Mäklare Marie Wirth

Marie Wirth

Om mig

Hej, mitt namn är Marie Wirth jag är född , uppvuxen och bor nu i Sollentuna. Stormtrivs och har trampat varenda stig i denna underbara kommun. Bostäder är ofta människors största affär i livet och Marie gör det lilla extra och lite till för att skapa trygghet hos både säljare och köpare, med en skräddarsydd försäljningsprocess. Jag är driven, social och engagerad i mitt arbete och har som prioritering att göra människor nöjda.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Attundagränd 5, 6 tr, Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna kommun

Attundagränd 5, 6 tr

Lägenhet
Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
2 495 000 kr
44 m²
2 rum
vån 6/8
3 157 kr/mån
56 705 kr/m²

Varmt välkommen till en perfekt planerad 2a på våning 6 med otrolig balkong om 21 kvm! En fantastisk lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum intill den stora balkongen. Allt detta skapar ett socialt hem där alla kvadrat utnyttjas till fullo. Köket är vitt, ljust och klassisk stil. Helkaklat badrum med tvättmaskin, samt ett rymligt sovrum med mycket förvaring. Bostadsrättsföreningen Stadsträdgården har två fantastisk gemensam terrasser på våning 7 och 8 med möjlighet till odling. Där kan man som boende i huset ha sin egna lilla trädgård. På våning 7 har föreningen grillplatser som medlemmarna kan nyttja gemensamt. Från lägenheten har du närhet till allt! Sollentuna Station ligger ca 300 meter bort från porten Pendeltåget tar dig smidigt in till Stockholm City på ca 15 min, ungefär samma tid ut till Arlanda och på samma linje kommer man till Uppsala. Sollentuna station är också en av norrorts större knytpunkter för busstrafik som tar dig vart du än skall på norra sidan. Sollentuna centrum ligger jämte stationen med ca 120 butiker med allt från matbutiker, shopping, apotek, systembolag och mycket mer. Stiger du av tåget mot Stockholm redan efter tre minuter vid Helenlunds station så har du en knapp kilometer att gå till Kista Centrum och vid Solna station har du ett stenkast till Mall of Scandinavia - nordens största shoppingcenter. På drygt tio minuters promenadavstånd har du Edsvikens vatten med badstrand, ute gym och fina promenadstråk.

  • Balkong
  • Hiss
Sollentunavägen 136 2tr, Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun

Sollentunavägen 136 2tr

Lägenhet
Centrala Sollentuna, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
4 950 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2
5 546 kr/mån
49 500 kr/m²

Upptäck den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet i denna fantastiska lägenhet! Med en ljus öppen planlösning har denna omgjorda trea från en ursprunglig fyra skapat ett rymligt och inbjudande hem. De två stora helkaklade badrummen ger en extra touch av lyx och bekvämlighet. Med genomgående välbehållna ekparkett golv och ljusa väggar, är vardagsrummet lättmöblerat och utsikt mot grönskande villaområdet Edsviken helt insynsskyddat. 2 fina sovrum med möjlighet till 3. Från köket, som är utrustat med vitvaror från Electrolux, kommer man ut till den stora balkongen mot Sollentunavägen, njut av soliga dagar och kvällar på den stora balkongen (går att glasa in), perfekt för avkoppling eller sociala stunder. Läget är ultimat och det är gångavstånd till Sollentuna Centrum med pendeltåg, bussar och fullt serviceutbud som mataffärer, gymanläggningar, bibliotek, bank, restauranger, konditori samt flertalet lokala affärer. Från pendeltågstationen tar ni er in till Stockholms Central på endast 17 minuter., Arlanda 25 minuter. Närhet till grönområde, bad och parker längs Edsvikens vatten, trivsamma omgivningar med tennisbanor, båtklubbar och stränder. I närområdet finner du även friidrottsanläggningar, skridskohall, sim- och sporthall, förskolor, skolor. Missa inte chansen att kalla denna pärla för ditt hem – ett perfekt samspel mellan modern elegans och praktiskt boende!

  • Balkong
  • Hiss
Bergsbovägen 4, Edsviken/Nytorp, Sollentuna kommun

Bergsbovägen 4

Radhus
Edsviken/Nytorp, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
7 900 000 kr
169 m²
5 rum
8 308 kr/mån
46 746 kr/m²

Här finns chansen till ett bekymmersfritt boende med superläge mitt emellan det prisade Sollentuna C och Edsvikens prunkande och idylliska villakvarter. Här på den lilla lokalgatan med adressen Bergsbovägen 4, ligger ett av fem exklusiva townhouse (stadsvillor) ingående i en BRF med modern stilren arkitektur, spännande design och smarta lösningar. Bostadens yta är 169m2 i boarea samt 20,5 m2 biarea i form av ett ombonat garage med access direkt från hallen. Bostadsrätten består av fem rum och kök, garage, rymlig uteplats på entréplan samt en takterrass på tredje våningen, båda i sydväst. Njut av ett praktiskt och lyxigt hem som dessutom erbjuder bekväm närhet till shopping (150 m), skolor, dagis, service och utmärkta kommunikationer (Sollentuna bussterminal och pendeltågstation 300 m) samt fin natur för motion och bad vid Edsvikens vatten (600m). Granne med Sollentuna sjukhus med närakut. Bostaden är byggd 2014 och har en genomgående hög standard med modern frånluft värmepump vilket betyder ett bekymmersfritt och bekvämt boende. En perfekt bostad för den medvetna köparen med högt ställda krav på form, funktion och läge och som gärna slipper tidskrävande arbete med en stor tomt och underhåll. Bostaden är byggd med ekologisk fiber - STEICO - i både ytter- och innerväggar vilket ger en fantastisk isoleringsförmåga vilket innebär låg energikostnad året runt och som samtidigt andas, ljudisolerar och är brandsäkert. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3