Mäklare Ali Mozil

Ali Mozil

Om mig

Jag har länge arbetat inom försäljning och är van vid att jobba mot högt uppsatta mål vilket också är något som driver mig framåt. Jag uppskattar långsiktiga relationer och tycker att det är viktigt att vara tillgänglig. Jag har en stor medvetenhet och är närvarande vilket gör att jag alltid gör det yttersta för att både ni säljare och köpare ska gå nöjda ur affären. Detta är något jag tycker är väldigt viktigt när gäller en bostadsaffär då det kan vara en av de största ni gör i ert liv.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Frösängsvägen 28, Frösäng, Oxelösunds kommun
  • Budgivning pågår

Frösängsvägen 28

Lägenhet
Frösäng, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 395 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 1/3
5 068 kr/mån
14 920 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen i det lugna och populära området Frösäng. Med en total yta på 93 kvadratmeter erbjuder denna bostad generösa utrymmen och moderna bekvämligheter för dig att trivas i. Vid ingången möts du av en rymlig hall som välkomnar dig hem med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Ett fullt utrustat modernt kök med bra förvaringsmöjligheter. Lägenheten erbjuder flera rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för familj och gäster att bo bekvämt. Det helkaklade badrummet är utrustat med både dusch och badkar. En av höjdpunkterna med denna bostad är den stora inglasade balkongen, där du kan njuta av lugna stunder och vacker utsikt året runt. Balkongen blir en förlängning av ditt kök och erbjuder en trevlig plats för avkoppling och socialt umgänge. Bostadsrättsföreningen är stabil med en välskött ekonomi, vilket ger dig trygghet och stabilitet i din boendesituation. Med närhet till grönområden, skolor, och goda kommunikationsmöjligheter blir detta en idealisk plats att kalla hem. Kontakta oss för att boka en visning!

Aspa Duvholmen 29, null, Oxelösunds kommun

Aspa Duvholmen 29

Fritidshus
Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
895 000 kr
40 + 10 m²
2 rum

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget på Aspa Duvholmen i Oxelösund. Med en idyllisk placering på en höjd omgiven av naturskön omgivning, erbjuder detta fritidshus en perfekt reträtt från vardagens stress och bekymmer. Vid entrén möts du av det inbjudande vardagsrummet, med köket direkt till höger och sovrummet till vänster. Här finns gott om utrymme för social samvaro och avkoppling, komplett med en mysig braskamin som bidrar till en varm atmosfär under svala kvällar. Intill vardagsrummet finns ett inglasat uterum, för närvarande omvandlat till ett extra sovrum, vilket ger möjlighet till flexibilitet och extra utrymme för gäster eller familjemedlemmar. På den generösa tomten finns också ett mindre gästhus med en egen uteplats, perfekt för gäster som önskar lite extra integritet eller för ungdomar som vill ha sitt eget utrymme att koppla av i. Dessutom finns en praktisk byggnad med toalett och dusch, vilket ger bekvämlighet och komfort för boendet. För den som älskar att utforska vatten och natur erbjuder fritidshuset tillgång till en båtplats, vilket öppnar upp möjligheter till spännande äventyr längs vattnet och upptäcktsfärder i den omgivande naturen. Sammanfattningsvis är detta fritidshus en perfekt tillflyktsort för den som söker harmoni, avkoppling och närhet till naturen. För att få en ännu bättre känsla för den underbara sommaratmosfären på platsen, rekommenderas det att titta på säljarens egna härliga sommarbilder som finns tillgängliga i slutet.

Prästebolsvägen 9, null, Nyköpings kommun

Prästebolsvägen 9

Tomt
Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
500 000 kr
1 172 m² tomt

Denna hörntomt i Vrena utgör en attraktiv möjlighet att förverkliga dina bostadsdrömmar i en lugn och naturskön omgivning med utsikt över Hallbosjön. Med en totalyta på 1172 kvadratmeter och generösa byggnadsrestriktioner ger tomten utrymme för en huvudbyggnad på upp till 150 kvadratmeter och en komplementbyggnad på upp till 50 kvadratmeter, med en maximal byggnadshöjd på 3,9 meter för huvudbyggnaden och 3 meter för komplementbyggnaden. Placerad på en hörntomt, erbjuder fastigheten en balans mellan avskildhet och närhet till omgivande bekvämligheter. Den natursköna omgivningen och närheten till Hallbosjön skapar en fridfull atmosfär och möjligheter till olika utomhusaktiviteter.

Pilos väg 1, Öster, Nyköpings kommun

Pilos väg 1

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
730 000 kr
38 m²
1 rum
vån 4/4
2 252 kr/mån
19 211 kr/m²

Denna etta på Pilos Väg erbjuder en välplanerad layout som passar de flesta behov. Hallen välkomnar dig med generöst med förvaringsutrymme i form av garderober. Till vänster om hallen finns ett praktiskt badrum med badkar, komplett med helkaklade väggar för enkel rengöring. Vidare in i bostaden möts du av ett mysigt kök, upplyst av ett naturligt ljusinsläpp från takfönstret. Vardagsrummet/sovrummet, rakt fram från hallen, erbjuder generösa ytor med fräscha ytskikt och en ljus atmosfär. Sammanfattningsvis är denna etta en bekväm och välkomnande bostad med alla nödvändiga bekvämligheter.

  • Hiss
Periodgången 5A, Perioden, Nyköpings kommun

Periodgången 5A

Lägenhet
Perioden, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 995 000 kr
86 m²
4 rum
vån 3
7 151 kr/mån
34 826 kr/m²

Välkommen till Periodgången 5A, där du kan uppleva en harmonisk tillvaro på 86 välskapade kvadratmeter fördelade på 4 rum och kök, med två rymliga balkonger som bjuder in till avkoppling och frisk luft. Denna bostad är designad för lugn och stil, med noggrant valda färgscheman och en atmosfär av hemtrevnad. Tre bekväma sovrum väntar på dig, inklusive ett elegant master bedroom med egen inglasad balkong och generöst med förvaringsutrymme för dina tillhörigheter. De kaklade badrummen är både praktiska och lyxiga, det ena utrustat med dusch, toalett och handfat, medan det andra erbjuder en avkopplande badupplevelse med badkar och allt du behöver för bekvämligheten, inklusive tvättmaskin och torktumlare.

  • Plus
  • Hiss
Sjögatan 4C, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun

Sjögatan 4C

Lägenhet
Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
460 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 548 kr/mån
7 731 kr/m²

Vid entrén möts du av en rymlig hall med tillräckligt med förvaringsutrymme för jackor och skor, vilket bidrar till en organiserad hemmiljö från start. Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster och en dörr som leder ut till en inglasad balkong. Här kan du njuta av utsikten och ljuset året om. Köket är modernt och välutrustat med gott om förvaringsmöjligheter och plats för en matgrupp, vilket gör det till en trevlig plats för måltider och umgänge. Sovrummet är lugnt och avkopplande med tillräckligt med plats för en dubbelsäng och en inbyggd garderob för klädförvaring. Badrummet är funktionellt och stilrent med helkaklade väggar och alla nödvändiga bekvämligheter. Bostadsrättsföreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för de boende. Gemensamma utrymmen och faciliteter sköts regelbundet och hålls i god ordning. Denna lägenhet erbjuder en praktisk och bekväm boendelösning i en lugn och trygg miljö. Med närhet till service, kommunikationer och grönområden är det ett attraktivt alternativ för den som söker en bekymmersfri boendemiljö.

Frejgatan 2A, Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun

Frejgatan 2A

Lägenhet
Centralt Oxelösund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
220 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 222 kr/mån
8 000 kr/m²

Denna 28 kvadratmeter stora enrumslägenhet på Frejgatan 2A erbjuder ett smidigt boende som kombinerar vardagsrum, sovutrymme. Köket är utrustat med grundläggande apparater och förvaringsmöjligheter för att passa dina behov. Badrummet är helkaklat och har ett bekvämt badkar för avkoppling. Lägenheten är ljus och luftig tack vare fönster som släpper in naturligt ljus.

Borgaregatan 13B, Väster, Nyköpings kommun

Borgaregatan 13B

Lägenhet
Väster, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 170 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 366 kr/mån
24 124 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa på Borgaregatan 13B! Lägenheten erbjuder ett perfekt läge bara ett stenkast från både tågstationen och centrum. Den välplanerade layouten erbjuder optimal användning av varje kvadratmeter, vilket gör denna 48 kvadratmeter stora lägenhet till en praktisk och trivsam bostad. Bostadsrättsföreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och förtroende för framtiden. Här kan du verkligen njuta av bekvämligheten och fördelarna med att bo mitt i hjärtat av Nyköping, med alla dess bekvämligheter inom bekvämt räckhåll.

  • Plus
Tranbärsvägen 50, Norra Peterslund, Oxelösunds kommun

Tranbärsvägen 50

Tomt
Norra Peterslund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
750 000 kr
893 m² tomt

Fastigheten Vinbäret 1 utgör en fantastisk möjlighet att skapa ditt eget hem i en lugn och etablerad omgivning. Enligt detaljplanen är följande riktlinjer att ta hänsyn till: Den maximala bruttoarean är 270 kvm, vilket ger utrymme för en flexibel och praktisk bostad. Byggnadsytan är begränsad till 210 kvm för att främja en balanserad utveckling av fastigheten. Nockhöjden är maximerad till 8 meter för att säkerställa en harmonisk anpassning till den omgivande bebyggelsen. Entrén bör vara minst +0,2 m över lokalgatans körbana för att garantera en säker och tillgänglig åtkomst. Lokal hantering av dagvatten krävs genom infiltration, lagring och fördröjning för att minimera miljöpåverkan. Endast hälften av fastighetsytan får användas för hårdgörning, inklusive byggnader, för att främja bevarandet av grönområden. Med en total fastighetsyta på 893 kvm finns det gott om plats att skapa ett hem som uppfyller dina önskemål och behov. Om du vill ha mer information eller diskutera möjligheter för din framtida bostad på Vinbäret 1, är du välkommen att kontakta oss.

Nötuddsvägen 24, null, Oxelösunds kommun

Nötuddsvägen 24

Villa
Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
4 595 000 kr
97 + 27 m²
3 rum
3 308 m² tomt

Här har du möjligheten att förverkliga drömmen om din egna timmerstuga. Boendet lockar med ett generöst sovrum, ett socialt vardagsrum och ett rymligt kök med gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är utrustat med bastu för extra avkoppling. Det charmiga loftet erbjuder ytterligare sovutrymme, medan vardagsrummet pryds av en braskamin för värme och trivsel. Beläget ostört på en liten höjd, ingår även en 2,5 meter bred båtplats som nås till fots. Vid bryggan väntar en mysig strandbastu för avkopplande stunder.

Regeringsvägen 23, Oppeby, Nyköpings kommun

Regeringsvägen 23

Lägenhet
Oppeby, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
590 000 kr
39,2 m²
1 rum
vån 1/3
2 324 kr/mån
15 051 kr/m²

Välkommen till denna fina 1:a en halv trappa upp på Regeringsvägen 23. Här finner du en trivsam bostad med ett fräscht kök, ett bekvämt badrum, ett rymligt rum med balkong och en inbjudande entré och gott om förvaringsmöjligheter. Läget är fördelaktigt med en mataffär runt hörnet. Du har smidigt avstånd till centrala Nyköping, E4:an och Skavsta flygplats. Dessutom ingår mycket i den välskötta föreningens månadsavgift. Missa inte chansen att besöka detta hem. Välkommen till ditt nya boende!

Industrigatan 21B, Högbrunn, Nyköpings kommun

Industrigatan 21B

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 100 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 866 kr/mån
18 966 kr/m²

Välkommen till denna tvårumslägenhet på Industrigatan som genomgick en omfattande totalrenovering under 2019. Renoveringen omfattade utbyte av elsystem, väggar, golv och kök, vilket har resulterat i en välrenoverad bostad. Lägenheten präglas av ljusa och fräscha ytor. Det moderna köket är utrustat med toppmoderna apparater och stilrena ytor. Bostadsrättsföreningen har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för de boende. Gemensamma utrymmen och faciliteter är väl underhållna, och föreningen strävar efter att skapa en trivsam boendemiljö. Sammanfattningsvis är detta en bostad som erbjuder en god standard och bekvämlighet. Med en genomtänkt renovering är detta en lägenhet som kan vara av intresse för den som söker ett hem i gott skick. Kontakta oss för att boka en visning och få en närmare titt på vad denna lägenhet har att erbjuda.

Brandkärrsvägen 146, Brandkärr, Nyköpings kommun

Brandkärrsvägen 146

Lägenhet
Brandkärr, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
795 000 kr
76 m²
2 rum
vån 1/6
3 759 kr/mån
10 461 kr/m²

Denna fina lägenhet med två rum och kök erbjuder dig en bekväm och mångsidig boendemöjlighet. Med fräscha ytskikt och ett fint rymligt kök är det en plats där du snabbt kommer att känna dig hemma. Rymligt sovrum samt klädkammare som idag är omgjort till ett sovrum, perfekt som barnrum eller kontor. Det finns möjlighet att planera om köket så man får ett till sovrum, den lösningen har andra lägenheter i samma hus. Slå dig ner och koppla av i vardagsrummet, varifrån du enkelt når den mysiga uteplatsen i västerläge. Här kan du njuta av avkopplande stunder med solnedgången som sällskap. Detta boende har även ett strategiskt läge med närhet till mataffärer, köpcentrum och en snabb fem minuters cykeltur ner till stadens centrum. Dessutom är det bekvämt beläget nära E4:an, vilket gör det enkelt att ta sig dit du behöver vara. Upptäck alla fördelarna med att bo här och boka din visning idag!

  • Hiss
Korallvägen 23, null, Oxelösunds kommun

Korallvägen 23

Villa
Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
2 900 000 kr
117 + 40 m²
5 rum
858 m² tomt

Välkommen till Korallvägen i Oxelösund! Denna välskötta villa med två plan erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och charm. På entréplanet finner du ett rymligt sovrum, ett inbjudande vardagsrum med kamin, ett kök med gott om förvaring och plats för matbord samt ett badrum och en WC. Ett inglasat uterum på framsidan och en rymlig balkong på baksidan som förlänger boendet till trädgården. Nedre plan har två sovrum, ett stort allrum som kan anpassas, samt badrum och tvättstuga. Intill huset finns carport, garage och en rymlig uppfart rymmer bilar och mer. Trädgården med ett växthus bjuder in till grönska och avkoppling. Ett perfekt hem för den moderna familjen som uppskattar livskvalitet. Välkommen att uppleva det själv!

Fabäcksslätten 1, Jönåker, Nyköpings kommun

Fabäcksslätten 1

Fritidshus
Jönåker, Nyköpings kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
495 000 kr
38 m²
1 rum
1 980 m² tomt

Nu finns möjligheten att bygga och forma ditt hus för permanent- eller fritidsboende där närheten till naturen står i fokus.

Hagtornsvägen 6, Peterslund, Oxelösunds kommun

Hagtornsvägen 6

Radhus
Peterslund, Oxelösunds kommun
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund
1 650 000 kr
125 m²
5 rum
6 726 kr/mån
13 200 kr/m²

Välkommen till ett radhus om två plan på Hagtornsvägen 6! Här möts du av en ljus, hemtrevlig och väldisponerad bostad om 125 kvadratmeter i fint skick. Dessutom har bostaden fräscha ytskikt och bra planlösning.  Lägenheten består av en funktionell hall, ett trevligt kök, fyra sovrum, två badrum samt ett rymligt, lättmöblerat och öppet vardagsrum med mycket dagsljus. Det större sovrummet är ljust och stort med plats för dubbelsäng. De övriga tre sovrummen fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är stort och fräscht och har toalett, dusch, kommod, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp. Det andra är fräscht och har toalett och badkar. På framsidan finns en stor fin altan med gott om plats för utemöbler här har du sol hela dagen. På baksidan finns ett inglasat uterum med gott om plats för möbler, härifrån når du även altanen på baksidan där du kan njuta av kvällssolen.

Visar alla 16