Mäklare Calle Blomstrand

Calle Blomstrand

Om mig

Jag stormtrivs i rollen som fastighetsmäklare och känner mig glad varje dag jag går till jobbet. Mina bostadsaffärer kännetecknas av ett stort engagemang, lyhördhet & flexibilitet. Alla affärer har sina förutsättningar och genom att hålla en tydlig kommunikation mellan köpare och säljare får man ett bra resultat. När jag inte jobbar så syns jag ofta i löpspåret eller simmandes i badhuset. Kontakta mig gärna om du är nyfiken kring värdet på din bostad. 070 757 16 51

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ugglevägen 3, null, Strängnäs kommun

Ugglevägen 3

Fritidshus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 890 000 kr
83 m²
3 rum
1 341 m² tomt

Varmt välkommen till Ugglevägen 3 i pittoreska Stallarholmen och detta charmiga fritidshus. Härligt vardagsrum byggt i vinkel med utgång till inglasat uterum och omgivande altandäck. Genomgående furugolv, ljusa färgval och karaktärsgivande öppen spis (ej eldningsbar). Endast ca 300 m till badplats med sandstrand, gräsytor och framtida båtplats vid nybyggd brygga. Altandäck och trädgård i sydvästläge med sol under hela dagen! Välkomnande entréhall leder vidare in till trivsamt kök och vardagsrum. Köket är inrett med ljusa skåpluckor och kakel ovan diskbänk. Här finns också en välplanerad matplats med utsikt mot fastighetens trädgård. Fönster i 2 olika väderstreck skapar ett härligt ljusflöde i köket och tillhörande matplats. Rogivande vardagsrum byggt i vinkel och inrett med furugolv. Ifrån vardagsrummet nås det inglasade uterummet, omgivande altandäck & trädgård. Vardagsrummet kan enkelt delas av för att skapa ytterligare sovrum. Jämte vardagsrummet finns stilrent master bedroom med anslutande badrum. Badrummet är inrett med kakel, klinker & badkar. Invid köket finns ytterligare ett praktiskt sovrum med väggfasta garderober. Sovrummet är möblerbart med enkelsäng och ett fönster vetter ut mot trädgården. Invid entréhallen finns badrum med kakel, klinker och separat duschdel. Gäststuga med 2 sovhytter finns också på fastigheten. Plan och lätthanterlig tomt med gräsmatta. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hålsbana. Cykelavstånd till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, kafé, köttbutik och mycket mer. Välkommen på visning!

Timmervägen 6C, Dammen, Strängnäs kommun

Timmervägen 6C

Lägenhet
Dammen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 595 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
4 234 kr/mån
23 456 kr/m²

Välkommen till Timmervägen 6C och denna välplanerade 3:a i markplan med ett härligt altandäck i sydvästläge. Rymligt vardagsrum med parkettgolv, 2 sovrum och entréhall med goda förvaringsmöjligheter via både klädkammare och garderober. Badrum inrett med våtrumsmatta, delvis kaklade väggar & vädringsfönster. Väl tilltaget kök med utgång till lägenhetens stora altandäck med kvällssol. Möjlighet finns att anlägga ytterligare uteplats. BRF Hälleflundran är en populär förening med engagerad styrelse och välskötta fastigheter. Föreningen erbjuder bland annat möjlighet för de boende att nyttja en gemensamhetslokal med tvättstuga, bastu och en trevlig samlingslokal med fullutrustat kök som kan hyras till en avgift på 150:-/dygn. Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser till en förmånlig avgift på 100 till 400:-/mån, separat kö. Dammen är ett lugnt och familjevänligt område med knappa 300m till förskolan Siklöjan och 800m till Finningeskolan (F-3). I närheten hittar du både frisbeegolfbana, flertalet lekplatser och pizzeria. Larslunda sport- och fritidscenter inom 2 kilometer med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras att tas i bruk vid årsskiftet 2024/2025. Här hittar ni även Strängnäs Golfklubb 18- och 9-hålsbana och trevlig lunchrestaurang. Goda bussförbindelser och med bil når ni enkelt Solberga handelscentrum, väg 55 och E20.

Skördevägen 35, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Skördevägen 35

Lägenhet
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 495 000 kr
116 m²
5 rum
7 481 kr/mån
12 888 kr/m²

Välkommen till Skördevägen 35 i Åkers Styckebruk och detta charmiga bostadsrättsradhus i omtyckt kvarter! Ett perfekt boende för barnfamiljen med hela 4 sovrum och dubbla badrum. Stilrent kök, enhetliga golv & rymligt vardagsrum med utgång till altandäck och trädgård i sydvästläge. Stenbelagd uteplats på entrésida med morgon/förmiddagssol. Goda förvaringsmöjligheter via klädkammare, 2 förråd och stor vind. Brf Havrelyckan är en etablerad förening bestående av 27 bostadsrättslägenheter uppförda 1985. Lån kr/kvadratmeter uppgår till 4173 kr enligt årsredovisning 2022. Barnvänligt kvarter med närhet till skola, förskola och grönområden. Cykelavstånd till livsmedelsbutik, träningslokal och idrottsanläggning. Perfekt pendlarläge med kort bilresa till både motorväg och Läggesta station. Åkers Styckebruk kännetecknas utav natursköna omgivningar, vandringsleder på Sörmlandsleden och ett rikt kulturarv. Sjön Visnaren med allmän badplats övergår i de vackra Marvikarna med en paddlingsled hela vägen till Gnesta. Skottvångs gruva med restaurang, barnteater och musikunderhållning finns inom cykelavstånd. Välkommen på visning!

Flodins väg 4, Tosterö, Strängnäs kommun

Flodins väg 4

Lägenhet
Tosterö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 495 000 kr
115,7 m²
5 rum
vån 2/4
5 785 kr/mån
21 564 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 4a med dubbla balkonger på Flodins väg 4 i Strängnäs. Lägenheten karakteriseras av sitt stora och härliga vardagsrum inrett med parkettgolv och utgång till dubbla inglasade balkonger. I anslutning till vardagsrummet finns ett ljust och rymligt kök inrett med vita skåpluckor kombinerat med vitt kakel. Lägenheten erbjuder även 3 bekväma sovrum varav alla är möblerbara med dubbelsäng. Påkostat badrum med kakel, klinker och golvvärme. Både badkar och separat duschdel. Välkomnande entréhall med generösa förvaringsmöjligheter och praktisk gäst-wc. Brf Liljan består utav 4 flerbostadshus med totalt 62 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Flera stora renoveringar är genomförda tex. stambyte 2005, takomläggning 2001 och fönsterbyte 1993. Belåningen per/kvm uppgår till 3150 kr/m2 enligt årsredovisning 2022. Föreningen disponerar flertalet parkeringsplatser och garageplatser med separat kösystem. En laddstolpe med två platser är installerad och parkeringssystem med 5 h laddtid tillämpas. Bostadsrättsföreningen har även ett gästrum som den boende får hyra. Toppenläge på Abborberget med promenad - och cykelavstånd till Strängnäs centrum med ett härligt utbud av butiker, restauranger & kulturliv. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm ca 48 min. I närheten utav lägenheten finns också Abborbergets badplats i söderläge. Välkommen på visning!

Vattentornsvägen 4, Mariefred, Strängnäs kommun
  • Lör 18 maj
Vattentornsvägen 4, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Vattentornsvägen 4, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Vattentornsvägen 4

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
10 000 000 kr
180 + 5 m²
5 rum
1 174 m² tomt

Varmt välkommen till Vattentornsvägen 4 i Mariefred och denna tilltalande villa med sekelskifteskaraktär. Vackra listverk, trägolv & spröjsade fönster. Elegant kök med generös matsal och utgång till väl tilltaget altandäck i sydvästläge och omgivande trädgård. Tre sovrum på övre plan och dubbla helkaklade badrum varav ett med bastu. Vattenburet uppvärmningssystem via bergvärme och dubbelgarage med gjuten platta och golvvärme. Vinterbonat gästhus som kan nyttjas som hemmakontor eller liknande. Tidstypisk punschveranda öppnar upp till en välkomnande entréhall som i sin tur leder vidare in till det härliga köket med tillhörande matsal. Modernt och fullutrustat kök med bl.a. kyl-och frys ifrån SMEG. Platsbyggda kökssnickerier i ljusgrå färgsättning ackompanjerat utav vitt kakel. Flertalet fönster i olika väderstreck skapar ett trivsamt ljusflöde. Pardörrar leder vidare ut till det väl tilltagna altandäcket i sydvästläge och anslutande trädgård. Vardagsrum med massivt trägolv och stämmningshöjande vitputsad braskamin. Trappa byggd i vinkel leder upp till övre plan där charmigt allrum finns med trägolv och utgång till balkong. Spatiöst master bedroom med intilliggande walk-in closet. Två sovrum på vardera sida utav allrummet inredda med trägolv och färggranna tapeter. Yteffektivt badrum med separat duschdel, behaglig golvvärme & handfat i kommod. Funktionell tvättstuga med klinkergolv och golvvärme (el-buren), generösa arbetsytor och tvättmaskin/torktumlare finns invid entréhallen. Påkostat dubbelgarage ifrån 2017 med gjuten platta och golvvärme via Luft/luftvärmepump. Laddbox installerad 2023. Garaget kan nyttjas som hemmagym, kontor eller liknande. Ifrån Vattentornsvägen är det promenad - och cykelavstånd till Mariefreds pittoreska stadskärna med ett rikt utbud av butiker, restauranger & kulturliv. I Mariefred finns även omtyckta Gripsholmsskolan (F-9) och Mariefredsskolan (F-9). Ifrån Läggesta station nås Stockholm central på ca 38 min. Välkommen att kontakta mäklare Calle Blomstrand 070 757 16 51 för mer information.

  • Premium
Stensättravägen, null, Nykvarns kommun
Stensättravägen, null, Nykvarns kommun, bild 2
Stensättravägen, null, Nykvarns kommun, bild 3

Stensättravägen

Tomt
Nykvarns kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 185 000 kr
2 211 m² tomt

Högt belägen villatomt i söderläge med vacker utsikt över omgivande fält och åkermark. Tilltalande lantlig miljö med ett rikt naturliv och ett fåtal grannar. Närhet till Mälaren och Sundsviksbadet och Taxinge slottscafé & badplats. Positivt förhandsbesked finns avseende bostadsbyggnad och köparen väljer själv husleverantör. Fastigheten är belägen utanför detaljplanelagt område. Framtida bebyggelse ska harmoniera med existerande bebyggelse och landskapsbild. Köparen skapar en egen lösning avseende VA. Endast ca 10 min bilresa till Nykvarns centrum och dess utbud utav butiker, restauranger & kulturliv. Flera bra grundskolor finns i Nykvarn. Stockholm City nås via 30 min tågresa. Varmt välkommen att förverkliga villadrömmen! Kontakta Fastighetsmäklare Calle Blomstrand 0707 57 16 51 för mer information.

  • Premium
Fräsarvägen 16, null, Strängnäs kommun

Fräsarvägen 16

Villa
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 475 000 kr
138 + 36 m²
5 rum
525 m² tomt

Välkommen till Fräsarvägen 16 och en välplanerad familjevilla i sydvästläge! Trivsam delvis öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Två härliga vardagsrum med varsin kamin. Dubbla badrum, 3 - 4 sovrum & härlig trädgård med altandäck i sydvästläge. Garage med gjuten platta och indragen el. Förråd. Lättskött trädgård med gräsmatta och fruktträd. Spabad. Omtyckt och barnvänligt kvarter med närhet till skola, förskola och grönområden. Gångavstånd till allmän badplats i sjön Visnaren. Åkers Styckebruk kännetecknas utav natursköna omgivningar, vandringsleder på Sörmlandsleden och ett rikt kulturarv. Sjön Visnaren med allmän badplats övergår i de vackra Marvikarna med en paddlingsled hela vägen till Gnesta. Skottvångs gruva med restaurang, barnteater och musikunderhållning finns inom cykelavstånd.

Bataljonsgatan 10C, Eldsund, Strängnäs kommun
  • Sön 19 maj kl 14:30

Bataljonsgatan 10C

Lägenhet
Eldsund, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 750 000 kr
75 m²
3 rum
vån 0/4
5 691 kr/mån
36 667 kr/m²

Varmt välkommen till Bataljonsgatan 10C! Mycket charmig 3:a i markplan med synliga takbjälkar, mälarutsikt & dubbla uteplatser. Genomgående parkettgolv, ljusa färgval och modernt kök ifrån HTH. Välplanerad entréhall med praktisk förvaring öppnar upp till kök & vardagsrum i delvis öppen planlösning. Fantastiskt ljusinsläpp via 2 glasdubbeldörrar som ger access till stenbelagd uteplats med mälarutsikt. Karaktärsgivande takbjälkar och elegant fullutrustat kök ifrån HTH. Rymligt och fräscht badrum inrett med kakel & klinker. Golvvärme. Egen tvättmaskin & torktumlare. Lägenheten erbjuder 2 sovrum vardera inredda med parkettgolv och glasdörr mot uteplats. Separat förråd. Lägenheten är belägen i vacker tidigare kasern byggd 1921. Renoverad under 2017 - 2018. Nedanför lägenheten finns lättillgänglig badplats med brygga och badstege. Bostadsrättsföreningen disponerar en egen båt som är gratis för bostadsrättsinnehavare att låna. I närområdet finns en populär träningsanläggning och motionsspår. Trivsamt promenadstråk längs Mälaren leder in till Strängnäs stadskärna med dess utbud av butiker, restauranger & kulturliv. Ifrån Strängnäs moderna resecentrum nås Stockholm central med ca 45 min tågresa. Kontakta fastighetsmäklare Calle Blomstrand 070 757 16 51 för mer information.

  • Plus
  • Hiss
Sörgärdsgatan 19, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun

Sörgärdsgatan 19

Lägenhet
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 995 000 kr
67,1 m²
2 rum
vån 1/4
4 378 kr/mån
29 732 kr/m²

Välkommen till Sörgärdsgatan 19 och denna välplanerade 2:a i centrala Strängnäs med endast några få minuters promenadavstånd till dels Strängnäs stadskärna dels resecentrum. Lägenheten är inredd med ett modernt kök ifrån Epoq (2020), stort helkaklat badrum & vardagsrum med parkettgolv. Inbjudande entréhall med goda avhängningsmöjligheter öppnar upp till lägenhetens vardagsrum och kök. Rymligt och stilrent kök ifrån Epoq med bl.a. kyl-och frys i fullstorlek, diskmaskin och induktionshäll. Elegant stenbänkskiva, grånyanserade skåpluckor och vitt kakel. I köket finns flera större fönster och dessutom en fransk balkong som bidrar till ett trevligt ljusinsläpp. Storleken på köket tillåter att flera middagsgäster kan sitta bekvämt. Vardagsrummet är inrett med parkettgolv och via dubbeldörrar nås balkongen i österläge. Balkongen är möblerbar och så finns det en markis för soliga dagar. Vardagsrummet går att möblera med en soffgrupp etc. Lägenhetens sovrum finns invid vardagsrummet och är inrett med parkettgolv och praktisk klädkammare. Jämte entréhallen nås det rymliga badrummet inrett med kakel & klinker. Brf Semaforen är en etablerad bostadsrättsförening bestående av 2 st flerbostadshus med totalt 27 lägenheter. Husen byggdes 2004 och föreningen har egna parkeringsplatser där kösystem tillämpas, 250 kr/månad ink motorvärmaruttag. Belåningen är 8410 kr/kvadratmeter enligt Årsredovisning 2023. På Sörgärdsgatan 19 bor du väldigt centralt med endast någon minuts promenadavstånd till Strängnäs stadskärna med dess utbud av butiker, restauranger och kulturliv. Inom kort promenadavstånd finns ICA-butik, systembolag och ett modernt gym. Strängnäs resecentrum finns inom ett stenkast och därifrån tar tågresan till Stockholm ca 50 min. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Bondegatan 42A, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun

Bondegatan 42A

Lägenhet
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
750 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 453 kr/mån
19 481 kr/m²

Varmt välkommen till Bondegatan 42A och denna centrala 1:a med balkong och låg månadsavgift. Praktisk entréhall med förvaringsmöjligheter leder vidare in till kök & vardagsrum. Kök inrett med vita skåpluckor och plastmatta på golv. Spis, fläkt & kombinerad kyl/frys. Rymligt matplats invid fönster. Vardagsrummet är inrett med laminatgolv och via glasdörr nås den inglasade balkongen i söderläge. Badrum med renoveringsbehov inrett med våtrumsmatta & tapet. Både vind- och källarförråd. Brf Trädgårdsmästaren är en etablerad förening med 63 bostadsrätter och 6 lokaler för uthyrning. Låg belåning på ynka 2092 kr/m2. Föreningen har även en övernattningslägenhet att tillgå. Separat kösystem till parkeringsplatser 255 kr/månad. Föreningen kommer installera laddstolpar. På Bondegatan 42A bor du väldigt centralt med kort promenadavstånd till Strängnäs centrum med butiker, restauranger och småbåtshamn. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm central endast ca 50 min. Varmt välkommen på visning!

Larslundavägen 8C, Centralt, Strängnäs kommun
  • Borttagen före visning

Larslundavägen 8C

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
875 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 323 kr/mån
21 875 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Skördevägen 118F, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Skördevägen 118F

Lägenhet
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 350 000 kr
104 m²
4 rum
7 288 kr/mån
12 981 kr/m²

Välkommen till Skördevägen 118F och detta fina bostadsrättsradhus à 104 kvadratmeter fördelat på 2 våningar. Charmigt vardagsrum inrett med parkettgolv och utgång till altandäck och anslutande trädgård. Stilrent ljust kök med vita skåpluckor och fräckt svart kakel. Invid köket finns en modern tvättstuga med klinkergolv, tvättmaskin & torktumlare. Fräscht badrum med kakel, klinker & golvvärme. Vitmålad trappa leder upp till övre plan och tre sovrum, klädkammare & badrum. Stilrent badrum med kakel, klinker och spotlights i taket. Separat förråd vid husets entré. Brf Klövern är en välskött bostadsrättsförening med 28 st bostadsrätter. Låg belåning 4927kr/kvm enligt årsredovisning 2022. En trevlig lekplats finns ett stenkast ifrån bostaden. Barnvänligt kvarter med promenadavstånd till både skola och förskola. I Åkers centrum finns bl.a. ICA-butik, träningsanläggning och en liten galleria. Perfekt pendlarläge med kort bilresa till både motorväg och Läggesta station. Cykelväg finns till Läggesta station och därifrån nås Stockholm central på ca 40 min. Åkers Styckebruk kännetecknas utav natursköna omgivningar, vandringsleder på Sörmlandsleden och ett rikt kulturarv. Sjön Visnaren med allmän badplats övergår i de vackra Marvikarna med en paddlingsled hela vägen till Gnesta. Skottvångs gruva med restaurang, barnteater och musikunderhållning finns inom cykelavstånd. Välkommen på visning!

Sörgärdsgatan 1A, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun

Sörgärdsgatan 1A

Lägenhet
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 995 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 835 kr/mån
26 779 kr/m²

Varmt välkommen till Sörgärdsgatan 1A och denna välplanerade 2:a som enkelt kan byggas om till en 3:a! Lägenheten disponerar 74,5 välplanerade kvadratmeter. Smakfullt vardagsrum med tidsenlig fiskbensparkett, glasdubbeldörrar och utgång till inglasad balkong som vetter mot den lugna innergården. Rymligt kök där matlagning kan kombineras med umgänge i goda vänners lag. Köket kan enkelt delas av och därigenom skapa ytterligare ett sovrum för den som önskar. Inbjudande och praktisk entréhall med flera inbyggda garderober. Ordentligt sovrum med lika rejäl klädkammare. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Brf Läraren är en välskött bostadsrättsförening i centrala Strängnäs. Bostadsrättsföreningen består utav 72 st. bostadsrättslägenheter samt 2 lägenheter och 4 lokaler med hyresrätt. Flera stora renoveringar är genomförda tex. stambyte 2004, fönsterbyte 2018 & takomläggning 1985. Laddstolpar har även installerats vid samtliga p-platser. Kösystem till P-plats, kostnad 300 kr/månad. Belåningen är endast 2322 kr/kvadratmeter (Årsredovisning 2022). Här finns även ett gästrum/föreningslokal. Här bor du mitt i centrala Strängnäs med kort promenadavstånd till centrum med gott utbud av butiker, restauranger & kulturupplevelser. I närheten finns också populär och omtyckt småbåtshamn och fina promenadstråk längs med Mälaren. Resecentrum nås inom ca 10 min promenad där tåget tar dig till Stockholm på ca 45 min. Välkommen på visning!

Tingstugatan 42C, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 42C

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
795 000 kr
38,3 m²
1 rum
vån 2/3
2 969 kr/mån
20 757 kr/m²

Välkommen till Tingstugatan 42C och denna välplanerade 1:a med balkong, sovalkov och rymligt kök! Inbjudande entréhall med goda förvaringsmöjligheter leder vidare in till det charmiga ljusa köket. Köket är inrett med vita skåpluckor kombinerat med vitt kakel. Generösa arbetsytor, diskmaskin och plats för matbord. Utgång till möblerbar balkong i härligt söderläge! Stilrent rum med plats för b.la. soffgrupp och byrå. Rummet avdelas via platsbyggd vägg och skapar därigenom trevlig sovalkov. Fräscht badrum inrett med ljust kakel och grånyanserat klinkergolv. Brf Trumpetaren är en välskött förening som förvaltas av RIksbyggen med god ekonomi och väl underhållna fastigheter. Föreningen består av 58 lägenheter fördelat på två huskroppar. I avgiften 2 828 kr/mån ingår värme, V/A och ett basutbud för TV. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bastu, enklare gym och en insynsskyddad grillplats som är fri att nyttja för medlemmarna. Möjlighet att hyra garage och parkeringsplatser med separat kö. På Tingstugatan bor du med promenad- och cykelavstånd till Strängnäs härliga stadskärna med ett rikt utbud av både butiker och restauranger. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm central ca 50 min. Några hundra meter ifrån lägenheten finns omtyckt motionsspår och grönområde. I närheten finns även en populär träningsanläggning. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Petterstorp 6D, Petterstorp/Gorsinge, Strängnäs kommun

Petterstorp 6D

Lägenhet
Petterstorp/Gorsinge, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 775 000 kr
82 m²
3 rum
4 309 kr/mån
21 646 kr/m²

Välkommen till Petterstorp 6D och denna väldisponerade 3:a i markplan! Delvis öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Härligt uterum och anslutande trädgård med morgon-och förmiddagssol! Rymlig entréhall med goda förvaringsmöjligheter öppnar upp till vardagsrum och kök i smakfull delvis öppen planlösning. Vardagsrummet leder i sin tur vidare ut till inglasat uterum och anslutande trädgård med plan och lättskött gräsmatta som ramas in av en trevlig häck. Stilrent kök med grånyanserade skåpluckor och generösa arbetsytor. Köket och vardagsrummet skapar tillsammans en härlig social yta att umgås på. Fräscht badrum inrett med kakel, klinker och behaglig golvvärme. Separat duschdel. Lägenheten erbjuder även två rymliga sovrum med fönster som vetter mot norr. Jämte lägenhetens entré finns en stor och härlig stenbelagd uteplats. Brf Söderport är en etablerad bostadsrättsförening bestående av totalt 18 lägenheten fördelade på 7 huskroppar. Gemensam tvättstuga och flera parkeringsplatser där kösystem tillämpas. Inom en kort promenad nås Solberga Handelsplats med flertalet butiker och ett trevligt café. Inom cykelavstånd finns även en modern träningsanläggning, paddelhall och gymnastikhall. Strängnäs Golfklubb finns också inom cykelavstånd med populär 18-hålsbana och egen restaurang. Varmt välkommen på visning!

Granviksslingan 6, Stallarholmen, Strängnäs kommun

Granviksslingan 6

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
4 495 000 kr
155 m²
9 rum
1 027 m² tomt

Stig in på Granviksslingan 6 och upplev denna imponerande familjevilla som byggdes 2017. Här finner du hela 7 sovrum med gott om utrymme för just dina behov – 3 sovrum på bottenvåningen och 4 på övervåningen. På övervåningen lockar möjligheten att anpassa planlösningen efter dina önskemål. Ta enkelt bort mellanväggarna mellan sovrummen för att skapa två rymliga master-sovrum, eller för de som föredrar en mer öppen planlösning, är det lika lätt att ta bort två sovrum på ena gaveln för att skapa en luftig och harmonisk atmosfär. (Se planritning för olika alternativ). Den rymliga uppfarten välkomnar dig med gott om plats för flertalet fordon – oavsett om det är flera bilar, en båt, eller varför inte en husvagn eller husbil. Ett generöst altandäck omfamnar huset, vilket bjuder in till soliga stunder från morgon till kväll. För de stunder då avkoppling står högst på agendan, väntar ett stort spabad insynsskyddat för hela familjen att njuta av. Bara 200 meter bort lockar bryggan med en egen båtplats och möjligheter till uppfriskande bad. För de gröna fingrarna finns ett trädgårdsland för odling, samt eget sjövatten på tomten, vilket underlättar bevattningen. När det gäller ekonomiskt och hållbart boende är Granviksslingan 6 en riktig pärla. Eftersom huset är byggt år 2017, behöver du inte oroa dig för fastighetsskatt fram till 2033. Vidare bidrar det energieffektiva vattenburna uppvärmningssystemet till att hålla dina energikostnader låga samtidigt som du minskar din miljöpåverkan. Dessutom är tomten utrustad med två praktiska förråd, vilket ger dig gott om utrymme för förvaring av allt från verktyg till utomhusutrustning och mycket mer. Välkommen till Granviksslingan 6 i Stallarholmen, ett boende för dig som bara vill flytta in!

Radhusslingan 44, null, Strängnäs kommun

Radhusslingan 44

Radhus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 450 000 kr
96 m²
4 rum
6 400 kr/mån
25 521 kr/m²

RING ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Välkommen till Radhusslingan 44 och detta moderna bostadsrättsradhus med dubbla uteplatser. Radhuset erbjuder 96 välplanerade kvadratmeter fördelade på två våningsplan. Modernt och ljust kök med generösa bänkytor, kyl & frys i fullstorlek & diskmaskin. Stilrent vardagsrum med vitmålade väggar, parkettgolv och utgång till härlig uteplats med morgon/förmiddagssol. Helkaklat badrum på entréplan med duschdel och tvättutrustning. Trappa byggd i vinkel leder upp till övre plan där tre sovrum finns samt badrum. Genomgående parkettgolv. Golvvärme på entréplan samt radiatorer på övre plan. Toppenläge i Strängnäs med promenadavstånd till både centrum och resecentrum. Tågresan till Stockholm tar ca 50 min. Kontakta Calle Blomstrand 070 757 16 51 för mer information.

Blåhallonvägen 19D, null, Strängnäs kommun

Blåhallonvägen 19D

Radhus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 475 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/2
6 400 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till ett modernt och stilrent gavelradhus på Blåhallonvägen 19D! Inbjudande entréhall med praktisk förvaring öppnar upp till härligt kök & vardagsrum i delvis öppen planlösning. Stämningshöjande braskamin med hög mysfaktor. Fräscht fullutrustat kök ifrån Ballingslöv med ljusa skåpluckor och kakel ovanför diskbänk. Charmigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Flera fönster och altandörr bidrar till en härlig ljussättning i vardagsrummet. Insynsskyddad altan med eftermiddags/kvällssol och anslutande trädgård. Förråd. Rymligt badrum invid entréhallen med separat duschdel, golvvärme & tvättutrustning. Trappa leder upp till övre plan och tre fina sovrum samt ytterligare helkaklat badrum. Master bedroom med väl tilltagen klädkammare. Genomgående enhetliga material och färgval i hela huset. Effektivt uppvärmningssystem via frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme entréplan och radiatorer övre plan. Brf Bresshammare består utav 17 st bostadsrättsradhus byggda under 2018. En parkeringsplats på gemensam parkeringsyta jämte radhuset följer med bostadsrätten. Bostadsrättsföreningen har även tillgång till en härlig pool. Mycket barnvänligt kvarter med blandad bebyggelse med både villor & bostadsrätter. Inom promenadavstånd finns omtyckta Montessoriskolan F-9. Abborbergets fina badplats nås bekvämt med cykel likaså Strängnäs centrum & resecentrum. Strängnäs station tar dig till Stockholm central på ca 45 min. Välkommen på visning!

Genvägen 10, null, Strängnäs kommun
  • Sön 9 jun kl 11:00

Genvägen 10

Villa
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
3 995 000 kr
104 + 98 m²
5 rum
765 m² tomt

Välkommen till Genvägen 10 och denna charmiga 1-plansvilla på attraktiva Storgärdet i Strängnäs. Stilrent vardagsrum byggt i vinkel med egen matsalsdel och stämningshöjande öppen spis. Möjlighet finns att enkelt dela av vardagsrummet och skapa ytterligare ett sovrum på entréplan. Snyggt kök inrett med vita skåpluckor ackompanjerat utav ljust kakel. Matplats invid stort fönster. Via glasdörr ges access till altandäck, uteplats & trädgård med kvällssol. Fräscht badrum med kakel, klinker och behaglig golvvärme. Separat duschdel med takdusch som avgränsas via glasdörr. På entréplan finns även två välplanerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Trappa ifrån köket leder ned till källarplan och rymligt allrum som också har en egen entré utifrån. Allrummet har många möjligheter och kan nyttjas som tex. sovrum, hemmakontor eller gym etc. Ytterligare sovrum, tvättstuga och hobbyrum finns på källarplan. Garage med gjuten platta och 3-fasuttag. Möjlighet att parkera ytterligare bil framför garaget och vid husets gavel. Trädgård med plan och lättskött gräsmatta på husets baksida med eftermiddag/kvällssol - en underbar plats att vistas på under sena sommarkvällar. Stenbelagd uteplats vid husets entrésida i soligt söderläge. Sjövatten för bevattning. Toppenläge på Storgärdet med promenadavstånd till centrum med dess utbud av restauranger, butiker & service. Flera skolor, grönområden & träningsanläggningar på bekvämt promenadavstånd. Cirka 10 min promenad till Visholmens badplats med sandstrand och bryggor.

  • Plus
Aspö Skarpan 3, null, Strängnäs kommun

Aspö Skarpan 3

Tomt
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
650 000 kr
971 m² tomt

Välkommen till Aspö Skarpan 3 och denna härliga villatomt i söderläge! Strax utanför Strängnäs bland böljande åkermark och landsvägar hittar ni denna fastighet. Området är detaljplanelagt och medger huvudbyggnad på 180 kvadratmeter byggnadsarea i 1-plan. Vatten och avlopp via samfällighet. Djupborrad brunn för dricksvatten och reningsverk för avlopp. Anslutningsavgift 50 000 kr avseende VA. Aspö kännetecknas utav sina vackra omgivningar med öppna fält och badplatser i Mälaren. I närheten finns Aspö livs & Café. Via en kort bilresa nås Strängnäs centrum där tåget tar dig till Stockholm på ca 45 min. Stockholm nås också bekvämt med bil antingen via Strängnäs och E20 alt. Enköping och E18. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Calle Blomstrand 070 757 16 51 för mer information.

Tingstugatan 36A, null, Strängnäs kommun

Tingstugatan 36A

Lägenhet
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 150 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/2
4 642 kr/mån
25 556 kr/m²

Väldisponerad och fräsch 2:a med balkong i sydvästläge! Modernt vitt kök och badrum med kakel & klinker. Vardagsrum med liten vinkel och utgång till balkong. Stort sovrum med skjutdörrsgarderober. Lägenheten nås via halvtrappa. Promenadavstånd till centrum, resecentrum och grönområden. Välkommen på visning!

Skogsfruvägen 14, null, Strängnäs kommun

Skogsfruvägen 14

Villa
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
4 495 000 kr
138 + 6 m²
7 rum
387 m² tomt

Välkommen till en modern familjevilla i centralt läge! Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum med utgång till omgivande altandäck. 5 sovrum, dubbla badrum & genomgående parkettgolv. Energieffektivt hus med vattenburen golvvärme i båda våningsplanen med individuella reglage i varje rum. FTX-ventilation och Fjärrvärme. Carport med anslutande isolerat förråd. Fiber. Plan och lättskött tomt med 2 st. altandäck. Centralt och lugnt läge med några få minuters promenadavstånd till både centrum och resecentrum. Välkommen på visning!

Aspö Skarpan 16, Aspö, Strängnäs kommun

Aspö Skarpan 16

Tomt
Aspö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
775 000 kr
1 357 m² tomt

Perfekt villatomt i vackert läge! Vackra omgivningar med öppna landskap och skog. Närhet till allmän badplats & lanthandel. Detaljplan medger huvudbyggnad á 180 kvadratmeter byggnadsarea i 1-plan. VA-via samfällighet. Anslutningskostnad 50 000 kr. Djupborrad brunn och minireningsverk. Här bor man naturskönt med närhet till Strängnäs och Stockholm. Varmt välkommen att förverkliga villadrömmen!

  • Plus

Visar alla 23