Mäklare Pierre Norén

Pierre Norén

Om mig

Att köpa eller sälja sin bostad är för de allra flesta den största affären man gör i livet. Ofta väldigt spännande och roligt på många sätt men kanske också lite nervöst och skrämmande. Det är i den situation en bra mäklare verkligen gör skillnad. Jag har lång erfarenhet av bostäder och utlovar bästa tänkbara service och resultat. Välkommen att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Porfyrvägen 39, Bråstorp, Motala kommun

Porfyrvägen 39

Villa
Bråstorp, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
4 750 000 kr
174,9 m²
5 rum
1 410 m² tomt

Välkomna till Porfyrvägen 39 och ett modernt, snyggt 2-planshus på en generös hörntomt med ett fantastiskt läge. Här bor man verkligen bekvämt med gångavstånd till både förskolor, skola och köpcentrumet i Bråstorp. Till vackra Varamon tar du dig enkelt via en kort cykeltur eller varför inte en skön promenad. Huset uppfördes så sent som 2018 och är ett Myresjöhus om hela 175 m² boyta fördelat på två plan. Här möts du av ett välkomnade entréplan med öppen planlösning där hall, kök och vardagsrum verkligen bjuder in till umgänge. Ett härligt burspråk med stora glaspartier mot baksidan bidrar till ett fint och naturligt ljusinsläpp. Här finns en värmande braskamin och ett mysigt "tv-hörn" som skulle kunna avskiljas för ett extra rum. Köket är från HTH och har vita luckor som matchas perfekt mot det svarta kaklet och de mörka bänkskivorna. På entréplanet finns ett helkaklat duschrum med kommod med badrumsskåp, spegel, wc och duschväggar i glas. Tvättstuga med klinkergolv och vitmålade väggar och här finns också en praktisk groventré till huset. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme. Ovanvåningen inleds med ett allrum med plats för både soffa och bord. Här finns utgången till husets balkong med söderläge. Tre bra sovrum samt stor klädkammare och ett helkaklat duschrum med bastu. Tomten har ett fint hörnläge med gång och cykelbana på ena sidan och allmänning mot baksidan. På baksidan och ena kortsidan finns stora altandäck varav ett med pergola. Här finns också ett friliggande förråd/friggebod om ca 15 m². På andra kortsidan och i anslutning till entréer är det förberett för garagebyggnad på gjuten platta om ca 50 m². Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Älvan 422, Älvan, Motala kommun

Älvan 422

Villa
Älvan, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
2 695 000 kr
131 + 115 m²
4 rum
851 m² tomt

Älvan är ett trevligt samhälle strax utanför Fornåsa och Klockrike. Här bor man bekvämt i en lugn och härlig miljö, nästan lite "Bullerbyn" känsla. Till Linköping är det ca 27 km (25 min) och det går utmärkt att pendla med buss alternativt bil. Huset är från 30-talet och inrymde tidigare både matbutik på entréplanet och bostad på ovanvåningen men nu sedan länge en modern bostad i två plan. Läget är perfekt med närheten till vägen men ändå avskilt och lugnt. Lättskött tomt med flera uteplatser och ett stort altandäck med nedsänkt spabad. På tomten finns också en äldre förrådslänga med både verkstad, förråd, vedbod och garage. Entré via inglasad veranda med plats för utegrupp. Hallen är generös med bra förvaringsmöjligheter och här finns trappen till ovanvåningen. Via hallen når man kök, vardagsrum och duschrum. Vardagsrummet är renoverat -23 i tidstypisk anda med vitmålad bröstpanel och målade väggar i en grön skön nyans. Köket är stort och erbjuder bra förvaringsmöjligheter, arbetsbänkar och plats för matgrupp. Ljusinsläpp via två håll varav det ena med helglasad dörr ut mot den stora inbjudande altanen. Duschrummet är renoverat -11 med plastmatta på golv och vägg och duschvägg av glas. Ovanvåningen inleds med en möblerbar hall. Vitmålade väggar och ett ljusgrått golv. Direkt till vänster finns ett bra sovrum som i sin tur leder till ett andra möjligt sovrum som idag är inrett som en generös walk in closet. På ovanvåningen finns också ett fantastisk master bedroom med utgång till en stor balkong i bästa läge. Centralt placerat finns badrummet som renoverades -13. Källarplanet har renoverats under senare år och har inretts på ett mycket bra sätt. Möblerbar hall/tv-rum. Generös tvättstuga med gott om plats och bra med förvaringsmöjligheter. Gästrum som idag är inrett som biosalong. Praktiskt matkällare och ett fd. pannrum idag med modern bergvärmepump. Överlag ett mycket väl underhållet hus som genomgått stora renoveringar både ut- och invändigt de senaste åren. Med ett mycket bra energivärde och modernt uppvärmningssystem via bergvärme bor ni bekvämt och med låga driftskostnader. Bara att flytta in. Välkommen hem! Denna bostad visas efter överenskommelse. Varmt välkomna att kontakta oss redan nu!

  • Balkong
  • Uteplats
Varamovägen 38, Varamon, Motala kommun

Varamovägen 38

Tomt
Varamon, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
3 500 000 kr
1 009 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en byggklar tomt på Varamovägen med viss utsikt över Vättern. Här är den perfekta platsen att bygga ditt nya drömhus och endast 150 m till Varamons fantastiska sandstrand. Till köpcentrum i Bråstorp är det ca 3 km och till centrum i Motala ca 2 km. El och VA-anslutningar är betalda. Tidigare fritidshus är rivet. Bygglov för ett vackert 1-planshus finns och kan övertas om ni inte önskar egenvalt hus vilket givetvis också är möjligt. En huvudbyggnad och en komplementbyggnad får uppföras till en sammanlagd byggnadsarea om 175 m². Huvudbyggnad får uppföras med en högsta byggnadshöjd om 6 m och komplementbyggnad till 2,5 m.

Mossgatan 24, Mossen, Motala kommun

Mossgatan 24

Villa
Mossen, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
2 375 000 kr
120 + 72 m²
5 rum
704 m² tomt

Välkomna till Mossgatan 24 och en trevlig villa med ett bra läge på mossen. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt villaområde med närhet till det mesta. Till centrum, köpcentrum i Bråstorp och stranden i Varamon är det bara någon km. På entréplan finns hall, duschrum, kök, matrum, vardagsrum och ett sovrum. Matrummet och vardagsrummet har fint ljusinsläpp från flera håll och ett härligt klassiskt parkettgolv med fiskbensmönster. I vardagsrummet finns en öppen spis (ej i bruk) samt utgång till en balkong. Köket har vita skåpsluckor och är ljust och rymligt. Sovrummet är bra placerat och har ett vackert slipat trägolv. Från hallen finns trapp till källarplan samt till ovanvåning. Ovanvåningen inleds med en möblerbar hall. Från hallen når man en mindre toalett samt de båda sovrummen och en stor förrådsdel. Det större sovrummet har tre fönster och är ljust och fint. Stor kattvind för bra förvaring. Det mindre sovrummet har dubbla fönster och egen walk in closet. Källarplanet har tvättstuga med dusch och separat torkrum. Pannrum och ett inrett övernattningsrum med egen entré. Från utsidan når man till garaget. Fjärrvärme finns i Mossgatan och kan anslutas. Kontakta mig för en egen privatvisning! Pierre Norén 0730-505541

  • Balkong
  • Uteplats
Klockrike Ättorpa 825, Klockrike, Motala kommun

Klockrike Ättorpa 825

Tomt
Klockrike, Motala kommun
SkandiaMäklarna Motala
575 000 kr
1 425 m² tomt

På den vackra Östgötaslätten ligger Klockrike med omgivande skog och jordbruksbygd. Lugnt och ostört men ändå nära storstadspulsen i Linköping. Här finns nu möjlighet att på en hörntomt om 1425 kvadratmeter bygga ditt eget drömhus. I Klockrike finns förskola och skola. Till Motala och Linköping är det endast 25 minuter med bil och med en busshållsplats ca 1 kilometer från tomten går det utmärkt att åka kollektivt som alternativ. På fastigheten finns det idag ett beviljat bygglov om nybyggnation för två enbostadshus med tillhörande carport som kan nyttjas alt. ansöka om nytt om annan hustyp önskas. Tomten är inte bunden till någon husleverantör.

  • Plus

Visar alla 5