Mäklare Per Larsson

Per Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Timotejvägen 12, Rotebro, Sollentuna kommun

Timotejvägen 12

Lägenhet
Rotebro, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
1 595 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 987 kr/mån
23 806 kr/m²

Välplanerad tvåa i trivsam förening med mycket bra ekonomi och väldigt låg skuldsättning. Föreningen diskuterar nu ett stambyte vilket i så fall bl.a. kommer att innebära renoverade badrum. Planlösning enligt följande: Stor hall med gott om plats för klädavhängning. En rejäl klädkammare/förråd och två garderober/skåp ryms också i hallen. Rakt fram från hallen ligger sovrummet som har gott om plats för både dubbelsäng och exempelvis skrivbordshörna. Från hallen kommer du också till det stora vardagsrummet. Här finns plats för både soffhörna och matplats. Köket är ett arbetskök med bra arbetsytor och förvaringsutrymmen och det är utrustat med spis, fläkt, ugn, kyl och frys. Badrummet är i äldre skick och har WC, tvättställ och dusch, våtrumsmatta och -tapet. Från vardagsrummet kommer man ut på den stora möblerbara balkongen med västläge. Nära naturen med fina promenadstråk, golfbana m.m. men också nära kommunikationer med en kort promenad till pendeltågsstationen. Förskolor och skolor i närområdet.

Folkungavägen 17, Häggvik, Sollentuna kommun

Folkungavägen 17

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
1 750 000 kr
34,9 m²
1 rum
2 534 kr/mån
50 143 kr/m²

Ett stenkast från pendeltåget ligger denna välplanerade etta med stor inglasad möblerbar balkong mot den gröna innergården. En perfekt lägenhet som ett första boende och väldigt lämplig för dig som vill bo i ett lugnt område men med smidiga kommunikationer till jobb eller studier. Välskött och populär förening, mycket trevliga gemensamhetsutrymmen. Genomgående lägenhet med fönster från köket mot gatan och med stort fönsterparti i rummet mot balkongen och innergården. I hallen och köket ligger ett klinkergolv. Köket är utrustat med spishäll, ugn och kyl/frys. Här finns också plats för litet matbord. Rummet är rejält och här finns plats för både dubbelsäng, matplats och soffhörna. På golvet ligger ett parkettgolv. Badrummet är helkaklat och här finns badkar, WC, tvättställ och handdukstork.

Soldatvägen 75D, Viby, Sollentuna kommun
  • Imorgon kl 11:00

Soldatvägen 75D

Lägenhet
Viby, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Sollentuna
3 500 000 kr
107 m²
4 rum
7 385 kr/mån
32 710 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med 4 rum, två badrum och två underbara terrasser. Belägen i lugnt område direkt angränsande till Järvafältet. Lägenheten som går i vinkel är väldigt hemtrevlig med stort ljust kök med matplats centralt placerat och med stort fönsterparti från golv till tak mot innergården. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och är utrustat med spishäll, fläkt, kyl, frys, inbyggnadsugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Från hallen når man till höger ett av lägenhetens sovrum som har direktaccess till ett helkaklat duschrum med dusch, WC och tvättställ. I detta sovrum finns en stor skjutdörrsgarderob. De andra två sovrummen och vardagsrummet nås alla från matrummet. Vardagsrummet har utgång till den ena trallagda terrassen med plats för loungemöbler och grill. I anslutning till det ena av sovrummen finns en stor klädkammare. Från hallen når man det andra badrummet som har badkar, WC, tvättställ och handdukstork, kakel på väggarna och en våtrumsmatta på golvet. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, ho, bra bänkyta och gott om förvaringsmöjligheter. Utanför ytterdörren ligger den andra terrassen. Här finns också ett kallförråd under trappen upp mot husets övre plan. Separat förrådsbyggnad med eget förråd om ca 9 kvm. Mot vägen, på andra sidan förråden, ligger carportlängan där man såklart har sin egen plats. Föreningen ligger i direkt anslutning till Järvafältet så man har verkligen direkt tillgång till naturen för avkopplande promenader, löpturer eller för att bara njuta av den vackra omgivningen.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 3