Mäklare Tomas Nilsson

Tomas Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Propellervägen 2A, 22478 Lund, Gastelyckan, Lunds kommun

Propellervägen 2A, 22478 Lund

Övrigt
Gastelyckan, Lunds kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 450 000 kr
125 m²
2 rum
6 156 kr/mån

Gastelyckans företagsområde växer söderut och i spetsen av denna expansion finns en nyproducerad radhuslokal i bostadsrättsform - strategiskt placerade nära trafikplats Råby med på- och avfart till E22:an. Här får man samtliga fördelar med att äga en mångsidig och kostnadseffektiv lokal utan ansvaret för det yttre som föreningen sköter. Lokalen har en total disponibel yta om 125 m², där 87 m² är fördelade på entréplan och ytterligare 38 m² på ett entresolplan som nås via en trappa. Till varje radhuslokal hör en parkeringsplats, en 4 m bred och 4.5 m hög vikport med fönster som ger ett bra ljusinsläpp, tre öppningsbara fönster på radhusets baksida samt dörringångar på båda sidorna av lokalen. Interiört finns vatten, avlopp, el och fiber framdraget till anslutningspunkter i lokalen där man kan inreda med kontor, badrum och pentry. Byggnaderna delar på en gemensam gårdsplan som omgärdas av stängsel och grind. Vid huvudinfarten till fastigheten är 19 cykelplatser, postlådor till lokalerna, HCP-plats, grillplatser samt miljöstation belägna. I närområdet finns serviceutbud, byggvaruhus och bra kommunikationer till både Lund och Malmö. Här finns ideala förutsättningar för småföretagaren att slå rot och bedriva sin verksamhet inom t ex service, produktion, partihandel, varuhantering med tillhörande personalutrymmen och kontor.

  • Plus
Davidshallsgatan 7, null, Malmö kommun

Davidshallsgatan 7

Övrigt
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 495 000 kr
230 + 42 m²
3 rum
vån 1/4
35 887 kr/mån

Nu finns det en förträfflig bra möjlighet att förvärva en butikslokal om hela 230 kvm i centrala Malmö belägen på en hörna mot både Davidshallsgatan och Storgatan med över 11 stora fönsterpartier. Extra lager ca 40 kvm och förråd finns i källaren.

Blomstervägen, Fjelie, Lomma kommun

Blomstervägen

Tomt
Fjelie, Lomma kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 995 000 kr
7 544 m² tomt

Ej byggklar tomt! (ny planbestämmelse är planerad till 2030) Fint belägen tomt om 7.544 kvm i Lomma kommun. Placerad nära Lund. En långsida och en kortsida har växlighet som skyddar. Det finns Vatten, avlopp och el vid tomtgränsen.

Visar alla 3