Mäklare Max Nilsson

Max Nilsson

Om mig

För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner en trygghet genom hela processen, full insyn och inga oklarheter. Jag har ett genuint intresse för försäljning och bostäder och detta i kombination med ett stort engagemang och fokus så strävar jag alltid efter att överträffa dina förväntningar. Innehar dessutom en kandidatexamen inom fastighetsvetenskap/fastighetsförmedling. En "Malmöpåg" och sann optimist som ser ljust på tillvaron.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Linåkersvägen 16, Oxie, Malmö kommun

Linåkersvägen 16

Radhus
Oxie, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 395 000 kr
129 m²
6 rum
177 m² tomt

Familjevänligt radhus på hörnläge med solceller och låga driftkostnader - Betyg B i energideklarationen! Här njuter familjen av en gemytlig trädgård i väst med trädäck och pergola samt en stenlagd och insynsskyddad framsida i öst. Solcellspaneler har installerats vilket i princip har halverat kostnaden för el och värme. Renoverat hus där entréplan bjuder på öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till trädgården. Vidare finns här nyinstallerad braskamin, gästtoalett, tvättstuga samt ett sovrum i utbyggnad. Vidare är det ett modernt kök med vita luckor, vitkaklat stänkskydd som harmonierar med bänkskivan i en mörkare ton som fint bryter av fint mot det ljusa kaklet. På övre plan finns badrummet som är nyrenoverat sedan ca 3 år tillbaka och utrustat med bland annat golvvärme samt kakel, klinkers och duschhörna. Badrummet är även förberett för badkar. Huset har i dagsläget hela 5st sovrum men kan med enkelhet göras till 6st. Området karakteriseras av gröna omgivningar, lekplatser för barnen samt bra skolor och förskolor. Närheten till livsmedelsbutiker, samhällsservice samt fantastiska kommunikationsförbindelser. En garageplats tillhör huset.

  • Energieffektiv
Örsholmsgången 8C, Fågelbacken, Malmö kommun
  • Borttagen före visning
Örsholmsgången 8C, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 2
Örsholmsgången 8C, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 3

Örsholmsgången 8C

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 803 kr/mån
36 273 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Havsnejlikegatan 46, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Havsnejlikegatan 46

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
6 695 000 kr
135 m²
6 rum
vån 2/2
345 m² tomt

Välkommen till detta sociala och välplanerade kedjehus med bra förvaring, dubbla badrum och alternativa planlösningar på ovanvåningen så att du kan skapa ett hem som passar just ditt liv. Den stora uteplatsen med trevlig kvällssol blir snart en favoritplats för familj och vänner att äta middag och umgås på under sommaren.

  • Nyproduktion
  • Juli 2024
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Käglinge kvarnväg 5F, Käglinge, Malmö kommun

Käglinge kvarnväg 5F

Lägenhet
Käglinge, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 695 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1
5 263 kr/mån
31 706 kr/m²

Nu saluförs en minst sagt karaktäristisk marklägenhet med många fantastiska kvalitéer. Nybyggd 2020-2021 med exklusiva och moderna attribut såsom granitbänkskiva i köket, spishällen med integrerad köksfläkt, dubbla diskhoar, egen tvättstuga eller det tröskelfria och uppvärmda betonggolvet som pryder bostadens golv. Dessutom finns det hela 4st stora glaspartier i kök/vardagsrum/sovrum som ger access till den mysiga och attriumliknande innergården med många soltimmar! Kort och gott, detta är en bostad utöver det vanliga, ta chansen och uppfyll bostadsdrömmen!

  • Uteplats
Esplanaden 16B, Lomma Hamn, Lomma kommun

Esplanaden 16B

Lägenhet
Lomma Hamn, Lomma kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 395 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/4
4 567 kr/mån
51 439 kr/m²

Bostaden för dig som söker något alldeles extra! I rakt västerläge med eftermiddags- och kvällssol njuter man av fantastisk uteplats om hela 27m² ca 200m från Lomma Beach. Vidare njuter man av en påkostad och elegant lägenhet som fördelar sig över kök i öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet, rymligt sovrum samt badrum med badkar och egna tvättmöjligheter i tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är generös och väl tilltagen i storlek med genomgående parkettgolv i ask som samsas med stilrena och ljusa sobra färger i kombination med målning till perfektion. Kök, matplats och vardagsrum bjuder på optimal sällskapsyta tillsammans med den slående uteplatsen under sommarhalvåret. Ett perfekt boende för den kräsne som ställer höga krav på livskvalité och boendestandard. I Lomma Strandstad bor du i lugna gemytliga kvarter med en vacker blandad bebyggelse och en levande gatumiljö. Här finns flera restauranger, glassbutik och fiskbutik samt små butiker längs med promenadstråket mot stranden. Läget är svårslaget med närhet till hav, hamn och strand endast en kort promenad till centrum med matbutiker, apotek, bank, systembolag och allt annat man kan behöva.

  • Uteplats
  • Hiss
Söder om Allén, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • 1 ledig bostad

Söder om Allén

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
fr. 6 695 000 kr
135 m²
6 rum
345 m² tomt

I populära Bunkeflostrand hittar du Söder om Allén med kedjehus på 135-150, radhus på 135 och villor på 125 kvadrat. Husen passar med andra ord alla, från den lilla familjen till dig som söker en rymlig bostad. Oavsett vad du väljer har alla bostäder stort fokus på hållbarhet. När du flyttar in här bidrar du till en grönare framtid och minskar ditt eget klimatavtryck.

  • Nybyggnadsprojekt
Havsnejlikegatan 62, Bunkeflostrand, Malmö kommun
Havsnejlikegatan 62, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Havsnejlikegatan 62, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Havsnejlikegatan 62

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 795 000 kr
135 + 6 m²
6 rum

Välkommen till denna nyproducerade familjeidyll i natursköna Bunkeflostrand! Ett hem skapat för den moderna familjen som värdesätter hög bostadskomfort, väl genomtänkt planlösning, låga driftkostnader och ett minskat klimatavtryck. På entréplan finns generösa sociala ytor, perfekt för trevliga tillställningar med familj och vänner. Köket från Marbodal är smakfullt inrett och fullt utrustat, planlösningen tillåter dessutom matbord för gott och väl 6 personer. En trappa upp väntar en mer privat del av bostaden. Här finns rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter som underlättar vardagen. Två helkaklade badrum, ett på övre plan med dusch samt ett på entréplan med tvättmöjligheter och badkar. Framsida med pergola samt baksida med omgärdande häck, gräsmatta för hopp och lek samt förrådsbyggnad. Exteriört finns det massvis av möjligheter för trädgårdsentusiasten. Sammanfattningsvis är detta ett underbart hem för familjen med otrolig närhet till vacker natur, bra skolor, matbutik, kommunikationer och service. Att leva här, i detta nybyggda radhus kommer att ge dig tid över till familjen, vännerna och det du gillar i livet!

  • Premium
Packhusgatan 27, Limhamns sjöstad, Malmö kommun
Packhusgatan 27, Limhamns sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Packhusgatan 27, Limhamns sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Packhusgatan 27

Lägenhet
Limhamns sjöstad, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/7
3 508 kr/mån
48 056 kr/m²

Välkommen till Packhusgatan 27, en bostad med havsutsikt och västerbalkong! Nyproducerad lägenhet som stod klar till inflytt 2023. Ett utmärkt tillfälle bo på havsnära adress på Limhamns sjöstad till låg avgift. Ett nytt och modernt hem med noga vald färgsättning, exklusiva tillval och kvalité - detta är ett boende för den kräsne. Här blir varje dag en dag nära havet! Du välkomnas av ett välplanerat, socialt och ljust hem med omsorgsfullt valda materialval, smart planlösning och smakfulla inredningstillval. Den sociala lösningen mellan kök och vardagsrum gör att bostaden känns spatiös och upplevs större än sina kvadrat. Lägg därtill ypperlig förvaring, stilsäkert och helkaklat badrum med tvättmöjligheter och generös balkong om ca 10 m² som under det varmare sommarhalvåret förlänger bostaden. Här bor du i en aktiv förening med friköpt mark där samtliga bostäder är miljöcertifierade som kan ge förmånen till ett grönt bolån. Bil och cykelpool finns att tillgå och till innergården kommer bland annat boulebana, utemöbler och bänkar. Havet, mysiga promenadstråk och goda kommunikationer får du på köpet. Havsbrynet är ett kvarter på kajkanten på Limhamns Sjöstad. Limhamns Sjöstad är ett populärt bostadsområde med något för alla, här finns allt vardagen kräver - storstadspuls och småstadsidyll, goda kommunikationer, gym, matbutiker, skolor och vårdcentral. Här har du havet ett par steg utanför dörren och det är inte mycket längre till badet på Ribban, mysiga Limhamn eller centrala Malmö. Upptäck ett smidigt boende med fokus på det sociala och trygga livet där all service redan finns på plats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 8