Mäklare Pontus Svahn

Pontus Svahn

Om mig

Med en bakgrund inom idrottsvärlden så har jag under åren fått lära mig vad som är viktigast när man arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål - tydlig kommunikation, ärlighet och hårt jobb. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att maximera förutsättningarna för just din bostad. Jag ser till att du känner dig trygg, i en av livets största milstolpar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stockholmsvägen 11A, Centralt, Norr, Norrköpings kommun
  • Ons 1 maj kl 17:30
Stockholmsvägen 11A, Centralt, Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Stockholmsvägen 11A, Centralt, Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Stockholmsvägen 11A

Lägenhet
Centralt, Norr, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/4
5 034 kr/mån
23 873 kr/m²

Välkomna till Stockholmsvägen 11A där ni nu har möjligheten att förvärva en helt nyrenoverad 3rok med balkong! Lägenheten är nyrenoverad och blev klar 2024. Insidan erbjuder en tilltalande planlösning. Arbetsvänligt kök med plats för matbord med öppen planlösning mot ett ljust vardagsrum med utgång till en härlig balkong. Här finns också två rymliga sovrum och en stor klädkammare. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och en stor välkomnande hall, våtrumsintyg finns. Till lägenheten hör två förråd, ett på vinden och ett i källaren. Läget är centralt med närhet till kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig runt i staden. Campusområdet och grönområden vid folkparken finns inom bekvämt avstånd. Stor och stabil förening med låg belåning. I månadsavgiften ingår värme, vatten, nätavgiften för el, bostadsrättstillägg, kabel-tv och bredband. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen och här finner ni både gym, bastu och övernattningsrum. Ni har även en fantastiskt trevlig inhägnad innergård med flertalet sittgrupper och grillplats. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Promenaden 47, Oxelbergen, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Östra Promenaden 47, Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 2
Östra Promenaden 47, Oxelbergen, Norrköpings kommun, bild 3

Östra Promenaden 47

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
2 354 kr/mån
29 224 kr/m²

Varmt välkommen till Östra Promenaden 47, en charmig 30-tals fastighet på populära Öster. Nu ges möjligheten att förvärva denna välplanerade 2:a med högt insynsskyddat läge. Lägenheten är smakfullt renoverad och har attribut som högre takhöjd, pelare, skjutdörrar i original och breda fönsterbänkar. Rymligt vardagsrum med naturlig matplatsdel, fräscht renoverat kök med full maskinell utrustning, helkaklat duschrum med kombimaskin samt ordentligt sovrum som vetter mot den lugna innergården. Här bor du på centralt läge endast några minuter från Norrköping City med dess breda utbud. Oxelbergsparken, kommunikationer, förskolor, skolor och affärer finns i området. Du bor dessutom i en mycket stabil och välskött förening med en mycket låg månadsavgift. Till lägenheten hör både källar- och vindsförråd. Välkommen Hem!

  • Premium
Platåvägen 6, Göten, Norrköpings kommun

Platåvägen 6

Fritidshus
Göten, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 895 000 kr
58 m²
4 rum
2 185 m² tomt

Varmt Välkommen till Platåvägen 6! Här erbjuds ett charmigt fritidshus med spektakulär utsikt över sjön Roxen som är omgiven av en fantastisk natur. Huset är vinterbonat och passar lika bra som permanentboende som fritidshus. Med två mysiga sovrum, en tvätt-del, ett praktiskt badrum och en generös kontorsyta med möjlighet till ett extra sovrum, finns det gott om plats för hela familjen eller för att ta emot gäster. Köket är fräscht och utrustat med modern utrustning, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Och med naturen precis utanför dörren finns det gott om möjligheter till att plocka bär, svamp, fiska, vandra eller bara ta en promenad i den vackra omgivningen. Den inglasade altanen erbjuder en ljus och mysig plats att umgås på, medan den stora trätrallen med det tillhörande spabadet är det perfekta stället att koppla av på och njuta av utsikten över sjön. Göten är sommarstugeområde vid Roxens norra del med kommunalt vatten/avlopp samt fiber. Badplats, utomhusgym, bastu och en boulebana är några av anläggningarna som området erbjuder. Det finns även tillgång till båtplats för 600kr/år. Välkommen hem!

Luntgatan 39, Centralt, Norrköpings kommun
Luntgatan 39, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Luntgatan 39, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Luntgatan 39

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/6
2 840 kr/mån
34 143 kr/m²

Varmt välkommen till Luntgatan 39 och denna kvadratsmarta etta med balkong! Med en smart planlösning möjliggör både ett praktiskt och unikt boende där kök och vardagsrum/sovrum förgylls med öppen planlösning. Vidare erbjuds ett helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handdukstork, spegelskåp, dusch med glasväggar, tvättställ i kommod samt WC. Den inbjudande hallen öppnar upp för goda förvaringsmöjligheter samt en praktiskt avhängningsdel. Modern föreningen som bildades 2015 och har genomgående smakfulla materialval. Mycket ingår i månadsavgiften b.l.a. fasta avgiften för el, bredband, IP-telefoni samt kabel-TV. Föreningen och närområdet har mycket att erbjuda. En härlig innergård för avkoppling eller lek efter en hektisk dag, vackra promenadstråk med närhet till Strömmen, resecentrum och campus bara ett stenkast bort samt butiker, restauranger, nattklubbar och ett brett kulturutbud på gångavstånd. Välkommen Hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Petter Swartzgatan 13C, Centralt, Söder, Norrköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 2 maj kl 18:00
Petter Swartzgatan 13C, Centralt, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Petter Swartzgatan 13C, Centralt, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Petter Swartzgatan 13C

Lägenhet
Centralt, Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 195 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 580 kr/mån
30 253 kr/m²

Välkomna till denna smart planerade tvårummare mitt i hjärtat av Söder. Insidan av lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för både soffhörna och matplats, egen inglasad balkong, ett ljust kök, ett fint duschrum samt ett trivsamt sovrum. Välskött HSB-förening där värme, vatten, tv, bredband (250mbit/s) samt den fasta elnätsavgiften ingår i månadsavgiften. Gemensamt i föreningen finns en samlingslokal samt flera tvättstugor och cykelförråd. Miljötänkade förening med solceller installerade på taken. Bo, lev och njut av din bostad bara 5 minuters gång från city eller nyttja spårvagnen som ligger nära intill. Cykelavstånd till Campus och resecentrum. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagebygatan 69, Söder, Norrköpings kommun
Hagebygatan 69, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Hagebygatan 69, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Hagebygatan 69

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
695 000 kr
21,5 m²
1 rum
vån -1/5
1 567 kr/mån
32 326 kr/m²

Varmt välkommen till Hagebygatan 69! På våning -1 dit hissen tar dig hittar du denna nyrenoverade etta. Din resa börjar i den ljusa och välkomnande hallen, som inte bara har gott om plats för avhängning utan även rymmer lägenhetens praktiska pentry. Här hittar du allt du behöver för din kulinariska kreativitet: fläkt, spis, kylskåp/frysfack, skafferi och överskåp. Stig in i det lätta och luftiga vardagsrummet/sovrummet. Med sina ljusa väggar och golv finns här gott om utrymme för ditt soffmöblemang och säng. Det bästa av allt är att du kan njuta av utomhuslivet när som helst på den stora balkongen. Ett elegant och helkaklat duschrum. Här finner du allt du behöver: en modern WC, en stilfull kommod, en praktisk spegel och en uppfriskande dusch med glasväggar. Lägenheten erbjuder även en klädkammare med gott om förvaring. Bra läge på omtyckta söder med gång-/cykelavstånd till bl.a citykärnan, Campus, Mirum galleria och Vrinneviskogen. Välskött HSB-förening där värme, vatten, nätavgift för el, tv, bredband ingår i den redan låga månadsavgiften. Välkommen Hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klingagatan 3, Skarphagen, Norrköpings kommun

Klingagatan 3

Lägenhet
Skarphagen, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
1 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/7
3 421 kr/mån
21 230 kr/m²

Varmt välkommen till Klingagatan 3 och denna välplanerade tvårummare i lugna kvarter i Skarphagen. Lägenheten är belägen med ett fritt och insynsskyddat gavelläge på våning 1. Inglasad balkong med bra solläge. Insidan av bostaden erbjuder en välkomnande hall, ett ljust och fint kök, ett rymligt vardagsrum med plats för både soffhörna och matplats, ett trivsamt sovrum med bra förvaring, ett helkaklat badrum samt en välkomnande och rymlig hall. Sist men inte minst, Skarphagen erbjuder en skön tillflyktsort från stadens brus, samtidigt som du har nära till alla tänkbara bekvämligheter. Till city är det gång-/cykelavstånd och bra kommunikationer finns i närheten. Några minuters promenad bort finns även Skarphagen centrum med bl.a. matbutik, apotek, restauranger och gym. Brf Klingahöjden är en stabil och välskött förening. Värme, vatten, fast avgift för el, bredband och ett basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Inom föreningen finns även möjlighet att hyra en övernattningslägenhet samt bastu. Fräscha tvättstugor, barnvagnsförråd och lägenhetsförråd på entréplan i varje hus. Välkommen Hem!

  • Balkong
  • Hiss
Tallbacksvägen 1A, Hävla, Rejmyre, Finspångs kommun

Tallbacksvägen 1A

Lägenhet
Hävla, Rejmyre, Finspångs kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
180 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/2
2 636 kr/mån
3 303 kr/m²

Varmt välkommen hem till denna välplanerade tvåa om 54.5 kvm på våning 1. Nu har du möjligheten att förvärva denna lägenhet till ett förmånligt pris! Tillträde kan ske efter dina önskemål. Insidan erhåller en fräsch standard med ett helkaklat badrum, ljust och fräscht kök med plats för matbord, ett vardagsrum samt ett sovrum. Bostaden är belägen i Hävla med ungefär 400 meter till Hävla badplats. Cirka 15 minuter till Rejmyre samt 40 minuter till Finspång med bil. Här bor du i BRF Hävlagården. Det är en mindre privat förening med totalt 14 lägenheter där en parkeringsplats ingår i avgiften. Under våren och sommaren finns en uteplats med utemöbler att avnjuta. Välkommen Hem!

  • Plus
Taborsbergsvägen 13, Haga, Norrköpings kommun
Taborsbergsvägen 13, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Taborsbergsvägen 13, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Taborsbergsvägen 13

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
SkandiaMäklarna Norrköping
995 000 kr
90,7 m²
3 rum
vån 1/3
8 479 kr/mån
10 970 kr/m²

Välkommen till Taborsbergsvägen 13. Här har vi nöjet att presentera en charmig 3-rumslägenhet på 90,7m² i det omtyckta området Haga. Belägen på första våningen, erbjuder denna lägenhet en optimal planlösning med två mysiga sovrum, ett kök med en trevlig matplats som öppnar upp mot vardagsrummet. Här finner du även en praktisk gäst-wc samt ett badrum komplett med egen tvättmaskin. Lägenheten genomsyras av naturligt ljus, vilket skapar en behaglig atmosfär. Värt att notera är att ett stambyte i föreningen genomfördes 2010. I avgiften ingår Vatten, värme, bredband samt kabel-tv. Området Haga har verkligen allt att erbjuda med närhet till vackra promenadstråk, skolor, förskolor, smidiga kommunikationer, matbutiker och Norrköpings city. Välkommen Hem!

  • Premium

Visar alla 9