Mäklare Christine Vanberg

Christine Vanberg

Om mig

Hem är där hjärtat är, och jag har nöjet att hjälpa dig hitta det perfekta hemmet! Som mäklare är mitt mål att göra din bostadssökning smidig och anpassad efter dina önskemål. Oavsett om du drömmer om en mysig villa eller en modern lägenhet, så är jag här för att guida dig genom hela processen. Låt oss börja skapa ditt nästa kapitel tillsammans. Kontakta mig för mer information!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jägargatan 7, null, Hofors kommun

Jägargatan 7

Lägenhet
Hofors kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
59 000 kr
26 m²
1 rum
vån 4/4
1 968 kr/mån
2 269 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta om 26 kvm, belägen i en vindsvåning med stora fönsterpartier som släpper in ett vackert solljus och erbjuder en fin utsikt över omgivningarna. Här bor du i en öppen planlösning som gör lägenheten luftig och trivsam. Lägenheten har ett rymligt badrum och en hall med avhängningsmöjligheter samt en praktisk klädkammare. Köket är i fint skick med bra förvaring, vilket gör det enkelt att hålla ordning. Till lägenheten hör även ett förråd, som ger extra förvaringsutrymme för dina tillhörigheter. Bostaden är belägen bara ett stenkast från både centrum, skolor och naturen. Med gångavstånd till centrum har du nära till allt inom detaljhandel, såsom matvarubutiker, apotek, blomsterbutik, frisörer, restauranger och caféer med mera. Bra bussförbindelser finns strax utanför huset, likväl som anslutning till E16 för smidig pendling.

Hedsjöns fäbodar 300, null, Ockelbo kommun

Hedsjöns fäbodar 300

Fritidshus
Ockelbo kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
475 000 kr
60 + 40 m²
3 rum
1 738 m² tomt

Välkommen till denna mysiga stuga som är byggd i robust byggtimmer med anor från 1800-talet. Stugan är i ett enskilt läge och inbäddat i naturen. Med en kort promenad genom skogen når du den vackra Hedsjön, där du kan njuta av lugnet och den rogivande naturen. Stugan erbjuder en rymlig hall med stora fönsterpartier som släpper in ett vackert ljus. Köket är utrustat med en kamin och ett praktiskt gasolkök, vilket skapar en inbjudande och funktionell miljö för matlagning och umgänge. Vardagsrummet har en öppen spis och gott om plats för olika möbler. Det rymliga sovrummet har plats för en fullstor säng och andra möbler. Vatten får du från en källa, vilket ger en ren och naturlig vattenförsörjning, och el genereras via solceller på taket. Tomten är på 1738 kvm och omgärdas av skog, vilket ger en känsla av avskildhet och ro. På tomten finns det en lekstuga, flaggstång och ett gästhus om 40kvm med tre ingångar. En ingång leder till ett sovrum, den andra till en verkstad/förråd och den tredje till ett badrum med duschkabin. Även här finns el från solceller på taket, vilket gör det till en praktisk och självförsörjande lösning. Båt vid stranden ingår och det mesta av möblerna.

Ivantjärn 19, null, Ockelbo kommun

Ivantjärn 19

Fritidshus
Ockelbo kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
600 000 kr
55 + 20 m²
2 rum
1 534 m² tomt

Välkommen till ett mysigt vinterbonat fritidshus med två rum och kök, beläget i natursköna Ivantjärn, Jädraås. Detta charmiga boende erbjuder en lugn och avkopplande miljö, perfekt för den som söker en fristad från vardagens stress. Fritidshuset har ett luftigt vardagsrum med en värmande kamin som sprider skön värme under de kalla vintermånaderna. Här finns också ett kök som erbjuder goda möjligheter för matlagning och gemenskap. Innan man kommer in i huvudbyggnaden möts man av ett tillbyggt uterum som förlänger sommarsäsongen och skapar en trivsam plats för middagar och umgänge. Dessutom finns en härlig altan där man kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Fastigheten omfattar en tomt om hela 1534 kvm. Den natursköna omgivningen erbjuder närhet till Kungsbergets skidbackar och Ivantjärns badplats, vilket gör det enkelt att njuta av både vinter- och sommaraktiviteter. På fastigheten finns en ytterligare byggnad som är utrustad med badrum och en separett-toalett. Fastigheten har gemensam brunn och avlopp genom stenkista. Detta fritidshus i Ivantjärn, Jädraås, erbjuder en perfekt kombination av mysig inomhusmiljö och naturnära upplevelser.

Ljungvägen 9, null, Sandvikens kommun
  • Ons 7 aug kl 15:00
Ljungvägen 9, null, Sandvikens kommun, bild 2
Ljungvägen 9, null, Sandvikens kommun, bild 3

Ljungvägen 9

Villa
Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 995 000 kr
82 + 112 m²
5 rum
658 m² tomt

Välkommen till detta stilfulla enplanshus med källare som är belägen i det fridfulla Örta. På entréplanet möts du av en välkomnande hall som tar dig till husets utrymmen. Ett rymligt vardagsrum i modern stil med en mysig kamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för både en soffgrupp och en matgrupp eller annat möblemang efter eget önskemål. På samma våningsplan finner du även ett stilrent helkaklat badrum och tre sovrum. Sovrummen erbjuder gott om utrymme för hela familjen att trivas i eller för den som önskar att skapa sitt eget hemmakontor eller hobbyrum. Nedför trappan till källarplanet väntar praktiska förvaringsmöjligheter. Här finner du två rymliga garageplatser, var och en med sin egen garageport. Den ena är särskilt generös och lämpar sig utmärkt för att förvara fordon eller andra större föremål. Dessutom finns en tvättstuga samt gott om utrymme för förvaring, extra sovrum eller eventuellt annan användning.

  • Premium
Brändströmsgatan 16B, null, Gävle kommun
  • Mån 5 aug kl 15:00
Brändströmsgatan 16B, null, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 16B, null, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 16B

Lägenhet
Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 445 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/3
3 550 kr/mån
31 413 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla totalrenoverade lägenhet om 46 kvm, som genomgått omfattande renoveringar mellan åren 2023-2024. Lägenheten är ljus och välplanerad, belägen på andra våningen, och erbjuder ett trivsamt samt modernt boende med charmiga detaljer. Det väl tilltagna köket har god förvaring och plats för matbord. Vardagsrummet är rymligt och har gott om plats för både soffa och matplats. Från vardagsrummet har du dessutom tillgång till balkongen, som har bra med solljus tack vare sitt söderläge och bidrar till ett fint ljusinsläpp i rummet. Hallen är utrustad med en praktisk klädkammare som gör det enkelt att hålla ordning och reda. Via hallen når du även det helkaklade badrummet. Sovrummet rymmer en fullstor säng och är försett med garderober. Hela lägenheten pryds av ett charmigt trägolv som ger en hemtrevlig känsla. Bostaden ligger i närheten av den lummiga Boulognerskogen, som erbjuder vackra promenadstråk och en badplats. Gävle sjukhus och goda busskommunikationer finns också i närheten. Med en kortare promenad eller cykeltur når du mataffär, högskolan och Stortorget med sitt utbud av caféer, restauranger och affärer. Denna lägenhet är en perfekt bostad för dig som studerar eller behöver en övernattningsbostad. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Stubbvägen 12, Årsunda, Sandvikens kommun
Stubbvägen 12, Årsunda, Sandvikens kommun, bild 2
Stubbvägen 12, Årsunda, Sandvikens kommun, bild 3

Stubbvägen 12

Fritidshus
Årsunda, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
2 900 000 kr
156 + 12 m²
5 rum
1 883 m² tomt

Välkommen till detta vinterbonade fritidshus om 156 kvm, fördelat på 1 och 1/5 plan och beläget på en strandnära tomt om 1883 kvm. Här har du möjlighet att använda fastigheten som permanent bostad eller som fritidshus. Det naturnära läget erbjuder ett idylliskt boende med bara ett stenkast till, badplats, båtplats och grillplats med vindskydd. Entréplanet bjuder på en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där en kamin skapar både värme och trivsel. Från vardagsrummet når du en inglasad altan, perfekt för avkoppling året runt. Efter en lång dag kan du njuta av husets bastu och relax-avdelning. Huvudbyggnaden rymmer tre generösa sovrum, varav två är belägna på övervåningen. Där uppe finns även ett allrum med öppenspis, en WC och utgång till en balkong med underbar sjöutsikt. För den som behöver fler sovplatser eller arbetsrum finns möjlighet att inreda två extra rum. På tomten finns ett vinterbonat gästhus om ca 30 kvm, byggt 2011. Gästhuset har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett sovrum och ett badrum, vilket gör det perfekt för gäster, separat bostad för familjemedlemmar eller för uthyrning. Den strandnära tomten är en oas med ett växthus byggt med återbrukade fönster, odlingsland samt en mängd bärbuskar. Här kan du njuta av trädgårdslivet och odla dina egna grönsaker och frukter. Två rymliga förråd på tomten erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för trädgårdsredskap och andra tillhörigheter. Upptäck ditt nya drömboende, där du kan njuta av avkoppling, umgänge och naturskön miljö året runt!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun, bild 2
Sveavägen 21B, Hemsta, Gävle kommun, bild 3

Sveavägen 21B

Lägenhet
Hemsta, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/2
4 391 kr/mån
24 917 kr/m²

Välkommen till denna tvårumslägenhet med balkong som är belägen i den omtyckta bostadsrättsföreningen Boklok i Hemsta! Lägenhet är på 60 kvm och erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Det generösa rummet kan göras om till ett extra sovrum för den som önskar. Köket är välutrustat med gott om förvaringsmöjligheter, vilket gör det praktiskt och funktionellt. I hallen finner vi garderob med skjutdörrar och en klädkammare för optimal förvaring. Sovrummet är rymligt och erbjuder bra förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Badrummet har kaklade väggar och plastmatta på golv samt komplett med både tvättmaskin och torktumlare. Hemsta är en charmig stadsdel belägen i Gävle. Området erbjuder närhet till grönområden och parker, perfekt för avkopplande promenader eller lek med barnen. Dessutom ett stenkast till södra kolonin, vilket är ett populärt område att vistas i Gävle. Med bra kommunikationer och bekvämt avstånd till stadens centrum är Hemsta ett populärt val för både par och familjer. Lokala bekvämligheter som affärer, skolor och förskolor finns inom räckhåll, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom är Hemsta väl anslutet till kollektivtrafiknätet, vilket gör det enkelt att ta sig in till Gävle centrum och andra delar av staden.

  • Premium
  • Balkong
Källbo 8919, null, Bollnäs kommun
  • Tis 6 aug kl 13:00
Källbo 8919, null, Bollnäs kommun, bild 2
Källbo 8919, null, Bollnäs kommun, bild 3

Källbo 8919

Gård/Skog
Bollnäs kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
750 000 kr
5 ha tomt

Välkommen till Källbo, Åmotsbruk - en unik möjlighet att förvärva en släktgård med anor från 1750-talet, belägen i ett mycket lugnt och naturskönt område. Fastigheterna omfattar totalt 5 hektar, fördelat på 3 hektar skogsmark och 2 hektar åkermark, vilket gör det idealiskt för den som vill kombinera skogsbruk och odling. Här finns även möjligheter för djurhållning. På fastigheterna finns fem bostäder, varav tre är vinterbonade, en ladugård, två garage och vedbod. Huvudbyggnaden är ett charmigt timmerhus på 1 och 1/5 plan, utrustat med vattenburna element som värms av en vedpanna. Huvudbyggnaden har komplett eldragning och elcentral, men saknar för närvarande eluppkoppling. Tidigare ägare var självförsörjande med solkraft, men solpanelerna har tagits bort. Vattenledningar är indragna till huvudbyggnaden, vattnet kommer från brunnen på fastigheten. På fastigheten finns även två brunnar. Källbo erbjuder en harmonisk och avskild livsstil med närhet till vacker natur, fiske, bärplockning och kulturhistoriska platser. Området har fina vandringsleder och möjligheter till friluftsliv och jakt, perfekt för den som uppskattar naturen. Här kan man njuta av lugn och ro, långt från stadens brus, och samtidigt ha tillgång till grundläggande samhällsservice inom rimligt avstånd. Källbo är ett smultronställe för den som söker en plats med historisk charm och naturens närhet - en plats att skapa minnen för framtiden. Fastighetsbeteckning: BOLLNÄS SÖRBO 7:21 BOLLNÄS SÖRBO 9:27 BOLLNÄS SÖRBO 7:22 BOLLNÄS SÖRBO 3:17

  • Premium
Mårtasvägen 18, null, Sandvikens kommun

Mårtasvägen 18

Villa
Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 795 000 kr
147 + 105 m²
6 rum
1 038 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med källare, där modern komfort möter lantlig charm. Bostaden har genomgått omfattande renoveringar och har generösa utrymmen. Villan är på 147 kvadratmeter med tillbyggnad på 50 kvadratmeter och en källare om 105 kvadratmeter. Vid entrén möts du av en inbjudande hall som leder till de övriga rummen. Det nyligen renoverade köket är öppet och luftigt, med gott om förvaring och moderna materialval. Härifrån når du uterummet med öppen spis, perfekt för mysiga stunder året om. Uterummet leder vidare ut till en terrass med en inbyggd vedeldad badtunna, en idealisk plats för socialt umgänge och där du kan njuta av solen hela dagen. Vardagsrummet är ljust och rymligt tack vare stora glaspartier som släpper in rikligt med dagsljus. På entréplanet finns även tre sovrum, med möjlighet att utöka till fyra sovrum i bostaden, vilket ger gott om utrymme för familj, gäster eller hemmakontor. Källarplanet erbjuder ett rymligt allrum med en mysig öppen spis. Här finner du även en tvättstuga komplett med bastu, ett pannrum med goda förvaringsmöjligheter, ett gym samt ett hobbyrum. I källaren finns även ett rymligt garage som är utrustat med en hiss till entréplanet, vilket gör huset tillgängligt och funktionellt. Dessutom finner du en matkällare som ger extra förvaring för livsmedel och drycker. Tillbyggnaden, som är rullstolsanpassad, har en egen ingång men kan även nås från entréplanet. Denna del ger olika användningsmöjligheter och inkluderar ett extra kök, vilket innebär att bostaden totalt har två kök. Huset värms upp med jordvärme, vilket är både ekonomiskt och miljövänligt. Materialval och inredning har valts med omsorg för att skapa en harmonisk och enhetlig känsla genom hela bostaden. Med tre fräscha badrum, varav ett nyligen renoverats, och två kök, är detta hem välutrustat för både vardagsliv och festliga tillställningar. Vidare erbjuder tomten, som är på 1038 kvadratmeter, gott om utrymme för utomhusaktiviteter och odling. Här finns ett växthus för den trädgårdsintresserade och möjligheter till ytterligare odlingar. Fastigheten är belägen i ett barnvänligt område och erbjuder en trivsam miljö med generösa utrymmen både inomhus och utomhus. I området finns det närhet till natur, förskola, skola, idrottsplan, pizzeria, mataffär och övrig service. Det finns även goda bussförbindelser inom kort avstånd.

Backladsvägen 8B, Kungsberget, Sandvikens kommun
  • Ons 7 aug
Backladsvägen 8B, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 2
Backladsvägen 8B, Kungsberget, Sandvikens kommun, bild 3

Backladsvägen 8B

Lägenhet
Kungsberget, Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
1 249 000 kr
49 m²
3 rum
vån 2/2
4 955 kr/mån
25 490 kr/m²

Välkommen till Backladsvägen 8B #28 - trerumslägenhet som erbjuder både bekvämlighet och vy mot Kungsbergets backar. Med en yta på 49 kvm och bäddar för sex personer är detta en plats för en minnesvärd vistelse i Kungsberget. Ytan är fördelad på två sovrum, hall, helkaklat badrum och vardagsrum samt kök. Byggd år 2021 och lägenheten är modernt inredd med ljusa och fräscha ytor. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en social miljö där du kan njuta av sällskapet samtidigt som du tar del av utsikten mot Kungsberget från det söderläge som lägenheten har. Som bostadsrättsinnehavare har du bland annat: 20% rabatt på hyra, liftkort och shop. Möjlighet att boka Ski Lodge till 50% rabatt, om det finns lediga lägenheter 5 dagar innan ankomst. Mellan perioden 2023-12-26 till 2024-03-10, ungefär 9 veckor, har bostadsrättsinnehavaren fått intäkt om 40 842 kr. Dessutom, bara drygt två timmar från Stockholm finner du Backladsvägen 8B #28. Brf Terrassen i Kungsberget bildades år 2020 och i dec 2021 stod 4 byggnader färdiga med 16 lägenheter totalt redo att nyttjas för allt som hör till en skidsemester. Tillhörande föreningen finns föreningslokal med bastu fri att nyttja efter en lång dag i backen. Kungsberget är en populär destination året runt och erbjuder en mängd olika aktiviteter och nöjen för alla åldrar och intressen. På vintern kan du njuta av skidåkning och snowboard i det välpreparerade skidområdet, som inkluderar 24 pister och 15 liftar. Perfekt för dig som vill kombinera distansarbete med skidåkning. Under sommarmånaderna finns det gott om möjligheter till vandring, mountainbike, och andra friluftsaktiviteter längs de vackra stigarna och leder som omger området. Området runt Kungsberget har också ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker, vilket gör det till en bekväm och trevlig plats. Med närheten till naturen och de många aktiviteterna är detta ett perfekt val för en avkopplande och äventyrlig vistelse, oavsett årstid. Se https://www.kungsberget.se/sommar/ & https://www.kungsberget.se/?nr=1 för mer info.

  • Premium
  • Balkong
Skogsklövervägen 27, null, Gävle kommun

Skogsklövervägen 27

Tomt
Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
350 000 kr
1 413 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en generös tomt på 1 413 kvm i natursköna Oslättfors, strax utanför Gävle. El och vatten är draget till tomtgränsen, vilket gör det enkelt att påbörja byggprocessen. Det finns även trekammarbrunn på tomten. Detta ger dig en perfekt utgångspunkt för att skapa ett hem som matchar dina drömmar och behov. För att bolla dina byggplaner rekommenderar jag dig att kontakta Gävle kommun. Oslättfors är en charmig och naturskön by belägen cirka 20 kilometer nordväst om Gävle. Området präglas av sina vackra skogar, sjöar och historiska byggnader, vilket gör det till en populär plats för både friluftsentusiaster och historieintresserade. Här finner man lugnet på landet, samtidigt som det är nära till Gävles stadsliv och service.

Agavägen 15A, null, Sandvikens kommun

Agavägen 15A

Lägenhet
Sandvikens kommun
SkandiaMäklarna Sandviken
325 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 7/9
2 041 kr/mån
12 264 kr/m²

Välkommen till denna etta om 26 kvadratmeter, belägen på våning 7 med en fin utsikt och solinsläpp som strömmar in genom dess fönster och franska balkong. Bostad erbjuder en bekväm livsstil med fri tillgång till föreningens gym. Som köpare av denna lägenhet är du garanterad en parkeringsplats och varje parkeringsplats är utrustad med en motorvärmare för endast 50 kr per månad. I månadsavgiften ingår värme, vatten och tv/bredband. Beläget i ett lugnt område erbjuder denna bostad närhet till allt du behöver. Med bara en kort promenad eller cykeltur når du centrala Sandviken, Göransson Arena och resecentrum. Dessutom finns det idrottsanläggningar, busshållplatser, hälsocentraler och en mängd matställen inom bekvämt räckhåll för att möta dina behov och önskemål.

  • Hiss
GÄVLE ÖVERHÄRDE 3:66, Överhärde, Gävle kommun

GÄVLE ÖVERHÄRDE 3:66

Tomt
Överhärde, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
425 000 kr
1 145 m² tomt

Välkommen till fastigheten Gävle Överhärde 3:66 - din möjlighet att skapa ditt drömboende i en flexibel och naturnära miljö! Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och gör därför bygget väldigt flexibelt utan riktlinjer för vad som får byggas. För att bolla dina byggplaner rekommenderar jag dig att kontakta Gävle kommun. Här finns möjlighet att ansluta fastigheten till kommunalt V/A, kostar runt 129 000kr. Avgiften för att ansluta El till tomten kostar 50 000kr. Tomten sträcker sig över 1145 kvadratmeter och är belägen vid riksväg 56, vilket ger enkel tillgänglighet. För den som önskar en större tomt finns möjlighet att förvärva grannfastigheten som omfattar ytterligare 1194 kvadratmeter. Dessa tomter bjuder på en naturnära omgivning med närhet till skog och fina sollägen. Fastighet har sin placering i Överhärde och är direkt anslutning till naturen och riksväg 56. Överhärde ligger nära Valbo, där du hittar Valbo köpcentrum med alla bekvämligheter du kan behöva, inklusive matbutiker, skolor och förskolor. Från Valbo är det även en kort resa in till Gävle, där du kan utforska allt staden har att erbjuda.

GÄVLE ÖVERHÄRDE 3:65, Överhärde, Gävle kommun

GÄVLE ÖVERHÄRDE 3:65

Tomt
Överhärde, Gävle kommun
SkandiaMäklarna Gävle
425 000 kr
1 194 m² tomt

Välkommen till fastigheten Gävle överhärde 3:65 - din möjlighet att skapa ditt drömboende i en flexibel och naturnära miljö! Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och gör därför bygget väldigt flexibelt utan riktlinjer för vad som får byggas. För att bolla dina byggplaner rekommenderar jag dig att kontakta Gävle kommun. Här finns möjlighet att ansluta fastigheten till kommunalt V/A, kostar runt 129 000kr. Avgiften för att ansluta El till tomten kostar 50 000kr. Tomten sträcker sig över 1194 kvadratmeter och är belägen vid riksväg 56, vilket ger en enkel tillgänglighet. För den som önskar en större tomt finns möjlighet att förvärva grannfastigheten som omfattar ytterligare 1145 kvadratmeter. Dessa tomter bjuder på en naturnära omgivning med närhet till skog och fina sollägen. Fastighet har sin placering i Överhärde och är direkt anslutning till naturen och riksväg 56. Överhärde ligger nära Valbo, där du hittar Valbo köpcentrum med alla bekvämligheter du kan behöva, inklusive matbutiker, skolor och förskolor. Från Valbo är det även en kort resa in till Gävle, där du kan utforska allt staden har att erbjuda.

Visar alla 14