Mäklare Camilla Frank

Camilla Frank

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hovslagarevägen 23, 4 tr, Edsängen, Sollentuna kommun

Hovslagarevägen 23, 4 tr

Lägenhet
Edsängen, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
2 975 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/6
4 694 kr/mån
41 319 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och ljus 3:a näst högst upp med en stor inglasad balkong och sol hela dagen. Helkaklat fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Öppen planlösning mellan snyggt kök med bardisk och vardagsrum. 2 sovrum varav den ena riktigt rymligt med hel garderobsvägg med skjutdörrar. Huset är byggt 2018 och bostaden är fortfarande som i nyskick! Bra vIndsförråd. Det centrala läget talar för sig självt med goda kommunikationer både till centrala Sollentuna och Stockholm City. Bostaden har närhet till bl.a. gym, mataffärer, skolor och restauranger. Allt inom gångavstånd!

 • Balkong
 • Hiss
Arenanders Promenad 47, Silverdal, Sollentuna kommun

Arenanders Promenad 47

Lägenhet
Silverdal, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
4 800 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/3
4 639 kr/mån
53 933 kr/m²

Välkommen till denna och välplanerade 4:a med balkong ett stenkast från Silverdals Torg. Byggår 2020. Välplanerad och hemtrevlig lägenhet med fritt hörnläge och balkong i sydväst mot allmänning och litet skogsområde. Både stort badrum och separat gästtoalett samt bra planlösning med 3 sovrum varav ett större med riktig rymligt dressingroom. Stilrent kök med vita köksluckor och snygga svarta granitbänkar med kökö och öppen planlösning mot vardagsrummet. Här är det härliga ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Gästtoalett och badrum med tvättmaskin/torktumlare. Tryggt och mysigt område nära stan, där leker barnen fritt på innergården och mellan husen och både förskola och skola ligger ett stenkast bort. Mycket bra läge i Silverdal med kort promenad till Helenelunds pendeltågsstation och busshållplats på gatan utanför med bussar till både Helenelunds station, Sollentuna centrum, Karolinska sjukhus och direktbussar till både stan och Täby. I Silverdal bor man bredvid Tegelhagsskogens naturreservat och här finns både skog, stigar och fina promenadstråk till både Edsbergs slott och till Ulriksdals slottsträdgård. Edsviken vatten bjuder in till rekreation i form av bad, båtliv, skridskoåkning och fritidsaktiviteter året runt. Ett stenkast från ett levande Silverdals torg med inredningsbutik, närlivs, café, frisörsalong, restauranger mm. Från Silverdal tar det cirka 10 minuter med bil till City och 25 minuter till Arlanda.

 • Balkong
 • Hiss
Johannesbergsplan 2, Silverdal, Sollentuna kommun

Johannesbergsplan 2

Lägenhet
Silverdal, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
4 695 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/4
4 596 kr/mån
50 484 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad 4:a med högt läge i huset (våning 3 av 4) i småstadsidyllen Silverdal. Lägenheten har 2 stora inglasade balkonger, varav den ena i sydvästläge där solen lyser från lunchtid till sent på kvällen och den andra mot den öppna och trivsamma gården. En mycket ljus och trivsam lägenhet med stora fönsterpartier, kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning och med utgång till en av de mysiga balkongerna. Gästtoalett och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare, 3 bra sovrum , varav den ena med utgång till balkongen mot gården. Rejält med förvaringsutrymmen dels i stor klädkammare samt i 2 hela garderobsväggar med skjutdörrar. Brf har fastställt att höga avgiften med 6% från 2024-01-01. Mycket nära till busshållplats med bl.a. direktbuss till Sergels torg. Inte långt till pendeltågsstation i Helenelund, Kista C och Sollentuna centrum. Nära till mysiga Silverdals torg med restauranger, presentaffär, frisör, bageri och gym. I Silverdal finns grönskande gräsmattor och skogsområden för härliga promenader längs Edsvikens vatten.

 • Balkong
 • Hiss
Rudbecks väg 95, Landsnora/Edsberg, Sollentuna kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00

Rudbecks väg 95

Radhus
Landsnora/Edsberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
3 795 000 kr
80,5 + 10 m²
3 rum
3 605 kr/mån
47 143 kr/m²

Välkommen till ett mycket välplanerat och trevligt gavelradhus med ett av områdets bästa lägen. Radhuset är på 80,5 kvm samt ca 10 kvm förråd med två uteplatser och stor härlig trädgård. Ett fantastiskt läge för barnfamiljen där både förskola och skola ligger ett stenkast bort! På entréplan finns en rymlig hall, tvättstuga, klädkammare samt ett hemtrevligt och nybyggd kök från 2020 med matplats i helt öppen planlösning mot ett ljust vardagsrum. Vardagsrummet som flödar i ljus tack vara 2 stora fönsterpartier har utgång till det nya trädäcket samt trädgården i bästa solläge.I den uppväxta trädgården finns plan gräsmatta, buskar, planteringar och en lummig häck som ramar in den fina hörntomten. Här skiner solen från mitt på dagen tills solen går ner. På övre plan finns ett badrum, två rymliga sovrum och en klädkammare med fönster. Huset har indragen fjärrvärme, fiber via Stadsnätet samt ny eldragning och ny elcentral. Radhuset är beläget i ett lugnt och barnvänligt område nära Edsbergs Slottspark och Edsvikens vatten för bad, skridskoåkning och fina promenader. I området finns flera populära för- och grundskolor samt Rudbecks gymnasium. Motionsspår, sport, racket och simhall finns inom promenadavstånd. Välkommen på visning!

 • Plus
Djupdalsvägen 4D 3 tr, Edsbacka/Häggvik, Sollentuna kommun

Djupdalsvägen 4D 3 tr

Lägenhet
Edsbacka/Häggvik, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
3 575 000 kr
91,5 m²
3 rum
vån 3/5
5 248 kr/mån
39 071 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad lägenhet med 2 helkaklade badrum. Trevligt gavelläge och två härliga balkonger, varav den ena med morgonsol och förmiddagssol och den andra mot gården med eftermiddagssol. Ljust vardagsrum med stora fönster i vinkel och helt öppet planlösning mot modernt kök med köksö och matplats för det stora sällskapet. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin och ett helkaklat duschrum. Två rymliga sovrum varav den ena med utgång till balkong mot gården. Bra klädkammare och genomgående bra standard. Mycket barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola, sportanläggningar, Edsvikens vatten samt fina promenadstråk i Edsbergs slottspark. Även närhet till Sollentuna C, Häggviks Handelsplats samt goda kommunikationer (buss/pendeltåg).

 • Balkong
 • Hiss
Eriksbergsvägen 40 C, Helenelund/Fågelsången, Sollentuna kommun
 • Budgivning pågår

Eriksbergsvägen 40 C

Tomt
Helenelund/Fågelsången, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
4 975 000 kr
801 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket trevlig och solig trädgårdstomt på ca 801 kvm. På fastigheten finns en mindre friggebod. Tomten ligger med ett centralt och eftertraktat läge nära Kista med tunnelbana och Helenelunds centrum med pendeltåg och flera busslinjer. Från Helenelunds station tar det endast 12 min till T-centralen. Inte långt från fina promenadstråk längst Edsvikens vatten, trivsamma omgivningar med tennisbanor, båtklubbar och stränder. I Sollentuna finns friidrottsanläggningar, skridskohall, sim- och sporthall, förskolor, skolor och Edsbergs slottspark. Närhet till E4 som går snabbt in till Stockholm city eller ut till Arlanda. Kontakta byggnadsnämnden på kommunen 08-579 210 00 för mer information. Det är upp till dig som köpare att själv undersöka vilka byggmöjligheter det finns. DETALJPLAN: Största byggnadsarea är 20 % per tomtarea (dvs. 160 kvm BYA på denna tomt). Inom varje fastighet får endast 1 huvudbyggnad uppföras. Lägenhetsfördelningen ska vara en bostadslägenhet per huvudbyggnad för tomter mellan 800 och 1100 kvadratmeter. Om det prövas lämpligt kan två lägenheter inhysas. Huvudbyggnad ska placeras minst 4,5 meter från tomtgräns mot grannfastighet. Högsta antal våningar är angivet som 2 st för huvudbyggnad. Högsta byggnadshöjd är 7,0 meter för huvudbyggnad. Vid ny bostadsbebyggelse får bullernivån inomhus uppgå till högst 30 dB(A) och för uteplats högst 55 dB(A). Av angiven största exploatering per tomt får högst 50 kvadratmeter byggnadsarea utgöras av komplementbyggnad. Byggnadens komplementbyggnad ska inte inredas för bostadsändamål. Fristående komplementbyggnad ska placeras minst 2,5 meter från gräns mot grannfastighet. Komplementbyggnad sammanbyggd med huvudbyggnad ska placeras minst 4,5 meter från gräns mot grannfastighet. Högsta antal våningar är angivet som 1 st för komplementbyggnad. Högsta byggnadshöjd är 2,7 meter för komplementbyggnad. Högsta nockhöjd är 4,0 meter för komplementbyggnad. Maximalt utnyttjande av byggrätten ger möjlighet att uppföra en huvudbyggnad på ca 280 kvm BOA, förutsatt att ingen komplementbyggnad byggs vid samma tillfälle. När huvudbyggnaden är färdig får även bygglovbefriat attefallshus (30 kvm BTA) samt friggebod (15 kvm BTA) uppföras. Uppskattad beräkning för vatten, avlopp, dag och en lägenhetsavgift blir ca 111 000 kr och väljer man att omhänderta allt dagvatten på sin fastighet så blir det ca 94 000 kr. Nyanslutningsavgift för el är 37 500 kr upp till 63 A. Kontakta SEOM på 08-623 88 00 för mer information.

Tellusvägen 32, Tureberg, Sollentuna kommun
 • Budgivning pågår

Tellusvägen 32

Villa
Tureberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
10 900 000 kr
220 + 20 m²
9 rum
1 602,6 m² tomt

Välkommen till denna avstyckningsbara villatomt med centralt läge i Häggvik på fin plan tomt på 1602 kvm. Ett mycket trevlig och charmig 60-talsvilla med välbevarade tidstypiska detaljer och mycket bra planlösning. Här finns det hela 7 sovrum varav 5 på övre plan. Ett underbart vardagsrum på hela ca 60 kvm med ljus och rymd och vacker stavparkett i ek. Huset har invändiga renoveringsbehov då kök och våtrum är från byggåret. Plan fin trädgårdstomt med fina häckar, björkar, rosor, syren, bärbuskar och fruktträd. Läget är perfekt för en aktiv barnfamilj, nära stora grönområden, fina promenadstråk längst Edsvikens vatten med trivsamma omgivningar, Edsbergs slottspark, tennisbanor, utegym med strålande utsikt, båtklubbar, badberg och stränder. Mycket nära friidrottsanläggningar, skridskohall, slalombacke, sim- och sporthall, stort utbud av aktiviteter och kultur men även promenadavstånd till flera populära förskolor och skolor. Bra kommunikationer med citybuss på Sollentunavägen och kort promenad till pendeltågsstation vid både Sollentuna C. Närhet till E4 som går snabbt in till Stockholm city eller ut till Arlanda. Kontakta byggnadsnämnden på kommunen 08-579 210 00 för mer information. Det är upp till dig som köpare att själv undersöka vilka avstycknings- och byggöjligheter det finns. DETALJPLAN: Fastighet Minsta tomtstorlek är 800 kvadratmeter. Omfattning Inom varje tomt får endast 1 huvudbyggnad och 1,0 komplementbyggnad uppföras. Högsta utnyttjandegrad i byggnadsarea per tomtarea är 20 %. Största exploatering per tomt är 200 kvadratmeter byggnadsarea. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 6,8 meter. Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 2,7 meter. Av angiven största exploatering per fastighet får högst 50 kvadratmeter byggnadsarea utgöras av komplementbyggnad. Lägenhetsfördelning Lägenhetsfördelningen ska vara en bostadslägenhet per huvudbyggnad. Användning Komplementbyggnad får inte inredas för bostadsändamål. Vind får inte inredas utöver angivet antal våningar. Placering Byggnad ska placeras minst 4,5 meter från fastighetsgräns.

Hövdingevägen 96, Väsjön/Södersätra, Sollentuna kommun
 • Sön 17 dec

Hövdingevägen 96

Villa
Väsjön/Södersätra, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
11 900 000 kr
197 + 30 m²
6 rum
705 m² tomt

Välkommen till en mycket påkostad nybyggd stenvilla, ritad av arkitekt Jan Enfors, med idylliskt läge med utsikt mot naturreservatet och kohagarna i natursjöna Södersätra. Här tar du ett morgondopp i sjön Fjäturen eller lägger skidorna på axeln och promenerar bort till slalombacken. Låg driftkostnad tack vare bergvärme och vattenburen golvvärme på bägge plan. Materialstandarden är av hög kvalité, huset är byggt i sten med betongbjälkag, putsad fasad, stilenligt tegeltak, koppardetaljer, kvalitetsfönster och handgjorde dörrar i massiv ek. Stilrent lantkök med stort skafferi, natursten på golvet, enstavig ekparkett, carerra- och Kolmårdenmarmor, genomgående handputsade innerväggar, högt i tak, synliga träbalkar samt platsgjuten pampig trappa är några av de detaljer som förhöjer boendekvalitén. Huset har en mycket bra planlösning och lämpar sig utmärkt för barnfamiljen med sina 4 sovrum, varav 3 på övre plan plus stort allrum, öppen planlösning mellan hall, vardagsrum och kök, tvättstuga/duschrum, gästtoalett och lyxigt badrum. Här bor man i ett nybyggt område beläget mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat. Ett populärt och lugnt område som på bara några år växt fram till en helt ny stadsdel i Sollentuna Kommun. Området har utvecklats med eftertanke där man lagt stor vikt att bibehålla närheten till naturen. Här bor du mellan 3 sjöar; Rösjön, Fjäturen och Väsjön. Gångavstånd till Väsjöbacken och fina motionsspår runt Väsjön och bort till Edsbergssportfält. unikt område med närhet till Väsjöbacken för skidåkning, skridskoåkning på den frusna sjön och många fina spår i områdets olika naturreservat. Inte långt till Discogolfbana och Upzone Stockholm. I anslutning finns också områdena Törnskogen nära Norrvikens vatten samt det mycket populära Edsviken med sitt vackra sjöläge och båtliv. Med buss tar man sig snabbt till Mörby C eller Sollentuna C. Med bilen tar man sig ut på E4an på endast 5 min och har en bilfärd till Sollentuna centrum på endast 15 min. Inom några år kommer Väsjöskolan stå färdig, en stor skola som byggs i två etapper.

 • Plus

Visar alla 8