Mäklare Caroline Hazelius

Caroline Hazelius

Om mig

Mina nyckelord är noggrannhet, vilja och engagemang. Jag har sedan sin registrering 2004 gett det lilla extra i varje affär för att slå försäljningsrekord och överträffa förväntningar. Jag har en lång branschkännedom och är en riktig tävlingsmänniska som håller ett högt tempo och värdesätter samarbetet mellan mig och mina kunder! Min drivkraft ligger i att hela tiden överträffa kundernas förväntningar och vara en kunnig, professionell, driven och ärlig mäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tre kronors väg 35, 13131 Nacka, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00
Tre kronors väg 35, 13131 Nacka, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Tre kronors väg 35, 13131 Nacka, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Tre kronors väg 35, 13131 Nacka

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
4 595 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/5
5 243 kr/mån
67 574 kr/m²

Välkommen hem till denna unika bostad med absolut toppläge på Kvarnholmen. En inbjudande bostad i en häftig fastighet signerad Oscar Properties. Här har man förädlat den gamla knäckebrödsfabriken till spektakulära bostäder som andas industrikänsla med högt i tak och exklusiva materialval. Fastigheten har vunnit pris för bästa ombyggnadsprojekt i Sverige enligt International Property Awards. Mitt på Kvarnholmen intill centrum med bra utbud på både service och restauranger hittar ni denna välplanerade bostad belägen på våning 2. Lägenheten har en unik karaktär då den är belägen i husets runda utbyggnad. Här finns alltså ett charmigt rum som till stor del är helt runt. Rummet är både unikt och mångsidigt, här förenas det robusta och grova med subtil elegans för att skapa en spännande och dynamisk atmosfär som passar lika bra som sovrum, barnrum eller matsal. Lägenheten är genomgående yteffektiv och ljuftig med sina 2,7 meter i takhöjd. Detta i kombination med genomgående moderna och exklusiva interiörer inspirerade av 20-talets funktionalism med stilrena detaljer som enstavigt parkettgolv, svarta industri fönster och vackra radiatorer. De sociala ytorna ligger i öppen planlösning med plats för såväl soffgrupp som matplats. Köket är specialritat med vackra detaljer som antracitgrå köksluckor, exklusiva marmorbänkar och väggfast belysning. Sovrummet är inbjudande med plats för dubbelsäng och gott om förvaring bakom snygga platsbyggda garderober. Det rund rummet är bostadens andra sovrum och här finns också ingång till klädkammare. Badrummet är även det påkostat och fortsätter på den industriella stilen med stående kakel och antracitgrå väggar och tak. Här finns takdusch, vackert handfat och inbyggd tvättpelare. En bostad för den kräsne som måste upplevas på plats. Läget är perfekt, mitt på Kvarnholmen, intill centrum med bra utbud på både service och restauranger. Detta är ett lugnt och fridfullt men ändå stadsnära område där du står med den ena foten i skärgården och den andra i stan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Kvarngränd 10, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Sön 7 apr kl 12:15
Kvarngränd 10, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Kvarngränd 10, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Kvarngränd 10

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
5 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 6/7
5 157 kr/mån
68 688 kr/m²

Mitt på Kvarnholmen, precis vid Stockholms inlopp med Djurgården rakt över vattnet, ligger denna moderna 3:a med balkong i söder. Fastigheten är nybyggd 2014 med omkringliggande äldre, K-märkt bebyggelse. Här harmonierar det gamla med det nya, där du njuter av ett modernt boende inbäddat i en spännande industrihistorisk miljö. Lägenheten är välplanerad med stora sociala ytor och modern öppen planlösning. Vardagsrummet är stort med gott om plats för soffgrupp. Här är de stora fönsterna med magnifik utsikt över havet och Stockholms skyline i blickfånget och verkligen något som sätter guldkant på vardagen. Här njuter du av utsikten alla tider på dygnet, speciellt de vackra solnedgångarna. Barhänget mellan kök och vardagsrum ger en social koppling mellan rummen och gör att ljuset flödar in. Den trevliga balkongen om ca 9 kvm som nås från sovrummet bjuder på ett soligt söderläge med sol från morgon till kväll. Balkongen ligger högt med fritt läge och vy över Stockholm. I lägenheten finns det två rymliga sovrum båda med god förvaring. Det ena sovrummet har en garderobsvägg och det andra en klädkammare. Lägenheten bjuder också på ett smakfullt badrum med dusch och tvättdel. Standarden mycket hög med genomgående ekparkettgolv, målade ytskikt och stora fönster med fönsterbänkar i natursten. Föreningen har två stora takterrasser varav den ena ligger högst upp i samma port. Takterrasserna har flera sittgrupper och en magnifik utsikt över havet, Djurgården och Stockholms inlopp. I föreningen finns också festlokal och övernattningslägenhet. Garaget som har lediga platser nås direkt via hissen. Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i city. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården eller Lidingö/Frihamnen. Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarngränd 9, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00

Kvarngränd 9

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
6 295 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/12
6 160 kr/mån
62 327 kr/m²

Välkommen hem till denna välplanerade och rymliga 4:a belägen mitt på Kvarnholmen, en av Nackas mest expansiva stadsdelar. Lägenheten har en genomtänkt, öppen planlösning med generösa förvaringsmöjligheter. Rymlig, inglasad balkong i söderläge samt garage som bekvämt nås via hissen där bl.a. laddplats för elbil finns. Brf Nya Kvarnen 1 är en äkta förening som äger marken och består av 57 lägenheter och två lokaler, vilket ger bra extra intäkter, något som visas i föreningen mycket goda ekonomi. Som boende har man tillgång till gemensamma utrymmen såsom gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, två takterrasser, barnvagns- och rullstolsförråd och två cykelrum. Boendeparkering finns i garage under huset och nås bekvämt via hissen. Kvarnholmen är perfekt för dig som vill bo något avskilt, men samtidigt uppskattar närheten till stan. Lägenheten är välplanerad med genomgående sociala ytor och öppen planlösning, från vardagsrum och ena sovrummet har man sjöglimt som skvallrar om det nära vattenläget. Det sociala köket från Vedum är smakfullt och ljust med rostfri maskinpark från Siemens. Den öppna planlösningen tillsammans med fönster i två väderstreck gör att lägenheten känns ljus och luftig. Köksön gör lägenheten perfekt för sociala tillställningar och matplatsen i köket rymmer stora sällskap. Vardagsrummet är stort med gott om plats för soffgrupp och övrig möblering. Den stora balkongen som nås från köket är inglasad och har ett härligt söderläge. Här njuter du av solen hela dagen och vill man så går det bra att grilla på balkongen med gasolgrill. Födelsedagsfirandet eller kräftskivan kan med fördel firas på husets takterrass som bjuder på gott om sittplatser, sol och hänförande utsikt över Nacka, Djurgården och Stockholms inlopp. Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum varav det största sovrummet har en skjutdörrsgarderob och intilliggande stor inredd klädkammare. Bostaden har ett fullutrustat modernt badrum med dusch och separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, vidare finns en gästtoalett i anslutning till hallen. Lägenheten har genomgående mycket stilsäker interiör med ljusa färger, vitlaserat ekparkettgolv och hög materiell standard. Här bor du bekvämt med närhet till Kvarnholmens centrum med restauranger, kaféer, livsmedelsbutiker och andra bekvämligheter. Kvarnholmen erbjuder dessutom goda kommunikationer med närhet till både buss- och båtförbindelser.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Thunströms väg 12, 13175 Nacka, Kvarnholmen, Nacka kommun
  • Tis 2 apr kl 17:30

Thunströms väg 12, 13175 Nacka

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
2 995 000 kr
53 m²
2.5 rum
vån 1/4
5 322 kr/mån
56 509 kr/m²

Välkommen hem till detta ultimata boende beläget i Kvarnholmens nyaste område – här bor du i en välplanerad 2,5:a som erbjuder en perfekt kombination av komfort, stil och närhet till stadslivet. Denna moderna pärla ligger bara en kort promenad från Kvarnholmens centrum med bland annat mataffär, bageri och populära restauranger, vilket ger dig en enastående livsstil direkt utanför dörren. Stig in i en ljus och luftig atmosfär där den öppna planlösningen skapar en inbjudande känsla. Det smakfulla köket är utformat med omsorg och elegans, vilket gör det till en plats där du kommer att trivas. Njut av goda måltider och trevliga stunder med nära och kära. Intill köket i öppen planlösning ligger vardagsrummet som är lättmöblerat och ljust. Från vardagsrummet når du bostadens mysiga balkong med västerläge, vilket innebär soliga eftermiddagar och kvällar. Det rymliga sovrummet ger gott om plats för avkoppling och bjuder på en stor garderobsvägg med skjutdörrar. Badrummet är modernt och praktiskt med en rymlig dusch och en bekväm tvättdel. I hallen finns ytterligare förvaring och intill ligger bostadens klädkammare som är inredd och har ett fönster. Det skapar många möjligheter att inreda som ett extra rum, kanske ett arbetsrum. Denna nybyggda lägenheten, färdigställd 2023, är designad med tanke på både stil och funktion. Bostäderna i Solvändan bär PEABs signum med stora ljusinsläpp och öppna planlösningar. Kvaliteten på ytskikt och inredningsdetaljer är alltid av hög klass. Den neutrala färgskalan ger dig alla möjligheter att skapa ett personligt hem med dina favoritmöbler och färger. Intill bostaden ligger föreningens gemensamma, grönskande innegårdar i söderläge med plats för umgänge, lek och rekreation. Stort garage i två plan under husen med direktaccess via hissen. Föreställ dig ett område där du står med ena foten i skärgården och den andra i staden. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10-minuters cykeltur från stan. Där all närservice du behöver finns en minut från porten och där kommunikationsutbudet inkluderar bussar som snabbt tar dig in till Slussen och SL-båtarna som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården eller Lidingö/Frihamnen. Inom 1 minuts gångavstånd finns också Ebba Brahe skola som har förskola och grundskola F-9 och ytterligare en kort bit bort finns flera förskolor.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Siloplatsen 4, Kvarnholmen, Nacka kommun

Siloplatsen 4

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
SkandiaMäklarna Nacka
5 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/11
4 678 kr/mån
69 074 kr/m²

Välkommen hem till denna exklusiva bostad anno 2018 i högt belägna Stockholms Lighthouse. Lägenheten ligger vänd mot havet och Stockholms inlopp med viss sjöutsikt och ett fint ljusinsläpp med stora fönster och en inbjudande balkong om 11 kvm. Det unika läget ger dig direktkontakt med farlederna in mot Slussen, där de gigantiska kryssningsfartygen passera på sin väg till och från Stockholm och på kajen en kort bit bort från huset ligger båthållplatsen där pendelbåtarna tar dig snabbt in till stan. Lägenheten är välplanerad och har ett grundutförande av mycket hög standard med flera smakfulla tillval. Detaljer som genomgående vitlaserat ekparkettgolv, genomgående målade väggar och fönsterbrädor i natursten gör detta till en lägenhet att trivas i. Lägenhetens påkostade kök från Vedum går i en smakfull färgskala med rostfria vitvaror från Siemens. Liten köksö med sittplatser delar naturligt av köket mot vardagsrummet där fönsterna ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man också lägenhetens mycket trevliga och stora balkong med den trevliga utsikten. Här finns gott om plats och här får man grilla. Lägenheten bjuder också på två rymliga sovrum. Det större sovrummet har en stor garderobsvägg med skjutdörrar och det mindre har plats för ytterligare förvaring. I hallen finns också en rymlig klädkammare. Badrummet är smakfullt och väl tilltaget med enhetligt kakel på både golv och vägg som skapar en lyxig hotellkänsla. Här finns också en tvättdel med maskiner från Siemens, arbetsbänk och förvaring. Som medlem har du även tillgång till en stor inglasad lounge högst upp i Lighthouse med bastu och relaxavdelning samt en bred glasad spång som inrymmer en festvåning. I föreningen finns också en övernattningslägenhet att nyttja och under markplan finns garage i tre plan. Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer bli en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokaler "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. Kvarnholmens centrum erbjuder fräsch Coop-butik och närservice som kemtvätt, apotek, vårdcentral, frisör och tandläkare. I och runtom centrum finns caféer och flera trevliga restauranger. Via Svindersviksbron nås nu också Nacka Forum på bara en dryg kilometer där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. I närområdet finns även Sickla Köpkvarter ett charmigt centrum med stort butiksutbud, bio och stormarknader. För den aktive finns också en ca fyra kilometer lång gång- och cykelbana längs Saltsjöns inlopp mot Slussen och Skeppsbron. Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka, ett flertal busslinjer trafikerar i området och du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtar vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller, cyklar kan medtas).

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5