpartier, tillhörande halva för trevlig matplats och inbyggd klädkammare. Vidare erbjuds ett elegant badrum med marmorerad klinkers - bekvämt försedd med både tork- och tvättmaskin. Slutligen når vi två privata avdelningar som vetter mot grönskande och tyst innergård. En väldisponerad bostad som lockar med tidstypiska karaktärsdrag såsom fönsterbänkar i svensk kalksten, takrosett och tilltagen takhöjd som inger både rymd och ljus. Ett riktigt toppläge som erbjuder direkt närhet till stadens puls samtidigt som Rörsjö- och Ellstorpsparken ligger på bekvämt avstånd en bit bort. Utanför porten nås enkelt allt som vardagen kräver i form av matbutik, caféer och Värnhems busstorg som tar en vidare ut såväl lokalt som regionalt. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Hiss

Visar alla 8