Mäklare Christine Vanberg

Christine Vanberg

Om mig

Hem är där hjärtat är, och jag har nöjet att hjälpa dig hitta det perfekta hemmet! Som mäklare är mitt mål att göra din bostadssökning smidig och anpassad efter dina önskemål. Oavsett om du drömmer om en mysig villa eller en modern lägenhet, så är jag här för att guida dig genom hela processen. Låt oss börja skapa ditt nästa kapitel tillsammans. Kontakta mig för mer information!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ljungvägen 9, null, Sandvikens kommun
  • Lör 11 maj kl 14:00

Ljungvägen 9

Villa
Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 995 000 kr
82 + 112 m²
5 rum
658 m² tomt

Välkommen till detta stilfulla enplanshus med källare som är belägen i det fridfulla Örta. På entréplanet möts du av en välkomnande hall som tar dig till husets utrymmen. Ett rymligt vardagsrum i modern stil med en mysig kamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för både en soffgrupp och en matgrupp eller annat möblemang efter eget önskemål. På samma våningsplan finner du även ett stilrent helkaklat badrum och tre sovrum. Sovrummen erbjuder gott om utrymme för hela familjen att trivas i eller för den som önskar att skapa sitt eget hemmakontor eller hobbyrum. Nedför trappan till källarplanet väntar praktiska förvaringsmöjligheter. Här finner du två rymliga garageplatser, var och en med sin egen garageport. Den ena är särskilt generös och lämpar sig utmärkt för att förvara fordon eller andra större föremål. Dessutom finns en tvättstuga samt gott om utrymme för förvaring, extra sovrum eller eventuellt annan användning.

  • Plus
Björkhagsgatan 29, Hofors, Hofors kommun
Björkhagsgatan 29, Hofors, Hofors kommun, bild 2
Björkhagsgatan 29, Hofors, Hofors kommun, bild 3

Björkhagsgatan 29

Villa
Hofors, Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 595 000 kr
114 + 55 m²
4 rum
1 157 m² tomt

Centralt belägen villa i Hofors om 4rok som har genomgått omfattande renoveringar, inklusive ett nytt tak, nya fönster och balkongdörrar. Både villan och garaget har fått nya fasader i modernt kompositmaterial. Under 2023 har två nya luftvärmepumpar installerats, tillsammans med en varmvattenberedare, en ny elcentral och en elbilsladdare för din bekvämlighet. Dessutom har fönsterbytet till 3-glas gjorts för att förbättra isoleringen och minska energiförbrukningen. Här är det även indraget fiber. Placeringen i centrala Hofors gör detta till ett optimalt hem för den som söker både bekvämlighet och närhet till det mesta. Huset är 2 plan med källare och en altan som sträcker sig runt halva huset. Altanen är delvis inglasad för att njuta av utevistelsen oavsett väder och resterande del har glasräcke med tonade glas. Inne möts du av en rymlig hall som välkomnar dig in i huset med plats för avhängning och praktisk förvaring. Modernt kök som har gott om förvaringsutrymme för att hålla allt organiserat och lättillgängligt. Vardagsrummet är luftigt och inbjudande med värme från kaminen, här är även utgången till inglasade altanen. Vidare på entréplanet finner du ett badrum som kombinerar funktion och stil, klinkergolv med golvvärme, en kaklad duschdel och plastmatta på vägg. I källaren erbjuds det möjligheter till ytterligare utrymme och potential för olika ändamål, som kanske ett hobbyrum, en hemmabio eller ett gym. En trappa upp till övervåningen möts du av tre generösa sovrum och en toalett för ökad bekvämlighet. Det största sovrummet har fått en uppgradering med en ny garderob, komplett med smidiga skjutdörrar och inbyggd belysning. För att toppa det hela finns en balkong där du kan njuta av solen i lugn och ro, med ett stilfullt glasräcke i tonat glas. Med en tomt på 1157 kvadratmeter och ett garage med port som är elmanövrerad får du både komfort och praktiskt utrymme. Tomten erbjuder gott om plats för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete medan garaget ger säker förvaring och utrymme för dina projekt.

  • Premium
Backladsvägen 8B, Kungsberget, Sandvikens kommun
Backladsvägen 8B, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 2
Backladsvägen 8B, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 3

Backladsvägen 8B

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 249 000 kr
49 m²
3 rum
vån 2/2
4 955 kr/mån
25 490 kr/m²

Välkommen till Backladsvägen 8B #28 - trerumslägenhet som erbjuder både bekvämlighet och vy mot Kungsbergets backar. Med en yta på 49 kvm och bäddar för sex personer är detta en plats för en minnesvärd vistelse i Kungsberget. Ytan är fördelad på två sovrum, hall, helkaklat badrum och vardagsrum samt kök. Byggd år 2021 och lägenheten är modernt inredd med ljusa och fräscha ytor. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social miljö där du kan njuta av sällskapet samtidigt som du tar del av utsikten mot Kungsberget från det söderläge som lägenheten har. Som bostadsrättsinnehavare har du bland annat: 20% rabatt på hyra, liftkort och shop. Möjlighet att boka Ski Lodge till 50% rabatt, om det finns lediga lägenheter 5 dagar innan ankomst. Dessutom bara drygt två timmar från Stockholm finner du Backladsvägen 8B #28. Brf Terrassen i Kungsberget bildades år 2020 och i dec 2021 stod 4 byggnader färdiga med 16 lägenheter totalt redo att nyttjas för allt som hör till en skidsemester. Tillhörande föreningen finns föreningslokal med bastu fri att nyttja efter en lång dag i backen. Kungsberget är en populär destination året runt och erbjuder en mängd olika aktiviteter och nöjen för alla åldrar och intressen. På vintern kan du njuta av skidåkning och snowboard i det välpreparerade skidområdet, som inkluderar 24 pister och 15 liftar. Perfekt för dig som vill kombinera distansarbete med skidåkning. Under sommarmånaderna finns det gott om möjligheter till vandring, mountainbike, och andra friluftsaktiviteter längs de vackra stigarna och leder som omger området. Området runt Kungsberget har också ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker, vilket gör det till en bekväm och trevlig plats. Med närheten till naturen och de många aktiviteterna är detta ett perfekt val för en avkopplande och äventyrlig vistelse, oavsett årstid. Se https://www.kungsberget.se/sommar/ & https://www.kungsberget.se/?nr=1 för mer info.

  • Premium
Finnäsgatan 27, Järbo, Sandvikens kommun
  • Lör 11 maj kl 11:00
Finnäsgatan 27, Järbo, Sandvikens kommun, bild 2
Finnäsgatan 27, Järbo, Sandvikens kommun, bild 3

Finnäsgatan 27

Villa
Järbo, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 995 000 kr
99 + 31 m²
3 rum
9 000 m² tomt

Välkommen till Fridstorp, Finnäsgatan 27 - ditt framtida hem i en fridfull och familjevänlig omgivning! Huset sträcker sig över 1 1/2-plan med en källare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. När du kliver in möts du av en välkomnande hall där du till höger finner ett badrum med dusch och WC. Hallen med ådringsmålade dörrar, erbjuder gott om plats för avhängning samt ett praktiskt förråd som kan användas som klädkammare, vilket genast skapar en organiserad och inbjudande atmosfär. Den generösa ytan på entréplanet fördelas smidigt på ett ljust vardagsrum och ett charmigt äldre kök. I vardagsrummet finns det kakelugn, klädkammare och bra med utrymme för soffa och annat möblemang. Äldre kök med tidstypiska detaljer som ger en lantlig känsla med bra förvaring och vedspis. Här finns det även gott om plats för matbord. En trappa upp finns det två stora sovrum med generösa garderober och varsin kakelugn. Dessutom erbjuder övervåningen praktiska kattvindar för smidig förvaring, en mindre WC och en balkong med trevlig utsikt. Källaren har gott om mångsidig plats som kan fungera som hobbyrum och förråd. Här finner du även ett badrum med tvättmaskin, badkar och WC. Takhöjden på 2.7 meter ger huset en luftig och rymlig känsla. Den stora tomten 9000 m2 har avstyckningsmöjliget med två tomter. Den vetter mot liten skog och är belägen nära centrum med förskola, skola, butik och bibliotek. På tomten finns gott om utrymme för både lek och avkoppling. Här finns en ladugård, vedbod, lekstuga och ett skrädderi från 1923 med lägenhet på övervåningen. Skrädderiet har anrik historia och består av två rum på bottenvåningen samt ett rum med kök på övervåningen. Vill du veta mer om den anrika historian bakom skrädderiet finns det på hemsidan Järbo Hembygdsförening - Ett skrädderi.

  • Premium
  • Balkong
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun
  • Tor 9 maj kl 16:00
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun, bild 2
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun, bild 3

Sveavägen 21B

Lägenhet
Hemsta, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
4 391 kr/mån
24 917 kr/m²

Välkommen till denna tvårumslägenhet med balkong som är belägen i den omtyckta bostadsrättsföreningen Boklok i Hemsta! Lägenhet är på 60 kvm och erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Det generösa rummet kan göras om till ett extra sovrum för den som önskar. Köket är välutrustat med gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det praktiskt och funktionellt. I hallen finner vi garderob med skjutdörrar och en klädkammare för optimal förvaring. Sovrummet är rymligt och erbjuder bra förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Badrummet har kaklade väggar och plastmatta på golv samt komplett med både tvättmaskin och torktumlare. Hemsta är en charmig stadsdel belägen i Gävle. Området erbjuder närhet till grönområden och parker, perfekt för avkopplande promenader eller lek med barnen. Dessutom ett stenkast till södra kolonin, vilket är ett populärt område att vistas i Gävle. Med bra kommunikationer och bekvämt avstånd till stadens centrum är Hemsta ett populärt val för både par och familjer. Lokala bekvämligheter som affärer, skolor och förskolor finns inom räckhåll, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom är Hemsta väl anslutet till kollektivtrafiknätet, vilket gör det enkelt att ta sig in till Gävle centrum och andra delar av staden.

  • Premium
GÄVLE ÖVERHÄRDE 3:66, Överhärde, Gävle kommun
  • Budgivning pågår

GÄVLE ÖVERHÄRDE 3:66

Tomt
Överhärde, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
425 000 kr
1 145 m² tomt

Välkommen till fastigheten Gävle Överhärde 3:66 - din möjlighet att skapa ditt drömboende i en flexibel och naturnära miljö! Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och gör därför bygget väldigt flexibelt utan riktlinjer för vad som får byggas. För att bolla dina byggplaner rekommenderar jag dig att kontakta Gävle kommun. Här finns möjlighet att ansluta fastigheten till kommunalt V/A, kostar runt 129 000kr. Avgiften för att ansluta El till tomten kostar 50 000kr. Tomten sträcker sig över 1145 kvadratmeter och är belägen vid riksväg 56, vilket ger enkel tillgänglighet. För den som önskar en större tomt finns möjlighet att förvärva grannfastigheten som omfattar ytterligare 1194 kvadratmeter. Dessa tomter bjuder på en naturnära omgivning med närhet till skog och fina sollägen. Fastighet har sin placering i Överhärde och är direkt anslutning till naturen och riksväg 56. Överhärde ligger nära Valbo, där du hittar Valbo köpcentrum med alla bekvämligheter du kan behöva, inklusive matbutiker, skolor och förskolor. Från Valbo är det även en kort resa in till Gävle, där du kan utforska allt staden har att erbjuda.

GÄVLE ÖVERHÄRDE 3:65, Överhärde, Gävle kommun
  • Budgivning pågår

GÄVLE ÖVERHÄRDE 3:65

Tomt
Överhärde, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
425 000 kr
1 194 m² tomt

Välkommen till fastigheten Gävle överhärde 3:65 - din möjlighet att skapa ditt drömboende i en flexibel och naturnära miljö! Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och gör därför bygget väldigt flexibelt utan riktlinjer för vad som får byggas. För att bolla dina byggplaner rekommenderar jag dig att kontakta Gävle kommun. Här finns möjlighet att ansluta fastigheten till kommunalt V/A, kostar runt 129 000kr. Avgiften för att ansluta El till tomten kostar 50 000kr. Tomten sträcker sig över 1194 kvadratmeter och är belägen vid riksväg 56, vilket ger en enkel tillgänglighet. För den som önskar en större tomt finns möjlighet att förvärva grannfastigheten som omfattar ytterligare 1145 kvadratmeter. Dessa tomter bjuder på en naturnära omgivning med närhet till skog och fina sollägen. Fastighet har sin placering i Överhärde och är direkt anslutning till naturen och riksväg 56. Överhärde ligger nära Valbo, där du hittar Valbo köpcentrum med alla bekvämligheter du kan behöva, inklusive matbutiker, skolor och förskolor. Från Valbo är det även en kort resa in till Gävle, där du kan utforska allt staden har att erbjuda.

Visar alla 7