SkandiaMäklarna Sollentuna

SkandiaMäklarna Sollentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Attundagränd 5  6 tr, null, Sollentuna kommun
Attundagränd 5  6 tr, null, Sollentuna kommun, bild 2
Attundagränd 5  6 tr, null, Sollentuna kommun, bild 3

Attundagränd 5 6 tr

Lägenhet
Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
2 475 000 kr
44 m²
2 rum
vån 6/8
3 536 kr/mån
56 250 kr/m²

Varmt välkommen till en perfekt planerad 2a på våning 6 med otrolig balkong om 16 kvm! En fantastisk lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum intill den stora balkongen. Allt detta skapar ett socialt hem där alla kvadrat utnyttjas till fullo. Köket har påkostade materialval vitt, ljust och klassisk stil. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett rymligt sovrum med mycket förvaring. Hela lägenheten ger en känsla av lyxig hotelkänsla, måste ses!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Valhallavägen 12, Häggvik/Skälby, Sollentuna kommun

Valhallavägen 12

Villa
Häggvik/Skälby, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
6 995 000 kr
128 + 158 m²
5 rum
940 m² tomt

I populärt bostadsområde vid gata utan genomfartstrafik ligger denna enplansvilla med källare. Stort renoveringsbehov, så huset lämpar sig för dig som vill skapa något i din egen stil. Mycket bra planerat 70-tals hus med fyra sovrum på entréplanet. Källaren har använts för verksamhet men här finns en stor potential att återställa till både sov- och arbetsrum. Gott om generösa förvaringsutrymmen. Vidbyggt garage. Riktigt fint och trevligt läge med närhet till förskola, skola, pendeltåg m.m.

Sidensvansvägen 67, Sjöberg, Sollentuna kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Sidensvansvägen 67, Sjöberg, Sollentuna kommun, bild 2
Sidensvansvägen 67, Sjöberg, Sollentuna kommun, bild 3

Sidensvansvägen 67

Lägenhet
Sjöberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
2 900 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4
4 621 kr/mån
43 939 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet med stor, härlig inglasad balkong och med helt insynsskyddat och lugnt läge i attraktiva Sjöberg. Lägenheten är på 68 kvm och här finns välkomnande hall med plats för klädförvaring, ett rymligt kaklat badrum, trivsamt sovrum, bra klädkammare/arbetsvrå, ljust kök med fönster i 2 väderstreck samt vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong. Insynsskyddat och högt läge på fjärde våningen (våning 3 i hissen) med utsikt över grönområden och Edsviken. Även kvällsol på balkongen från sen eftermiddag. Till lägenheten hör källarförråd i huset på ca 5-6 kvm. Förråd finns även att hyra, sep. kö. Två stora tvättstugor med stora fönster, parkeringsplatser, varmgarage och kallgarage finns att hyra (sep. kö) men parkeringsbevis på gästplatserna kan utfärdas i väntan på p-plats. Gemensam samlings-/festlokal finns att låna. Snickarbacken är en trygg och attraktiv förening att bo i ,lugnt och barnvänligt område nära vackra Bergendal, Edsbergs slottspark och Edsvikens vatten för bad och skridskoåkning, fina promenadstråk och motionsspår. Nära populära förskolor och bra grundskolor men också till Rudbecks gymnasium, simhall, boll- och rackethall. Kort promenad (via bro) till Sjöbergs centrum (som nu renoveras) med affärer, pizzeria och flera bussar. Buss 607 till Mörby C och Danderyds sjukhus med anslutning till T-Banans röda linje, och till Sollentuna C och pendeltåg, samt buss 627 till Täby och Kista. Pendeln från Sollentuna C går också till Arlanda. Inte heller långt till Edsbergs centrum med mataffär, apotek, restauranger m.m. En mycket hemtrevlig lägenhet med fritt och ljust läge med fin utsikt, verkligen en lägenhet att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Studievägen 11, Häggvik, Sollentuna kommun
Studievägen 11, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 2
Studievägen 11, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 3

Studievägen 11

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
1 895 000 kr
41,2 m²
1 rum
2 971 kr/mån
45 995 kr/m²

Välkommen till en trivsam, ljus och mycket välplanerad 1:a i centrala Häggvik. Lägenheten är också ett perfekt boende för dem som snabbt vill kunna ta sig in till Stockholms city för arbete och nöje. Ett renoverat, stilrent kök med härligt ljusinsläpp via fönster och plats för matbord. Här finns också ett rymligt, ljust vardagsrum med utgång till balkongen en platsbyggd våningsäng, ett badrum, förråd och klädkammare. Lägenheten har ett mycket bra läge i Sollentuna med endast ett par minuters promenad till Häggviks pendeltågsstation & bussar. Nära förskola, skola och affärer. Endast en kort promenad till sjön Norrviken med kanotuthyrning och skridskoåkning vintertid. På lite längre promenadavstånd finns även Edsvikens vatten, Edsbergs slott och grönområden. Det är även nära till nya Sollentuna Centrum med många restauranger, caféer och butiker. Till närmaste badplats i Norrvikens vatten är det 750 meter.

  • Premium
  • Balkong
Ulvsätersvägen 5, Edsviken, Sollentuna kommun
Ulvsätersvägen 5, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 2
Ulvsätersvägen 5, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 3

Ulvsätersvägen 5

Villa
Edsviken, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
21 000 000 kr
206 + 69 m²
8 rum
1 105 m² tomt

Välkommen till denna mycket välplanerade och välrenoverade familjevilla med attraktivt läge i populära Edsviken! Hus från 1971 med totalarea på 275 kvm (206 boarea och 69 kvm biarea). Optimal planlösning med härliga sällskapsdelar, fräscht Puustellikök med Gaggenaumaskiner och bra matplats, renoverat badrum/wc, separat wc, trevlig relax med spabad och bastu, 5-6 sovrum och stort dubbelgarage med laddbox för två bilar. Mycket eftertraktat läge på solig hörntomt om 1 105 kvm med utsikt mot Edsvikens vatten. Övre plan med härlig sällskapsdel som inkluderar stort vardagsrum med öppen spis och solig balkong, matplats för 8-10 personer och modernt, fullt utrustat Puustellikök. Stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och trevlig utsikt över takåsarna mot Edsvikens vatten. Här finns även 1-2 sovrum, fräscht badrum med både badkar och duschplats, dressingroom som kan bli ytterligare sovrum/arbetsrum och utgång till trevligt uterum och solig altan. Nedre plan med möjlighet till fyra sovrum, trevligt relaxrum med bastu/dusch och spabad, modern tvättstuga samt separat wc. Här finns det även ingång till rymligt dubbelgarage med dubbla laddboxar för elbil. Det finns även ytterligare en laddbox på uppfarten. Solceller finns installerade sedan 2023. Soldränkt hörntomt med härligt poolområde, gräsmatta, planteringar, fruktträd och stenlagda gångar. Bra insynsskydd med hög häck. Det finns även en egen utsiktsplats med spabad som har fantastisk vy över Edsvikens vatten. Ett mycket eftertraktat läge i attraktiva Edsvikens villaområde med det direkta sjöläget, fina promenadstråk längs Edsvikens vatten, trivsamma omgivningar med tennisbanor, båtklubbar och stränder. Nära till friidrottsanläggningar, skridskohall, sim- och sporthall, slalombacke, förskolor, skolor och Edsbergs slottspark.

  • Premium
Sollentunavägen 132B, bv, Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 132B, bv

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
4 695 000 kr
89 m²
4 rum
6 563 kr/mån
52 753 kr/m²

Välkommen till lägenhet 4-1001 som är en genomgående och rymlig lägenhet med 4 rum och kök. Lägenheten är 89 kvm stor som följs upp med en härlig och rymlig uteplats på 14 kvm mot den lugna innergården. Luftig entré med goda förvaringsutrymmen. Badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt en gäst WC. Modern planlösning med fina sällskapsytor. 3 rymliga sovrum med extra kvaliteter varav två av sovrummen har tillgång till klädkammare samt utgång till den luftiga uteplatsen. Ett påkostat kök med bl.a. stenbänkskivor, rostfria vitvaror och induktionshäll. Inredningen går i jordiga toner, vilket återspeglas i den här designlinjen som vi har valt att kalla för Höst. Du får en lugn och neutral bas som ger en varm och ombonad känsla. Bänkskivan i köket är i grå natursten med matchande köksluckor i linnebeige. Färgen på väggarna är en varm gråbeigekulör, som passar fint ihop med bostadens brungrå klinker i hall och badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder ihop bostaden till en varm helhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garage finns. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar.

  • Uteplats
  • Hiss
Silverdalsstråket 11, Silverdal, Sollentuna kommun

Silverdalsstråket 11

Lägenhet
Silverdal, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
3 750 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/4
4 496 kr/mån
53 571 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och moderna 3:a med gavelläge och balkong med bästa solläge. Byggår 2021 med fina materialval, genomgående vitlaserad ekparkett, bra med förvaring i flera garderobsväggar med skjutdörrar. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum och plats för hela familjen, släkt och vänner. Här har man utsikt mot en mysig innergård, den gröna parken och radhusidyllen Silverdal. Kök med vita köksluckor. 2 bra sovrum med 2 fönster vardera och stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. På den rymliga balkongen med tak har man eftermiddags- och kvällssol och utsikt mot den fina innergården. Tryggt och mysigt område nära stan, där leker barnen fritt på innergården och mellan husen och både förskola och skola ligger ett stenkast bort. Mycket bra läge i Silverdal med kort promenad till Helenelunds pendeltågsstation och busshållplats på gatan utanför med bussar till både Helenelunds station, Sollentuna centrum, Karolinska sjukhus och direktbussar till både stan och Täby. I Silverdal bor man bredvid Tegelhagsskogens naturreservat och här finns både skog, stigar och fina promenadstråk till både Edsbergs slott och till Ulriksdals slottsträdgård. Edsviken vatten bjuder in till rekreation i form av bad , båtliv, skridskoåkning och fritidsaktiviteter året runt. Ett stenkast från ett levande Silverdals torg med inredningsbutik, närlivs, café, frisörsalong, restauranger mm. Från Silverdal tar det cirka 10 minuter med bil till City och 25 minuter till Arlanda.

  • Balkong
  • Hiss
Eriksbergs Torg 6b, Helenelund, Sollentuna kommun

Eriksbergs Torg 6b

Lägenhet
Helenelund, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
3 750 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 468 kr/mån
53 191 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3:a med attraktivt läge i Helenelunds villaområde. Lägenhet med genomgående planlösning med stort, modernt duschrum, två bra sovrum och rymligt vardagsrum med modern köksdel som har plats för 6-8 personer och utgång till egen insynsskyddad uteplats. Fin fiskbensparkett i hela lägenheten. Solid förening. Lugnt och attraktivt område utan genomfart med några minuters gångväg till pendeltåget som tar dig till Stockholms City på 13 minuter. Gångavstånd till Kista och Sollentuna Centrum. Nära till skola och förskola.

Skoldalsvägen 24B, null, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår

Skoldalsvägen 24B

Tomt
Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
5 475 000 kr
712 m² tomt

Äntligen en villatomt i attraktiva Landsnora! Välkommen till denna lättbyggda villatomt i hjärtat av Landsnora, inte långt till Edsvikens glittrande vatten. Uppväxt trädgårdstomt på 712 kvm med plan gräsmatta, buskar, häckar och planteringar. På tomten finns ett förråd och ett enklare garage. Mycket bra och eftertraktat läge på återvändsgata i direkt närhet till fina promenadstråk längst Edsvikens vatten, trivsamma omgivningar med båtklubbar, badklippor och stränder. Mycket nära friidrottsanläggningar, skridskohall, sim- och sporthall, förskolor, skolor och Edsbergs slottspark. Grannfastigheten, en villa på Skoldalsvägen 24a är även till salu och visas samtidigt! Uppskattad beräkning för vatten, avlopp, dag och en lägenhetsavgift blir ca 154 891 kr, 2024. Nyanslutningsavgift för el är 37 500 kr upp till 63 A. Kontakta SEOM på 08-623 88 00 för mer information. Detaljplanen: Endast friliggande villor. Högsta antal våningar är 2. Härutöver får, där terrängens lutning så medger, sluttningsvåning anordnas. Inom varje fastighet får endast 1 huvudbyggnad och 1 komplementbyggnad uppföras. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 6,5 meter. Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 2,7 meter. Största byggnadsarea är 20 % per tomt. Största byggnadsarea är 200 m² per tomt. Av angiven största exploatering per fastighet får högst 50 kvadratmeter byggnadsarea utgöras av komplementbyggnad. Fastighet Minsta tomtstorlek är 800 m². Lägenhetsfördelning I huvudbyggnad får högst två bostadslägenheter inrymmas. Vid två lägenheter i huvudbyggnad får den ena omfatta högst 50,0 kvadratmeter bruttoarea. Användning Komplementbyggnad får inte inredas för bostadsändamål. Vind får inte inredas utöver angivet antal våningar. Placering Byggnad ska placeras minst 4,5 meter från fastighetsgräns.

  • Plus
Ledungsvägen 12, Väsjön, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår

Ledungsvägen 12

Tomt
Väsjön, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
4 995 000 kr
729 m² tomt

Välkommen till en fin villatomt med idylliskt läge i natursjöna Väsjön. Här tar du ett morgondopp i sjön Fjäturen eller sätter på skidorna på den egna tomten och åker rakt ut i slalombacken. eller tar en tur i längdspåret utanför tomtgränsen. Lugnt, nybyggt område beläget mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat. Här bor du mellan 3 sjöar; Rösjön, Fjäturen och Väsjön. Väsjöbacken med både hoppbacke, barnbacke och stora backen samt fina motionsspår runt Väsjön och bort till Edsbergs sportfält. Tomten på 729 kvm är lätt kuperad och solig och har ett mycket bra läge långt in i området, granne med Väsjöbacken och bara ett stenkast från fina Väsjön. Här bor ni i ett mycket omtyckt och attraktivt villaområde inte långt till friidrottsanläggningar, skridskohall, sim- och sporthall och Edsbergs slottspark. I närområdet finns bra låg-, mellan-, hög- och gymnasieskolor. Nedan följer utdrag gällande plan för bebyggelse. Minsta tomtstorlek är 700 kvm. Största byggnadsarea per fastighet är 120 kvm för huvudbyggnad, (högsta antal våningar är 2) och sammanlagt 40 kvm för uthus. Omfattning Största exploatering för huvudbyggnad per fastighet är 120 kvadratmeter byggnadsarea. Största exploatering för komplementbyggnader per fastighet är 40 kvadratmeter byggnadsarea. Högsta byggnadshöjd är 7,0 meter. Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 2,7 meter. Högsta nockhöjd för komplementbyggnad är 3,5 meter. Placering Huvudbyggnad ska placeras minst 4,5 meter från fastighetsgräns. Vid gräns mot gata får dock huvudbyggnad placeras i inre förgårdslinje. Komplementbyggnad ska placeras minst 6 meter från gata och minst 2,5 meter från övriga fastighetsgränser. Utformning Högsta antal våningar är 2. Balkonger och burspråk som placeras minst 3,0 meter över allmän plats får sticka ut högst 2,0 meter över denna. Anslutningsavgiften för VA (vatten, spill, dag och tomtyteavgift tillkommer vanligtvis men här är hela anläggningsavgiften betald inkl en lägenhetsavgift. Det betyder att om det byggs ett enbostadshus på fastigheten kommer inga avgifter för VA tillkomma. Anslutningsavgiften för el ca 37 500:-. tillkommer. Kontakta gärna SEOM för mer info 08-623 88 00. Kontakta byggnadsnämnden på kommunen 08-579 210 00 för mer information. Det är upp till dig som köpare att själv undersöka vilka byggmöjligheter det finns. Se annonserad detaljplan. Åk gärna förbi tomten och titta på egen hand! Vänligen kontakta mäklaren om du har några frågor eller vill boka en tid för visning på plats.

Klasrovägen 31, Häggvik, Sollentuna kommun

Klasrovägen 31

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
1 865 000 kr
34,6 m²
1 rum
2 678 kr/mån
53 902 kr/m²

På bottenplan med en stor trallagd altan i insynsskyddat och privat läge, med sol från morgon till kväll, ligger denna rejäla etta med radhuskänsla. Genomgående i mycket fint skick med fina materialval och smarta förvaringslösningar. Vattenburen golvvärme. Hallen och rummet har ett genomgående mörkare parkettgolv. Rummet har naturliga platser för både matbord, soffhörna och sovavdelning, garderober bakom skjutdörrar. Köket är utrustat med spis, ugn, kyl/frys och diskmaskin. Det helkaklade kombinerade duschrummet är utrustat med dusch, WC tvättställ och handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Riktigt fint pendlarläge med en kort promenad till pendeltågsstationen. För dig som har bil finns parkeringsplatser i föreningen (kostar 400 kr/mån). Snabbt tillträde är möjligt.

Spånvägen 13A, Väsjön, Sollentuna kommun

Spånvägen 13A

Lägenhet
Väsjön, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
1 740 000 kr
26 m²
1 rum
2 229 kr/mån
66 923 kr/m²

Drömmer du om ett eget litet hus? Mycket välplanerat attefallshus med stor altan och gräsmatta. Entré med plats för klädavhängning. Rummet är överraskande rymligt och blir ljust och luftigt. Köksdelen är utrustad med kyl/frys, ugn, micro, induktionshäll och diskmaskin. Här finns också plats för både soffa och matbord. Loftet har en golvyta på ca 10 kvm, plats för både dubbelsäng och förvaring. I det helkaklade dusch- och tvättrummet finns dusch, WC, tvättställ, golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt varmvattenberedare. Här bor man i ett nybyggt område beläget mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat. Ett populärt och lugnt område som på bara några år växt fram till en helt ny stadsdel i Sollentuna Kommun. Området har utvecklats med eftertanke där man lagt stor vikt att bibehålla närheten till naturen. Här bor du mellan 3 sjöar; Rösjön, Fjäturen och Väsjön. Gångavstånd till Väsjöbacken och fina motionsspår runt Väsjön och bort till Edsbergssportfält. unikt område med närhet till Väsjöbacken för skidåkning, skridskoåkning på den frusna sjön och många fina spår i områdets olika naturreservat. Inte långt till Discogolfbana och Upzone Stockholm. I anslutning finns också områdena Törnskogen nära Norrvikens vatten samt det mycket populära Edsviken med sitt vackra sjöläge och båtliv. Med buss tar man sig snabbt till Mörby C eller Sollentuna C. Med bilen tar man sig ut på E4an på endast 5 min och har en bilfärd till Sollentuna centrum på endast 15 min. Inom några år kommer Väsjöskolan stå färdig, en stor skola som byggs i två etapper.

  • Uteplats
Blåklockevägen 1, Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna kommun

Blåklockevägen 1

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
2 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/4
3 818 kr/mån
53 750 kr/m²

Välkommen till en nybyggd mycket ljus 2:a med stor inglasad balkong på ca 8kvm där morgonkaffet kan drickas i solen. 1 sovrum med stor garderob med gott om förvaring med skjutspegeldörrar. 1 badrum med wc/dusch , tvättmaskin och torktumlare och komfortgolvvärme. Stora fönsterpartier och öppen planlösning mellan fräscht kök och vardagsrum. Från lägenheten har du direkt tillgång via hiss till garaget. Lägenheten har ett tillhörande förråd i källare. Här har en ny modern del av Sollentuna centrum skapats med möjlighet för fler att bo centralt i Sollentuna. Sollentuna Centrum och Häggviks Handelsplats ligger båda inom promenadavstånd, där det finns en uppsjö av shopping och mysiga restauranger, caféer och pubar. I närheten av Sollentuna C finns också ett stort bibliotek, Sollentuna sjukhus med vårdcentral, idrottsplats, sim- och sporthallar, skolor och förskolor. Ett väldigt populärt område med närhet till bussar och pendeltåg, det tar endast 13 minuter från Sollentuna Station till Odenplan samt 16 min till T-centralen. Promenadavstånd till Edsvikens vatten med bad och båtliv. Nära Järvafältet, Sollentunavallen, sport-och simhall. Lätt och snabbt till Stockholms innerstad eller Arlanda.

  • Balkong
  • Hiss
Blåklockevägen 1, Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna kommun

Blåklockevägen 1

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
4 975 000 kr
97 m²
5 rum
vån 2/4
6 711 kr/mån
51 289 kr/m²

Välkommen till en nybyggd mycket ljus gavel-5:a med stor balkong i vinkel i bästa solläge. 4 sovrum och 2 badrum varav en med wc/dusch och en större även med tvättmaskin och torktumlare, Stora fönsterpartier och öppen planlösning mellan fräscht kök med bardel, moderna askblåa luckor och sandfärgade snygga köksbänkar i kompositsten. Från lägenheten har du direkt tillgång via hiss till garaget. Lägenheten har ett rejält tillhörande förråd i källare. Trevlig balkong på ca 15 kvm i sydväst med sol hela dagen och kvällen samt helt fritt läge mot villaområdet. Här har en ny modern del av Sollentuna centrum skapats med möjlighet för fler att bo centralt i Sollentuna. Sollentuna Centrum och Häggviks Handelsplats ligger båda inom promenadavstånd, där det finns en uppsjö av shopping och mysiga restauranger, caféer och pubar. I närheten av Sollentuna C finns också ett stort bibliotek, Sollentuna sjukhus med vårdcentral, idrottsplats, sim- och sporthallar, skolor och förskolor. Ett väldigt populärt område med närhet till bussar och pendeltåg, det tar endast 13 minuter från Sollentuna Station till Odenplan samt 16 min till T-centralen. Promenadavstånd till Edsvikens vatten med bad och båtliv. Nära Järvafältet, Sollentunavallen, sport-och simhall. Lätt och snabbt till Stockholms innerstad eller Arlanda.

  • Balkong
  • Hiss
Timotejvägen 12, Rotebro, Sollentuna kommun

Timotejvägen 12

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
1 595 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 987 kr/mån
23 806 kr/m²

Välplanerad tvåa i trivsam förening med mycket bra ekonomi och väldigt låg skuldsättning. Föreningen diskuterar nu ett stambyte vilket i så fall bl.a. kommer att innebära renoverade badrum. Planlösning enligt följande: Stor hall med gott om plats för klädavhängning. En rejäl klädkammare/förråd och två garderober/skåp ryms också i hallen. Rakt fram från hallen ligger sovrummet som har gott om plats för både dubbelsäng och exempelvis skrivbordshörna. Från hallen kommer du också till det stora vardagsrummet. Här finns plats för både soffhörna och matplats. Köket är ett arbetskök med bra arbetsytor och förvaringsutrymmen och det är utrustat med spis, fläkt, ugn, kyl och frys. Badrummet är i äldre skick och har WC, tvättställ och dusch, våtrumsmatta och -tapet. Från vardagsrummet kommer man ut på den stora möblerbara balkongen med västläge. Nära naturen med fina promenadstråk, golfbana m.m. men också nära kommunikationer med en kort promenad till pendeltågsstationen. Förskolor och skolor i närområdet.

  • Hiss
Lomvägen 25C, Kärrdal, Sollentuna kommun

Lomvägen 25C

Lägenhet
Kärrdal, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
2 575 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
6 315 kr/mån
31 024 kr/m²

Nu är en 3:a med balkong till salu i det populära 55+ , även yngre har möjlighet att köpa boendet i en mycket trevlig förening Kärrdals centrum. Modern och ljus lägenhet om 83 kvm i mycket bra skick. Generösa rum med genomgående parkettgolv, rymligt badrum och välplanerat kök. Fastigheten som uppfördes 2001 ligger bredvid nyrenoverade Sjöberg C runt hörnet med mataffär och service. Fantastiska grönområden, Roslagsleden, Rösjön, Edsviken med sina fina promenadstråk. Med buss precis utanför dörren tar du dig snabbt och enkelt till Mörby C eller Sollentuna C. Trevlig gård med grill och utemöbler att umgås med grannar och vänner. Välkommen till ett mycket trivsamt och bekvämt boende för dig som är 55+

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sollentunavägen 132B, Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 132B

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
2 195 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/5
3 288 kr/mån
70 806 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade 1:a i attraktiva Brf Strandvägen i Edsviken 4. Belägen på tre trappor med en fin balkong om 6 kvm mot föreningens trevliga gård. Här bor du med en fot i Edsvikens villaområde och den andra i direkt närhet till Sollentuna Centrum med alla bekvämligheter! Öppen planlösning mellan kök/matplats och vardagsrum med en sovalkov. Den här lägenheten kommer att inredas med designval "Vinter" i grå toner, vilket innebär en lite mörkare bas som ger en modern känsla. Bänkskivan i köket är i svart natursten med matchande köksluckor i grått. Färgen på väggarna är en grå kulör, som passar fint ihop med bostadens antracitgrå klinkergolvet i hall och badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder också ihop bostaden till en estetisk enhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd (ingår) och garageplatser finns att hyra (kö). Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar. Bostaden säljs på ritning då lägenheten är klar för inflytt/övertagande den 2024-03-21. Samtliga bilder är illustrationsbilder och ändringar kan förekomma.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gärdesvägen 1B, Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun

Gärdesvägen 1B

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
7 495 000 kr
108 m²
4 rum
vån 3/4
6 774 kr/mån
69 398 kr/m²

Varmt välkommen till denna väldisponerade lägenhet om 4 rum och kök i attraktiva Brf Strandvägen i Edsviken 4. Belägen på Gärdesvägen mot Edsvikens villaområde med både en stor terrass om 13 kvm samt en balkong om 6 kvm. Här bor du med en fot i Edsvikens villaområde och den andra i direkt närhet till Sollentuna Centrum med alla bekvämligheter! Genomtänkt planlösning i två väderstreck ger fina ljusinsläpp. Rymliga sällskapsytor, Två badrum varav ett med ingång direkt från master bedroom. Den här lägenheten kommer att inredas med designval "Sommar" med ljusa toner. Bänkskivan i köket är i ljusgrå natursten med köksluckor i vitt. Färgen på väggarna är ljusa, som passar fint ihop med bostadens klinker i hall och badrum. Ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder också ihop bostaden till en estetisk enhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd (ingår) och garageplatser finns att hyra. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar. Bostaden säljs på ritning då lägenheten är klar för inflytt/övertagande den 2024-06-27. Bilderna är illustrationsbilder, dvs renderingar och från andra lägenheter i projektet med samma designval ("Sommar") så ändringar kan förekomma.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Edsviksvägen 4, 4 tr, Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun

Edsviksvägen 4, 4 tr

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
5 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 4/5
6 412 kr/mån
59 950 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket generösa lägenhet om 4 rum och kök i attraktiva Brf Strandvägen i Edsviken 4. Belägen på fjärde våningen med två härliga balkonger (en mot gården samt en mot gatan). Här bor du med en fot i Edsvikens villaområde och den andra i direkt närhet till Sollentuna Centrum med alla bekvämligheter! Genomgående planlösning i tre väderstreck ger fina ljusinsläpp. Väldigt rymliga sällskapsytor samt två rejäla badrum. Den här lägenheten är inredd med designval "Sommar" med ljusa toner. Bänkskivan i köket är i ljusgrå natursten med köksluckor i vitt. Färgen på väggarna är ljusa, som passar fint ihop med bostadens klinker i hall och badrum. Ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder också ihop bostaden till en estetisk enhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd (ingår) och garageplatser finns att hyra. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar.

  • Balkong
  • Hiss
Edsviksvägen 8, 3 tr, Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun

Edsviksvägen 8, 3 tr

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Edsviken, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
4 500 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/5
5 552 kr/mån
55 556 kr/m²

Varmt välkommen till denna mycket välplanerade lägenhet om 3 rum och kök i attraktiva Brf Strandvägen i Edsviken 4. Belägen på tredje våningen med två härliga balkonger (en mot gården samt en mot gatan). Här bor du med en fot i Edsvikens villaområde och den andra i direkt närhet till Sollentuna Centrum med alla bekvämligheter! Genomgående planlösning i två väderstreck ger fina ljusinsläpp. Trevliga sällskapsytor samt badrum med tvättdel. Den här lägenheten är inredd med designval "Höst" i jordiga toner, vilket innebär en lugn och neutral bas som ger en varm och ombonad känsla. Bänkskivan i köket är i grå natursten med matchande köksluckor i linnebeige. Färgen på väggarna är en varm grå/beige kulör, som passar fint ihop med bostadens brungrå klinker i hall och badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder också ihop bostaden till en estetisk enhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd (ingår) och garageplatser finns att hyra. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar. Bostaden är klar för inflytt/övertagande när man önskar. Vissa bilder är illustrationsbilder och ändringar kan förekomma i dessa.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 20