Mäklare Olivia Frank

Olivia Frank

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Turebergs allé 19, Tureberg, Sollentuna kommun
  • Sön 5 feb kl 12:00

Turebergs allé 19

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna

3 975 000 kr

92 m²

4 rum

5 490 kr/mån

43 207 kr/m²

Välkommen till en modern och välplanerad 4:a på 92 kvm med en rymlig balkong som bjuder på rikligt med kvällssol. Denna rymliga lägenhet har en mycket smakfull planlösning med öppna sociala ytor. Från lägenhetens samtliga rum finner du stora fönsterpartier som ger bostaden rikligt med ljusinsläpp. Lägenheten som byggdes 2013 har en genomgående modern och genomtänkt inredning av hög kvalitet. Denna stora 4:a bjuder på en generös balkong, tre rejäla sovrum, en klädkammare, två badrum varav den ena med tvättmaskin och torktumlare och ett kök i direkt anslutning till lägenhetens matsalsdel och vardagsrum. Från vardagsrummet finner du utgången till den härliga balkongen med vy mot det lugna villaområdet. Från lägenheten har du direkt tillgång via hiss till garaget. Lägenheten har även ett tillhörande förråd i källaren. Här har en ny modern del av Sollentuna centrum har skapats med möjlighet för fler att bo centralt i Sollentuna. Sollentuna Centrum och Häggviks Handelsplats ligger båda inom promenadavstånd, där det finns en uppsjö av shopping och mysiga restauranger, caféer och pubar. I närheten av Sollentuna C finns också ett stort bibliotek, Sollentuna sjukhus med vårdcentral, idrottsplats, sim- och sporthallar, skolor och förskolor. Ett väldigt populärt område med närhet till bussar och pendeltåg, det tar endast 13 minuter från Sollentuna Station till Odenplan samt 16 min till T-centralen.

  • Plus
  • Hiss
Stormansvägen 1F, Väsjön, Sollentuna kommun

Stormansvägen 1F

Lägenhet
Väsjön, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna

1 650 000 kr

20 m²

1 rum

1 995 kr/mån

82 500 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade minivillan i attraktiva Väsjön. Ett arkitektritat hus med träpanel, stora fönsterpartier och smakfulla materialval. Entréplan med en välplanerad planlösning där du finner det moderna köket, funktionella badrummet med tvättmaskin samt det ljusa vardagsrummet med högt i tak och utgång till den stora trädäckade altanen. Från vardagsrummet finner du trappan som tar dig upp till ett mysigt sovloft. Detta charmiga boende har ett väldigt bra läge med egen parkeringsplats i direkt anslutning till huset. Väsjön är ett expansivt område som på bara några år växt fram till en helt ny stadsdel i Sollentuna Kommun. Området har utvecklats med eftertanke där man lagt stor vikt att bibehålla närheten till naturen. Ett unikt område med närhet till Väsjöbacken för skidåkning, skridskoåkning på den frusna sjön och många fina spår i områdets olika naturreservat. I anslutning finns också områdena Törnskogen samt det mycket populära Edsviken med sitt vackra sjöläge och båtliv. Med buss tar man sig snabbt till Mörby C eller Sollentuna C. Med bilen tar man sig ut på E4an på endast 5 min och har en bilfärd till Sollentuna centrum på endast 15 min. Inom några år kommer Väsjöskolan stå färdig, en stor skola som byggs i två etapper. Varmt välkommen till Stormansvägen 1F!

Kruthornsvägen 56A, Edsberg, Sollentuna kommun

Kruthornsvägen 56A

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna

2 550 000 kr

87 m²

4 rum

5 257 kr/mån

29 310 kr/m²

Varmt välkommen till en välplanerad 4:a om 87 kvm i gott skick med en stor samt solig balkong. Rymlig samt välkomnade hall med flertal garderober. Till vänster om hallen ett fint renoverat kök med gott om arbetsyta som ligger i anslutning till matsalsdelen. Lägenheten har 3 rymliga sovrum och ett stort trevligt vardagsrum med flertal stora fönster och utgång till den rymliga balkongen med vy mot naturen. Till sist ett badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt en separat WC. Utöver förvaringen i bostaden finns det 2 förråd som tillhör lägenheten. En stor tvättstuga finns på entréplanet i detta hus. En trivsam lägenhet med fint ljusinsläpp och funktionella samt sociala ytor! Här bor du i en stabil förening nära service och kommunikationer. Området är populärt med närheten till sjön Edsviken, Väsjöbacken, Edsbergs centrum med matvarubutik, restauranger, gym, bibliotek och apotek. Mycket goda kommunikationer med bussar som tar sig smidigt till tunnelbana i Mörby C och Danderyds sjukhus samt till pendeltåg vid Sollentuna. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. I föreningen finns övernattningsrum, föreningslokal, barnvagnsförråd, cykelförråd, snickarboa, gym, bastu, flera tvättstugor och lekplatser. Detta är en gyllene chans att förvärva en välplanerad 4:a med stor samt solig balkong. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visning!

  • Hiss

Visar alla 3