Mäklare Calle Blomstrand

Calle Blomstrand

Om mig

Jag stormtrivs i rollen som fastighetsmäklare och känner mig glad varje dag jag går till jobbet. Mina bostadsaffärer kännetecknas av ett stort engagemang, lyhördhet & flexibilitet. Alla affärer har sina förutsättningar och genom att hålla en tydlig kommunikation mellan köpare och säljare får man ett bra resultat. När jag inte jobbar så syns jag ofta i löpspåret eller simmandes i badhuset. Kontakta mig gärna om du är nyfiken kring värdet på din bostad. 070 757 16 51

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tingstugatan 53C, 64534 Strängnäs, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 53C, 64534 Strängnäs

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 485 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 560 kr/mån
20 625 kr/m²

Välkommen till Tingstugatan 53C och denna stilrena 3:a med gavelläge och rymlig balkong i strålande söderläge. Lägenheten nås bekvämt via halvtrappa. Tilltalande vardagsrum med vacker fiskbensparkett, vitmålade väggar och utgång till den härliga balkongen. Tack vare lägenhetens gavelläge finns fönster i tre väderstreck vilket skapar ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Praktiskt kök inrett med vita blanka skåpluckor, mosaik & moderna vitvaror. Helkaklat badrum med behaglig golvvärme och tvättmaskin. Duschdel med vikbara duschväggar, handfat i kommod och fönster i råglas. Inbjudande entréhall leder vidare till vardagsrum och kök. Entréhallen är inredd med klinkergolv med golvvärme och infällda spotlights i taket. I lägenheten finns 2 fina sovrum inredda med parkettgolv och vitmålade väggar. Båda sovrummen är möblerbara med dubbelsäng. BRF Lansen består av 48 bostadsrättslägenheter fördelat på tre huskroppar. Stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet med en rullande 5-årsplan för underhållsåtgärder. Lågt belånad förening med ynka 1 314:- /kvm. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller sina medlemmar tvättstuga, förråd i källarplan, 60 parkeringsplatser varav 3 som gästparkering, separat kö för parkeringsplats. Tingstuhöjden är ett omtyckt kvarter i Strängnäs med promenad-och cykelavstånd till både stadskärnan och resecentrum. I stadskärnan finns ett härligt utbud av butiker, restauranger och dessutom en charmig småbåtshamn. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm ca 45 min. Runt hörnet på lägenheten finns även motionsspår i skogen och ett utegym. Inom promenadavstånd finns också en populär träningsanläggning.

Marsjövägen 4B, Mariefred Kungshagen, Strängnäs kommun
Marsjövägen 4B, Mariefred Kungshagen, Strängnäs kommun, bild 2
Marsjövägen 4B, Mariefred Kungshagen, Strängnäs kommun, bild 3

Marsjövägen 4B

Villa
Mariefred Kungshagen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
4 695 000 kr
100,8 m²
4 rum
1 242 m² tomt

Välkommen till Marsjövägen och denna nybyggda enplansvilla i naturnära läge! Genomgående parkettgolv, spröjsade fönster & generösa fönsterpartier. Gjuten platta och vattenburen golvvärme i hela huset. Energieffektivt hus med vattenburet uppvärmningssystem via frånluftsvärmepump och dessutom ingen fastighetsskatt nästkommande 15 år. Dubbla altandäck med både förmiddag- och eftermiddagssol. Modernt fullutrustat kök inrett med vitt kakel och skåpluckor med stilrena skinndetaljer. Plats för matbord med utsikt mot husets entrésida via stora fönster. En rymlig entréhall med klinkergolv sammanbinder kök & vardagsrum. Socialt utformat vardagsrum med utgång till husets båda altandäck via glasdörrar. Fräscht badrum med vikbara glasduschväggar, spotlights i taket & handfat i kommod. Praktisk gäst-wc invid entréhallen. Rymlig carport med anslutande förråd. Plan och lättskött tomt med sol under större delen av dagen. Naturskönt och avskilt läge med promenadavstånd till badplats. Centrala Mariefred nås inom ca 13 min bilresa, Läggesta station inom 11 min och Sthlm inom ca 45 min bilresa. Ett toppenboende för dig som bara vill flytta in! Välkommen på visning.

  • Premium
Vitalisvägen 2B, Centralt, Strängnäs kommun

Vitalisvägen 2B

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 550 000 kr
56,1 m²
2 rum
vån 2/3
2 749 kr/mån
27 629 kr/m²

Välkommen till Vitalisvägen 2B och denna mycket stilrena 2:a à 56,1 kvadratmeter i centralt läge! Härligt vitmålat vardagsrum med plats för både matgrupp & soffgrupp. Vardagsrummet ansluter till inglasad balkong med morgonsol. Charmigt och modernt kök med induktionshäll, inbyggnadsugn/mikro & diskmaskin mm. Matplats invid fönster med plats för flera middagsgäster. Vardagsrummet och köket skapar en trevlig atmosfär som inbjuder till socialt umgänge. Välplanerat sovrum som rymmer både dubbelsäng och garderobsförvaring. Yteffektivt badrum inrett med kakel, klinker & golvvärme. Tvättmaskin & handdukstork. Till lägenheten finns också ett källarförråd. Brf Lektorn är en välmående bostadsrättsförening med 60 st. bostadsrätter. Nyligen har föreningen installerat solceller och laddstolpar till sina p-platser. Belåningen kr/m2 är 1006 kr. Det finns även en relaxavdelning med bl.a. bastu, badkar och löpband. Fiberuppkoppling ingår i månadsavgiften. På Vitalisvägen bor du väldigt centralt med ett stenkast ifrån resecentrum där tågresan till Stockholm tar ca 50 min. Strängnäs stadskärna med dess utbud av butiker, restauranger och kulturliv nås inom några minuters promenad.

Oxhagsvägen 7D, Tosterö, Strängnäs kommun

Oxhagsvägen 7D

Lägenhet
Tosterö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/3
4 143 kr/mån
14 851 kr/m²

Välkommen till Oxhagsvägen 7D och en rymlig 2:a med stor uteplats i sydvästläge och egen carport! Stilrent vardagsrum med parkettgolv och flertalet fönster. Härligt kök med ljusa skåpluckor kombinerat med vitt kakel. Badrum med våtrumsmatta, delvis kaklade väggar och egen tvättutrustning. Egen entré in till lägenheten via uteplatsen. Goda förvaringsmöjligheter via klädkammare. Bostadsrättsförening Oxhagen nr 1 är en etablerad bostadsrättsförening bestående av 18 lägenheter byggda 1993. Till varje lägenhet hör en egen carport. Mycket trivsamt kvarter med både villor och flerfamiljshus. Promenad-och cykelavstånd till flera skolor och förskolor tex. Karinslundskolan F-6 och Montessori-skolan F-9. Strängnäs centrum och resecentrum nås bekvämt antingen via buss eller cykel. Tåget tar dig till Stockholm central på ca 50 min. Närhet till både grönområden och motionsspår. Abborbergets badplats finns inom promenadavstånd. Kontakta fastighetsmäklare Calle Blomstrand 070 757 16 51 för mer information.

Vallbyvägen 52A, null, Strängnäs kommun

Vallbyvägen 52A

Radhus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
3 195 000 kr
135 m²
5 rum
234 m² tomt

Varmt välkommen till Vallbyvägen 52A och detta härliga gavelradhus i omtyckt kvarter! Flera stora renoveringar gjorda tex. tak, badrum & fönsterbyte mm. Modernt kök med utgång till inglasat uterum och omgivande trädgård. Socialt utformat vardagsrum som ansluter till matrumsdel och kök. Genomgående enhetliga parkettgolv och ljusa färgval. Tre sovrum & gästtoalett. Praktisk entréhall med goda förvaringsmöjligheter och klinkergolv med golvvärme öppnar upp till vardagsrum & kök. Trivsamt vardagsrum med parkettgolv som inbjuder till socialt umgänge. Modernt och fullutrustat kök med ljusa skåpluckor, delvis kaklade väggar & generösa arbetsytor. Via glasdörr nås inglasat uterum och trädgården. I anslutning till köket finns väl tilltagen matrumsdel med gott om plats för hela familjen. Invid entréhallen finns renoverad gäst-wc med kakel, klinker & golvvärme. Trappa leder upp till övre plan där husets påkostade badrum finns samt 3 sovrum. Badrummet renoverades 2015 och är inrett med vitt kakel och klinkergolv i grånyanserad färgsättning. Golvvärme, separat duschdel med vikbara glasduschväggar och hörnbadkar. Tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp. Spotlights i taket. Bostadens 3 sovrum är inredda med parkettgolv och 2 utav sovrummen har utgång till balkong i västerläge. Två av sovrummen är har också inbyggda garderober. Trädgård med plan och lätthanterlig gräsmatta med mycket plats för olika aktiviteter. Här finns också växtlighet i form av äppelträd, plommonträd och odlingslådor. Vid husets entré finns ytterligare en uteplats i österläge med morgon/förmiddagssol. Isolerat förråd med indragen el. Egen parkeringsplats vid husets entré samt garage i länga. Toppenläge i Strängnäs med promenadavstånd till både centrum och resecentrum. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm ca 50 min. Inom ca 5 min promenad nås förskolan Äventyret och inom ca 10 min nås Finningeskolan (F-3). Via en kort bilresa nås även modern träningsanläggning, Padelhall, fotbollsplan och Strängnäs golfklubb med 18-hålsbana. Välkommen att kontakta Fastighetsmäklare Calle Blomstrand 070-757 16 51 för mer information.

Zabergsvägen 28B, Härad, Strängnäs kommun

Zabergsvägen 28B

Lägenhet
Härad, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 095 000 kr
96 m²
4 rum
5 600 kr/mån
11 406 kr/m²

Välkommen till Zabergsvägen 28B och detta välplanerade bostadsrättsparhus i barnvänligt kvarter! Här erbjuds ett kvalitativt boende på 96 kvadratmeter med ett rymligt och ljus kök, 3 sovrum och dubbla badrum. Stort altandäck och anslutande trädgård i sydostläge med gräsmatta och björkträd. Egen parkeringsplats vid husets entré med motorvärmaruttag och mycket bra pendlingsmöjligheter till Strängnäs, Eskilstuna och Stockholm via E20. Inbjudande entréhall med förvaringsmöjligheter öppnar upp till kök & vardagsrum. Ifrån vardagsrummet nås trevligt altandäck i sydostläge som leder vidare till en härlig uppvuxen trädgård med gräsmatta och björkträd. Ett större fönsterparti i vardagsrummet skapar en naturlig ljussättning. Ljust och trevligt kök med plats för hela familjen. På entréplan finns också ett sovrum möblerbart med enkelsäng och ett stilrent helkaklat badrum med tvättutrustning. Trappa leder upp till övre plan och två större sovrum och ytterligare badrum med takfönster. Ett större förråd med goda förvaringsmöjligheter finns också i anslutning till husets entré. Härlig uppvuxen trädgård med gräsmatta både på husets entrésida och baksida - en perfekt plats för utomhusaktiviteter. I närheten finns även en lekplats för barnen. Brf Överås i Härad är en etablerad bostadsrättsförening beståendes utav 3 st. bostadsrättsparhus byggda 1990/91. Totalt 6 st bostäder med en belåning 5761 kr/m2 enligt årsredovisning 2021. Till bostaden finns parkeringsplats invid huset med motorvärmaruttag. Föreningen har även en stor gästparkering och eget miljöhus. Här bor man i ett mycket barnvänligt kvarter med närhet till omtyckta Äppellundens förskola. Inom cykelavstånd finns även badplats med sandstrand och badbryggor. Omgivande bebyggelse består mestadels utav villor. Inom en kort bilresa nås Strängnäs centrum och resecentrum där tågresan till Stockholm tar ca 50 min. Med bil är man snabbt ute på motorvägen och kör enkelt via E20 till Stockholm, Strängnäs & Eskilstuna.

Bataljonsgatan 10A, Eldsund, Strängnäs kommun

Bataljonsgatan 10A

Lägenhet
Eldsund, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 975 000 kr
88 m²
3 rum
vån 3/3
6 678 kr/mån
33 807 kr/m²

Tilltalande 3:a högst upp i huset med fantastisk utsikt över Mälarens vatten! Lägenheten kännetecknas utav sin generösa takhöjd, spröjsade fönster och vackra stuckatur. Genomgående parkettgolv, platsbyggda garderober & högkvalitativt kök ifrån HTH. Vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning som ansluter till balkongen. Modernt badrum inrett med kakel, klinker och golvvärme. Belägen på våning 3/3 i vacker kulturhistorisk byggnad uppförd 1921. Den tidigare kasernen renoverades omsorgsfullt under 2017/18 med dess charm och karaktär bevarad. Närheten till Mälaren är påtaglig och varma sommardagar lockas många till bad och båtplatserna strax nedanför. Hiss finns. Brf Eldsundsviken 1 är en välmående bostadsrättsföreningen med 34 st. bostadsrätter och lika många parkeringsplatser. Som medlem i föreningen är den boende garanterad en parkeringsplats. P-plats med motorvärmare 250 kr/månad och p-plats med laddstolpe 435 kr/månad + förbrukning. Belåningen kr/m2 uppgår till 9 791 kr. Bostadsrättsföreningen disponerar en egen båt som är gratis för dom boende att nyttja. I närområdet finns modern träningsanläggning, boulebana och motionsspår. Strängnäs centrum med sitt utbud av restauranger, affärer och allmän service finns på gång- och cykelavstånd. Bostaden är lugnt belägen invid Mälaren med knappt femton minuters promenad till tågstationen där du når Stockholm central på 50 minuter. Välkommen på visning!

  • Hiss
Tingstugatan 55B, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 55B

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 195 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 537 kr/mån
16 713 kr/m²

Välkommen till Tingstugatan 55B och en välplanerad 3:a med inglasad balkong i söderläge! Lägenheten nås enkelt via en halvtrappa. Socialt utformat vardagsrum med plats för en större soffgrupp. Parkettgolv och tapetserade väggar. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum och goda förvaringsmöjligheter via flera inbyggda garderober och en klädkammare. Kök inrett med vita skåpluckor och kakel ovanför diskbänk. Badrum med kakel, klinker & golvvärme. Ett vädringsfönster i badrummet bidrar till en naturlig ljussättning. Inbjudande entréhall med goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör 1 förråd. Brf Lansen är en etablerad bostadsrättsförening i Strängnäs med 48 stycken lägenheter och en mycket låg belåning 1314 kr/m2. Föreningen disponerar flertalet egna parkeringsplatser där kösystem tillämpas. Föreningen har gjort flera större renoveringar tex. stambyte 2006, fönster 2013 och nya balkonger 2015. Tingstuhöjden är ett omtyckt kvarter i Strängnäs med promenad-och cykelavstånd till både stadskärnan och resecentrum. I stadskärnan finns ett härligt utbud av butiker, restauranger och dessutom en charmig småbåtshamn. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm ca 45 min. Runt hörnet på lägenheten finns även motionsspår i skogen och ett utegym. Inom promenadavstånd finns också en populär träningsanläggning.

Stenvägen 85A, null, Strängnäs kommun

Stenvägen 85A

Radhus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 525 000 kr
79 m²
3 rum
491 m² tomt

Välkommen till ett välplanerat gavelradhus i attraktivt kvarter! Härlig och insynsskyddad trädgård med sol under hela dagen. Stenbelagd uteplats med markis vid husets entré i västerläge - en perfekt plats för sena sommarkvällar! Charmigt vardagsrum inrett med parkettgolv som ansluter till inglasat uterum med utsikt över trädgården och omgivningen. Två sovrum och stor klädkammare som kan omvandlas till ytterligare ett sovrum för den som önskar. Stilrent kök med ljusa skåpluckor kombinerat med vitt kakel samt matplats invid fönster med utsikt mot husets entrésida. Invid köket finns praktiskt tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Badrum inrett med våtrumsmatta, kaklade väggar & badkar. Fiber. Två förråd varav ett isolerat. Carport i länga med tillhörande förråd. Vacker trädgård med både fruktträd och bärbuskar. Plommonträd, krusvinbär & rabarber. Energieffektivt vattenburet uppvärmningssystem via frånluftsvärmepump. Modern luftvärmepump med kylfunktion finns också installerad. Populärt och barnvänligt kvarter med promenadavstånd till Mariefreds charmiga stadskärna med ett rikt utbud utav restauranger, butiker och upplevelser. Förskola finns inom promenadavstånd likaså lekplats. Inom cykelavstånd nås Gripsholmsskolan F-9 och Mariefreds skola F-9. Ifrån Läggesta station nås Stockholm central på ca 38 min. Varmt välkommen till Stenvägen 85A!

Granviksslingan 6, Stallarholmen, Strängnäs kommun

Granviksslingan 6

Villa
Stallarholmen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
4 495 000 kr
155 m²
9 rum
1 027 m² tomt

Stig in på Granviksslingan 6 och upplev denna imponerande familjevilla som byggdes 2017. Egen båtplats i Mälaren. Här finner du hela 7 sovrum med gott om utrymme för alla dina behov. Den rymliga uppfarten välkomnar dig med gott om plats för flera bilar och leder fram till husets farstukvist och entré. När du kliver in i den välkomnande entréhallen möts du av praktisk förvaring som öppnar upp till ett kök och vardagsrum med delvis öppen planlösning. Stilrent kök inrett med vita skåpluckor och flera fönster som skapar en naturlig ljussättning. Vardagsrummet sträcker sig vidare ut mot ett rymligt altandäck i en vinkel, som utgör ett underbart utomhusutrymme för avkoppling och underhållning. Här finner du även ett trevligt spabad. Altandäcket ansluter till en plan och lättskött gräsmatta med goda solchanser - en toppenplats för odlingslådorna! På entréplanet finns 3 sovrum, varav ett har en egen utgång till altandäcket, vilket ger möjlighet till morgonsol. När du tar dig till övre våningen möts du av ett allrum, ett badrum och hela fyra sovrum för den som behöver utrymme. Det finns även möjlighet att enkelt ta bort en mellanvägg mellan två av sovrummen för att skapa ett större sovrum eller allrum. Dessutom finns en praktisk klädkammare i närheten av allrummet. Hela övervåningen pryds av ekparkettgolv. Invid köket finns en smidig groventré och en praktisk tvättstuga för dina dagliga behov. Ett energieffektivt vattenburet uppvärmningssystem bidrar till en låg energiförbrukning, vilket är både ekonomiskt och miljövänligt. Eftersom huset är byggt år 2017, behöver du inte oroa dig för fastighetsskatt fram till 2033. Dessutom erbjuder tomten två förråd för extra förvaringsmöjligheter. Stallarholmen är en familjevänlig och barntrygg del utav Strängnäs kommun. Här finns omtyckta Stallarholmsskolan (F-6) samt flera förskolor. I närhet finns även ett härligt bageri samt köttbutik. Toresunds idrottsplats med fotbollsplan, utegym och pumptrackbana finns inom cykelavstånd. Flera härliga badplatser finns i närområdet och Mälsåkers slott samt Norrby Golfbana med 18 hål. Golfbanan erbjuder skidspår under vinterhalvåret. Kort pendlingsläge till Läggesta Station där tåget tar dig till Sthlm central på ca 38 min. Välkommen till Granviksslingan 6 i Stallarholmen ett boende för dig som bara vill flytta in!

Spinnrocksvägen 8, Fårhushagen, Strängnäs kommun

Spinnrocksvägen 8

Radhus
Fårhushagen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 549 000 kr
106 m²
4 rum
4 523 kr/mån
24 047 kr/m²

Välkommen till Spinnrocksvägen 8 i omtyckta Fårhushagen! Modernt och välplanerat bostadsrättsradhus i 2 plan à 106 kvadratmeter. Stilren delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Anknytningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig social yta som bjuder in till umgänge. Via glasdörr nås eget altandäck och trädgård i sydvästläge som ramas in av trevligt staket. Genomgående parkettgolv, braskamin och fullutrustat kök ifrån Ballingslöv. Praktisk entréhall med goda förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum. Egen stenbelagd uteplats på husets framsida med strålande morgonsol - en toppenplats för att avnjuta morgonkaffet. Trappa byggd i vinkel leder upp till övre plan och bostadens 3 sovrum, badrum och litet allrum. Allrummet kan med fördel användas som tex kontor eller bibliotek. Energieffektivt vattenburet uppvärmningssystem via Frånluftsvärmepump med bekväm golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Stort intilliggande isolerat förråd som nås både ifrån entrén och baksidan. Brf Runda Byn är en etablerad bostadsrättsförening med 18 st radhus byggda åren 2017-18. Radhusen är byggda i en cirkel och skapar därigenom en lugn och härlig innergård där barn kan leka fritt. Bostadsrättsföreningen är barnvänlig och har anordnat aktiviteter vid påsk och halloween samt kräftskiva i augusti och glöggmingel vid advent. Inga större underhåll är inplanerade närmsta åren (Årsredovisning 2022). Bra parkeringsmöjligheter via flera allmänna parkeringsplatser i anslutning till radhusen. Fårhushagen är ett lugnt och barnvänligt kvarter med blandad bebyggelse. Här finns både friliggande villor, radhus och bostadsrätter. Inom promenadavstånd finns ett rikt utbud utav fritidsaktiviteter för hela familjen tex Padelhall, modern träningsanläggning och framtida badhus. Furhushagens Frisbee-golfbana finns också i närheten samt Strängnäs golfklubb och deras 18-hålsbana. Strängnäs stadskärna nås inom promenad - och cykelavstånd. I stadskärnan finns ett bra utbud utav butiker, restauranger och kulturliv. Västervikens småbåtshamn med flera restauranger är särskild populär sommartid. Resecentrum tar dig till Stockholms central på ca 45 min. Solberga handelsområde med flera större matbutiker nås inom en kort bilresa. Välkommen till ett bekvämt och barnvänligt boende i Strängnäs!

Radhusslingan 44, null, Strängnäs kommun

Radhusslingan 44

Radhus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 450 000 kr
96 m²
4 rum
5 400 kr/mån
25 521 kr/m²

Välkommen till Radhusslingan 44 och detta moderna bostadsrättsradhus med dubbla uteplatser. Radhuset erbjuder 96 välplanerade kvadratmeter fördelade på två våningsplan. Modernt och ljust kök med generösa bänkytor, kyl & frys i fullstorlek & diskmaskin. Stilrent vardagsrum med vitmålade väggar, parkettgolv och utgång till härlig uteplats med morgon/förmiddagssol. Helkaklat badrum på entréplan med duschdel och tvättutrustning. Trappa byggd i vinkel leder upp till övre plan där tre sovrum finns samt badrum. Genomgående parkettgolv. Golvvärme på entréplan samt radiatorer på övre plan. Toppenläge i Strängnäs med promenadavstånd till både centrum och resecentrum. Tågresan till Stockholm tar ca 50 min. Kontakta Calle Blomstrand 070 757 16 51 för mer information.

Blåhallonvägen 19D, null, Strängnäs kommun

Blåhallonvägen 19D

Radhus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 475 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/2
6 400 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till ett modernt och stilrent gavelradhus på Blåhallonvägen 19D! Inbjudande entréhall med praktisk förvaring öppnar upp till härligt kök & vardagsrum i delvis öppen planlösning. Stämningshöjande braskamin med hög mysfaktor. Fräscht fullutrustat kök ifrån Ballingslöv med ljusa skåpluckor och kakel ovanför diskbänk. Charmigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Flera fönster och altandörr bidrar till en härlig ljussättning i vardagsrummet. Insynsskyddad altan med eftermiddags/kvällssol och anslutande trädgård. Förråd. Rymligt badrum invid entréhallen med separat duschdel, golvvärme & tvättutrustning. Trappa leder upp till övre plan och tre fina sovrum samt ytterligare helkaklat badrum. Master bedroom med väl tilltagen klädkammare. Genomgående enhetliga material och färgval i hela huset. Effektivt uppvärmningssystem via frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme entréplan och radiatorer övre plan. Brf Bresshammare består utav 17 st bostadsrättsradhus byggda under 2018. En parkeringsplats på gemensam parkeringsyta jämte radhuset följer med bostadsrätten. Bostadsrättsföreningen har även tillgång till en härlig pool. Mycket barnvänligt kvarter med blandad bebyggelse med både villor & bostadsrätter. Inom promenadavstånd finns omtyckta Montessoriskolan F-9. Abborbergets fina badplats nås bekvämt med cykel likaså Strängnäs centrum & resecentrum. Strängnäs station tar dig till Stockholm central på ca 45 min. Välkommen på visning!

Sundbyvägen 11K, Tosterö, Strängnäs kommun
  • Sön 3 dec

Sundbyvägen 11K

Lägenhet
Tosterö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 495 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/2
3 810 kr/mån
25 339 kr/m²

Stilren 3:a med dubbla balkonger! Vardagsrum & kök i öppen planlösning med utgång till stor balkong med markis i österläge. Genomgående enhetliga golv och färgval. Fräscht badrum inrett med kakel & klinker. Loftbalkong med eftermiddag/kvällssol. Förråd. Populärt kvarter med närhet till både grönområden och motionsspår. Promenadavstånd till både skola och förskola. Välkommen på visning!

  • Plus
Genvägen 10, null, Strängnäs kommun
  • Sön 3 dec kl 13:00

Genvägen 10

Villa
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
3 995 000 kr
104 + 98 m²
5 rum
765 m² tomt

Välkommen till Genvägen 10 och denna charmiga 1-plansvilla på attraktiva Storgärdet i Strängnäs. Stilrent vardagsrum byggt i vinkel med egen matsalsdel och stämningshöjande öppen spis. Möjlighet finns att enkelt dela av vardagsrummet och skapa ytterligare ett sovrum på entréplan. Snyggt kök inrett med vita skåpluckor ackompanjerat utav ljust kakel. Matplats invid stort fönster. Via glasdörr ges access till altandäck, uteplats & trädgård med kvällssol. Fräscht badrum med kakel, klinker och behaglig golvvärme. Separat duschdel med takdusch som avgränsas via glasdörr. På entréplan finns även två välplanerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Trappa ifrån köket leder ned till källarplan och rymligt allrum som också har en egen entré utifrån. Allrummet har många möjligheter och kan nyttjas som tex. sovrum, hemmakontor eller gym etc. Ytterligare sovrum, tvättstuga och hobbyrum finns på källarplan. Garage med gjuten platta och 3-fasuttag. Möjlighet att parkera ytterligare bil framför garaget och vid husets gavel. Trädgård med plan och lättskött gräsmatta på husets baksida med eftermiddag/kvällssol - en underbar plats att vistas på under sena sommarkvällar. Stenbelagd uteplats vid husets entrésida i soligt söderläge. Sjövatten för bevattning. Toppenläge på Storgärdet med promenadavstånd till centrum med dess utbud av restauranger, butiker & service. Flera skolor, grönområden & träningsanläggningar på bekvämt promenadavstånd. Cirka 10 min promenad till Visholmens badplats med sandstrand och bryggor.

  • Plus
Skördevägen 86A, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Skördevägen 86A

Lägenhet
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 450 000 kr
96,6 m²
4 rum
vån 2/2
5 331 kr/mån
15 010 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 4:a på Skördevägen 86A i Åkers Styckebruk! Fräscht och fullutrustat kök med vita skåpluckor och gott om utrymme för matplats. Köket ansluter till charmigt vardagsrum med stor balkong i sydvästläge - en toppenmysig plats för sena sommarkvällar. Ytterligare en trevlig balkong med morgonsol finns vid lägenhetens entré. I lägenheten finns tre sovrum, två badrum & stor klädkammare i entréhallen. En genomgående ljus lägenhet med många fönster i två väderstreck. Egen carport med tillhörande förråd följer med lägenheten. Bostadsrättsföreningen Husknuten är en välskött bostadsrättsförening bestående utav 42 lägenheter fördelade på 5 flerbostadshus. I bostadsrättsföreningen finns en välutrustad tvättstuga och samlingslokal. Låg belåning 3802 kr/m2 enligt årsredovisning 2021. Kvarteret är mycket barnvänligt med promenadavstånd till både skola (F-9), förskola & grönområden. I Åkers centrum finns bl.a. ICA-butik & träningsanläggning. Här finns också sjön Visnaren med sandstrand och badbrygga. I Åkers Styckebruk finns ett stort utbud för den naturintresserade med vackra vandringsstråk på Sörmlandsleden och goda möjligheter att paddla kanot/kajak. På Skördevägen bor du med ett perfekt pendlarläge. Stockholm nås bekvämt antingen via E20 alt Läggesta station i Mariefred där tågresan till Stockholm tar ca 40 min. Det går utmärkt att cykla mellan Åkers Styckebruk och Läggesta station.

Aspö Skarpan 3, null, Strängnäs kommun

Aspö Skarpan 3

Tomt
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
650 000 kr
971 m² tomt

Välkommen till Aspö Skarpan 3 och denna härliga villatomt i söderläge! Strax utanför Strängnäs bland böljande åkermark och landsvägar hittar ni denna fastighet. Området är detaljplanelagt och medger huvudbyggnad på 180 kvadratmeter byggnadsarea i 1-plan. Vatten och avlopp via samfällighet. Djupborrad brunn för dricksvatten och reningsverk för avlopp. Anslutningsavgift 50 000 kr avseende VA. Aspö kännetecknas utav sina vackra omgivningar med öppna fält och badplatser i Mälaren. I närheten finns Aspö livs & Café. Via en kort bilresa nås Strängnäs centrum där tåget tar dig till Stockholm på ca 45 min. Stockholm nås också bekvämt med bil antingen via Strängnäs och E20 alt. Enköping och E18. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Calle Blomstrand 070 757 16 51 för mer information.

Stensättravägen, null, Nykvarns kommun
Stensättravägen, null, Nykvarns kommun, bild 2
Stensättravägen, null, Nykvarns kommun, bild 3

Stensättravägen

Tomt
Nykvarns kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 385 000 kr
2 211 m² tomt

Högt belägen villatomt i söderläge med vacker utsikt över omgivande fält och åkermark. Tilltalande lantlig miljö med ett rikt naturliv och ett fåtal grannar. Närhet till Mälaren och Sundsviksbadet och Taxinge slottscafé & badplats. Positivt förhandsbesked finns avseende bostadsbyggnad och köparen väljer själv husleverantör. Fastigheten är belägen utanför detaljplanelagt område. Framtida bebyggelse ska harmoniera med existerande bebyggelse och landskapsbild. Köparen skapar en egen lösning avseende VA. Endast ca 10 min bilresa till Nykvarns centrum och dess utbud utav butiker, restauranger & kulturliv. Flera bra grundskolor finns i Nykvarn. Stockholm City nås via 30 min tågresa. Varmt välkommen att förverkliga villadrömmen! Kontakta Fastighetsmäklare Calle Blomstrand 0707 57 16 51 för mer information.

  • Premium
Tingstugatan 36A, null, Strängnäs kommun

Tingstugatan 36A

Lägenhet
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 150 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/2
4 642 kr/mån
25 556 kr/m²

Väldisponerad och fräsch 2:a med balkong i sydvästläge! Modernt vitt kök och badrum med kakel & klinker. Vardagsrum med liten vinkel och utgång till balkong. Stort sovrum med skjutdörrsgarderober. Lägenheten nås via halvtrappa. Promenadavstånd till centrum, resecentrum och grönområden. Välkommen på visning!

Skogsfruvägen 14, null, Strängnäs kommun

Skogsfruvägen 14

Villa
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
4 495 000 kr
138 + 6 m²
7 rum
387 m² tomt

Välkommen till en modern familjevilla i centralt läge! Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum med utgång till omgivande altandäck. 5 sovrum, dubbla badrum & genomgående parkettgolv. Energieffektivt hus med vattenburen golvvärme i båda våningsplanen med individuella reglage i varje rum. FTX-ventilation och Fjärrvärme. Carport med anslutande isolerat förråd. Fiber. Plan och lättskött tomt med 2 st. altandäck. Centralt och lugnt läge med några få minuters promenadavstånd till både centrum och resecentrum. Välkommen på visning!

Aspö Skarpan 16, Aspö, Strängnäs kommun

Aspö Skarpan 16

Tomt
Aspö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
775 000 kr
1 357 m² tomt

Perfekt villatomt i vackert läge! Vackra omgivningar med öppna landskap och skog. Närhet till allmän badplats & lanthandel. Detaljplan medger huvudbyggnad á 180 kvadratmeter byggnadsarea i 1-plan. VA-via samfällighet. Anslutningskostnad 50 000 kr. Djupborrad brunn och minireningsverk. Här bor man naturskönt med närhet till Strängnäs och Stockholm. Varmt välkommen att förverkliga villadrömmen!

  • Plus

Visar alla 21