Mäklare Marie Wirth

Marie Wirth

Om mig

Hej, mitt namn är Marie Wirth jag är född , uppvuxen och bor nu i Sollentuna. Stormtrivs och har trampat varenda stig i denna underbara kommun. Bostäder är ofta människors största affär i livet och Marie gör det lilla extra och lite till för att skapa trygghet hos både säljare och köpare, med en skräddarsydd försäljningsprocess. Jag är driven, social och engagerad i mitt arbete och har som prioritering att göra människor nöjda.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lomvägen 25C, Kärrdal, Sollentuna kommun

Lomvägen 25C

Lägenhet
Kärrdal, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
2 575 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
6 315 kr/mån
31 024 kr/m²

Nu är en 3:a med balkong till salu i det populära 55+ boendet i en mycket trevlig förening Kärrdals centrum. Modern och ljus lägenhet om 83 kvm i mycket bra skick. Generösa rum med genomgående parkettgolv, rymligt badrum och välplanerat kök. Fastigheten som uppfördes 2001 ligger bredvid nyrenoverade Sjöberg C runt hörnet med mataffär och service. Fantastiska grönområden, Roslagsleden, Rösjön, Edsviken med sina fina promenadstråk. Med buss precis utanför dörren tar du dig snabbt och enkelt till Mörby C eller Sollentuna C. Trevlig gård med grill och utemöbler att umgås med grannar och vänner. Välkommen till ett mycket trivsamt och bekvämt boende för dig som är 55+

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Turebergsleden 109, Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergsleden 109

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
6 700 000 kr
129 m²
4 rum
vån 5/6
7 602 kr/mån
51 938 kr/m²

Upptäck lyxen i Ditt drömhem! Välkommen till en elegant och ljus lägenhet som tar boendestandarden till nya höjder. Med 4 rum (möjligt 5 rum) och kök, fönster åt tre väderstreck och enastående bekvämligheter är detta det perfekta hemmet för den kräsne köparen. Stig in i det ljusa och luftiga vardagsrummet där naturligt ljus strömmar in från flera håll. Här finns gott om plats för både avkoppling och underhållning, och den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och frihet. Köket är komplett och har gott om förvaringsutrymme för att hålla allt organiserat och nära till hands. När det är dags att koppla av finns två badrum att välja mellan - ett utrustat med avkopplande bubbelbad och det andra med en uppfriskande dubbeldusch. Den stora inglasade balkongen, som förlänger ditt utrymme och låter dig njuta av frisk luft och panoramautsikt året runt. Oavsett om du vill njuta av en lugn morgonkaffe eller bjuda in vänner för en trivsam kväll, så är denna balkong det perfekta stället att vara på. BRF Cirkusplatsen har en fantastiskt fin innergård med stort växthus (som går att boka för födelsedagsfirande mm), vattenspel och lekplats. Bekvämt boende mycket centralt och nära till allt. Fin Sollentuna shoppingcentrum runt knuten med bussar och pendeltåg. Nära naturen och sjön Edsviken. Hiss från lägenheten direkt ner till både förrådet och bilen i garaget.

  • Balkong
  • Hiss
Turebergs allé 33, 2tr, Tureberg, Sollentuna kommun
Turebergs allé 33, 2tr, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 2
Turebergs allé 33, 2tr, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 3

Turebergs allé 33, 2tr

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
3 250 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2
5 004 kr/mån
45 775 kr/m²

Nu har du chansen att få vara första ägare av denna fina 3:a Bostaden säljs på ritning då lägenheten är klar för inflytt/övertagande den 2024-04-29. Från lägenheten har du direkt tillgång via hiss till garaget. Lägenheten har ett tillhörande förråd. Här har en ny modern del av Sollentuna centrum skapats med möjlighet för fler att bo centralt i Sollentuna. Sollentuna Centrum och Häggviks Handelsplats ligger båda inom promenadavstånd, där det finns en uppsjö av shopping och mysiga restauranger, caféer och pubar. I närheten av Sollentuna C finns också ett stort bibliotek, Sollentuna sjukhus med vårdcentral, idrottsplats, sim- och sporthallar, skolor och förskolor. Ett väldigt populärt område med närhet till bussar och pendeltåg, det tar endast 13 minuter från Sollentuna Station till Odenplan samt 16 min till T-centralen. Promenadavstånd till Edsvikens vatten med bad och båtliv. Nära Järvafältet, Sollentunavallen, sport-och simhall. Lätt och snabbt till Stockholms innerstad eller Arlanda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3