Mäklare Max Nilsson

Max Nilsson

Om mig

För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner en trygghet genom hela processen, full insyn och inga oklarheter. Jag har ett genuint intresse för försäljning och bostäder och detta i kombination med ett stort engagemang och fokus så strävar jag alltid efter att överträffa dina förväntningar. Innehar dessutom en kandidatexamen inom fastighetsvetenskap/fastighetsförmedling. En "Malmöpåg" och sann optimist som ser ljust på tillvaron.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Havsnejlikegatan 62, Bunkeflostrand, Malmö kommun
Havsnejlikegatan 62, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Havsnejlikegatan 62, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Havsnejlikegatan 62

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 795 000 kr
135 + 6 m²
6 rum

Välkommen till denna nyproducerade familjeidyll i natursköna Bunkeflostrand! Ett hem skapat för den moderna familjen som värdesätter hög bostadskomfort, väl genomtänkt planlösning, låga driftkostnader och ett minskat klimatavtryck. På entréplan finns generösa sociala ytor, perfekt för trevliga tillställningar med familj och vänner. Köket från Marbodal är smakfullt inrett och fullt utrustat, planlösningen tillåter dessutom matbord för gott och väl 6 personer. En trappa upp väntar en mer privat del av bostaden. Här finns rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter som underlättar vardagen. Två helkaklade badrum, ett på övre plan med dusch samt ett på entréplan med tvättmöjligheter och badkar. Framsida med pergola samt baksida med omgärdande häck, gräsmatta för hopp och lek samt förrådsbyggnad. Exteriört finns det massvis av möjligheter för trädgårdsentusiasten. Sammanfattningsvis är detta ett underbart hem för familjen med otrolig närhet till vacker natur, bra skolor, matbutik, kommunikationer och service. Att leva här, i detta nybyggda radhus kommer att ge dig tid över till familjen, vännerna och det du gillar i livet!

  • Premium
Havsnejlikegatan 62, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00

Havsnejlikegatan 62

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
5 795 000 kr
135 m²
6 rum
182 m² tomt

Välkommen till detta perfekta familjehem! Här finns allt ni behöver för att skapa minnesvärda stunder tillsammans. Med bra förvaring, dubbla badrum och gott om plats för hela familjen, är detta radhus idealiskt för både vardag och fest. Den stora uteplatsen blir en naturlig förlängning av hemmet under de sköna sommarmånaderna, perfekt för härliga familjebruncher på söndagarna. Här kan drömmen om det perfekta familjelivet bli verklighet.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Havsnejlikegatan 38, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00

Havsnejlikegatan 38

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
7 395 000 kr
125 m²
5 rum
474 m² tomt

Välkommen till detta sociala och välplanerade enplanshus med flexibel planlösning, dubbla badrum, separat tvättstuga med egen ingång och gott om plats för livet. Här blir den stora soliga uteplatsen i härligt sydostläge en förlängning av hemmet under de sköna sommarmånaderna.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Havsnejlikegatan 14, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Havsnejlikegatan 14

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
6 695 000 kr
135 m²
6 rum
256 m² tomt

Välkommen till detta sociala och välplanerade gavelradhus med bra förvaring, dubbla badrum och gott om plats för livet. Här blir den stora uteplatsen med perfekt söderläge en förlängning av hemmet under de sköna sommarmånaderna.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Blåsebergavägen 15, Limhamn/Elinegård, Malmö kommun

Blåsebergavägen 15

Lägenhet
Limhamn/Elinegård, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/5
4 806 kr/mån
46 077 kr/m²

Längs kanten av det förtrollande kalkbrottet, finner du en sällsynt möjlighet att förvärva ett drömboende som har allt att erbjuda. Utsikten är inget mindre än magnifik och riktas mot solsäkra väst med Köpenhamns skyline, Öresundsbron och skimrande Öresund finns i horisonten, allt i vacker symbios. Detta moderna hem högst upp i byggnaden bjuder på en behaglig atmosfär tack vare sitt unika gavelläge som släpper in rikligt med naturligt ljus. Interiören är stilren och välkomnande med ett Marbodalkök som är utrustat med en fullständig maskinpark och ansluter till ett generöst vardagsrum. Här finns gott om utrymme för kreativ möblering och utgången till den inglasade balkongen bidrar till en förlängning av vardagsrummet med fantastisk miljö. Föreningen, Brf Trollsländan, är populär och erbjuder flera bekvämligheter, en bra månadsavgift och en friköpt tomt. På källarplan finns garageplatser för dig med bil, och innergården är en grönskande oas med många trevliga sittplatser. Du har även bekväm närhet till en matbutik, apotek och en busshållplats alldeles över gatan. För den shoppingsugna finns både Limhamns centrum och Emporias omfattande utbud av butiker, restauranger och caféer inom bekvämt cykelavstånd. Läget är idealiskt för pendlaren med närhet till Hyllie station, oavsett om du är på väg norrut eller söderut, över sundet till Köpenhamn eller vidare ner på kontinenten. Det är inte konstigt att så många trivs så bra här. Denna bostad är enastående och väntar på att bli ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Söder om Allén, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • 14 lediga bostäder

Söder om Allén

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Skanska Sverige AB
fr. 5 795 000 kr
125-150 m²
5-7 rum
571 m² tomt

I populära Bunkeflostrand hittar du Söder och om Allén med kedjehus på 135-150, radhus på 135 och villor på 125 kvadrat. Husen passar med andra ord alla, från den lilla familjen till dig som söker en rymlig bostad. Utöver det är flera av husen redan inflyttningsklara så drömmer du om att släppa barnen fria på gräsmattan redan i år, finns det alla chanser att din dröm kan gå i uppfyllelse. Oavsett vad du väljer har alla bostäder stort fokus på hållbarhet. När du flyttar in här bidrar du till en grönare framtid och minskar ditt eget klimatavtryck.

  • Nybyggnadsprojekt
Oshögavägen 3, Oxie kyrkby, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
Oshögavägen 3, Oxie kyrkby, Malmö kommun, bild 2
Oshögavägen 3, Oxie kyrkby, Malmö kommun, bild 3

Oshögavägen 3

Villa
Oxie kyrkby, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 195 000 kr
130 m²
6 rum
503 m² tomt

Nu saluförs denna trivsamma bostad på hörntomt med njutbar utemiljö och väl omhändertagen interiör! Här finns möjlighet till hela fyra sovrum samtidigt som huset erbjuder väl tilltaget vardagsrum, helkaklat badrum och gäst-wc samt kök med stor matplats. Med andra ord finns det gott om plats för både den mindre och den större familjen. Trädgården har mycket att erbjuda. Lättskötta gräsmattor och stenlagda uteplatser är insysskyddade av höga omgärdande häckar. Garageplats i nära anslutning till huset.

  • Premium
Lägatan 17, Dockan, Malmö kommun

Lägatan 17

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 095 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/6
3 571 kr/mån
38 796 kr/m²

Det är med stor glädje vi har möjligheten att presentera denna ljusa och rymliga tvårummare i stark förening samt med låg avgift! Med väldigt välfördelade kvadratmeter och charmig design kommer ni bo länge i denna ombonade lägenhet. Bra förvaring tillsammans med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör det möjligt att använda alla kvadratmeter i lägenheten precis som ni önskar. Köket är stilrent och har alla tänkbara bekvämligheter för att underlätta vardagen, gästerna placerar ni vid matbordet precis intill. Vardagsrummet är stort och luftigt med stora fönster, gedigen takhöjd samt öppen planlösning mot köket. Badrummet stoltserar med stilrena materialval och för att lyxa till vardagen finns här även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrummet är rejält och har goda förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober med skjutdörrar. Läget i Dockan är bästa tänkbara. Här finns allt tänkbart i form av trevliga restauranger, service, matbutiker samt välrenommerade gym såsom SATS och CrossFit Fabriken för de träningssugna. Ribban, city och centralstation nås på bara några minuter, för att inte glömma morgondoppet vid Scaniabadet. Här är livet lite härligare och luften lite friskare! Kort och gott är detta utomordentligt boende på riktigt bra läge!!

  • Plus
  • Hiss
Einar Hansens esplanad 5, Dockan, Malmö kommun

Einar Hansens esplanad 5

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 595 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 5/6
3 752 kr/mån
52 424 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska tvårummare med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong med eftermiddags/kvällssol samt havsglimt! Nybyggt 2021 av välrenommerade Skanska med alla egenskaper och kvaliteter detta medför! En minst sagt välplanerad, genomgående och ljus bostad med sovrum som vetter mot föreningens lugna och grönskande innergård. Badrummet rymmer alla önskade bekvämligheter och dessutom med egen tvätt- och torkutrustning i form av kombimaskin. Vitvaror från Siemens. Bostadsrättsföreningen har god ekonomi och tillgång till både garage och elbilspool. Föreningen har vidare cykelförråd, cykelverkstad samt gemensam lådcykelpool. Till varje bostad hör ett källarförråd. Läget är magiskt med närheten till havet och den rogivande atmosfären som omgivning ger samtidigt som ni tar er snabbt och smidigt in till City. Här är även nära med busskommunikation, restauranger och ICA Maxi. Barnvänligt område med många lekplatser, förskolor och skolor. Den öppna planlösningen i lägenheten gör detta till ett drömhem, varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Smyge strandväg 28B, null, Trelleborgs kommun
Smyge strandväg 28B, null, Trelleborgs kommun, bild 2
Smyge strandväg 28B, null, Trelleborgs kommun, bild 3

Smyge strandväg 28B

Villa
Trelleborgs kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
14 900 000 kr
454 m²
12 rum
7 099,4 m² tomt

Kontakta mäklaren för privatvisning. Ett livstilsparadis - precis vid strandkanten på Sveriges sydligaste udde! Vi kan nu stolt presentera Larsgården, ett livstilsboende med egen strand på Sveriges sydligaste plats. Fastigheten består av två separata bostäder sammanbyggda via passage på sammanlagt 454 kvadratmeter. Husen kan användas som permanent- eller fritidsbostad eller i kombination med verksamhet. Den mindre byggnaden var tidigare ett rökeri och byggdes om till bostad genom en total ombyggnad 2000. Idag fungerar det som huvudbostad.

  • Premium

Visar alla 10