SkandiaMäklarna Strängnäs

SkandiaMäklarna Strängnäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mellantäppsvägen 8, Mariefred-Slottsbrinken, Strängnäs kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00

Mellantäppsvägen 8

Villa
Mariefred-Slottsbrinken, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
7 200 000 kr
218 m²
8 rum
890 m² tomt

Generös familjevilla med naturen inpå knuten! Med ett naturskönt läge i familjevänliga Slottsbrinken erbjuds här en generös villa på hela 218 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan med allt som familjen kan önska. Här hittar ni ett välskött boende med dubbla uteplatser, insynsskyddad trädgård, vattenburet uppvärmningssystem och rymligt garage i direkt anslutning till entréplan. Optimala ytor med kök och vardagsrum samt matrum på entréplan. Planet inrymmer även rejält sovrum samt helkaklat badrum. Access till garage direkt via tvättstugan. Fantastiska sociala ytor med ett väl tilltaget vardagsrum matrum med utgång till det generösa altandäcket och insynsskyddade trädgården i strålande sydvästläge. I vardagsrummet finns även en stämningshöjande kamin som tillför både värme och trivselkänsla. Fullutrustat kök med gott om arbetsytor och praktisk köksö, perfekt som avlastningsyta för matlagning eller servering. Via svängd trapp leds ni upp till övre plan där ni hittar ytterligare fyra sovrum, husets andra helkaklade badrum, balkong i österläge och gott om förvaringsmöjligheter för hela familjen. Fenomenal utemiljö med inramad och lättskött trädgård som bjuder på fin växtlighet och svårslagen uteplats. Här njuter ni av solen från morgon till kväll från det väl tilltagna altandäcket med gott om plats för både vänner och familj. På tomten finns en riklig växtlighet med fruktträd och plan gräsyta med goda ytor för lek och spring. Mariefreds pittoreska stadskärna på kort promenadavstånd med ett rikt utbud av små butiker, restauranger och hemtrevliga caféer bland dem välbevarade 1800-talshusen. Mariefred erbjuder även en mängd sevärdheter för stora som små med guidade turer av Gripsholms slott, museijärnväg med äkta ångloksdragna tåg eller naturreservatet Hjorthagen med ca 100 dovhjortar. I närområdet hittar ni vackra promenadstråk bland flertalet grönområden? Stenkast till förskola, flertalet lekplatser och grundskola på bekvämt cykelavstånd. Bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Läggesta station och tåget på 17 respektive 20 minuter. Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund - varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
Klostergatan 20, Centralt, Strängnäs kommun
  • Lör 23 mar kl 15:00

Klostergatan 20

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 495 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 008 kr/mån
33 222 kr/m²

På lugn gata med krypavstånd till centrum finner ni denna charmiga 1.5a med södervänd balkong, moderna ytskikt och låg avgift! Lägenheten är disponerad på 45 välplanerade kvadratmeter och utgörs av en inbjudande entréhall med goda avhängningsmöjligheter och generös förvaring i klädkammare. Vidare in i lägenheten når du kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, vilket bidrar till en social utformning där matlagningen kan kombineras med umgänge i goda vänners lag. Härifrån träder ni ut på den möblerbara balkongen i strålande söderläge med en rogivande sjöglimt av Mälarens vatten. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och smarta förvaringslösningar. Badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Tilltalande interiör med enhetliga golv och ljusa ytskikt. Bostaden ingår i BRF Munken och är en välskött förening med mycket utförda renoveringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, torkrum, förråd i källarplan, cykelrum och en hemtrevlig innergård med grillplats och fin växtlighet. Föreningen har nyligen investerat i modern solcellsanläggning till förmån för medlemmarna. På Klostergatan bor ni på lugn gata mitt i centrala Strängnäs med krypavstånd till allt som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren med badrocksavstånd till närmsta badplats. Sammantaget är detta den idealiska bostaden för det mindre hushållet där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund!

  • Plus
  • Balkong
Nygatan 39, Centralt, Strängnäs kommun

Nygatan 39

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
4 525 000 kr
108 m²
4 rum
vån 4/4
6 477 kr/mån
41 898 kr/m²

Varmt välkommen till Nygatan 39 och denna tilltalande lägenhet med härlig utsikt över Mälaren, Nabbviken & Domkyrkan. Hissen tar er bekvämt högst upp i huset till våning 4/4. Här radar kvalitéerna upp sig för er som söker ett bekvämt boende med oslagbart läge. Genomgående parkettgolv, eleganta färgval och delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum . Välplanerat boende med helkaklat badrum, gäst-wc och möjlighet till 2-3 sovrum om så önskas. Redan när du kliver in i hallen möts du av en inbjudande entréhall med praktisk förvaring som ger ett gott första intryck. Intill når du kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, perfekt för middagar och umgänge i goda vänners lag. Stilrent och välutrustat kök med granitbänkskiva, kakel ovan diskbänk & köksluckor med skinndetaljer. Induktionshäll, kyl - och frys i fullstorlek, inbyggnadsugn mm. Vitvaror ifrån 2020/22. Plats för matgrupp intill fönsterpartier med strålande vy över Nabbviken. Intill hittar ni det sociala vardagsrummet med plats större sällskapsdel och fönster i två väderstreck. Härifrån träder ni ut på den inglasade balkongen med skjutbara glaspartier. Balkongen vetter mot önster och erbjuder en rogivande utsikt över Nabbviken, Mälaren och Domkyrkan. Vardagsrummet i kombination med köket och balkongen skapar en social atmosfär som bjuder in till umgänge med vänner och familj. Jämte vardagsrummet finns lägenhetens matrum. Rummet går även utmärkt att nyttja som sovrum och är utrustat med flertalet väggfasta garderober. Lägenheten erbjuder två sovrum, varav master bedroom är inrett med parkettgolv, tapetserade väggar och flera garderober. Sovrummet är möblerbart med dubbelsäng etc och även härifrån erbjuds en fantastisk utsikt över Mälaren, Nabbviken och Domkyrkan. Lägenhetens andra sovrum är möblerbart med enkelsäng, skrivbord & garderob. Modernt helkaklat badrum med tvättutrustning , mörkgrått klinker och ljust kakel. Tvättmaskin/torktumlare ifrån 2021/22. Utrustat med behaglig golvvärme, separat duschdel med vikbara glasduschväggar och handdukstork. Invid entréhallen finns även praktisk gäst-wc med kakel, klinker & handfat i kommod. Brf Jägmästaren består utav 2 flerbostadshus med totalt 22 lägenheter med bostadsrätt. Belåningen per kvadratmeter uppgår till 6059 kr (Årsredovisning 2022). Föreningen tillhandahåller relaxavdelning med gym och bastu. Gästlägenhet finns även att tillgå för föreningens medlemmar kostnadsfritt. Gemensam tvättstuga finns i båda husen och miljöstation med källsortering finns på gården. Källarförråd finns tillgängligt. Toppenläge i Strängnäs med endast några få minuters promenadavstånd till både centrum och resecentrum. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm ca 50 min. Här bor man med ett stenkast ifrån charmiga Nabbviken och härliga promenadstråk längs Mälaren, Domkyrkan och Strängnäs gästhamn.

  • Hiss
Larslundavägen 8C, Centralt, Strängnäs kommun

Larslundavägen 8C

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
875 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 165 kr/mån
21 875 kr/m²

Varmt välkommen till Larslundavägen 8C och en välplanerad 1:a med balkong i sydvästläge. Endast någon minuts promenadavstånd till Strängnäs resecentrum! Våning 3/3 med hiss. Praktisk entréhall med klinkergolv och garderobsförvaring leder vidare in till kök & vardagsrum. Vardagsrummet är inrett med stilrent parkettgolv, ljusa väggar och dubbeldörrar som leder ut till den härliga balkongen i sydvästläge. Rymligt kök med ljusa skåpluckor, induktionsspis (2023) och kyl/frys (2023). Stort badrum inrett med kakel, klinker och egen tvättmaskin. Lägenheten kännetecknas av ett fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Lägenheten är belägen på våning 3/3 och nås bekvämt via hiss. Både vind- och källarförråd. Snabbt tillträde möjligt! Bostadsrättsföreningen Skogsvaktaren är en etablerad förening bestående av 63 st lägenheter med bostadsrätt uppförda 1953. Det finns 38 st parkeringsplatser samt 4 gästparkeringsplatser. Belåningen 5927 kr/m2. Fiber ingår i månadsavgiften. På Larslundavägen bor du väldigt centralt med några få minuters promenadavstånd till Strängnäs stadskärna med dess utbud av butiker, restauranger & kulturliv. Resecentrum nås inom någon minut och därifrån tar tågresan till Stockholm endast ca 50 min. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Södertäljevägen 3B, Centralt, Strängnäs kommun
  • Budgivning pågår
Södertäljevägen 3B, Centralt, Strängnäs kommun, bild 2
Södertäljevägen 3B, Centralt, Strängnäs kommun, bild 3

Södertäljevägen 3B

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 550 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/3
5 159 kr/mån
18 235 kr/m²

Varmt välkomna till Södertäljevägen och en rymlig 3:a med två inglasade balkong och fönster i två väderstreck. Här erbjuds ett boende med ytterst centralt läge i en trygg förening. En halv trappa upp välkomnas ni via en rymlig hall med goda avhäningsmöjligheter och praktiskt förvaring via klädkammare. Intill hittar ni det praktiska köket med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Här finns plats för matgrupp intill fönster i österläge med vy mot den lugna innergården. Hallen leder vidare till det helkaklade badrummet och ett av lägenhetens sovrum med gott om plats för större säng och förvaring via platsbyggda garderober. Vardagsrum med plats för sällskapsdel och utgång till en av lägenhetens inglasade balkonger i rakt västerläge. I direkt anslutning till vardagsrummet når ni bostadens andra sovrum, även den med inglasad balkong. Lägenheten inrymmer även en egen tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Trädgårdsmästaren är en äldre, trygg förening som bildades redan 1946. Föreningen innefattar 63 lägenheter och ytterligare 6 lokaler som hyrs ut. I avgiften på 5 347 :-/mån ingår värme, V/A, bredband (100/100) och basutbud-TV. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar parkeringsplatser precis utanför dörren, separat kö. Lägenheten är attraktivt belägen med ett centralt läge med närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till resecentrum, Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Stockenströms väg 38A, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Stockenströms väg 38A

Radhus
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 495 000 kr
119 + 22 m²
4 rum
236 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska bostad som erbjuder en perfekt kombination av naturnära boende och närhet till bekvämligheter. Här kan du njuta av en stor och lummig tomt, perfekt för grillkvällar och lek med barnen. Den trevliga uteplatsen erbjuder generösa soltimmar och är en idealisk plats att koppla av på. Huset är ljust och fräscht med genomgående renoveringar 2010, vilket ger en modern och stilren känsla. På entréplanet finns en gästtoalett samt en välkomnande hall med klinkergolv och spotlights som sätter stämningen direkt. Det delvis öppna köket i kombination med vardagsrummet ger en social atmosfär och köksön ger extra arbetsyta. Från köket når du även det inglasade uterummet där du kan njuta av trädgården året runt. På övre plan finns ett helkaklat badrum samt tre rymliga sovrum, perfekt för hela familjen. Här finns även en klädkammare för extra förvaring. Bostaden har ett bra solläge och gavelläge, vilket ger extra ljusinsläpp. Läget är optimalt med närhet till kommunikationer, vilket gör pendlingen till Stockholm smidig. Dessutom finns träningsanläggning och badhus inom kort promenadavstånd samt en ICA-butik nära till hands. För naturens älskare finns även en vacker badplats vid sjön Vissnaren inom promenadavstånd. Slutligen kan vi inte glömma att nämna det praktiska garaget i länga samt de nya elledningarna och fönstren i huset. Här finns verkligen allt du kan önska för en bekväm och trivsam vardag. Välkommen till ditt nya hem!

Stövarvägen 1A, Marielundsviken, Strängnäs kommun

Stövarvägen 1A

Lägenhet
Marielundsviken, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
3 125 000 kr
117 m²
5 rum
5 382 kr/mån
26 709 kr/m²

Välkommen till denna lättskötta och välplanerade radhus, belägen i det attraktiva området Marielundsviken i Mariefred. Med närhet till natur och Mälaren kan du njuta av en solig uteplats och mysiga promenadstråk i området. Här erbjuds ett bekvämt boende med fyra möjliga sovrum och två badrum, perfekt för den stora familjen eller för dig som önskar extra utrymme. Den genomtänkta planlösningen inkluderar en väl tilltagen hall, ett kök med separat matplats samt vardagsrum och matrum med utgång till altan. Det fullt utrustade köket bjuder på moderna materialval och den generösa boytan om 117 kvadratmeter ger gott om plats för både umgänge och avkoppling. Dessutom erbjuds gavelläge och insynsskyddat läge för extra privatliv. För den aktiva familjen finns det gott om möjligheter till fritidsaktiviteter i området, med Gripsholms slott, Museijärnväg och Gripsholms värdshus i närheten. Förskola finns i närområdet och det finns även cykel- och gångbanor som tar dig till centrala Mariefred på ett kick. Med dubbla parkeringar och ett rejält förråd på tomten är praktiska lösningar en självklarhet. Dessutom erbjuder det barnvänliga läget närhet till kommunikationer, med Läggesta tågstation bara en kort promenad bort. På endast 37 minuter tar dig tåget till Stockholm. Denna bostadsrätt är en del av en bra förening med stabil ekonomi, vilket ger dig extra trygghet. Så ta chansen att bosätta dig i detta bekväma och moderna hem med närhet till både natur och stadsliv. Välkommen till Stövarvägen 1A!

  • Energieffektiv
Flodins väg 31C, Abborrberget, Strängnäs kommun
  • Budgivning pågår
Flodins väg 31C, Abborrberget, Strängnäs kommun, bild 2
Flodins väg 31C, Abborrberget, Strängnäs kommun, bild 3

Flodins väg 31C

Radhus
Abborrberget, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 750 000 kr
139 m²
5 rum
251 m² tomt

Med ett attraktivt läge på Aborrberget hittar vi Flodins väg 31C och ett rymligt radhus på hela 139 kvadratmeter med ett lugnt och familjevänligt läge. Här finner du ett optimalt planerat boende med härliga ljusinsläpp och tilltalande sociala ytor att umgås på med vänner och familj. Huset välkomnar er via ett inbjudande altandäck med inglasat uterum och härlig eftermiddagssol. Invändigt disponeras radhuset på 139 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan. Entréplan inrymmer ett socialt utformat vardagsrum med stämningshöjande insatskamin och ett fullutrustat kök med tillhörande matrum. På övre plan hittar vi husets 3 rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med tvättutrustning. Utvändigt hittar vi två uteplatser åt varsitt väderstreck. Ett i anslutning till matrummet i strålande sydöstläge, perfekt för sommarens morgonkaffe och soliga semesterdagar. På entrésidan fångas solen under eftermiddag/kväll där den bäst avnjuts från det inglasade uterummet med tillhörande altandäck. Smidig trädgårstomt som lämpar sig såväl för den trädgårdsintresserade som den bekväme. I trädgården finns även ett isolerat förråd som kan inredas som gästrum om så önskas och tillgång till sjövatten. Garageplats i länga via samfällighet. På Aborrberget bor ni med promenadavstånd till Strängnäs stadskärna med affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Flertalet för-, grund- och högstadieskolor inom 2 kilometer, bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Strängnäs och resecentrum på 12 respektive 20 minuter där tåget tar dig bekvämt till Stockholm central på ca 47 min. På Aborrberget hittar ni även Bresshammars hage naturreservat och en av Strängnäs populäraste badplatser med sandstrand och badbryggor med vy över Strängnäs stadskärna. Ett perfekt tillfälle för den som vill uppfylla radhusdrömmen i barnvänligt område med närhet till flertalet skolor och bra förbindelser!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Eldsundsstråket 9B UH, Eldsund, Strängnäs kommun

Eldsundsstråket 9B UH

Lägenhet
Eldsund, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 695 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/4
4 775 kr/mån
33 900 kr/m²

Välkommen till denna tilltalande tvårummare med en generös balkong som bjuder på en strålande sjöutsikt över Mälaren och Eldsundsviken. Belägen på första våningen i nybyggt hus erbjuder denna lägenhet 50 väldisponerade kvadratmeter. Bostaden färdigställdes 2022 och andas fortfarande nykänsla. Interiören präglas av sobra färger och påkostade detaljer, så som parkettgolv, helkaklat badrum och ett modernt kök i vitt från Vedum. Tack vare panoramafönster som släpper in rikligt med naturligt ljus skapas en känsla av rymd och öppenhet genom hela bostaden. Redan när du kliver in i hallen möts du av en inbjudande planlösning som ger ett gott första intryck. Här finns det smarta förvaringslösningar via tacksam skjutdörrsgarderob, perfekt för att ge hallen ett städat intryck. Intill ligger det helkaklade badrummet som är utrustat med behaglig golvvärme och tvättmaskin med praktiskt arbetsbänk och extra förvaring i skåp. Vidare når du det moderna köket med vita skåpfronter från Vedum och gott om arbetsytor för matlagningsentusiasten. Kök och vardagsrum utgör en enda stor, öppen enhet med en social känsla och trivsam atmosfär. Köket är fullutrustat och ger plats till en matgrupp för 4-6 personer. Här finns det plats för större sällskap där matlagningen kan kombineras med umgänge i goda vänners lag. Från vardagsrummet når du även den rymliga balkongen med vy mot Mälaren, en utmärkt plats att avnjuta såväl morgonkaffet som sen middag. Det rymliga sovrummet är avskärmat via diskret skjutdörr och har en separat utgång till den charmiga balkongen, här finns det även ytterligare en garderob praktiskt gömd bakom skjutdörrar så att du kan hålla ordning på dina kläder och tillbehör. Brf Båthuset består av 47 bostadsrättslägenheter i en nybyggd fastighet med moderna faciliteter så som hiss och i källarplan finns det möjlighet att hyra garageplats med både motorvärmaruttag och laddbox. Föreningen har bland annat gemensamt TV/bredbands-avtal för sina medlemmar med en fördelaktig avgift på 217:-/mån för både digital-tv (basutbud lagom) och bredband (100/100). I bostadsrättsavgiften ingår såväl värme, V/A och sophantering. Till lägenheten hör ett källarförråd som bekvämt nås via modern hiss. Förutom den moderna träningsanläggningen och bowlinghallen runt hörnet, har du även bra kommunikationer och promenadavstånd till busstation. Med endast 5 minuters bilfärd når du E20, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Missa inte chansen att bo i denna nybyggda fastighet i ett av Strängnäs snabbast växande områden!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Eskilsgatan 12B, Centralt / Kyrkberget, Strängnäs kommun

Eskilsgatan 12B

Lägenhet
Centralt / Kyrkberget, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
925 000 kr
32 m²
1 rum
3 869 kr/mån
28 906 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade och moderna enrummare om 32 kvm med ett perfekt centralt läge i Strängnäs kulturkvarter! Denna charmiga lägenhet är perfekt för dig som vill bo centralt och njuta av allt som Strängnäs har att erbjuda. Du kommer in i det ljusa och rymliga vardagsrummet med ett vackert ljusinsläpp från de spröjsade fönstren. Lägenheten har ett fullt modernt kök med ljus skåpinredning och ett helkakladt badrum med dusch. Omgivningen är fantastisk med en vacker gårdsmiljö och uteplatser där du kan njuta av den svenska sommaren. Stenkast till centrala Strängnäs innebär att du har alla bekvämligheter inom räckhåll, inklusive en småbåtshamn med ett brett utbud av restauranger bara en kort promenad bort. Missa inte chansen att bli ägare till denna ljusa trevliga lägenhet mitt i hjärtat av staden!

  • Plus
Vitalisvägen 2E, Centralt, Strängnäs kommun

Vitalisvägen 2E

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 995 000 kr
72,6 m²
3 rum
vån 2/3
3 547 kr/mån
27 479 kr/m²

Välkommen till denna ljusa trerummare med gavelläge på Vitalisvägen 2E i Strängnäs! Här finner du en nymålad och fräsch lägenhet med en inglasad balkong som bjuder på förmiddagssol till morgonkaffet. Med fönster åt tre väderstreck får du gott om naturligt ljus och en luftig atmosfär. I vardagsrummet finns ett trevligt burspråk som ger extra karaktär åt rummet. Köket är modernt med en rymlig matplats. Föreningen har en stabil ekonomi och låga avgifter, vilket ger dig trygghet och möjlighet att njuta av ditt nya hem utan bekymmer. Läget är perfekt med närhet till resecentrum, Strängnäs stadskärna och bekvämt pendlingsavstånd till både Stockholm och Eskilstuna. Välkommen på visning!

Nicandergatan 16, Centralt, Strängnäs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 24 mar kl 11:45
Nicandergatan 16, Centralt, Strängnäs kommun, bild 2
Nicandergatan 16, Centralt, Strängnäs kommun, bild 3

Nicandergatan 16

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 825 000 kr
60,9 m²
2 rum
vån 2/4
4 750 kr/mån
29 967 kr/m²

Välkommen till Nicandergatan 16 och en mycket charmig tvårummare med en tilltalande och ljus plalösning. Du erbjuds en hörnlägenhet med fönster åt två väderstreck och vacker utsikt mot Domkyrkan. Vardagsrum i delvis öppen planlösning till matplats och kök där vackra pardörrar öppnar upp till den rundade och trevliga balkongen. Stora renoveringar är utförda som bl a: Helkaklat och nyrenoverat badrum 2021. Nya parkettgolv i hela lägenheten och nytt klinkergolv i hallen, vid balkongen och längs med arbetsbänken i köket. Större öppning har tagits upp mellan vardagsrum och kök. Brf Semaforen 1 är en stabil och ekonomisk välmående förening som består av 31 lägenheter och en väl fungerande styrelse. Parkeringsplats med elstolpe finns på gården. Lägenheten har ett perfekt centralt läge med närhet till Strängnäs affärsgator, vackra Västervikshamnen med dess utbud av olika restauranger och endast några minuters promenad till resecentrum. Ett perfekt boende för dig som värderar en charmig boendemiljö och promenadavstånd till det mesta!

  • Premium
  • Hiss
Skördevägen 118F, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Skördevägen 118F

Lägenhet
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 350 000 kr
104 m²
4 rum
7 288 kr/mån
12 981 kr/m²

Välkommen till Skördevägen 118F och detta fina bostadsrättsradhus à 104 kvadratmeter fördelat på 2 våningar. Charmigt vardagsrum inrett med parkettgolv och utgång till altandäck och anslutande trädgård. Stilrent ljust kök med vita skåpluckor och fräckt svart kakel. Invid köket finns en modern tvättstuga med klinkergolv, tvättmaskin & torktumlare. Fräscht badrum med kakel, klinker & golvvärme. Vitmålad trappa leder upp till övre plan och tre sovrum, klädkammare & badrum. Stilrent badrum med kakel, klinker och spotlights i taket. Separat förråd vid husets entré. Brf Klövern är en välskött bostadsrättsförening med 28 st bostadsrätter. Låg belåning 4927kr/kvm enligt årsredovisning 2022. En trevlig lekplats finns ett stenkast ifrån bostaden. Barnvänligt kvarter med promenadavstånd till både skola och förskola. I Åkers centrum finns bl.a. ICA-butik, träningsanläggning och en liten galleria. Perfekt pendlarläge med kort bilresa till både motorväg och Läggesta station. Cykelväg finns till Läggesta station och därifrån nås Stockholm central på ca 40 min. Åkers Styckebruk kännetecknas utav natursköna omgivningar, vandringsleder på Sörmlandsleden och ett rikt kulturarv. Sjön Visnaren med allmän badplats övergår i de vackra Marvikarna med en paddlingsled hela vägen till Gnesta. Skottvångs gruva med restaurang, barnteater och musikunderhållning finns inom cykelavstånd. Välkommen på visning!

Källarängsvägen 45, Stallarholmen-Sundbyhed, Strängnäs kommun
Källarängsvägen 45, Stallarholmen-Sundbyhed, Strängnäs kommun, bild 2
Källarängsvägen 45, Stallarholmen-Sundbyhed, Strängnäs kommun, bild 3

Källarängsvägen 45

Villa
Stallarholmen-Sundbyhed, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
5 350 000 kr
146 + 31 m²
7 rum
1 523 m² tomt

Här bor ni i en nybyggd villa med låga driftskostnader, nästan underhållsfritt de första 10 åren. Ingen fastighetsavgift under 15 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp. Som OBOS medlem kan du ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad. Denna enplansvilla är uppförd på naturskön tomt, i ett lugnt kvarter med sjönära läge. Huset ligger endast ca 5 min promenad till Mälaren. I Strängnäs kommun finns det gott om grundskolor samt all tänkbar service, från matbutiker, banker och bensinstationer till shoppingcenter och restauranger. Här får du som önskar en aktiv fritid med gångavstånd till parker, naturreservat, cykelbanor och strandpromenad längst sjön. Nyproducerad enplansvilla om 7 rum och kök i sydvästläge. Tilltalande och välplanerad enplansvilla med hela 4 sovrum. Delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och matrum. Vattenburen uppvärmning. Groventré och tvättstuga. Stor altan i sydvästläge. Låga driftskostnader. Närhet till både skola och -förskola. Bussförbindelser och ICA butik inom behagligt promenadavstånd. Närhet till Mälaren med badplats. Goda pendlingsmöjligheter via tåg från Läggesta eller Strängnäs. Uppvuxet och trevligt område! Perfekt för barnfamiljer. Vackra omgivningar med promenadstråk och Mälaren nås med en kort promenad. Kort promenad till Gula Rosornas företagsby med exempelvis charkbutik, café mm. Ca 15 minuters bilfärd till Läggesta tågstation med parkeringsmöjligheter. Tåg från Läggesta till Stockholm ca 38 minuter. Stallarholmen är en växande stad med ett rikt fritidsutbud i ett vackert läge precis intill mälaren och erbjuder ett liv med kvalitét för både stora och små. Här finns en F-6-skola, mataffär, distriktssköterska, caféer, bibliotek, badplatser och värdshus. Här kan du ägna dig åt ridning, båtliv, träning, golf, skytte, dans, fotboll, vikingaliv, bridge, körsång och många andra aktiviteter. I Stallarholmen bor det drygt 3850 invånare samtidigt som det finns fler än 400 företag! Här ordnas attraktiva evenemang som Korv- och Brödfestival, SuperLOPPIS, Visdagar, Vintagefestival och flera marknader. Stallarholmen ligger vackert vid Mälaren, en timme från Stockholm och en kvart från Strängnäs och Mariefred. KÄLLARÄNGSVÄGEN 45 Är detta ditt drömhus? Härligt! Då går du raka vägen in på https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/kallarangsvagen-45/ . Och du, eftersom SmålandsVillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om du inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har du möjlighet att matcha det högsta budet.

  • Premium
Källarängsvägen 47, Stallarholmen-Sundbyhed, Strängnäs kommun
Källarängsvägen 47, Stallarholmen-Sundbyhed, Strängnäs kommun, bild 2
Källarängsvägen 47, Stallarholmen-Sundbyhed, Strängnäs kommun, bild 3

Källarängsvägen 47

Villa
Stallarholmen-Sundbyhed, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
5 300 000 kr
146 + 31 m²
7 rum
1 086 m² tomt

Här bor ni i en nybyggd villa med låga driftskostnader, nästan underhållsfritt de första 10 åren. Ingen fastighetsavgift under 15 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp. Som OBOS medlem kan du ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad. Denna enplansvilla är uppförd på naturskön tomt, i ett lugnt kvarter med sjönära läge. Huset ligger endast ca 5 min promenad till Mälaren. I Strängnäs kommun finns det gott om grundskolor samt all tänkbar service, från matbutiker, banker och bensinstationer till shoppingcenter och restauranger. Här får du som önskar en aktiv fritid med gångavstånd till parker, naturreservat, cykelbanor och strandpromenad längst sjön. Nyproducerad enplansvilla om 7 rum och kök i sydvästläge. Tilltalande och välplanerad enplansvilla med hela 4 sovrum. Delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och matrum. Vattenburen uppvärmning. Groventré och tvättstuga. Stor altan i sydvästläge. Låga driftskostnader. Närhet till både skola och -förskola. Bussförbindelser och ICA butik inom behagligt promenadavstånd. Närhet till Mälaren med badplats. Goda pendlingsmöjligheter via tåg från Läggesta eller Strängnäs. Uppvuxet och trevligt område! Perfekt för barnfamiljer. Vackra omgivningar med promenadstråk och Mälaren nås med en kort promenad. Kort promenad till Gula Rosornas företagsby med exempelvis charkbutik, café mm. Ca 15 minuters bilfärd till Läggesta tågstation med parkeringsmöjligheter. Tåg från Läggesta till Stockholm ca 38 minuter. Stallarholmen är en växande stad med ett rikt fritidsutbud i ett vackert läge precis intill mälaren och erbjuder ett liv med kvalitét för både stora och små. Här finns en F-6-skola, mataffär, distriktssköterska, caféer, bibliotek, badplatser och värdshus. Här kan du ägna dig åt ridning, båtliv, träning, golf, skytte, dans, fotboll, vikingaliv, bridge, körsång och många andra aktiviteter. I Stallarholmen bor det drygt 3850 invånare samtidigt som det finns fler än 400 företag! Här ordnas attraktiva evenemang som Korv- och Brödfestival, SuperLOPPIS, Visdagar, Vintagefestival och flera marknader. Stallarholmen ligger vackert vid Mälaren, en timme från Stockholm och en kvart från Strängnäs och Mariefred. KÄLLARÄNGSVÄGEN 47 Är detta ditt drömhus? Härligt! Då går du raka vägen in på https://www.smalandsvillan.se/sok-tomt-bostad/kallarangsvagen-47/ . Och du, eftersom SmålandsVillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om du inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har du möjlighet att matcha det högsta budet.

  • Premium
Eskilstunavägen 9C, Centralt, Strängnäs kommun

Eskilstunavägen 9C

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 895 000 kr
74,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 835 kr/mån
25 436 kr/m²

Ett klockrent tillfälle för dig som söker en trivsam bostad med låga omkostnader, gott skick och krypavstånd till centrum. Lägenheten har tidigare varit en 3:a och den ursprungliga planlösningen kan enkelt återställas. Denna bostad erbjuder en rad olika kvalitéer för det mindre hushållet med bland annat en inglasad balkong i söderläge som vetter mot den lugna innergården, helkaklat badrum, generösa sociala ytor via modernt kök med tillhörande matplats och ett tilltalande vardagsrum med fiskbensparkett och utgång till balkongen. Hela lägenheten präglas av ljusa, fräscha ytskikt och ett tacksamt ljusinsläpp via fönster från två väderstreck. Brf Läraren är en välskött bostadsrättsförening i centrala Strängnäs. Bostadsrättsföreningen består utav 72 st bostadsrättslägenheter samt 2 lägenheter och 4 lokaler med hyresrätt. Flera stora renoveringar utförda, till exempel stambyte 2004, fönsterbyte 2018 & takomläggning 1985. Laddstolpar har även installerats vid samtliga p-platser. Till varje lägenhet tillhör två förråd. Separat kösystem till p-plats, kostnad 300 kr/månad. Lågt belånad förening med ynka 2 322 kr i belåning per kvadratmeter (Årsredovisning 2022). Här finns även ett gästrum/föreningslokal att tillgå för föreningens medlemmar. Inga inplanerade avgiftshöjningar avseende 2024. Lägenheten är attraktivt belägen med ett centralt, lugnt läge med närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren.

  • Balkong
Brostugevägen 12, Marielundsviken/Mariefred, Strängnäs kommun

Brostugevägen 12

Villa
Marielundsviken/Mariefred, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
5 295 000 kr
158 m²
6 rum
618 m² tomt

Välkommen till denna genomgående välhållna villa med trevlig vy mot Mälaren! Här erbjuds en smart och genomtänkt planlösning som skapar en trivsam atmosfär. Det rymliga vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster som släpper in solens strålar. Tänd upp braskaminen och njut av en varm och mysig atmosfär. Köket är stilrent och har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, perfekt för umgänge och sociala tillställningar. Den här bostaden har möjlighet till hela 5 sovrum, perfekt för den stora familjen eller för att ha extra rum att använda som kontor eller gästrum. På entréplan finns två sovrum, tvättstuga/grovéntre, badrum och klädkammare. På övre plan finns ytterligare två sovrum och ett stort helkaklat badrum. Dessutom kan du enkelt få ett extra sovrum på övre plan om så önskas. Stora takfönster ger gott om ljusinsläpp och skapar en härlig atmosfär. Huset är energieffektivt med vattenburen värme via frånluftsvärmepump, vilket ger både en hållbar och kostnadseffektiv uppvärmning. Dessutom finns det gott om plats för bilar med carport och förråd samt möjlighet att parkera flera bilar på tomten. Inbjudande spabad finns på tomten. Läget är perfekt med närhet till tågstation, förskola och populära bad- och båtplatser i närområdet. Dessutom finns det en busshållplats i närheten och en trevlig gång- och cykelbana som tar dig till centrala Mariefred. Kort promenad till Läggesta tågstation som tar dig till Stockholm central på 37 minuter. Mariefred erbjuder en rad olika butiker och restauranger. Missa inte chansen att äga detta underbara hus med en fantastisk vy mot Mälaren! Kontakta oss för mer information och boka in en visning redan idag.

  • Plus
Hästskovägen 9A, Stadsskogen, Strängnäs kommun

Hästskovägen 9A

Lägenhet
Stadsskogen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 795 000 kr
73 m²
3 rum
3 937 kr/mån
24 589 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 3:a belägen i det lugna och natursköna området Stadsskogen i Strängnäs. Med dubbla uteplatser kan du njuta av solen i både öster- och söderläge, vilket ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet från morgon till kväll. Lägenheten är belägen på markplan och har en genomtänkt planlösning med en ljus och luftig känsla. I vardagsrummet finner du en altandörr som leder direkt ut till den härliga uteplatsen. Köket är praktiskt och välutrustat, perfekt för att laga goda middagar. Ett stort sovrum med garderober. Ett mindre rum som kan nyttjas som antingen sovrum eller kontor. Bostaden erbjuder även en klädkammare för extra förvaring, samt ett väl tilltaget badrum med fönster och duschkabin. Föreningen är ekonomiskt stabil och har låga avgifter. Dessutom finns det tvättstuga och förråd i källaren för din bekvämlighet. Fiber är installerat i föreningen, vilket ger dig snabb och pålitlig internetuppkoppling. Med endast en kort promenad till busshållplatsen och resecentrum är det lätt att ta sig både in till stan och vidare till andra destinationer. Dessutom finns det en samlingslokal och hobbyrum i föreningen där du kan träffa grannar och utöva dina intressen. Detta är verkligen en populär lägenhet i en stabil förening med totalt 104 lägenheter. Missa inte chansen att bli en del av detta ogenerade och lugna kvarter. Välkommen till Hästskovägen 9A, ditt nya hem i Strängnäs.

Vallbyvägen 52A, null, Strängnäs kommun

Vallbyvägen 52A

Radhus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
3 195 000 kr
135 m²
5 rum
234 m² tomt

Varmt välkommen till Vallbyvägen 52A och detta härliga gavelradhus i omtyckt kvarter! Flera stora renoveringar gjorda tex. tak, badrum & fönsterbyte mm. Modernt kök med utgång till inglasat uterum och omgivande trädgård. Socialt utformat vardagsrum som ansluter till matrumsdel och kök. Genomgående enhetliga parkettgolv och ljusa färgval. Tre sovrum & gästtoalett. Praktisk entréhall med goda förvaringsmöjligheter och klinkergolv med golvvärme öppnar upp till vardagsrum & kök. Trivsamt vardagsrum med parkettgolv som inbjuder till socialt umgänge. Modernt och fullutrustat kök med ljusa skåpluckor, delvis kaklade väggar & generösa arbetsytor. Via glasdörr nås inglasat uterum och trädgården. I anslutning till köket finns väl tilltagen matrumsdel med gott om plats för hela familjen. Invid entréhallen finns renoverad gäst-wc med kakel, klinker & golvvärme. Trappa leder upp till övre plan där husets påkostade badrum finns samt 3 sovrum. Badrummet renoverades 2015 och är inrett med vitt kakel och klinkergolv i grånyanserad färgsättning. Golvvärme, separat duschdel med vikbara glasduschväggar och hörnbadkar. Tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp. Spotlights i taket. Bostadens 3 sovrum är inredda med parkettgolv och 2 utav sovrummen har utgång till balkong i västerläge. Två av sovrummen är har också inbyggda garderober. Trädgård med plan och lätthanterlig gräsmatta med mycket plats för olika aktiviteter. Här finns också växtlighet i form av äppelträd, plommonträd och odlingslådor. Vid husets entré finns ytterligare en uteplats i österläge med morgon/förmiddagssol. Isolerat förråd med indragen el. Egen parkeringsplats vid husets entré samt garage i länga. Toppenläge i Strängnäs med promenadavstånd till både centrum och resecentrum. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm ca 50 min. Inom ca 5 min promenad nås förskolan Äventyret och inom ca 10 min nås Finningeskolan (F-3). Via en kort bilresa nås även modern träningsanläggning, Padelhall, fotbollsplan och Strängnäs golfklubb med 18-hålsbana. Välkommen att kontakta Fastighetsmäklare Calle Blomstrand 070-757 16 51 för mer information.

Sörgärdsgatan 1A, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun

Sörgärdsgatan 1A

Lägenhet
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 995 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 835 kr/mån
26 779 kr/m²

Varmt välkommen till Sörgärdsgatan 1A och denna välplanerade 2:a som enkelt kan byggas om till en 3:a! Lägenheten disponerar 74,5 välplanerade kvadratmeter. Smakfullt vardagsrum med tidsenlig fiskbensparkett, glasdubbeldörrar och utgång till inglasad balkong som vetter mot den lugna innergården. Rymligt kök där matlagning kan kombineras med umgänge i goda vänners lag. Köket kan enkelt delas av och därigenom skapa ytterligare ett sovrum för den som önskar. Inbjudande och praktisk entréhall med flera inbyggda garderober. Ordentligt sovrum med lika rejäl klädkammare. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Brf Läraren är en välskött bostadsrättsförening i centrala Strängnäs. Bostadsrättsföreningen består utav 72 st. bostadsrättslägenheter samt 2 lägenheter och 4 lokaler med hyresrätt. Flera stora renoveringar är genomförda tex. stambyte 2004, fönsterbyte 2018 & takomläggning 1985. Laddstolpar har även installerats vid samtliga p-platser. Kösystem till P-plats, kostnad 300 kr/månad. Belåningen är endast 2322 kr/kvadratmeter (Årsredovisning 2022). Här finns även ett gästrum/föreningslokal. Inga inplanerade avgiftshöjningar avseende 2023. Här bor du mitt i centrala Strängnäs med kort promenadavstånd till centrum med gott utbud av butiker, restauranger & kulturupplevelser. I närheten finns också populär och omtyckt småbåtshamn och fina promenadstråk längs med Mälaren. Resecentrum nås inom ca 10 min promenad där tåget tar dig till Stockholm på ca 45 min. Välkommen på visning!

Spinnrocksvägen 28, null, Strängnäs kommun
  • Budgivning pågår

Spinnrocksvägen 28

Radhus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 395 000 kr
106 m²
4 rum
vån 2
5 206 kr/mån
22 594 kr/m²

Charmigt bostadsrättsradhus med gavelläge! Välkommen till Spinnrocksvägen 28 och detta välplanerade bostadsrättsradhus i 2-plan med 106 kvadratmeter boarea och stort intilliggande förråd. Härlig delvis öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Stämningshöjande kamin i vardagsrum samt utgång till altandäck och trädgård. Genomgående parkettgolv, dubbla helkaklade badrum med golvvärme & tre sovrum. Modernt kök ifrån Ballingslöv med vita skåpluckor kombinerat med vitt kakel. Generöst förråd i direkt anslutning till radhuset som skapar goda förvaringsmöjligheter. Brf Runda byn är en etablerad bostadsrättsförening i Strängnäs. Bostadsrättsföreningens 18 radhus uppfördes åren 2017-18. Golvvärme entréplan och radiatorer på övre plan. Varje bostad är utrustad med en egen frånluftsvärmepump. Omtyckt kvarter med promenad- och cykelavstånd till Strängnäs centrum och resecentrum. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm ca 50 min. Inom promenadavstånd finns också moderna träningsanläggningar med padelhall, gym och framtida badhus. Golfbana och fotbollsplan finns också inom promenadavstånd. Varmt välkommen på visning!

Kråkvilan 17, Kråkvilan/Logarn, Strängnäs kommun
Kråkvilan 17, Kråkvilan/Logarn, Strängnäs kommun, bild 2
Kråkvilan 17, Kråkvilan/Logarn, Strängnäs kommun, bild 3

Kråkvilan 17

Fritidshus
Kråkvilan/Logarn, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 595 000 kr
71 m²
3 rum
1 225 m² tomt

Välkomna till Kråkvilan 17 och ett sjönära fritidshus med permanentstandard! Högt belägen och insynsskyddad tomt i perfekt solläge med knappa 150 meter till Mälaren och tillhörande båtplats. Tilltalande veranda i söderläge med plats för utemöbler, solstolar och grill. Du välkomnas in av en ljus och trevlig hall med trivsam golvvärme och smarta förvaringslösningar. Från hallen når du dem sociala ytorna bestående av ett fullutrustat kök och ljust vardagsrum i delvis öppen planlösning. Inbjudande vardagsrum med stämningshöjande insatskamin och charmigt trägolv. Pardörrar öppnar upp mot altandäcket i söderläge. Huvudsovrum i ljus färgsättning och öppen klädkammare med generös förvaring. Modernt helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Praktisk redskapsbod och sjövatten finns indraget för bevattning. Beläget i hemtrevliga Kråkvilan med sjönära läge och närhet till skog och mark. Kråkvilan är ett familjevänligt område som präglas av närhet till Mälaren på ett bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, Strängnäs och Enköping. Traditionell lanthandel & bensinstation knappa två kilometer bort.

  • Premium
Tingstugatan 42C, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 42C

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
795 000 kr
38,3 m²
1 rum
vån 2/3
2 828 kr/mån
20 757 kr/m²

Välkommen till Tingstugatan 42C och denna välplanerade 1:a med balkong, sovalkov och rymligt kök! Inbjudande entréhall med goda förvaringsmöjligheter leder vidare in till det charmiga ljusa köket. Köket är inrett med vita skåpluckor kombinerat med vitt kakel. Generösa arbetsytor, diskmaskin och plats för matbord. Utgång till möblerbar balkong i härligt söderläge! Stilrent rum med plats för b.la. soffgrupp och byrå. Rummet avdelas via platsbyggd vägg och skapar därigenom trevlig sovalkov. Fräscht badrum inrett med ljust kakel och grånyanserat klinkergolv. Brf Trumpetaren är en välskött förening som förvaltas av RIksbyggen med god ekonomi och väl underhållna fastigheter. Föreningen består av 58 lägenheter fördelat på två huskroppar. I avgiften 2 828 kr/mån ingår värme, V/A och ett basutbud för TV. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bastu, enklare gym och en insynsskyddad grillplats som är fri att nyttja för medlemmarna. Möjlighet att hyra garage och parkeringsplatser med separat kö. På Tingstugatan bor du med promenad- och cykelavstånd till Strängnäs härliga stadskärna med ett rikt utbud av både butiker och restauranger. Ifrån resecentrum tar tågresan till Stockholm central ca 50 min. Några hundra meter ifrån lägenheten finns omtyckt motionsspår och grönområde. I närheten finns även en populär träningsanläggning. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Petterstorp 6D, Petterstorp/Gorsinge, Strängnäs kommun

Petterstorp 6D

Lägenhet
Petterstorp/Gorsinge, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 775 000 kr
82 m²
3 rum
4 309 kr/mån
21 646 kr/m²

Välkommen till Petterstorp 6D och denna väldisponerade 3:a i markplan! Delvis öppen planlösning mellan kök & vardagsrum. Härligt uterum och anslutande trädgård med morgon-och förmiddagssol! Rymlig entréhall med goda förvaringsmöjligheter öppnar upp till vardagsrum och kök i smakfull delvis öppen planlösning. Vardagsrummet leder i sin tur vidare ut till inglasat uterum och anslutande trädgård med plan och lättskött gräsmatta som ramas in av en trevlig häck. Stilrent kök med grånyanserade skåpluckor och generösa arbetsytor. Köket och vardagsrummet skapar tillsammans en härlig social yta att umgås på. Fräscht badrum inrett med kakel, klinker och behaglig golvvärme. Separat duschdel. Lägenheten erbjuder även två rymliga sovrum med fönster som vetter mot norr. Jämte lägenhetens entré finns en stor och härlig stenbelagd uteplats. Brf Söderport är en etablerad bostadsrättsförening bestående av totalt 18 lägenheten fördelade på 7 huskroppar. Gemensam tvättstuga och flera parkeringsplatser där kösystem tillämpas. Inom en kort promenad nås Solberga Handelsplats med flertalet butiker och ett trevligt café. Inom cykelavstånd finns även en modern träningsanläggning, paddelhall och gymnastikhall. Strängnäs Golfklubb finns också inom cykelavstånd med populär 18-hålsbana och egen restaurang. Varmt välkommen på visning!

Dammvägen 10, Kalkudden, Strängnäs kommun
Dammvägen 10, Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 2
Dammvägen 10, Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 3

Dammvägen 10

Fritidshus
Kalkudden, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 095 000 kr
40 m²
2 rum
2 129 m² tomt

Välkomna till Dammvägen och ett modernt fritidshus omgivet av naturskön miljö och en lugn atmosfär, beläget strax utanför Mariefred på bekvämt avstånd till Stockholm. Här får du chansen att njuta av avkopplande dagar borta från stadens brus, samtidigt som du har närhet till bekvämligheter och natursköna utflyktsmål. Kommunalt V/A planerat till 2024, köpare står för anslutningsavgift. Här radar kvalitéerna upp sig för er som söker ett okomplicerat fritidshus med lugnt läge och fokus på kvalitetstid. Huset har varsamt renoverats 2020-2021 med helkaklat badrum, modernt kök och genomgående stilrena ytskikt. På 40 tacksamma kvadratmeter erbjuds ett sovrum med plats för dubbelsäng, kök och vardagsrum i modern öppen planlösning med högt i tak och utgång till rymligt altandäck i härligt sydostläge. På altandäcket finns det gott om plats för vänner och familj inför sommarens grillkvällar. Fullutrustat kök med generösa arbetsytor och gott om förvaring via köksö. Utvändigt finns det rymliga altandäcket med plats för matgrupp och rogivande vy över närliggande skogsparti. Tilltalande utemiljö med lättskött naturtomt på hela 2 129 kvm som bjuder upp till utomhusaktiviter med fin växtlighet och härliga ytor med potential för den trädgårdsintresserade. Separat friggebod med plats för alla sommarens verktyg. Kalkudden är ett familjevänligt område som präglas av grönskande omgivningar och närheten till Mälaren med båtbryggor och två badplaster med sandstrand. Från Dammvägen 10 är det enbart 300 meter till närmsta bad- och båtplats med platser för uthyrning. Vid Tegelbadet finns även samfällighetens festplats där det anordnas traditionellt midsommarfirande. Vid badplatsen finns brygghuset som kan hyras av samfällighetens medlemmar för tillställningar eller övernattning. Läggesta station når du med bil på en kvart och åker du hela vägen till Stockholm tar det ca 50 minuter. Tåget tar dig från Läggesta till Stockholm central på ca 37 minuter. Sammantaget ett bekymmerslöst fritidshus i ett attraktivt område. Varmt välkomna på visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 74