Mäklare Tobias Aasa

Tobias Aasa

Om mig

Jag är en målmedveten mäklare som ser varje nytt försäljningsuppdrag som unikt, där anpassning, noggrannhet och engagemang i slutändan speglar resultatet. I grunden är jag civilekonom och har arbetat inom försäljning i över 17 år, varav 11 år som mäklare. Med hjälp av min erfarenhet och inställning till mäklaryrket kan du som kund alltid känna dig trygg.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sturegatan 12, Centralt, Linköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 12:10
Sturegatan 12, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Sturegatan 12, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Sturegatan 12

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 495 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 083 kr/mån
52 456 kr/m²

Söker du en mindre lägenhet med centralt läge utan att göra avkall på att bo lugnt och avskärmat? I sådana fall är den här fantastiskt fina ettan på Sturegatan 12 rätt bostad för dig. Här erbjuds en mycket ljus och yteffektiv etta, belägen en halv trappa upp med balkong mot en lugn, grönskande innergård. Här bor du både insynsfritt och väl ljudisolerat tack vare nya fönster från 2013. Lägenheten är i ett stilfullt format med genomgående ekparkettgolv, vitmålade väggytor och renoverat kök och badrum. Här finns det gott om plats för såväl en större säng, soffgrupp och matplats. Luftig och ljus känsla tack vare öppen planlösning, högt i tak och ett fint ljusinsläpp. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter tack vare en stor garderob med spegelskjutdörrar. Brf Beckasinen är en mycket stabil och välskött HSB-förening med väl underhållna fastigheter och en belåningsgrad på endast 1 514 kr/kvm. Avgifterna kommer också att hållas oförändrade under året. Som boende har du tillgång till ett vindsförråd, ett källarförråd samt möjlighet att nyttja gemensam tvättstuga samt cykelförråd. Föreningen har också en mycket trevlig och grönskande innergård med en gemensam grillplats som man kan nyttja under sommaren. Det centrala läget i stan är helt optimalt. Här bor man med krypavstånd till citykärnan med dess utbud på handel, restauranger och nöjesliv. På bekvämt gångavstånd ligger även centralstationen. För studenten är det 15 minuter på cykel till Campus Valla och knappa 10 minuter till Hälsouniversitetet. En bostad som lämpar sig perfekt för förstagångsköparen, studenten eller för den som söker en övernattningslägenhet. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Åbylundsgatan 38, Åbylund, Linköpings kommun

Åbylundsgatan 38

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
1 995 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 484 kr/mån
27 902 kr/m²

Här presenteras en mycket trivsam trea med ett underbart läge på andra våningen med balkong i soligt västerläge. Hela bostaden andas kvalité och den genomgående höga trivselkänslan framträder i alla vrår. Ljust, smakfullt kök med gott om arbetsytor, skåpsförvaring och matplats. Det helkaklade duschrummet gör ingen besviken med sitt gedigna utförande. Hela lägenheten präglas av generösa ytor med gott om svängrum i såväl sovrum som vardagsrum. De ljusa, tilltalande ytskikten bäddar in bostaden i en påtaglig hemkänsla. Optimala förvaringsmöjligheter med platsbyggda garderober i hall och sovrum. Utöver detta finns extern förvaring i såväl vinds- som källarförråd. Riksbyggen Linköpingshus nr 10 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och stort utbud av faciliteter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, gym, övernattningslägenhet, soprum och cykelrum. Här i Åbylund är det lätt att trivas och läget på Åbylundsgatan är lika eftertraktat som det är fenomenalt, här bor du centralt och lugnt i klassiska kvarter med goda kommunikationer. Universitetet ligger enbart en kortare cykelpromenad bort. Fina omgivningar med närhet till Ryds motionscentrum samt Vallaskogen. Handelsområdet Tornby ligger enbart en kortare promenad eller cykeltur bort. I området finns matbutiker, restauranger, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggning, bra kommunikationer och busshållplats, perfekt för ett par, eller dig som letar efter ett boende med närhet till allt.

  • Balkong
Kettilsgatan 5, Vasastaden, Linköpings kommun

Kettilsgatan 5

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
2 095 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/5
4 271 kr/mån
29 929 kr/m²

Stort och väldisponerat boende i välskött förening med god ekonomi och flertalet faciliteter. Med ett ypperligt cityläge och en avkopplande atmosfär erbjuds här ett trivsamt boende med påtaglig hemkänsla där allting är fräscht och välhållet, perfekt för dig som bara vill flytta in och börja trivas från första stund. Lägenheten ligger på entréplan och nås bekvämt utan att behöva ta ett enda trappsteg. Bostaden karaktäriseras av påkostade materialval, stora fönsterpartier, generös takhöjd och en luftig känsla tack vare de väl tilltagna rummen. Här möts ni av en rymlig entréhall med möjlighet till möblering och access till en klädkammare med god förvaringskapacitet. I hallen sitter dimbara spotlights i taket som bidrar till en tilltalande ljussättning. Det fullutrustade köket är väl tilltaget med gott om arbetsytor och skåpförvaring samt utrymme för större matgrupp. Vardagsrummet är socialt utformat och erbjuder goda sällskapsytor. Det mysiga sovrummet erbjuder plats för en stor dubbelsäng och här finns också en rejäl skjutdörrsgarderob som löser förvaringsbehovet. Helkaklat duschrum, även detta på en generös yta. Här i Brf Amor är det lätt att stormtrivas. Föreningen är mycket familjär med trevligt grannskap, en engagerad styrelse och en god ekonomi. Som boende kan du nyttja den prunkande innergården som utgör ett sant glädjeämne under årets varma dagar. Här finns vackra gräsytor, uteplats med utemöbler och grill. Bekvämt beläget, bara några steg från entrédörren, finns såväl tvättstuga som gästrum med pentry att tillgå. En trappa ner finns bastu med relax. Missa inte chansen att förvärva denna pärla - välkommen på visning!

  • Hiss
Johannelundsvägen 17, Johannelund, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår

Johannelundsvägen 17

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
SkandiaMäklarna Linköping
995 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
2 357 kr/mån
23 690 kr/m²

Ljus och luftig 50-talsetta högst upp i huset, helt insynsfritt med grönska utanför. Lägenheten präglas av stora fönsterpartier och en hög charmfaktor med flertalet originalutföranden. Lättmöblerat vardagsrum, luftigt kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin och utmärkt förvaring. HSB Brf Tennsoldaten är en stabil förening med god ekonomi och en belåningsgrad på endast 1 183 kr/kvm. Du som medlem i föreningen har tillgång till en hel del gemensamma utrymmen såsom gym, samlingslokal för fest eller övernattning, kombinerat hobby- och bordtennisrum, bastu med relaxavdelning, grillplats och tvättstugor. Här bor du med närhet till Johannelund centrum med mataffär, restauranger, bageri, apotek mm. Du har även gångavstånd till badplats med beachvolley, utomhusgym och löparspår/skidspår. Bra med bussförbindelser och cykelbanor för att snabbt ta sig till Linköping City och Linköpings universitet. Välkommen på visning!

Visar alla 4