Mäklare Pierre Norén

Pierre Norén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Smedjegatan 4, Ängdalen, Motala kommun
  • Budgivning pågår

Smedjegatan 4

Villa
Ängdalen, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala

1 650 000 kr

140 m²

5 rum

721 m² tomt

Välkomna till Smedjegatan 4 och en fastighet med många möjligheter. Idag inredd med en bostad om ca 140 m² i två plan. På entréplanet finns ett kök från 2020 och smakfullt renoverat vardagsrum i öppen planlösning med matrum och kök. Vacker kakelugn perfekt både för trevnad och uppvärmning. Duschrum med wc, förråd och groventré. Ovanvåning med mindre hall, wc med dusch, tv-rum och tre sovrum. I stora sovrummet finns ytterligare en fin och fungerande kakelugn. Källare med tvättstuga och pannrum/förråd. Via en separat entré når du en avdelad lokal om ca 44 m². Den kan anpassas som bostad alternativt lokal för egen verksamhet eller att hyra ut. I dagsläget inredd med bar och spelrum samt stora förrådsutrymmen. Här kan ni själva forma användandet utifrån behov och idéer. En stor garagebyggnad och verkstad om ca 70 m² ger också stora möjligheter till att använda fastigheten till flera ändamål.

  • Uteplats
Nionde Sjögränd 6, Borenshult, Motala kommun

Nionde Sjögränd 6

Villa
Borenshult, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala

8 500 000 kr

235 m²

7 rum

1 966 m² tomt

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva ett magnifikt hus med ett fantastiskt läge längst ned vid standlinjen i sjön Boren. Här bor man i en lugn och härlig miljö precis intill vackra Boren. Till centrala Motala är det ca 5 km och via nära anslutning till nya rv 34 är det endast ca 44 km till Linköping. Varmt välkomna till Nionde Sjögränd 6. Här finner ni en ursprungsbyggnad anno 1936 som med tiden byggts till i omgångar och nu idag är ett helt unikt hus om hela 235 m² boyta fördelat på två plan. Med panoramafönster både på entré- och ovanvåning erbjuds en underbar utsikt över Boren. Ett exklusivt utekök pool, spa, utedusch och soldäck gör valet av plats för avkoppling enkelt under sommarhalvåret. Under höst och vår är det vinterbonade inglasade uterummet ett minst lika självklart val av plats. Entréplanet inleds med hall och wc. Från hallen vidare till kök och stort vardagsrum i öppen planlösning och med eldstad. Från köket finns skjutdörr i glas till det vinterbonade uterummet. Från vardagsrummet når man ett härligt sovrum med öppningsbara skjutglaspartier mot sjön samt ett "eget" luxuöst badrum med bubbelbadkar och separat dusch med ångbastu. Till höger från entrén sett finns ett extra vardagsrum/bibliotek/sovrum med eldstad. Bakom köket finns ett kontors- eller förvaringsutrymme och tvättstuga. Ovanvåningen har ett fantastiskt vardagsrum med ryggåstak och panoramafönster ut mot Boren samt utgång till en generös balkong. Vardagsrummet inrymmer också ett sovloft precis under taknocken. Det finns två mindre sovrum samt ett större. Badrum med dusch och wc. Friliggande garagebyggnad med dubbla portar. Idag är det inrett som gym men kan givetvis anpassas utifrån era behov och önskemål. Under garaget finns separat källare med flera förrådsrum. Tomten är på hela 1966 m² och påkostad med plattsättningar, stentrappor och stödmurar. Den stora tomten är svagt sluttandes ned mot Boren och naturligt avdelad i etager. Tomten är insynsskyddad med tujahäck mot Nionde Sjögränd och mot grannfastigheter. Till fastigheten hör ett klassiskt och äldre båthus samt en brygga för båt och en separat möblerbar badbrygga med staket.

  • Plus
Klockrike Ättorpa 825, Klockrike, Motala kommun

Klockrike Ättorpa 825

Tomt
Klockrike, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala

575 000 kr

1 425 m² tomt

På den vackra Östgötaslätten ligger Klockrike med omgivande skog och jordbruksbygd. Lugnt och ostört men ändå nära storstadspulsen i Linköping. Här finns nu möjlighet att på en hörntomt om 1425 kvadratmeter bygga ditt eget drömhus. I Klockrike finns förskola och skola. Till Motala och Linköping är det endast 25 minuter med bil och med en busshållsplats ca 1 kilometer från tomten går det utmärkt att åka kollektivt som alternativ. På fastigheten finns det idag ett beviljat bygglov om nybyggnation för två enbostadshus med tillhörande carport som kan nyttjas alt. ansöka om nytt om annan hustyp önskas. Tomten är inte bunden till någon husleverantör.

  • Plus

Visar alla 3